Új privát üzeneted érkezett!

Lyányok megkezdödött a második apa nélküli est.Azt mondja nem nehéz neki,csak az éjszaka egy kicsit húzós,de kibirja!!!Ma már nekem sem annyira szörnyű!!!

Melcsike köszi,hogy ezeket a dolgokat megosztottad velem.
Örülök,hogy ilyen sok helyen jártatok!Remélem majd nekem is sikerül pár helyre elvinnem Fruzsinát.Valamint szép gyerekkort nyujtani neki.
Sok-sok szeretettel :wink:Egyébként én mindezek ellenére szívesen elmennék a piramisokhoz,szeretek menni.....

Nooos,Hettuli ugy voltam vékony,h dolgoztam,bicceztem,görkoriztam,napi 1-2 kaja.Tehát tettem is érte.Most meg már időm sincs annyi,meg kedvem se :oops: Fruzsi 2 nap múlva 10 hós lesz :wink: :)

Tüncike várom a privit :wink:

Kép
Kép
szintus

Laptető :D :D :D

De mi még egyenlőre nem tervezzük a tesót,tehát szívesen átadom ezt a helyet mondjuk Tüncikének :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Nem tudok aludni. Most egész kellemes az éjszaka, nem fúj a szél, aránylag nincs nagyon hideg sem. Most sétáltam egyet kinnt a levegőn.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Ma délelőtt pihenek, szerintem kajálni is elmegyünk valahova, mert eléggé fáradt vagyok. :? Mindenkinek legyen jó napja.

Kép

Kép
melcsike70

Csajok, én ezt nem bírom. Nem tudom elviselni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Drága Zaha

Nagyon sajnálom, hogy most ilyen lelkiállapotba kerültél.
Sírjál nyugodtan, könnyebb lesz utána. Időt kell még adnod magadnak. Nem kell minden áron erősnek lenned. Egy kicsit próbálj meg elgyengülni, és sírjál ..... sírjál. Jobb lesz.Bármit érzel ird ki magadból, beszélni sokkal nehezebb róla. Mi itt vagyunk Veled, és segitünk neked, túl fogsz rajta jutni. Próbálj meg arra gondolni, ők együtt vannak és együtt vigyáznak Rád, Rátok. Most vár van kettő kicsi Őrangyalkátok.

:cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.03.26 09:38-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Tudod én amikor egyedül voltam számtalanszor, megköszöntem Bogikámnak, hogy megismerhettem. Hatalmas volt az élni akarása, hogy velem lehessen. A mi kis Angyalkáink képesek voltak küzdeni, azért, hogy velük lehessünk, még ha csak pár órát, napot, vagy akár hetet is. És ezért örökre hálásak lehetünk nekik. Mert velünk voltak, :cry: és mert megismerhettük őket. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Van egy szó,amit úgy hívnak remény.
Ha vigyázol rá,Ő mindig benned él.
Ha szívedbe zárod,ki fontos Neked,
Bármerre jársz,Ő is ott lesz Veled!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, annyira kedves vagy...
Nem tudom, miért történt ez így, nem tudom, ők akartak-e élni vagy csak életben tartották őket amíg lehetett, nem tudom, mit éreztek az egészből és az én kétségbeesésemből, érezték-e, mennyire, mennyire vágyom rájuk, ugyanakkor félek is, és most milyen elmondhatatlan módon hiányoznak?
Ha ölembe veszem Vincét, csak arra tudok gondolni, hogy őket miért nem szoríthatom magamhoz? Közben meg nem akarom, hogy ő megszenvedje.
És nincs kedvem beszélgetni a férjemmel sem, pedig ő próbálja tartani bennem a lelket, mindig mondja, hogy Vince miatt ki kell bírni, mert csak azt hajtom neki, hogy én ezt nem tudom elviselni. Annyi helyről hallottam, hogy a házasságok rámennek az ilyen dolgokra.
A PIC-es főnővér azt mondta, hogy ha Zalán életben marad, betegen, a családunk széthullott volna, mert ő látja, hogy szinte minden házasság tönkremegy ebbe. Nem tudom, nem tudom.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Betti,
köszönöm, hogy jelentkeztél. Kicsit megnyugtatóbb, hogy valamennyire rendeződtek a dolgaid. Teljes egészsében elfogadható a döntésed, amikor készen állsz rá, gyere azonnal vissza hozzánk!!!! Addig is nagy ölelés, puszik!!!!

Találkoztam Tüncikével, egy kicsit vihogtunk, aztán nekem eleredtek a könnyeim, és csak mondtam, mondtam neki, szegénynek, hülye módra eszembe sem jutott, hogy szegény nem ér rá velem csevegni, még ebédelnie is kell....
TÜNCIKE, KÉRLEK BOCSÁSS MEG, NAGYON BUTA VOLTAM!!!!!!!

Zaha drága,
annyira de annyira sajnállak, és ölelnélek!!!! Ovinézőben voltunk Bencének, rákérdeztek a tesóra, nekem meg elindultak a könnyeim... Biztos hülyének néztek ott is, előtte elég intelligensen beszélgettünk... :roll:

Lányok,
valahogy elúszok az idővel, reggel 7-kor indulunk, és du. 5-re vagyunk itthon, még akkor főzők másnapra, vasalok, mosok, mosogatok, játszunk egy kicsit a nagyfiúval, állást keresek, cv-ket írok, szóval nem tudok olyan gyakran jönni, de olvaslak benneteket. Nagyon hiányoztok!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Zaha, nagyon aranyos férjed lehet. Nagyon vigyázzatok egymásra.

Ezt mindannyian megtapasztaltuk, hogy a férfiak is nagyon szenvednek, csak ők inkább magukban, azt meg nem lehet elvárni tőlük, hogy átérezzék azt, hogy Aki / Akik eddig a pocakunkban voltak már nincsenek itt :cry: , és ez nekünk a kibírhatatlan tragédián túl egy újabb feldolgozásra váró dolog, hogy valami még így is véget ér.

Próbáljatok minél többet beszélgetni mindenféléről, nagyon fontos az, hogy éreztessétek egymással, hogy bármi is legyen, számíthattok egymásra.

Együtt érzünk Veletek.

Lyly, rátok is nagyon sokat gondolok, nagyon szorítok, hogy már egy picit legalább könnyebben menjenek a dolgok.

Melcsike, Tüncike, Hasli, Szintus, puszi nektek is.
Vendég

Boboka

Köszike nektek is puszi.

Zaha

Még nekem sem könnyű ezeket leirni. Végig bőgtem az egészet, de nem vagyok magam alatt, csak nekem is itt van Bogi a szivemben, és én is ugyanazt érzem, hogy szeretném átölelni, dédelgetni, csak nekem már nincs az az örült nagy fájdalom. Hanem csendesen, halkan fáj. :cry: Aztán néha, kitör belőlem mint a vulkán.

Most azt hiszem nem is tudok többet irni, mert most :cry: :cry: :cry: .

Mindenkinek küldök egy nagy ölelést. Kép

Kép

Kép
melcsike70

Zaha Drága!!!
Írd le, mondd ki, sírj!!! Meglátod, majd csitul. De most még nincs itt az ideje. Majd... Örülj, hogy van támaszod, fogadd el amit nyújt neked.
hettuli

Sziasztok Lányok!

Már sokadszor ülök a gép elé ma, de szabotálja az internet a tevékenységemet..öt-tíz perc alatt tölti be az oldalt, alig akar frissíteni,nsgy nehezen megírtam a privátokat, aztán elment a türelmem.

A mai nap kicsivel szorgosabban telt, mint az elmúlt időszak, végre valahára sütött a anap, már ettől sokkal jobban éreztem magam.A temetőben nyílnak már a virágok, ennek is örültem.

Takarítottam, főzni csak most állok neki, mert a férjem későn ér haza, ráérek még.Vasalnom is kell, azt halogatom egy ideje, úgyhogy most maratoni táv lesz.

A kutyám eltépte a láncát, fél óráig tartott mire lekönyörögtem a főútról(nincs kerítés),aztán újabb fél óra volt a frissen vásárolt láncot rátenni, emrt addigra azt hitte ,hogy ez vaalmi új játék és többször is földre vitt... :) beígértem neki, hogy visszaviszem a lelencbe ,ha így folytatja..

ez volt a ami nap termée, és most visszolvasok, aztán reagálok arra.

KépKépKép
tünci28

Lányok, légyszi nézzétek el nekem a millió betűkihagyást.Azért beszélek ám magyarul, mégha időnként nem is úgy tűnik. 8)

Hettuli
van egy privátod! :)

Haslikám,
hogy sikerült a vizsga, nem is írtad..

Leda
Bankos ügyben valami pozitívum?

Bettikém
Remélem olvastad a többiek reakcióit, látod itt mindenki szeret és visszavár...és egyáltalán nem húznál le minket..

Lyly
Legközelebb fenékbe billentelek, ha olyasmit írsz, ohgy zavarnál engem!!!!!!!!Hidd el Drága, hogy ezermilliószor szívesebben maradtam volna veled és vígasztaltalak volna, minthogy visszamenjek dolgozni..sajnos muszáj volt mennem, de Te ezért ne kérj bocsánatot!!!Egyszer összehozunk egy rendes csavargós délelőttöt és jól kibeszéljük magunkat, jó?????? :wink:

Boboka(akinek a nevét sosem tudom elsőre leírni) :)
Rendezgettem a privát üziket..nosztalgiáztam..a januári üzeneteid olvastam.hihetetlen, hogy már ennyire halad az idő.mikor mindegyikőtök azzal vígasztalt, hogy hamar eltelik a négy hónap, olyan keserédes hangulatom volt, hogy dehogy telik, dehogy telik..
Most meg más olvasatban:Mire mi próbálkozni kezdünk, kb négy hónap múlva,Boboka már babázik! :wink:
Így mindjárt rövidebb időnek tűnik.Egyszerűen hihetetlen, hogy már itt tartunk.Akkor már egy éve lesz, hogy itt vigyázunk egymásra.
Meg aztán hiányzol is.Mindig olvasom a másikat,naprakész vagyok belőletek,de tudod mire értem, ha azt mondom:de jó lenne itt olvasni ezeket? :(

Nagyon fontosak vagytok nekem és szívemből remélem hogy még nagyon-nagyon sokáig leszünk egymásnak!

Zahának külön...
tünci28

Zaha Drága!

Nagyon szeretnék tenni érted vaalmit, amitől egy percre akár jobban érzed magad!
Először tanácsolni akartam, hogy olvass vissza minket,mert nagyon sokat írtunk a férjünkkel való kapcsolatunkról, kínlódásokról, kételyekről...de most azt mondom, ne tedd, mert én megpróbáltam és nagyon rosszat tett..mert emlékezni más, mint visszamenni az időben, az sokkal -sokkal rosszabb.
Azt tanácsolom, hogy azt beszéld meg a férjeddel, hogy előfordul, hogy nincs kedved beszélni vele, hogy lehet, hogy idegesít, lehet, hogy rosszabb, ha rosszkor mond valamit...Én majdnem elkövettem azt a hibát, hogy egyáltalán nem mondtam neki semmit és sosem tudta mivel tesz jót, mivel rosszat..ebből aztán lett eltávolodás, mély harag, megbántottság, rémisztő gondolatok-tervek...idáig nem szabad eljutni,én majdnem teljesen elszigetelődtem.
Nekem nem "jó" családom van, csak mélyebbre taszítottak, de ha a megfelelő személy fogja meg a kezed,képes a földről minden alkalommal felemelni.
Nekem itt vannak ezek az emberek, olyanok is, akik ide alig írnak, de a legfájóbb napokban, minidg várt egy vígasztaló,támogató e-mail.

Ha kell, ha az segít, akkor írd le naponta akárhányszor, hogy SZERETED ŐKET,hogy HIÁNYOZNAK,HOGY ALIG LEHET ÉLNI NÉLKÜLÜK!!!

Mire én ezredszer mondtam ezt ki, akkor indult el annak az elfogadása, hogy ez megtörtént, nem álom, nem fogok felébredni, ezzel kell együttélnem, amíg a Jóisten másképp nem dönt...ami azután jön, az elfogadás, a beletörődés, a vígasz keresés,az már az a folyamat, ami máig tart..s, ki tudja meddig még..talán örökké, talán egy év, talán amíg meg nem születik a kistestvér.

visszagondolva, fel nem foghatom, hogyan éltük túl..emlékszem a kórházi napokra,s aztán utána az első itthoniakra..ahogy zakatol bennünk:ez LEHETELEN, ez lehetetlen.
Végig kell járni azokat a lépcsőfokokat, meg kell élni azokat a napokat..szeretném elvenni tőled, szeretném egy pillanat alatt átugrani veled a következő fél évet..de nem tehetem.
Csak segíthetünk.

KépKépKép
tünci28

[quote="tünci28"]
írta:
tünci28Meg aztán hiányzol is.Mindig olvasom a másikat,naprakész vagyok belőletek,de tudod mire értem, ha azt mondom:de jó lenne itt olvasni ezeket? :(

Tüncikém, hidd el, én is örülnék neki, de ennek most nem itt van a helye.
Látod, hogy mindig vannak friss sebek, sajnos mindig vannak új sorstársaink. Ha belegondolok abba, hogy amikor nekem friss volt a sebem és valaki elkezd itt olyanokról áradozni, hogy ilyen meg olyan uh-on volt és mi volt, akkor lehet, hogy rövid úton fenékbe billentettem volna, hogy keressen egy babás-mamás topikot.

Annak örülök, hogy közületek, az, akit érdekel mi van velünk olvassa a másikat.
Már írtam párszor, hogy nagyon sokat jelentetek Ti nekem, sosem foglak "elhagyni" titeket :wink:
Vendég

Tünci, örülök, hogy ma már jobb hangulatod volt :wink:

Tényleg Hasli, írd meg mi volt a vizsgán?

Kicsi másnapos fejecskéd hogy van? :lol: :lol:
Vendég

Zaha nagyon de nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól.. Sajnos a mélypontok a gyógyulási folyamat része.. Nagyon normális, hogy nincs életkedved, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal, lesz még ilyen, de tovább fogsz tudni lépni, mind mindenki aki átélte, mert muszály a gyerekedért, a férjedét és magadért. Csak sírj és engedd magad át a szenvedésnek, majd utána lesz módot felkelni és élni újra.

A férjeddel való kapcsolatotokat gyengítheti, vagy erősítehti ez a tragédia. Ez rajtatok múlik, de ne feledd, hogy a férjed csakúgy szenved mint te, sőt tehetetlennek érzi magát az esettel és veled szemben is. Sokkal jobban szükségetek van egymásra most mint bármikor előtte, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy egyedül akarsz lenni és senki sem ért med. Egy valaki biztos, hogy tudja min méssz keresztül és az a férjed. Fogjátok egymást kezét és vezessétek át mindhármatokat ezen a nagyon sötét és szenvedéssel tele ősvényen.. nem lesz könnyű, de sikerül..

Tünci bankos ügyben megtettem a feljelentéseket, most várok.. Piszokul bánt, mert ezt a kártyát sehol sem használtuk, a szekrényben volt hónapok óta. Ki és, hogyan jutott az adatainkhoz nem tudjuk.. Internetes pókerfogadásra használták és egy olan oldal, ahol nagyon sok károsult panaszkodott, különböző nemzetiségűek, hogy velük is megtörtént.

Hettuli, Obama nagyon nyírja a bankosokat :)) nagyon tetszik.. Annyira más a hozzáállás a kisemberhez, mint otthon..

Melcsike fejlemény az unoketsoddal. Nincs egy nap, hoyg ne menjen ki a fejemből. Annyira sokat gondolok rá és drukkolok neki nagyon.

Kép
leda2002

Leda, melyik pókeres oldalon?

Akkor ezek szerint valaki feltörte a bank oldalát és lopott adatokat?
Vendég

Boboka PKRSER.COM ez egy Gibraltári weboldal. valszeg, hogy a banktól lopták el az adatainkat, mi is erre gyanakszunk, mert máshonnan nem tudták.. mi meg nem pókerezünk :shock:

Kép
leda2002

Boboka egyetértek veled, hogy ezen az oldalon nehéz a babákról írni. Én is fogok jobban figyelni arra, hogy ne meséljek és főleg ne tépjen fel a sebeket. Sajnos mindig lesznek "érkezők", akik azért jönnek, hogy vigasztalást kapjanak és nem azért, hogy kismamás és babás történeteket olvassanak. Ez így van rendjén, hiszen Tünci ezért hozta létre ezt a topicot, hogy itt egymásra találjunk és egymást támogassuk. És amikor valamelyikünk tovább lép, az a másikban egyfajta keserűséget és szomoruságot idézhet elő, azzal együtt, hogy örülni is tud velünk. Ez mind természetes reakció, de addig ameddig nem lép túl mindenki a fájdalmán, addig sajnos a szomoruság nagyobb mint az öröm.. ezért én is úgy érzem, hogy itt ezen a topicon semmilyen kismamás helyzetjelentést többet nem szeretnék megosztani, nem lenne helyénvaló. Akit bármi is érdekel felőlünk, szívesen megosztom privátban, de a topicon mellőzni fogok bármiylen bezsámolót, már így is okoztam elég bajt.. remélem senkit sem bántottam meg..

Kép
leda2002

Sziasztok, annyira jól esik, hogy vigasztaltok, el sem tudom mondani.
Délután egy barátnőm ideutazott vidékről, aztán este vissza, és legalább az alatt a rövid idő alatt, míg itt volt, jobb volt kicsit.
Visszaolvasok csak előtte cigiszünet.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Leda, bocsi, ha már írtad, meg ha nem akarod ne írd le, de melyik bankról van szó?
Vendég

Melcsike,
van-e új hír a rokonodról? Remélem, már csupa jókat írsz majd...
Köszönöm, hogy gondolsz rám, nekem is sokszor eszembe vagytok. :)

Tüncike,
okés, de nagyon szégyellem, hogy úgy rád zúdítottam mindent. nem szoktam én ilyen lennei, csak biztos az ovis történet is kibillentett az egyensúlyból.

Boboka, Leda,
akkor engem kérés nélkül is tájékoztathattok az állapototokról!!!! :lol: Jól látjátok a dolgokat.

Zaha,
végre valami jó is történt, igaz? Nekem is egy kedves, idősebb barátnőm segített az első napokban, amikor hazajöttem. Délután fél 5-kor szültem, másnap reggel jöttem haza....és ő várt, vigasztalt.

Ma voltam nődokinál. Jó sokat beszélgettünk, csináltattam rákszűrést (képzeljétek, a cickókat és a hónaljamat is szépen átnyomkodta, tapogatta, az első nődokim, akinek ez beletartozik egy komplett rákszűrésbe). Rendben talált mindent, azt mondta, ne foglalkozzak a kissé szabálytalan ciklusaimmal, és az időnkénti fájdalommal.
Hétfőn megyek hozzá uh-ra, megnézi a biztonság kedvéért a tüszőket, és levesszük a vért a Leiden-szindróma kizárásához vagy megerősítéséhez. Remélem, kizárjuk, akkor viszont bezárult a kör, mitől is lett nekem placenta-infarktusom.
KÉT MÉHSZÁJAM van, és mivel eddig nem vették észre, megvan rá az esély, hogy a mostani szülésem során durváskodta el a barom kannibál orvos, és így gyógyult. Szerencsére az "eredeti" méhszájam sértetlen, ép, ez a másik is, csak nem tudni, hogy genetikai születési hibám, vagy szerzett... Mindenesetre mind a kettőből vett kenetet. :roll:
Mondtam neki, hogy futkározni fogok, azt mondta, nagyon örül, mert a sport nagyon sokat segít a pé-ben és a rendes beágyazódásban, csak semmi extrém megterhelést nem javasolt.
Azt is kiböktem, hogy nagyon félek a következő terhességtől. kedvesen megnyugtatott, hogy vigyázni fogunk a kicsire, és minden rendben lesz. Kicsit vigyorgott, amikor mondtam, öregszem... Ők is most babaprojekteznek, mondta, és egy kicsit idősebbek nálam... Na, szóval nagy vigyorgások közepette jöttem el, mert szerinte érdekes lenne, ha a feleségével szülnék együtt... :lol:
Jó éjt lányok, Bence torokgyuszival van itthon, ahogy abbahygatuk az orr-mosást, rá 3 napra jött is, szerencsére most nagyon enyhe, de inkább nem vittem bölibe.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lily, biztos nem néztek hülyének az oviban, ezek után sejteniük kellett, hogy valami történt, bár fene tudja, az emberek olyan suták.
Hová indultok reggel? Bocs, ha valamit nem értek.

Boboka, köszi. Próbálkozom...

Melcsike, nem akartalak ennyire felzaklatni.
Én is nagyon-nagyon ölellek.

Heni, igazad van, örülnöm kellene legalább annak, hogy ő figyel rám és tényleg próbál támaszom lenni, amikor neki sem könnyű.

Tünci, köszönöm...

És Leda, Neked is.
Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb eredményt hozzon a feljelentés, és visszakapjátok a pénzeteket is.

Puszillak mindannyiótokat, aludjatok jól.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lily, milyen kedves ez az orvos, nagyon szimpatukus, ahogy leírtad.
Bencusnak gyors gyógyulást.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lyly, jobbulást kívánok kicsi Bencusunknak. Szegénykém, hogy szinte nincs egy hét, hogy ne legyen valami baj. Hátha már ezzel a csúnya téli idővel ezek a bajok is elmúlnak.

Zaha, tudom, hogy sokkal nem lenne jobb, de nem tudtok egy pár napra valahova elutazni? Kicsit azért jó lenne, ha kimozdulnátok az otthoni környezetből.

Bár nekünk annyira nem tett jót sajna. De nem ebből kell kiindulni:)
Mi nyáron (augusztus elején ha jól emlékszem) elmentünk egy pár napra horgászni az ország másik végébe, persze akkor még akkora hasam volt mint egy 5 hónapos terhesnek. Kb. óránként kérdezték ismeretlenek, hogy egy kismamának szabad-e red bullt innia, meg, hogy mikorra születik a pici... Szóval mi jól megjártuk, ahelyett, hogy teljesen kikapcsolódtunk volna 3 nap rémálom volt. És mindenkinek elmondani a sztorit, háát, a végén már szinte csak érzelem mentesen eldaráltam, annyira idegesítettek az emberek.
Már ott tartottam, hogy kiteszek egy táblát magam elé, hogy hagyjanak békén, nem vagyok terhes, csak még nagy a hasam....
Vendég

Lyly!

Ezek jó hírek,márint az orvosos.No, jól van, jól van!!!!! :wink:

Délután óta túl vagyok három síráson.

Kezdtem azzal ,hogy írtam egy levelet Hettulinak, aztán a szempontban volt egy riport mozgássárült gyerekekkel, aztán írtam még egy levelet...

Most viszont lefekszem, mert holnap munka.
Szép álmokat.

KépKépKép
tünci28

Lyly, én is örülök, hogy aranyos volt a doki :wink:

Tüncike, aludj jól.
Én is megyek lassan aludni.

Jóccakát mindenkinek
Vendég

Sziasztok lànyok!

Valoszinüleg hosszu leszek! :wink:

Hètfön egèsznap suli(egèsznap talpon semmi szèk) hazaèrek ès iràny vissza az auto szalonba este 7-töl 10:30-ig kb....-majd haza ès otthon tusolàs majd nègykèzlàb az àgyba!Kedden àlmomban orvosnàl voltam ahol mondta Misi,hogy a baba mèg èl ès minden rendben van.Majd mentem 1 sötèt folyoson a hetedik ajton benyitva valaki behuzott èn elàjultam s felèbredtem az èbresztöre!
Szerdàn mikor a vizsga elött ràmszolt a tanàr,hogy a hajvèget dolgozam rendesen bele a hajcsavaroba,akkor majdnem sirva fakadtam.Annyira megviselt ez az àlom,hogy egèszen azota a hatàsa alatt vagyok.... :(

A vizsgàm sikerült Boboka,Tünci!Köszönöm az èrdeklödèst jol esett! :wink:
Lessz mèg igaz mit gyakorolni....A smink rèsze meg még megy nyàr közepèig,de azt nagyon szeretem!Az eggyetlen bajom az,hogy mindig egyszerre jön minden baj!Elment az apos,de holnap reggel màr itt lesznek rokonèk 3 pici gyerekkel 1 hètig,akiket nagyon szeretek,de most hülyèn jön ki ez az egèsz!Mennem kell du orvoshoz,mert az utobbi 2 hètben kètszer vèreztem pàr oràt,ma meg màr a harmadik alkalom ès fàjdogàlnak a dolgok is arra felè.Remèlem nem lessz baj!
Aztàn szombat suli+takaritàs,hètfön màr itt lessz a szomszèd ès nem kell majd mennem! :)

Tegnap mondtam a fèrjemnek,hogy màr 5 honapos lennèk erre ö:mokus!!!te mèg mindig ezen filozgatsz?Vège fogd màr fel!
Na ez kicsit ki hozott a sodrombol!
Ma meg kiderült ,hogy az èn szomszèdom eggyik macskàja a vègèt jàrja,amibe belefogok picit dilizni ,mert imàdom a kis hülyèt.... :cry:

Szoval törtèngetnek az esemènyek rendessen mostanàban ès sajna èrzem ,hogy ez mèg csak a kezdet..... :roll:

Lyly puszi Bencusnak gyogyuljon hamar! :wink: Az orvos dolognak pedig örülök,hogy "minden ok"!

Leda!A bank esetröl,csak annyit,hogy hallottam màr 1 èrdekes esetet,majd ha lessz idöm priviben elmesèlem,ha èrdekel!Remèlem a picurok jol vannak!;-)

Zaha!Tünci!Kèrek 1 pici mosolyt ok???NAAAA,CSAK 1 PICIT?!!!!;-)))
NAGY PUSZI NEKTEK!!!Szintus,Bea!nEKTEK IS!;-)

Anita mi ujsàg?Mesèlj màr,sokat gondolok ràtok is!

Meli!Unokatesod,hogy van?

Hettuli!Nagyon aranyos vagy,igèrem megy a vàlasz,de mindennel csuszok mostanàban! :oops:

Jo èjt nektek igy utolag is! :wink:

Ui: Boboka! Hasli is szereti(nè) a rètest! :wink:
Vendég

Lányok! Én amikor már nagyon szarnak érzem a helyzetet akkor elkezdek annak örülni, hogy ez annyira rossz, hogy innen már csak jó történhet. Azért még így is érnek meglepetések...
hettuli

Úgy látom előttem már feltettétek azokat a kérdéseket, amik engem is érdekelnének...

Sőt némelyikre már választ is kaptam! :lol:

Hasli, jelszavam inkább később, mint soha!!!
hettuli

Szioka nektek!!!!!

Hasli hát nem uncsi az életed az tuti.De én is szivesen élnék ilyen pörgős életet.Az enyém meg néha túlzottan is monoton.
Épp szeretném,ha kisminkelnél,frizt csinálnál nekem!
Már olyan régen voltam ilyen dolgokon.Legutoljára mennyasszonyként voltam profin sminkelve :wink: Már épp rámférne :lol:

Lyly tényleg rendes a dokid.De mi az,h két méhszájad van?Nos erről még sosem hallottam :roll:

Zaha drága hogy vagy ma?????

Többieknek pussszzzaaannncccssss!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Hasli, gratula a vizsgához :lol:

És kérésed számomra parancs:

Kép :lol: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy így összejöttek neked is a dolgok mostanában.

Én is úgy fogom fel valahol, ahogy Hettuli: ennél már csak jobb jön, ugye lányok :?: :?: :?: :roll:

Szintus, hogy telt a 3. apa nélküli éjszaka?
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, de ma nem érek rá. Pörgők ma egésznap, este sem tudom mi lesz.

Az unokatesóm már két napja magától, ébred rendesen. Azt mondták, hogy most rendbe jön. De már nem nagyon fog dolgozni, mert még egy agyvérzést már nem bir ki annyira sérültek az idegek neki. :( Hát nekik egy új élet fog kezdődni, mert a gyerekei és a felesége is megszokták a luxust, a jólétet, de a Z..... dolgozott külföldön. Persze tartalék nincs, mert nem gondolták hogy igy alakulhat. A felesége nem dolgozik, és most nem tudja mihez kezdjen, mert bizony dolgoznia kell ezekután. Nagy ház, nagy autó, igényes tinédzser gyerekek. Már össze is veszett néhány a nagybátyámékkal, mert azok ráförmedtek, hogy örüljön, hogy a férje él. És azt hiszem ez a legfontosabb, hogy él. 8)

Zaha

Nem zaklattál fel. Csak este kimentünk próbálni akivel a Barci párosban táncol azokhoz, és későn értünk haza, és fáradt is voltam. Azért nem voltam este. Az meg hogy sirunk, az csak jó tesz utána könnyebb. :wink: Te csak továbbra is ird meg ha fáj valami, vagy ha ugy érzed szükséged van vigasztaló szóra.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Ezt most komolyan csinálod, mikor sietek :shock: Erre ideteszem a szemem elé a frissen sült pitét. :wink: :lol: :lol: :lol:

Na tényleg mennem kell, mert ma nálunk lesz a táncpróba este, meg talajtorna, és a BArci holnap suliba megy, vasárnap , meg két versenye lesz. Még leirni is fárasztó. :?

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi Melcsike :oops: :oops: Csak gondoltam, ha már Haslinak küldök, nektek is küldök :lol: :lol: :lol:

Szép napot nektek mára, de azért ne pörögd túl nagyon :lol:

Kicsi Lackó babám ma 10:00-kor volt 9 hónapos nagyfiú :) :cry:
Vendég

Boboka boldog hófordulót a kis angyalkádnak :)

Háát elmulnak a napok apa nélkül,de nem mondom,hogy könnyű.
Muszály és kész.De ő is szegény nagyon nehezen birja :(

Boboka ez milyen recept alapján készült?Nekem is Balázs a favorit :D :D :D

Haaslii GRATULA A VIZSGÁHOZ!!!!!!!! :D :D :D
ÜGYI VAGY!!!!!

Melcsike akkor neked is pörgös napod van ma.puszi

Kép
Kép
szintus

Szintus, lusta asszony rétese a neve :lol: :lol:

Nekem ez a recept tetszett a legjobban:

http://www.szabadfold.hu/recept?1021
Vendég

[quote="melcsike70"]
írta:
melcsike70Az meg hogy sirunk, az csak jó tesz utána könnyebb. :wink:

Az új avatarképed is bíztató! :)
Hajrá Melcsike! Így kell ezt.
aarnika

Boboka!

Nekem is hóforduló ez a nap csak nekem meg Bogikám halálának napja. Negyed órája hogy elment örökre. :(

aarnika

Aranyos vagy!

Nem tudok visszaolvasni, mert nincs annyi idő, de Hasli látom Szintus is gratulált a vizsgához akkor én is csatlakozom.

Megy a táncpróba közben itt nálunk. Sziasztok.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Ma nagy a csend...

Aarnika,szia, hogy vagy?

Anita, rendeződtek a dolgok?

Zaha?

Nálam sem volt semmi extra..egy kolleganőm megbántott, feldühített,dühömben kicsit pityeregtem..tudjátok, a régi nóta.:vállveregetés, majd a másik,majd akkor jobban vigyázok, mert most biztos nem vigyáztam...Hogy meri azt sugallni, hogy én tehetek róla???Nem küszködünk éppen eléggé a lelkiismeretünkkel????Egyetlen pőillanatra azt kívántam bár átélné Ő is, aztán odamennék hozzá és az orra alá dörölhetném a szavait..A Jóisten bocsájtsa meg nekem azt a pillantot....

Más nincs.

Jó éjt, holnap is dolgozom, de be-benézek, ha tudok.

KépKépKép
tünci28

Jaj,Boboka,boldog hófordulót az Angyalkádnak! :(
tünci28

Köszi Tüncike.

Szebb napot holnapra neked.
Vendég

Tüncike,
ez a kolléganőd egy barom. Akarod, hogy leköpjem? Engem úgysem ismer. Komolyan írtam, elég harapós vagyok mostanában. Főleg a szemetekre ugrom. A Jósiten neki bocsásassa meg ezeket a bszólásokat!!!!

Hasli,
nagy gratula a vizsgádhoz!!! Férjek szavára ne adj most semmit, tudod, a maguk módján ők is átérzik ezt, csak ők sem szeretik, ha emlékeztetik őket erre.

Boboka, Melcsike,
gondoltam rátok sokat, és a kis drága angyalkáitokra is...

Boboka, ez a süti csodálatos. De már sikerült 2 kilót leadnom, így csak itt csorgatom össze a billentyűzetet a nyálammal...
:wink:
A kicsiknek elég kicsi mindenük, ezt mondta idáig minden doki, és a legtöbb bacit 2-6 éves koruk között egyszerűen beszippantják, és mivel először találkoznak vele, hát betegek is lesznek tőle. Ezt én is tudtam, még mielőtt Bence megszületett, de más az elmélet és más az életben is látni, hogy valami nem stimmel.

Melcsike,
öööööö...nálatok táncpróba? Hány gyerek lesz/ van? Hogy fértek el?
Örülök, hogy a rokonoddal rendben alakulnak a dolgok. Lám, mindenhol felüti a baj a fejét. A párom egyik volt évfolyamtársát a felesége szó szerint agyonhajszolta, már két infarktuson van túl, a harmadik nagy eséllyel elviszi, de az asszonynak mindig több kell... van egy kisfiuk (kb. 8 éves), az apukáját, ezt az agyonhajszolt embert észre sem veszi otthon, mert az anyja állandóan hangoztatja, hogy ..."apád nem tud eltartani bennünket..." 3 lakásuk van (kettőt kiadnak), anyunak-apunak külön kocsi, egyszál gyerek, márkás ruhák, nagy utazások, és a kaviárnak nem nézik meg az árát a boltban... A gyerek meg nem köszön az apjának... no comment...

Szintus,
meddig leszel még egyedül?
Két méhszájam van, felfelé egyesülnek (mint egy kétágú villa), és már csak egy nyakcsatornában folytatódnak... Ha fejlődési rendellenesség, akkor az embrionális koromban a 12. hétig szenvedtem el, mert akkorra kellene az eredetileg itt két csőből egynek lennie (Müller-csövek, azt mondta a dokim). Egyébként semmiféle hátrányom nincs belőle, elég ritka (kb. 1:50000) fejlődési rendellenesség. Ez kombinálódhat úgy, hogy két nyakcsatorna, két méh, két hüvely, na ezek már súlyosabb kategóriák. Többek között ezért nézték meg a méhemet méhtükrözéssel, hogy nincs-e pl. sövény, és Bence a nagyobbik oldalon normálisan kifejlődött, a második elvesztett kicsink pedig a kisebbikben volt esetleg, és azért halt meg, mert nem volt helye. De hálistennek egy méhem van és az sem osztott. Ezt nem látni mindig uh-on (ezt a kettéosztott sövényt).

Zaha,
hogy vagy?

Aarnika,
te is jó régen voltál itt, mi van veletek?

Lányok,
köszönöm, hogy aggódtatok Bencusért, annyira jólesik. Most úgy tűnik, vaklárma volt, mert csütörtök reggel óta kutya baja, de mivel antibikát elkezdtük, hát hétfő estig szednünk is kell. De nagyon félek már a füle miatt, azért pánikoltam be. Ja, és azért, mert a kis zacsiját fájlalta, nem engedett hozzányúlni, és kiderült, a megduzzadt ágyéki-hasi nyirokcsomócskái sugároztak oda. Szóval valami baci mégiscsak volt/van benne.

Még ezt leírom: 3. babával volt terhes egy itteni ismerős anyuka. Komplikációmentes terhesség, és a 35. héten egyik percről a másikra jöttek a fájások. Nyákdugó szinte kirepült, így azt mondta a férjének, ne kocsival, hanem mentővel menjenek be a kórházba, így csak gyorsabb lesz. NAGYON NAGY SZERENCSÉJE volt, a baba ugyanis harántfekvéses volt, és ha elfolyik a magzatvize, azonnal megfullad. Így császár (keresztben és hosszában is 16-16 cm vágás), altatás villámgyorsan, a baba kint van, okés, 3,14 kg kislány! Na ezután kapott 2 egység vért a mama, 40 fokos láz, kismedencei gyulladás, a doki szerint ez indította be a szülést is, csak semmi jele nem volt. Most már itthon vannak, mindketten jól, ma már bicajozott anyu, akkor találkoztam vele.

Kép

Kép

Kép
lyly

Az este nagy kérdése: miért is nincs nekünk egy valamirevaló NŐI kormányfő-jelöltünk????!!!! Ennyire azért egy nő is el tudná kormányozni az országot, mint amennyire a nagyokos férfiak tették/teszik ott... :? :roll:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Hullafáradt vagyok. Ezért csak beköszönök.

Lyly

Ne ijedj meg, csak egy kis lány volt itt akivel a Barci párost táncol. Muszáj volt próbálniuk, mert vasárnap fellépnek, és még csak két hete kezdtek el felkészülni. Ez nem hiszem hogy olyan eredményes lesz mint a formáció, mert elég kevés idejük volt felkészülni, akikkel versenyeznek azok meg van aki évek, van aki hónapok óta együtt táncol. Nem baj, a lényeg, hogy megpróbálják. De ugyanúgy formációban is versenyeznek.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát lányok.

Holnap dolgozok, de majd többet benézek.

Kép

Kép
melcsike70

[quote="lyly"]A írta:lylyz este nagy kérdése: miért is nincs nekünk egy valamirevaló NŐI kormányfő-jelöltünk????!!!! Ennyire azért egy nő is el tudná kormányozni az országot, mint amennyire a nagyokos férfiak tették/teszik ott... :? :roll:

Lyly - én is éppen tegnap gondoltam erre...
(de ez az egész cirkusz, azt hiszem, másról szól)
aarnika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?