Sziasztok!
Látom, ma is adtok olvasni valót, jól van, csak így tovább
anyósom mindig azt hiszi, hogy munka után alszom egy kicsit, mert olyan csendben vagyok...közben csak babanetezek
Erika, milyen ez a manótorna? Érdekesen hangzik, anyukástól sportol a gyerkőc? Remélem itt is lesz valami ilyen...örülök, hogy Ékes kezdi visszanyerni formáját...
Bankát is régen láttam itt, ugye minden rendben?
Anuk, a kutyut máris megdögönyözném
bár én a kisebb fajták híve vagyok (na azért ne a kulcstartó-szerűségekre gondoljatok, tacskó, foxi, ilyesmi). A minap vendég jött apósomhoz, hallottam is, hogy lenn beszélgetnek a konyhában. Gondoltam, iszom egy kávét, erre a konyhaajtóban egy akkora de akkora kutya fogadott
a hasamat simán megnyaldoshatta volna...úgy de úgy megijedtem
pedig tényleg kutyabarát vagyok, de ez a poén most nem jött be.
A "párosodás" szerintem is jó ötlet, ugye bevesztek messzebb lakókat is?
jaj, már alig várom, olyan izgi...
Kismanó, nem semmi, Lappföldön éltek, hogymindig ekkora a hó? Itt is esett ma reggel hatalmas pelyhekben, azóta meg zuhog az eső, nagyon lehangoló
Csillagtáncos, látom nem volt szerencséd a bunkókkal...átérzem, én is nyámnyila vagyok, nekem a dühtől vörösödik a fejem, de nem szólok be...aztán legyen vki itthon, akinek a nyakába zúdíthatom az egészet, vagy csak bömbizek egy sort...sajnos itt is a hivatalokban elég bunkerek, de az eü-ben olyan rendesek, kedvesek, szavam sincs rájuk---így is lehet...
Képzeljétek, ráakadtam a város egyetlen méteráru boltjára, most nyílt, és csodaszép babamintás anyag van benne. Nagyon örülök neki, mert az ikea volt eddig az egyetlen, ott egyszínűből vannak, elég vastag anyag, a babamintás nem tetszett. Szóval vettem szép macimintásat, meg közbélést, a kiságy végére szeretnék ilyen zsebes valamit, vagy falvédőt, még nem tudom...
Most jöött haza a párom, hozott két magazint, amiben a babatermékek meg kismamatermékek vannak tesztelve, mennyire egészséges, ár-érték arányosak. Látom, ma se sokat fogok készülni
megyek is dolgozni...
Vigyázzatok magatokra'