magunkrol:
PANNA 03,06-án meggyogyult a hasmenéses betegségböl, 07-én az orvos mondta, hogy mehet oviba. csütörtökön 8 körül bevittem, hazajöttem és elkezdtem készülödni a bevásárlás indulására. 1/4 12-kor sikerült is elindulnunk a barátnömmel és annak 5 honapos kislányával. a kosztolányi téren csörög a telefon, hogy a gyerek sir, mert nagyon fáj a füle, visszafordultunk. megvártam mig az oviban megebédelt és igy 5-en (2felnött+3gyerek) indultunk vásárolni. hát soha többet, hol az egyik üvöltött, hol a másik bögött.
este elmentünk fülészetre. a doki szerint nem látszik semmi, de az éjszaka kialakulhat. kaptunk egy fülcseppet amit itthon 2 patikában is probáltam kiváltani, de fél éve nem kaphato.
pénteken vissza a fülészetre. enyhe középfüll gyulladása lett a pannának, viszont sikerült beszerezni a fülcseppet.
BENEDEK neki szerdán egy kicsit lazább lett a kaija, de gondoltam az uj anyatejtöl (edit:nem ettöl, sajna), csütörtökön ugy összefosta magát, hogy utközben felhivtam egy ismerösöm, hogy tisztába tudome tenni nluk, mert komplett ruhát kellett rajta cserélni.
pénteken reggel bukott egy jo nagyott, délben pedig kihányt mindent.
na igy néztünk a szombati dupla szülinapi(panna+apája) és bene névnapi bulijának elé.
bene szomabton mindent kihányt ami bement, pannának meg igencsak fájt a füle.
vasárnap átvittük a heim pál korházba az ügyeletre, nehogy kiszáradjon és gond legyen, de hála a 80 éves(legalábbis elég közel állt hozzá) orvos szerint rendben volt a nedvesség tartalma, csak legyen meg a napi 500 ml folyadék.
kapott hányás elleni kupot, hipp ors200 italt hasmenés ellen (persze, hogy nem izkil neki és nem issza) és bukos tápit.
szegénykém evett volna csak minden kijött belöle. erre vasárnap délután megszünt a hányás, viszont most már 4 napja, hogy délután ugy 2-3 körül megszünik az evése, 1xüen nem tudok belediktálni 1 falatot sem.
tegnapelött éjjel már kiborultam, lassan nyugtatot kell szednem.
holnap megyünk sulyolni, kiváncsi vagyok mennyit fogyott a fiucska.
saját gif: igaz, hogy házi készitésü, de fogalmam sincs hogyan kell, mert a férjem készitette.majd menkérdezem melyik progival lehet ilyet alkotni.
--a vizalatti fotozás tök jol ment, készült 4-5 kép, gondolom ma mutatják meg öket, bár mi nem megyünk most uszni, de lehet, hogy a fotok miatt felmegyek // nem mentem fel
Ann: megoldodott az etetöszék vétel? ti cseréltetek parafára padlot, ugyi?
gabi75: mi még itt nem találkoztunk, mert ránk szakadt a sok rossz, de bene-baba sem az a kimondott ivos baba, söt semmit nem iszik. 1-2 hete vettünk neki csörös poharat, hát ami befolyik a száján annak a felét kitunkolja a másik felét hála nem tudja az lecsusszan. nálunk ennyi az ivás, de az orvos szerint nem kell neki okvetlenül innia, talán, ha melegebb lesz az idö.
edit: köszi, szépen itta bene a tejcit, a férjed igazán joképü és egyezzik az autokrol a véleményünk. mint kiderült egyforma márkáju és közel azonos tipusu a verdáink.
hanzika: sinlacot az orvos is felirhatja, nálunk igy volt, bár panna utálta az izét, benével meg nem is probáltam vele a milupa som gyümis tejpépet akarom kiprobálni
panu: a 2. képes kaja fagyasztásrol a szine és az állaga alapján más jut az eszembe.
zymafluor tablettát én nem adok és nem is fogok, felesleges gyogyszerezésnek tartom.inkább fogkefe, ahoz ugyis hozzá kell szoknia, nálunk a 2 fogára már mossuk, vagyi még csak rágicsálja, ja és én oral bébi fogkefét vettem, mert kicsi a feje.
barbi: hogy van a pont 8,5 honapos ikerteso? hány foga van, nálunk még mindig csak az also kettö van kint, felül semmi jel, egy kis duzzanat, de nincs fehérség....
klarissza: én is gondolkodtam anno fülhömérön, akkor braunt néztem ki, ugy 9-16 e ft-ig mozog az áruk, most egy sima digitális van, jo vékony és sec-perc alatt kész, igaz éjjel nem mérek, hacsak nem muszáj, ennyivel jobb a füles, mert csak odateszem és kész.
szerintem olyat vegyél amiben van olyan funkcio, hogy megjegyezze az utolso méréseket.
vásárlás:
nálunk is igy van, amit ö gondol azt rögtön, akár magának akár a gyerekeknek, de amit én gondolok ki azon 5 napig rágodik kell-e vagy inkább még se vegyük meg.
zsizsa: a tojás kreácioid fantasztikusan jol néznek ki, nekem a piros alapon fekete márványos(barikás alatt) tetszik.
pár év mulva küldöm hozzátok locsolkodni a fiamat, ilyen szép tojásért érdemes utazni egy kicsit.
a gyerköcök 2-2,5 hét alatt jo sokat változtak.
szinte mindenkinél olvastam uj atrakciorol.
gratulálok minden uj kuszo,mászo, fellállo, lecsüccsenö izgö-mozgo csemetének. és minden uj foggal rendelkezö babonak.
remélem jövöhéttöl nálunk is rendezödnek a dolgok.