Na, szó szerint én is beestem,most jöttünk haza egy vásárlásból Ádibádival. Nagyon élvezi ha kimozdulunk, ilyenkor délelött busszal megyünk, hát az maga a csoda
Tátott szájjal nézelödik,annyira lenyügözi a sok látnivaló. Sikerült apukámnak ajándékot is venni, készitek neki egy kis csomgot,most lesz a 60 szülinapja!!(nálunk ez nagyon nagy szó, már 8 éve nagyon súlyos betegséget diagnosztizáltak nála, hullámvölgyekkel, de most már biztatóan jól van!)
Gyorsan üdvözöllek Tündér, én pont most olvastam a másik topicban Ilang néveredetét, szerintem is szép és különleges név!
Már csak egy képecske hiányzik, hogy azonositani tudjuk
Edit, ez a Boti baba olyan édes!!!!Nagyon bájosan mosolyog, és az a popsiemelgetés ha jól látom is már nagyon megy!
Klarissza, látom nálatok is vannak trükkök az altatásra
Én már csak arra lennék kiváncsi,hogy ha elaludt a hintában, ki tudod venni úgy,hogy ne ébredjen fel?
Cory, halálijók a kispasijaid, az a közös alvós kép csúcs! Ádám ugyanigy nyammogja az almát, csak nálunk most már a két alsó fogával szépen reszeli is.
Noja, Levid is nagyon tudja ,hogy édes baba, látszik ahogy néz a fényképezöbe!
Nagyon aranyos még mindig nem tudok betelni ezekkel a fürtökkel!
Orsi, anyukám tizen 1-2 éve,ugyanilyen patentbeütövel kinlódott, vagy a technikánk volt rossz, vagy a kütyürü amit vettünk, de neki mindig hamarabb eltört a patent( ö müanyagot használt zömében),mint sikerült volna belevarázsolni a ruhába. Ezek után jött a házi módszer, nem mondom ezzel sem egyszerü, de legalább nagyobb a sikerszázalék.
Hangosz, Barni is csábos kisfiú, jól látom,hogy óóóóriási kék szemei vannak???
Na, lesz majd gondod a lányokkal, az már biztos.
Vera, még ma is eszembe jutott az a rengeteg tulipán anyukádéknál
El is határoztam, idén még egy halommal fogok elduggatni, aztán jövöre én küldök nektek ilyen fényképet
A kukucs játék nálunk is régóta volt napirenden,ebben a legutóbbiban az volt a "haladás", hogy saját maga ment oda függönyhöz, és kedzett kukucskálni,amig én a fotelban ültem és onnan néztem.
Tegnap pedig egy kézzel kapaszkodva lépegetett végi az ágy mentén. Azt hiszem hamarosan tapsi hapsim átmegy gyalog jenöbe...Jaj nekem, bár én is 9 hónaposan már mentem, most visszakapom a fiamtól
Darabos kajáról már sokan irtak, tény és való, csak felügyelettel amig ilyen pici!! Ráadásul foga sincs még, több ideig is tarthat mig a lenyelésre kerül a dolog,nehogy akkor legyen gond.
Én is adok már neki kézbe kifliszerüséget (én sütöm, tudom, hogy nincs benne se tej, se tojás, csak liszt, élesztö
), mostanra tökéletes a technikája, szépen majszol egy darabot belöle, és utána szabályosan forgatja a szájában, rágja, mint akinek 32 foga van
Azt hiszem ez erre remek gyakorlat,hogyan kell megtanulni rágni
Zit, Beninek jobbulást, nálunk Ádám detto ilyen álomszuszék volt, amikor jött a foga. Nekem nem volt olyan rossz, annyi szabadidöm lett hirtelen, azt sem tudtam mihez kezdjek. De persze ha láz is van, az nem olyan jó,mi megúsztuk láz nélkül
Meme, gratula az elöre mászáshoz és a sajtótermék fogyasztó Nórihoz!
Aztán remélem "könnyen emészti" az olvasottakat
Gabi, Zsizsa.Értem én,hogy nem úgy müködnek a babáitok, ahogy a nagykönyv, ezért irtam le,hogy egy kártyából másolok ki egy kicsit. A másik oldalát nem is tudom le irjam-e, ne hogy elkeseredjetek...
"Hathónapos koráig elmondhatjuk,hogy a kicsi még mindig rögtön elalszik, ha erre van szüksége. Ám az ezt elkövetendö idöszakban mindez egy csapásra megváltozik. A baba ugyanis most már "szándékosan" ébren tud maradni - hiába tettük ágyba-, ha valami felkelti a figyelmét vagy most éppen nincs kedve aludni.
Ekkor kap igazán nagy jelentöséget,hogy a kezdet kezdetén megtanitottuk-e egyedül elaludni! Mert ha nem, akkor most igen sok problémával szembesülhetünk pl alvászavar, alvási nehézségek jöhetnek létre.
Az a kicsi ugyanis, aki megszokta, hogy mindig szopás közben, illetve szopás után ölben aludt el, majd csak azután tették le, annak idegen hely az ágy. Nem tudja igazán összekapcsolni az alvással, ezért minduntalan kikivánkozik onnan. Ráadásul ebben a korban egyre jobban ragaszkodik anyjához a gyermek. Azért sem akar elaludni,mert fél,hogyha megteszi "elveszti" édesanyját. Megfigyelhetö, amig ott ülünk mellette nyugodtan van,ám amikor kijövünk a szobából újra teljesen éber lesz és zsinte pánikszerü sirásba kezd. Ezért az ilyen kicsi esti lefektetése különösen bonyodalmas. A legtöbb esetben altatni kell, magától ugyanis képetelen eladuni"
Na, ennyi volt az okosság,mivel semmi tanácsot nem ad, hogy mit lehetne tenni,szerintem nem is ér sokat...
Én kicsit vagyok most rongy, a saját hülyeségünkböl feküdtünk le éjfélkor, amikor Ádám már 9 óta aludt. De most van a hoki rájátszás, és 15 év után a helyi csapat ott van. Na, én meg a hoki az két külön dolog, de ezeknek szurkolok nagyon. 7-ik,mindent eldöntö meccs volt,2-1-re vezettek, a vége elött 6 másodperccel egyenlitettek. Szünet majd hosszabbitás, mi gyorsan elmentünk fürödni,mire visszaértünk már vége a meccsnek, nyertek a mieink az elsö beütött góllal, és igy továbbjutottak..
Na, ilyen a mi formánk
,pont a lényegröl maradtunk le. Aztán a belvárosban olyan tombolás volt, mint szilveszterkor, rengeteg ember az utcákon, szerintem mindenki ezt a meccset nézte.
De azért örülök nekik.
Ádám alszik, ezért vagyok ilyen idömilliomos és irtam kisregényt, remélem nem felejtettem el semmit.
Anita? Ma sem jössz? Mi újság van veled??
És egy hangosbemondós felhivás:
Figyelem, figyelem!
Batka anyukát kérjük fáradjon a topichoz!
Köszönjük és egyben boldog névnapot Emmának!
Na,mielött még jobban lefárasztok mindenkit, megyek is.
Barbi