Hello
Na, megvolt a nagy Disneylandezés.
Hulla fáradtak vagyunk, kb f 11-re értünk haza. Nikit sikerült úgy kifárasztani, h fél úton ordított hazáig-végül szerencsére sikerült elterelni a figyelmét beszélgetéssel.
Szegényke, ha fáradt, mindig fáj a lába. Nem tudtok erre vmi jó gyógymódot? Gyógyszert szoktam neki adni, de lehet, h hosszútávon vmi homeo jobban tetszene-nem szeretek sokszor gyógyit adni és már fél vée rendszeresn fájnak ha kifáradnak.
Az x féle disney parkból végül a Magic Kingdomban voltunk, ez a legtipikusabb park és a legjobban nekik való. Nagyon tetszett is nekik. Dávid (és én) egyedül a "farönkösön" nem érezte jól magát, tudjátok, a farönk alakú hajó lecsúszik egy marha nagy emelkedőről. Csináltam rengeteg képet, holnap felrakom. Tegnap már töltögettem az eddigiekből a fotkira-nem volt idegem egyenként kicsinyítgetni.
Nagy outletezés nem volt, hétig voltunk a parkban. Csak bevágódtunk egy Nike outletbe, kaptam végre egy futócipőt, ez 38 dolcsi volt-viszonyításképpen. Meg egy aerobic-felsőt, Dá is egy 27-es sportcipőt- ez 20 dollár volt. A gyerekpólók ott 7-8 körül vannak, a többi cuccot nem is néztem, mert többet nem nagyon szánok személy szerint 1-1 darabra.
Amúgy nekem ez nem lesz biznisz, továbbra is úgy gondolom, h nem akarok rajtatok keresni-annyiért adom amennyiért meg tudom venni. De nem tudom, h az igazán jó dolgokat hogy lehetne veletek megosztani-amik itt a közelben vannak outlete, úgy működnek, h mindenféle márkából kapnak cuccot és ki kell fogni mi van éppen. Edit mondta, h rám bízza a választást, de nem hiszem, h mindenki így van vele (és nem is biztos, h merném vállani h eltaláljam mindenki ízlését.
) Orlandoba ha megyek, megnézem az Oshkosh, Cartres, Childrens place, Old navy, Gap outlet árakat és majd megírom. Vagy rendelhettek a címemre a honlapokról, ha az úgy jobb. Orlando-hoz még annyit, h talán a jövő héten sikerül eljutni, de h utána mikor, azt nem tudom. Csak Robival felváltva tudjuk megoldani, mert anyám nem vállalja őket egész napra.
Ja, és még Disney-s pólókhoz lehet arányleg olcsón hozzájutni csomó helyen- kb 6 dollárért.
Szóval mindenkinek van elég ideje-én se tudom 2 perc alatt felderíteni a terepet.
Esetleg azt is lehet, h megnézitek a honlapokat és onnan néztek ki cuccot én meg megnézem az outletekben h van-e és olcsóbb-e, hm???
Az Oshkosh tűnt elég jónak első blikkre asszem-ott nagyon nagy akciók voltak.
jó éjt-azaz nektek nemsokára jó reggelt!