Tüncike,
ez a kolléganőd egy barom. Akarod, hogy leköpjem? Engem úgysem ismer. Komolyan írtam, elég harapós vagyok mostanában. Főleg a szemetekre ugrom. A Jósiten neki bocsásassa meg ezeket a bszólásokat!!!!
Hasli,
nagy gratula a vizsgádhoz!!! Férjek szavára ne adj most semmit, tudod, a maguk módján ők is átérzik ezt, csak ők sem szeretik, ha emlékeztetik őket erre.
Boboka, Melcsike,
gondoltam rátok sokat, és a kis drága angyalkáitokra is...
Boboka, ez a süti csodálatos. De már sikerült 2 kilót leadnom, így csak itt csorgatom össze a billentyűzetet a nyálammal...
A kicsiknek elég kicsi mindenük, ezt mondta idáig minden doki, és a legtöbb bacit 2-6 éves koruk között egyszerűen beszippantják, és mivel először találkoznak vele, hát betegek is lesznek tőle. Ezt én is tudtam, még mielőtt Bence megszületett, de más az elmélet és más az életben is látni, hogy valami nem stimmel.
Melcsike,
öööööö...nálatok táncpróba? Hány gyerek lesz/ van? Hogy fértek el?
Örülök, hogy a rokonoddal rendben alakulnak a dolgok. Lám, mindenhol felüti a baj a fejét. A párom egyik volt évfolyamtársát a felesége szó szerint agyonhajszolta, már két infarktuson van túl, a harmadik nagy eséllyel elviszi, de az asszonynak mindig több kell... van egy kisfiuk (kb. 8 éves), az apukáját, ezt az agyonhajszolt embert észre sem veszi otthon, mert az anyja állandóan hangoztatja, hogy ..."apád nem tud eltartani bennünket..." 3 lakásuk van (kettőt kiadnak), anyunak-apunak külön kocsi, egyszál gyerek, márkás ruhák, nagy utazások, és a kaviárnak nem nézik meg az árát a boltban... A gyerek meg nem köszön az apjának... no comment...
Szintus,
meddig leszel még egyedül?
Két méhszájam van, felfelé egyesülnek (mint egy kétágú villa), és már csak egy nyakcsatornában folytatódnak... Ha fejlődési rendellenesség, akkor az embrionális koromban a 12. hétig szenvedtem el, mert akkorra kellene az eredetileg itt két csőből egynek lennie (Müller-csövek, azt mondta a dokim). Egyébként semmiféle hátrányom nincs belőle, elég ritka (kb. 1:50000) fejlődési rendellenesség. Ez kombinálódhat úgy, hogy két nyakcsatorna, két méh, két hüvely, na ezek már súlyosabb kategóriák. Többek között ezért nézték meg a méhemet méhtükrözéssel, hogy nincs-e pl. sövény, és Bence a nagyobbik oldalon normálisan kifejlődött, a második elvesztett kicsink pedig a kisebbikben volt esetleg, és azért halt meg, mert nem volt helye. De hálistennek egy méhem van és az sem osztott. Ezt nem látni mindig uh-on (ezt a kettéosztott sövényt).
Zaha,
hogy vagy?
Aarnika,
te is jó régen voltál itt, mi van veletek?
Lányok,
köszönöm, hogy aggódtatok Bencusért, annyira jólesik. Most úgy tűnik, vaklárma volt, mert csütörtök reggel óta kutya baja, de mivel antibikát elkezdtük, hát hétfő estig szednünk is kell. De nagyon félek már a füle miatt, azért pánikoltam be. Ja, és azért, mert a kis zacsiját fájlalta, nem engedett hozzányúlni, és kiderült, a megduzzadt ágyéki-hasi nyirokcsomócskái sugároztak oda. Szóval valami baci mégiscsak volt/van benne.
Még ezt leírom: 3. babával volt terhes egy itteni ismerős anyuka. Komplikációmentes terhesség, és a 35. héten egyik percről a másikra jöttek a fájások. Nyákdugó szinte kirepült, így azt mondta a férjének, ne kocsival, hanem mentővel menjenek be a kórházba, így csak gyorsabb lesz. NAGYON NAGY SZERENCSÉJE volt, a baba ugyanis harántfekvéses volt, és ha elfolyik a magzatvize, azonnal megfullad. Így császár (keresztben és hosszában is 16-16 cm vágás), altatás villámgyorsan, a baba kint van, okés, 3,14 kg kislány! Na ezután kapott 2 egység vért a mama, 40 fokos láz, kismedencei gyulladás, a doki szerint ez indította be a szülést is, csak semmi jele nem volt. Most már itthon vannak, mindketten jól, ma már bicajozott anyu, akkor találkoztam vele.