Először is bocsi Heni és Kati!
A CanKati az igazából CukiKati akart lenni, csak épp Heni járt a fejembe oszt úgy sikerült!
Többet nem fordul elő...megígérem!!
CukiKati!
Na jó, akkor nem tévedtem....huh...ennek azért örülök. Orsinak a kézfejéből vettek vért?! Adrinak rendesen onnan, ahonnan a nagyoknak szokták!
Hát szegénykém akkor ordított is rendesen viszont nagyon tündér volt, mert nem rángatta a kezét!
Na akkor, detto ugyanaz a baja, mint Adrinak volt, annyi különbséggel, hogy Adrinak (hál'Istennek) nem volt semmi a fülében, ami nem tudott volna lefolyni! Viszont enni és inni eléggé keserves volt neki egy jópár napig!!!
Erre a Mariann nővérkére meg csak annyit....látod, nem is fél annyira a dologtól, mint ahogy az ember gondolná.
De tudod mit, igazuk is van a Csajsziknak...izguljanak jobban Anyák meg Apák!!
Bár mi már túl vagyunk rajta.!!!
Meg még vigasztalás képpen....Adri szobatársának a kórházban csak az orrmandiját vették ki és este már szinte rohangászott a Kisfiú!
(mondjuk akiknek mind a kettőt kivették, azok ugye gyengébbek voltak, meg hát jobban is fájt és nekik azért jobban kell(ett) vigyázni, nehogy bevérezzen a torkuk!!!)
Szóval megértem az aggodalmatokat!!! CSak próbálok lelket önteni Belétek, mert mi már túl vagyunk rajta és látom, hogy ez nem okozott Adrina "törést"!!!
Jah, Adri meg azt játsza mostanság, hogy Ő Benedek Pálma doktor néni (Ő műtötte HP-ba) és kiveszi a mandulámat és meggyógyít!
Jah és az óvó nénivel beszéltem ma, hogy milyen tortát vigyünk jövő héten a szülinapja alkalmából és mondta, hogy Adri ma elmesélte Neki, hogy kivették a mandiját (na nem mintha nem tudta volna
) és ha nagy lesz, akkor Ő is ki fogja venni a gyerekeknek a mandiját, hogy ne horkoljanak és tudjanak rendesen aludni!
No comment!
Krisztám!
Hány éves is vagy...kislányom?
Na meg nem mondanám, hogy Te már elhagytad a 3. X-et....biztos csak átversz....mi???
Na de komolyan.....Vizikirály
tiszta Anyja.....Sellőlány meg igencsak Apára hasonlít (na persze azért Csajosabb kiadásban!!)
És köszi a képeket!!! Látom még cenzúrázni sem kellett!
Hajrá jogsi!!! És nyugi....ügyi vagy
Te is, akárcsak a többiek!!!
Én bízom Bennetek!!!
Steff-Renáta-Memme....meg valakit még tuti, hogy kifelejtettem!!!!
Bocsi.... szóljon rám és megkövetem!!
Orsi!
Megmondom őszintén....süti jó lett, de Apjának meg a Lányának nem jön be
így hát kénytelen leszek egyedül megenni!
Azt mondták, hogy olyan íze van, mint a sült banánnak (egyszer csináltam, de nem ették meg) és ők azt nem szeretik. Nem baj. ...több marad nekem.
De vittem át belőle a szomszéd néniéknek is, mert tegnap előtt meg Ő küldött nekünk sütit. Majd holnap meg megkérdezem, hogy ízlett-e nekik.
Úgy hogy lehet, hogy hétvégén csinálok majd még egyet, de azt majd almával. Hátha úgy megeszik!
Na megyek, mert van egy jópár privim
és még böngészgetek Emse cuccai között is!
Szép estét Mindenkinek!