Új privát üzeneted érkezett!

Mimi12: köszönöm a cikket, ha lesz egy kis időm hétvégén, akkor kipróbálom :lol:

Hmbori: elolvastam a cikket, hát érdekes... Nem tudom mennyi pisit és kakit kellene feltakarítani a lakásban, amíg kitapasztalod, hogy a babád mikor szeretne "WC-re" menni, illetve azért valljuk meg, hogy nem is mindig megoldható, hogy rögtön felkapod és szaladsz vele a csap felé, és nem hinném, hogy a kis csöppségek tudják tartogatni bármeddig is, ami ki akar jönni. Én is féltem a környezetünket és gondolkodom a textilpelusos megoldáson, de ez azért már túlzás. Szerintem egyébként - csak nehogy valaki megkövezzen ezért :D - a kukabúvárosok egy csapat nagyon lelkes, nagyon környezetvédő emberből állnak, akiknek a való világhoz elég kevés közük van. (Már jó 7-8 éve követem nyomon a ténykedéseiket, olvasom a cikkeiket, stb)

Kandi: gratulálok :lol: , ügyesek vagytok, így kell ezt csinálni!!!

Én legközelebb április 2-án megyek, ez már a 18-20.heti genetikai UH lesz, addig meg drukkolok nektek :D

Kép

Kép
dbea

Mimi, megnéztem a sajt receptet, nem tűnik túl bonyolultnak ezért megcsinálom. Ez a sajtfőzés nagyon nagy ötlet, legalább tudjuk miből készül, mit eszünk meg.

Csilla, akkor neked még azért nem mondta, mert múlt héten pénteken tudta meg.

Kép
nicike16

Vendég

Bori!
Le írom a véleményem.
Ez egy nagyon jó dolog,és hasznos.Viszont szerintetek a Szabi mellett lesz nekem időm arra,hogy 10perceket bilin ültessem a pár hós csemetémet?? :lol:
A húgom az első gyerekét még rakosgatta bilire wc-re.6-8hósan már bele is kailt,viszont nem lett előbb szobatiszta mint a többi gyerek!!!
A következő gyerekénél,már ideje nem volt erre,most a 3. lánya nyáron lesz 3éves(júliusban)és köze nincs a szobatisztasághoz.A húgomnak meg ideje nincs arra,hogy ovi suli tanulás,kaja főzés rendrakás,3gyerek +férj ellátása mellett ,még mondjuk textilpelust mosson.
No és akkro a textíl pelus.
Nagyon jó és hasznos meg esetleg környezet kímélő is(állítólag)de állítólag a modern pelusok is már lerothadnak,nem úgy mint 10éve.
A textíl pelus nem olyan egyszerű ám.Egy kezdő adag kb 50.000ft és az kb 1éves korig jó(vagy addig sem??)utána jöhet a következő adag,ami gondolom megint kb 30-50000ft,ha nem akarjuk óránként suvickolni,és ha szépet jót és tartalékot is veszünk. (van aki nem vesz sokat meg drágát)
Kell egy edény amiben gyüjtjük,kell hozzá ecet,és kell hozzá víz(az a víz,ami néhol aranyárban van)
Majd ha össze gyűlt elég szaros pelus,akkor jöhet a külön mosás a gépben,árammal és az előbb említett értékes vízzel.
Szóval 2évi adag mosható pelus,kb 100.000ft,ami több gyereknél naná,hogy megéri!!De egy gyereknél nem spórólunk sokat vele.
Környezet tudatosság??AZ mi??

Viszont van ott egy blog.Én szoktam őket olvasni rendszeresen.Ajánlom,hogy olvassátok el,és lehet gondolkodni!!
Nekem spec,most itt az amniomizéria körül,az ő blogjuk olvasása rengeteg erőt adott!!
:wink:

mimi12

Kandi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor kicsit megnyugodhatsz!
Vendég

Szobatisztaság
Gyerekfüggő, hogy mikor...
A barátnőm a nem egészen 2 éves fiáról levette a pelenkát. A kiskölök 2-3 napig ott pisilt, ahol éppen volt... aztán szépen szobatiszta lett...
Vendég

Mimi: a Szirkababás blogra gondolsz?

Kép

Kép
dbea

Anyukák!

Segítséget kérnék!
Nézegettem kelengye-listákat. Ezeket mindent meg kel venni, vagy vannak felesleges cuccok is rajtuk?
http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php

http://www.balamber.hu/babakelengye.htm
Vendég

Ágota :lol:
a második (Jané) tetszik a legjobban, de az ára iszonyat! Gondolom a hordozóval és a mózessel együtt annyi, nem :shock: mondjuk akkor is. Azt néztem, bár nem vagyok híve a drága Brendonnak, hogy most le van árazva a Concord, minjárt keresek linket, az tök tetszik...

Mimi A sajt receptet már le is töltöttem, tuti, ki fogom próbálni, nagyon jól hangzik..hmm :P :P

Bori :lol: Hát a cikk inkább vicces... Én nem hiszem, hogy a 21.században ez lenne a megoldás. Persze jó lenne valahogy csökkenteni a pelusok számát, de milyen áron tényleg??? Szerinem én erre nem lennék alkalmas...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

madaran

madaran

Köszi a megnyugtatásokat vesetágulat ügyben, érdekes módon valóban nem aggódom...remélem ez így jó. Bár a keresztfiam fél éves, és ugyanígy terhesség alatt végig ezt mondták neki, és születése óta havonta jár az urológiára, de csak ellenőrzésre, komoly baj nincs, szerencsére.
Jujj, valaki kérdezte, hogy mocorog-e babó (bocs, nem emlékszem, még szokom a neveket:D). Hát igen, már kb 3 hete érzem, egyre erősebben, többször naponta. Jellemzően kajálás után, ill. hátonfekve, de sokszor esténként már ülve is. A lepényem hátsó fali, valszeg ezért is érezhetem jobban:D

Kép

Kép
magenta

bocs, a másik nem ez lett volna.., remélem, most az lesz, amit szerettem volna:

http://www.brendon.hu/shop/fotoframe.as ... &iid=10836

madaran

Én is kb. a 16. héttől érzem a baba mozgását. Szerintetek mennyi igazság van abban, hogy kb. 20 héttel az első magzatmozgások észlelése után születik a baba? (Mert az kicsit korai lenne.)
Megpróbálok csatolni egy képet a babóról, rem sikerül.
Kép pici fiam

Kép
nicike16

Madaran
Jól néznek ki... csak az áruk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Ágota, na ez az!! Ezért kérdeztem, nem tudja-e valaki, melyik az Elefáni diszkontbolt telephelye... Jó lenne eredeti áron hozzájutni. Vagy tényleg ki kell menni érte, ahogy korábban beszéltük...

tényleg, Noki :lol: Nektek megérkezett a megrendelt bbkocsi?

Nicike :lol: Nagyon helyes gyerkőc Zalán!!! Jajj, én is szeretném már 4D-n látni. Mi csak egy hónap múlva megyünk, akkor már 23. hétben leszek, vajon akkor még látszik egyben a picúr???

madaran

Na, lassan kész a kajcsi, most ér haza az uram....Hát, vacsi lett!!! De azért még egyszer köszi a tippeket, isteni az illat Linácska :lol:

madaran

Madaran
Az a kék nem jön be nekem... :cry:

http://www.bababolt.echt.hu/
Vendég

Nicike
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ágota :lol: ez oké, de három cím is van elérhetőségként, ezért kérdeztem, hogy ki volt már itt, melyikbe érdemes menni???
Petőfi u., Baross u. vagy Bocskai u.???
Itt sajna nincsenek árak, el kellene menni... Talán hétvégén elmegyünk most már mi is kézileg tesztelni... :wink:

madaran

Bea!Igen a Szirka blogjára gondolok.Már rég olvasom,több mint 1éve,bár megszakításokkal.

Csajok!!Szerintem a kelengye listában,jó kikérdezni tapasztalt anyukákat.Pl nekem bimbókrémre sosem volt szükségem,ami nem azt jelenti,hogy nem is lehet rá szükségem,de minden sarkon kapni :lol:
Haskötőm sosem volt pl.
Akkor pl,ha valaki időre szül simán ki lehet hagyni az 56-os cuccokat,vagy 1-2 db-okat venni.Állt 3hét alatt kinövik :lol:
Szóval van sok minden ami felesleges,és van olyan ami extrán pluszban kelhet..

Babakocsi.Háát már írtam.Attól függ hol mire hogyan.No meg kinek mi tetszik és mennyit szán rá.
Nekünk van babakocsink,de őszinte leszek,én babakocsira a csillagos eget is rá tudnám költeni,ha megtehetném :lol:

mimi12

A Baross utcai az egy kicsi üzlet...

Én így cím alapján a Bocskaira szavaznék :wink:
Vendég

Vendég

[quote="mimi12"]
írta:
mimi12Csajok!!Szerintem a kelengye listában,jó kikérdezni tapasztalt anyukákat.Pl nekem bimbókrémre sosem volt szükségem,ami nem azt jelenti,hogy nem is lehet rá szükségem,de minden sarkon kapni :lol:
Haskötőm sosem volt pl.
Akkor pl,ha valaki időre szül simán ki lehet hagyni az 56-os cuccokat,vagy 1-2 db-okat venni.Állt 3hét alatt kinövik :lol:
Szóval van sok minden ami felesleges,és van olyan ami extrán pluszban kelhet..

Babakocsi.Háát már írtam.Attól függ hol mire hogyan.No meg kinek mi tetszik és mennyit szán rá.
Nekünk van babakocsink,de őszinte leszek,én babakocsira a csillagos eget is rá tudnám költeni,ha megtehetném :lol:

Tessék leírni a részletes véleményeket!!!!!
Erre vagyok kíváncsi....
Vendég

Madaran
Megérkezett a kocsi és csodaszép, gyönyörű!
Majd készítek képet és felteszem a www-mbe :D
Amúgy a kocsi eredeti ára jelenleg http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/2557 Ennyibe kerül és mi megvettük Angliába azaz onnan hozattuk postaköltséggel együtt 65eFt-ért a kocsi 3hónapos és garanciát is kaptunk rá :D
Na ez a nem mindegy :D
Érdemes csajok e-bay-ezni :D
Szeretnénk venni egy Bugaboo-t is szintén azt is Angliába e-bay-en keresztül,mert az itthon újonnan http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/2583 ennyi.
Angliába használtan max 2évesen szintén 65eFt körül lenne!

Én már összeírtam a babakelengyét és szépen lassan el is kezdek vásárolgatni :D
Amúgy Ti ,hogy bírjátok ezt a fránya időváltozást?
Nekem annyiszor keményedik a hasam ,hogy az csak na!
Kapkodom be egész nap a Magnéziumot!

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Köszi csajszik!Hááát igen nem javítom az arányt!Győznek a fiúk!Foci csapat (nagy pályás)már kijön....lányok meg kosarazhatnak! :wink:
Na akkor pár kép....telcsivel fényképeztem ki...
Kép
Kép Vuduzik!
KépVigyor!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Nagyon szép!
Majd a lányok tudnak válogatni a fiúk közül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noki
Mit írtál össze?
Vendég

Kandi! nagyon örülök, hogy az UH-n minden rendben volt.

Megnéztem a terheskönyvet és tényleg benne volt az a szám és nekem 2000-t írt, szóval egy kicsit gyengébb lehet a méhszáj. És tényleg van amikor nekem fáj a hasam a vizsgálat után, bár legutóbb minden ok volt.

Nócika sajnálom a kis görényt. Nekem is van egy görényem, egyszer nagyon vacakul volt és nem igazán evett. Én vettem neki Calopet pasztát, ami energia és vitamin tartalmú.
kispinty

Az én listám...
Kiságy+matrac
Pelenkázó
(szükséges a kókuszmatrac, vagy jó a szivacs is?)
Lepedő (4)
Takaró (3-4... kell majd a babakocsiba is)
Pelenka (20)
Babakocsi, hordozó, autósülés (majd valamilyent választunk)
Babakád
Orrszívó (porszívós)
cumisüveg, cumi,
Babaruhák (mennyi kell az egyes darabokból)

Feltétlenül kell-e?
hőmérő
mérleg
sterilizáló, fertőtlenítő
Vendég

Ági, véleményeztem neked az egyik kelengyelistát, elküldtem priviben.
Vendég

Ágota,
mi úgy vásároltunk Lilinél, hogy nagyjából megvettük, amit gondoltunk, aztán mikor megszületett Lili kiderült, hogy mi is kell még. Pl. a rugi tök kevés volt. Apa ment, és vett. Mondjuk ő szeret vásárolgatni.
Nekem pl. kellett a haskötő, mert a 4 kilós lányom 3 perc alatt csusszant ki, leesett a rekeszizmom a hasüregembe, és nem kaptam levegőt, ha felálltam. Ez tartotta. De kb. egy napig kellett a kórházban. Volt fél nap, mire a főorvos rájött, miért esek össze, ha felállok. Azt is apa ment, és megvette.

Én az orrszívót kihagynám. Ha majd kell, akkor megveszitek. Lehet, hogy egy évig sincs rá szükség, és bárhol, bármikor kapsz.
Én anno a neten (mikor már kellett), vettem gyógyszeres cumisüveget. Hát az egy nagy találmány. Picike nagyon, be van jelölve több mérték szerint, és cumi a vége. Bármit be tudtam adni.
Hőmérő nem árt, mert első időkben jó, ha pontosan tudod mérni a fürdővíz hőfokát. Aztán úgyis érzésre megy.
Én még vennék mellszívót, nekem nagyon kellett.
Sterilizálni kell, el kell dönteni, hogy szeretnéd. Főzögetni a cumisüvegeket, vagy valami gyorsabb megoldást. Nekünk minden üvegünk Avent volt, és vettünk hozzá egy Aventes mikrós sterilizálót, öt perc alatt kész volt minden.
Mérleg nem feltétlen fontos, de venni tuti nem érdemes. Max. ha nagyon méricskélni akarsz, akkor kölcsönzöl.
Ruhák: szerintem bodyból fog kelleni a legtöbb, akár 62-est is vehetsz, nem baj, ha kicsit lóg a lába köze, úgysem látszik. Néhány rugi, pulcsi sem árt, augusztusban is lehet hideg, főleg egy újszülöttnek, kissapka, nekünk volt vékony hálózsákunk. Csak egy pelus, body, meg a zsák alváshoz. Aztán nem árt fürdőlepedő sem.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még kiegészítenek a többiek.

Madaran,
örülök, hogy jól sikerült a kaja, én ezt nagyon szeretem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ági!
Na én majd holnap véleményezek :lol:
Viszont orrszívó tényleg nem kell!! Nekünk van és a 3év alatt kb 1-2-3x ha használtuk.
Viszont én nem sterilizáltam,mert szopott a Szabi.Volt cumija de azt kb hetente 1x ha kifőztem.
Szóval ha valaki tud szoptatni,akkor a sterilizálás is felesleges.Inni nem kell egy újszülöttnek,tehát erre cumisüveg sem kell.Ha gond van,az a kórházban kiderül és apuka tud venni ezt azt ami szükséges lesz.
Mérleget sosem, használtam,ha kell,lehet bérelni..
Na a többit majd holnap,ha nem felejtem el :lol:

mimi12

Én ezeket írtam össze és már van egy két dolog amit be is szereztünk :D
Kiságy
Babakocsi
Matrac
Orvos által felírt babaápolási cikkek
Kiskád
20 db textil pelenka
Pelenka
Popsitörlő,Fültisztító pálca
Autósülés
Ágynemű
Gumilepedő
Cumisüveg + cumik
Steril gézlap
Steril vatta
köldökápoláshoz körömvirágkrém
Körömvágó olló vagy csipesz
Bébi hajkefe
Lázmérő
Orrszívó porszívó
Víz és szobahőmérő
éjjeli fény
Párásító készülék
Szemetes a pelenkáknak
Pelenkázó táska, babatáska
melltartó betét
Légzésmegfigyelő
Mellszívó(kézi)
sterilizáló készülék
Szoptatóspárna
Tejszaporító teák
Törölköző
Kicsinek köntös
Babanapló
Rugdalózó
Body-k
Télire overall vagy bundazsák
Takaró
Bébiőrző
Zenélő forgó játék
Szekrény a baba ruháinak
Tejtároló dobozok, zacskók
Bébiételmelegítő
előke
Hajkefe, (koszmó ledörzsöléséhez

Kép
noki&potyi

Noki,
jó részletes a listád. Én a köntöst kihagynám. Főleg újszülöttkorban. Mire ráadod, veheted is le. A pelus anyagú fürdőlepedő a legtutibb szerintem. Bébiételmelegítő nekünk csak autós volt, itthonra nem kellett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kispinty!Köszike Neked is!

Üdvözöllek Niki!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi,
de jó, hogy minden ok. És nem szakítottad meg a sort, hogy minden 2. gyerek kisfiú :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!Hát nem...és ma 3-an állapították meg....csak nem tévedtek! :lol: :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyunk!Most gyors leszek, mert elég mozgalmas itt minden nálunk, de azért olvasgatok ám mindent!

Az újakat üdvözlöm!!Örülök, hogy újabb emberkékkel bővült a csapat :lol:

A lényeget, meg el is felejtem mondani!!Voltunk tegnap 4D-s UH-n, ami hihetetlenül klassz volt!!!Bár igaz, hogy a Picur nem igazán mutatkozott, de a doki bácsi azt mondta, hogy 70% eséllyel úgy néz ki, hogy kicsi Lányunk lesz!!!!LEÁNYZÓ A MAZSOLA!!!Szóval mi egyenlőre úgy néz ki, hogy a lányok táborát erősítjük :lol:

Nócika:Kinél voltál fenn Tarcsán vizsgálaton?!?

Goldpast:Kaphatok én is egy receptet priviben?!?

Kandi72, Magenta:Örülök, hogy minden rendben volt veletek és a Pindurokkal!! :lo

Nicike, Kandi72:Nagyon tündériek a pici babócátokról a képek!!

Lányok!Valójában lehet eleinte a babahordozót is használni gyerekülés helyett?!?Bocsika, ha hülyeséget kérdeztem, de valahol olvastam, és hát ugye nem vagyunk ilyenben nagyon járatosak!

Kép
bener

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak!!!

Kandi:nagyon örülök a jó eredménynek :D Gratula a kisfiúhoz!!!

Magenta:örülök,hogy nálad is mindent rendben találtak!!!

Bener:gratula a kislányhoz(igaz még csak halkan)!!!

Noki:köntöst tényleg ne vegytek nekünk kis kapucnis törölközője van/ill volt Márknak.
Fültiszitó pálcikáűt mi megvettük de bevallom nem sűrűn használtam.
Tejszaporitáshoz vannak homeos bogyók is.Én azokat ajánlom.Mondjuk nekem a tejserkentő teától kiütésiem lettek.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Mozgás:én is érzem már a babót,de mivel melső falon tapadt igy még elég gyengén és nagyon kell figyelnem.
Vendég

Jó reggelt! :) Már megint rémesen hideg van :?

Kandi,örülök a jó eredményeknek!!! :) :) és gratula a kis kukishoz! :)

Listához,mi sem vettünk rögtön orrszívót,de utána kellett hamarosan,mert sokáig jött átlátszó váladék Lucus orrocskájából.

Bener,gratula a kis csajszihoz! :) Mi is a hordozót használtuk gyerekülésnek,most is azt fogjuk!

Nem első babások,habár lehet már ti is éreztétek...tehát éreztétek már csuklani a babucikat?
Mert én tegnap este éreztem :) Még nevettem is rajta,olyan jó volt megint érezni :wink: :P :D

Most mennem kell,megyünk boltba,meg mamához,mert jön a kozmetikus kicsit rendbe teszi a fejem :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
én is éreztem már csuklani Levit. Csodálkoztam is, hogy ilyen korán, és hogy már tud csuklani. Lilivel emlékszem, hogy csuklott, csak azt nem, hogy mikor.

Bener,
az első időkben gyerekülésnek a babahordó a legjobb. Tulajdonképpen az inkább babaülés, mint gyerekhordó. 0-13 kilóig jó, bár egy 9 kilós gyereket is nehéz már belepaszírozni, akkor érdemes váltani. Azért jó, mert háttal ül a menetiránynak, és így biztonságosabb. Vannak 0-18-as ülések is, de szerintem abban tutira elveszik egy újszülött.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Kandi!
Azt hiszem ez lemaradt.Nagyon édes az öcsike! :lol:

Kicsit véleményezem én is a listát.
A köntös szerintem is tök felesleges,én sosem használtam olyat.
Bébi étel melegítő is rá ér szerintem.Én olyat sem használtam sosem.
Orrszívót már tegnap írtuk,hogy az sem szükséges azonnal.
Gumilepedő,már a lányomnak sem volt.Szerintem nem szükséges,főleg ha kókuszmatrac van az ágyban.
Én cumit előre nem fogok venni.Most eldöntöttem,nem lesz cumi!!!Cumisüveg elég kezdetnek 1db,hisz ha szopik akkor nem kell vizet se semmit innia a babának az anyatejen kívül!
Körömvirág krémet soha eszembe nem jutott a köldökére kenni.A steril vatta az jó,de abból is elég kevés kell majd,a gézlap szerintem tök felesleges,bár elfér a házipatikában,ha elvágjuk az ujjunkat :lol:
Ja párásító készülék???Az minek??Szerintem tök felesleges,ha jó normális klíma van a lakásban.Ha lakótelepen lakik valaki akkor tényleg jó lehet,de elég egy 1000ft-os radiátorra akasztható víztartó,vagy egy szép akvárium :wink:
De tényleg,normál lakásba nem kell,mert nem olyan intenzív a fűtés télen,..
Mellszívó.Én kézzel tudok fejni.Viszont ha valaki vesz valamit,akkor én az elektromos Madela-t ajánlom!!A kézi sokszor cart sem ér...,max innhüv gyuszit kap a használója.
Hajkefe meg a koszmó...A babakefék nagyon pihepuhák,azokkal a koszmó nem jön le.Mellesleg,bár engem is nagyon irritált és zavart,de jó ha tudja mindenki,hogy az nem kosz meg nem ártalmas valami,hanem hormonális dolog.AMúgy én jól beolajoztam,és fürcsinél egy pelussal simán lejött.
Babaápoló szerek.Szerintem mindenki az elején elégedjen meg a gyógyszertári cuccokkal.A babák bőre nagyon érzékeny,és mellesleg pj a Johnsonstól rengeteg kicsi kiütéses allergiás lesz.Szóval ezek rá érnek 4-6hónaposan is.

Ja még ami eszembe jutott.Szülésnél kórházba,magunknak valami popsitörlő vagy nedves wc papír!!!Ez nagyon kell,és nagyon hasznos,főleg sima szülésnél!!És valami fertőtlenítős törlőkendő a wc deszkát letörülgetni,ha kell!

Banner!
Igen a hordozó az autós hordozó ülés.A Szabit kb 7-8hós koráig hordtam benne,de nekünk egy kisebb fajta volt.
0-18-as ülés.Nem rossz,viszont egy alvó gyereket könnyebb kivenni egy egyszerű hordozóval együtt,főleg ha azt a babakocsiba is be tudjuk tenni.
No meg pl bevásárlásnál a kosárra is rá lehet némelyiket jól tenni.

Ja csuklás.Mintha én is éreztem volna,már ...Nem olyan rég figyeltem fel rá,(pár napja),hogy ütemesen rezeg a hasam :lol:

mimi12

Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Át is írtam a listánkat :D
Esetleg ha valami mást még feleslegesnek vagy hiányosnak tartotok akkor kérlek írjatok,mert nem tudok mástól segítséget kérni!

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Szép jó reggelt!

Itt az elöbb esett a hó :twisted:

Kandi szuper jó, hogy minden rendben van, jók a képek.
Gratulálok a kislányhoz :lol:

Mi is voltunk tegnap kuksoláson, és jelentem 500 g-osak lettünk.
Olyan édes volt, ahogy dokibácsi rámkente a uh zselét már éreztem, hogy beindul, úgyhogy nagyon jó kis moziban volt részünk apával :lol:
A lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben van :lol:

Dokibácsi közölte, hogy akkora a pocakom mint kb egy 27. hetes kismamának. Rakok is fel képet, hétfőn készült. Dehát nem tudok mit csinálni ez van akkora, de már kezd idegesíteni, hogy mindenki azt kérdezi, hogy nem két baba van e a pocakomban.

Ma de nem leszek, de jövök majd és részletesen reagálok.

Adri

Kép

Kép
irdab

Jó reggelt!
Csúnya idő van...de egyrészt kicsit lehiggadtam...este 10től aludtam 3/4 5ig....ez nagy szó...Nati Velem aludt,apa sokáig focizott és mire hazaért,elfoglaltuk a nagy ágyat,bealudtunk...apa kiszorult....
Reggel fél 7kor apát Natival keltettük-énekelve,mert ma van a szülinapja!2 db Kinder Pingui (1db-ot 1/3 és 2/3 részre vágtam)volt az ébresztő tortája 3 gyertyával...vagyis 3 részen 3gyertya...szóval szépen indult a nap.
Szóval tudtam aludni....ez jó jel!!!

Noki!*
Én Natinál is és most is Pesztonka mellszívót veszek...amihez van orrszívó....az orrszívója kis gyenge....de jobb,mint a semmi....kb. 1évig tökéletesen funkciónál....utána jöhet a nagy porszívós orrszívó!

Bener!Neked is köszike!
Én olyan hordozót veszek,aminek van saját váza....így nem kell kézben cipelni majd a bébit,ha kiveszem az autóból!Elvileg ez mivel újszülött kortól van...lehet használni...na nem több órára szerintem...
Natinál első kocsink mózes-es volt....szegény Nati nem volt kicsi baba...(57cm) de elveszett,tele kellett plédekkel pakolni,hogy ha sétálunk...ne guruljon a kocsi egyik oldaláról a másikba...muris volt...6kg pléddel és 4kg-os gyerekkel sétálni...na jó,nálunk nagyon gáz a sétálás...nem nagyon lehet!DE teraszra kitenni levegőzni egy mózes azért kényelmesebb!
Na elcsitulok!

Sissi!Persze ismerem Tóth dokit is,Ő a csonka!Nővéremék után van csütörtökön a rendelése!Imádja a gyerekeket...de néha furin mutatja ki....szerintem!
kandi72
Budapest III. kerület

J Kép pocak 21+6 a akkor rakok pocakképet, hétfőn készült.

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab !Köszke....és muti azt a nagy pocit!

SEGÍTESSZ NOÉMI????Te mondtad el Linácskának is,hogy kell a képeket lementeni a dvd-ről....nem találom azt a hsz-edet!!!köszike!pusza

Koszmó!Bölcsibe is előfordul még....pedig az csecsemő korban van...nem tudom miért,Natinál nem volt...lehet a fütyijénél csapodott le... :wink: Na szóval mi úgy szoktuk,hogy baba olajjal mondjuk Jhonson's-sal jól be kell kenni...kb. 2-3órát rajta kell hagyni és türcsivel ledörzsölni...puha kefe...ha már csak foltokban van...és megmosni...2-3nap alatt legtöbbször meg lehet küzdeni Vele!

Köldökre amíg nedvezik csak alkohollal letörölni és hexachlorophen hintőport lehet tenni rá....semmi kencét....ha teljesen begyógyult...akkor meg nem igényel szerintem külön ellátást!
kandi72
Budapest III. kerület

Irdab!!!Fiam lesz! :wink:
Szerintem pont jó a pocakod....szép....és szerintem a pocak mérete is egyén függő! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi!Neked is köszke!!!!Hogy áll a lakás?Nem vagy fáradt???
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!
Le töltöd a bsplayer programot.Ez egy lejátszó progi.Elindítod vala a felvételt és nyomogatod a p betűt,és menti el a képkockákat.
!!!! Nem a képekhez menti!!! Hanem oda kell belépni ahová a rendszer a bsplayert elmentette,és a bsp-t megnyitva megleled a képeket.Onnan már át lehet tenni őket a képek közé.

mimi12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?