Sziasztok!
Végre vége a hétnek! Ma délután nem csinálok semmit, és lelkiismeret-furdalásom sem lesz, eldöntöttem...na jó, egy kicsit tanulgatok, de csak amíg jólesik...
Most akkor mindenki választ párt? Olyan vagyok, mint a rendőr, kérlek magyarázzátok el, hogy "jön ki" vkinek egy pár? én szívesen veszek bárkit
Nekiláttam olvasni az Ökotest nevű babakiadványomat, amiben tesztelik a babatermékeket, mennyire tartalmaz káros anyagot, praktikus-e meg ilyenek. Rátaláltam egy pelenkás részre, pont a múltkor beszélgettetek róla, csak egy kis alátámasztás, itt ilyen sorrend alakult ki: Nagyon jó minősítéssel: Alana a DM-ből, Babylove a DM-ből, Beauty Baby a müllerből. Jó minősítésű a Babydream a Rossmannból, Baby's Air a Plus-ból, Babytime a Pennyből, s csak ezután jön a Pampers, Toujours a Lidl-ből és a Vibelle az Aldiból. de még ezek is mind a jó kategóriába estek. Mindenesetre meglepődtem, hogy az olcsóbb termékek néha még jobbak is, mint a drágák.
kissmanó, az Ikeában kapható Leksvik nevű ágyikó is "nagyon jó" minősítést kapott, gondoltam, hátha befolyásol valakit az ilyesmi a böngészésnél...
egyébként meg nagyon jól tájékozott csapat vagytok, mert sok ismerős jó termék van a listán, amit tőletek ismerek, pl. Angelcare légzésfigyelő itt a legjobb, meg az Anita cicifix...
Persze nem Titeket akartalak lecsekkolni, nekem mániám sajnos, hoyg mindent hatszor körbejárok, mielőtt megveszem...már látom, a matraccal sajna befürödtem, mert miután nem találtam kókuszt, megrendeltem egy hipermodern másfajtát, és azóta találtam kókuszosat is, olcsóbban
Szováta, de jó is lesz ott Nektek
én egyszer voltam ott, de én se fürödtem, viszont az egész Erdély-körút nagyon szép emlékeket hagyott bennem
Azért Anukot is irigylem, remélem kiereszti a fáradt gőzt...
Sajnos mi nem megyünk haza Húsvétra Mo-ra, kicsit megijedtem az elején, mikor számoltam, hogy a 31. hétre esik, gondoltam már minden bajom lesz, meg veszélyes...ahhoz képest most kutya bajom, de már késő repcsijegyet foglalni, kocsival meg mégiscsak 12-13 óra
pedig már nagyon hiányzik a család, és meghívni meg nem tudom őket sehova...de remélem nyár elején tudunk költözni, és legalább szüleim ki tudnának jönni, a tök üres kéróban lenne hely...)
Babalátogatás: én is szeretnék egy pár hét nyugalmat, de sajna esély sincs rá! A családban nemrég szült itt vki, szentestén engedték ki a kórházból, és 14 fős családi lakoma fogadta otthon...nem kérdeztem, de szerintem a pokolba kívánt minden rokont. mi is hivatalosak voltunk, de szerencsére nem tudtunk menni. Szerintem én még szégyelltem is volna magam, micsoda hülye szokás
persze minden kultúrának megvan a maga szépsége, de akkoris!
A lakásfelújításokhoz kitartást mindenkinek, igazából csak a végeredmény miatt irigyelünk Titeket, gondolom azért temérdek munkával jár...én igyekszem a porszívózást is lepasszolni a páromnak
szóval azért pihizzetek is sokat!
ha van vmi magyaros húsvéti receptetek, várom az ötleteket! Ja, és mivel tojásfestéket nem kapok, milyen régi módszerek vannak tojcifestésre? Nagyanyókám valami hagymából főzött levet, de már nem is nagyon emlékszem...
Na tanulok egy picit, jó hétvégét mindnkinek!