Új privát üzeneted érkezett!

Túl egy has-körön.. És ma +1 kiló a helyzet.. :evil: :evil: Így ma újabb gyümölcs nap és este még egy popsi-csípő kör vár rám.. (Lehet, hogy "izom", de akkor se legyen má' több!! :? :wink: )

Memme,
Hát igen, akinek ilyen extra szoknya igényei vannak :lol: Nálunk csak a win tsun, de az nem ennyire költséges (egy-két boxkesztyű, zsák, meg a gyakrabban elnyűtt edzőcipők eddig), smink nem kell :D Én alig várom már, hogy visszamehessek az edzésekre, de ha mindketten lelépünk heti 2-3x, Anyum szegény jobb, ha berendez náluk egy gyerekszobát.. Ti hogy oldjátok meg? És most meddig fogsz táncolni? Két nagylánnyal hogy volt?

Judy,
újabb nap, harcra fel, győzni kell! :D

Veronikusz,
na akkor szuper, addig pedig kitartás!! (nehéz lehet, hogy nem tud úgy harapni). Puszik Katának!

Heni,
Boldog Szülinapot Szandinak!! :D :D Atyám, mekkora lány! Mentek már együtt vásárolgatni, mesél neked fiúkról? (Lehet, korai, de ahogy nézem, a mai csajoknál ez jóval korábban kezdődik, mint nálunk.. )
És kiló ügyben pedig: most 84, május végéig jó lenne 75-76-ig eljutni...meglátjuk. Jól hangzik, de ehhez már nem elég a kis lötyögés, amit most nyomok, meg az alma vacsira.. :roll: De majd, ha visszajön anyum, átveszi Bogit és én is megyek futni megint! Neked is kitartás! Mennyiket fogsz/szoktál menni? És milyen melltartót vettél? (Én a sportot szoptatósban nyomom, az a legkényelmesebb :lol: )
Vendég

Jó reggelt!

Memme, de mi is lányos gólyára, már fenyegettem is apát, hogy cserebere lesz, ha nem jön össze. Vagy még jobb, gyorsan kettőt hozunk haza és az egyik lány lesz. :wink:
Ezzel az injekciós tűvel meg jól rátappintottál a gyengémre.....szóval nem mintha nálam a szülés körül minden rendben lett volna, de nekem is a legégetőbb, ami megmaradt a 3 napig kapott injekció. Már menekültem a nővérke elől. :oops: :oops: :oops: De nézzük a jó oldalát, ha a többi is ilyen élesen megmaradt volna, nálunk már szó sem lehetne több gólyáról, én puffantgatnám le a közeledőket. :roll: :oops:

Komp: Banana, mondanak majdnem mindenről rosszat és még rosszabbat. Nem kell benne-felejteni a gyereket órákra és akkor nincs gond. Mi akkor kaptuk, amikor már enni sem tudtunk Levitől, ugye kicsit nehéz eset a szívem csücske. És láss csodát, 1-2 hét alatt megtanult benne közlekedni és édes csatakiáltásokkal veszi be a lakás minden pontját. Nagyon szereti és addig is tudok mosogatni-fürdőszobázni, stb. Szóval nincs benne sokat, de sztem így csak fejlődött tőle az úrfi.
ZSófiképek nagyon cukkancsok!

Orsi, hol lehet olyan mamuszt kapni, aminek szokni a vége? Tescon kívül, mert onnan van egy, de minden beleakad az anyagába, ezért 1 nap után igénytelenül néz ki, utálom mindennap mosni....

Veronikusz, még a fogakhoz meg az eséshez. Anno egy sípályán a pályára merőlegesen kb. 2 km/órával, csigatempóban csúsztam neki egy fának. 20 méterről nézték, ahogy mint egy disney filmben, szépen nekicsúszok és hátraesek, mindenki szakadt a röhögéstől, annyira valószínűtlen volt az egész. Én sem tettem a kezem magam elé, pedig mondom, lassított felvételen közeledett az a fa.
Na: mentők, kórház, agyrázkódás, szétszakadt száj.... sztem nem az ösztönökön múlik és tanítani sem lehet az esést. Ez egy hülye véletlen, ráadásul mér kétszer, de hidd el, nem marad nyoma.
De az összenövést is alátámasztom, nekem mind a négy szemfog utáni fogamat kihúzták és senki sem mondaná meg, hogy nincsenek a számban.
Annyira cukkancs lehet örökmozgó Katád. Kis veszedelmes boszi, mi lesz itt később, ha ilyen hévvel kezdi el kergetni a "gyengébbik" nemet. :wink: :lol:

Steffi, nagyon szűkszavú vagy, gyere mesélj nekünk!

Zsófi, jó hogy jöttél helyzetjelenteni...jobbulást Nektek, KOpaszi mehetne, ha jó idő lenne, pár hét és hajrá!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Képzeljétek, Bogi megáll kapaszkodás nélkül!! (Ha akar, mert még mindig a szekrényekről-lerántok-mindent játék a legizgibb..)

És egy kép:
felesleges volt feljebb pakolni az erősítőt (azt hittük, hogy nem nő tovább ez a gyerek?? :roll: )

Kép Csak legalább ne a roxit nyomná be egyből.. :roll: :lol:

Megyek mert a virágcserepeket túrja..
Vendég

Zsó,
én Pólusban láttam ilyesmit az egyik kis üzletben (csak Annára még nagyok voltak). Meg a Kenguruban olyan zoknit, aminek az egész talpa gumi...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme,
azt akartam még, hogy nagyszüleimtől gyönyörű kézzel hímzett stafirungot örököltem, áthoztuk mind, mikor eladtuk a lakást. Most Bogi ágynaműje pl a nagypárnahuzat, mindet hasznosítom (bár sajna nagyon könynen szakadnak, mert régi már az anyag, valszeg még nagyim nagyijáé lehetett..Nem tudom, ugyanis, kit hívtak Jolánkának?? :D ) Anyum mondta is, hogy itt ez a sok csodaszép holmi, belehímezve, hogy "Jolánka", Bogit inkább úgy kellett volna hívni! :lol: :lol:
Vendég

Zsó,
lehet hogy C&A-ban is volt, de nem 100%...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na elkéstem, Bogi felfalta a mini-nárcisz hagymákat.. Remélem nem árt.. Jön a szájmosás, de minek.. :roll:
Vendég

Steffi, köszi vlmivel jobb, csak nem tudok itt ülni a gép előtt, mert attól rosszabb lesz. szemüveg kéne h lássam mit írtatok, de ez ilyenkor halál, így csak próbálom kitalálni mit is írtatok. :lol:
nekem sorrendben: kávé, (ezen már túl vagyok), ne botránkozzatok meg de szex :lol: :oops: (ez vlhogy mindig elmulasztja, sajnos ez most kimaradt, K. 6kor kelt)
utána panadol (ez is megvolt :wink: ) és legvégső esetben cataflan. sajnos nekem ez vélik be a legjobban.

zsó, h&m. én ott vettem, nekünk 4 fajta is van, és annyira cukik vannak. a lányoknak is. imádom a ruhakollekciójukat, csak ne lenne annyira drága. :wink:
snooopy

Heni! SZANDINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Köszi a drukkot, még kergetem a doktorbácsit... osztályon azt mondják, ambun van, ambun nem veszi fel... szokásos.

Zsóóóóóó, nem mondod!!! Én egyszer voltam sítáborban (15 évesen). Tesitanár a bokorból szedett össze engem és egy másik csajt, mi csak szimplán hátracsúsztunk, amikor azt magyarázta, hogy kell egy helyben állni. Másnap már hasfájásra hivatkozva egész nap csak melegedőben voltunk teákkal... Nekem egyelőre ennyi a síelés. Foghúzás nálam is ismerős. A rekord egy 2,5 órás műtét. Szülés után fel is hívtam a fogdokimat, hogy ez hamarabb ment... A kislányomat pedig majd a kezedbe adom... hátha.

Bori, tudod, hogy az elején elindulhat felfelé a súlyod. Hátha csak ezért.

Steffike, elmúlt két napban csak nurofennel léteztem. Jankaszáva sem aludt két napig egyáltalán nappal... remélem, ma már jobb lesz. Bár ötkor keltünk, huh. Képeket!!!
vbea

Zso!
Tényleg H&M és kenguru! Nekünk van egy zöld h&M-es 17/18-as, ha gondolod... Babakocsi még áll! 3 hét múlva vizsgázom :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Na ide jutottam végre... Bár nem tudom mennyit fogok tudni írni Petyától...

Heni: Isten Éltesse Szandit!!!!

Andi: Veled voltam pénteken! Jók a margitszigetes képek!!

Eni: Fogjunk kezet! Én is bőgtem, mint a záporeső, mikor el kellett jönni a kórházból. Nem is értettem a dolgot, mert más alig várja, hogy végre haza engedjék. Nagyon kíváncsi leszek, hogy most hogy lesz??
Látom Beni segít Janka öltöztetésében...

Memme: Gratulálok a 3. kislányhoz!!!

Zsófi: Mi is lányra gyúrtunk..., de azért szorítok nagyon, hogy 2.-ra összejöjjön.

Veronikusz: Nagyon sajnálom Kata fogát! De csak ismételni tudom a többieket, hogy legalább nem a maradandó esett ki.

Az összes kép szuper!!! (bocsánat, hogy nem egyenként sorolom fel őket, de félek, hogy valakit kihagyok)

Emese: Alvásidőben megpróbálom a képeket megnézni!!

Bori: Mi pont tegnap vettünk falra szerelhető polcot, mert Petya állandóan terrorizálja a dvd-t és a videot, pedig már az eredeti helyéről magasabbra tettük...

Zsófizsófi: Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok! Remélem mostmár hamar meggyógyultok!!

Én tegnap voltam védőnőnél, 1,5 hónap alatt 4 kg-ot híztam, kicsit meglepődtem, mert teljesen úgy érzem, hogy szinte semmit nem híztam. Persze hasam az nő, de más részen nem látszanak a + kilók. Ráadásul enni sem nagyon tudok, mi lenne ha még ennék is rendesen? Most kb annyi kg vagyok, mint Petyával mikor szülni mentem... :roll: :shock:

KépKép

KépKép
cukorfalat

18/19

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukorfalat
köszi, hogy velem voltál, ha még csak gondolatba is

Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel.
(Teréz Anya)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Telnek a hétköznapok, visszaolvasni sem tudok... jól vagyunk, ígérem jövök még beszámolóval is meg olvasással is... de addig is a képek beszélnek.
Remélem mindenki jól van, puszi: Dori

Kép Születés

Kép 1 naposan

Kép 1 hetesen

Kép 1 hetesen

Kép Tesók

Kép

Kép Jól van, jól van...

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri!
Gyönyörűek! Milyen szép hosszú szempillái vannak a lányodnak! :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dóri
nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Dori, csodásak a képek, édesek a tesók... Jössz, ha tudsz, de a legjobb és legtöbb, amit tudunk, hogy jól vagytok! Pusz.

Brigi, hízás nem lineáris, ez nem jelenti azt, hogy ugyanilyen ütemben továbbra is. Amúgy részemről a védőnő mérlege gyilkos volt, mindig többet mutatott 2vel az itthoninál... Sírás?! ZOKOGTAM, amikor haza KELLETT jönni Bencivel. Jankával is nehéz volt (odabenn semmi sírás, ott boldogság volt), de nem volt dráma. Csak itthon. De az már tragikomédia.

Beszéltem Jankadoktorbácsival. Hozta a szokásos rendes formáját, miközben motyorászott a bajsza alatt. Semmi meglepő dolog nem történt, csak azt mondta, amire eddig is készültünk. Szép magyar szóval Jankaszávára heminephrectomia vár. Azaz eltávolítják a bal felső üregrendszerét és a hozzá tartozó mindenfélét. Egyáltalán nem működik, és csak bajt okoz, konkrétan az összes baját. Ezzel nagy valószínűséggel meg is szűnnének a problémák. Ha nem... arról most még nem beszélünk, minek is?! Doktorbácsi közben a háttérben egyezkedett is a leendő operáló doktorbácsival, akivel már találkoztunk, elég szimpi, vagyis nagyon, meglehetősen... Pénteken megyünk műtéti időpontot egyeztetni. Valószínűleg május. Szóval májusban lesz egy Janka-napunk és egy második szülinapunk, úgy néz ki...

Arról, amit én érzek. Megkönnyebbültem, azóta nevettem és örültem. Így alakul(hatnak a legjobban a dolgok).
vbea

Hát Eni, nagyon jó lenne már túl lenni rajta.

Dóri, jó a sorozat. :) Gyönyörűek. Az a mozdulat Tündérnek....

Steffi, jobbuljatok.

Andi, köszi az idézetet.

Durca
írok majd.

Brigi és közérzet? Petyáról kép?

Kép

Kép

Kép
memme

Heni!

Szandinak sok boldog szülinapot!

Dóri!

Képek nagyon szuperek!!! :lol: :wink: És hihetetlen....de Adri is mindig Jázmin homlokát simogatja!!! :wink:

Borsika!

Először inkább 1-2 kiló fel szokott jönni, na de utána......csak úgy röpülnek majd lefelé a kilók!!!! :lol: :lol:
Csak tuningolás képpen és nem szenyózásból.....Sarka Kata szülés után 5 héttel 15 kilóval :!: :!: könnyebb!!!! :shock:
De Te sokkal jobb vagy!!!!! :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

HENI: SZANDINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Memme: Igen lányra gyúrunk :lol: :lol: :lol: Jó lenne ha összejöne.
Én nagyon szeretném.

Bori: Gratula a kapaszkodás nélküli álláshoz

Dóri : Nagyon szépek vagytok.

Steffi: Jobbulást nektek. Küldök gyógypuszikat.

Rólunk: Mi jól vagyunk csak egy kicsit vagyunk taknyosak. :? :? :?

Na megyek mert kész az ebéd aztán alvás.
Este megpróbálok jönni.
V

valentina

Igen Andi. Én is köszönöm... kölcsön is vehetem?
vbea

Eni
nyugodtan
annyira igaz ez az idézet.....

emano/Andi
KépKép
emano

Tudom, sok voltam tegnap, de most ez mai. Első Steffinek és Zsónak...
Kép
Kép
vbea

Dóri! Gyönyörű mindkét gyerek!

mtunde

Eni! Tieid is!

:)

mtunde

Andi: Jó az idézet!

Eni: Remélem tényleg nem ilyen ütemben fogok hízni, mert akkor bálna leszek. Nekem a férjem nem értette, hogy miért sírok volt is kis veszekedés miatta.... Jól mutat Benedek a rózsaszín gatyában :lol:

Dóri: Gyönyörűek a gyerekeid!!

Memme: Köszönöm közérzet szerencsére jó, csak már nagyon várom a tavaszt és utálom az Apehot (utalhatok vissza nekik 41.000 Ft-ot :x )

Akkor most teszek fel egy pár képet én is:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Apa mesét olvas :-))

KépKép

KépKép
cukorfalat

Drága Dóri!
Szívből gratulálok nektek Donáthoz! Gyönyörű baba :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szia Borsa!! Hogy vagytok? Sikerült már lakást találnotok?

Eni: Még akartam írni,hogy májusban tuljuttok a műtéten és el is feleljthetitek a kórházat!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vagyok ám, de csak zugolvasás. És amilyen lyukas az agyam, mire a végére érek, elfelejtem kinek mit is akartam :oops: :roll: :evil:

Dori
Mégegyszer Gratula Donáthoz!!! Képek nagyon jók :)

Dorka
Nekem is Berek kócos buksija jön be a legjobban :lol: Ivánnak már sosem lesz ennyi haja :roll: Letti sapi tényleg tündéri!

Memme
Hajrá Ágnes! Nálunk a játszin van egy kb.1 éves és pont ma volt itt a volt osztálytársam a 9 hónapos Ágival :wink: Úgy tűnik jövöget vissza ez a név, de lehet az is, hogy véletlen....

Ha csajos gólyát látok, majd én is terelgetem a megfelelő helyekre :wink:

Veronikusz
Hát...most ez Kata szexepilje :roll:

cfBrigi
Az én pocim most sem nagy. Csak az veszi észre, aki ismer :lol: És még így is nagyobb, mint anno Ivánnal 8) Remélem sokkal nem is lesz nagyobb majd a végén, mert kényelmes volt a picipocak :wink: Hízással pont úgy állok, mint Ivánnál. Vagyis a kilókkal :roll: Most 2kg-val kevesebbel kezdtem, mint Ivánnál, de pont annyi vagyok, mint vele a 20. héten :wink: Remélem így is marad!

Timi
Megint hosszú lettem.... :roll: :lol:

Szandinak Boldog 7. Szülinapot!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

szóval túljutok-at akartam írni... :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi, túlleszünk, persze. Tudom, hogy teljes elégedettség akkor tölt(het)ene el, ha egészséges lenne... de ahhoz képest. Nincsenek ilyen elvárásaim. Nem tudom elmagyarázni szinte senkinek, de én így is elégedett és boldog vagyok. Tőle. Érte. Neki. Vele.
vbea

sziasztok lányok!

Imádom,hogy itt mindig van forgalom és történés!!

TIGRINCS!
Megvan még a mellszívó,ha aktuális..medela elektromos,2 hónapot se használtam,mivel elment a tejem,mikor Borcsa kórházban volt.
ja, és van egy játszószőnyegem..merthogy kérdezted a dorkát.

MEMME!!
Gratula ÁGNEShez!!!sztem ez papírforma:-)))
azért megértem a férjedet..mármint a következő élet miatt..
de valszeg,ha nekünk lenne 3.gyerekünk,ő is lyány lenne..sztem Édua Milla..(ühüm..és kiveszem a kezemet a biliből)
ja és nagyon várom,hogy írj:-))

ENI!
Persze,hogy minden jóra fordul!!
És nekem el tudod magyarázni,hogy így is elégedett és boldog vagy..tudom.

olvasok egy könyvet:bánatkő,sérült gyerek a családban a címe..kivagyok tőle,de musz elolvasnom,hogy lássam mi vár még rám lelkileg,testileg..
egy sérült lány édesanyját idézem,aki egy verssel fejezi ki a megbékéléshez vezető,igaz elfogadást:
Isten minden kis tücskének akad hely a kórusban,
Némelyik hangja mély,másiké magas,
Megint másik hangosan ciripel a telefondróton,
És aki csak tapsolni tud,olyan is akad...

És ezt írja könyvében:"Amikor azonban azt állítom,hogy Viktória sérültsége olyan fájdalmat és olyan veszteséget okozott nekem,amelynek elviselésére soha nem tartottam volna magamképesnek előtte,kérem,higgyék el nekem.Én volnék a bolond,ha akár magammal,akár másokkal el akarnám hitetni,hogy boldog vagyok,amiért a lányom értelmi sérült."

persze ezt nem rátok írtam,hiszen hála,Jankaszáva nem indul ekkora hendikeppel az életben,csak meg akartam osztani a gondolatot,ami foglalkoztat mostanság.

persze egész sokat akartam írni,de most néztem az órára..menni kell lassan Mankáért,én tréningben,Borcsa alszik...

csók mindenkinek

Kép

Kép
durca

Na, hazavergődtünk masszázsról és túl vagyunk két bazi nagy esésen. Ilyenkor az egész további napot rajtam fogja tölteni? :oops: :lol:
Babamasszázson Levikém hanyatt dobta magát, miközben az általa feldöntött olajból mentettem a menthetőt. esélyem sem volt elkapni. :cry:
Hazajöttünk, mélyen bealudt a nagyágyon, kiszaladtam 5 szem krumpliért hogy megfőzzem az ebédjét, mire visszaértem a konyha közepén zokogott. Ágyról leesett, pedig elbarikádoztam és elindult megkeresni szegény. Ilyenkor úgy sajnálom a kis örökmozgóm....

Szandi, Isten éltessen sokáig! Ez reggel kimaradt. :oops:

Steffi, repülnek a gyógypuszák! Zoknit köszi és a babakocsit is! Összehozzuk a talit!

Bori, gratula az álldigáláshoz. És hajrá RR. Mi tegnap 2 órán keresztül próbálkoztunk, de eddig nem tudtuk összeszerelni a járókát.
Régi, fa és a belső nagy fabetét sehogy sem illeszkedik, akárhogy forgatjuk a rácsokat. Vkinek van ötlete? Mert egy hete szépítgetjük.... :roll: :evil:

Eni, én is Veled örülök Janka királykisasszonynak. További kitartást Nektek! Meglátod hamar elrepül az idő!
Beninek milyen jól áll a sapec... :wink: :lol:

Brigi, én még nem is láttam Petyát...csodás fiad van!

Zoknis tippeket nagyon köszi!

Donát baba is gyönyörű! És a tesója milyen kis figyelmes!

Gólyák jöhetnek...majd....előbb alszunk....

Levi elaludt....
:wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Memme: Elfelejtettem a kérdésedre válaszolni, ne haragudj! :oops:
Miben segít apának a Viktor? Egy szóval tudom leírni: Feltartani! :lol:
De nem lehet elmenni vásárolni úgy hogy apához ne mennénk be. Tudja hogy hol dolgozik és megismeri a helyett ha csak közelítünk hozzá / mert a főúton van a munkahelye apának/. :lol: :lol: :lol:

Most megyek mert Viktor nyügi
V

valentina

Szilvi! Ezek az én gondolataim (is)... ismét ihletet kaptam, köszönöm... azt is tudom, hogy nem tartozom amiatt külön "kasztba", amiért a kislányom nem teljesen egészséges, de ezáltal olyan sokat tanulok magamról, a körülöttem levő(kről) világról, benne az én/mi helyünkről. Ez a tanulás egyébként nem kizárólag jó dolgokat mutat meg, de mindez így alkot egészet. Szóval igen. Boldog és elégedett vagyok, még egyszer. Édua Milla gyönyörűséges. Tényleg küldjük a gólyákat? Láttam párat mostanában.

Zsó, jajj, hogy leesett LeviLackó. Látod, Benedek esik majd' két és félévesen is. Soha nem fog ez múlni. Meg a te rossz érzéseid sem. Igen, minden alkalommal, amikor nem leszünk mellettük, utólag meg azt gondoljuk, hogy ott kellett volna lennünk... de hidd el, Ő TUDJA, hogy ott vagy, akkor is, ha nem. ooops, ez már nagyon átvitt értelem volt, de tudod te.
vbea

tettem fel újakat, nagycsomó 62-est, este próbálok jönni, képeken végigszaladtam, gyönyörűek!

Kép
Kép
paklincs

Kép
Kép
paklincs

Na itt vagyok, még fájdogál a fejem, de most apajuk leköti fiatalurat. ma extra nyűgös, nyüszi, visít, nyafog... :evil: áááá...kicsit kivagyok mára.

ZsóZsófi, köszi a kendődícséretet.
sok sok gyógypuszi Majának!!

Banana, jól áll a kendő és szép a színe. Nagyon bírom Zsófi kék szemeit.

Akinek kell itt van nálam Gyuzsó kendője és szívesen odaadom, én már nem használom. a polcon pihen szegény. :lol:

Steffi, sajnálom, h megint-még mindig betegek vagytok. remélem hamar továbbáll egy a takonykór.

Bori, állóBogi nagyon édesen pakol. már mi is feljebb raktunk mindne kütyüt amit nyomogatni lehet.

Zsó, jaj, szegény Levi. nagyon beütötte magát?

Dóri, nagyon szép Donát, és ahogy Tünde nézi... nagyon nagyon jó az a kép.

Eni, nektek továbbra is kitartás, nagyon erős csaj vagy te és persze Janka is az!!!

CfBrigi, tök jó a képek. az evősek különösen, az a pimasz mosoly("most mi rosszat csináljak?") :lol:

Emese, köszi, írtam privit.
snooopy

CfBrigi!
nagyon édes kicsi fiad van!!! :lol: :lol: :lol:

Bori!
hajrá álldogáló kiscsaj! :lol: még majd el is indul és nem lesz itt gond a fogyással!!! :lol:

Dóri!
nagyon jók a képek! Sok boldogságot kívánok nektek!!!

Aprooka!
leesést sajnálom! sajnon legjobb házban is előfordul. :oops:

Eni!
hamar elszáll az a kis idő! Nagyon erős csajok vagytok a lányoddal!!!

Steffi!
sajnálom hogy betegek vagytok! millió gyógypuszit postáztam nektek!
Sajnos nálunk meg Kata volt este lázas. :oops:

Snoopy/Orsi!
A fejfájásod sajnálom! mielőbbi jobbulást! :oops: fájdalomcsillapító! :shock: :shock: :lol: kérlek ne neheztelj meg rám!!! de ilyet még nem hallottam! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi!

Mekkora tepsibe kell tenni a sütit? Ha nincs kerek, jó a sima tepsi is?
Remélem hamarosan elmúlik ez nagy szél és jobban lesz a fejed! :roll:

Durca!

Én mindig annyira örülök, ha jössz!!! :wink:
És az az idézet.....nagyon szép és nagyon igaz!!! És szerintem ez nem "csak" a sérült emberekre igaz.
Ezen elgondolkodhatunk mi "egészséges" emberek is, hogy tanuljuk meg elfogadni egymás különböző véleményeit, felfogását...... :roll:
A többivel kapcsolatban küldök privit. :wink:

CukorBrigi!

Petya :lol: :lol: sosem láttam még róla képet.....nagyon helyes a Kiskölyök!!!! És Apa milyen aranyos, hogy mesét olvas Nagyfiának!!! :wink: :lol:
Azon, meg hogy hány kiló vagy, ne agyalj!!! Jázminnal én is ugyanígy voltam mint Te (de ezt már írtam egy párszor), hogy nem tudtam enni és mégis jöttek a kilók. De a végére semmivel sem voltam több, mint anno Adrival!!!! :wink:
Viszont Jázmin születési súlya fél kilóval több volt, mint Adrié. :wink: Úgy hogy Rá mentek a "kilók" és nem rám! :lol: Nálad is így lesz....meglásd!!! :wink:

Eni!

Hajrá JaSza!!! Minden rendben lesz a műtét után!!! Lesz egy Szuperegészséges Lányod!!!! Győzzél majd utána futkosni, ha eljött az ideje!!! :wink: :lol: 8)
Egyébként István hogy viseli JaSza "megpróbáltatásait"?? :oops: Már ha meg lehet kérdezni!! :roll:

Emse!

Akkor ha most valakinek tetszik valamelyik ruha, akkor azt le kell "stoppolni", hogy ne legyen galiba? :roll: És hogy lehet stoppolni? :wink: Azonkívül, hogy tűvel és cérnával!!! :lol: :lol:

Borsa!

Régen voltál már. Minden rendben? Jól vagytok? Lakásvásárlással hogy álltok?

Örökmozgó Csemetéknek gyógypuszik, kinek kinek ahol a bibije van!

Vagy jövök még....vagy nem! :wink: :lol: 8)

Szép estét! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs, ezt amúgy özgerincbe mondja, vagy hogy hívják azt ami nem gerincforma hanem lapos mindegyik oldala.
nekem így(kerekbe) jobban tetszett. :lol:
szerintem egy sima tepsibe is, asszem nekem 25-28cm az átmérője.

Veronix, dehogy nehesztelek, de nekem bejött mind fájdalomcsillapító! :oops:
snooopy

Tigrincs,
küldj egy privit és félrerakom. A 80, 86, 92-es méreteknél elsőbbséget igértem Orsinak,ha áttúrta, akkor az is szabad préda, de a többi méretből ha kell valami, az egyből a tiéd. Ami elkelt, azt leveszem, vagy a kép alá írom, ahogy Zsófi tanácsolta(köszi Zsófi, jobbulást!!!)Remélem mindenkinek jó lesz így. Májusban lesz Dunakeszin egy börze, oda ki szeretném vinni a cuccokat, de addig nyugodtan válogassatok. Még van vagy két zsáknyi, úgyhogy bővítek még...
Elnézést, hogy a biznisszel itt nyilvánosan terhelek mindenkit,írjatok privit, válaszolok mindenkinek.

Kép
Kép
paklincs

itt másodszorra lenne, amit írtam, így kitöröltem :roll:

Kép
Kép
paklincs

Köszi Emese az elsőbbséget, meg Zsónak is ha eljön hozzánk. :)
snooopy

Gyógypuszik fogadva, köszönjük, nem látszik semmi, csak nagyon sírt Levi....de már sokkal jobb.

Orsi repülök, csak összekötném a kellemeset a hasznossal, mert mondom, kezdünk kifogyni ruhaügyileg. :wink: :oops:

Durca, nagyon szép, mély gondolatok, köszi! Andi, Neked is, bár mivel Teréz anya nagy kedvenc, már ismertem. :)

Eni, Benc meglelte FeketePetyust?

:wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaja, Eni, ezt már mailben akartam...bocsi, csak kissé zizi vagyok, Levi nyűgi ma.... :roll: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi, Zsó ment mail!
snooopy

Orsi!
én csak örülök neki! :D így duplán jó! :wink: szerencsére nekem nagyon ritkán fáj! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ApróZsó
tudom, hogy egyszer beszéltünk rucikról :shock: nem találom a mailt :roll: neked megvan???

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz, de szerencsés vagy. én nagyon fejfájós. :cry:
hogy álltok hozzátápival? ujjas módszer bevált?
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?