Új privát üzeneted érkezett!

Na, én most rácáfolok a laptető elméletre! :lol:

Az előbb nem írtam: minden kis betegnek gyógyulást!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hopplá, nekem meg csak most esik le, hogy két Bencénk van :oops: :oops: :oops:
Nehéz az élet agy nélkül, nah.
Szóvalakkor...

Bencéinknek Nagyon Boldog Névnapot! :)

Mára pedig Gabónak a legjobbakat névnapja alkalmából! :D

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Na látszik, hogy bbj Judit dolgozik... Ő mindig tudta kinek mikor van ünnepelni valója! Mondj fel Judit, nem jó ez így! :lol:

Szami! Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Jázminnak!

Gáborkánknak is nagyon boldog névnapot kívánok!

Vera! :oops: Bocsi, még szoknom kell a gondolatot, hogy nem csak egy Bencénk van... :oops: Nagyon boldog névnapot kívánok Bencéteknek!

Anikó! A vonalzótók miért nem vált? Még mindig 1 évesnek mutatja Dorotit. Komp téma meg hülyeség! Igaza van Juditnak! Csak visszaveti a gyereket még jobban a mozgásban! Majd ha megérett rá, akkor elindul! 2-3 hónap ide vagy oda nem számít!

Szilbee! Tegnap láttam a Baross úton azt hiszem az Avantgard antikvárium kirakatában (vagy a másik antikvárium kirakatában) is furulyákat! Volt ott fafurulya, meg yamaha furulyát láttam, illetve csak a tokját. Árat nem láttam. Hogy alakulnak Levivel a dolgok?

Csajok! Milyen tapasztalataitik vannak utángyártott, illetve újratöltött nyomtatópatronokkal? A miénk tegnap küldte az üzenetet, hogy fogytán van (még az van benne, amivel vettük). Hmmm? Szivesen vennék olyan ötleteket is, hogy hol, mennyiért. Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Helló!

Dorka: Szabiról tuti ez a kép! Kitartás erre a pár hétre. Szabi időben jött?
Maját sem nagyon lehet becézni. Nálunk sokáig Manci volt.

Anikó! Én is csak csatlakozni tudok az előzőekhez tényleg ne aggódj. Nálunk Maja is 15 hós volt mikor járt. Nekem is mindenki azzal jött, hogy " az én gyerekem 1 évesen eljárt, meg elbeszélt!". Már magát a kifejezést sem értettem mi az hogy elbeszélt? És csodák csodája tud Maja járni is beszélni is és még szobatiszta is lett! Igaz, hogy egy kicsit később, de nem tök mindegy? Szóval ne foglalkozz az "okosokkal"! :)

Szilbee: Levente hogy van?

Nóri úgy tűnik legyűri lassan a vírust. Éjszaka már nem volt láza.

Andi

Kép
Kép
andii

Hali!

Most csak Olgának tudok írni...

Olga! Köszi! Végül rendeltem a fakopáncsról 990-ért egy furulyát.. ha már úgyis beszerező körúton voltam a húsvéti ajándékok kapcsán....

Robogok tovább..

Majd vmikor jövök.

Pusz!
szilbee

Nem ér ennyit írni,nem tudok egyszerre mindent elolvasni :oops: :oops: :D

Jázmin!!!!
Boldog Születésnapot!!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Niminek Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Kép
szilbee

egy petty időm van... két gyerek alud a szobájukban... B. belázasodott (39,1), este jön doki néni (így még du. takarítok is)... derekam még nem a régi...ma jön apa...

Elmaradásaim:
Katlina: Boldog házassági évfordulót Nektek!

Szamóca: Jázminnak boldog szülinapot kívánunk!

Vera: Bencének boldog névnapot kívánunk!

Fanna: Niminek boldog szülinapot kívánunk!

Rami: Gabónak is boldog névnapot kívánunk!

ha valaki kimaradt, bocsi, csak villám (helyenként felületes) olvasásra volt időm... :oops:

Szilbee: Leventének jobbulást, remélem Dév nem kapja el. Ti telekád vízben fürdötök?! :shock: :lol: Leventének nem hosszú a haja... önmagához képest?

Dorka: így utólag is szegény Szabi... hála égnek ő már rég túl van rajta :wink:

Andii: Nórinak is jobbulást! Vannak dolgok az orvosi rendelőkben is... :twisted: Ügyes voltál... és merész :wink:

Olga: nagyon jók az ovis képek, és elég korán kelsz Balázzsal kreatívkodni :shock: Én olyan korán teljesen használhatatlan vagyok... max. nyitott szemmel ülök... Nekünk nincs nyomtatónk.

A Bencét mi augusztusban tartjuk. (csak ami eszembe jut... :oops: )

És még mindig nincs tavasz...

Kép

Kép
szolkata

persze M. már fel is ébredt...

Gumimaci: kisfiad, mint egy amerikai álom... szőke, kék szemű... és pakol... :wink:

Dorka: vettem ezt azt a kínaiban, zoknik, fürdőgatyesz, Pistinek hótaposó, papucs, 2 felső nekem. Apa igen, dolgozni volt.. ha minden igaz 14 óra körül landolnak :lol: Közben rájöttem, hogy egy nagycsomó hsz-t nem is olvastam az előző oldalon.. így Szabit is most fedeztem fel a fürdőgatyeszban :lol: Hát ez az éjszakázás... nem tudom.. gondolatban és a valóságban annyira más... legalább is nekem :oops:

Andii: nem olyan érdekes a hajam levágva... csak hátul a hosszából van híjja, de nekem most olyan, mint ha egy igazi fodrásznál lettem volna :lol: Jó sok baleseted volt már életed során :lol: Nekem csak egy helyen van varrva a homlokam :lol:

Szamóca: Máténak is gratulálunk, nagyon büszke lehetsz rá!! (bár őszintén... csak a formáját hozta :lol: )

Bbj: eltűntél egy kicsit... már mint a csajokról meg nem is írsz!! Pedig én úgy szeretem olvasni, hogy kivel mi van aktuálisan!!!

Sok értelmeset most nem tudtam hozzátenni a dolgok állásához.. de legalább itt voltam.

Kép

Kép
szolkata

Hali!

Közben rájöttem, hogy bunkó módon a kis és nagyobbacska betegeknek nem is kívántam jobbulást. :oops: :oops: ÁÁÁÁ!Póóótolom!

Leventénkek, Nórinak, Bencének jobbulást!!!

Kata, a derekadnak is! +++

Dorka: jaja, repül az idő, még emlékszem, amikor Szabit vitted a 15 hós oltásra. Ketteske államcsőd függő, úgyhogy nem szól szám, nem fáj fejem. :lol: :lol: De még nem vagyunk aktívak, csak én tervezgetek, álmodozom.....

Hát a Réka sem becézhető, bár nálunk ez nem volt szempont....látod, mégis van beceneve, ha kopóban is van.....

Vera: A Kolozsvári útra járunk, Kata dobta fel egyszer, hogy ott is van. Egész jó volt. Bár hogy meddig járunk, nem tudom, mert Rékát nem kötik le újabban mondókák, sokkal inkább a többi gyerek, a hangszerek, ezaz....

Olga: Apa mindig azt mondja, hogy utántöltöttet nem szabad venni, mert hamarabb kifogy, mint a gyári. Nem tom, mert amúgy nekünk sincs itthon nyomtatónk, csak az irodában.

Balwin: Jó lesz azért a nagyszülőknak, többet tudnak unokázni majd. Mi 2 hetente járunk haza anyuékhoz, ők bejönni nem tudnak már.......de nehezen viselik már a második hetet. talán majd nyáron sűrűbben kiugrunk.

Szép napot! Félretoltam a kakaóscsiga projektet, most megy a sütőbe a fonott kalácsom. Ha ehető lesz, dobok képet! :P
jaimee1

Halihó!

Mikor lesz már jó idő :?: :?: :?:

Gabónak nagyon boldog névnapot!!!

Dorka! Édes Szabi a fürdőgatyeszban! :D Milyen nagyfiú már! :shock: Figyu, Ti voltatok Tóth Saroltánál magánban, ugye? Priviben esetleg tudsz nekem telefonszámot küldeni, meg hogy hol is rendel pontosan? Egyik isminknek kellene.

Vera! Jó a fénykép a nagyfiadról! Esetleg több fotó a Kolpingos pihiről? :wink:

Kata! Jobbulást Bencének! Nátha, köhögés, ilyesmi van? Nektek ki is a dokinénitek?

Köszi a megnyugtatásokat, akkor tényleg nem kirívó eset, majd elindul a maga tempójában.

Muszáj leírnom: az egyik itteni csaj nagy büszkén mondja a boltosnéninek, hogy az ő fia nem fog mászni, csak járni. Merthogy 8 hós, és az előző kettő gyereke már 5 hósan (! ) mászott... meg bicajülésben ültek... Meg hogy ő nem adna tápszert, az egy szar, dobozos tejet ad 2 hós kora óta... És nappal nem alszik a gyerek, már mondta a doktornőnek, írjon ki neki vmi szert, "ez nem állapot".
Fogzásra meg mit kennek az ínyére?? Házi páleszt, egyből nem fáj neki! Lányok, ez bármilyen hihetetlen is, van ilyen... Jelzem, nem sötét bőrű az anyuka. :roll:

donkoaniko

Sziasztok!
Gabónak mi is sok boldog névnapot kívánunk!

Anikó!
lehet a bőre nem sötét, de az agya tuti!
mondja mióta alkoholista? úgy két hónapos korom óta... :shock: :lol:

Vera!
most már hozzad a fotókat, nem csak én rklamálok!

nagyon édes kispasijaink vannak! majd a lányok csorgathatják a nyálukat! azok a szexi idomok!

Niki is jön(ne) azt mondja írjam meg, gyűjti az energiákat...

betegek hogy vannak?

Szami!
akkor várom a fotókat!

angolon (pótlóson) van Jázmin, és Jázinak becézik, nekem úgy is nagyon tetszik!

hát a tojás fújást én tutira passzolnám egy hétig csak rántottát ennénk, amiylen béna vagyok!

Kata!
semmi érdekes nincs, amit írhatnék. vagyunk, Leti egyre több mondókát/éneket gagyog, most a visszaszokással sem volt gond a bölcsiben, bár a gondozónéni, egy méterre sem távolodhat el tőle.

Grétivel halmozzuk az élvezeteket, az oviban beindul az angol heti kétszer, és szeretne járni, meg mi is szeretnénk, így felvesszük.

a kezeléseket még mindig nem kezdtem el, állítólag kígyóznak a sorok, és erre nekem most nagyon nincs időm.. na majd valamit kiokoskodok.

hajam levágva, bár most ebben a szélben...lehet rövidke lett, de a reggeli tortúrám 2 perc alatt van!

Olga!
én oylat hallottam, hoyg nem töltötték fel rendesen, és többször kellett menni, így nem biztos, hogy megérte.

Jaimee!
KÉPET róla! de ügyes vagy!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó: Hogy csinálod, hogy te mindig kifogod az ilyeneket? :lol: :lol:

Ezzel kapcsolatban nekem Judit rémtörténete maradt meg: Gyermekágyon narancslevet a babának. Vagy Fanta volt? Ez kiverte a biztosítékot, azóta semmi nem lepődöm meg.

Judit: oviban angol? Dejó! Énisénis jártanám Rékámat.

Nnna, még mindig lemaradt valami.

Gabónak nagyon boldog névnapot!!!

Nagyon barnul a kalács a sütöben, lehet, hogy szenes lesz.... :roll:
jaimee1

Akkor egy kis nézegetnivaló ;) Mivel linkelni nem tudok, feldobtam gyorsan pár képet a Kolpingos telelésről:
http://babanet.hu/album/foto.php?album=16263

KépKép Kép
76vera

Hali,

most csak Anikónak, extra hulla vagyok:

a szemész dokinéni a Cvikker Optikában érhető el, a Szapáry út 22. alatt. Őket kellene felhívni, melyik nap van, lehet időpontot kérni. De ha babát vinnének, akkor oda nem ajánlom, mert nem biztos, hogy megvannak ott is a megfelelő felszerelések.
Sajna telszámom nincs, a Cvikkert kéne felhívni.

Kép
Kép
dorkáék

Vera! Nagyon jók a képek, nagyon szépek a gyerkőcök!

Dorka! Köszi!!! 14 hós kislányt vinnének. Majd mondom a csajnak, hívja fel, majd mondanak rá vmit.

Jaimee! Rékának van poncsója, ugye jól emlékszem? Te hol szerezted be neki??

Ja, a scamp webáruházban tök jó lánykaruhák vannak, meg bodyk. A rucik olyan igazi kánikularuhának tűnnek, nekem nagyon bejönnek. Meg én PO párti vagyok.

donkoaniko

Háj!

Én is csak egy pillanatra jövök... egy gyors helyzetjelentésre.

Köszi az érdeklődést Levente felől!!! Alakul a doki szerint. A füle is jobban van, a mandulája se váladékozik. Megúsztunk egy antibiotikumos kúrát.. Huhh! Hál"stennek! Pénteken azért újra megnézik, biztos ami biztos.
Dávid még nem tudom elkapta ééé avagy sem... Reménykedem! Bár ma rácuppant egy pillanatra Levente bögréjére... :roll:

Kata! Benus??? Doki mit mondott??

Vera! Annyira aranyosak a gyerekeid. Nekem nagyon az jön le, hogy imádják egymást.

Ha vkinek van húsvéti dekós ötlete azt szívesen venném!!!

Bocsi.. most megen csak ennyi... Apjuk jön gépezni!

Ja kész van a naptár. Ha lesz időm majd teszek képet!

Jócccakát!
szilbee

Anikó!
Ladányon semmin nem lepődöm meg!!! :lol:

Egyszer sétáltam Robikával a a faluközpontban és az eggyik odakiabált a másiknak:"Dikk ennek is gyereke van?!Nem úgy volt hogy nem lehet?!"-szétnéztem és csak én voltam ott babakocsival hát gondolom már öreg voltam a gyerekválaláshoz :lol: ,azt meg hogy nem lehet gyerekem nem tudom hogy honnan szedték! :twisted:

Szami!
Mátét kihagytam délelőtt-nagyon okos nagyfiad van!!!!

Leventének,Bencének és Nórinak is jobbulást!!!

Robika új mániája,amivel a plafonra kerget,menjünk ki de nem akar felöltözni!Szó szerint visít és rugkapál,hogy ne öltöztessem fel!De ha kinn vagyunk akkor meg ne menjünk be,mert akkor azon fesztiválozik-ki érti ezt :roll:

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Szilbee: ahányszor megnézi a doki nénitek Leventét, annyiszor kell bevinni?

Bencének elég rosszul áll a szénája... ilyen beteg még sosem volt :cry: Tegnap este nem is bírtuk 38 alá küzdeni a hőjét... 39,6 volt a max tegnap 19.15-kor, kb. éjfélre ment le neki hőemelkedésre..., de akkor már millió lázcsillapító és hidegvizes törülköző is be volt vetve. Persze a testére nem engedi, csak a fejére, karjára, de mi már ennek is örültünk. Fogtuk a kezén a törülközőket úgy aludt(unk). Amikor nagyon magas volt a láza, nem is volt magánál... csak őrjöngött, rúgkapált, ilyet még sose csinált, elég rossz volt látni. Remélem ma már nem megy ilyen magasra a láza.

Tüszős mandulagyuszija van, sumamaed-et kapott antibigyónak (muszáj volt rárobbantani, ellenkező esetben már a kórházban lennénk), sőt képzeljétek, ez a mocsok betegség a szemében is váladékot vagy gennyet :roll: termel, arra is kapott szemcseppet. Olyan érdekesek ezek a mai antibigyók... ezt a szert ha 3 napig adom, 6 napig hat, ha 4 napig, akkor meg 8 napig húzódik el a hatása, és max. 4 napig lehet adni. És egy 24 órában csak egyszer kell bevennie. (Mindezeket csak azért írom le, mert én is szeretek tanulni a más által leírtakból)

M.-et próbálom minél távolabb tartani B.-től... hátha megúszná...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Vera! De jók a képek! Öröm lehetett ottlenni! Lehet én haza se akarnék jönni! :lol:

bbj Judit! És akkor járnátok mindkét angolra? Értem úgy, hogy ovisra is meg Szolnokra is?

Jaimee! Elég sok oviban van angol. Pl. itt a Jósikában is. Egy amerikai származású nő tartja, aki egyébként Peti (volt)munkatársának a felesége.

Nikiéknél mi van? Betegek a lányok?

Balázs is extra csúnyán kezdett el köhögni... :cry: Úgyhogy délután valószínű doki lesz belőle.

Jaimee! Én is hét elején még nagyon kakaós csiga csinálhatnékom/ehetnékem volt, de aztán tegnap estefelé egy gyümölcskalácsot csináltam. Még nem kóstoltuk meg... Na mindjárt pótolom! :wink:

Katlina! :shock: Hát igen, lehet, hogy az átlaghoz képest későn szültél! :lol:

Köszi a toneres hozzászólásokat!

Ja, még múltkor valaki kérdezte, hogy ki a nőgyógyászom, hogy sms-eket írogatok neki: dr. Zoboki Zsolt. De ezt ő kérte, hogy inkább sms-t küldjünk neki, mert a telefont nem tudja mindig felvenni, visszahívni meg biztos nem fog napi 50 nem fogadott hívást (bár már volt rá példa, hogy visszahívott), így maradt az sms. De még mindig nincs eredményem. :(

Olga

Kép
juhaszolga

Kata! :cry: Mielőbbi gyógyulást Bencének! Szegénykém! És persze ti is. :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Kata: Szegény Bence! Lázzal mi is hasonlóan szoktunk járni. De hogy még a szeme is váladékozik szegénynek... A sumamed erős, de jó. Attól tuti helyre jön.

Katlina: olyan paraszt emberek vannak. Nem tudom, de nekem valahogy sohasem jutna eszembe kiabálni, ráadásul hülyeségeket.

Anikó: te sztorid is durva. Annyira hihetetlen hogy még van aki így gondolkodik a gyerekgondozásról. Ilyenkor hol van a védőnő? Mondjuk, már az is haladás, hogy nem mákgubóteát adnak neki. Mamám mesélte, hogy régebben a cigók mindig becsöngettek, hozzá mákgubóért. Attól aztán ki volt ütve a gyerek több napra is. Igaz nem is sírt! Bődület.

Vera: olyan jó lehetett az a telelés! Szuperek a képek!

Bbj: monnyon fel!!! Tényleg el vagyunk hanyagolva amióta nem vagy olyan sűrűn! Na jó, azért ne mondj fel!

Szilbee: majd rakok fel képet húsvéti dekoráció ügyben.

Andi

Kép
Kép
andii

Kata! Jajj... :( Remélem most már alakul a nagylegény!!! ++++++++++++

Nem doki néni nézte, fül-orr-gégész. Pénteken is az fogja nézni as sztk-ban.

Valszeg front van, mert iszonyat nyűgös vok... a gyerekek persze
szilbee

Sziasztok!

Nagy el vagyok maradva... úgyhogy minden mostanában ünnepeltnek sok boldogságot kívánok!

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Hú, Kata, szegény Bencus! Csonginak is volt egyszer ilyen, félelmetes volt, ahogy "nem volt magánál", ő is csapkodott, félrebeszélt! Az antibiotikum biztos hatni fog most már, kitartás! Ha ilyen magas a láza, a legjobb módszer a hűtőfürdőzés!!! Tudom, hogy nagyon car, Csongi is ordított mindig, de tényleg hatékony!!!

Mielőbbi gyógyulást a többi kis betegnek is! (hm...Csongi is köhög megint, és megint bedugult az orra.. pedig már egy vagyont hagytam a gyógyszertárba..., most a barátnőm a Bioparoxot ajálotta, lehet abba még beruházok)

Közben autószélvédőt is cseréltetnem kellett, mert a férjem felkapott egy nagy kavicsot, és már egyre nagyobb volt a repedés...javítani nem lehetett, 24.000 került :(

Nekem meg begyulladt a bal szemem, fene tudja, árpa jön rajta, vagy belement valami. Egy vagyon volt a kenőcs, remélem használ.

Hm, röviden ennyi, próbálok képbe kerülni!

Évi és
Kép
csongianya

Kata, Bencédnek gyors javulást!!! Szegényke :( jól kifogtátok ti is :(
Én nem tudom el lehet-e különíteni a két gyereket lakáson belül... nálunk mindig elkapja Jázmin Bencétől a cuccost :(

Évi, akkor nektek is jobbulást!

Olga
, én kérdeztem anno a dokidat ;) De így már értem :) De miért nincs eredmény???
Ó, már Balázs is :( neki is jobbulást.

Lassan az egész topicnak lehetne ezt írni :(

Anikó, Katlina, ezek a sztorik :shock: :x Ritka értelmes emberek vannak...

Katlina
, nálunk is minden egyes levegőzés, séta hisztibe torkollik ha be kell jönni :( Általában valami kajával tudom csak becsalni Jázmint, de ahhoz éhesnek is kell lennie :) És így hogy gyakorlatilag ő meg egész nap eszik :roll: elég nehéz.
Az oviba is amint beérünk már viszi is a dajka néni és hol egy kekszet, sütit, hol egy szelet kenyeret vagy zsömlét kap, tök égő már, mintha itthon éheztetném, úgy veti rá magát :oops:

Szilbee
, én húsvétra üvegmatricákat gyártok.
A Cora és Tesco tele van mindenféle húsvéti díszekkel, azok is klasszak, lehet velük barka ágat díszíteni akár. Nekünk itthon a függönyre van néhány tojás felcsipeszezve és a szekrény fogantyúján is tojások lógnak :D De ezeket nem én akasztottam rájuk... :wink:

Egy kipihentebb állapotomban pedig fogunk tojást is festeni-matricázni a gyerekekkel ;)

Örülök hogy a képekről ez jön le, tényleg nagyon szeretik egymást. Aminek van némi hátránya is néha, mikor Bence nyúzza Jázmint, akkor is mikor ő nem szeretné, vagy reggelente mikor Bencét otthagyjuk az oviban, Jázmin a kocsiig sír utána :(

Anikó
, poncsó a teszveszről esetleg? Olllyan szépeket láttam a múltkor ott. Nekem is nagyon bejön a scamp webáruháza, csak még a nyári cuccokat nem lehet rendelni tőlük. Április közepétől talán ;)

Jaimee, milyen lett a kalácsod? ;) Ugye nem lett szenes? :D

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Minden kis, és nagybetegnek jobbulsát!

Kata!
azta hétszázát! na akkor most ár hajrá sumamed! és hátha Marci kibírná még ....

Katlina!
jaja lehet azért gondolták hoyg nem lehet gyereked, mert már túlkoros vagy! :lol:

Évi!
bioparoxot vegyél! Grétink most azt vett Misi ahogy a múltkor taknyos volt a dokinéni szemcseppet akart, aztán Misi rákérdezett, hoyg nem-e lehetne, és nagyon jó!

szélvédő ára :cry:

Olga!
igen megyünk mindkettőre. az ovis azért "gagyibb" mert 16-an vannak az oviból, na most az azért sok, nyelvet tanulni, ilyen kicsikkel. de 300 Ft-ot megér!

sőt van egy ismerős csajszi, aki meg franciát tanít.. lehet 1-2 éven belül azt is megpróbáljuk. én hiszek abban, hogy minél hamarabb annál könnyebb. iylenre áldozok, még ha magamtól is kell elvonnom.

Szilbee!
itt vannak üvegmatricák, mi ezt csináltuk tavaly, de olyan jók ,lehet idén is.

http://a-x.hu/page.php?235

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
a nyuszisat meg lehet dekorgumiból, lehet én si megcsinálom, ajtódísznek, mint tavaly a madárijesztősöm, ha még emlékszel

Judit,
Kép
Kép
bbj

Helló!

Szilbee! Leventének továbbra is jobbulást! Hátha Dév nem kapja el. Várom a képet én is a naptárról!

Kata! +++++++++ Most már csak jó jöhet!

Olga! És ilyenkor visszaír a doki?

Andi! A védőnőt sok esetben kijátsszák, vagy legalábbis próbálják... Nem hallgatnak az ilyenek senkire. Aztán ha ne adj Isten baj van, mindenkit hibáztatnak, csak magukat nem. :roll:

Katlina! Fasza! Tőlem egyszer tanácsadáson kérdezték meg, "ez az egy van?" Mondom igen, ő van. "Há hogyhogy? Tán nem akart összejönni?" :evil: Tény, hogy a velünk korabeli c.-nak nagyrészt 3 gyereke van már. Talán Éviék egereinél is szaporábbak. :wink:

Évi! Jobbulást! +++++++++ Én használtam a Bioparoxot nemrég, bűnrossz íze van, még annál is rosszabb. :cry: És jó árban van. :evil: De elég hatásos.

Kitten??? Füstjeleket legalább!!!!

donkoaniko

Anikó!
én tavaszi ballonkabátot nézek most a teszveszről, de van onnan két poncsónk si, de az már idén a Letié lesz, úgyhogy Grétinek si kerítenem kell, izibe.

Vera!
na tényleg nagyon gyerekbarát ez a szálló! ami még feltűnt, nem volt tumultus de ez a ti szempontotokból nem si olyan rossz, igaz! nagyon szépek a gyerekek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, hát nem volt teltház januárban, nyárra viszont ilyenkor már nincs hely. Klassz szálloda tényleg, de nem tudom... Azért annyira meg mégsem hogy ennyit elkérjenek érte nyári szezonban :roll:

Az előnye az hogy tényleg minden a gyerekekért van, a kajánál még bébiétel is volt egy csomó féle, meg külön gyerekbüfé, akár külön kérésre is elkészítettek bármit a gyerekeknek, nekik való műanyag evőeszközök-tányérok, minden asztalnál etetőszék, és nem gáz ha a gyereked visítva fetreng, vagy szétlocsolja a vizet vacsoránál, mert itt mindenkinek van gyereke :D
Viszont kb. minden 2. gyerek full beteg volt... és mikor odaértünk, ki volt írva hogy járványos eredetű hányós-fosós vírus van, saját felelősség, bla-bla. Nemtom visszaadták-e a pénzt azoknak akik hazamentek emiatt esetleg :roll:
Mi maradtunk és nem kaptunk el semmit ;)

KépKép Kép
76vera

Bencusnak jobbulást!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Áve.

Napok óta meggencsak felületesen olvasok... :oops:

Minden kisbetegnek jobbulást, és gyógycupákok Nekik! :(

Évi, neked is jobbulást a szemedhez!

Judit, én is így vagyok, minél előbb elkezdeni...anyum szokta emlegetni, hogy amikor kb. 3 éves voltam, ment a tv-ben valami orosz nyelvtanfolyamszerűség...oszthogy folyékonyan nyomtam velük :) Én is szeretném majd Lucit angoloztatni ovis kortól.

Katlina, Anikó, ti csak hülyékkel találkoztok? :lol: Komolyan, ezek a sztorik...

Vera, nagyon fajinak a képek, jó pihizés lehetett :D És nagyon szépek a gyerkőceid :) Kolpinggal szemezgettem párszor Luca születése óta, de sztem is túl drága. Jobb volt az egy hétvége árából egy hét a Balcsin :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata: Hogy vagytok mostanra? Jobbulást! +++++++++++

Vera: Szuperek a képek, szépek a gyerekek nagyon!

Hátttt, őőő....a recept csiszolásra szorul. Főleg a sütés része, de a dolog nem reménytelen.

Olga: Fini lett a kenyered?

Katlina: Ilyen alapon tőlem megkérdeznék séta közben, hogy én vagyok a nagymami, ugye?
:shock: :roll: :twisted:

Anikó: Evcától vettem használtan. Imádom amúgy, talán még tavasszal is jó lesz. Scamp-ot én is imádom, allllig várom, hogy napozókat vehessek, Réka petyó nélkül szaladgáljon...Egyszer úgyis lesz nyár. :wink: Kell még Tóth Saroltás szám? Apa dolgozik neki, övé a Cvikker, ha jól tudom,bizti megvan a száma.

Évi: Jobbulást a szemednek! ++++++

Megyünk pancsizni. Apa mindjárt befut.
jaimee1

Sziasztok!

Mától április végéig nagy tavaszi akció a prince - oliver scamp cuccokból a www.ildike83.gportal.hu-n. Minden cucc 20% engedménnyel kapható. Kb 1 hét múlva már lesznek új mintás cuccok, azok árairól külön adok majd tájékoztatást.

[/color]
ezt ma kaptam ha valakinek esetleg segít.. ha már így rácuppantatok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

hali,

Kata, Bence alakul már? Nem semmi, milyen erős betegség jött ki rajta, ilyen magas lázzal... Remélem, már alkaul a kis beteg, és MArci és Ti is megúszátok!

Szilbee, jó hír, hogy nem kellett antibogyó! Déven se jöjjön ki!!! +++
Majd írd meg holnap is, mi a helyzet!
Hétvége? Én szombaton kimegyek Szabival anyáékhoz, Peti Szegeden konferenciázik... :cry:

Judit, köszi a mézet, gyors voltál!

Katlina, Anikó, jobb csukott füllel sétálni, úgy látom... Borzasztó, mik vannak!!!

Anikó, engem mostanság a "véletlen jött ilyen gyorsan a második?" kérdések akasztanak ki... MIntha a 2 év különbség csk véletlen jöhetne össze...

Évi, jobbulást, szélvédő meg... :evil: :? :x Bosszantó...

Judit, hogy vagy mostanság?
Én asszem ma vagyok a legmélyebb ponton :? Szabival borzasztó lett a séta, nem akar babakocsizni, állandóan kikéredzkedik, hisztizik, és feszt ezt hallani tőle: "NEEEEM!" Lucus még jól elvan a séta alatt?

Vera, annyira vágyom én is oda, de minekt is az ár tart vissza... Pedig lehet, hogy inkább ott 2 fullextrás nap, mint 5 nap mondjuk esőben a Balcsinál... Nem tudom.. Úgy vágyom egy kis pihre, kényeztetésre... De ez nem megy most...

Kicsit kivagyok, szarul alszom megint, karikák a szemem alatt a nyakamig lógnak. Kimerült vagyok, és ez csak rosszabb lesz a szülésig, már látom...

elnézést, akit kihagytam.... :oops:

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Elég álmos vagyok... De nem Bence miatt... Marci mostanában, ha éjszaka felébred (nem mély alvási állapotában van), akkor addig nyüszít, amíg cumit kap... kb. óránként... Ez másnál is volt így? De ugye elmúlik?! (ez is...)

Már tegnap is csak 38 fölé ment a láza Bencének, éjszaka nem volt semmi, most fél 8-kor megint 38,5. De lényegesen jobban van. Tegnap délután már menőzött is... nem akarta bevenni az antibigyót... apával kicsit berágtunk rá... A jövő hétről ma kihúzattam oviból, meg kell erősödnie ilyen betegség után.... meg nem is eszik szinte semmit... ropit csak, de iszik sokat.

Majd még jövök...

Kép

Kép
szolkata

Dorka: nálunk Maja soha nem volt olyan kezelhetetlen mint a terhességem alatt. Szerintem nagyon bizonytalan volt, nem tudta mi fog rá várni és rajtam is ezt a bizonytalanságot érezhette. Amint megszületett Nóri és beállt a rend, rájött, hogy nem történt semmi rossz, megnyugodott. Előtte viszont olyan hisztiket vágott le 5 évesen ami egy 2 évesnek is becsületére vált volna. Volt olyan, hogy a játszótéren annyira nyomta, mert nem úgy jött össze a csúzdázás ahogy szerette volna, hogy húzódtak el a függönyök az ablakokban, kukucskáltak az emberek kit nyúznak a játszón.

Próbálj meg minden alkalmat kihasználni a pihenésre! Csomagod összeállt már?

Évi: neked is jobbulást!

Andi

Kép
Kép
andii

Kata! Kitartást!!! ++++++++++ Persze hogy elmúlik... ez is olyan hogy túl kell élni. Nálunk is volt ilyen. Eléggé lestrapálódik tőle az ember...
Én is itthon akarom még L-t jöv.7en tartani. Remélem Edet is sikerül meggyőzni róla.. nem könnyű eset e téren (sem).

Dóra! Szombaton a dédikhez megyünk du-án. Vasárnap meg próbálunk kikapcsolni itthon. Az utóbbi pár 7ben folyton voltunk vhol és egyáltalán nem tudtunk pihenni... Nekem a nagyszülőlátogatások továbbra is megterhelőbbek, mintha itthon lennénk. Meg ha még jöv. 7en is itthon lesz L. akkor muszáj töltődnöm,,,, már így is eléggé kikészültem... asszem tegnap volt a csúcspont.
Kitartást neked is!!! ++++++++++++++
szilbee

Nem is írtam, hogy Nóri bepöttyösödött... :( Remélem nem lesz nagyon durva! Láza szerencsére nincs, a kedve is jó.

Andi

Kép
Kép
andii

Húsvéti dekoráció: damilra, vagy cérnára ragasztani össze tojásokat, nyuszikat, vagy virágokat. Mi ablakba raktuk, csak azt nem igazán tudom lefényképezni, mert bentről szemben van a fény, kívülről meg tükröződik az üveg.

Kép

Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Kata!
ELMÚLIK! csak addig tartsál ki!
+++++++mennek Benuskának!

Andi!
de tök jó, sztem iylet is csinálunk dekorgumiból!

pöttyös?
jajj szódabikarbóna a fürdővízbe azt mondják az enyhíti a viszketést!

Dorka!
kérdeztük tegnap apát, hoyg pihensz? hát nem... ami híjja van... nem szabad! tessék pihenni!

gyors voltam? éppen töltött, másnak si vittem Szolnokra, így akkor már azt is. jövő héten Szegedre megyek (váltom apátokat) akkor bajos lenne...

Judit,
Kép
Kép
bbj

hali,

végül egy gyors bekukk, ma már Mamiéknál alszunk Szabival, Apának kell holnapra az ótó, így inkább még ma kicuccolunk.

Kata, én csak csendes megfigyelője vagyok annak, hogy második poronttyal mennyire más akadályok merülhetnek fel... Remélem mielőbb rendeződik minden!
Bencusnak pedig továbbra is jobbulást!

Andi, :( De azért jól viseli nallány a dolgokat???
Már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy fog Szabi viszonyulni a kistesóhoz. Ma elalvás előtt érte hisztizett :) Bájintot!!!! :)
Majd behaltam!
Cókmók: csak úgy lájtosan, néhány dolgot összeszedtem, hálóingek most száradnak, jövő hétre tervezem a táskába rámolást...

Szilbee, neked is sok erőt!!!!!
remélem lesz töltődés a hétvégén!
Dédiknél szülinap lesz? Vagy cask régen voltatok?
Leventére mit mondott a fül-orr-gégész?

Judit, tudom, kéne a pihi, de sajna nem megy nagyon... De ma már valahogy jobb volt a kedvem is, nem is érzem annyira fáradtnak magam.
De jó lesz neked Szegeden :wink:

Judit, nekünk megvan a szerződés a sejtbankkal, nagyon gyorsak, rugalmas voltak ismét, nem kellett felutazni, a szett is itt van már nálunk, gyorspostával küldték. Szóval mehetek szülni :)
Ti fel akartok utazni Pestre szerződést kötni?

Na léptem, jó hétvégét mindenkinek!!
És jó dekorálást húsvétra! :)

Kép
Kép
dorkáék

a "fáradt vagyok, kimerültség" görbém a negatív értékekben tör előre... még mindig 38,5 fok volt délben... már ettől is félrebeszélt, hideg vizes ruházni akartam volna a Nurophen mellé, de pankráció volt..., aztán együtt sírtunk... Márton egy órát ordított, míg Bencének lejjebb indult a hője... Egyszerre ketté meg nem tudok szakadni.

Mindenkinek jobbulást!!! Talán a jövőhéten 15-20 fokban már jobb lesz...

Kép

Kép
szolkata

Hali!

Megen jól át lettünk verve... méghogy jön 7végén a jó idő... most meg már be merik vallani, hogy vas. kiadós eső. :evil: :cry:

Jaimee! Ha van mobilszáma, amin nem veszi tolakodásnak, ha keresik, jöhet, köszi! Ti Apátok se kapkodja el akkor a hazatérést. Miénk is tegnap 9-kor ért haza, baleset volt az M0-áson......Blogodban nem tudok kommentelni. :( Nincs "ezt mondom" funkció. :shock: Szóval itt írom, hogy GRATULA RÉKÁNAK AZ ÚJABB FOGACSKÁHOZ!!!

Dorka! Jó PIHIZÉST a hétvégére, a nagybetű nem véletlen! :wink:

Andi! Nórit sajnálom! Sok pötty van?

Judit! Köszi az oldalt! És a múltkor nem köszöntem meg a méz-válaszodat sem. :oops:

(((((((((((Kata!))))))))) De egy utálatos betegség ez!!!

Dorkánk meg extra nyűgös. :cry: Áttörőben a jobb alsó kettese.

donkoaniko

15.30-kor 39,1 ... ez már tényleg no comment...

Kép

Kép
szolkata

Kata!
Nurophen továbbra is? germicid c?vagy negyed algopyrin? az lehet segítene!

gondolom sík ideg vagy, de jön a hétvége, apa is ugrasztható!

Anikó!
jaja! jól átcsesztek bennünket! én is na mondom, ha jövőhéten börze, akkor a hétvégén ablakot pucolok, jobban mondva ma. de oylan hideg szél fúj megint, aztán a vasárnap-hétfői eső...

vasárnap így mi valszeg pestre megyünk nagyobb mézrendelést viszünk, meg lehet shopingolás, bár én holnap a csajokkal be akarok ugrani szolnokra, hátha...

tegnap itt a helyi cipőboltokat megkuksiztam, és 12E!!!! forint alatt semmi! hát én ennyit nem adok egy cipőért, pláne, hoyg többet is akarok...

mentem takarítani tovább

Judit,
Kép
Kép
bbj

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Kata))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :( :cry:
szilbee

Kata! Lemente Bence láza?? A folyadékot elfogadja? Remélem nem lesz rosszabbul! xxxxxxxxxxxxx
szilbee

Köszi Mindenkinek az együttérzést...remélem a tegnapi nap volt tényleg a vízválasztó... Eléggé kiakadtam tegnapra, de most egy kicsit pihentem, Bence 2, Marci 1 ébredéssel hagyott békén :D Sőt, a többiek még mindig alszanak.

Csak hogy Ti is tanuljatok belőle, hogy ilyen is van (én nem gondoltam volna): a 39,1 után adtam Bencének kúpot, de hűtőfürdővel 38,6-ra ment le, utána 38,8, hűtőfürdő, félrebeszélt, reszketett, őrjöngött, menekült már előlem... Nurophen.... és akkor indult lefelé... Éjszaka láztalan volt.

Ja! tegnap délutánra fehér hólyagocskák lettek a szájában, nyelvén... hívtam is rögtön a doki nénit... szerinte afta, a Marci boraxos ecsetelőjével kell törölgetni, illetve ha herpesz vírus mégis, akkor phlogosollal, plussz sok c-vitamint és folyadékot kell adni. Így tegnap este váltogatva kentem a száját is. Hát ezért sem evett szerencsétlen...

Na, de majd a mai nap már jobb lesz...

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?