Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika!
Végül megnyertem a kendőt a teszveszen, rózsaszín-sárga- fehér csíkos :oops: :D

Mi is megbeszéltük Nórival, hogy amikor legközelebb megyünk a doktor bácsihoz, fejjel lefele kellene lennie....előtte nap szépen be is fordult, azóta úgy van...

Csillagtáncos!
Nem értem miért megy az ilyen orvosnak :( ....de a lényeg, hogy tényleg minden a legnagyobb rendben van....

Evicuska!
Április végén fürdőfelújítás???? Nem semmi :D....
Hehe...akkor is felhívlak:wink: ...
Egyébként szerintem is jó ötlet a "párba állás", lehet meg is kellene csinálni, ki tudja kivel mi lesz a végén....(bár nagyon remélem, hogy senkivel sem lesz semmi "extraság").

Heni!
Köszi a Lenicis infot!

Ma egy 3,5 hónapos kis huncuttal babáztam bibibi :D

KépKép
amadea

Sziasztok!

Látom, ma is adtok olvasni valót, jól van, csak így tovább :) anyósom mindig azt hiszi, hogy munka után alszom egy kicsit, mert olyan csendben vagyok...közben csak babanetezek :)

Erika, milyen ez a manótorna? Érdekesen hangzik, anyukástól sportol a gyerkőc? Remélem itt is lesz valami ilyen...örülök, hogy Ékes kezdi visszanyerni formáját...

Bankát is régen láttam itt, ugye minden rendben?

Anuk, a kutyut máris megdögönyözném :D bár én a kisebb fajták híve vagyok (na azért ne a kulcstartó-szerűségekre gondoljatok, tacskó, foxi, ilyesmi). A minap vendég jött apósomhoz, hallottam is, hogy lenn beszélgetnek a konyhában. Gondoltam, iszom egy kávét, erre a konyhaajtóban egy akkora de akkora kutya fogadott :shock: a hasamat simán megnyaldoshatta volna...úgy de úgy megijedtem :shock: pedig tényleg kutyabarát vagyok, de ez a poén most nem jött be.

A "párosodás" szerintem is jó ötlet, ugye bevesztek messzebb lakókat is? :lol: jaj, már alig várom, olyan izgi... :P

Kismanó, nem semmi, Lappföldön éltek, hogymindig ekkora a hó? Itt is esett ma reggel hatalmas pelyhekben, azóta meg zuhog az eső, nagyon lehangoló :(

Csillagtáncos, látom nem volt szerencséd a bunkókkal...átérzem, én is nyámnyila vagyok, nekem a dühtől vörösödik a fejem, de nem szólok be...aztán legyen vki itthon, akinek a nyakába zúdíthatom az egészet, vagy csak bömbizek egy sort...sajnos itt is a hivatalokban elég bunkerek, de az eü-ben olyan rendesek, kedvesek, szavam sincs rájuk---így is lehet...

Képzeljétek, ráakadtam a város egyetlen méteráru boltjára, most nyílt, és csodaszép babamintás anyag van benne. Nagyon örülök neki, mert az ikea volt eddig az egyetlen, ott egyszínűből vannak, elég vastag anyag, a babamintás nem tetszett. Szóval vettem szép macimintásat, meg közbélést, a kiságy végére szeretnék ilyen zsebes valamit, vagy falvédőt, még nem tudom...

Most jöött haza a párom, hozott két magazint, amiben a babatermékek meg kismamatermékek vannak tesztelve, mennyire egészséges, ár-érték arányosak. Látom, ma se sokat fogok készülni :( megyek is dolgozni...
Vigyázzatok magatokra'
preta

Sziasztok!

Csillag, sajnálom a rossz élményt a kórházban, de a lényeg,hogy minden rendben. Én nem is értem minek vették el a kiskönyvedet, ha bent volt a dokid. Szerencsére engem még senki se látott a dokimon kívül, az UH-kat is Ő csinálja.Nem is tudom,hogy viselném. Épp a múlt héten láttam egy elég ellenszenves dokit a folyosón,és akkor eszembe jutott,hogy remélem szüléskor nem fogom ki...

A telefonszám cserében én is benne vagyok, akár több embernek is szívesen megadom.Biztos, ami biztos.

Csillag, most nézem a volnalzódat, ha 1 napot ráhúzol, akkor a szülinapomon születne Borcsa baba.

Cincibabus, ezen sajnos túl kell lépnünk, mindig lesznek olyan emberek, akik azt lesik, mikor szólhatnak be a másiknak. Ettől függetlenül én is ki tudok borulni. És valljuk be néha jól esik kibőgni magunkat.

Zsu

Kép
bvigh

Hát, Csajok kiakadtam ezen a Széfen... :( Nekünk miért nem ilyen volt? :(:( (Mi mondjuk majdnem 13 milláért játszottunk...) De akkor is!!! Tök dühítő!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.03.25 20:05-kor.

Heni

Kép
szheni

Na, így nézünk ki: (tegnap esti állapotok)
http://www.weddings.hu/blog/amadea/

KépKép
amadea

Amadea, nem irigyellek! De lesz még ennél jobb is a helyzet. Szép lesz minden, erre gondolj!
És nagyon szép kismami is vagy! Semmi nagy fenék, meg ilyenek, úgyhogy ne is mondj ilyeneket! :)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Heni!
Köszi a bátorítást, rám fér...

Ma keresgéltem fogantyúkat Nóri komódjára (ilyen ronda szürke van most rajta),de 1000 ft-ért vesztegették darabját a boltban :shock: ...teszveszen találtam nagyon jó áron, belinkelem, hátha másnak is ilyen gondja van:
van többféle :http://www.teszvesz.hu/item586183691_gyermekbutor_fogantyu_halacska.html

KépKép
amadea

Sziasztok!

Most a napokban én vagyok eléggé olvasó üzemmódban. Ennek az az oka, hogy megérkezett az "utódom". Azért így írom, mert a lány eddig is a cégnél dogozott, csak a másik irodában. Tök jól elvagyunk, megy a dumcsi, meg magyarázok is néha-néha, így kevesebb időm van feljönni. Ráadásul itthon pakolok, és takarítok...bár ma csak egy kis vasalásra maradt erőm, és most is érzem, hogy mindjárt leragad a szemem.

Murphy: tegnap visszacuccoltunk a hálóba, és este a hálószobai TV leégett!
:twisted: ÚGyhogy most nincs tv, pedig szerettem az ágyból nézni!
Ráadásul a hülye mosógép is ereszt - ki kell hívnom a szerelőt, csak előtte végig kéne nézni egy programot, hogy melyik résznél kezd el folyni!

Amadea, látom nálatok is elkezdődött a nagy meló! Kitartást hozzá!
Elolvastam az esküvős beszámolódat is! :) Nóri már akkor is a pocakodban volt - csak még nem tudtad, ha jól számolom! De az is lehet, a nászéjszaka gyümölcse?! Végül is a végén írod, hogy maradt rá időtök! :)

Heni, lemaradtam a széfes dologgal...nem értem!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jaj, Lányok! Most néztem, vasárnap kell az órát 2-ről 3-ra állítani! :)
Most már tényleg itt a tavasz! :) (egyébként szombatra már egészen tűrhető időt illeti - már ami a fokot illeti!)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, írtam privit. :) Na, megyek, mostmár tényleg elteszem magam holnapra... Mitől vagyok ennyire fáradt? :(

Heni

Kép
szheni

Noémi!

Komolyan nem tudom, hogy bírod még a melót...és utána még vasalni is....
Esküvőn még bizti nem volt meg Nóri vagy a nászéjszakán, vagy a nászúton jött össze :oops: ...nászúton a kerti medencénél napozás közben iszonyatmód letojt egy fecske, mondtam is Ferinek, hogy ez tuti jelent valamit... :oops: :D

KépKép
amadea

:):):)
Hát ha ezt a letojósat korábban mondod - biz isten elmegyek én is és letojatom magam!
Én csak saccoltam - nekem augusztus 28-án kezdődött az utolsó ciklusom, szóval gondoltam, mivel kb. egyidősek vagyunk! De ez így tökéletes! :)
Bár mi az esküvő után még védekeztünk, romantikus az ilyet az unokáknak mesélni. (Áron egyébként egy esküvő után fogant...csak nem a miénk után! :))

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok Kismamik,

Reg nem volt idom jonni, egyenlore meg nem tudtam visszaolvasni, csak 1 oldalt annyira le vagyok maradva. Na majd potlom.
Petra: Ne torodj anyossal, meg jo hogy otthon maradsz a kicsivel.
Nalunk itt 3 honap a szulesi szabi, de aztan ugy tervezem, hogy nem megyek vissza meg egy evig. Mar ha egyalltalan majd egy ev mulva visszavesznek.

Nalunk is van ez az ajandekozas itt ugy hivjak Baby Shower en mult heten tartottam az enyemet. Nekem is idegen volt az egesz, hogy hivjak at ismerosoket es ok majd hozznak ajandekot a babamnak, de vegulis nem hulyeseg. Rengeteg mindent begyujtottunk. Kisruhat ujszulottmeretet pl: egyalltalan nem is fogok venni, mert annyit kaptunk. Volt akiktol meg nagyobb ajandekot is kaptunk pl: ringato, pelenkakuka, jaroka. Ugyhogy szerintem te is csinald vegig, ki lehet birni es tok gazdasagos.

Jelentem mult heten vegre tul vagyok a terheleses cukron, termeszetesen a vervetelt nagyon rosszul viseltem, ugyhogy nagyon remelem minden eredmeny jo es nem kell megismetelni.
A heten megyek 4D-re annyira izgatott vagyok, olyan reg nem lattam mar a babot.
Egyebkent mar 7 kg + nal jarok anyam szerint sok, mert nem csak a hasra megy. Hat engem nem erdekel jo etvagyam van es megeszek mindent amit kivanok, majd leadom a terhesseg utan.

Kerdes: Olyan erdekes, de nekem a koldokom elszinezodott. Nincs kifordulva hanem inkabb olyan kinai szemu lett es belul bebarnult. Ja es tuti nem piszok, mert meg alcohollal es megprobaltam kimosni, de semmi.
Valaki talalkozott mar ilyennel, normalis ez??? :cry:
Ha mar a valtozasoknal tartunk: En ugy erzem egyre csunyabb, nagyobb, sotetebbek a melbimboim es mintha mar mirigyesek is lennenek. + a mellbimbo kornyeken, de ez csak az elmult 2 het allatt jott kis pici barna kialo anyajegyek jelentek meg. Na ez is aggaszt, szoptatas utan ugye minden visszaalakul a regi megszokott formajba.
Folytatom a visszaolvasast,
Tovabbi szep estet mindenkinek.

Banka
Kép
banka79

Sziasztok!

Hú, mennyit írtatok ma. Napközben nem tudtam követni az eseményeket, alig voltunk itthon.

Korábban írtam, h én nem tudom, Bogi éppen merrefelé van, de most van egy olyan sejtésem, h fordult egy 180 fokosat. Febr. 11-i UH-n faros volt, márc. 12-én már megfordult. Azóta csak felül éreztem a nagyobb rúgásokat, gondolom a lábait. Tegnap este viszont volt egy másfél-két óra, ameddig szinte mozdulni sem tudtam, levegőt is nehezen kaptam és úgy éreztem magam, h a hasam jobb és bal oldala egyszerre fog kiszakadni, sejtéseim szerint akkor lehetett keresztben a baba, aztán végre elmúlt ez a kellemetlen érzet, viszont azóta csak lent érzek rúgdosást, de akkorákat, h néha azt hiszem, bepisilek. A feje meg talán nyomja a gyomrom - vagy nem tudom, mi van - de ma egész nap olyan hányinger-szerűséget érzek állandó teltségérzettel kombinálva. Szóval ha jól sejtem, akkor kislányom újból felvette a faros pozíciót.
Hát, kíváncsi vagyok.

Heni, én is le vagyok maradva, szerepeltetek a Széfben?

Manó, megy privi.

Jó éjt.

Kép
Kép
mimmi

A Banka kérdésére, ha valakinek van ötlete, írja meg - mármint ez a cicváltozás, anyajegyszerűségek, mirigyesedés - nekem pont ezek a tüneteim, és én se tudom, mik ezek :?
preta

Sziasztok!

Kicsit elhanyagoltam mostanában a babanetezést :oops: .Próbálok majd visszaolvasni.
Iszonyatosan sokat nőtt a hasam, nem tudom mi lesz még, de már nagyon elfáradok estére. És még 3 hét munka. Már nagyon várom a végét.

Amadea!

A páromat bicajozás közben a lányom fogantatása előtt egy gólya fosta le :D Gondolhatjátok hogy nézett ki :D Persze én is égi jelnel vettem. Az akkor még építési telkünkön, pont ahová a hálószobát terveztük állandóan ott kóricált egy gólya :D

Kép
Kép
sosi

Banka, Petra ne aggódjatok a mell tünetek teljesen normálisak. A mellbimbó növekszik, bebarnul, mirigyek jelennek meg (ebből is folyni fog a tej). Ráadásul az egész mell megváltozik - legalábbis nekem már a várandósságom kezdete óta sokkal nehezebb és belül is mirigyes. Bár tudom ebből nem lehet következtetni semmire - remélem nem lesz gond a tejtermeléssel! :)

Ma mi is betöltöttük a 30. hetet! :):):)

Sosi, a fáradsággal nem vagy egyedül. Én is estére elfáradok, illetve sokkal kevesebbet bírok mint korábban. Ezért is gondolkozom, hogy szombatra mégis kiveszek szabit. A ruhásszekrényt kéne pakolnom, szeretnék jógázni menni - meg egyáltalán nem dolgozni! Még meggondolom!

Nálunk ma nagyon vacak az idő - még a hó is szitált...legyen már tavasz!!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noéminek igaza van: ne aggodalmaskodjatok. Teljesen normális a köldök leírása is, majd szülés után (na, nem rögtön, szépen idővel) lekopik a barnaság, a cickók színe szopi alatt még nem áll helyre. Mirigyek: az egész mell tele van tejmirigyekkel, csatornákkal, a hormonok már rég tombolnak bennünk, várhatóak az ilyen "felismerések" magunkon.
nyugi, majd ez is elmúlik, ha ott lesz az ideje.

Amúgy most küldtem el Erikának a székletes homeósokat.
S úgy döntöttem, hogy a Benta által tökéletesként read-only-nak fogalmazott kukkolókon nem fogok ám segíteni.
A szkennelést minőségi okok miatt hanyagolom, szépen bepötyögöm a következő címszavak alatt találhatókat, s aki kéri, annak priviben mennek az irományok.
szülésre való felkészülés
szülés
császármetszés
peridurális érzéstelenítés
gátmetszés

Ha vannak különböző témakörökben kérdések, akkor nyugodtan írjatok, ha van a könyvecskében írás arra, akkor küldöm (pl. vizesedés....no, nem toxémia gyanúra, lábszárgörcs, ujzsibbadás, depresszió, meg sok más)

Kép
kissmanó

Jó reggelt :)

Amadea nekem nagyon tetszettek a pocakfotók :) így egymás mellé rakva teljesen más, mint ha úgy külön nézegetjük őket. Nekem is van egészalakos 29. heti, de sajnos sötét lett (égett a villany és vakuzott is Rod) arról nem is beszélve, hogy mivel a pocim akarta hangsúlyozni olyan vörös lett a fejem és akkora tokám van a képen, mint a hízódisznónak. :D Gondoltam megkérem Magdi-t hátha a férjeura tudna valamit kezdeni vele, de aztán úgy gondoltam nem éri meg, túl sokat kéne rajta dolgozni. :(

Noémi az óraátállításnak nem örülök :D Pont amikor megyünk babymoon-ra?

Minden tiszteletem a dolgozó kismamáké! Én meg ha jól számolom lassan 6 hónapja itthon verem a seg…. a székhez. Najó ez nem teljesen igaz, mert amíg volt maszek azt csináltam, a rengeteg orvoshoz járásról nem is beszélve. Mégis kipurcanok estére, úgyhogy nem csodálkozom rajta, hogy elfáradtok.

Előjelek:
Mi augusztus közepén voltunk „nászúton” (minden évben így hívjuk a kéthetes nyaralást hej azok az üdülési csekkek :D ) Kinn voltunk a Balcsi parton, én kacsákat etettem :oops: Rod meg fényképezett hajókat, naplementét, szal ami elé került. Erre fölöttünk kezdett a gólya körözni. Mikor vacsi után mentünk vissza a szállóba akkor meg az udvaron volt a madárka :) Össze is vigyorogtunk mi is.
Sajnos utána kaptam tüdő és mellhártya gyulladást. (Előtte állítottak át a kismamás asztma gyógyszerre ami nagyon gyenge volt) Így szeptember 13-án indult a babaprojektet. Emma nagyon jönni akart, 17-én a szülinapomon már biztos a pociba volt. (Elvégre a szülinapomra kértem) :D Ahogy Rod mondja kapáslövés :D :oops: 26-án már szép nagy HCG szintet mutatott ki a vérvétel, és a teszt is pozitív lett.

Időjárás:
Ragyogó napsütés, hát hogy milyen hideg van nem tudom :) Tegnap lusta voltam kibújni, ma muszáj lesz. Malackáknak elfogyott a szénája, hétvégén nem leszünk itthon, és ha már kimegyek lejárok mégegy kört az ügyintézendők listáját csökkentve.
Vendég

Noémi: mondom én, hogy ez a hét nem az én hetem.
mit olvasok soraidban? óraátállítás? pfujj! ráadásul kevesebbet alszunk. :twisted: megint egyedül leszek a lányokkal 7végére, s ugye a nagyot 7:40-kor ébreszteni kell szombat és vasárnap, mert síedzés. Hú, s ő az akit nehezen lehet költeni. Boldog leszek, ismét cirkusz kilátásban (este nem lehet lefektetni, fejre is állhatok, nem érdekli....de asszem szépen szombat délután átállítom szép csendben az órákat, s akkor gyanútlanul fog korábban lefeküdni....tv-től amúgy is el vannak tiltva...bünti)

Ma reggel is takarítom a főzőlapot. Az alaposabb takarítás érdekében le akartam húzni a gázcsapok gombjait. Az első három darabba ment a kezemben.
Hurrá.
Mit mondtam erről a hétről?

Mormota: hogy kell rengeteget, akár napokat átaludni?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Lányok, nálatok hogy működik a védőnős látogatás? Ti szoktátok felhívni, vagy amikor találkoztok, mond egy új időpontot, hogy mikor menjetek hozzá legközelebb? Csak azért kérdezem, mert én már több, mint két hónapja, hogy nem voltam, és amikor megyek, akkor se nagyon foglalkozik velem, csak max a súlyommal, ott vagyok húsz percet és kész... Legutóbb ő volt nálunk, kb. öt percre, majd úgy elrohant, hogy meg sem tudtam kérdezni, mikor találkozunk legközelebb... na nem mintha hiányozna, hogy állandóan a kilóimmal legyen elfoglalva, de gondolom szülés után is sokat tud(na) segíteni, ha olyan, nem?

Amadea, kitartást a felújításhoz! Most nem a legszebb a látvány, de milyen szép lesz, ha befejezik a munkát :) Nagyon jó a pocakmontázs képsor, és nagyon csini kismami vagy!:)

Noémi: én már hétfőn mondtam főnökömnek, hogy szombaton nem jönnék dolgozni... szerencsére jó fej, és megérti, hogy épp eléggé lefáraszt a hét, nem bírnék még szomaton is felkelni és bejönni... főleg, hogy még egy órával kevesebb is a hétvége az óraátállás miatt :)

Felhívtam a dokimat is, a cukrommal nincs semmi gond szerencsére. És ellenanyagot sem termelek, ugye azt is nézték a negatív rh miatt. Ja, és még nem meséltem, hogy én is beszéltem a szülésznővel, akit a dokim ajánlott, nagyon aranyos és szimpatikus :) És két hét múlva megyek szülőszoba látogatásra :)

Most meg dolgozni megyek, vigyázzatok magatokra és szép napot mindenkinek, aki felújít, azoknak sok türelmet és kitartást :)
Magdi
magdii

Még a homeopátiáról akartam írni, most jutott eszembe, hogy Kissmanó is írt. Múltkor az egyik gyógyszertárban kaptam két kis füzetecskét, az egyik a várandósság alatti, a másik a szoptatás alatti dolgokról, szerekről ír. Ha bárki szeretné elolvasni, szívesen beszkennelem és elküldöm!
magdii

Jó reggelt!

Gólyás sztorim nekem is van. Nem mostani, mielőtt Biussal terhes lettem. Volt a közelünkben egy nagy kutyafuttató, oda jártunk jó páran, mindig "bandáztunk". Hárman voltunk nagyjából egykorú csajok. Egyszercsak megyünk a kutyákkal és látjuk, h a futtatón sétálgat egy gólya. De ez egy panelrengeteg kellős közepén. Nem is engedtük el a kutyikat, ne zavarják már el szegényt. Ezenkívül még láttam kétszer, aztán elszokott onnan. Ez volt év elején. Aztán februárban rólam, márciusban pedig a másik két velem egyidős csajról derült ki, h babát várunk, az egyikőjük még ráadásul ikreket is. :) Szóval érezte az a gólya, h hova kell leszállni :)

Mellügyileg kb. ugyanezekkel a fent már említett tünetekkel rendelkezem én is, ez teljesen normális. Majd - lassan ugyan - elmúlik.

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!
Nálunk sincs jó idő ma... hol a hó esik, hol az eső... de virágzik a krókusz a kertben. :)

Kissmanó, kérhetem azt az anyagot? Megvan még az email címem, vagy küldjem át?

Nekem gólyás "áldásaim"nem voltak, sirályos meg galambos... :D Végülis az is lehet égi jel...
Hát akkor a fáradtság-témával sem vagyok egyedül. Állandóan tudnék aludni már pár napja...

Magdi
, az én védőnőm mindig beírja a kiskönyvbe, hogy mikor kell mennem. Amikor nála vagyok, semmit nem csinál, a pisiellenőrzésen és a súlymérésen kívül. Semmit nem tud, bmit kérdezek, viszont havonta egyszer mennem kell.

Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Heni, nagyon köszönöm a védőnős infót! Fogalmam sincs, mit csináljak, hívjam fel, vagy mégsem... Végülis a dokimmal eddig mindent meg tudtam beszélni... de a szülés után már nem ő lesz az, aki bizonyos kérdéseimre fog tudni válaszolni. Vagy akkor majd a gyermekorvost fogom megkérdezni, remélem, ő nem olyan lesz, mint a védőnőm... nem szeretném nagyon bántani szegényt, csak nem értem, hogy miért így működik ez a dolog, vagy, hogy így kell-e működnie...
magdii

Jó reggelt!

Heni:
kerti helyzet nálunk dettó. És a babanet is hasonlóan csigabiga.

Amadea: ti is jól szétvertétek a kérót! A pocis sorozat gyönyörű, majd én is rakok a 30. hetiről.

Zsu: akkor jún. 4-i vagy, ugye? Egyszer beszéltünk párommal, hogy mi lesz, ha később születik mondjuk egy nappal. Erre ő mondta, hogy talán azt ne, mert jún. 4. Trianon... Szóval szurkolunk, h ezt a napot hagyja ki, apukám biztos össze lenne omolva, hogy miért pont azon a napon születik az első unokája... :lol: :lol: De akkor meg úgyis teljesen mindegy lesz, csak épségben kibújjon :lol:

Mormota: mizu veled, már régen voltál? Csak nincs vmi gond?

Banka: a köldököm nekem is barna belül, szerintem ez a normál színe lehet, csak eddig nem láttuk, mert nem nyomódott ki ennyire. Nekem még kicsit megvan, de lassan kezd nullásba fordulni, kíváncsi vagyok, kifelele is fog-e a végén dudorodni? A melleim nekem is mások, már szeptemberben is éreztem, hogy valami változik bennük, emiatt is gyanakodtam először, hogy baba van a pocimban!

Anuk: játszótér eukonform lesz? Ha nem, ráküldjük ám édesapádra a hatóságot! :lol: :lol: :lol: Igazán remek, h ennyi mindent barkácsol a kisunokának, tényleg kár, hogy nem az ő közelükben laktok!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Amadea: jó szét vagytok szedve, de sebaj, az eredményért megéri!
És szerintem sem híztál, legalábbis én nem látok drasztikus változás! Nagyon jól nézel ki!

Heni: ezek szerint szerepeltetek a Széfben. Kár, hogy nem nézem.

Noémi: látom neked is van energiád. Munka, utána otthon kis házimunka.

Óraátállítás! Éljen! Ezt vártam már okt. vége óta! És remélem a tavasz sem várat sokáéig magára! A héten nagyon hideg van, és nem esik jól.

Mi aug.-ban voltunk esküvőn, akkor körözött a gólya, azt mondták, hogy hamarosan babaáldás lesz, ház igen, csak nem a menyasszonynál, hanem nálunk.

Banka
: örülök, hogy te is túl vagy a terhelésesen!
Nekem oan sárgás színű a felezővonalam, meg a köldököm körül is, de azt mondta a védőnő, hogy majd lassan bebarnul.
Anyajegyek: nekem szaporodtak, először ki piros pötty, aztán bebarnult. És nekem is vannak is furi részek a bimbóudvaron.

Sosi: örülök, hogy megvagytok. Összesen már nekem is 3 hét meló. És én is elfáradok, még 5 perc gyaloglástól is.

Manó: kitartás! Mindjárt vége ám a hétnek!!!

Magdi:
nálunk közli mikor jön. Asszem már 4szer volt, csak tudnám minek ennyiszer?

Itt is hideg van, holnap meg UH, legalábbis nagyon remélem, hogy nem jön közbe semmi.
Ácicával megyek.

Szép napot!
Vendég

Puszedli Drága, még az elején volt. :) Nagy élmény volt, de nagyon csalódottak voltunk, pláne, hogy egy olyan kérdésen "csúsztunk" el, amire két jó válasz volt megadva, de ők pont a másikra gondoltak. A döntőben 12 811 000 Ft-ért játszottunk, ami túl sok volt, ezért nem kaphattuk meg sajna... A 24. pár voltunk, és előttünk csak 1 páros nyert. A show része jó volt, és ahogyan foglalkoztak velünk, de nagy bunda az egész... A kollégáim telefonáltak be, hogy mindkét megoldás helyes volt, és hogy ez így nem igazságos, de csak annyit mondtak, hogy visszahívnak majd még egy játékra. Nem hívtak, de nem is mentünk volna. Viszont ha kitaláltunk volna vmi szívfacsaró sztorit (pl akkor még nem tudtuk, hogy nem lehet természetesen babánk, és esetleg erre gyűjtöttünk volna,) talán lett volna esélyünk bmennyi pénzt is elhozni. Nem gondoltunk arra, hogy ne mondjunk igazat.

http://www.storyonline.hu/?cid=5716

Nem a legszerencsésebb kép... de ez van. :)

Magdi, sztem hívd fel a védőnőt, pláne, ha van kérdésed hozzá. Ha a kiskönyvedben nincs időpont, akkor nem értem, miért nem írta be... aztán az is elképzelhető, hogy ő nem tartja fontosnak, hogy havonta lásson... az orvos tőlem sosem kérdezi meg, hogy mit beszéltem vele. Ettől függetlenül én is inkább az orvossal beszélek meg mindent, mint a védőnővel. Már annyiszor mondta, hogy eljön meglátogatni (mmint a védőnő,), de még egyszer sem volt. Biztos sok a dolga. :)

Heni

Kép
szheni

Heni: wow:), meg azért sajnálom:(. mi is el szeretnénk menni játszani, csak bátorságunk nincs hozzá :oops: .
Vendég

Lányok: vett már vki pelenka alapú kifogót (törölközőt)?
Kérdésem: mennyiért vesztegetik?
kíváncsiság...
Vendég

Sziasztok kismamik!
Ne haragudjatok hogy ennyire eltűntem de..... Hát ami a kórházat illeti a pulzusom helyrejött és végre hazajöhettem mikor üzentem Amadeának.Manócskával szerencsére minden rendben remélem most már minden nap tudok jelentkezni.Ma voltam védőnőnél azt mondta jövő héten pakoljam be a kis motyómat mert 34-35.hét környékén valószínű meglesz Alexa.De megnyugtatott ha meg is érkezik előbb elég érett lesz már az életre és nem lesz semmi gond.Most hirtelen ennyi de szép apránként megprobálok vissszaolvasni és válaszolgatni vagy ha kérdésetek van tegyétek fel.
Puszika mindenkinek.

Kép
kata840725

Sziasztok Kismamik!

Köszönöm még egyszer a biztató szavakat, igazatok van!

Amadea: Gondolj abba bele, hogy ahogy most kinéz a lakás, az már félsiker! Így nem marad az tuti, heteken belül nagyon szép lesz az otthonotok!

Magdi: Én kb. 4 hetente, a a Doki látogatás előtt megyek mindig a védőnőhöz, hogy bevezesse a leleteket a kiskönyvembe. Ezt követően kb. a Dokis időpont előtt egy héttel hívom és megbeszéljük a találkát. Pont kb. 2 hete telefonált, hogy akkor jönne ő hozzánk most, de szegényt visszautasítottam, hisz most még Anyóskáméknál vagyunk, tele költözni váró mindenfélével, kaotikus állapotok között, az új házban pedig még nincs meg a vendégfogadáshoz szükséges kényelem, úgyhogy pár hét múlva, költözés után áthívom.

Kissmanó: Ha szabad és Neked nem jelent problémát, akkor én kérném szépen mindegyik felsorolt témában a homeós infót, "ki tudja, mi várható" alapon. De csak akkor, ha már egyébként is meg van a gépeden, miattam nehogy begépelj mindent!! :D

Anuk: Ha gondolod, akkor én szívesen leszek a Párod, ha te is szeretnél engem.... :oops: :lol:

Lenne értelme szerintetek még egy oszlopot bevezetni a táblába, jelezve, hogy kitől várhatunk infót az adott Kismamiról? Vagy ne "buzogjak" ennyire, úgyis alakul valahogy? :lol:

Puszi Nektek![/b]

Kép
cincibabus

Puszedli: Én vettem már ilyen pelusos kifogót és nagyon meglepődtem az árán, ugyanis baromi drága, vagy csak én vettem drágán? Hmmm.... a Tesóban vettem 2 x is és azt hiszem 2 db van benne kb. 1.400 Ft-ért....

Üdv Kata!!! Örülünk, hogy itt vagy újra és minden rendben van Veletek!

Kép
cincibabus

Cincibabus: ha kettő pelenka alapú törölköző volt 1400 Ft kb. az tök jó ár sztem.

Kata: semmi baj, a lényeg, hogy megvagytok, jól vagytok!!!
Azért kellett kórházban lennetek ilyen sokáig, mert magas lett a pulzusod?
Vendég

Magdi: a kiskönyvbe neki kell beírnia mindent. Ha másért nem, emiatt hívd fel, ha már ő nem ad időpontot. Nálam is úgy van, hogy amikor vagyok nála, megadja a köv. időpontot is, hogy mikor menjek. Múltkor közölte, hogy most már gyakrabban akarlátni (éljen!...), mert nézniük kell a vizesedést a toxémia miatt.

Kata:
örülök, hogy jelentkeztél, és minden rendben veletek! Akkor tényleg ne aggódj, ha már most fejlettnek mondják Alexát, már biztos nem lesz semmi baj! Hány hétig is voltál bent? Az biztos, hogy jó sokáig... gondolom, elég nehezen viselted...

Cincibabus:
tényleg bent lehetne a táblázatba, nem is tudom, hozzám ki "illik" párban- majd megpróbálom megnézni.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Puszedli, akkor a Te védőnőd pont ellentettje az enyémnek :)

Heni, elmegyek jövőhéten a szokásos kontrollra a dokimhoz, ott megkapom a cukorvizsgálat eredményeit, és felhívom a védőnőt, hogy megkérdezzem mi újság :) De nagyjából, úgy veszem észre, azért nem törik agyon magukat sehol sem :)

Kata, örülök, hogy jobban vagytok, és vége a kórházban töltött időnek!

Anuk, a mi apukáink rokon lelkek lehetnek, már az enyém is tervezi a homokozót és a hinta helyét a fán :D Úgy metszi az egyik csemetét, hogy mire az unokája a hintázós korszakába ér, legyen egy ág, ahová felteheti. És a homokozónak csinál tetőt, nehogy a sok cica belepiszkítson :D
Ja, és a kutyus, valami tündéri! Imádom a kutyusokat :lol: (picit megkésve, de most olvasok vissza)
magdii

Ha minden igaz, Cincibabus, te jössz ki nekem párul. Már, ha elfogadsz, persze. :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag: Én felajánlkoztam Anuknak, de nagyon szívesen párosodom Veled is, ha elfogadjátok a bigámiát! :lol:

Kérlek küldd el nekem priviben a mobil számodat és küldöm én is!

Kép
cincibabus

Magdi: sztem túlzásba viszi, bár nem baj, hogy ennyiszer meghallgatja a kicsi szívét, megnézi a vizeletet, vérnyomit, de ennyivel ki is békülnék, de mellette mindig tart vmi kiselőadást, amit vagy korainak érzek, vagy haszontalannak...de ez a munkája. vagy hála nektek, ill. a netnek kívülről fújok:).
Vendég

Még régebben szóba került a tévénézés. Találtam egy aktuális cikket, sajnos tényleg ez a valóság... :)

http://www.nlcafe.hu/aktualis/20090326/ ... gyerekkel/
magdii

http://webcast.tv2.hu/index.php?m=video&video_id=391892

csillag: van benne egy rész, kombi pelenkázós-fürdetős állványa van, bár már nagy a baba, de meglátod, hogy oldotta meg. Gondolom törölköző ki volt készítve, amikor kivette a vízből, törölközőbe be, teteje lehajt és mehet a pelenkázás és öltöztetés.
Vendég

Magdi: örülnék, ha lenne egy csatorna, ahol ezek a régi műsorok, rajzfilmek mennének.
tényleg iszonyat, hogy mi megy ma a tv-ben.
Vendég

Kata, nagyon örülök, hogy jól vagytok! Hát igen, a motyónak lassan készen kell lennie, mert ki tudja... olyan hihetetlen, hogy nemsokára láthatjuk a babákat... :)

Ma nincs túl jó napom... gondolom a frontok váltakozása miatt, de irtóra fáj a fejem. Ráadásul apa is nyüsszög, mert neki meg a gyomra fáj, és a legrosszabb, hogy fogalmam sincs, mitől, vagy hogyan, mert nem tudja elmondani, mit érez. Mintha egy bébinek fájna a pocija... már elment dolgozni, úgyhogy remélem, nem lesz semmi baj.

Na, megyek én is dolgozni... ma 3 órám lesz az egy helyett...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Banka, Preta!
Nekem is ilyen a cicim, ez normális. Ráadásul az enyém teljesen ki van száradva, hámlik is....tegnap kaptam egyik ismimtől Babylove-os cicikrémet, mosta azzal kencézem...
Köldököm nekem inkább kékes-szürke...

Sosi, Kata!
De jó, hogy jelentkeztetek!!!! :D
Gólyás sztori aranyos :D

Kata!
Jó, hogy helyreállt a pulzusod!!!Pihenj sokat és vigyázz magatokra!
És dobj egy susmust, ha meglesz a bébi, jó? Reméljük azért még pár hétig bent marad.....

Manó!
Köszi a homeos segítséget!!!Mindjárt írok is privit!!Kitartás!!Mindjárt vége a hétnek :wink: ...

Cincibabus!
Tényleg jó lenne valahonnan tudni, hogy kivel kapcsolataban kit zaklassunk majd...

Magdi!
A védőnővel mindig megbeszéljük a következő találkát, általában havonta járok. De párszor felhívott csak úgy, hogy jól vagyok-e? Házhoz csak 1x jött az elején, gondolom még fog a végén is.

Heni!
Klassz, hogy van médiasztárunk is:wink: Bátrak voltatok, hogy belevágtatok és megérdemeltétek volna, hogy nyerjetek!!!

Puszedli!
A Brendonban 1190 a pelenka anyagú kifogó...máshol ennél csak olcsóbb lehet...A legolcsóbb egyébként megvarrni....

Na, most már ablakaink sincsenek...légyszi drukkoljatok, hogy ne essen pár napig az eső!!! (mondjuk most ragyogó napsütés van)

KépKép
amadea

Kismanó, engem is érdekelne az összes homeopátiás olvasmány, ha nem jelent gondot!
Azért neked is ezer dolgod van - nem irígyellek, hogy ilyen sokat vagy egyedül!

Magdii, én is személyesen beszélem meg a védőnővel a következő időpontot, és be is írja a kiskönyvembe. Eddig 4x voltam, április 17-én megyek legközelebb, és gondolom még 1x ki akar jönni, mivel eddig nem volt. (de én is hárítottam, a beépítés miatt)
Szerintem is csak azért érdemes lenne felhívnod, hogy a leleteidet bekönyvelje a kiskönyvedbe! Nekem egyébként sokmindenről mesél - mondjuk sok hülyeséget is. Múltkor a babakelengyéről volt szó, most majd szerintem szoptatás, szülés lesz a téma...
A homeos cuccokat én szeretném elkérni, tőled is!

Heni, így látni a képen, hogy milyen sokat fogytál! Bár ott is nagyon csini vagy!

Puszedli, én kifogót a tescoban vettem. Különböző méretekben van, kb. 900 Ft-tól indul.

Kata, újra üdv köztünk! Egy hős vagy, hogy ilyen sokáig bírtad a kórházban!
Majd ha visszaolvasol, látod, hogy az ikres barátnőm is a 35. hétre szült meg. A babák teljesen egészségesek, életképesek. Neked 1 babával nem lesz gondod.
Egyébként meg, lehet, hogy pont te fogod leginkább túlhordani a bébit! :)

Képzeljétek, férjecském ablakot pucolt ma, feltette a függönyt is! :) A fúrások még alrébb vannak, ahhoz kellek én is porszívót tartani, de cserébe ma összerakjuk a babaágyat! :):):) Már alig várom!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni, jobbulást Neked és férjednek is! Biztos, hogy ezek a frontok nem tesznek jót. Én ezt most a babán érzem, soha nem mozgott még ennyit, mint az elmúlt napokban. És főleg éjszaka, fel is ébredek már pár napja állandóan rá...

Noémi, Amadea, Nektek is nagyon köszönöm a védőnős infókat! Nekem sosem mondta még, amikor ott voltam, hogy mikor menjek legközelebb... eddig kétszer voltam, mindkétszer én hívtam, harmadszor meg elfelejtette az időpontot, amikor jönnie kellett volna. Kicsit szeleburdi azt hiszem :D De mostmár biztos, hogy fel fogom hívni, ahogy kezemben lesznek a leletek a legutóbbi vérvételről. Mesélni, beszélgetni viszont soha nem szoktunk, megkérdezi, hogy vagyok, megmér és ennyi. Biztos nincs két egyforma védőnő, csak csodálkoztam, hogy csak az enyém ennyire kótyagos :) (anyukám most beszélgetett egy szomszéddal, akinek szintén ő a védőnője, és ő használta ezt a kótyagos kifejezést, de tényleg illik rá egy picit :D ) Azért remélem a gyermekorvostól majd több infót tudok meg, ha megszületik a kisfiam :)

Noémi, küldeni fogom a homeos kiskönyveket, ahogy beszkenneltem! Itt a munkahelyen jutott eszembe, hogy van nekem ilyen kis okosságom otthon :)
magdii

Sziasztok!

Már nagyon várom az átalakítás végét… de még egy csomó dolgunk van: le kell lakkozni a térelválasztót + a falat lefesteni (tavaly volt festés!!), mert eléggé koszos lett a térelválasztó miatt. És a nagytakarításról még nem is beszéltem. :cry:
Sorry azoknak, akiknek még mindig nem válaszoltam a privikre, igyekszem pótolni!

Amadea: durva az inzulinos bácsi esete… Én azon voltam még kiakadva, hogy a nőgyógyász nem írhat már beutalót vérvételre, hanem vissza kell csattogni a háziorvoshoz. :S
És ne frusztráljon, hogy híztál a hátsóra! Engem tök megnyugtattál azzal amit mondtál kb. egy hónapja: kell az alsó támaszték! Majd utána leadjuk!!
És amúgy én is Heni nézetét osztom: a képeken nem az jön át, hogy mekkora a hátsód! :)

Kismanó: legközelebb rá fogok kérdezni a diatetikusnál, hogy mennyibe kerül egy normális tájékoztatás… Volt egy nő aki már több hete ezt a diétát csinálja és még mindig irdatlan magas a cukra. Egyszerűen nem hitte el neki a csaj, hogy ugyanígy betartja a diétát, mint amit ő adott ki…

Benta: és amikor trombózis gyanús voltál, akkor is beállítottak egy diétát? Meddig kellett kórházban lenned?
Én hétfőn voltam angiológián, semmi trombózisra utaló jelet nem látott a doki, remélem később sem fog kijönni. :S

Tabati: én talán csak jövőhéten megyek tornára, de most egyszerűen nincs energiám. És nagyon pénzünk sem- inkább jógázom egyet… :)
Hm… szerintem már elfelejtetted, hogy mutattam neked egy ici- pici kefécskét mikor fent voltál nálam. Hát az volt az orsszívó- tisztító! :D

Noémi: biztos, hogy Áron hallgatni fog rád, vagy Apára és fejfekvéses lesz! Nálunk szokott segíteni ha nagyon lent van és kényelmetlen- hát igen, az apai szigor. Még van idő- és helye is. ;)
Én már megyek szombaton jógára, muszáj lesz mert kell a kikapcsolódás.

Moncsy: én anno kókuszpólyát akartam venni, de a csajok küldtek nekem képeket gyönyörűséges hagyományos pólyákról és inkább olyat fogok szerzek be. Szerintem a keresztelőn is jobban fog mutatni. :)

Magdi: még mindig ennyire sok a meló?? :cry:

Cinci: el tudom képzelni, hogy mennyire kiborított a rokonod beszólása, de egy igazi tirpák lehet a csaj is- már bocsánat- hogy ilyet mond Neked. Nem lehet mindenki Rubint Réka típusú kismama, aki meg ilyen, annak oltári szerencséje van! Én odafigyelek, hogy mit eszem, mégis jönnek rám a kg- k, barátnőm pedig aki este tizenegykor bedob egy pizzát, rá a cukros üccsit + nasit, tök vékony! NEM vagyunk egyformák. Ne tartsd magad csúnyának, és legközelebb küldd el melegebb éghajlatra azt, aki beszól!

Heni: annyira jó volt a sztori az ismerősök beszólásairól, hogy hugomnak is felolvastam, iszonyatosan tetszett neki is!! :D
Na, attól már nem kell félni, hogy a gyerkőcért nem áll ki férjed! :wink:

Kép
tökmag79

Képzeljétek, jövő héten indul babaváró tanfolyam Kazincbarcikán!!! :lol: :lol: :lol: Úgy örülök, h valahol végre van vmi, és olyan időpontban, amikor el is tudok menni! Bár a szülőszobalátogatást kihagyom majd, mert másik kórházban szülök, de a többi talán hasznos lesz.

Puszedli: köszi a videót, bár pont a lényeg nem látszik, szempontunkból, de valószínű tényleg úgy csinálta, ahogy írta. Azért Liptai Claudián, mint babás műsorvezetőn kicsit lehidaltam...

Hát igen, múltkor a Futrinka utca volt valamelyik TV-ben, és olyan jó volt nézni! Mástnem majd veszünk DVD-ket, a legtöbbet már lehet kapni, én múltkor kaptam egy Pumukli DVD-t anyukámtól... :lol:

Cincibabus:
azért elküldöm a számom, meg küldd el te is, bocsánat, nem vettem észre, hogy Anuknak már felajánlottad! De gondolom, nem baj, hogy kettőről is tudsz majd, mi meg Anukkal majd versenyt rendezünk, ki írja be először az üzit! :lol: Vagyis melyikünk leánykája hagyja előbb, hogy a géphez férjünk! :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

betöltött 30. hét:-))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagtancos 2009.04.03 17:02-kor.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Tökmag, de jó, hogy jöttél... :) Épp ma akartam kérdezni, hogy hová tűntél... na, igen, Miki sosem volt olyan, hogy ne állt volna ki értünk, még régebben az anyja előtt sem. Annyi rosszat mondott pedig rám... még nem is ismert...

Képzeljétek, ettől függetlenül ma sikerült megbántanom (mármint anyósomat.) De após is és Miki is megint nekem adtak igazat... szóval a lényeg, hogy mostmár biztosra mondta a sógornőm, hogy amint megszületik Benito, már jönnek is haza. Én meg mondtam, hogy nem szeretném, ha rögtön, miután hazajöttünk a kórházból, már jönnének látogatók. Úgy gondolom, kell legalább 2 hét, hogy Beni is megszokja az új környezetét, és ki tudja, velem is hogy alakul, de nem szeretnék az első napokban vendégek körül ugrálni. Erre anyósom kiakadt, hogy ezt mégis hogy képzelem, akkor jönnek, amikor akarnak, én meg mondtam, hogy oké, de akkor ő fog főzni, sütni az unokáinak és ő fogja a kutyát is ellátni (azt az idegbeteg Bolognese-t. Csak nem képzeli, hogy beengedem a lakásba egy kisbabához?) Apósom is és Miki is mondták, hogy jogos, amit mondok, de neki nagyon nem tetszett. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én tényleg nem szeretném, ha két hétig a családon kívül bki is jönne... ( a család max anyukámék és anyósék). Szerintetek nagyon igazságtalan vagyok?

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?