Sziasztok Lányok!
Csak be akartam gyorsan jelentkezni (szent alvásidő van épp
), ugyanis holnap elutazunk a szüleimhez több hétre és nem tudom, hogy gépközelbe tudok-e kerülni
Lelkesedésem továbbra sem a régi, nem igazán tudom miért, leginkább talán reményvesztettnek mondanám magam...bár azért ez is kicsit túlzás.... Valahogy nem tud belém visszatérni az a hév, ami bennem volt télen és inkább "csak" a vágy él bennem a kislány után és nem a "mindent megteszek"-érzés....
Miért?
A ciklusom katasztrófa!!!!!!
Már írtam 33 és 45 között bármi lehet (?!), az ovulációs teszteket százával csinálom....Nem hiszitek el, de konkrétan ebben a hónapban 7 napig volt +, azaz mutatott uolyan erős csíkot a két ablak! Ráadásul a negatív teszteken is két csík van, csak mindig egyre erősebb (előtte) vagy épp egyre gyengébb..... 3 hétig csinálom esténként a teszteket és semmi értelme, hisz minden hónapban más napra esik, ergo esélyét nem látom, hogy elcsípjem a -3. napot
Értitek????
Már két homeopátiás szert is szedtem..... no eredmény......
Így most mihez kezdjek??????
Szóval továbbra is marad a Jónás - minden 2. hónap ugye lányos....na, igen, de nem tudom kiszámolni előre, hogy egybeesik-e a középidőmmel vagy nem, azaz hogy tudunk-e egyáltalán vagy nem....
Kérdezem én: akkor így hogy csináljam a lány-diétát, ami (mint tudjuk) hosszú távon hiánybetegséghez vezethet például; vagy itt van a mostani nap (április vége), amikor könnyen lehet, hogy 2000 km lesz köztem és Apa közt.....és utána június vége a következő.....és ha az nem jó, akkor augusztus....stb
Na, és akkor még nem beszéltem arról, hogy még ha együtt vagyunk se tuti, hogy összejön akkor gyorsan.... na, meg aztán hogy még lány is legyen.....???!!!!
Félre ne értsétek, nem türelmetlenkedni vagy épp követelőzni szeretnék, csak a "HOGYAN"-t nem látom már.....
Ez a "nem-tudom-érzés" pedig állandó bizonytalanságban tart...
Jól kiöntöttem a szívem, ne haragudjatok!
A vicc az egészben az, hogy mind a két fiam első próbálkozásra sikerült, minden gond nélkül....
Azaz, ha nem lenne ez a kislány-kisördög, azt sem tudnám, hogy ilyen létezik.....
Azért szorítsatok április végén, ha nagy-nagy mázlink van, hátha Apa Jónás környékén mégis betoppan....
Olyan kíváncsi lennék, Ti mit csinálnátok az én helyemben?
Gázos a helyzet? Vagy én parázom túl? Vagy ne erőlködjek tovább, inkább örüljek annak, amim van
a már most is csodás családomnak?
Majd még jövök....
Szép napot Mindenkinek