Jó reggelt!
Kandi!
Azt hiszem ez lemaradt.Nagyon édes az öcsike!
Kicsit véleményezem én is a listát.
A köntös szerintem is tök felesleges,én sosem használtam olyat.
Bébi étel melegítő is rá ér szerintem.Én olyat sem használtam sosem.
Orrszívót már tegnap írtuk,hogy az sem szükséges azonnal.
Gumilepedő,már a lányomnak sem volt.Szerintem nem szükséges,főleg ha kókuszmatrac van az ágyban.
Én cumit előre nem fogok venni.Most eldöntöttem,nem lesz cumi!!!Cumisüveg elég kezdetnek 1db,hisz ha szopik akkor nem kell vizet se semmit innia a babának az anyatejen kívül!
Körömvirág krémet soha eszembe nem jutott a köldökére kenni.A steril vatta az jó,de abból is elég kevés kell majd,a gézlap szerintem tök felesleges,bár elfér a házipatikában,ha elvágjuk az ujjunkat
Ja párásító készülék???Az minek??Szerintem tök felesleges,ha jó normális klíma van a lakásban.Ha lakótelepen lakik valaki akkor tényleg jó lehet,de elég egy 1000ft-os radiátorra akasztható víztartó,vagy egy szép akvárium
De tényleg,normál lakásba nem kell,mert nem olyan intenzív a fűtés télen,..
Mellszívó.Én kézzel tudok fejni.Viszont ha valaki vesz valamit,akkor én az elektromos Madela-t ajánlom!!A kézi sokszor cart sem ér...,max innhüv gyuszit kap a használója.
Hajkefe meg a koszmó...A babakefék nagyon pihepuhák,azokkal a koszmó nem jön le.Mellesleg,bár engem is nagyon irritált és zavart,de jó ha tudja mindenki,hogy az nem kosz meg nem ártalmas valami,hanem hormonális dolog.AMúgy én jól beolajoztam,és fürcsinél egy pelussal simán lejött.
Babaápoló szerek.Szerintem mindenki az elején elégedjen meg a gyógyszertári cuccokkal.A babák bőre nagyon érzékeny,és mellesleg pj a Johnsonstól rengeteg kicsi kiütéses allergiás lesz.Szóval ezek rá érnek 4-6hónaposan is.
Ja még ami eszembe jutott.Szülésnél kórházba,magunknak valami popsitörlő vagy nedves wc papír!!!Ez nagyon kell,és nagyon hasznos,főleg sima szülésnél!!És valami fertőtlenítős törlőkendő a wc deszkát letörülgetni,ha kell!
Banner!
Igen a hordozó az autós hordozó ülés.A Szabit kb 7-8hós koráig hordtam benne,de nekünk egy kisebb fajta volt.
0-18-as ülés.Nem rossz,viszont egy alvó gyereket könnyebb kivenni egy egyszerű hordozóval együtt,főleg ha azt a babakocsiba is be tudjuk tenni.
No meg pl bevásárlásnál a kosárra is rá lehet némelyiket jól tenni.
Ja csuklás.Mintha én is éreztem volna,már ...Nem olyan rég figyeltem fel rá,(pár napja),hogy ütemesen rezeg a hasam