Új privát üzeneted érkezett!

Lilla,

Most mondja Árpi, hogy egyáltalán nem kiliman néven vagyunk a Skypon :?

A ketikrek néven keress lécci, de ha megadod a nevedet, én is megpróbállak keresni.

Brigi,

Húúú, de régen volt, amikor elkezdtem a fiúknak bevezetni az almát! Én nagyon élveztem azt az időszakot, olyan vicces volt, ahogy fintorogtak az új ízekre, de mégis zabáltak mindent. Nincs őszibarackod lefagyasztva? Én az alma mellett azt is elkezdtem adni nekik a legeljén, azt is imádták. Bernát azóta sem evett :roll:

Cat,

Elég rosszul hangzik ez a baleset :( Gondolom, sík ideg voltál, amíg odaértél az oviba. A lényeg, hogy nem kellett varrni és hogy nem lett agyrázkódás sem.

Detti

KépKép
kiliman

Lányok!
Mást nem érdekel a Lilla által felajánlott ruha biznisz?Mert akkor összebeszélhetnénk!!!!

Lilla!
Totál komolyan mondtam!Viszont kb. árakat írhatnál no meg árfolyamot (ha mást nem érdekel,akkor jöhet priviben is).Végiggondolom meg átnézem a ruhatárat.Nem annyira sürgős,de ha mentek shoppingolni,biztos fel tudod térképezni a helyzetet.
Dínós és a nagyfiús Nike azt tuti kelleni fog! :wink:
És előre is köszi!

Brigi!
Ügyik vagytok!Mint mindig!
Egy ételt több egymást követő napon kell adni.Először természetes,hogy idegenkedik az íztől és a kanáltól is.De szerintem 3nap múlva már teljesen oké lesz Mininek.Ne hagyj ki pár napot,mert akkor elfelejti az "élményt"!

Cat!
Na igen!A gyerekek gyorsan (sokszor túl gyorsan) regenerálódnak! :roll: :wink: Örülök,hogy semmi komolyabb gond nem lett!

Edit

Kép

Kép
edit73

Brigi,

Mármint Bernát azóta sem evett gyümölcsöt... Csak hogy pontosítsak :)

Edit,

Engem is érdekel a Lilla-féle ruhavásárlás, de csak majd jövő héten tudok nyilatkozni, mert meglátom, hogy Londonban mit sikerül shoppingolnom. Egyébként elég izgatott vagyok, mert most pénteken-szombaton lesz mid season sale a Nextben, a boltok 6-kor nyitnak, és én meg pont ott leszek a városban :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Na ezekről a next sale-kről elég sok rémtörténetet hallottam!!!Hú!Főleg a londoni boltokról mondják,hogy irtó nagy a roham,az emberek képesek összeveszni a rucikon,egymás kezéből tépik ki a menőbb darabokat.
Neked azért jó vásárolgatást!
A jövő héten bőven jó lesz!Hátha addig más is csatlakozik.Meg nekem is kell egy kis idő,hogy összeszedjem,mi kellene a fiúknak.Na és az sem uccsó szempont,hogy Lilla is tud addig tájékozódni,mit hol mennyiért tud megvenni.

Kép

Kép
edit73

Cat :)

Eleg horror ami Samuval tortent, szerencse hogy nem lett semmi komolyabb belole... Oli edes ahogy aggodott a tesojaert!
Bicoval kapcsolatban. Mi szulinapra tervezunk a csajoknak venni, eddig a 14 colost gondoltam, de a csajok most kb. 104 cm-ek... akkor lehet csak 1 evig tudnak igazabol azt hasznalni???

Edit :)

Jobbulast mindenkinek!

Nettke :)

Neked is jobbulast! Szuper hogy jol alakult a csaladlatogatas!

Lilla :)

Gratula az uj verdahoz! Kepeket meg mindig varjuk! ;)
Az ireknel se volt sehol homokozo, utcai jatszoteren tuti nem... itt van mindehol. En anno szerettem a gumi-daralekos jatszokat, igaz az ireknel nem volt olyan meleg hogy erezni lehetett volna extran a szagat, viszont nagyon jol jott egy-egy nagyobb esesnel... ;)

Brigi :)

Tenyleg hihetetlen hogy telik az ido... En Gala almat adtam a csajoknak eloszor, azt eleg edesnek gondoltam ahhoz hogy bejojjon nekik.

Edit :) Lilla :)

En szivesen tarsulnek a ruhabizniszbe...

Detti :)

Huh, Next sale... Sok sikert hozza, nekem sose volt lelkierom odamenni hajnalban pedig tuti megeri... Ambrus sztori nagyon aranyos volt. :)

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Bocsi, hogy most csak ennyire ugrok be!

Lányok!
Megtennétek, hogy aki kitöltené a kérdőívemet (szakdolgozathoz), az küld nekem egy mail-t vagy privit, hogy milyen címre küldjem? Köszi!

Holnap reagálok az elhangzottakra is, csak most reggeltől délutánig kérdőívezek (nagyon kis sikerrel), közben írom a dolgozatom többi részét, szóval kicsit fáradt vagyok.

Jó éjt!

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Lilla,
Edit, Detti,
engem is érdekel a ruhabiznisz... de nem tudok ilyen gyorsan.. át kellene nézni a nyárias cuccokat, de tudod Lilla, itt még elő se vettük :lol: :lol: sajnos.
Ha szétnézel, engem biztos érdekel - most még teoretikusan - kislányruha, rövi ujjú póló, szoknya, kisfiús bermuda (gumis derék). Megnézed, hogy kb hány USD, mi van stb?

Kép
nettke

Annamari,
privire küldheted a kérdőívet!!!

Kép
nettke

Annamari,

Priviben nekem is küldheted a kérdőívet, de jövő hétfőig nem tudom megnézni.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Akkor úgy látom ,rajtam kívül Gyöngyit,Nettkét és esetleg Dettit érdekeli a ruha biznisz.Persze ha van még valaki,akit érdekel,lehet csatlakozni!!!
Mi lenne,ha a következőt csinálnánk:
mivel Detti csak a jövő hétre tud választ mondani, azért mondjuk április 5-re összeszdné mindenki miből,mennyit és milyen méretben kér illetve van-e valami extra kérés.Nekem átküldhetnétek priviben vagy e-mailben,én meg összeírnám és egyben átküldeném Lillának.
Jó ez így?

Lilla!
Te meg addig kb. árakat írhatnál!Ilyesmire gondoltam,hogy pl. sima poló 1000-3000ft-ig,mintás poló 1500-3000-ig stb.Nem tudom,ki hogy van vele,engem azért inkább az akciós vagy kedvező árú rucik érdekelne.Akár csomagban is (ha van olyan ott)!
Meg találd ki,hogy legyen a fizetés! :wink:

Ha valakinek így valami tetszik,sikítson!!!!Senkire nem akarom ráerőszakolni az elképzelésimet!

Edit

Kép

Kép
edit73

Annamari!
Nekem is jöhet priviben a kérdőív!

Kép

Kép
edit73

Annamari,
Írtam privit. :)

Kép
pramprampram

Sziasztok!

Csak gyorsan. Ruhabizniszben én is benne vagyok, de nekem is kell egy kis idő.

Annamari!

Kérdőív nekem is jöhet. Meddig kell kitölteni?

Cat!

Durva mik történnek a gyerkőcökkel, a Jánosban múltkor csak lestem. Reméljük ez volt az utolsó és egy darabig már nyugi lesz. Oli édes lehetett.

Lilla!

Olyan jó,a mikor írsz!!!! Tudod, ezek az új élmények!!!

Jövök még és írok bővebben.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok :)

Brigi :)
Nekem is kiköpték az almát. Szerintem minden nap próbáld meg a héten, hátha rákap. Utána én váltottam a HIPP sütötök-almájára, de az drága mulatság lesz késöbb. Mondjuk imádták. Most még amíg 1-2 kanállal eszik bírható, de késöbb anyagi csöd, ha rákap az üvegesre.

Én nem kérek rucit köszönöm, mert S. Oliver beszerzési forrásom van, tölük veszek elég jó áron és nagyon jó minöségben a fiúknak, mert a nexteket kinöttük.

A Disneylandre irigykedem.... :D

Gyöngyi :)
Nem 1 évig használnák a 14 colost szerintem, mert emelhetö az ülése. A 16 colost írja 4-6 év között kb 110 cm-esekre. Egyébként még a 12 colossal is simán mennek az enyémek, fel van emelve az ülése.

Detti :)
Hát ha van cérnád a Next-sale-hez, akkor próbálkozz! Öldöklés lesz. De biztos fillérekért tudsz kifogni dolgokat.

Annamari :)
Jöhet a kérdöív, de csak jövö hét elején tudom visszaküldeni.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
Az albumunkba feltöltöttük a hétvégén készült fotókat.
Akit érdekel, itt nézheti meg: http://www.jakabgabi.hu/baba.html

Kép
pramprampram

Annamari!
Nekem is jöhet a kérdőív, és mondj egy végső határidőt. Engem az szokott motiválni! :lol:

Detti!
Good luck! Irigy-irgy... :roll: Jó időtöltést. Nekem is tervben volt egy tavaszi London-út a barátnőmmel, de most inkább más kapott prioritást! :cry:

Cat!
Innen már csak felfele lehet haladni...azon azért elgondolkodtam, hogy miért van terméskőfal az oviban?!

Bicaj: megvettük a 16 colost. Előtte kipróbáltuk a kisebbeket, de a 12-es nagyon pici volt, a 14-es-ről meg nem sok jót hallottam. A 16-os eleinte nem lesz egyszerű, de bevallom nem szerettünk volna ennyi pénzt kiadni arra, hogy alig használják majd. Megnéztük erre-arra, és végül itt vettük meg Gödöllőn egy bicajboltban.

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Nettke!
Nagyon örülök, h Sári rendben van. Ezek szerint egy kicsit túlaggódták az óvónők a dolgot, nem? Vagy otthon is sokat javult a helyzet?

Lilla!
Olyan jó olvasni téged! Csak úgy sugárzik a jókedv és a sok energia! A napsütésért, melegért irigy vagyok. Dávid meg nagyon ügyes. 7 éves kor előtt a legfogékonyabbak a nyelvre a kölkök, addig képesek anyanyelvi szinten megtanulni, ha van alkalmuk (legalábbis ezt mondta a konzulensem, hogy ha azt akarom, h megtanuljanak románul, iskola előtt vigyem őket haza). Aztán később csak az elsajátított hangokat tudják jól kiejteni.
Ez is érdekes, mert pl. a románban vannak olyan hangok, amik a magyarban nincsenek, ezeket tökéletesen ki tudtam ejteni egészen addig, amíg a rendszeres nyelvhasználat meg nem szűnt (pár éve). Most a kiejtésemen érzem, hogy nagyon magyaros.

Detti!
Érezzétek jól magatokat Londonban! Jó akciókat, azokhoz meg tele bukszát kívánok!

Cat!
Remélem, túlvagytok a pechszérián. Rossz volt olvasni is. Gyógyul a seb?

Brigi!
Hihetetlen, milyen nagy már Emese! Olyan nagy izgalommal vártuk, hogy mikor születik meg, és olyan hamar elrepült ez a fél év. Gondolom, neked még inkább.

Ruhabizniszről akkor nyilatkozok, ha tudok hozzávetőleges árakat. Nálam csak az akciók játszanak.

Bicaj: mi is 16-ost vettünk nekik. Egy már megvolt, az első szülinapjukra kapták, szerettünk volna neki egy társat. 12 colos is van, de az elég gagyi, az még éppen jó nekik, de nem tudjuk apámtól elhozni, mert ahhoz apám is kell, hogy folyamatosan javítgassa, mert állandóan esik le a lánc, törik el a pótkerék stb. A nagyot tervezem itthonra (a tárolás nem kis feladat).
Ahogy néztem a 16-os egy kicsit kényelmetlen még nekik, de nem kell sok és jól fogják tekerni. Majd nyilatkozom, a hétvégén ünneplünk apámnál, ott fogják megkapni és tesztelhetik.

Kérdőív: köszönöm mindenkinek, aki kitölti. Elég hosszú, és sajnos gyerekenként értendő, ezért itt írom mindenkinek, hogy egyszerűbb, ha egyet kitöltötök, és módosítjátok a következőnél az adatokat. Még várok olyan jelentkezőket, akik nem riadnak ettől vissza. Nagyon nagy segítség, mert alig van alanyom. A beszédjavítóban alig van olyan kisgyerek, aki az én szempontjaimnak megfelel. Nagyot csalódtam, mert amikor mi vagyunk, akkor mind kicsik vannak, és azt képzeltem, hogy máskor is ez van. Hát, nagyon sok az iskolás, illetve iskola előtti gyerek, kicsi gyerek alig van. A tietek azért érdekes, mert azt tudom vizsgálni, hogy ikreknél miben más, mint egyes szülötteknél, illetve az, hogy a testvéreknél milyen különbségeket találok.

Most megyek, küldöm a kérdőíveket.

Puszi mindenkinek és még egyszer köszönöm!

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Hello

Na, megvolt a nagy Disneylandezés. :D Hulla fáradtak vagyunk, kb f 11-re értünk haza. Nikit sikerült úgy kifárasztani, h fél úton ordított hazáig-végül szerencsére sikerült elterelni a figyelmét beszélgetéssel. :roll: Szegényke, ha fáradt, mindig fáj a lába. Nem tudtok erre vmi jó gyógymódot? Gyógyszert szoktam neki adni, de lehet, h hosszútávon vmi homeo jobban tetszene-nem szeretek sokszor gyógyit adni és már fél vée rendszeresn fájnak ha kifáradnak. :? Az x féle disney parkból végül a Magic Kingdomban voltunk, ez a legtipikusabb park és a legjobban nekik való. Nagyon tetszett is nekik. Dávid (és én) egyedül a "farönkösön" nem érezte jól magát, tudjátok, a farönk alakú hajó lecsúszik egy marha nagy emelkedőről. Csináltam rengeteg képet, holnap felrakom. Tegnap már töltögettem az eddigiekből a fotkira-nem volt idegem egyenként kicsinyítgetni.
Nagy outletezés nem volt, hétig voltunk a parkban. Csak bevágódtunk egy Nike outletbe, kaptam végre egy futócipőt, ez 38 dolcsi volt-viszonyításképpen. Meg egy aerobic-felsőt, Dá is egy 27-es sportcipőt- ez 20 dollár volt. A gyerekpólók ott 7-8 körül vannak, a többi cuccot nem is néztem, mert többet nem nagyon szánok személy szerint 1-1 darabra.

Amúgy nekem ez nem lesz biznisz, továbbra is úgy gondolom, h nem akarok rajtatok keresni-annyiért adom amennyiért meg tudom venni. De nem tudom, h az igazán jó dolgokat hogy lehetne veletek megosztani-amik itt a közelben vannak outlete, úgy működnek, h mindenféle márkából kapnak cuccot és ki kell fogni mi van éppen. Edit mondta, h rám bízza a választást, de nem hiszem, h mindenki így van vele (és nem is biztos, h merném vállani h eltaláljam mindenki ízlését. :oops: ) Orlandoba ha megyek, megnézem az Oshkosh, Cartres, Childrens place, Old navy, Gap outlet árakat és majd megírom. Vagy rendelhettek a címemre a honlapokról, ha az úgy jobb. Orlando-hoz még annyit, h talán a jövő héten sikerül eljutni, de h utána mikor, azt nem tudom. Csak Robival felváltva tudjuk megoldani, mert anyám nem vállalja őket egész napra. :( Ja, és még Disney-s pólókhoz lehet arányleg olcsón hozzájutni csomó helyen- kb 6 dollárért.
Szóval mindenkinek van elég ideje-én se tudom 2 perc alatt felderíteni a terepet. :wink: Esetleg azt is lehet, h megnézitek a honlapokat és onnan néztek ki cuccot én meg megnézem az outletekben h van-e és olcsóbb-e, hm??? :D Az Oshkosh tűnt elég jónak első blikkre asszem-ott nagyon nagy akciók voltak.

jó éjt-azaz nektek nemsokára jó reggelt! :lol:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Lilla!
Hű,nagyon jól hangzik,amiket írsz!Úgy irigykedem!Na nem rád :wink: ,hanem a gyerekekre.Ez hatalmas élmény lehet nekik.
Lábfájás ügyben passz!Annyit tudok ígérni,ha legközelebb megyünk homeos dokinénihez,megkérdezem tőle,van-e erre valami ötlete.
UDS árfolyam? 230Ft-tal számolhatunk?Vagy te mennyiért veszed illetve mennyivel számolod?
Mert gondolom mi forint számlára utalnánk neked!
Még anyit megnézhetnél,ha bolt közelében jársz,hogy pamut rövidnacik vannak-e a fiúknak és milyen árban.Meg nyárra kellene cippes,kapucnis pulcsi!
Az 6-8dollár szerintem nekem is megfelel polóra(az kb.1500-1800Ft),de pl a disney-s polók is jók nekünk.
Dávidnak Nike poló meg melegítőt szeretnék,esetleg arra majd tudsz valami árat mondani!Előre is köszi!
És még egy: szerintem itt senki ne úgy gondolta,hogy azonnal a mi dolgainkat intézed!Örülünk neki,hogy egyáltalán felajánlottad.És ahogy a saját dolgaitokat elintézted,amajd utánna sorra veszel minket is.Vagy épp ha magatoknak mész vásárolni és mellé dobsz a mi rendelésünkből,az is tök szuper lesz!!!
Én azért is gondoltam,hogy egyszer összeszedem ,ki mit akar,egyben elküldöm neked,hogy talán így neked is könnyebb lesz.Aztán szólsz,amikor utalnunk kell.Majd amikor együtt van minden,hazaküldöd.Mi meg majd itthon rendezzük a dolgot egymásközt.Jó így?

Lányok!
Én úgy gondoltam,hogy megadom Lillának a méretet (cm-ben is),hogy milyen szín jöhet szóba vagy mi az,ami egyáltalán nem.Aztán milyen minták lehetnek rajta, hány darabot kérek az adott rucikból és innentől szabadon választhat.
De ha valaki bevállalja a honlapról való rendelést,nekem az is oké.Csak az én angol tudásom ahhoz valószínűleg kevés.
Kérek, ötleteket,ki hogy képzelete a ruha bizniszt!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit, Lilla,
Én abszolút Lillára bízom, majd persze körülnézek egy-két honlapon, de a szempont hogy olcsó, de jó minőség, ill színes/mintás legyen. Lilla, van Neked fiad is, lányod is, én megbízom az ízlésedben :lol:
Egyszerűen csak helyesebbek, színesebbek kint a cuccok, és utálom, hogy az oviban folyton viszontlátok egy-egy C&A-s vagy H&M-es pólót másokon.. itthon mintha mindenki ugyanazt vásárolná!!
A Disney-cuccok nagyon klasszak, az tökély nekem is. És ha Orlandóban megtalálod az Old Navy-t, akkor a honlapról nézek ki. Összegyűjtöm a hétvégén h kb mi kéne, aztán elküldöm Editnek. Aztán kapsz amit kapsz. Ne csinálj túl nagy gondot belőlünk 8)

Kép
nettke

Ja, és nagyggyon régi álmom a Disney-park, szóval rémesen irígykedem!!! 8) :lol: De jó lehetett!
Tényleg olyan jó olvasni, hogy Ti nem ebben a megszokott "nagy magyar valóságban" üldögéltek most, hanem valami új dolog küszöbén, egész más a lendületed, a stílusod, még nekünk is átjön a sok új impulzus, élmény. :D

Kép
nettke

Pram :)
Nagyon jók a képek! Jó sűrű kis hévégétek volt, ti sem vagytok otthon ülők. :lol:

Képzeld kértünk nyárra egy hetes ajánlatot a Kapitányból, 6 éjszakát fizet 7-t marad akcióban félpanzióval, és 330 ezer Ft-os ajánlatot adtak 4-ünkre. :shock: :shock:

Így valószínűleg a Hasik Hotel lesz Dönröntén ahová megyünk.

Felkeltetted az érdeklődésemet ezzel a webshopos rendeléssel. Ha rendelek az Old Navy-n vagy a GAP-n a fiúknak cuccot, akkor megrendelhetem a címedre, és átutalom neked a lóvét? USD-ben kéred vagy HUF-ban? Szerinted az xs-es jó nekik? Most 110-116-ost hordanak. Nem vagyok otthon amerikai méretekben.

Nettke :)
Én is ezt utálom az itthoni cuccokban, hogy szembe jön velünk az utcán. Nem mintha a Nextek nem jönnének, mert az is nagyon elterjedt már.

Tegnap bementem a Nagy Lajoson Lilla kedvenc turijába, a Fenomén helyén, és a fiúknak túrtam egy LOGG tök jó inget 280 Ft-ért. :lol: :lol: Kár, hogy csa 1 volt, folyamatosan be kellene járni oda.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Jaj Lilla, annyira jókat írsz!!!!!!!!!! Mi is imádnánk Disneylandet!!!!! :D :D :D Már annyira várom a képeket!!!

Cat!

Abba aturiba én is mindig készültem, de sosem jutottam el, nekem olyan messze van.
Samu feje gyógyul?
Brutál ez az ár!!!!! Nagyon durva!!!!

Nettke!

Sári otthon is kezelhetőbb vagy ez csak az ovira jellemző?

Pram!

Szuper hétvégétek lehetett!!!!

Brigi!

Na hogy haladtok az almával? Nálam a cékla is az első ételek között szerepelt, az elég édes, imádták.

Csajok!

Ránéztem az old navy, gap cuccokra, szuperek!!!!!! Csak idő kérdése átnézni........

Lilla!
Mennék veled boltolni....:-) Ha már tudod hogy vannak a dolgok, és gondolod, szerzek neked itthon "vásárlókat", a te árfolyamod szerint. :wink:

Képzeljétek, hogy jártam hétfőn. Reggel mentünk bölcsibe, kimentünk, bezártam az ajtót, de csak egy mellényt vettem fel a felsőmre és rájöttem baromi hideg van, így visszajöttem. Vendel bejött velem, Gergő kint maradt, gyorsan felkaptam egy pulcsit, erre nem tudok kimenni, mert Gergő rám fordította a kulcsot. roll:
Persze kinyitni már nem tudta. Még szerencse, hogy azért már nem mennek el, mert ugye még mindig nincs se kerítésünk, se kapunk. Végül kimásztam a háló ablakán. Na azóta jobban figyelek erre is.

Kata

Kép
kateduo

Lilla!

Én totál bízom az ízlésedben, kedvenc cuccaim, amik tőled vannak, imádom őket. Szóval nekem jöhet, ami neked tetszik. :D :D

Kata

Kép
kateduo

Annamari,
A kérdőív kitöltve, visszaküldve :)

Cat,
Köszi a dicséretet :)
Sümeg árai elképesztőek :shock: Megnéztem a Hasik Hotelt nagyon tetszik :)

Kata,
Köszi, igen izgalmas hétvégénk volt
Nem semmi hétfő reggeletek volt. Még szerencse, hogy nem a 10-dik emeleten laktok. :)

Lilla,
A Disneylandes képeket szívesen megnézném. Bevallom nekem még most is nagy vágyam, oda eljutni :)

Rólunk: Kata szemműtéte a héten elmaradt, hétfőre tették.

Kép
pramprampram

Hahó!

Bocs, tegnap este késő volt-nem akartam "bunkón" fogalmazni, remélem nem bántottam meg senkit. :oops: Ha összeírjátok nekem, h kinél milyen méret, minta, szín a favorit, viszem majd magammal a listát a portyázásokra. Niki pl villogós Hercegnős pólót kapott pár napja, imádja-2 nappal később már nem volt belőle egy db se. Dávidnak még nem is találtam villogóst, pedig nagyon irígykedik. :wink:
Honlapról rendelhettek úgy is, h arról is artok összesített listát és mi anyuval ketten kiokoskodjuk a rendelést-ha nem megy az angol. :wink:
Utalás: inkább dollárban kéne, itt a Ft-ot nem nagyon tudjuk használni. :oops: :wink:

Cat

Sztem inkább S, nem XS-az a 4-5 éves, azaz a 110-es szokott talán lenni. :?
Oshkosh nem érdekel senkit? Azok marha jól néztek ki, a totál mintás pólók voltak kb 8 dolcsi v alatta. Sajnos ott nem volt túl sok időm nézelődni-10 percet kaptam amíg a népek kajáltak. :wink: De ha akarjátok legközelebb papírral, sőt akár fényképezőgéppel megyek. :wink: Most van vmi nagy tavaszi-Húsvét előtti akció.

Pram

Sajnálom h elmaradt a műtét. Csak úgy v beteg lett Kata? Mit szól a műtéthez? Hogyan készíted fel rá? Tömő u-ban lesz a műtét?

Annamari

Igyekszem a kérdőívvel, majd esténként töltögetek.

Íme a fotóink!!! :D Még néhány hiányzik, azokat anyutól kell megszereznem. http://public.fotki.com/nikidavi/florida/

Kata

Nem semmi a bezárás! Minket egyszer Dá zárt be még kb 2 évesen a szobájukba amikor Nikit pelusoztam. És nem tudta kinyitni- közben ment a mese a nappaliban, úh elhúzott mesét nézni. Aztán később visszajött és kiszabadított.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vrjatok a fényképnézegetéssel!!! Csináltam egy új lapot, mert a régin már nem fért el az összes. most töltöm át oda, majd írom az új címet.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,
jók a képek!!! A házról vagy a környékről is tegyél majd fel, hogy lássuk milyen környezetben vagytok (ha publikus) :lol:

Kata,
Sári: igen, határozottan jobb passzban van. de hogy mitől, azt nem tudom. Kevesebb a hiszti. tény, hogy többet törődünk vele, de félek, hogy ez a jobb hangulat csak átmeneti. Túl szép, hogy igaz legyen.. :lol:

Annamari,
megkaptam, igyekszem... hétvégén legkésőbb, jó? Szombaton is meló, szóval kicsit rövid most a hétvége is!

Brigi,
én barackkal kezdtem, persze nyár volt, és az akkor édes volt nagyon. Én folyton próbáltam, mármint minden nap, és ment a köpködés rendesen. Nem szívesen emlékszem ezekre az időkre!! A kanalat se mind fogadta el, szóval.. sok erőt hozzá! (ja, és pürét adtam, de a püré olyan lédús, hogy próbáltam csak levet szorítani belőle, hátha az jobban megy)

Kép
nettke

Lilla,
Szuperek a képek!!!! :)

Kép
pramprampram

Lilla!

Olvadozok!!! A nyári szerkók...., én ma is majd megfagytam, pedig napközben sütött a nap.

Pram!

Azt hiszem lemaradtam...., milyen szemműtéte lesz Katának? Es hogyhogy elmaradt?

Lilla!

Ablakon nem tudtál kimászni? Mondjuk a gyerekszobát nem láttam, nem tudom milyen.....

Kata

Kép
kateduo

Kata,
A jobb szeme behúz és ezért a Sényi dr.nő megoperálja. A múlt pénteken hivott, hogy ÁNTSZ ellenőrzés miatt, sajnos tolódik a műtétünk. Javaslatára állandóan fotózom, mert hol behúz, hol nem :shock:
A múlt héten végig itthon tartottam a gyerekeket, nehogy elkapjanak valamit az oviból, így jó hosszú szünetük lesz :) egészen húsvéti szünet végéig.

Kép
pramprampram

http://www.kohls.com/kohlsStore/homepage.jsp

itt egy kis nézegetnivaló honlap-ma betévedtem a boltjukba, nagyon jó minőségűek a gyerekcuccok, azok is ami nálunk nem ismert márka. most 75 dollár felett ingyen szállítják a netről ha. A boltban csomó cucc le volt értékelve. meg rengeteg olyan akció, hogy veszel egyet és a másik féláron.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

A másik ikresen is müti a Sényi az egyik kisfiú mindkét szemét, neki 7-ére tették át ugyanebből az okból a műtétet.

Klasszak a képek! Fura volt, hogy rövid cuccban vagytok, mi még itthon télikabátozunk. Éjjel -4 fok volt.

Jót nevettem Nettke írásán, hogy a lakókörnyezetről is tegyél fel képet, ha publikus. Gondolom nem félsz a betöréstől. :lol: :wink:

Van egyébként paypal számlád? Mert akkor ingyenes lenne az utalás a mi paypalunkról. A másik kérdésem, hogy nem fogják megvámolni a cuccokat? 30 e Ft felett vámköteles, nem?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Pram!
Megnéztem a képeket, és nem csak a frisseket. :) Nagyon helyesek a gyerekek! És nem semmi, mennyire mozgalmas életet éltek 3 gyerekkel!

Lilla!
Csatlakozom a többiekhez: jók a képek, és irigylésre méltó a jó idő. És a lendület, meg az új élmények tényleg kiérződnek az írásaidból, pedig én nem is ismerlek annyira, mint a lányok.

Edit!
Hogy vannak a fiúk? Hihetetlen, hogy folyton ennyi betegséggel kell megküzdenetek! és Dávid ilyenkor hogy bírja? Ő nem kap el semmit a kisebbektől?

Brigi!
Hogy álltok a kóstolgatással? Mi is almával kezdtünk, de két hónapig csak a szenvedés ment...

Cat!
Hogy van Samu? Nem semmi, milyen balesetek megesnek a gyerekekkel... Attila egyszer itthon esett el úgy, hogy felrepedt a szemöldöke. A doki összevarrta, de közben hüledezett, hogy tudta, vízszintesen pont kettéhasítani a szemöldökét.

Annamari!
Ha még nem szólok későn, akkor én is szívesen kitöltöm a kérdőívet.

Még régebben akartam kérdezni, hogy ha nyígás van, egymást nyúzzák a gyerkőcök, akkor milyen mértékben avatkoztok be a dologba? Hagyjátok, hogy ők intézzék el egymás között? Vagy ti vagytok a békebírók?

Két hét múlva megyünk Gyulára egy pár napra. Már nagypon várom. Sosem voltunk tavaszolni, de most adódott egy lehetőség, és ki kell használni. ;)

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
paniko

Lilla,
ez a bolt király, a pólókat néztem, nagyon klassz minták vannak, és 12 dollár 2-ért nagyon stuper ár!
Tudok dollárt utalni, ez nem lesz gond.

Kép
nettke

Ez a webshop szuper. Tök jó Carters és Oskosh cuccokat is találtam, és mind van párban. :D A GAP-t drágállom, az ON-n vannak még jók. A posta mennyi lenne?

Cat
Kép
cateye

Cat :)

Koszi a bicos infot. Azt hiszem megprobalom oket felultetni itt egy 16 colosra mielott veszunk, sajna 14es nem letezik itt, azt sajna nem fogjuk tudni kiprobalni.
Paypal szuper otlet, szerintem ugy lenne a legegyszerubb tenyleg.

Annamari :)

A kerdoivet hetfore kuldom!

Jok a kepek nagyon!

Vikoka :) Annamari :)

Majd meseljetek hogy valltak be a bringak!

Nagyon jok a kepek!

Csajok a webshopban mar csak ma lehet ugy rendelni, hogy ingyenes legyen a szallitas...
Meretben tudtok esetleg segiteni? - nem nagyon volt eddig kintrol ruhank... Most 104-110es ruhakat hordanak, ez kint kb. minek felel meg? Koszi!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Én biztos, hogy nem tudok ma rendelni, délután szülinapra megyünk, este vendégségbe. Legfeljebb állom a 8 USD-s shipping costot. Csak jövő héten tudok ezzel foglalkozni, és nem utolsó sorban akkor kapok fizut is. :D Viszont klassz dolgokat találtam. :D

Cat
Kép
cateye

Gyöngyi!

Méret: S(4) kb. 100-106cm
M(5) 107-114cm
L(6) 115-120cm

Én a helyedben 5-öst rendelnék nektek.Bár attól függ,mit rendelsz.
Én polóból inkább kicsit nagyobbat veszek,hogy kitartson őszig.Meg karira innen rendeltem a Dávidnak h.u. felsőket.A mérettábla alapján néztem ki a méretet és bizony kicsi lett.Az ujja éppen jó volt,de hosszra is sokkal rövidebb fazonúak voltak,mint pl. a next,nike felsői a Dávidnak.

Edit

Kép

Kép
edit73

Anikó!
De szuper!Én még nem jártam Gyulán,de nagyon szívesen elmennék.Hova mentek?Családilag?Mennyi időre?Húsvétolni ott fogtok?
Kolpingot már mi is nagyon várjuk és legalább ilyen szép időt kérünk,mint amilyen a mai.És pont 3hét múlva ilyenkor már ott leszünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Beni és Marcit "eladtam".Elmentek az anyuhoz.Dávid meg kirándulni van Bp-n. Így Olival hármasban délután Várgesztesre megyünk fürcsizni! :lol:

Bocs csajok,nem volt időm még megnézni a képeket!

Annamari!
Este kitöltöm a kérdőívet és küldöm!

Edit

Kép

Kép
edit73

Gyöngyi :)

Én M-st és 5T-st rendelek a fiúknak. A másik méretezésben meg megfogadom Lilla tanácsát, és S-t rendelek, nem XS-t.

Pólóknál én is nagyobbat rendelek, hogy télre is jó legyen még.

Cat
Kép
cateye

Hello

Bakker, próbáltam rendelni a Kohls-tól és nem fogadja el a magyar kártyámat!!!! :evil: :evil: :x :x Épp most próbálok nyitni Paypal-t-eddig anyám azt mondta, h azt nem lehet magyar számlával-de ezek szerint mégis lehet. A boltban meg a fele cucc nem volt amit kinéztem. :cry:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit :) Cat :)

Koszi a mereteket! En is ugy nezem hogy akkor az 5os kell nekik. 5T - tall-nak felel meg? Vagyis polobol esetleg erdemes ezt rendelni (mar ha van az adott markanal)? A 6os szerintem baromi nagy lenne meg nekik...

Lilla :) es tobbiek :)

Megneztem most a fizetesi felteteleket a Kohl's-nal, es nem lehet nemzetkozi kartyaval fizetni. Sot, a kartya tulajdonos cimenek es a szallitasi cimnek is egyeznie kell... szoval sajnos ez igy almas... Kar.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Pram,
klasszak a képek!!
Ezek szerint jó volt ez a fókashow?
A műtét halasztását sajnálom :cry: Épp eléggé gyomorgörcsös ilyen miatt az ember előre, és akkor még húzódik ez az állapot . Jó lenne túllenni már rajta! :evil:

A rendelésre én is rágörcsöltem, elkezdtem kiírogatni, aztán rájöttem, hogy bőven ráérünk. Ha nem ez az akció, akkor majd egy másik.. lesz még elég!! Szegény Lilla alig ért még oda :oops: és máris "ráugrunk".
Szóval szerintem találjuk ki előbb, hogy hogyan is legyen ez a fizetés, meg hogy ő egyáltalán hogy tudja beszerezni, kell-e vám stb stb. Szerintem van még időnk :)

Kép
nettke

Ja, és a méretek, én Old Navy-ből eddig is 5T-t rendeltem, és Sárira épp jó, a másik két törpire meg bőven. Sári most kb 116-os. Szóval ha nagyobbat akartok, akkor lehet, hogy még az 5T-nél nagyobb kell.
Annak ellenére, hogy milyen dagik tudnak lenni az amcsi gyerekek, olyan kicsik a méretezések.. :roll:

Kép
nettke

Vagy az én lányom egy monstrum :lol: 8)

Kép
nettke

Na, közben azért kifosztottuk a helyi Kohls-t. :lol: Végül majdnem mindent találtam ami tetszett a neten. Paypal számla folyamatban, talán azzal áthidalható ez a nemzetöki kártya mizéria. Amúgy persze a boltban ugyanazzal a kártyával fizettem és sima ügy volt. :twisted:

Amúgy ha az Oshkosh és Carters cuccokra izgultatok rá, azt nem kell sajnálni, Orlandoban is megvannak ugyanazok, emlékeim szerint kicsit még jobb áron. :wink:

Postát, vámot próbálom kideríteni. 8)

5T=5 toddler. 8) utána már sima méretek vannak, 5,6,stb. ez már 4-től indul ált, az ugyanaz mint a 4T. azt nem sikerült még megfejtenem, h mi az a 6X pl. :? nekem ugyanakkorának tűnt, mint a sima 6. :?

Nettke

Hát, Sári nem kicsi... :lol: Simán kisebbfajta elsősnek nézhetnék. :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Nekünk még pont jó a 4-4T, de az 5 se túl nagy egyikre se. És a hullámvasúthoz kellett méricskélődni a gyerekeknek, 102 volt a határ. Dá lekoccolta a homlokával a rudat. :lol: :lol: Szóval sztem olyan 106 centi lehet, de ez csak sacc. :? Naciból is kezdik kinőni a kisebb 104-t és már jópár 110 nem hosszú cipővel.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?