Új privát üzeneted érkezett!

Piciboris, adjam kölcsön apát? :P :P :P :P
Jobb tippem nincs.

Éva

KépKépKép
agmano

Ma felhívtam a dokimat és kérdeztem , mi legyen. Már legalább 6 hónapja szedem a Clostilbegyt-et és semmi. Azt mondta a gyógyszernek ennyi ,nincs értelme. Azt mondta ha ezzel nem sikerült akkor a lombikközpont. Van ismerősöm a Jánosban , így teszünk egy próbát , mármint , hogy mik a lehetőségek.
Ennyi.

Angie,
hol vagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

agmano, na ez jóóó :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: nem tom párom mit szólna :?: :twisted: :twisted: esetleg valami tanácsféle :lol: :?:

Kép
Kép
piciboris

húúú panna minden érdekel, mert egyikről sem tudok :shock: :lol:
várom nagyon, köszi :lol: nem untatsz, mert tényleg nem vagyok képben :lol: :lol:

angie? téli álom :?:

gyerkőcök gyógyulgatnak? tényleg, ti adattatok be bárányhimlő elleni oltást?

kanga, na akkor azért van valami támpont, hátha lesz 'egyszerűbb megoldás és nem kell feladnod, mert ha szeretnél még egy babót.... :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!
Vegyél LH tesztet. Ha fiút szeretnél, akkor csak a + LH teszt után szabad próbálkozni.

Kanga!
Elkiabáltam a dolgot. Most már Andris is nagyon pöttyös. :(
Továbbra is drukkolok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, nagyon sok gyógypuszi a kicsi Andrisnak (olyan szépek a fiúk nevei... :P )
köszi a tanácsot, de mi az az LH teszt? az az ovulációs teszt? azt vettem. rosszat vettem?

Kép
Kép
piciboris

sziasztok!
Gyorsan bekukkantok, hogy elmondjam jól vagyok, csak kipurcant a számítógépünk és több mint egy hétig nem tudtam netezni.
Minden oké velünk, jövök majd most már.
Kértünk kölcsön egy gépet, de fogalmam nincs mi lesz, meddig, nekünk most nincs pénz új gépre.
Szívás!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angie, meddig maradhat a gép :?: hát mindig van valami... :roll:
szupi, h. minden ok :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

LH teszt=ovulációs teszt :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske köszi!!!
jobban vagytok?

panna, akkor tudsz segíteni 'fiúbaba ügyben?

mindenki véleménye érdekel :lol:

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!

Márk már gyógyulgat, Andris még szörnyen néz ki.

Ha van időd, nézz körül itt:

http://babatervezok.otthona.net/

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske

Amiről nincs szó benne:
:arrow: diéta
http://www.geocities.com/genderdetermin ... ydiet.html

:arrow: nem kifejezetten a nem-választásról szól, de sok-sok érdekes dolog olvasható benne a pl. hőmérsékletről, ovulációról..stb.
http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyog ... dszer.html

Bocs, mennem kell...majd még jövök....
panna09

köszönöm lányok :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
piciboris

Boeske, fiúk hogy vannak?
Mennyi idő múlva kapták el a tesók a bárányhimlőt?
Nálunk már eltelt 2,5 hét és Martinon még mindig semmi, pedig ő volt a fő áldozat és még mindig nem kapta el. Voltak nálunk játszani, ott is már pöttyösödik a kislány, valszeg most mi megyünk látogatóba egy kis vírusért :wink:
Boeske, lassan belevágtok a következőbe? Mármint a kislány projectbe?
Most hogy kinyíltam ebbe az irányba, meglepve tapasztalom, hogy mennyi 3 fiús család van! Nem is gondoltam volna! És mindenki az előnyeit vázolja.
Tudom ez egy kicsit struccpolitika, kiváncsi vagyok el kap-e még újra a kislány iránti vágy? Persze gyakorlatban nem lesz több, de jó lenne, ha végleg elmúlna ez a vágyam, most pillanatnyilag elmúlt. Adtunk magunknak még egy esélyt, nem jött be, úgy gondolom ennél többet nem tehettünk és nem is tehetünk a későbbiekben sem. 3 gyerek épp elég nagy kihívás.

Minden jót!

Éva

KépKépKép
agmano

Szia Éva!

Nálunk napra 2 hétre jött ki a kicsiken. Szépen gyógyulnak.
Mi még várunk a köv. gyerkőccel. Kicsik még a fiúk, egyelőre nem bírnék többel. Lehet, hogy megvárjuk, amíg Andris is óvodás lesz.

Egyébként a bátyámnak meg 3 lánya van. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Akkor mi lehet, hogy lemaradtunk erről a bariról....
Milyen érdekes az én báttyáméknak is lányuk van, egyelőre 1, de már szervezik a következő beültetést. Ha ott jönne még 2 lány, akkor nálunk is hasonló lenne a helyzet.
Az oké, hogy most sok a pici, ha Andris 3 lesz, akkorra tervezitek? Ez nálatok nagy korkülönbséget fog jelenteni, mint ahogy már nálunk is sok lesz, de előbb nem vállalhattunk sajnos.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!

Ha Norbitól nem kapta el Martin, akkor mástól se fogja.

Van egy listám, amit teljesíteni kell a 4. gyerkőc előtt. Pl. Barna sérvműtétje, Márk ajakheg-korrekciója, továbbá egy államvizsga. Utóbbi jövő nyáron esedékes. Akkor pedig Andris már 2 és fél éves lesz. De nem baj, a nagyobb korkülönbségnek is vannak előnyei. :wink:

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

3,5-4 év ha simán összehozzátok! Legalább addigra vágyni fogsz egy picire. Mikor végre már önállóan öltöznek, esznek, kakilnak stb, akkor kezdeni előlről. Még belegondolni is rossz....
Önállóan ugyan esznek, de már 2 napja csak reggeli és vacsi van itthon, mégis minden nap kiborul tea vagy kakaó az asztalon. És akkor komlplett felmosás -pihenésképpen.

Éva

KépKépKép
agmano

húúú, asszem felköthetem a nacim, ez a kakóborítás stb...mik jöhetnek még :lol: :lol:

agmano, szerintem teljesen pozitívan gondolkodsz, három gyerkőc, hhhuhhh nem semmi, hogy bírod, és ha most úgy érzed nincs olyan nagy vágyad, lehet el is múlik :lol:

boeske, Barnának milyen sérve van? mitől lett? jajj szegénykém...és Márknak a kicsi száján heg van? szülési sérülés?

Kép
Kép
piciboris

Blanka 4 éves volt amikor műtötték a köldöksérvét. Most olyan kis szép gólyacsípése van ! :D Hugi így születtt ,vártunk hátha visszahúzódik , de nem ,így műtötték.

Kanga

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Piciboris!
Barnának lágyéksérve van. Márk fejlődési rendellenességgel, ajak- és szájpadhasadékkal született. A nehezebb műtéteken már túlesett, de egy kis igazítás még kell. (Na meg később csontpótlás, de az még nem biztos.)

Éva!
Nekem nincs bajom az újrakezdéssel. Én inkább azokat a helyzeteket kerülném, amikor az egyiket szoptatom, a másik közben bekakil, a harmadik meg magára rántja a fél könyvespolcot. Ezekből már elegem van. Lehet, hogy öregszem? :roll:

Kanga!
Sérvműtét után mennyi ideig nem érheti víz a sebet? Nem tudom, nyaralás előtt csináltassuk meg, vagy majd csak ősszel.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, és Barnát most műtik majd először?
Márknak sem egyszerű szegénykémnek...
na én 3-al tuti nem bírnék :shock: nem semmi milyen türelmed lehet :wink:

kanga, a köldöksérv az kialakul vagy lehet örökölni is a hajlamot?

Kép
Kép
piciboris

Boeske,

látod erre már nem is emlékszem. Mi azért igencsak megszívtuk. Blankát ismerős orvos műtötte. Még aznap este hazamehettünk (minden köldökös). Másnap 39,8 lett a láza. Visszamentünk , de csak ügyeleteshez tudtunk kerülni , aki rám szólt , hogy minek idegeskedek , ha sebláz lenne akkor csak hőemelkedése lenne. És innen jött a tortúra. Kicsi lányom , ha lázas , akkor hány , a hányás közben meg ugye a has görcsbe rándul. Frissen műtött gólyacsípés...
Elkezdett keményedni és feketedni a kicsi pocija. Két nap múlva már felnőtt tenyérnyi folt volt a hasán. Minden nap be mentünk ,ahol csórikámnak megtapogatták , nem nyílt e szét a belső varrat. Senkinek nem kívánom !!! És ugye naponta többször kellett egy olyan pocakot jegelni amihez még csak hozzáérni sem lehetett.
Az altatás közben lenyomott szonda letolt neki egy kis vírust és ebből lett a fertőzés -láz. Csóri dokin totál ki volt , ilyen még sosem volt a praktizálása alatt.

Viszont gyönyörű kis gólyacsípése lett a hölgyikémnek. Ő már mindent el is felejtett ! Én nem fogom , főleg azt a hülye ügyeletest.

Piciboris ,

nem tudom lehet e örökölni , nálunk senkinél nem volt. Azt sem tudom miért alakult ki , ő csaszis baba.

Kanga

kanga0216

kanga, azért kérdeztem mert a páromnak volt köldöksérve 6 éves korában és Lujzink ugyanúgy erőlködik elalváskor mint anno az apja....félek, nehogy ő is sérvet kapjon... :cry:

agmano, szerintem a 4 év különbség az még jó :lol: :lol:

boeske, jobban vagytok?

lányok, csináltam ovutesztet és halvány a csík, akkor, ha fiút szeretnénk várjak még az együttléttel? köszi!!!

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!

Várj még. Akkor pozitív a tesz, ha a tesztcsík erősebb, mint a kontroll. (vagy ugyanolyan erős)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, köszi a tanácsodat :lol: jobban vagytok :?:

Kép
Kép
piciboris

Boeske!

Milyen gyakori az ajakhasadék?! Van több ismerős is és érdekes, hogy mindenhol a többedik fiúgyerekek. Remélem mi megússzuk és nem azért magas az AFP. Szoptatni tudtad a szájpad miatt?

Boris, úgy beleszokszaz akárhány gyerekbe, mint a sicc!
Azóta megint borult a tea, Norbi töltött magának :twisted: !
Ez egy ilyen széria.

Ez a szopi közben a másik bekakil, ismerős.
Most inkább az lesz, hogy szopi után futás a suliba, hogy időben odaérjünk.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano, tényleg bele lehet jönni két kicsi gyerekkel a hétköznapokba?
ilyenkor segít neked valaki? elviszi a párod vagy anyós Martint a suliba? vagy, hogyan oldod meg?

angie???? jól vagy? gépetek van még??

panna, rég voltál...??

többiek?

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Fiúk már jól vannak. Most rajtam van a takonykór.

Éva!
Nekem mindhárom gyerkőcnél magas volt az AFP. A védőnőm szerint fiúkkal alapban kicsit magasabb. Emiatt ne aggódj.
Ajak- és szájpadhasadék gyakorisága: 1000 gyerekből 2.
Szoptatni nem tudtam.
Ez a 2. leggyakoribb rendellenesség, de szerencsére jól műthető. Csak tövig rágom majd a körmeimet, mire az unokáim megszületnek. Márk gyerekeinek 4% esélyük lesz a betegségre.

Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gond, de nézesd meg UH-n, hogy megnyugodj.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, jobbulást :!: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Boeske, nálad alkati lehet a magas AFP, de nálam az első 2-nél fele ennyi volt az érték, majd 22-én 4D-n meglátjuk, már nem aggódok, mert szépen gömbölyödök is. Egy kis ajakhasadék még nem a világ, a szájpad már vészesebb, de orvosolható. Nálatok előtte volt ilyen a családban? A szomszédban is csak az ajakhasadékos kisfiúnál volt magas az AFP, azt kívánom, ha baj van, akkor ennél nagyobb ne legyen.

Segítség? Csak a férjemre számíthatok, egy darabig ő viszi majd Martint reggelenként, de sokat jár Pestre, így akkor rám marad mindenki.
Szüleim csak vészhelyzetben segítenek be, különórára nem viszik el őket. Anyósék 1 órára laknak. Hát ezért is vállaltuk most a 3-at, nem előbb.

Amúgy könnyű beleszokni a 2-be, remélem a 3 is könnyű lesz, nincs más választása a picinek, mint hogy mielőbb beleszokik a ritmusba.

A bárányhimlőt most harmadszor próbáljuk elkapatni Martinnal, remélem összejön -húsvétra...

Új baba nincs?

Éva

KépKépKép
agmano

Éva,
én anno meguntam , hogy már kétszer volt bárányka a csoportban és Deda egyszer sem kapta el . Így a kicsit átvittem a barátnőmhöz amikor a két lánya elkapta , ivott a poharukból ,hogy biztosan elkapja. Másnap Deda pöttyös lett (mint tudjuk több az átfutása , így végre elkapta az oviba) a kicsi meg egy hét múlva lett bárányos.

Nálunk nincs baba ,ha minden jól megy kedden megyek a Jánosba a meddőségibe.

Kanga

kanga0216

Itt vagyok, sziasztok!
Nem fogjátok elhinni, de amikor megkaptuk a kölcsöngépet, nem működött rajta a mobil internet. Pannonos van. Valamit rá kellett telepíteni, persze mi nem értünk hozzá, úgyhogy várhattam mostanáig a gépre.
Most Beninek fura, hogy itt ülök a reggeli kávémmal a gépnél. Már megszokta, hogy nem gépezünk.
Egyébként minden rendben velünk, már 10 hetes vagyok, rohan az idő. 9-én megyek dokihoz.
Igyekszem bekapcsolódni újra és remélem már nem jön közbe semmi. :lol:

Piciboris, nagyon szorítok itt is, hogy összejöjjön. Kisfiút egy picit szerintem könnyebb összehozni, mint lányt! Hajrá!
Megyek a többieknek is írok, amíg hagyja Beni. :wink:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok,

én is itt vagyok, de a mi gépünk is szórakozik (leál, nem küld el, lefagy..stb), ráadásul a lelkesedésem is alábbhagyott kissé.... :wink:
Olvasni azért mindig beugrok és most már kicsit több időm lesz írni is, igen nagy volt nálunk a mozgás az utóbbi időben.

Piciboris,
"tetten érted" az ovut a teszttel? Kihasználtátok Apával?
panna09

panna, köszi az érdeklődést :wink: nem értem tetten....úgyhogy együtt voltunk kétnaponként, és most érzem, hogy sokszor olyan farkaséhes vagyok...nemtom azt jelenti-e...
te hogy vagy?

angie ezek a gépek..
köszi!!!!!!! és akkor jó kismamahónapokat neked :lol:

Kép
Kép
piciboris

KELLEMES NYUSZIT MINDENKINEK !!!!!!!!!!!!

kanga0216

kanga neked is nagyon szép Húsvétolást kívánok!!!

és mindenkinek szép Húsvétot :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!
Minden oké volt az ultrahangon, láttuk, jól van, úgy mozgolódott, hogy alig tudta megmérni doki.
Ha jól veszem ki az írásából 35 mm. Bár mondta is, de én csak a monitorra tudtam figyelni. :wink:
20-án már mennem kell az első genetikai uh.-ra.
Szép Húsvétot Kívánok én is!
Írjatok is, ha ilyen szép időben valaki otthan van! :wink:
Angi

Kép
KépKép

angie28

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok én is! :lol:

Angie,
örülök a jó hírnek! Úgy eszembe jutott, milyen jó érzés is volt látni mindig a kis mozgó Manókat... Remélem lesz benne még részem....
Emlékszem már alig tudtam kivárni, mikor mehetek ultrahangra, a férjem már tervezgette, hogy vesz egyet otthonra, hogy végre megnyugodjak :lol: Teljesen tünetmentes voltam ugyanis, azaz se hányás, se émelygés se semmi, szóval néha nagyon izgultam, hogy vajon minden rendben van-e.....

Boeske,
akartam már kérdezni, hogy elkezdtél végül is már tesztelni? Jól emlékszem, hogy írtad, abbahagytad a gyógyszert és most alaposan "körbejárod" a ciklusod?

Piciboris,
tart még a farkasétvágy? Mikor aktuális az első teszt?
panna09

Panna!
Nahát, milyen jól emlékszel....
A gyógyszert tényleg abbahagytam, de ciklusom még nincs. :? Andris boci nem akarja abbahagyni a szopit. De nem bánom, ráérünk...

Angi!
Örülök, hogy minden rendben.

Boldog Húsvétot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok Lányok!

Csak be akartam gyorsan jelentkezni (szent alvásidő van épp :lol: ), ugyanis holnap elutazunk a szüleimhez több hétre és nem tudom, hogy gépközelbe tudok-e kerülni :?:

Lelkesedésem továbbra sem a régi, nem igazán tudom miért, leginkább talán reményvesztettnek mondanám magam...bár azért ez is kicsit túlzás.... Valahogy nem tud belém visszatérni az a hév, ami bennem volt télen és inkább "csak" a vágy él bennem a kislány után és nem a "mindent megteszek"-érzés....

Miért?
A ciklusom katasztrófa!!!!!!
Már írtam 33 és 45 között bármi lehet (?!), az ovulációs teszteket százával csinálom....Nem hiszitek el, de konkrétan ebben a hónapban 7 napig volt +, azaz mutatott uolyan erős csíkot a két ablak! Ráadásul a negatív teszteken is két csík van, csak mindig egyre erősebb (előtte) vagy épp egyre gyengébb..... 3 hétig csinálom esténként a teszteket és semmi értelme, hisz minden hónapban más napra esik, ergo esélyét nem látom, hogy elcsípjem a -3. napot :( Értitek????
Már két homeopátiás szert is szedtem..... no eredmény...... :(
Így most mihez kezdjek??????

Szóval továbbra is marad a Jónás - minden 2. hónap ugye lányos....na, igen, de nem tudom kiszámolni előre, hogy egybeesik-e a középidőmmel vagy nem, azaz hogy tudunk-e egyáltalán vagy nem.... :roll:

Kérdezem én: akkor így hogy csináljam a lány-diétát, ami (mint tudjuk) hosszú távon hiánybetegséghez vezethet például; vagy itt van a mostani nap (április vége), amikor könnyen lehet, hogy 2000 km lesz köztem és Apa közt.....és utána június vége a következő.....és ha az nem jó, akkor augusztus....stb :roll:

Na, és akkor még nem beszéltem arról, hogy még ha együtt vagyunk se tuti, hogy összejön akkor gyorsan.... na, meg aztán hogy még lány is legyen.....???!!!!

Félre ne értsétek, nem türelmetlenkedni vagy épp követelőzni szeretnék, csak a "HOGYAN"-t nem látom már..... :(

Ez a "nem-tudom-érzés" pedig állandó bizonytalanságban tart...

Jól kiöntöttem a szívem, ne haragudjatok!

A vicc az egészben az, hogy mind a két fiam első próbálkozásra sikerült, minden gond nélkül....
:D
Azaz, ha nem lenne ez a kislány-kisördög, azt sem tudnám, hogy ilyen létezik..... :roll:

Azért szorítsatok április végén, ha nagy-nagy mázlink van, hátha Apa Jónás környékén mégis betoppan....

Olyan kíváncsi lennék, Ti mit csinálnátok az én helyemben?
Gázos a helyzet? Vagy én parázom túl? Vagy ne erőlködjek tovább, inkább örüljek annak, amim van :D a már most is csodás családomnak?

Majd még jövök....
Szép napot Mindenkinek
panna09

panna, na én értem az érzéseidet, ez a bizonytalanság volt bennem is, hogy legyen-e 2. gyermekünk....szóval én nem tartom rossznak ami benned van, sőt, értem miért aggodalmaskodsz, így elég nehéz a 'vágyakat összehangolni az 'ésszerűséggel, és ha mindketten a pároddal elhatároztátok, hogy legyen 3. baba, akkor lehet, hogy ez a kislány kérdés is kicsit háttérbeszorulhat és talán pont azért sikerülhet is :lol: :lol:
mindenesetre és nagyon melletted állok, amit te érzel és amit együtt éreztek abban bízz :P :!: :shock: :lol:

boeske, meggyógyultatok?

kanga? hogy vagy?

rólam annyi, hogy teszteltem 2 negatívat, nem jött össze...
többiek?

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!
Igen, végre mindenki egészséges.
Sajnálom, hogy nem sikerült...

Panna!
Nem is tudom, mit írjak....
A Jónásban én nem bízom. Az, hogy kislány, vagy kisfiú, a férfi sejtjein múlik. Nem értem, mi köze lehet ennek a nő születésekori holdfázishoz. :roll: :? :shock: Na ezt jól megfogalmaztam...

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, köszi, majd most jobban 'ráhajtunk... :lol: :lol: :lol:

a többiek úgy eltűntek..

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Panna,
szerintem érezzétek jól magatokat és ne görcsölj!
Azt viszont olvastam valahol, hogy az nem feltétlenül jó jel, ha sok napig pozitív az ovuteszt. Ne haragudj, de nem fog eszembe jutni, hogy mire is utalhat. Próbálj rákeresni én is megnézem. Nem akarlak megijeszteni, bocsi, csak ez ugrott be.

Boris, sajnálom.

Én megint rosszul lévős vagyok.
Megint előjött a hányinger. Álmosság az állandó.
De nem panaszkodom.
Mindjárt megyek a védőnőhöz, ha minden igaz, ma már lesz kiskönyvem is.

Mindenkinek szép napot!

Angi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Nekem is két fiam van és szeretnék egy kislányt is. A vágy erős bennem, de az elhatározás nehezebben megy. Mindig a második gondolatom az hogy mi lesz ha a harmadik is fiú lesz, hiszen már két fiú is elégé elfáraszt.
Szóval ha eldöntjük akkor minden lehetséges taktikával szeretnék élni. A Jónás napokat szeretném kiszámolni, de az astro.com nem tűnik részletesnek, a lunárium ha jól látom fizetős.
Tudnátok ebben segíteni?
Ha a pé figyelem akkor a -3.(pontosan a 3.?) elvileg lány, de mi van a a jónás szerinti minden második fiús hónappal?

Tulipán TE olyan jól körüljártad, tudnál nekem segíteni?
Kösz
Andi
százszorszép

Andi!
Gondoljátok meg jól ezt a Jónás dolgot. Andrisom pl. lányos Jónás napon fogant. Mi nem ehhez igazodtunk, csak érdekességképpen néztem meg. Szerintem ez nem működik. Sőt a kínai naptár sem.

A Pé előtti 3. nap valóban nagyobb esélyt ad a lányoknak. De ez sem 100%.

Ja, és egy lány is tud fárasztó lenni.

A jónásos topikban egyébként régebben ajánlottak ingyenes programokat. Olvass vissza ott is.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Megosztjátok tapasztalataitokat az IH tesztekelt kapcsolatban?
Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb: Gabriel 800/db, Corax 500Ft/db
vagy Huncutka és Esthajnalcsillag által ajánlott 110-150 Ft/db
százszorszép

Ebben sajnos nem tudok segíteni. Még nem vettem semmilyet.
Nekem nagyjából a minimikroszkóp is mutatta a peteérést, igaz az pontatlanabb, mint a teszt.
Mekkorák a fiaid?

Képzeljétek: 15 hónappal a szülés után megjött... Kíváncsi vagyok, beáll-e a ciklusom 28-30 napra. Kivételesen örülnék, ha nem, mert így pont a nyaralás hetére esne júniusban. :?

Napsugaras hétvégét!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?