Új privát üzeneted érkezett!

Szia Linda!
Egyszer már kapta Gyurci ezt a szert, akkor valamilyen virust nyalt be. A fülcseppet viszont most használjuk először. Azóta már valamivel szebb a foltja, de még mindig ott éktelenkedik a hátán. Próbálom jó sokat rajta tartani a fülmelegitős sapit, a gyógyszeradagot meg lecsökkentettem. Remélem nem lesz semmi baj. Köszi a drukkotKép.

Csajok! Hol vagytok?

Még egyszer mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeketKépKépKép!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Mindenkinek köszi mindent. Most csak egy gyorsra van időm..
Csak szeretnék kellemes húsvétot kívánni mindenkinek, és annyi locsolót amennyit szeretne.
Másrészt pedig szeretnék tanácsot kérni tőletek. Nagyon félek, mert reggel óta fáj a hasam időnként, de csak a jobb oldalon, egy helyen. Attól tartok hogy vakbélgyuszi.. szerintetek? Néha elmúlik, néha meg fáj, de nem veszettül erősen, csak kellemetlenül. Mi a frászt csináljak??
Jajj, lányok, mi van most valami kataszrófa időszak?? Mindenkinek összejött valami..
Linda, neked van baj a sziveddel? Vagy a babucinak? Ne aggódj, biztos nem olyan komoly a dolog. CSak nyugi!!
Banyóci, Gyurcinak jobbulást, örülök hogy használt a sapi! Hol sikerült szerezned?

puszika,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!
Szerintem semmit se csinálj, szó szerintKép! Csak pihenj sokat! Nekem is előfordult anno Gyurcival ez egy párszor, de nem lett semmi probléma. Emlékszem akkor is éppen a húsvét hétvégére esett, és totál be voltam pánikolva. Ne aggódj, kapcsolj ki, pihizzél. Vigyázz magatokra!

Sapi: Állitólag nagyon kevés helyen és nagyon ritkán lehet kapni, de nekem pont sikerült nem is messze tőlünk, lent a Margit körúton.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Betti: nekem is volt ilyen: vagy a méhaszalagok fszülnek meg, vagy az emésztésed nem az igazi. Így a nagy zabálások idején inkább az utóbbira tippelnék. Kép
Szerencsére mindkettő "normális" a terhesség alatt. Ha úgy nyugodtabb vagy, hívd fel a dokid!
"Szerencsére" az én szivemmel nem stimmel valami, a babáé eddig jó volt. Na, majd szerdán kiderül...
amúgy úgy néz ki Gergely lesz a becsületes neve. De persze Gergőnek fogjuk hívni. Kép

Banyóci: hogy van Gyurci? A háta?
A sapi engem is érdekel nekünk még nincs. Mi a neve és mennyiért vesztegetik??
Banyóci, te mint szakértő, áruld el nekem lehet kapni olyan kicsi bicajt ami jó lenne Daninak?
Dani 13 és fél kiló és úgy 91 cm. Olyat persze aminek hátul, oldalt vannak kis kerekei. Ja,és kb. mennyi? Köszi szépen!

Puszi, megyek vasalni, brrr:
Linda
bellana

Linda!
Gyurci jobban van már sokkal. Nincs láza egyáltalán, és a közérzete is jóKép. Doki kedden jön kontrollra, remélem utána már kivihetem az utcára is. Szegénykém állandóan az ajtónál tobzódik. Most már a háta is elkezdett javulgatni, bár még mindig elég ronda.
Szakértő véleménye: 12" bringa lesz majd jó a kiscsávónak kb. karácsonyra. Addigra lesz talán jó neki. Ennek az új ára 12.900-, de sokan vannak akiknek a gyermeke csak néhányszor ült rajta, de kinőtte időközben és Gyuri ezeket beszámitja új bringába. Ezek is nagyon jó állapotban vannak, tök újnak néznek ki. Ezeket 6-8 ezerért meg lehet már kapni. Megmondom őszintén, hogy ilyen pici gyereknek nem érdemes újonnan venni szerintem, csak ha nagyon tele van az ember. Pont most vettek a tesómék is a kisebbik gyereknek egy ilyen nagyon jó állapotban lévő használtat. Ennél kisebb méretben is létezik bringa, de az műanyag és gagyi. Azt nem szabad megvenni.
Sapi: Fülmelegitős sapka a neve és 3.500 az ára.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Hahó!
Sehol senkiKép? Lehet hogy nem kéne ide irkálnomKép?
Ha nem tudok jönni, akkor mindig nagy a pörgés, amikor irok, mindenki eltünikKépKépKép.

Ma megint felhúztam az agyam a dokin. Kijött megvizsgálni a gyereket, leült az asztalhoz jegyzetelni, majd anyukámmal folytatott diskurzust a műtétjéről. Én eközben a kölköt hajkurásztam a lakásban. Ő meg közben fogta magát és elment. Csak úgy. Nem mondott semmit. Sem azt hogy mikor jön legközelebb, sem hogy meddig szedjük a gyógyszert még, sem hogy milyen füle. Semmit. Amikor elfogy a gyógyszer, akkor tuti biztosnak kéne lennem hogy elmúlt a gyulladás?????

Linda!
Nekem is kéne majd vennem másik sapit, mert amikor vettem, akkor pont az a méret nem volt ami igazából nekem kellett volna, de átmeneti megoldásnak jó volt az egy számmal kisebb is. Ha akarod megveszem neked, mert mint irtam állitólag csak elvétve lehet kapni. A másik a bringa téma: Gondolkodtam, és még az is lehet hogy Daninak hamarabb is jó lesz már, talán nem is kell karácsonyig várni vele. Ahogy elnézem a méreteit, szép sudár fiatalemberKép. Gyurcim még "csak" 83 cm körül van. Direkt megkérdeztem a tesóm, hogy hány centi a kisfia (akinek már van bringája), és szerinte kb. 94 cm. De ezeket a műanyag, áruházban kapható bringákat tényleg nem szabad megvenni, mert ha elromlik (már pedig el fog), akkor ki lehet dobni. Ugyanis sehol nem tudják megjavitani. Nagyáruházban egyébként a későbbiekben sem szabad ilyesmit venni.

Pusz
banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Drága Banyóci!

Én itt vagyok, túl egy borzalmas hétfői anyós látogatáson és ma 1 vidám, kalandos délelőttön.
Az anyós sztorit nem írom le, mert csak elrontaná a kedvünket. De íme a ma délelöttünk:
Ma délelőtt itt volt a barátosném. Voltunk játszótéren, mármint Danistúl.Kép Vásároltunk kaját, ettünk...Aztán mikor eljött a búcsú ideje, kimentünk integetni neki a lépcsőházba, mikoris nagy puffal bevágódott mögöttünk az ajtó...
Bevallom ezen röhögtünk nagyon.Kép
Hogy velünk tényleg mindig történik valami. Kép
Dani persze gyorsan bakakilt, a tűzhelyen rotyogott a kaja...
Szerencsére a barátnőmnél volt telcsi és szerencsére Ádi Vácon dolgozik, úgyhogy akkora gáz nem lett. A szomszéd kiscsaj meg itthon volt, úgyhogy ő még be is hívott minket. Danival eljátszottak,én meg, ugye mint felelősségteljes, komoly anya, vihogtam magamon. Képzelem mit gondolhat rólam a lányka.Kép
Ádi nem volt olyan vidám, hogy az asszonya megint malőrözik, de hazajött a kulccsal. Azért meg lement a barátnőm, különben ha Dani meglátja az apját aki jön és menne, kitört volna a nagy-nagy bőgicse. Végül és nem utolsó sorban kiderült, hogy a barátnőm bennt hagyta a táskáját a lakásunkban, egy szál esernyővel távozott, úgyhogy még szerencse, hogy megvárta Ádit.Kép
Hát ennyi mára. De e legalább vicces volt.
Amúgy kétszer már ragadtam be a lakásba, mikoris lakatos segítségére szorultam. Most már elkellett kezdeni a kinnragadást is. Kép Kép

Bicaj: az unokatesóknál kipróbáltuk a kicsi bicajt ami pont jó neki, de nem igazán értette miért akarom a lábát a pedálra rakni. Kép Szóval lehet, hogy mentálisan még korai a dolog? Bár leghamarabb a szülinapjára gondoltuk megvenni a bicajt. Az június végén lesz. Hátha addig rájön. Kép Mit gondolsz? Nálatok lehet bicajt javíttatni? Jó lenne nálatok megvenni, egy használtat! Legalább végre személyesen is láthatnálak titeket! Kép

Sapi: hú, én nem tudom mekkora kell Daninak! Milyen méret kell hozzá, fejkörfogat, vagy mi??

Egyéb: tettem fel új képet a profilomba! Kép

Pusziözön!!

Linda
bellana

Megint én. Hol vagytok?

Linda
bellana

Linda!
Itt vagyokKép. Kiváncsivá tettél ezzel az anyós sztorival, igy bekukkoltam hozzátok elolvasniKépKép. Nem normális ez a nőKép.
Másik storyKépKépKép. Nálunk ez nagyon rosszul sülne el. Ez az egyik legnagyobb parám, hogy kint rekedünk, vagy Gyurci kizár engem. Nekünk Gyurival összesen 1 kulcsunk van, és az mindig nálam van itthon. Van hogy ki kell lépnem pár pillanatra az ajtón, és rettegek hogy Gyurci kizár. Nem elég hogy én kint ülhetnék, ő mit csinálna bent???? Ráadásul még Gyuri se tudna beengedni.

Bringa: Milyet próbáltatok ki? Tudod hogy milyen fajta volt? Amit emlitettem az egy 12 "-os Hauser bicikli. Nagyon jó minőségű, viszik is mint a cukrotKép. Igen, nálunk van szerviz isKép, illetve ha majd kinövi a kölök, akkor beszámitjuk másik bringa árábaKép. A szerviz dolgot arra irtam, hogy a műanyag pár ezer forintos gagyikat azért nem tudja senki megcsinálni, mert ilyenekhez nem lehet alkatrészt kapni. Egyszer használatos kinai...Kép. De a nagyáruházakban vásárolt összes bringával az a probléma, hogy az árban még nincs benne a beállitás, összeszerelés, és ők ezt nem is csinálják meg. Ha használni is akarja az ember, akkor el kell vinnie szaküzletbe és külön fizetni a beállitásért. (nem keveset) Ezzel szemben a szaküzletben vásárolt bringánál nem számitanak fel beállitási költséget. Van hogy többe kerül az embernek igy a végére a "nagyáruházban" vásárolt "olcsó" bringa, mint ha szaküzletben vásárolta volna meg. Utóbbival kapcsolatban legalább biztos lehet benne, hogy minőségi vásárt csinált. (Pl.:az utóbbi 1-2 hétben több emberke panaszkodott az áruházi biciklikre, hogy otthon kicsomagolta a dobozból, és ketté volt törve!!!! a vázKép!!!! No comment!!!! Sok ilyen nyalánkságot tudnék még mesélniKépKépKép!!!!
Szóval rátok visszatérve, úgy gondolom, ha méretre jó neki a bicaj, márpedig tuti jó lesz ilyen méretekkelKép, akkor vágjatok beleKép. Direkt irtam le a tipusát is annak ami jó, és nektek való (Gyurcinak is ilyen leszKép), hogy ha máshol akarnátok megvenni, akkor is tudjátok mit keressetekKép. Persze mi örülnénk ha nálunk vásárolnátokKépKépKép. Mivel mi nagyon mobilisak vagyunk ha az üzletról van szóKép, igy ha elmondod majd, hogy kb. milyen szinű legyen, hogy kell e rá valamilyen kiegészitő...stb.., akkor megbeszélhetünk egy helyet ami neketek is közelebbi mint az Örs, meg nekünk is jó, és elhozzuk nektekKépKépKép.
A tekeréssel kapcsolatban: Nagyon hamar bele fog jönni, ez biztosKép!!!
Szépek vagytok a képenKép.
Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Jól eluraljuk szegény Betti topikját. Kép
Vajon mi lehet vele???

Anyós totál gáz és amit írtam róla az csak a jéghegy csúcsa. Kép

A bicajra még visszatérünk, de valszeg az lesz a szülinapi ajándéka. KépÍrtad, hogy milyen kiegészítők legyenek meg ilyenek, na erről gőzöm sincs. Kép Milyen lehet? Mindenesetre hátul legyen plusszban még 2 kis kereke. Kép

Kulcs: na, akkor csináltassatok pótkulcsot. Látod az ürdüng nem alszik. Kép Hát én is jól megszívom, ha Ádi nem itt dolgozik, vagy esetleg nincs is Magyarországon. Kép Akkor tuti nem nevetek ilyen jóízűt. Dani ha bennragadt volna, akkor valszeg beengedett volna, mert eléri a kilincset, amúgy is sokat szórakozik velük. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Szia Linda!
Fogalmam sincs hogy mi lehet BettivelKép. Nem jelentkezik, nem ad életjelet magárólKép. Szerintem velem van a bajKép, de ez egy másik történetKép. Azt hiszem haragszik rámKép, vagy utálKép. Nem tudom, Ő meg nem árulja el. Ezért is gondoltam, hogy lehet hogy nem kéne már irnom, hátha akkor lenne kedve visszajönni.
AnyósKépKépKép. Én is tudnék mit mesélni.....Kép....
Bicaj: persze, ezt nem is most kell eldönteniKép. Gyuri is már be van sózva, már nagyon hozna neki egy bringát. De nekünk még felesleges. Gyurci jó pár centivel alacsonyabb Daninál, neki még nagy lenne. Viszont sisakja már vanKép. Állandóan a fejét veri be mindenhovaKép, ezért kaptaKép.
Kiegészitők: lehet sok mindent rápakolgatni, a pótkerék az evidensKép. De lehet még csengő, duda, világitás. Ez utóbbi (a világitás) egy akkora "babának" felesleges. Sárvédő van rajta gyárilag.
Kulcs: kicsit macerás a kulcsmásoltatásKép, ezért is nem szántuk rá magunkat eddigKép. Tudod, már emlitettem, hogy nálunk magasan vannak a kilincsek, Gyurci nem éri még fel. Nem tudna beengedni...
Ja, sapi: nem kell tudni a fejkörfogatot, életkor szerint van számozva. Nekünk, igy nektek isKép a 20 hónapostól- 4 éves korig való kell. Szólj ha kell! Valamelyik nap felhivom őket telefonon, hogy érkezett e már a mi méretünk.

Puszik
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Nem hiszem, hogy veled van a baj!!
Vagy akkor velem is, mert nekem sem ír. Lehet, hogy tök prózai oka van a dolognak. Nem megy a gépük, vagy valami.

Bicaj: szerintem meglátogatunk majd titeket ezügyben még a szülinap előtt, ha jó. Kép
Dani is midig a buciját veri be,lehet, hogy kéne neki is a bukósisak. Kép

Sapi: hogy működik? Nem venné le a fejéről vajon?
Mi próbáltuk sóval melegíteni, de hát képzelheted...
Szóval ha nem túl komplikált akkor kéne. Csak, hogy veszem át? Feladod utánvéttel?

Puszi, Linda
bellana

Linda!
Igen, lehet hogy más baj is van, nem csak én, de tutira neheztel rámKép.

Bringa: Persze, jöhettek bátranKép. Az üzletbe gondolod, vagy ide hozzánk?

Sapi: Gyurci pont ilyen. Sosem enged semmitKép. Sem orrszivás (végig üvölti), sem lázmérés (dobálja magát, és üvölt), sem infralámpa, se só...., még sorolhatnám. Ezt a sapit sem szereti túlzottan, eleinte nem engedte felkötni. Vagy 1 órát kergettem vele a lakásban, magyaráztam közben hogy miért kell, végül megigértem hogy lefényképezem és elküldöm apának mailben. Ez hatottKép. Azóta is néha balhézik, de most már "könnyedén" ráadom. Ez egy sima füles sapka, még normálisan is néz ki. Meg kell kötni, mint a rendes sapikat. Kivül a fülrésznél van 1-1 kis zseb amiben valamilyen zselét tartalmazó kis tasak van. Ezeket a tasakokat kell megmelegiteni (van hozzá használati utasitásKép), majd a zsebekbe visszatenni. Napi 2-3-szor 20-30 percet ajánlatos viselni. Kb. ennyi idő alatt ki is hűl teljesen.
Ha gondolod feladom, de össze is hozhatunk egy találkát isKép. Ahogy jó neked.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci: a tali is oké. KépHa nem kell a nyugatitól sokat menni, mert az már sok lenne.
A lázmérés nálunk is 1 kínszenvedés volt, de pár hete rendeltünk a neten fülhőmérőt (5 ezer)és azóta nyugi van! Még tetszik is neki és álmában is megtudom mérni neki. Csak ajánlani tudom.

Nem értem, miért neheztelne rád a Betti?
Most eléggé le van törve,lehet, hogy csak pihen. Remélem.

Puszi:Linda
bellana

Szia Linda!
Akkor megpróbálom a héten beszerezni, és aztán megbeszélünk valamitKép. Akár hétvégére, akár hétköznapra. Már gondoltam én is fülhőmérőre, majd lehet, hogy én is beszerzek egyet.
Az, hogy szerintem Betti neheztel rámKép, az egy külön storyKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Linda!
Remélem a vizsgálat után bekukkolsz elmesélni hogy mi voltKép! Szoritok!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

13-ra mentem vizsgálatra, de már ugye negyed órával előbb ott voltam. És ott voltam két órán keresztül!! Az összes kórházban fekvő beteget elöttem hívták be, egy rakás mámikát.
Már majd éhen haltam, meg pipa is voltam minek van időpont?!
Végül bejutottam, a dokinő aki csinálta a szivultrahangot rám se nézett, csak magyarázott valami medikusnak. Aztán hamar kipenderítettek, a leletre is várhattam még. Úgyhogy sokkal okosabb nem lettem. nem tudok latinul. Kép Kép Elkell vinni a körzetinek a leletet,remélhetőleg az csak mond valamit magyar nyelven is.
Hú és lehet, hogy még szemészetre is el kell mennem, ami állítólag itt egy egész napi programm...
Holnap megkísérlek elmenni Danistúl a körzetihez délelőtt. Még jó, hogy ma nem vittem magammal! Anyóssal volt, szerencsére minden rendben ment.

A sapi akkor oké, a talit meg majd egyeztessük. Érdekel, hogy miből gondolod, hogy Betti haragszik? Írd meg legalább priviben, mert a kiváncsiságtól, már lyuk van az oldalamon.Kép
Puszi!!!

Bettiiiii!!!!!
Jelentkezzzzz!!!

Linda
bellana

Linda!
KórházKépKépKép
De azért remélem nincs semmi komoly baj. Gondolom azt azért megmondták volna. Azért kiváncsi leszek mint mond holnap a doki.
Oké, holnap felhivom ezt az üzletet, hogy kaptak e már sapit azóta. Remélem igen, mert akkor alvásidőben leszaladnék érte. Vasárnap mit csináltok? Ha sikerül beszerezni a sapit, akkor vasárnapra összehozhatnánk valamit. Mit szólsz?
Priviben nem akarok erről a "Betti ügyről" irni, nem akarom hogy úgy érezze, hogy a háta mögött irkálok. Lényegében annyi, hogy végülis nem tudtunk elmenni az esküvőjükre, pedig megigértük. Hozzáteszem, hogy nem rajtunk múlott (betegség), de ez ilyen helyzetben nem biztos hogy érdekli a másik felet. Azóta nem sokat hallottam felőleKép, érzem, hogy neheztel ezértKép.

Betti!!!
Tényleg jelentkezhetnél!

Linato!
Veletek mi a helyzet? Nagyon eltűntél te is! Csak nincs valami baj?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci, a vasárnapot még nem tudom, megkérdem a párom be van e osztva hétvégére.
Bettiről:na, engem meg meg sem hívott. Kép
Szerintem ha tényleg neheztel, akkor majd csak megenyhül.Én inkább a múltkori költözés-nem költözés miatt aggódom, hogy mi lehet vele. Remélem nem totál depis??
Most már tényleg jelntkezthetne!!
Írok neki mailt is, hátha úgy kiderül mi lett vele! A doki után majd jövök, hogy mi volt. Amúgy már kezd elegem lenni, hogy állandóan orvosokhoz kell rohangálni. Kép És akkor még szemészeten nem is voltam, pedig az állítólag az 1 egész napos kemping. Kép
Puszi!!

Linato:adj jelt magadról!! Puszi:
Linda
bellana

Linda!
Bocsi, hogy nem irtam, de mennem kellett teljesen váratlanul ma is melózni. Igy a sapit sem tudtam elintézni ma, de rajta vagyok az ügyön. Vasárnap lehet hogy nekünk sem lesz még sem jó, de mindenképpen jelentkezem, hogy mi legyen.
Bettivel változatlanul nem tudom hogy mivan, próbáltam még a múltkor beszélgetni vele, hogy mi a baj, de nem volt kedve hozzámKép. Mi volt a dokinál?

Betti, Linato!!!!
Hol vagytok?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Írtam a Bettinek mailt, de semmi válasz...
Írtam Linatonak is a topikjába, de semmi...

Most már kezdek megijedni!

Tali: nem baj, úgyis kaka idő lesz. Majd akkor máskor. Kép

Doki: a lényeg: hogy gyógyszert kell kapnom minden műtét foghúzás, arcüreggyulldás stb. esetén, mert valami miatt könnyen a szivemre mehet valamilyen fertőzés, bacik. Jó mi? Szóval pl.a gátmetszés előtt 6 órával már meg kell kapnom...
Az nem derült ki, hogy mitől alakult ez ki. Kép
Kissé megijedtem, de állítólag nem komoly.

puszi:
Linda
bellana

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy nem jövök, de az életem olyan mély gödörben van, hogy már nem látom a fényt. Amíg ez meg nem oldódik nem tudok jönni. Addig ugyanis nincs netem.
Kérlek ne haragudjatok, én sem haragszom senkire!!!!
Szorítsatok nekem hogy túléljem ezt!!

Remélem jól vagytok, és mindenki egészséges! Írkáljatok nyugodtan, legalább a topik nem hal ki. Remélem megoldódnak a dolgaim, és hamar tudok jönni..

pusszancs,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Édes Betti!

Sajnálom, hogy így magad alatt vagy!!
Szorítok, hogy ki tudj mászni a gödörből.
Ha tudsz gyere, mi megpróbálunk lelket önteni beléd!!
Puszi:
Linda
bellana

Betti!
Remélem van valaki, aki melletted áll és segít neked. Miért nem árulod hogy mi a baj? Hátha tudnánk segíteni. Tudod a számom, bármikor felhívhatnál, tudod, hogy szívesen segítek ha tudok. Ez nem szemrehányás, csak aggódom!

Linda!
Ezek szerint kezelhető és konrolálható ez a dologKép, és ez jó! Ne ijedezz!!!!! Árt a szépségednekKép!
Most a hét első felében valószínüleg nem kell mennem a boltba, így most már remélhetőleg el is fogom intézni a dolgotKép. Mi újság?

Puszika
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Szépségemnek? Kép Nahát! Kép
Láttad egyáltalán a profilomban az új képet? Kép
Jelenleg Avent Isis mellszívót keresek használtat, de jó állapotut. Egyenlőre nem sok sikerrel...Az új ára 15 ezer. Én olyan 8 körül venék, de félek ,hogy átvernek. Kép Most lenne egy 9-ért, de nem tudom, félek ismeretlentől venni.
Neked nincs az ismeretségi körödben valaki aki eladná??

Puszi, írj!

Betti: gondolok rád!

Linda
bellana

Lindám!
Már hogyne láttam volnaKép? Cukik vagytok rajtaKép. Gyurci is szokott ilyen kis szonytyoli pofival hozzám bújniKép.

Mellszívó: Sajna nem tudok segíteniKép. Nem tudok róla, hogy bárki ismerősnek ilyen lenneKép. Ez olyan jó amúgy? Én kipróbáltam anno az elektromosat, hát valami borzasztó voltKép. Úgy fájt, hogy bőgtem közben. Nekem a Medela jött be, de az nagyon. Totál hangtalan volt és picit sem fájtKép. Nem emlékszem pontosan, de kb. 6-7 ezer volt a szerkenytyű, és ehhez lehetett kikölcsönözni a gépet, amire csatlakoztatni kellett (kicsi, könnyű). Ezt 3 hónapig béreltük.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Úgy döntötünk megvesszük újonnan az Aventet. Állítólag nagyon jó. Én már többfélét (Gépi-kézi) próbáltam annó, de egyiktől sem voltam elájulva.
Inkább a mellgyulladást szeretném majd elkerülni.
Na, ahhoz képest, hogy szopispárnát is használtan akartam (nem sikerült) abból is új lett. Kép
De olyan nehezen adom ki az én kényelmemet szolgáló dolgokra a pénzt, hogy nem is igaz. Daninak szívbaj nélkül megveszem a jó dolgokat. Kép
Nem dolgozol?
Képzeld láttam a Corában hirdetnek 12'-es bicajokat valami 4 ezerért...Mit gondolsz róluk?

Puszi:
Linda
bellana

Szia LindácskaKép!
Szerintem is érdemesebb inkább újonnan megvenni, aztán ha majd nem használod már, még mindig eladhatodKép.
Amúgy én is ilyen vagyok. Gyurcinak bármit megveszek, de magamnak....
Nem, nem dolgozom szerencsére se ma, se holnap. Ez tuti, utána még nem tudom.
Bringa: Ha kicsit visszaolvasol, akkor láthatod hogy mit szólok az áruházi bringákhozKép. Nem szabad ilyesmit megvenni. Nem jó minőség, műanyag, pótolhatatlan alkatrészek. Ráadásul csak odaadják dobozban, azt még be is kell állíttatni egy szaküzletben (nem ingyen csinálják, jó pár ezerértKép). Az ilyen helyen vett bicajok rengeteget vannak szervízbenKép, volt már hogy Gyuri csak azt tudta javasolni a vevőjének, hogy dobja ki a kukábaKépKépKép. De nektek kell dönteni, én csak a "szakmai" részével tudlak támogatniKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci, de régen hívtak már így! Kép
Na, persze, ha anyósom akarná elsütni el is ájulnék. Kép
Ádi is azzal győzött meg,hogy legfeljebb eladjuk az Aventet. Ahogy láttam viszik mint a cukrot még használtan is.

Bringa: még ráérünk. Kép
Úgyis talizunk még előtte, nem? Majd jól rábeszéltek egy csinos darabra. Kép Kép

Puszi:
Linda
bellana

Linda Drága!
Dehogy akarlak én rábeszélni bármire isKépKép! Nem egy beszámított, 12"-es bringából fogunk meggazdagodniKépKépKép!!! Csak a baráti jóindulat vezérel, amikor azt mondom, hogy sz@rt ne vegyetekKép! Azért az elkövetkező kb. 1,5-2 évben ezt fogja használni a gyermek, csak megkímélnélek a sok-sok szitkozódástólKép!
Talini ha rajtam múlik mindenképpen fogunkKép, nagyon kíváncsi vagyok már Rád is és a kis kópédra isKép.

Pusszantalak:
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Unatkozom!!!! A gyermekem 3,5 órája alszikKép! Teszek fel pár képetKép, hátha felébred közbenKép!
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Az előző képen az unokatesókkalKép, ezen meg a fülmelegítős sapibanKép. A banyát mellette ne nézzétekKép!
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Imádja a szappanbuborékokatKép
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Na most ennyi, mert valóban felébredtKép!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Tudom, hogy nem akarsz rábeszélni. Kép
nagyon jók a képek, a szappanbuborékos meg egyenesen tündéri! KépMilyen jó nálatok a kilátás!
Valamelyik képen banyát emlegettél, de nem láttam sehol. Kép
Én is várom már a talit. Kép

Puszi!!

Linda
bellana

Linda!
Örülök hogy tetszenek a fotókKép. Te nem akarsz feldobni párat? Aha, a kilátás az szuperKép, de amúgy nem szeretek itt lakniKép. Nem láttad a banyátKép? Tényleg menned kéne már a szemészetreKépKépKép!!!!
Képzeld, jött ma a doki, és gyógyultnak nyilvánította a gyereketKép. Végre vége a szobafogságnakKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szerinted ne kérjünk a szerkesztőktől egy archiválást? Vagy Betti haragudna érte?

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Nekünk most nem nagyon van új képünk. Kép
Na, most, hogy gyógyultak vagytok, már csak a jó idő kéne. Kép
Az archiválást kérni kell? Azt hittem azt bizonyos számú hozzászólás esetén megteszik.
Amúgy nem hinném, hogy meghargudna a Betti,nincs abban semmi rossz. Mondjuk jó lenne tudni, hogy mi van vele...

Találtam egy képet Daniról: Kép

Kép

Puszi:
Linda
bellana

Linda!
Elvileg hét közepétől jó időt mondanakKép. Jó is, mert hétvégén Balatonra készülünk, nincs kedvem fagyoskodni.
Valóban automatikus az archiválás, úgy ahogy fent is látod, de én arra gondoltam, hogy esetleg lehetne archiváltatni mondjuk havonta a hozzászólásokat. Igy minden hónap külön lenne, és nem lenne ilyen hosszú az archiv lista. Ezt kérni kell, sok más topik is igy van megcsinálva.
Cuki a képKép, tietek a macsek? Gyurci is imádja a cicákat, csak a kutyákkal nincs kibékülve.
Arra gondoltam, hogy holnap esetleg felhívom Bettit. Szerinted? Nem akarom zaklatni, meg nem akarok tolakodó lenni. Nem tudom még.

Pusz
Brigi

KépKép
KépKép
banyóci

Hopsz! Most lebuktattam magam az aláírássalKép. De sebaj, legalább már ezt is tudodKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci, Brigi! Kép

Nem baj, te is tudod már régóta az én nevem. Kép
Szerintem hívd fel, legalább egy pár szót mondjon, hogy mi van. Vagy esetleg sms?
A cica a mienk volt, de Dani születése előtt anyósomékhoz kerültek.
Írd meg mi volt Bettivel!

Puszi!
Linda
bellana

Szia Linda!
Eddig még nem hívtam, mert egész délelőtt jövés-menés volt nálunk. Lehet, hogy később még rácsörgök, de az is lehet, hogy már csak holnap.
Viszont a boltot felhívtam, ahol a sapit árulják, és egyenlőre még nincs a mi méretünkKép. Azt mondták próbáljam meg 1-2 nap múlva.
Van még 1-2 új képemKép:
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Pusszantalak:
Brigi

Linato!
Merre vagy??????

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Nagyon nyűgös napunk volt ma. Kép
Gyurci édes kis lurkó. Kép
Danival ma nem lehetett bírni...
Linatónak a múltkor írtam, a gépükkel volt (van?) valami zűr.
Bettivel beszéltél végül?

Puszi:
Linda
bellana

Ejnye lányok! Hát hol a szöszben vagytok?

Betti, legalább pár sort, légysziiiiiiiiiii!!!!

Banyóciiiiiiiiiiiii!!! Merre vagy??????

Itt Linda károg magában. Kép Brühüüü....
bellana

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?