Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást!

Hajfestés:
Én is sokat vaciláltam ,de lehet,ahogyan írtátok is fontos a szellöztetés!
Viszont aki nem meri bevállalni,annak tudom ajánlani az ammónia nélküli festéket! Én is ezzel festem a hajamat!
Egyáltalán nem büdös,sőt kifejezetten jó illata van!
Én a Castingot vettem!

Korábban téma volt a pelus:
Érdekes dolog,nekem a Rékánál a pampers vált be,viszont Jázminnnál elöször a libero,és csak utánna fedeztem fel hogy a dm-es pelus totál olyan mint a libero!
Utánna már csak ezt használtuk!
Most mivel kisfiúnk lesz nem tudom hogy melyik fog bejönni,majd kitapasztalom!Egyenlöre dm-est veszek aztán majd meglátjuk!

Noémi!
Még van idö hogy beforduljon a baba!
Nekem Jázmin faros volt,vagyis lábtartásos,de a dokim még a szülöágyon is bíztatott hogy befordulhat!
Hát sajnos ez nem jött be,mert az én kislányom már akkor is azt csinálta amit Ő akart! Neki,úgy volt jó!
Sajnos császár lett a vége!
De nem akartalak megijeszteni,hisz még van idö!
Nekem még azt tanácsolták,hogy ha pihenek ,tegyek a csípőm alá kispárnát!

Lányok!
Lenne egy kérdésem,ha jól rémlik beszélgetettek a pólyáról régebben!
Mi nem tudjuk eldönteni hogy vegyünk e!
Na és nem tudom hogy ezek az újfajta kókuszpólyák milyenek?
Vett valaki olyat?
Vagy a hagyományos jobb?
Annyiból szeretnék hogy a gyerekek is könnyebben megfognák benne a picit!
Bocsi ha már kitárgyaltátok!

Szép Napot!
20140328174041

Monchy,
nálam is 2 "nagy" /8, 6.5/ után jön Hármaska, ezért lesz pólya, hagyományos. Tesz-veszen vettem, 1000.-ft volt, és gyönyörű. A kókuszt nem ismerem. Ezt a simát télen a babakocsiba fogom berakni alátétnek. A nagyoknál még a nagyszülők is szívesebben fogták meg pólyában, mint anélkül.

Kép
benta

Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk, mert sok a munka :(
Az aranyeres panaszokat olvasva, gondoltam leírom a tapasztalataimat. Idestova tíz éve küzdök vele, és most, a babavárás alatt is, hol kevésbé, hol jobban, de előjön :( A First is nagyon jó rá, de ami most úgy néz ki ennél is jobban bejön, az egy Sperti nevezetű homeopátiás kenőcs (1400 Ft-ért vettem gyógyszertárban). Még csak három napja használom, de már érzem, hogy nagyon jó hatása van. Noémi, egyébként, ha fájdalmat érzel, ártani nem árt, ha használod a First-öt, vagy ezt a Sperti kenőcsöt, esetleg mindkettőt... jobb megelőzni a nagyobb bajt, nem?:)

Remélem tudtam segíteni :)
Mindenkinek szép napot!
Magdi
magdii

Moncsy: nekünk lesz pólyánk, bár nem tudom, hogy mennyire lesz melege majd benne.

És hagyományos lesz, és kölcsönbe kapjuk.
Vendég

Magdi: köszi szépen. Ha nem múlik el, muszáj leszek vmit beszerezni.

Már csak 80 nap :shock: , 20 nap eltelt a 100. óta. Azért csak repül az idő. Tegnap megnéztem az Élet az anyaméhben végét véletlenül, és elpityeredtem, hogy nemsoká én is kezembe foghatom ezt a kis csöppöt!

Meg ha vendégek jönnek, akkor is könnyebb pólyában odaadni a picit.
Vendég

Noémi drága, ne aggódj azért, hogy Áron még nem fordult be. Beni is keresztben fekszik, pedig kb 2 héttel ezelőttig úgy feküdt, ahogyan kell, és az orvos is azt mondta, hogy már nem fog megfordulni, max a tengelye a körül. Hát, ezek szt a fiaink nem lesznek átlagos gyerekek. :) De nyugi, van még elég idejük... az nagyon jó, hogy beszélgetsz vele. Lehet, hogy hülyén hangzik, de én néha a méhszájamat is megdicsérem, hogy milyen ügyes, hogy nem nyílt ki, és hogy ha kell, akkor viszont muszáj lenne neki... úgyhogy remélem, nem lesz semmi baj. :) Örülök, hogy jól haladtok a lakással. Hamarosan már minden rendben lesz ennek a gyönyörű nagy babának! :):)

Moncsy
, pólyát én is szerettem volna. A bababoltokban a kókuszpólyát nagyon ajánlják, ha jól tudom, valaki vett is ilyet közülünk, nekem végülis sima hagyományos lesz, mert kaptam egyet. Nem volt használva, de így legalább nem kell venni. Viszont nyugodtabb lennék, ha a manókámat abban fogdosnák össze a babalátogatók... könnyebb is tartani, a fejecskéje sem nyaklik annyira hátra, és sztem Apa is imádni fogja bámulni a fiacskáját ebben, mert gyönyörű. :) Gratulálok a kisfiadhoz! (És persze a két lányhoz is...) :):) Nevet találtatok már neki?

Kissmanó, szinte hihetetlen, milyen gyönyörű helyen laktok! Persze gondolom, hogy már a törpötök tele lehet a hóval, de innen nagyon szép látni. Örülök, hogy apa is hazaért épségben.

Erika, hogy van Ékes? Remélem, már nincs semmi gond vele...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Mukkancs!
Írtam pü-t!

Noémi!
Tök jó, hogy Áronnal minden OK és még simán befordulhat!!! Aranyeret azért szerintem is ápolgasd, főleg, ha fáj....

Puszedli!
Szerintem most még a gyakori alvázmosás és egy kis körömvirágkrém szépen grabancon csípné azt az aranyeret.....és tessék melegen tartani :wink: ....

Erika!
Köszi szépen a hordozókendős hozzászólást licitálok egy Nandura a teszveszen, aztán meglátjuk, bejön-e?

Heni!
Szerencsére az én férjemet se zavarják a kilok...

Manó!
Húha, ez a kép valami gyönyörűséges :D (de azért örülök, hogy az ablakon kinézve nem látok havat)....

Moncsi!
Én voltam/vagyok itt a nagy pólyaellenző, de be kell látnom, hogy vannak helyzetek, amikor kifejezetten hasznos, szóval mi is beszerzünk egyet, ha jönnek a látogatók....

KépKép
amadea

Ja, és mától mindkét vonalzón a 30-as szám szerepel... mostantól ezek a 3-assal kezdődő kétjegyű számok lesznek a kedvenceim... :):):) De csak egy darabig. Nagyon kíváncsi vagyok, melyik baba lesz az első, aki szeretné már látni az anyukáját... képzeljétek, néha benézek a Babucit 2008-ban topikba is. Kb egy hete az egyik lánynak babanetezés közben folyt el a magzatvize, azt hitte, bepisilt. :) A többiek kérdezték, hogy össze van-e pakolva, ő mondta, hogy "tegnap" pakolt össze. Bementek a kórházba,és még aznap megszületett Ádám, kb 24 nappal korábban, mint kellett volna, de így is 2900 gramm körüli súllyal és 51 cm-vel, ha jól emlékszem. Már otthon vannak és egy gyönyörű kis angyal... Érdekes lenne, ha nálunk is lenne ilyen... már előre izgulok!!! :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Lányok!

Tőletek is megkérdezem már mielőtt megveszem... A porszívós orrszívóból a cuccos belekerül a porszívóba? :shock: Ha nem akkor hogyan oldják meg? Ha meg igen, akkor az elég furi tisztítás szempontjából, miegyebek... :roll: Nem nagyon értem...

Kép
Kép
tabati

Heni, az az ismerősöm, akivel írtam vasárnap, hogy találkozom, ő is így járt. Tegnap, 17 nappal a kiírt dátum előtt megszületett a kisfia, természetesen minden a legnagyobb rendben van mindkettőjükkel :) Én is kiváncsian várom már, hogy nálunk ki lesz az első, és, hogy kinek mikor szeretné megcsodálni a világot a pocaklakója :)
A másik érdekesség, kolléganőm unokája 4850 grammal, 63 cm-rel született, szóval nem lett pici baba :)

Na tényleg dolgozom már, csak annyira jó olvasni Benneteket :)
magdii

Erika: nem felejtettelek el, csak épp a laptopomon kívül még 2 gép van az asztalon, az egyik tele bacikkal (nem beijedni, nem arról küldözgettem az emileket), csak a bibi, hogy épp azon vannak a céges dolgaim. Szóval nagyon a virnyákok írtására hajtottam rá ma délelőtt.
Tegnap estefele pedig lefeküdtem, majd rövid ébredés után a lányoknak vacsi, s takarodó fújás, aztán durr vissza az ágyba. A derekam meg amolyan tényleg vesés módon fájt, egy hosszabb trikót vettem magamra (én csak trikóban és bugyiban alszom), az jól betakargatta plusszba a veséim környékét, nagyon jól esett, s aludtam. Igaz reggelig több részletben, mert a pocakom jobb oldalra fekve nem csipálja a pózt, a hátamon fekvés mióta az eszemet tudom kizárva, pocakon nem megy a méreteim miatt, s a bal oldalam az egyetlen, de hát az meg elzsibbad.

Amadea: nem hinném, hogy a legnagyobb pólyaellenző lennél. Asszem én vok az akinek leginkább ellenére van az egész. Igaz, sok vendég nem is jön, s aki jön is, max ha akarom adom a fiam, ha meg nem, akkor passz. Nagytesók meg kizárólag a felügyeletem mellett, de ettől sem félek. Meg nyár lesz, én tuti nem "rothasztom" bele a gyereket (még akkor sem, ha tuti nálunk lesz a leghűvösebb).

Moncsy: tegnap kimaradt. Üdv köreinkben.
Most félve kérdem meg az elmúlt vihar után: táblázatunkban szeretnéd magadnak egy sort?

Amadea: Kata vajon tényleg hazamehetett? Hú, szegény lány....nem lennék a helyében, cudar élmény lehet ennyi ideig a kórház "vendége" lenni.

Kép
kissmanó

Tabati: nem, nem kerül bele. Kissé necces a tisztítása, de nem gáz. Arra kell figyelni, hogy folyó vízcsap alatt kimosni (addig lötyögteted míg kijön), ha pedig netán elfelejted beszáradás előtt kimosni, akkor se állj neki kifőzni, mert csak beleköt. Akkor tedd egy jó sós vizes tálba bele, s a sós víz szépen megteszi a hatását (mint a sós orrspray a nózikban).

Lőjjed nyugodtan. Sok sikert hozzá.

Kép
kissmanó

Van az a kis hengeres kiszélesedése....abban érdekesen van megoldva a kommunikáció. Levegő jön-megy, de a cucc abban elakad. Persze ha folyó vízcsap alá teszed, akkor az a kis hengeres rész feltelik, rázogatással pedig elkeveredik benne a cuccos, s szépen a vízsugár (egyik irányba, nem mindkét irányba...figyelem....de ezt első alkalommal úgy is tapasztalod) minden gubanc nélkül kihozza.
Remélem érthetőbb voltam, ha nem .....szólj, s keresek képet, s úgy igyekszem téged rávenni, hogy tisztíthatóságában ne kételkedj.

Kép
kissmanó

Nagyjából érthető, köszi... :oops: Először az akváriumhoz a szivattyús cső használatát sem vágtam, de csak egy kis fizika és megoldódott a dolog... De mentségemre legyen mondva, hogy férjem sem fejtette meg elsőre, pedig ő nagy észkombájn! :lol:

Kép
Kép
tabati

Lányok, nem fogjátok elhinni, tesóm ma volt UH-on. Nekem még az unokahúgomról is kiderül, hogy kisfiú :lol: Eddig lánynák látták. Ruhát nem fog neki venni az én 3 fiam után, az tuti.

Kép
benta

Sziasztok Lányok,

Én is gondolkoztam már azon, hogy ki lesz az első, illetve azon is, hogy milyen úton-módon fogjuk értesíteni egymást illetve a topikot. Nem tudom, hogy erről esett-e már szó, de arra gondoltam, hogy esetleg jó megoldás lenne "félbe hajtani" a hónapot és így mindenkinek lenne egy párja, akit értesíthet, aki aztán továbbadja a topiknak az infót. Tehát, hogy mondjuk a teljes létszámot megfelezzük időrend szerint és az első "fél hónap" első anyukája és a második "fél hónap" első anyukája lennének párban... hmmm... nem tudom, sikerült értelmesen fogalmaznom? :oops: :shock:

Tegnap nagyon kis mimóza voltam, hagytam magam úgy megbántani, hogy 2 órán keresztül csak sírtam és sírtam....most már bánom, hogy keseregtem, hisz tudom, hogy a Babánknak sem tesz jót, nem is mocorgott amíg potyogtak a könnyeim. Egyébként pont aktuális téma, a hízás. A Férjem egy rokonánál vigyáztam a kisfiúkra kb fél órát, mert el kellett otthonról mennie hirtelen Apukájának, és Anyukája hazaérkezéséig- aki aerobic órát tartott- ott voltam Vele. Kb. 2 hónapja nem is találkoztam az Anyukával sem, így széles mosollyal fogadtam, amikor megérkezett, de az hamar lehervadt az arcomról, a következő mondat hagyta el a száját közvetlen köszönést követően " Jól nézel ki, az alapján, amiket mondtak nekem, sokkal rosszabbra számítottam..." Nem kaptam szikrát!! Kérdeztem, hogy ki mondott és mit, de természetesen nem árulhatta el a forrást, de az a valaki konkrétan azt állította, hogy borzasztóan kövér vagyok és szörnyen nézek ki. Eljöttem haza, és ahogy léptem be az ajtón már úgy sírtam mint egy kis gyerek. Annyira-de annyira sértőnek éreztem azt, hogy életem egy legboldogabb időszakába így "belepiszkáljanak" illetéktelenek, hogy borzasztó, utána pedig már azért sírtam, mert haragudtam magamra, hogy hagyom felhúzni magam és a babának ártok.... Tény: viszonylag kis városban élünk, de a 3-4 barátnőmön kívül szinte senkivel sem beszélek, max a pékségben láthatnak reggelente a "rossz nyelvek", mielőtt indulok dolgozni. A munkámból kifolyólag csinosan, elegánsan kell járnom, ami azért mindnyájan tudjuk, nem kis erőfeszítést jelent és igen, híztam 14 kg-ot, ami nem kevés, de azt a fejem tetejétől, a lábujjam hegyéig osztottam el és ami a legfontosabb, jól érzem (éreztem eddig) magam a bőrömben, boldoggá tesz a babavárás. Lelki szemeim előtt láttam, hogy a torna órát követően összejönnek és elrettentő példaként emlegetnek... és legfőképp azért bántott, mert a kislányom anyukáját és a Férjem feleségét bírálják, amit Rájuk nézve érzek sértőnek és fáj.... Hamarosan túl leszek rajta, f*szság, hogy egyáltalán foglalkozom vele, Ti legyetek okosabbak és ne hagyjátok, hogy nyomorba döntsenek ilyenekkel, még véletlenül sem.

Puszi Nektek

Kép
cincibabus

Sziasztok!

Erika hali! Ékessel mi újság? Sikerült valamit haladni? Jobban van már?

Moncsy mi vettünk kókuszpólyát a bababörzén 2500 Ft volt. Először én is azt húztam ki a listáról, hogy felesleges cucc. Aztán megbeszélgettük, hogy bizony sok olyan látogató lesz, aki életében még nem fogott kisbabát, és ugye össze vissza kalimpál a drága, nehogy valami baja essen (megjegyzem anno nekem így csavarták ki a karjaim baba koromban) kell a pólya. Először hagyományosban gondolkodtam, de mivel viszonylag olcsón adták kókusz lett. Nagyon egyszerű hajtogatni, kicsit merevebb az alja a kókuszrost miatt és ezért jól tartja a babát, vékonyabb, mosható. Aztán ha kinövi kistakrónak, babakocsiba alátétnek is jó lesz.

Rod tegnap este megint jól összeveszett az anyjával. Most meg valami lakás csere-berén kavar az öreglány. Csak ugye nem tud intézkedni, mert amit cserélni akar (amibe betelepedett) ugyebár pont azuramé tulajdonjogilag, így a közvetítő elküldte a sunyiba :D Be akarta palizni, hogy menjen el, és írjon alá. Amire az én drágám ugye nem hajlandó (amúgy se ér rá), meg lemondani sem a részéről sem semmi :D Tényleg megváltozott a pasi!
Már második hete késő este jön haza, güzül mint az állat, hogy végezzen a határidősével és el tudjunk menni hosszúhétvégére. :oops: Én meg mikor itthon van kényeztetem, mert megérdemli. Pont reggel mondta, hogy nem akar halogatni, igenis menjünk el, mert az elkövetkező 18-20 évben úgysem tudunk kettesben lenni úgy igazán. Utána meg a gyerek fogja elvinni a pénzt, meg ki tudja mi lesz az üdülési csekkel. :D
Sógor szerint pedig dagi vagyok (nem tudok rendesen beülni az asztalhoz), és bélpoklos, mert úgy iszom a rostos gyümilevet és annyi gyümit-zöldséget eszem hogy az katasztrófa. Én meg kiosztottam, nem én vagyok az, aki minden nap húst akar enni, és együltő helyében felzabál egy kilót Úgyhogy egészen elégedett vagyok :D

Ja mégegy, aztán megyek kiheverek felpolcolom a lábam mert kezd zsibbadni. Lehet április közepén lesz berni pásztor kiskutyánk :) Jó házörző, ami kell is falura, és imádja a gyerekeket, nyugodtan lehet húzni-vonni-lovagolni. Apukám először fintorgott, hogy korai még, meg hogy messze kell érte menni (Szentendre, de már fűzöm Rod haverját, hogy ugyan segítsen már elhozni a kutyust, vagy a gazdi segítene már a szállításban Fehérvárig), de mondtam neki, hogy annál közelebb egyszerűen nem találtam. Így is mázlink lesz, ha sikerül, mert törzskönyves szülőktől származik, de olcsón adják mert színhibás, nem lehet kiállítási vagy tenyész kutya. Nyah drága Binim halála után meg lesz oldva a gyereknek a kutya kérdés is.
Kép Szülei, az anya bal oldalon tenyész
Kép Őróla van szó. Színhibás, nincs benne barna folt, és hiányzik a homlokáról a fehér csík, olyan lesz mint az apja
Vendég

Cincibabus!

Bocsánat...de ez nemcsak a pékségbeli pletykálkodók szegénységi bizonyítványa, hanem az Anyukáé is. :roll: Nem szabad a szívedre venni, de megértelek, hogy sírtál, nehéz az, hogy egyik fülünkön be a másikon ki... :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Tabati!
A cucc a gyerkőc orrából nem kerül bele a porszívóba, legalábbis a miénknek az alján van egy kis tartály, ami felfogja. Az akváriumi szivattyú rajtunk is kifogott :wink: ...

Kissmanó!
Hétvégén újból hívom Katát, csak nagyon tolakodó sem szeretnék lenni, mivel ő sosem ír/hív....és Evicuskát is tervezem körözni, mert ezer éve nem hallottam felőle se....Lenicivel is mi lehet?

Benta!
Ez ismerős szitu :D , legalább a srácok majd jól eljátszanak....

Puszedlivel pont múlt héten beszéltük, hogy vajon ki kezdi a sort? Elvileg nekem "kellene", de biztos vagyok benne , hogy Nóri ráhúz majd pár napot, úgyhogy tuti nem én leszek az első. Én Evicuska és Puszedli számát tudom, úgyhogy ők majd remélem megosztják veletek.....

Cincibabus!
Tényleg ne vedd fel!!! (Tudom, hogy mondani könnyű.) De a "kedves" rokonról is megvan a véleményem, így tegyen nekik szívességet az ember. :? Még ha nagyon sokat is híztál volna, akkor se kellene megjegyeznie!!!!

Minden súlyproblémával küzdőnek "vigasztalásként"
Sógornőm +58 kg-t hízott (56-ról indult), na az tényleg sok....( de leadta!)

Anuk!
A kutyus nagyon-nagyon édes!!! :D
Tök jó, hogy Rod így megváltozott és drukkolok, hogy összejöjjön a pihi!!!!
Szülésfelkészítőn a juttatásokról volt szó a múltkor és az igénybevételhez vagy a személyid kell, vagy meghatalmazás, úgyhogy tuti nem fogja tudni rátenni az öreglány a kezét Emma pénzére.

KépKép
amadea

CINCIBABUS!

Nagyon megértelek,ért már engem is olyan beszólás,hogy sírtam miatta.Nem is egyszer.Tudod,én sportoltam,és ahhoz képest én is tisztában vagyok vele,hogy sok felesleg van rajtam.Volt olyan,hogy Ékes születése után találkoztam olyannal,akinek régen én tartottam edzést és büszkén mutattam neki a Babámat,és ő ahelyett,hogy megkérdezte volna,hogy hívják v. hogy vagyunk,vigyorogva mondta,hogy mondták az edzőteremben,hogy híztam,de áruljam már el,számszerűen is,mennyit?Mert ők kb.15kg-ra saccolják...Na,akkor pl.én is sírtam otthon.Most is bántanak ezek a megjegyzések,nagyon,de már túlléptem rajtuk...Szóval nem vagy egyedül,bár tudom ez ilyenkor nem sokat ér...de valamit talán mégis!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ékes+tesó

Benta, köszi. Igen, Hajdú drnő valóban van a praisban és az Istenhegyin is, de nekem nem sürgős, ráadásul a kórházban ingyen van. Igazából a szonográfus és a dokim is azon az állásponton van, hogy ez nem számít, úgyhogy nem aggódom. Csak elmegyek bizos, ami biztos alapon!

Puszedli a homeos bogyókkal kezelgesd, és külsőleg tényleg jó a Sperti krém. Nekem is az van - azon kívül, hogy szerintem büdös, tényleg jó! Ráadásul ez az egy, amit bátran használhatnak kismamák is. Nekem múltkor adtak a patikában ingyen kúpot is. Sajnos lejárt a szavatossága, de a nő azt mondta, ő használná. Én most kismamaként nem, de eltettem a hűtőbe, gondoltam szülés utánra jó lesz. (én gyógyszergyártónál dogloztam, és tény, hogy nagyon sokat ráhagynak)

Tabati, köszi, ez bíztató, de jobban örülnék, ha Áron nem az utolsó pillanatra hagyná a befordulást!

Erika, ez is benne van a pakliban, sajnos, ráadásul az pluszban idegesített, hogy múltkor a 4d-n végig a feje előtt volt a köldökzsinór...de azóta nem gondolok rá, és így remélem nem is lesz baj!

Heni, nagyon ksözönöm! Jól teszed, hogy beszélgetsz! Én is ezt teszem, most majd még aktívabban, hogy biztosan hasson. Egyébként érdekes, hogy mikor múltkor be volt fordulva, csomót gondoltam arra, hogy milyen kényelmetlen lehet így neki - erre tessék most ücsörög...szóval lehet ez a mostani helyzet is a gondolataimnak köszönhető!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Én tudok kölcsönkérni orrszívót, de azt sem tudom, hogy szükségem lesz-e rá.
Kolleganőmnek 3 éves a kislánya, de még soha sem kellett nekik.

Én úgy vettem észre, hogy a babák nagy része a kiírt nap előtt jön a világra.
Én a fiamnak mondom, hogy a június azért várja meg.

Cincibabus ahogy Amadea írta, végül is ő az én „párom”, nekem az ő telefonszáma van meg, ill. Ácicáé. De ha vki szeretne még első kézből megtudni a hírt, szívesen cserélek vele számot!:wink:

És ne bánkódj a rossz akarókon! Csak irigykednek! Persze, hogy nem esett jól, senkinek sem esne.

Anuk: szépek a kutyák! és tök jó, hogy Rod így megváltozott!!

Itt az irodában a szokásos..az utódom nyomja a felesleges kérdéseket. Hogy fogom kibírni a hátralévő 2+1 hetet?
:shock:
Vendég

Cinci, drága,
elhisszem, hogy rosszul esett! Akinek ez a boldogság, hogy máson csámcsog, annak nagyon boldogtalan lehet az élete. Az emberek irigyek, te pedig csinos vagy, fiatal, és anya leszel, minden okuk megvan az irigységre. Innentől nem tudsz jót tenni. Ha simán szülsz, azért, ha császárral, azért leszel hibás. Ha szoptatsz, miért úgy és annyit, ha tápos lesz, akkor jajj milyen anya vagy. Ha adsz rá sapit, az a baj, ha nem, akkor az. Mindenki jogosultnak érzi magát, hogy belebeszéljen egy kismama életébe, és persze mindenki tudja a tutit.
Fel a fejjel, légy magabiztos, növessz páncélt, mert az emberi butaság határtalan!

Anuk,
szép kuty. Anyukádéknál lesz?

Kép
benta

Én eddig mind2 fiút túlhordtam, és a ráhúzott + 1 hét után, a 42. héten /mint a tehenek/ indították őket. Ha lehet, ezt most kihagynám! Spontán szülést akarok, és nem kell megvárni a júniust, hallod, kisfiam? :lol:

Kép
benta

Amadea: tudom ám, hogy kellemetlen mindig neked érdeklődni Katánál. Nem is azért írtam, hogy ismét hívjad.
Lenicivel igazad van, ő sem volt rég.
Evicuska is ritkán jön, bár ő azért nem annyira fehér holló.

Anuk! Te aztán mindent elintézel. Rod pedig a kész csoda. Tiszta álompasi lesz mire megszületik Emma-Rebeka.

Cincibabus: aha, mondani könnyű. De legalább te is tudod, hogy nem jó ha sokáig sírdogálsz. Bár remélhetőleg tegnap kifújtad a gőzt.

Na, apa kicsomizott, s most már látom utólag milyen is a névnapi ajándéka (szombat délután vették meg a húgomék, én meg küldtem a pénzt). Na, majd kiderül milyen befektetés volt.

Ma rá mertem állni a mérlegre. 8,7 kiló. Na, nem egy álomsúly, de én meg vok elégedve.

Benta: sebaj, majd az unokáidnak. Bár arra még kell várni, ugyi.....

Kéne menni a telefonom után.

milyen leves legyen ma? (jól nézek ki, ha ebben az órában a kitalálás fázisában járok) sült csirkecombi lesz a második. petrezselymes krumplival (ha veszek petrezselyemlevelet)

Kép
kissmanó

Heni,Anuk!Köszönjük szépen,Ékes sokkal jobban van,tegnap nagy nehezen le tudtuk adni a kakamintáit a vizsgálatra :oops: :lol: ,kb.1 hét múlva lesz kész. :evil: Bár sokkal jobban van,nem vagyok nyugodt,mert az elmúlt 3 hétben volt ez így többször is!Tegnap voltam már vele manótornán is,(szeptember óta járunk,csak most kihagytunk párat)és megdöbbentően bátran viselkedett az én kis félénk lánykám!!Már szaladgált is a többiekkel,Persze csak tisztes távolból és tőlem meg volt hogy 3 méterre is eltávolodott!!! :lol: :lol: :lol: Ez nálunk nem kis eredmény...

Anuk!A kutyus nagyon édes,egy gyereknek szerintem nem lehet olyan hogy korai... :lol: Bár ugye én kutya-fanatikus vagyok...

Amadea!Én biztos vagyok benne,hogy Te is és Nórababa is imádni fogjátok a kendőt!Megkérdezhetem,milyen színű,amit szeretnél?

Manó!A pólyáról nekem is ugyanez a véleményem,bár valakinek biztos beválik...Örülök viszont,hogy tudtál pihenni egy kicsit a megpróbáltatások után.

Tabati!Az orrszívó-porszívó tényleg nagyon hasznos,mi 3 fajtát is használtunk már,(2-őt eltörtem :oops: )bele lehet jönni a tisztításába is...

Kép

Kép
ékes+tesó

Kissmanó: borsóleves?
Vendég

Noémi: neked is köszi! most már sokkal jobb, nem is érzem. Bár gondolom holnap reggel megint kellemetlen lesz:(, bár ne így lenne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.25 13:28-kor.
Vendég

Igenis beszéljétek meg a kis buksifejűekkel, hogy mit miért jó.
Grétikémmel annyira megdumcsiztam, hogy nem jött hamarabb, szépen betöltöttük a 40. hetet, majd csütörtöki napon, úgy ahogy azt én elképzeltem, szépen indítás nélkül jött. Köldökzsinórját is békén hagyta, dokinéni uccsó munkanapját kipipálva rippsz-roppsz kirobogott.
Most öcsikét még hagyom nyugiban, elég stressznek van kitéve köldökzsinóron keresztül, de majd mikor betöltöttük a 35. hetet, majd jön neki is a fejmosás. No, nem sűrűn, azt tuti én sem szeressem.

Ja, s Edinámmal ijesztgetett anno az akkori nődokim, hogy császár lesz, mert kb. annyi idősen mint most Noémi Áron bébbel, ő sem volt fejfekvéses. Más dokit is kikérdeztem, s ő is a császárra adta le a voksát, hogy már nem fog megfordulni. Akkor minden előnyét elővettem a császárnak, s bizonygattam magamnak, hogy úgy lesz a jó. Sokára, de sikerült elfogadnom. Erre kb. 5 hétre az említett előzmények után a jány befordulva. Akkor meg azért estem kétségbe. Hisz nekem megvoltak a fejemben a császár előnyei. És végül tényleg, mostanáig szerencsémre csak hüvelyi szülésben volt részem. Megmaradnék ennél. Tapasztaltam, ez jó volt nekem (na nem az, mikor szülés után 5 nappal a hüvelyem, gátam, sebeim belülről összeomlottak), ha nem muszáj, nem tapasztalnék újat.
De a béb egészségéért mindent!

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Még nem volt időm olvasgatni, de gyorsan leírom, mi volt velem tegnap du+ ma. Tegnap fent voltam Pesten a szokásos suli, nem csináltal semmi extrát. Hát du. úgy begörcsölt az egész hasam, hogy nagyon-nagyon megijedtem, menni is alig tudtam, a vonatra is elég nehezen másztam fel... Kb 2 órán keresztül elég intenzív volt, Borcsa baba is annyi mocorgott, biztos neki is nagyon rossz volt vmi. Mire hazaértem, kicsit mérséklődött, de még mindig fájt, éjjel is alig aludtam. Reggel István bevitt a kórházba, mert ott van ilyenkor vizsgálat, és mindenképpen tudni akartam, hogy rendben van-e minden, bár már csak húzódott kicsit. Azt mondták, h a dokim nem rendel, így beadtam az aktuális rendelőhöz a papírjaimat. A folyosón mégis találkoztam a dokimmal, azt mondta, h megvizsgál ő, csak várjak kicsit. Közben behívtak a másikhoz, azzal kezdtem, hogy én xy betege vagyok, most mondta, h megvizsgál ő, kérem, adják vissza a kiskönyvemet. Doki erre leüvölti a fejemet, hogy mit képzelek, miért nem mondtam ezt előbb (ezzel kezdtem, nem tudom mit akart. Ha bekopogtam volna a könyvemért, tuti azért üvöltöttek volna!), na akkor menjek is.... Remek. Végül megvizsgált a dokim, hála Istennek, minden rendben van, zárt a méhszáj (c=3000), és nyugodt. Azt mondta, hogy valószínű a beleim görcsöltek be, mert ilyen hosszú ideig tartó görcs biztos meglátszana a méhen. :oops: :lol: :lol: Lényeg, h nem kellett bentmaradnom, mert a tágulásnál megint berakott volna a kórházba. Még szívhangot is hallgattak, meg elküldött UH-ra.
Na, az sem volt semmi. Egy idősebb iszonyat mogorva nőci volt bent, a kivetítőt nem kapcsolta be, pedig csak kismamák mentek hozzá- ennyit a női empátiájáról! Mikor felfeküdtem, kérdezte az asszisztenst,h mikorvoltam utoljára, az mondta, h két hete. Dokinő: akkor meg minek jött most?? Az asszisztens mondta, h tudja, 30. hét, akkor mindenképp kellene... Következő beszólása: igen lelapulnak a fülei, csask nehogy úgy maradjanak... Ezután megkérdezte tőlem, h kisfiú-e v kislány (b...meg, ott látod a képet, nem igaz, h nem tudod megnézni!!!!), mondtam, h kislány. erre megjegyezte, h biztos szép lesz, mert szép hosszú a haja. Mondtam, h ha lehet, akkor kérnék egy képet, ezt elkezdte keresni (persze még mindig nem láttam semmit). Egyszer elmosolyodik (egyetlen normális reakciója az öt perc alatt), hogy milyen helyesen nevet. Na erre már felültem és belebámultam a monitorába, hogy hadd lássam már a gyerekemet! Persze vmi olyan kép volt, ami egy nagy paca és egy kis nyitott vonal a szája, de mégiscsak Borcsa! Mondta, h keressen-e jobbképet. Én kis naivan azt hittem, h ezt elmenti, és majd a kettőből kiválasztja a jobbat. Na, nem kitörölte a gaz, mint kiderült! Másik képet meg nem bírt csinálni, mert huzogatta a cuccot egy ideig, majd olyan képpel, mint aki nagyon megunta már, h ennek a cirkuszoló kismamának a rinyáját teljseítse közölte, hogy sajnos nincs jó felvétel. Ezután adott egy tök vékony vattát,h megtörölhetem magam (megjegyzemannyira összetrutyizott, h mindenem olyan volt), majd amikor a köv. páciensnek odakészített törlőt is elvettem, mondván, h az előző nem volt elég, még egy mogorva pillantást is kaptam tőle... Így kicsit csalódott voltam, de aztán később elgondolkodtam, hogy mit nem adtam volna még 2 órával ezelőtt is azért, hogy minden rendben legyen, és tessék,ez van, én lehteka világ legboldogabb embere! :lol: :lol:

Ja, várakozáskor pont vittek haza egy újszülött pici babát, olyan helyes volt, de teli torokból bömbölt.
És a méretek: BPD 74 mm AC 250 mm FL 49 mm
becsült súly 1379 g.

Bocs, h ilyen hosszú voltam, de megint felhúzott, h minek kell ilyen bunkóknak lenniük...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Cincibabus: szerintem jó ötlet a telefonszámcsere a hónap elején és a hónap végén levők között. Zalán topikjában is így volt, és nagyon jól működött.
Amadea, tény, hogy megvan egymás telefonszáma, de mi van ha egyszerre szülünk? :lol: simán lehet, főleg ha úgy érzed, hogy túlhordod.

Pólya: még mindig az mellett vagyok, hogy a dögmelegben én sem akarom pólyába rakni, nekünk nem lesz. (Zalánnak se volt)

Most döntöttük el hogy április végén még belevágunk egy fürdőszoba felújításba, no meg akkor lezavarjuk a festést is (gyerekszobát, meg a mi hálónkat).

Zalánnak beszereztem a kistesós előadáson előadó pszichológus csajszi javaslatára két kistesós könyvet is, még ismerkedünk vele. Szerintem jóval nagyobbaknak szól, de az előadáson mindenki váltig állította, hogy higyjem el hogy sok mindent megértenek a gyerekek. Az utóbbi pár napban már megsimizi, puszilja a pocakomat, persze csak akkor ha kérem.

Császárra visszatérve: nekem is gerincérzéstelenítő volt. Ami egyébként rohadt sz.r volt abból a szempontból, hogy mikor jöttek az utófájások, akkor ugye nem tudtam mozogni, tehát totál fekve, kinyújtott lábakkal szenvedtem szép csendben... jobb lett volna ugye összegörnyedni, na de nem lehetett. A lényeg, hogy nekem is volt katéter, és még ilyen trutyi gyűjtő zacsi is bevezetve a sebbe. A katéter sz.r.bb volt mint mondjuk a beöntés. A zacsit én is undinak találtam szülés előtt, itt Tatabányán csak a váróban lehet látogani a kismamákat, furcsán is néztem szülés előtt, hogy hogy tudnak kijönni pisizacskóstól, trutyis zacskóstól, én biztos nem jönnék... dehogynem jöttem ki :lol: Inkább a hülyeség az volt, hogy miután fel kellett állni már, és tényleg minél többet mozogni, akkor se szedték ki a katétert... ez mondjuk hülyeség szerintem. Szerdán délután műtöttek, péntek délben már a rooming in-ben voltunk, simán el tudtam látni Zalánt.

Mellszívó: nekem avent kézi van. csak az elején fejegettem, utána max. akkor ha tényleg nagyon kemény volt, de jobb az ha beáll a kereslet-kínálat.

Ja, babakocsink még mindig nincs. Még mindig töprengek.

Kép
Kép
evicuska

Köszi Lányok a kedves és biztató hozzászólásokat, már növesztem is gyorsan a páncélt. Manó, erre nincs véletlen valami jó homeós bogyó? :lol:

Jut eszembe, lehet, hogy figyelmetlen voltam, de korábban esett szó a szülést könnyítő homeopátiás szerek listájára, az kikerült végük Kissmanó, vagy priviben kellett kérnünk?

Kép
cincibabus

közkincs lesz, mihelyst a szkennert hozzákapcsolom a másik géphez.

Kép
kissmanó

Jajj, Kissmanó, de jó, hogy mondod Lenicit! Az én hibám, mert nem néztem utána, hogy elment-e a privi Neked már régebben... de ha nem gond, akkor leírom most itt. Szóval jól van, minden rendben vele, csak rengeteget dolgozik. Most ők is felújítanak, rendbe tesznek, alakítanak, mellette rengeteg munkája van, és a két gyerkőc mellett nem nagyon van ideje írni... Elnézést kérek, legközelebb ha privit küldök, megnézem majd, hogy tényleg elment-e... :oops: :oops:
Viszont most megy majd egy mindenképp a dátumokkal.

Cincibabus, egy kicsit olyan érzésem volt, amikor olvastam a "leveled", mintha egy városban élnénk. Itt is nagyon undorítóak tudnak lenni az emberek. Nekem megjegyezték, hogy "milyen szörnyű ez a terhesség, mert épp hogy leadtál "pár" kilót, vissza is fog jönni". Na, én nem hagytam magam. Elmondtam az illetőnek, hogy én nem veszem egyáltalán terhességnek a várandósságot, és hogy örülök neki, hogy "terhesen" vagyok olyan súlyban, mint ő terhesség nélkül. :) Na, erre aztán csuti lett. :) De azt azért még megjegyezte, amikor megkérdezte, hogy kisfiút vagy kislányt várunk, és mondtam, hogy fiút, hogy "akkor mostmár tudom, miért olyan büszke rá az apja." Akkor meg Miki "ugrott" rögtön, hogy ha olyan családból származna, mint a csaj, akkor vszínűleg így lenne, de ő akkor is büszke lenne a gyerekére, ha történetesen nem Benitonak, hanem Georginának hívnák. És hogy szégyellheti magát az olyan, aki attól érzi jól magát, hogy azt figyeli, hogy egy kismama mennyit hízik a várandóssága alatt. Meghogy ha ő is lett volna kismama, akkor tudná, hogy ilyenkor nem érdekli az embert semmi, csak hogy a babájával minden rendben legyen... De hogy ő vszínű a kutyának sem kell, és már azt is tudja, miért. :D:D:D A nő nem kapott szikrát. Meg én sem... :D:D Csak lestem, hogy milyen vérmes tud lenni az én drágám, ha a kismama feleségét bántja vki... Úgyhogy Anuk drága, el tudom képzelni, milyen érzés lehet, amikor Rod kiáll Melletted. Remélem, ez mostmár mindig így marad. Ez a "páros" dolog meg tényleg jó ötlet... dehát ehhez kellenek a többiek is. Én bkit elfogadnék szívesen közületek "páromnak" :):)

Heni

Kép
szheni

Amadea: még mi is lehetünk benn egyszerre, ha Nóra baba pár napot ráhúz, Nándi baba meg előbb ki szeretne jönni.

Csillag: örülök, hogy minden ok veletek. Ezeket a nagyüzemi vizsgálatokat meg sztem mindenki utálja, nem értem miért nem lehetnének kedvesebbek. Én még nem is hallottam olyat, hogy ha vkit nem a saját dokija vizsgálta volna meg, hogy pozitívan nyilatkozik az őt megnéző dokiról.
Vendég

Csillagtáncos, azért nagyon jó, hogy végülis Borcsa baba jól van. A többi meg... tényleg nem értem, miért mennek ilyen emberek orvosnak... ráadásul nő!!! Kedves tőle. Nem baj, ne is mérgelődj rajta! Nem ér annyit az egész...

Heni

Kép
szheni

öööö, ha nem baj, akkor rólunk majd egy ex topiktársam fogja küldeni nektek az infót.

Kép
kissmanó

Heni: én szívesen "párosodok" veled :wink: :D

Manó: nem baj, a lényeg, hogy kapjunk infót!
Vendég

Heni: ti aztán jólbeolvastatok Mikivel! Lesett a nő, gondolom... :lol: :lol: Én olyan kis jámbor vagyok, pedig tegnap velem is bunkók voltak. A sulinkban elég sok emelet van, és a lift záras. A portás mindig kedvesen kinyitotta nekem, de tegnap mondta, h úgy tudja, h kérhetek a számítástechnikás srácoktól kulcsot állandóra, ha akarom, és akkor az kényelmesebb lesz, mert mindig tudom állítani a liftet. Felmentem a srácokhoz, h ezt hallottam, erre közölték (jó, ők mindig hasonlóan bunkók, de ennyire): hát ez nem biztos, h fog menni, mert vagy 4000 Ft-ot kell fizessek érte, vagy kell rektori engedély... lementem a rektorhoz, aki röhögött és felhívta őket, h adjanak már kulcsot egy kismamának!!! Erre azok közölték vele, h adjon nekem írásos engedélyt... Végül a titkárnő talált egy plusz kulcsot és kedvsen (papír és pénz nélkül) kölcsönadta... :lol: :lol: Szóval én kihagytam egy jó kis beolvasást, de annyira megdöbbentem, h hogy lehet vki ennyire bunkó, de végül is ffi, és nem képes felfogni, h egy 7. hónapban lévő kismama nem tud 3-4 emeleteket gyalogolni naponta többször. :lol: :lol: (hú, tegnap hazafele meg is haltam volna, mert a liftig is alig bírtam elvonszolni magam...)

Hordozókendő:
jó, hogy írtátok ezeket a linkeket, én biztos veszek, és megnéztem már a mamamit is, tényleg elég jól leírják, h milyenek vannak. viszont szerintetek mekkora kell, ha a férjem is szeretné vinni a babát? Én 170 cm-es vagyok és most 75 kg (baba előtt 68), ő pedig 186 cm és 120 körül - emiatt vegyünk nagyobbat? Mert az egyik honlapon az van, h az apukáknak más kötést ajánlanak, h ne kelljen nagyobb kendő. Hát nem tudom...

Moncsy, üdv köztünk, nem írtál már régebben is ide párszor? Én nem szoktam a júliusi topikot nézni, és mégis ismerős a neved.

Anuk:
nagyon helyes a kutyuska! Esetleg azért nem gondoltad, h vártok egy kicsit, h Emma kiskutyát lásson? Bár úgysem fog rá emlékezni, h egy évsen milyen volt a kutya, de lehet, h így is nagy élmény lenne. Bár abban is van ráció, h egy év múlvára már nagy lesz a kutyus, és akkor már okosabban elviseli az esetleges tapizásokat és szőrkitépéseket Emmától. :lol: Mi is akarunk még egy kutyát, de mostanában, mert a másik unatkozik egyedül.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Cincibabus: neked akartam még írni, hogy te is jó bunkókkal vagy körülvéve... mondjuk a pletyka mindig is ilyen szemét, szerintem tuti rá vannak állva a kismamákra, és mint talán Benta írta, úgyse jó semmi, amit csinálsz... úgyhogy hajrá, vértezd fel magad!
A páros dolog szerintem is hasznos lenne, talán ez a legpraktikusabb. Mert tényleg jó lenne tudni, hogy ki hogy van a kórházban, babákkal mi hogy van stb. mert elég valószínű lesz úgyis, ha vki a terminus közelében eltűúnik 3 napra, h megszült, na de nem mindegy, mi van velük!!! Már én is olyan kíváncsi vagyok, hogy ki kezdi a sort, és remélem, nem lesz koraszülöttünk!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag: mi ha veszünk hordozókendőt, akkor a nagyobbat vesszük, hisz úgyis apa cipelné többet. És ő a nagyobb darab. Vagyis a magasabb, mert én vagyok a nagyobb darab :lol: .
Vendég

Puszedli: én is erre gondoltam. És így még fontosabb vmi tuti jó anyag, mert ha mi visszük, a még nagyobb kendőtől még jobban meg fogunk sülni... Egyelőre ezen a kettőn filózok, h valahogy össze kellene egyeztetni... Vagy bikiniben fogunk járni! :lol: :lol:

Na megyek pihikélni, mert azért persze elrendelte az orvos a pár nap intenzív pihenést.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

:D De jó sokat írtatok.

Csillagtáncos sajnálom az UH-t, tényleg elég böszme volt a nő, de legalább minden rendben ez is valami. Sőőőt :) Nagyszerű méretei vannak a babucinak.

Heni nem semmi lehetett :D Na így kell letorkolni másokat. Én úgy fogom fel, hogy irigykednek, és kész slussz passz. Rod minden este megjegyzi, hogy milyen szép kismama vagyok, megsimizi a pocim, beszél Emmának, úgyhogy kezd kirózsaszínesedni a világ.

Júni 4-9-re vagyok kiírva. Mindkét dátum benne van a kiskönyvemben. Mondjuk bűvölöm Emmát, hogy május végén szeretném, ha a nagymami szülinapjára kibújna és köszöntené. :D Várom a "párom" jeligére üzenő társat keresek. :)

Kiskuty:
Apukáméknál lesz falun, kertes házban. Mivel az első udvar egy része játszótérré lesz alakítva, a hátsó (régen úgy hívták gazdasági, de már csak tyúkok vannak elkerítve, a többi füvesítve van) lesz a kutya birodalma :) Persze előre jöhet majd, csak a gyereknek lekerített részre nem mehet. (Nehogy belelefetyeljen a pancsolóba, vagy kikaparja a homokozó részt. Apukám már várja, hogy jó idő legyen és elkezdi kialakítani, a faárut már beszerezte, és a hintaállványnak való vasakat is. Emlékszem, mikor mi voltunk gyerekek milyen szupi volt az almafa alatti játszópark, kár, hogy szét lett szedve, de most új és "modern" lesz.)
Én úgy gondolom, nem baj, ha ennyire kicsin nem molesztálja a gyerkőc, nyár vége felé már nagyobb lesz a kuty, talán okosabb is és jobban elviseli. Apukám kitalálta, hogy talán kutyaiskolába kéne járatni, de mindenképpen tanítani akarja, direkt a baba miatt. Emma meg dögönyözheti még jópár évig, ekkora plüssállata úgy sincs. :) Később pedig majd felelősséget tanul.

Gondolkodom rajta, hogy el kéne menni a gyógyszertári cuccokat beszerezni, de olyan hideg van, hogy brrrrrrrrrrr. :( Süt a nap, de nagyon csalóka.
Vendég

:):) Tök izgi ez a "párosodás"-téma. :) Engem komolyan megmosolyogtat. Mint amikor "angyalkáztunk " a suliban. :):):)

Puszedli, köszönöm szépen a "felkérést" a táncra, ha akarod, akkor majd leírom a telószámom, és értesíthetjük egymást, ha bmi gond van. Vagy ha nem gond van, csak úgy értesíteni akarnál vmiről. :):):) Tényleg úgy érzem már köztetek magam, mintha a tesóimmal beszélgetnék. Mintha ezer éve ismernénk egymást... és úgy bánom, hogy nincs egy nővérem, vagy egy húgom... :(
Szóval ha leszel a párom drága Puszedli, akkor küldöm az elérhetőségeket. :)

Jajjj, Anuk, gyönyörű ez a kiskutya! Bár én is úgy vagyok vele, hogy imádom őket (persze az ilyen meztelen kutyákat annyira nem, és van a sógornőméknek egy Bolognese-jük, aki idegbeteg, na azt sem.) Szóval ha lehetne, itthon nálunk nyugodtan lehetne egy kutyafarm. :) Nagyon jó dolga lesz a kutyinak apukádék birtokán... és ne foglalkozz senkivel, úgy dönts vele kapcsolatban, ahogyan Te jónak látod. :)

Heni

Kép
szheni

Heni: oké, várom!

Ja, meg ha esetleg még szeretne vki iwiwen is bejelölni, várom a jelentkezését!

Gyorsan eltelt a mai nap!
Nem is dolgoztam sokat!
És már lassan megyek is haza májas rizottót csinálni! Nyamm!

Anuk: ha kertes lenne a házunk, elkérném a kutyust!
Vendég

Ez a májas rizottó jó ötlet... most ettem nemrég, de megéheztem... és májas rizottót akarok enni!! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Csillag, azért ezek a pasik sem normálisak egészen... még jó, hogy az a nő tényleg átérezte, hogy milyen érzés lassan 7 hónapos pocakkal és Borcsával 4 emeletet mászni... ÉS Neked is ma van a hétfordulód! Gratulálok a 30. héthez! :) Holnaptól ez már a 31. :D:D

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, hétfőn megyek az orvoshoz, aztán meglátjuk.
a homeós tippeket külön köszönöm, abból mendenképp beszerzek valamit.

Anuk, nagyon édes a kutyi!!!

Cincibabus, ne foglalkozz senkivel, ez legyen a legnagyobb boldogságuk, hogy ezen csámcsognak.
Talán csak irigylik, hogy attól hízol, amitől!!! Úgyhogy sz...i rá!
Én már 9 kilónál tartok ( :o tartottam a múlt héten... :oops: ), de NEM ÉRDEKEL!!!!
Ez van! Örülök neki, hogy Bencém itt van a pocakomban és ez a lényeg!
Ráérünk ezen aggódni, ha megszültünk! most élvezem, hogy büntetlenül ehetek :D

Kép

Kép
mukkancs

Erika, örülök, hogy Ékessel egyre jobban mennek a dolgok. :) Biztosan örült, hogy visszamehet a gyerekek közé, úgyhogy remélem, legközelebb is ilyen bátor lesz ez a kis tündérke! :)

Annyira fáradt vagyok ma, lányok... azt hiszem, megyek, letusolok és ledőlök egy kicsit...

Heni

Kép
szheni

Mukkancs, remélem, minden oké lesz az orvosnál... szorítok majd nagyon.

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?