Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szandi!Nagyon boldog szülinapot a Nagylánynak :lol: :lol:

Eni!
Jó azért, hogy már most legalább tisztán látsz.....kellett.Ha magamból indulok ki én azt szeretem ha tudok , hogy mi van pontosan és nem csak tapogatózok. Így tudod, hogy tudják orvosolni Janka problémáját, az út a gyógyulásig még biztos eltart egy ideig de rendbe fog jönni és ez a legfontosabb :!: :!: :!: Tudod nekünk csak szeretni kell őket....

Durca!
szép gondolotok.....megindító :oops: :oops: Persze senki nem vágyik rá, hogy a gyerekével bármi baj legyen, de mégis elemi erővel hat ránk az érzés, hogy Ő a miénk és szeretjük....NAGYON!!!!

Steffi!
Mi is taknyoskodunk....jobbulást Nektek :!: :!: :!:

Zsó!
felkötheted a gatyaszárat, ez a Levifiú nagyon eleven kis csomag :lol: :lol: :lol: ez a dolgok rendje, az lenne a baj ha nem ilyen lenne......te/ti meg majd pihentek 20 év múlva :lol: :lol: :lol:

Bocs ha kihagytam valakit...anyós itthon Berkénél nagy az öröm....majd jövök csak hulla vagyok és meg akarunk nézni egy jó filmet Balázzsal...asszem a Button lesz ...köszi Zsó :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Csajok,
a sok alvás mögött nem lehet valami betegség?? Mostmár tényleg elgondolkodtam, Bogi délután 4-től idáig (21.20) aludt, és most is én ébresztettem fel, hogy nekem legyen még energiám megfürdetni, stb.. :shock: :?: És persze de 11-1-ig is aludt, ahogy mindig.. Most meg itt ül, elaludt fejjel, félkómásan néz rám, morcosan... :(
Az apja is nagy alvóbajnok, de ez normális? Örülök, persze, hogy nyugtom van, inkább nem is szóltam... :!: (De azért megmérem a lázát.. :roll: )
Nem lehet, hogy nem alszik jól, ricsajoznak a szomszédok pl? Valamelyik éjjel beköltözöm hozzá egy próbára.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.26 15:35-kor.
Vendég

Emse!

Azt hiszem, hogy fiúcuccokra nekem nincs szükségem!!! :lol: :wink:
Úgy hogy Orsi nyugodtan bogarászhat....vagy már lánycuccok is érdeklik? :wink: Hmmm Orsi??? :wink:
Engem, ha érdekelnek, akkor azok az 56-62 fiú cuccos- márha Uncsitesóéknak kell majd "áprilisi" Daninak :wink: - egyébként meg a lányos ruhák(62-68) lehet, hogy nekem jobban bejönnek! :wink: :twisted: :lol:
Na majd holnap bogarászok :wink: és ha találtam fogamra valót :lol: jelzem priviben! Előre is köszi!

Bori!

Megértem Boggancsot!!!! :lol: :lol: "Gonoszka" Anya felébresztetted azt a drága Lánykát.....fúúúúúúúúj!!! :wink: 8)
Egyébként tréfát félre téve, nem lehet, hogy ettől a ki tudja hány napja tartó iszonytató széltől eddig nem nagyon tudott aludni és esetleg most jön ki rajta a fáradtság?? :roll:

Jó éjt!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs,
de Bogi eddig is jól aludt :lol: mindig :lol: és ez a délutáni/esti hosszúalvás már sokadik napja megy..
Ja, kilóledobás: ismerősöd nagyon "ügyi", de ez csak a gyerek (szülés), ez nem fogyás! :lol: Nálam is hasonló volt: 4 nap után -12 kiló. A fogyás része ezután jön.. :roll:

Dóri
nagyon szépek a picúrok!!! :D
Vendég

Boszi-Adri-Renáta-Durca-Emse!

Küldtem Nektek priviket! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Boszikám!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Larababának!
(na a köszöntéssel most biztos nem előzött meg senki!) :wink:

De most már télleg lépek pihenni!

Puszi a Csajszinak mégeccer!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt! :wink:

Szia Orsi!
Hozzátápit felfüggesztettem egyelőre. :oops: Szofinál is csak 7 hónaposan kezdtem. Lehet későn érők a lányaim. :lol: Szerencsére van tej, és úgy néz ki elég is. :D Ki mohó most terített be az előbb. :?

Bori!
Ez a kép!!!! :lol: díjnyertes! :lol: :lol: :lol:

Ancsa!
Lara nagylánynak nagyon sok boldogságot kívánunk!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde? Borsa? Kriszta? és a többi igazolatlan távolmaradó!

:roll: :?: :?: :?:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jóreggelt,

Tigrincs, még nincs szükségem a lány ruhákra, bárcsak lennének. :wink:

Bori, tetszik a kép nagyon!!

Ancsa, Larának sok sok boldog névnapot!!
snooopy

Sziasztok!
Itt vagyok, itt vagyok. Három nap nem igazolatlan, a többi meg... :oops:
A nem igazolatlanokon:
wellness Panka
Kép
wellness Peti
Kép

Kép
Kép
kriszta36

És Peti még ezt csinálta:
Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Szia Kriszta! :lol:
De jó képek! Babakocsiban alvás a menő? Peti iszik az avent varázsitatóból? Vagy ez az a tanuló izé? Én is vettem már Myrtillnek.
Boldog hófordulót! Te jó ég 8 hónapos :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

Bori,
tegnap nekem kimaradt RR, annyira fáradt voltam, hogy nem bírtam rávenni magam (elég rossz éjszakánk volt előtte és 5-kor végképp úgy döntött Anna hogy reggel van :? ), meg kisasszony is visítva lógott rajtam a fáradtságtól...de aludni azt neeem :roll:
Most már értem hogy van neked mindenre időd... ;) Ha Anna csak két órát aludna minden nap úgy, hogy nem kell ott lennem mellette, már az is királyság lenne... De ha össze is jön délután másfél-két óra, akkor is negyedóránként ellenőrzi hogy ott vagyok-e :roll: Álmos kép :D
Gratula a kapaszkodás nélküli ácsorgáshoz!!! :D Anna is próbálkozik, rekordja 10 másodperc, de szerintem csak annyira meglepődött, hogy elfelejtett elesni ;) :D

Kriszta,
wellnessképek, Petyaalszik :D

Zsó,
szegény Levi... Puszi a buksijára! Tegnap Anna is lebucskázott, pedig ott voltam :roll:

Ancsa,
Larának boldog névnapot!!!

Nem tudom mit akartam még... Visszaolvasok még1x...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

BOLDOG LARA-NAPOT!!!

Kriszta, wellness-család nagyon klassz!!! Petya meg 20 év múlva, mint egy ausztrál szörfös... majd egyszer-máskor elmagyarázom. :wink:

Dorkám, igenigen. Nagyon megkönnyebbültem. Bár tudom, hogy ezt a megoldást a "legvégső esetekre" tartogatják, én örülök a döntésnek. Így lesznek a legjobb esélyei Jankaszávának, és talán ez terheli meg legkevésbé hosszútávon. Nem is írtam, de az meg külön öröm, h Letykó elalszik egyedül. Bencit mi kb 13 hós koráig cipelgettük esténként... Jankut is kell... de ezt Apja csinálja (huh).

Bori, csatlakozunk. Kicsit parrantottam én is, mert Janku jóformán átaludta a tegnapi napot mindenféle hókuszpókusz nélkül. Az éjszakát is, 4ig. De előtte két napig nem aludt nappal. Sztem fronthatás...

Memme, neked nem is válaszoltam tegnap. Pisilabor 3-4 hetente előírás a vesedoki részéről. Saját bejáratú doktornénink most azért (is) nézeti, hogy megkaphassa az oltást. Azaz ha belázasodik a kisnő, akkor tudjuk, hogy fertőzés vagy oltás. Na még azt is figyelembe kell venni, hogy műtét előtt-után ne oltsák, szóval fogunk itt az időpontokkal sakkozni eleget. Az ab-t minden nap én adom neki, kanalas cucc.

Zsó, te pedig csúcsnő vagy! És csúcsanyu. Hallod, Benc tegnap fürdésig kártyázott, azzal ment aludni, és reggel azzal kezdte a napot. Eszméletlen. Keresi ám a párját FeketePetinek is...
vbea

Hát persze, a képek!!

Dóri,
Donát gyönyörű :) Persze Tünde is, de ezt már korábban is tudtuk ;)
A kedvencem, ahol Tünde simogatja Donát homlokát. Édesek :D

Enikém,
tieid is gyönyörűek, mint mindig :D
És azért jó, hogy tudjátok mi a következő lépés és mikor. Túl lesztek rajta hamar!!!

CfBrigi,
szerintem még én se láttam képet Petyáról. Vagány kispasi ő is ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szjudy77 2009.03.26 09:15-kor.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó, ez a hallod, nyilván nem hallod, csak beleéltem magam...
vbea

Szóval megjártuk Alsópáhokot. Panka nagyon élvezte, Peti még picike hozzá.

Én meg elvagyok. Panka itthon, mert fosóhányó volt az oviban és betojtam. Állandóan megy a balhé, mert Petinek mindig az kell, amivel Panka épp szöszmötöl, és az legtöbbször olyan, hogy nem is játszhat vele, mert apró, mert szúr, mert, mert, mert. Visszaolvastam, de nem emlékszem mindenre, úgyhogy bocs.

Veronikusz!
Sajnálom Katát, de én is csak azt tudom mondani, hogy legalább nem maradandó fog volt. Sajnálom, hogy megint beteg.

Orsi!
Azt hiszem Te írtad, hogy minden gyerekekkel kapcsolatos rossz dolgon kiakadsz, talán az Angelina Jolie film kapcsán. Én amióta gyerekem van, úgy ki tudok borulni, de még filmen is, hogy volt, hogy nem tudtam aludni sem. PL. a Lost első évadának utolsó részében, mikor elvitték a kisfiút. Most ezen a szegény pici öthetesen filózom, összefacsarodik az ember szíve, mikor arra gondol, vajon mi történhetett vele.

Arwen!
Üdv itt!
Nem tudom, megnyugtat-e, de Panka 8-9 hónap után jött össze, Peti pedig 11 hónap után. És én is érzem a ciklus közepét, és aránylag pontos vagyok. Amit Reni írt honlapot (babatervezők), szerintem tök jó, homeós szerek is vannak. Én hőmérőztem is.

Eni!
Olvaslak, néha pityergek rajtatok egy kicsit. Milyen erős ez a pici lány! Na és persze Te sem panaszkodhatsz.
Benc akciója: Hát, lehet, hogy jobb is, hogy nem hamarabb lett Peti, mert biztos már többször infarktust kaptam volna.

Ja és a lényeg:
Minden Benedeknek nagyon boldog névnapot kívánok így utólag is!
Szandinak boldog 7-et! MIlyen nagy már!

Még biztos eszembe fog jutni ez-az, majd jövök.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffi!
Ez Aventes itató, de hogy varázs-e, azt nem tudom. :roll: Tőletek van az ötlet, hogy fordítva teszem bele a szelepet, és így Petykó tud belőle inni elég jól. Az a gáz, ha megfordítja, mert akkor folyik ki belőle a víz. Még Pankának volt az üveg, és vettem bele másik bigyót. Csak az a baj, hogy megfogja a kaja, és elég rosszul néz ki.
Vizet csak ebből iszunk.

Ja, én is akartam még, hogy Donát nagyon szép, és Tündével együtt....
Igaza van Memmének, hogy az ember egy idő után azért fog megfutamodni innen, mert állandóan akar még egy babát.

Aproo!
Szegény Levi! Peti is ilyen nyüzsi. Szokjad a gondolatot, hogy állandóan tiplis lesz. Csak azt nem gondolná az ember lánya, hogy ilyen hamar.

Boginak és Annának gratula az egyedülácsorgáshoz!

A mi éjszakánk brutális volt. Peti kelt éjfél körül, addig ordított, amíg nem kapott enni, mindezt azután, hogy elalvás előtt legalább 300-at bezabált. Aztán Panka erre felébredt, átjött hozzánk, állandóan inni kért, fejberugdosott, hisztizett, a végén apja 2 körül, amikor már elviselhetetlen volt, fogta és átment vele a saját ágyába. Közben Peti megint felkelt, őt áthozta hozzám, aztán elaludtam és kb. 4-kor vittem vissza az ágyába. Rég volt ilyen. Lehet, hogy a melegfront?

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
köszi, de még csak véletlen volt az ácsorgás ;) Bogi előrébb jár :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta!

Szia! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :wink:
De Rólad mintha nem látnék képet. Jól látom? Vagyis nem látom! :wink: 8)
Mindegyik kép nagyon szupi, de nekem mégis a sárga úszógumis Petya jön be a legjobban! :lol: Azaz arc....mindent elárul!!! Én vagyok a vizikirály!!! :wink: :lol: 8)

Bori!

Jah, igazad van. De ha láttad volna az "ismerős" önelégült arcát :twisted: a tévében.....hát be tudtam volna vágni egyet a tévének! 8)

Mennem kell főzni.

Meg lehet, hogy megsütöm a sütit is Orsi! :wink: Jah, és valszeg fognak majd Neked is kelleni lány ruhák! :wink: (legalábbis remélem!!!)

Majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrisem!
Az "ismerős" nagyon buta kislány még, ne is foglalkozz vele!
Petya vízikirály... jóóó. Tökre élvezte, volt egy nagggyon-nagggyon meleg viyes medence, ott majdnem elaludt...
Rólam kép: Szembesültem vele, hogy bikini kizárva, úgyhogy egyberészesben nyomtam, de még így sem esztétikus a látvány, úgyhogy cenzúráztam a képeket. Lehet, hogy rám is rámférne RR. Csak ne utálnám úgy a hangját.
Különben most olvastam, hogy szegényke pszichiáterhez jár(t?), mert pánikbeteg volt. És hogy mennyien bántották őt, mert csak 6 kilót hízott a terhessége alatt. Csak arra nem jött még rá, hogy nem a hat kiló miatt bántották, hanem mert mindenhol úgy nyilatkozott, mintha azok, akik nem 6 kilót, mind ronda kövér tehenek lettek volna és elhanyagolt iszonyú banyák. Szóval ő is butus egy kicsit, meg beképzelt. De lehet ellenkezni, ez az én véleményem.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Én úgy szoktam, hogy egy edénybe pici domestost teszek és egy éjszakára beleteszem az itatóst, reggel tök szép és higiénikus! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta! DE jó képek :lol:

Lara Boldog Névnapot!!

Kép

Kép
gablaty

Jó, megvéve, kipróbál. Köszike. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Szia Gabi!
Hogy vagy? Sejtem. Enci hogy van? Tudja? Vagyis érzi? :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, Petya már 8 hónapos?? hihetetlen hogy nőnek. alvóPeti a babakocsiban nagyon cool. :lol:
igen, én írtam a kiborulást. nagyon megráznak ezek a dolgok, ha vlmi gyerekkel történik vlmi.
már volt itt róla szó de, nem próbálod meg a nuby-s itatót? nekünk olyan van, és K imádja. Rágja, hurcolássza, és ebből tanult meg inni egyedül, hogy meg i dönti.
nekünk ilyen van, de ebből van 1000 féle, füles, nem füles, ilyen fejű, olyan fejű, kicsi nagy...
snooopy

Sziasztok

Boldog szulinapot Szandinak, es boldog nevnapot Laranak!

Kriszta, Peti, a vizikiraly, nagyon ott van! :)

Dori, Donat nagyon edes, megegyszer gratula!

Jankanak hajra!

Bori, gratula Bogi allasahoz! Zsofi tekergeti ujabban a cd-n a hangero gombot, persze csak felfele, aztan jol megijed, ha hangos lesz a zene...
nem lehetne egy kicsit gyereket cserelnunk? Zsofi egesz ejjel bulizott, en is szeretnek olyan gyereket, aki sokat alszik! nagyon almos vagyok...most vegre elaludt kicsit, de felorankent ebred es ordit, vmi front van, vagy mi? reggel szallingozott a ho is itt nalunk, de utalom mar...

Zsofizsofi, dejo, h irtad, h vasarnap lesz a klub, nekem nem tunt fel, de akkor majd megprobalunk menni...ti ott vagytok vegig, vagy hogy szokott ez lenni?

Zsofi is nagyokat tud am esni, pedig egesz stabilan all, meg ul, aztan neha megis borul, most is van a fejen egy kek folt...

Rubint Rekat meg nem az eszeert szeretjuk! en a terhestornajat is csinaltam, azon olyan hulyesegeket beszel vegig, h minden alkalommal kiakadtam rajta, de legalabb nem az erolkodesre figyeltem...:) (foleg mikor mondja, h a baba mar biztos megszokta a hangjat, es vigyuk be a szulesre is a kazettajat, hat persze...:D)

banana

Banana, de jó lenne ha ti is jönnétek!! én ott leszek, jelenésem van, mindenki a lelkemre kötötte, h vigyem a liliest. :lol:

Zsó, te is kérted, h szóljak ha lesz klub...hát lesz, jövő vas. jöttök??
snooopy

Banana, nekem az volt a kedvencem, amikor a harmadik trimeszter elején azt mondja: "én még csak 3 kilót híztam... és te?!" Na, mindig akkor kérdeztem meg, hogy van anyukája.:D Janku kicsi fejében is fújt a szél két napig... tegnapi napot végigszenderegte, és ma is alvósat játszik. Szóval ki érti? A lényeg, hogy lehetne tavasz, és könyörgöm, ne egyből 25 fokkal indítson. Nekem a kedvencem a napsütéses, napszemcsis, farmeros, hosszúujjús tavasz. Faridzseki is elfér még. Na az.
vbea

Kriszta!
Panka nagyon cuki! És ez a Petya beülés!!! :lol: :lol: :lol: betojok!!! :lol:

Kati!
Még jó hogy nem mentünk fel hozzátok. :oops: 12.30-kor mikor hazaértünk Kata 37,5; Szofi 38,5 volt. :cry: Már csak ez hiányozna nektek! :oops: Dani fiú nagyon kis csibészes mosolyú :lol: Orsika meg igazi kis nő! Nagyon szép kislány. :D Úgy sajnáltam mikor mutatta a kis kezét ahol megszúrták!!!! :oops: remélem minden rendben lesz és nem viseli őt majd meg nagyon!!! Nagyon szorítok!!! Ja! Kata folyton azt kérdezi, hogy mi Orsi jele az oviban és mikor játszhat veletek. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Itt vagyok, csak most sok a munka! Nemsokára ti is láthattok belőle valamit, addig titokzatoskodok, és jól felkorbácsolom a kiváncsiságotokat! :)

Lányok, én csodálom toleranciátokat RR-el kapcsolatban. Én 1x sem bírtam végig csinálni a tornáját, és nem a torna erőssége miatt, hanem a hülye szövege miatt. Kiakadtam. Kicsit heves vagyok, és hamar felmegy a pumpa, ezt ti is tapasztalhatjátok néha rólam :oops: Így nálam ő nem jöhet...

Durca, nagyon jó ez az idézet. Én csak gondolatokat éltem át, hogy mi lesz, ha Bene nem úgy fjelődik értelmileg, ahogyan kéne, és már az iszonyat volt, és sokszor napi harc, hogy elfogadjam a helyzetet. Őt magát persze úgy is, és még inkább. Csak a saját elképzeléseimet, álmaimat félretenni, az nehéz.

mtunde

Lányok, nem tudja valaki Barbi elérhetőségét? Tudjátok, Dani anyukája, és régen nem írt már, pocakos fotókat csinál...

mtunde

Tünde!

Steffi majd jön és megmondja! ők tartják a kapcsolatot azóta is. :D
nem szép tőled hogy itt titkolózol!!! :lol: mi ez a nagy munka? és mi ez a pocakfotó iránti érdeklődés??? :lol: nem is is tudom, hogy mire gondoljak! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

tünde!
én tudom

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok!
nem kell valakinek olcsón 3 havi cerazette????

Dóri!
nagyon édes Donát baba, igazán szép kisfiú :lol: :lol: Tünde látom jól fogadta de azért majd gyere és mesélj, meg persze szüléssztorira is kiváncsiak vagyunk.... :lol: :lol: :lol:

Laraának nagyon boldog névnapot!

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
Engem lehet érdekel...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lara - baba!
Boldog-boldog névnapot!!!! Kép, M, M, S, N :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Krisztám! :lol:

Jaj, dehogy törődök én csitri, egyedül gondolkodni nem képes egyénekkel!!! Csak Borsikát "húztam" a dologgal kicsit! :wink: 8)
És legalább egy "arcfotót" nem kérhetnék? Vágd le Magad nyaktól lefelé a képről!!! :lol: :lol: Én megelégszem ennyivel is!! Na? :roll:
Kedvesem! Véleményeddel egyetértek RR-rel kapcs. És NEM én vok az, aki nem tudja elfogadni mások SAJÁT vélemény nyilvánítását!! 8) Tartom a mondást....Akinek nem inge nem veszi magára! :wink:
Nem szokásom "beszólni" senkinek sem csak azért, mert nem értek vele egyet! :wink: Elmondom én is a véleményemet oszt ÁMEN! 8) (de ha kell, akkor "megvédem" magam!!!) :twisted:

Orsi!

Mivel "használati utasítást" nem kaptam a süti elkészítéséhez, ezért az ösztönömre bíztam a dolgot. :lol: :wink: És mivel csak készítés közben vettem észre, hogy a meggy adag kimaradt-lemaradt, ezért azt is csak kb-ra :lol: tettem bele, de elhittem, hogy kell bele, mert a nevében is benne van és a fényképeden is láttam. Úgy hogy ott figyel a süti a sütőben és szerintem nem sokára kész is lesz! :wink: Remélem jó lesz! Csokimázat én is "lefelejtem" a tetejéről az tuti. Én egyébként is utálom a fehér csokit!!! :twisted: De a porcukrot is!!! :oops: Bár az díszítésként igen sokat dob a sütin!!! :wink: :lol: (majd a saját részemre nem szórók!)

Banana!

Miről beszél ez a nő a dvd-jén?!?!?! Meg van ez hibbanva?!?! :shock: Még a végén sosem akarna előbújni az a gyerek az anyja pocakjából!!! Még belegondolni is rossz ötlet!!! :lol: 8)
De nem értem egyébként, hogy minek kéne bevinni a szülőszobára. Szülés közben is "gyúrni" - tornázni kéne rá???? Vagy mire gondol?? :wink: (hozzáteszem, fogalmam sincs mi van a dvd-n, sosem láttam még!)
Nekem egy 1000 éves :lol: CC tornakazim van. Na azt majd előkaparom :lol: , ha eljött az ideje!!! Addig meg csak szopiztatok meg eszem... meg iszom....rendesen...a gyerek érdekében!!!!! :wink: 8) Aztán majd a sor végén kullogok én....vagyis a súlyfeleslegem..., :roll: ami persze nem jelenti azt, hogy elhanyagolnám magam!!!!! :oops:

Eni!

Hát akkor nem csodálkozom, hogy szólítottad az anyukáját is! :lol:
JaSza fejében fújt a szél.....ez jóóóó!!! :wink:

CanKati!

Miért szúrták meg Orsi kezét? :( Csak nem mostanság lesz az orrmandi műtétje? :? Hol csinálják Neki? És mikor kell érte nagyon szorítani??? :oops: Kitartás Neki is és Nektek is!!! Hamar(abb) túl lesz rajta, mint gondolnátok!!!
Adri is elég hamar :oops: túljutott rajta....pedig Neki mind a kettőt kivették... :? De Orsinak miért is kell kivenni az orrmandiját? Bocsánat, de valszeg lemaradtam a részletekről. :oops:
Annyi dereng csak, hogy talán Apa nagyon izgul nálatok, mert valakivel valami történt mandikivét miatt a családjában. Jól emlékszem? Remélem nem keverek össze semmit! :oops: Ha igen bocsesz!!!!

Veronix!

Remélem "csak egy átfutó láz" a Csajoknál!!! Jobbulást Nekik!! :roll:

Na etetés van....hallom az Igénybejelentő "segélykiáltását"!! :lol:
Majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Kész a süti! :lol: Jól néz ki!! Remélem ízre is jó lesz! 8)

Na mennem kell, mert nagy a rinya a ciciért! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs, küldtem privit.

mtunde

Tigrincs, bocsi igen, mert elvileg nincs benne meggy, de én mindenbe rakok mert imádom, így ebbe is dobtam egy üveggel. :lol:
és fini lett?? (én is utálom a porcukrot, meg a csokis mázat a sütin, de jól nézett ki úgy)
snooopy

Na, Timi kedvéért. De az érzékenyebbek ne nézzék. :lol: :oops: Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Ja, közben vezettem 100 percet. Nagyon rendes az oktatóm, és TÜRELMES, ami kell is hozzám. És ma mind a két gyerkőc bent ült hátul, nagyon izgi volt. Mondjuk még mindig nem tudom elképzelni, hogy egyedül megyek ide-oda, de nem annyira rossz, mint ahogy rágondoltam.

Kép
Kép
kriszta36

ingyenreklám gyanánt: :lol:
http://kismamafoto.blogspot.com/

KépKép
Kép
gyuzso

Halihó!

Na, végigszaladtam, de csak úgy felületesen, mert porszívózni és főzni is kell ma még....látod, Eni, leragadtam végül. MIt kellett volna hallanom?

Andi, megvan a mail, előkaparom, de pici türelmet kérek.

Petya, boldog 8. hófordulót, Te jó ég, mindjárt itt a mienk is.... :shock: :lol:
Tuti lehetett Páhok, és mennnymáááá, nagyon jól nézel ki Te is, meg kicsiny családod is. Petya alvások....ha én ezt egyszer megérném, hogy ilyen mélyen aludjon a kis kópém. Nálunk mint Anna baba, 20 percenként ellenőrzi, hogy ott vagyok-e, éjjel-nappal.

Lara, Isten éltessen névnapod alkalmából. Anyukádnak húzd meg a fülét, hogy írjon már! :wink: :lol:

Bori, sztem csak ilyen a csajod és könyörgöm örülj neki! Én fél2ig bírtam éjjel a 15-20 percenként kelést, aztán feladtam és áttettem egy picit Levit a nagyszobába óbégatni. 15 perc hatásos volt, utána végre egyben aludt 3 teljes órát....de ezek szerint nem csak a mi éjjelünk tett be....mi lehetett? :shock: :twisted:

Orsi, sajna vasárnap nem jó, nagyim emlékére lesz családi tali. Ha találsz tavaszi 74est ami tetsz, az nekem is tuti tetsz és a 80-okat meg majd örököljük.
De azért még átnézem MSE albumát.

Na, majd még igyexem, mert annyi mindent akartam még "papírra vetni".
:lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halihó Csajok!

Megvagyunk ám csak eléggé elfoglalt vagyok mostanság...most, hogy Orsi itthon van ugye hetekig így őket próbálom egész nap lefoglalni :D tele vannak energiával, az idő szar...ááááá.....de ma nagymama nap volt így egy kicsit lazúltam :D

Köszönöm mindenkinek, hogy drukkoltok Orsinak, remélem nem lesz semmi extra...korház szimpi, orvosok méginkább, nővérkék egyzserűen fantasztikusak, Orsi már alig várja, hogy Mariann nővérkével lehessen a korházban, aki a vért vette tőle :shock:
Szóval az is történt, hogy Orsitól kedden vettek vért, a kis kézfejéből. Egész jól viselte, annyira meglepődött a látványtól, hogy tű lóg lóg kis kezéből, hogy elfelejtett sírni...
Másnap telcsiztem eredmények miatt és közölték, hogy az egyik csövet tönkretették véletlenül ezért vigyük vissza a gyereket, hogy még vegyenek vért :twisted:
Szegényt pont ugyanott megszúrták!!!!!!!

Tigrincs!
Igen, igen jól emlékszel...szóval férjem huga is csak sima mandulaműtétre ment és azt lepottyantották a tüdejébe...na és hát nem is részletezem...
Orrmandulát kell csak kivenni, mert hatalmasak...most úgy állunk, hogy horkol, nem hall rendesen és persze megint van a dobhártya mögött folyadék ami nem tud lefolyni...amióta ovis azóta ez van.

Veronikusz!
Hát szóval szavakat nem találok a csajokra...hát nem igaz milyen összhang volt ott hátúl :D tündérkék!!!!! Nem is értem miről beszélsz amikor írod, hogy kis ördögök :D inkább kis tündérkék...tuti nem tudnak rosszalkodni.
Orsinak pillangó a jele :D most is azt mondogatja, hogy ő majd nemsokára játszani fog a Katáékkal :D Félretett nekik csokikat meg külön rakott félre szines ceruzákat is :shock:
Biztos jól ellettek volna...
Na, de majd a műtét után!!!!! Még vagy 2 hétig itthon lesz és akkor bepótolhatjuk...

Eni!
Neked is köszönöm, hogy gondolsz Orsira, tudod olyan fura érzések kavarognak bennem, hogy iszonyatosan aggódom Orsi miatt, hogy hogy lesz, mint lesz közben meg másoknak (pl ugye Jankának) sokkal, de sokkal nagyobb gondjai vannak...
Közben meg olyan erősnek tüntök és pozitívan látjátok a dolgokaz én meg itt rinyálok egy kis mandulaműtét miatt...
Na szóval érted, hogy hogy értem a dolgot...

Donát Babtá Isten hozta itt közöttünk!!!!!!!!!
Gyönyörű kis legény!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

megint csak bizniszmeszidzs:mindenféle méretből raktam még fel!
pusz-pusz

Kép
Kép
paklincs

Kati!
tényleg jó volt titeket látni! :D fantasztikus kiscsaj Orsi, hogy így viszonyul a kóhrázhoz és a nővérkékhez! :D hihetetlen!
NAgyon kis aranyos, hogy így készült ránk! teljesen meghatódtam! :D Pici kezecskéjére extra puszikat küldünk! Dani gondolom meg volt illetődve. :D :D :D

Sajnos mi nem jól! Szofi most lefekvéskor is lázas volt, DU meg vagy 5x hányt nyálkát. :oops: Mai össz evés, egy fél csokis croissan még reggelről (mikor még nem tudtam hogy beteg :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Először is bocsi Heni és Kati! 8)

A CanKati az igazából CukiKati akart lenni, csak épp Heni járt a fejembe oszt úgy sikerült! :oops: Többet nem fordul elő...megígérem!! :roll:

CukiKati!

Na jó, akkor nem tévedtem....huh...ennek azért örülök. Orsinak a kézfejéből vettek vért?! Adrinak rendesen onnan, ahonnan a nagyoknak szokták! :shock: Hát szegénykém akkor ordított is rendesen viszont nagyon tündér volt, mert nem rángatta a kezét! :?
Na akkor, detto ugyanaz a baja, mint Adrinak volt, annyi különbséggel, hogy Adrinak (hál'Istennek) nem volt semmi a fülében, ami nem tudott volna lefolyni! Viszont enni és inni eléggé keserves volt neki egy jópár napig!!! :shock: :?
Erre a Mariann nővérkére meg csak annyit....látod, nem is fél annyira a dologtól, mint ahogy az ember gondolná. :roll: De tudod mit, igazuk is van a Csajsziknak...izguljanak jobban Anyák meg Apák!! :oops: Bár mi már túl vagyunk rajta.!!! :roll:
Meg még vigasztalás képpen....Adri szobatársának a kórházban csak az orrmandiját vették ki és este már szinte rohangászott a Kisfiú! :roll: (mondjuk akiknek mind a kettőt kivették, azok ugye gyengébbek voltak, meg hát jobban is fájt és nekik azért jobban kell(ett) vigyázni, nehogy bevérezzen a torkuk!!!)
Szóval megértem az aggodalmatokat!!! CSak próbálok lelket önteni Belétek, mert mi már túl vagyunk rajta és látom, hogy ez nem okozott Adrina "törést"!!! :roll:
Jah, Adri meg azt játsza mostanság, hogy Ő Benedek Pálma doktor néni (Ő műtötte HP-ba) és kiveszi a mandulámat és meggyógyít! 8)
Jah és az óvó nénivel beszéltem ma, hogy milyen tortát vigyünk jövő héten a szülinapja alkalmából és mondta, hogy Adri ma elmesélte Neki, hogy kivették a mandiját (na nem mintha nem tudta volna :wink: ) és ha nagy lesz, akkor Ő is ki fogja venni a gyerekeknek a mandiját, hogy ne horkoljanak és tudjanak rendesen aludni! :shock: :roll: No comment!

Krisztám!

Hány éves is vagy...kislányom? :lol: Na meg nem mondanám, hogy Te már elhagytad a 3. X-et....biztos csak átversz....mi??? :wink:
Na de komolyan.....Vizikirály :lol: tiszta Anyja.....Sellőlány meg igencsak Apára hasonlít (na persze azért Csajosabb kiadásban!!) :lol:
És köszi a képeket!!! Látom még cenzúrázni sem kellett! :twisted: :lol: 8)
Hajrá jogsi!!! És nyugi....ügyi vagy Te is, akárcsak a többiek!!! :lol: Én bízom Bennetek!!! Steff-Renáta-Memme....meg valakit még tuti, hogy kifelejtettem!!!! :oops:
Bocsi.... szóljon rám és megkövetem!! :lol: :wink:

Orsi!

Megmondom őszintén....süti jó lett, de Apjának meg a Lányának nem jön be :? így hát kénytelen leszek egyedül megenni! :shock: :roll: Azt mondták, hogy olyan íze van, mint a sült banánnak (egyszer csináltam, de nem ették meg) és ők azt nem szeretik. Nem baj. ...több marad nekem. :wink: De vittem át belőle a szomszéd néniéknek is, mert tegnap előtt meg Ő küldött nekünk sütit. Majd holnap meg megkérdezem, hogy ízlett-e nekik. :wink:
Úgy hogy lehet, hogy hétvégén csinálok majd még egyet, de azt majd almával. Hátha úgy megeszik! :roll: :lol:

Na megyek, mert van egy jópár privim :lol: és még böngészgetek Emse cuccai között is! :wink:

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?