Kata, Bencédnek gyors javulást!!! Szegényke
jól kifogtátok ti is
Én nem tudom el lehet-e különíteni a két gyereket lakáson belül... nálunk mindig elkapja Jázmin Bencétől a cuccost
Évi, akkor nektek is jobbulást!
Olga, én kérdeztem anno a dokidat
De így már értem
De miért nincs eredmény???
Ó, már Balázs is
neki is jobbulást.
Lassan az egész topicnak lehetne ezt írni
Anikó, Katlina, ezek a sztorik
Ritka értelmes emberek vannak...
Katlina, nálunk is minden egyes levegőzés, séta hisztibe torkollik ha be kell jönni
Általában valami kajával tudom csak becsalni Jázmint, de ahhoz éhesnek is kell lennie
És így hogy gyakorlatilag ő meg egész nap eszik
elég nehéz.
Az oviba is amint beérünk már viszi is a dajka néni és hol egy kekszet, sütit, hol egy szelet kenyeret vagy zsömlét kap, tök égő már, mintha itthon éheztetném, úgy veti rá magát
Szilbee, én húsvétra üvegmatricákat gyártok.
A Cora és Tesco tele van mindenféle húsvéti díszekkel, azok is klasszak, lehet velük barka ágat díszíteni akár. Nekünk itthon a függönyre van néhány tojás felcsipeszezve és a szekrény fogantyúján is tojások lógnak
De ezeket nem én akasztottam rájuk...
Egy kipihentebb állapotomban pedig fogunk tojást is festeni-matricázni a gyerekekkel
Örülök hogy a képekről ez jön le, tényleg nagyon szeretik egymást. Aminek van némi hátránya is néha, mikor Bence nyúzza Jázmint, akkor is mikor ő nem szeretné, vagy reggelente mikor Bencét otthagyjuk az oviban, Jázmin a kocsiig sír utána
Anikó, poncsó a teszveszről esetleg? Olllyan szépeket láttam a múltkor ott. Nekem is nagyon bejön a scamp webáruháza, csak még a nyári cuccokat nem lehet rendelni tőlük. Április közepétől talán
Jaimee, milyen lett a kalácsod?
Ugye nem lett szenes?