Jó reggelt!
Memme, de mi is lányos gólyára, már fenyegettem is apát, hogy cserebere lesz, ha nem jön össze. Vagy még jobb, gyorsan kettőt hozunk haza és az egyik lány lesz.
Ezzel az injekciós tűvel meg jól rátappintottál a gyengémre.....szóval nem mintha nálam a szülés körül minden rendben lett volna, de nekem is a legégetőbb, ami megmaradt a 3 napig kapott injekció. Már menekültem a nővérke elől.
De nézzük a jó oldalát, ha a többi is ilyen élesen megmaradt volna, nálunk már szó sem lehetne több gólyáról, én puffantgatnám le a közeledőket.
Komp: Banana, mondanak majdnem mindenről rosszat és még rosszabbat. Nem kell benne-felejteni a gyereket órákra és akkor nincs gond. Mi akkor kaptuk, amikor már enni sem tudtunk Levitől, ugye kicsit nehéz eset a szívem csücske. És láss csodát, 1-2 hét alatt megtanult benne közlekedni és édes csatakiáltásokkal veszi be a lakás minden pontját. Nagyon szereti és addig is tudok mosogatni-fürdőszobázni, stb. Szóval nincs benne sokat, de sztem így csak fejlődött tőle az úrfi.
ZSófiképek nagyon cukkancsok!
Orsi, hol lehet olyan mamuszt kapni, aminek szokni a vége? Tescon kívül, mert onnan van egy, de minden beleakad az anyagába, ezért 1 nap után igénytelenül néz ki, utálom mindennap mosni....
Veronikusz, még a fogakhoz meg az eséshez. Anno egy sípályán a pályára merőlegesen kb. 2 km/órával, csigatempóban csúsztam neki egy fának. 20 méterről nézték, ahogy mint egy disney filmben, szépen nekicsúszok és hátraesek, mindenki szakadt a röhögéstől, annyira valószínűtlen volt az egész. Én sem tettem a kezem magam elé, pedig mondom, lassított felvételen közeledett az a fa.
Na: mentők, kórház, agyrázkódás, szétszakadt száj.... sztem nem az ösztönökön múlik és tanítani sem lehet az esést. Ez egy hülye véletlen, ráadásul mér kétszer, de hidd el, nem marad nyoma.
De az összenövést is alátámasztom, nekem mind a négy szemfog utáni fogamat kihúzták és senki sem mondaná meg, hogy nincsenek a számban.
Annyira cukkancs lehet örökmozgó Katád. Kis veszedelmes boszi, mi lesz itt később, ha ilyen hévvel kezdi el kergetni a "gyengébbik" nemet.
Steffi, nagyon szűkszavú vagy, gyere mesélj nekünk!
Zsófi, jó hogy jöttél helyzetjelenteni...jobbulást Nektek, KOpaszi mehetne, ha jó idő lenne, pár hét és hajrá!