Sziasztok!
Gabi
Peti is 2. napja nyűgös, tegnap időm nem volt a gépet bekapcsolni. Kézben elvolt 10 percig, majd ordított, szopi közben ordított, letettük ordított. Csak a séta segített, kb. 1 órát zötyögtettem a jó levegőn, ott bealudt úgy, hogy sajnáltam felkelteni, kocsistul együtt vonszoltam fel a 3. emeletre, kitettem a teraszra, ott is aludt 1,5 órát. Ennyi volt az össz a tegnapi napon
Az éjszakát végigaludta, egyszer kelt fel 1/2 3-kor enni. Most is nyekereg a kiságyban, semmit nem aludt, kivéve 3/4 órát az ölemben (ugye-ugye F. Kata?
). Hát ez vár rám a mai napon is... A súlyunk 3810 gr, 1 hét alatt 30 dkg-t gyarapodott, lehet túl sok és a kis gyomra ezt érzi? Most áttértem arra, hogy 1 kajálás = 1 cici. Meglátjuk beválik-e, igy talán nem zabálja túl magát. nagyon mohón fal.
F.Kata
Ránk a zokni még nagy, gyakran le is rúgja kalimpálás közben.
Lili csudaédesen alszik
És hogy el tud anya igy zsibbadni, ugye?
Kitty
Tankcsapda nem nyerte el a tetszését, ellenden Celine Dion igen. megértem, lágyabb zene
Nagytesót szivesen bevállalunk kölcsibe
Leone
Azt olvastam, le lehet "csalogatni" a faros babát. Tégy a zsebedbe csörgő izéket. és beszélj hozzá, kérd sépen, hogy forduljon be. állítólag használ. Hinni kell benne...
Karmen
Kipróbálom az ültetéses-döntéses fürdét. Mi is hanyattfekve rakjuk be a kádba. Az eredményt már ecseteltem
Hehe.
Móki
Képzeld, túl vagyunk az első nem (...annyira) ordítós fürcsin! És kép is készült, mert szemfüles Anya voltam, amint abbahagyta az ordítást pancsi közben az első reakcióm (meglepődés!) után nyargaltam a fotógépért. Majd felteszem az albumba.
Apja kezében fürdik mindig, jó nagy lapátkeze van, az enyémből kisiklik, mint egy halacska.
Bébihordozóba mi is belerakjuk. Muszáj(ly), ha ordít és nekem dolgom van pl. a koynhában. nem lóghat állandóan rajtam. Gyönyörűen elkalimpál, elordibál benne. Többször be is aludt, olyankor szépen hagytuk, had aludjon benne.
Tudom, nem a legjobb a gerincének, mert csecsemő. De ezen az alapon a Belvárosi levegő sem tesz jót, a csapvíz sem egészséges mert klóros, stb.
Erika
Kitartás. Inkább kezeljék ki Danimanót a klinikán, mint otthon valami komplikáció lépjen fel. Pár nap és hazaköltözhet, erre gondolj, mégpedig egészségesen!
Ez a legfontosabb Neki és Nektek is.
Gabi
Irigykedem. Énis szeretnék majd egy hajasbaba kislányt...Pár év múlva
Puszi Nektek, nyivákol a Fiam. Ma is "anyanyakánlógós" napunk lesz?
Pont tegnap kérdezte egy kedves kollégám, hogy ugye most hatalmas az öröm otthon, hogy megszületett a kisbaba? Én gonosz anyamajom hirtelen felindulásomban (s átüvöltött órák után) azt találtam mondani némi cinizmussal, hogy "Igen, HATALMAS!".
Na télleg lépek, a volume gomb kiakadt a Fiamon!!
Puszi,
Szilvus