Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak bejelentkezem, majd olvasok vissza.
Boti beteg (remélem kifelé jövünk belöle), igy megjártuk a Bethesdát. (magas láz 3 napig és dudorodó kutacs, minden más tünet nélkül) A labor eredmények jók és leláztalanodott (höemelkedés még van) ugyhogy bizom benne, hogy ez már a vége. Állitolag valami virus dolog lehet.
Berakok egy táblát, mintha valaki kérte volta, az újakat nincs idöm kikeresni, de ha megirjátok az adatokat akkor beteszlek benneteket.
Köszi,
Edit
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 9 hó + 28 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 9 hó + 18 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 8 hó + 30 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 8 hó + 22 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 8 hó + 13 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 8 hó + 13 nap Anna Rebeka
Zit Benjámin 2003.08.09 8 hó + 5 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 8 hó + 1 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 8 hó + 0 nap első baba
Szti Ákos 2003.08.15 7 hó + 30 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 7 hó + 23 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 7 hó + 19 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 7 hó + 17 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 7 hó + 14 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 7 hó + 13 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 7 hó + 13 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 7 hó + 12 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 7 hó + 11 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 7 hó + 9 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 7 hó + 8 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 7 hó + 4 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 7 hó + 4 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 6 hó + 27 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 6 hó + 26 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 6 hó + 24 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 6 hó + 22 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 6 hó + 22 nap János Ádám
Noja Levente 2003.09.23 6 hó + 22 nap első baba
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 6 hó + 16 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 6 hó + 16 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 6 hó + 11 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 6 hó + 2 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 5 hó + 11 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 5 hó + 10 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 5 hó + 6 nap első baba</font></pre>

Gabi75, boldog 8 hónaposságot Dávidnak!

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok Kép

Edit, jobbulást Botinak!!! Szegény ti Kép

Gabi, nekem is folyton takarítanom kell (kéne), mert Hami folyton koszos. De szerencsére ez mostmár nagyon egyszerű. Úgy utáltam a szőnyeget, azt nem lehet rendesenkitakarítani - vagy ahhoz vmi eszméletlen jó porszívó kéne, motoros kefével.
de jó, h végre kibújt a fogacska KépKépKép

Anita, jó, hogy végre itt vagy Kép Miközben el voltál tűnve, megvettük Berényben a habtapit, 26 darabosat a játékboltban Kép Most ez van lent a szobájában, itt meg a régi, a sok kis darabos, de itt mindig látja vki, hogy mit csinál, no meg egyelőre nem is szedi szét, úgyhogy nem gáz.
Játék: nálunk az van, h egy ideig elvan egyedül, de utána elkezd panaszkodni és játszani kell vele. Mesélni, énekelni, vagy új dolgokat mutatni. Úgy meg tudja unni a játékait, hogy hajde! Így az van, h van olyan játék, amit 1-2 hétig nem kap meg, utána megint imádja Kép
Új játék van nálunk: pelenkázóról sapka ledobálás - ezt ma kb. fél óráig játszotta. Ledob, utánanéz - apa v anya felad, ledob... stb stb

Zit, jó lehetett egy kis tehermentesülés Kép Mi is már kezdünk kipurcanni, de még bírjuk. Ecccerszeretnék egyben 8 órát aludni, na jó, 6ot... vagy nem egyben, de akkor 9 et KépKépKép Alkudozom Kép
Kis O betűs angyalkád, csodaari, el tudom képzelni, mit művelhet egész nap Kép

Meme, képek Kép Olyan jókedélyű kis csemete Kép
Zsuzsófi, kis öltönyös uriember, nagyonelegáns volt Kép

Zsizsa, fantasztikusak ezek a tojások! Ügyik vagytok!! Kép

Na megyek, mert épp kell vmi változatosság...ejóóóembúúúembújéééé
Pussz
Ann
annann

Gabi: látod, a fogacska settenkedett. Gratulálok hozzá és kívánom, hogy mielőbb elmúljon a nyűgi is.nem is tudtam, hogy zsoltika is ilyen ügyesen mászik már, ehhez is gratulálok.Milyen ügyes fiúcskaKép.

Edit: szegény Boti. remélem a hőemelkedés is elmúlik minnél előbb. Jobbulást kívánok.Táblázatot pedig köszi, hogy közzétetted ismétKép

Ann: most úgy szégyenlem magam, hogy nem néztem meg Neked időben ezt a szőnyeget, de tényleg nem jártam arra felé.Azért örülök, hogy kaptatokKép.Alkudozásod tetszik, ezzel én is így vagyok. Igaz még 5 óra folyamatos alvással is megelégednék egyenlőre. De igazad van a nem egyben 9 sem hangzik rosszulKép.Játék nálunk is van dobálósddi, nagyot koppan ,utánna nézés és anya felveszi. Ezt ismételgetjük vagy százszor, aztán beleunok, milyen anya vagyok...de szerencsére mindig sikerül valami mással elterelni a figyelmétKép.

Vera: hiányzol ám Kép.

Na megyek, mert hallom, hogy totyog azaz mászik kifelé Robó a szobából. Kép.Milyen érdekes, hogy mennyit fejlődtek már. Még az elején annak is örültem, ha követett egy tárgyat a szemével...Kép, Szép idők voltak, hiányoznak, de a mostani is gyönyörű, ne értsétek félre, csak picit rossz, hogy nincs már icipici babám.

Jó éjt : Anita
anita77

Sziasztok!
Már régen írtam "rendesen", most megpróbálom.
Klarissza! Még egy megjegyzés a digithőmérőhöz: tapasztalatom szerint 1-2 tizednyivel eltérően mér, nem pontos, sem a fülhőmérő, sem a sima digit. A miénk pl. 2 tizeddel többet mér, mint a hagyományos higanyos. Ettől még jó, sőt Kép

Gabi! Gratula Zsoltikának a hamarosan kibújó fogacskához! És persze a lendületes mozgásbeli fejlődéshez is! Csak az egyik alsó metszőfogat látod? Vagy mindkettőt? Mert Lizinek egyszerre jött ki mindkettő, vagyis gyors egymásutánban. Ha már eszik Zsoltika sárgarépát, akkor adjál neki nyersen (megpucolva) egy darabot. Jól masszírozza a fogínyét. Nálunk bejött, Lizi imádta.

DBarbi! Jobbulást kívánok mindkettőtöknek! Egerben mit fogtok csinálni 3 napig? Kirándulni? Vannak ott rokonok? Egerszalókot ismeritek? Menjetek el oda, ilyenkor is nagyon jó!

Szia Marcsi! Lehet, hogy még nem is üdvözöltelek??!! Ha így van, bocs, most utólag is üdvözöllek. Ákosodnak is sok puszi. Kép

AnnAnn! Nálunk is volt hasonló locsolás, Apa itatta Lizit, lendült a kis kezecske (mert neki is fogni kell a poharat, naná!), és puff, mindketten öltözhettek. De legalább nem hervad el a lányom, mert Apa egyébként locsolás-ellenes.

Zsuzsófi! Gratula a nagylegénynek a kezdeti lépésekhez, és komoly öltönyhöz is Kép. És hogy bírta az öltöny Kép ?? Milyen állapotban került le róla Kép ? Gondolom, kaja, locsolókölni, egyebek maradtak ott... Kép

Zsizsa! Naggggggyon jók a tojások!! Nekünk anyós festett (hagymával), de már megettük a sonkával együtt Kép. Jó volt. Gabit biztosan az időjárás viselte meg, nálunk is extranyűgi volt (tegnap is, ma is) igaz, csak szakaszosan, csak alvás előtt, helyett, mellett... szerintem hiányzik neki a levegő, a séta. Ha nagyon nem bírok vele, akkor nyüzsi helyre viszem, akkor csendesen nézelődik, annyira sok az információ Kép Kép

Orsi! Jobbulást kívánok Nektek!

Meme! Nóri gyönyörű! Nekem az első tetszik a legjobban! Mint egy csendélet-festmény, olyan. Csendélet kaja után.

Fogkeféről kérdezett vki. Sztem Nórinál felnőtt fogkefe van. Én vettem csecsemőfogkefét, de dokibácsi leintett, hogy fölösleges, egyelőre. Azt mondta, hogy helyette lehet ZYMAFLUOR kicsiny tablettát adni neki.

Zit! Beni nagyon drága! A lépcsős, pakolós nagyon bejön nekem Kép Kép Néha én is vágyom rá, hogy "csak" gondoskodjak Liziről egy nap. Apával néha megy. Mennyire rövid lett a hajad? A rövid haj tényleg fiatalos.

Anita! Lizi: Gondoltam rád Robó locsoláskor, de a félretett festett tojás elfogyott, a csokitojást anya befalta, de van még csokinyuszi, azt küldöm virtuálisan Kép És néha téphetnénk együtt szobanövényt, mert azt én is imádom Kép Kép Kép

Nálunk az a hír, hogy csak 4x van szopi Kép, nem kell többször, viszont vészesen apad emiatt. Még próbálkozom a gyakori szopival, hátha. Így viszont a napközbeni szopikat ki kell egészítenem gyümivel, legalábbis ezt találtam ki. Van vkinek más ötlete? A bébipapit majd úgyis megkérdezem, de azt nem szeretném annyira, viszont még távol a joghurtos korszak, pedig az jól jönne.

Üdv, panu
panu

Sziasztok!Kép

Klarissza:
Kár, hogy így alakult nálatok a kanál téma, de jó, hogy nálunk nem utálta meg Beni. Még ezzel is küszködhetnék.Sajnálom!
Anita:
Nem semmit alkottál Húsvétkor, én lusta vagyok!Kaki úgy oldódott meg, hogy már kétszer adtunk neki kúpot, de ma végre önállóan kakilt, úgy, hogy tegnap is volt. Talán rendbejön a dolog! Megértem amit érzel, ahogy nő Robó, olyan nagynak tűnik már Beni is, néha hiányzik ahogy csak feküdt, nézelődött, gőgicsélt. Viszont fura most így belegondolni, hogy volt amikor szinte semmit sem csinált.
Gabi:
Jaj de jó, hogy kijött a fogacska, gratu hozzá! Látod, megoldódott a kaja kérdés is!!!
Edit:
Jobbulást nektek, gondolom, nem lehetett kellemes ez a pár nap.
Ann:
Én is szoktam alkudozni Benivel, hogy így vagy úgy aludjon, de akkor is ragaszkodik a kétszeri keléshez, néha háromhoz. Nem tudom mikor fog végigaludni megint egy éjszakát. Néha úgy érzem soha.
Gabi75:
Boldog 8 hónaposságot Dávidnak!

<font color="119911">Délután vettünk nyitásgátlót a music centerre, hát ne tudjátok meg!!! Már háromszor próbálkozott kinyitni, egy ideig erőből tépi, aztán kiabál neki, végül visít ezerrel, hogy nyissuk ki. Ma együtt vacsizott apájával, evett egy kis paradicsomot, nagyon ízlik neki. Természetesen héj nélkül! Most még itt kukorékol, nemsokára szopi, aztán alvás. Megyek is.

Jó éjt mindenkinek!</font>Kép

KépKépKép
zit

Sziasztok lanyok!

Mindenkinek koszi a koszontest.
Ugy 2 napja ujbol eszik a fiam ha lehet annak nevezni,inkabb azt mondanam hogy nyitogatja a szajat.Mostmar eldontottem ha nem keri nem fogom eroltetni,doki ide vagy oda.A gyumibol most megeszik 80-100 gr-ot de a zoldseg nem nagyon kell neki abbol max 40 gr-ot eszik.De nem banom a lenyeg hogy ne sirassal teljen az eves.Most nagyokat jatszunk eves kozben en atmegyek bohocba o meg nagyokat kacag kozben.De legalabb eszik egy kicsit es most nincs az az idegeskedes a reszemrol.A dragam meg nem maszik de szerintem mar csak napok kerdese .Tegnap negykezlab hintazott majd egyszer csak leult ,es azota mar tudja valtoztatni a helyzetet hasrol is ha megunja,kuszik ,ul es negykezlabra all es igy mar nincs ram szuksege hogy segitsek.Az agyban kapaszkodva mar felhuzza magat de meg nem akarom eroltetni az allast,olyankor alig akar leulni csak allni akar.

GABi!
Gratulalok a fogacsakhoz!Zsoltika tenyleg nagyon szepen fejlodik ha mar maszik,nagyon ugyes legeny.Orulok hogy a szopival is minden rendben van.

Edit!
Jobbulast Botinak!Kitartas neked is!

ZSuzsofi!
Bence nagyon aranyos igazi ferfi!Gratula a jarashoz!eros ferfi Kép

Meme!
Nori tunderi kiscsaj,ahogy mosolyog.enni valo!KépA fogkefes kep is nagyon edi!

Zit!
BEni nagyon ede minden kepen,nagyon ugyesen all.nekem a szekrenyes kep tetszik olyen edesen nez.Jo husiban van ,legalabb is a kepen ugy tunik.Biztos szeret enni !

Anita77!
Mar reg lattam Robot,mikor teszel fel rola kepet?Gratula a maszashoz,meg utobb ott tartottam hogy a ferjed tanitja maszni.KépEZek szerint jo tanar a ferjed.Kép

Orulok hogy jol telt mindenkinek a husvet,nekunk ugy telt mint minden mas nap.SEhogy!En nem csinaltam semmit mert nem volt hova menni es hozzank sem jott senki.Sajnos !Jo hogy mindenkinek ott a csalad.Nekem nagyon hianyoznak.OLyan jo lenne ha valaki 8 honap utan vegre segitene egy kicsit.Nekem nem teher David de azert jolo esne egy olyan nap amikor pihiznek,es valaki vigyazna es jatszana az en picikemre.De biztos akkor is csak ra gondolnek hogy vajon mit csinal vagy jol van-e.

Hagnos!
En is orulok hogy irtal es gratulalok a kisfiadhoz.Tegyel fel rola kepet ha van,es irjal tobbet magatokrol.Hogy fejlodik,miket csinal mar.Egyebkent merre laktok?Hol szultel?Szopizik meg a fiad?

Dbarbi!
Gyogyulast a labadnak,es FAnninak is.

BArbi!
Hogy telt a Husvet?Hogy van Adam?Ott hogy unnepelik a Husvetot?Nem hianyzott a csalad az unneprol?

Most megyek,bocsi ha valakit kihagytam.
Puszi
GAbi es Davidg
gabi75david

Sziasztok!

Látom ismét sokat írtatok Kép

DBarbi!
Forralás Kép Jobbulást! A kiránduláshoz meg szép időt!

Ann!
Hami locsolkodása Kép

Klarissza!
Jobbulást!

Zsizsa!
Ezek a tojások irtó szépek!

Panu!
Biztos jó lehetett egy kicsit kiruccani. Mit néztetek? Gratula az üléshez!

Meme, Zit!
Klasszak a képek, ügyesek a babák és szépek!

Mi is jól vagyunk. Volt egy kis időm, csináltam papírképet Andris szobájának ajtajára. Nagyon tetszik neki, igaz a ragasztótól néhol maszatos lett.

Minden jót és remélem egyszer végre tavasz lesz már!

Docka
Kép

Kép
Docka

Sziasztok,most tényleg csak gyorsan beköszönök, a vasaló már itt melegszik amig irok...Na, még a végén tényleg azt hiszitek szeretek vasalni, de ez nem is igaz, csak énrajtam kivül senki nem csinálja meg...

Boldog 8 hónaposságot Gabi Dávidjának! A család nekem nem csak húsvétkor, hanem minden áldott nap hiányzik, pont úgy vagyok,mint Te Gabi, jó lenne, ha csak 1 napra lazithatnék ebböl a 24 órás szolgálatból...Néha elképzelem, milyen lenne, ha itt élnének a szüleim, növéreim, az összes gyerköccel, aztán kiveszem a kezem a biliböl és nem álmodozom tovább...Nyáron jönnek apósomék, nem a kedvenc rokonságom, de már ennek is örülök, egészen feldobódva várom öket.
Húsvét nálunk is olyan amilyen, kicsi diszités, föleg a konyhában. Ismerösöknél locsolkodás, itthon sonka-tojás kaja, szóval a nagy piáláson kivül majdnem minden volt itt is.
Ma reggel pedig esett 10 cm hó, 30-at jósolnak, még lehet hogy esik. Mondtam én,hogy még nincs igazi tavasz.

Zit, oké,most már értem a balesetet,nekem akkor is nagyon furcsa,hogy az ajtó ennyire melegszik, biztos,hogy ez igy szabályos??

A fényképek nagyon aranyosak, Beniröl, Nóriról, Andrisról, na és az öltönyös Bence is nagyon csiniKép

Na, bemelegedett a vasalóm, igy megyek dolgozni.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Jó reggelt!

Anita RobójánakBoldog 9 hónaposságot!
Kép

zit
zit

Jó reggelt!

Anita RobójánakBoldog 9 hónaposságot!
Kép

zit
zit

Bocsánat, azt írta a gép, hogy adjam meg mégegyszer, mert nem küldte el.

zit
zit

Sziasztok!

Köszike a dicséreteket Nóri nevében is!

Anita! Természetesen Nóri úgy gondolta, hogy virtuálisan minden fiúnak küld nyusz tojglikat KépKépKép! Amúgy szombaton megyek fodrászhoz, úgyhogy nem sokáig marad meg a hosszú hajam Kép, csak nagyon töredezik (festés), muszáj levágatnom, és tépett lesz ha minden igaz Kép! Ja meg bolgog 9 hónaposságot Robónak!

Gabi! Ez még nem igazi, de most mondta az egyik barátnőm, hogy lehet kapni bébi fogkefét, aminek gumis a vége most olyat keresünk, mert állítólag jól tudja rágcsálni és segíti a fogak kibújását, na meg azért tisztít is valamennyit Kép!

Edit! Jobbulást Botinak, Nóri is azt üzeni, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg és akkot tudunk talizni az uszin!

Játék: mi is mászunk kúszunk Nóri mellett, bábozunk neki, énekelünk, van kinyithatós mesekönyve, abból olvasunk (teljesen úgy figyel, mintha értené), ha apa nincs akkor együtt főzünk sütünk (mindig adok a kezébe valamit amivel jól lehet játszani pl.: fakanál...)... kb ennyi jut most eszembe! + tükör előtt bohóckodás

Többiek merre vagytok írjatok, ha tudtok, mert szerintem mindenki várja!

No most megyek szokás szerint tanulni a hétvégi vizsgára, de muszáj volt kicsit leülnöm, mert 7 óta fenn vagyok (takarítás, mosás...) szóval pihenni is kellett, de megyek még du. benézek, ha nem csábít el közben a net!

Mindenkinek szép napot

Meme
meme

Anita:
Mi most vettünk Panasonic fényképezőt nagyon szuper, csak kicsit nekem még bonyolult. Apa azt mondta, hogy az árához képest sokat tud (140+ÁFA). Bezzeg a fülhőmérőt meg úgy kell kibuliznom Kép
Gabi:
Köszi a tippet. Ezek szerint bejött a hőmérő, de miért mondta a doki, hogy semmit sem ér??? A popsijába én sem szívesen dugdosnék semmit sem, ezért kellene Kép
Orsi:
Jut eszembe olvastam ám, hogy lebuktattál a babaszoba.hu oldalon Kép Kép Kép
Remélem gyors gyógyulás lesz nálatok! Puszi a kiscsajnak.
Panu:
Akkor valószínűleg, ezért írta Gabi, hogy a dokijuk szerint nem ér semmit, mert mást mér, mint a hagyományos. Tejci miatt ne aggódj, ha többre lesz szüksége, úgyis rácsatlakozik és akkor 2-3 nap múlva több lesz. Vagyis nálunk is ez szokott lenni, bár én is állandóan emiatt stresszelek Kép (Lehet, hogy nagyon lassan kezdik magukat elválasztani??)

Lányok!
Közel lakunk az IKEÁHOZ (45 perc séta) és arra gondoltam, hogy ha valamelyikőtöknek szüksége lenne biztonsági felszerelésre, akkor szívesen megnézem, megveszem és postázom. Egyre többen írjátok, hogy mit művelnek a csúszó, mászó, nyitogató babák Kép Ha valakinek tudok ebben segíteni, akkor írjatok.

Ja és egy jó hír! Úgy néz ki, hogy nem is lesznek olyan nagyon félelmetes féléves vizsgáim, mint gondoltam Kép Hurrááá!!! Kép
klarissza

hi

irtam egy nagy regényt, ez csak egy kis bevezetö lesz.
alig pár ora alatt1/2 10-15:55ig irtam, közben anyosék, gyerekek etetése, séta stb-stb.
jo hosszura sikerült csak gyözzétek olvassni.
bevezetö vége.
orsolya11

Beköszönök, remélhetöleg még tudok jönni, bár nálam a csuda se tudja...

Anita Robójának nagyon boldog 9 hónaposságot, Szti Ákosának pedig boldog 8 hónaposságtot kivnánok!KépKépKép (Szti, jöhetnél gyakrabban, ha tudsz...)

Klarissza, Laca nagyon édi a képen! Akkor most már te is telenyomathatod a topicot a képekkel, ha van új fényképezö!!HurrááKép!

Már megyek is, Ádám felfedezö úton van a szobájában, loholok utánaKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

<font color="FF3399">Sziasztok!

Már megint szörnyen el vagyok maradva, de sosem vagyunk itthon, most, h Apa itthon van. Ezt jól megaszontam...

Előszöris minden baba gyönyörű, mint mindig és sok sok boldogságot a hófordulósoknak (meg mindenkinek!) Kép

Ma reggel a gyerekorvosnál kezdtünk, mert Fanninak nem múlt a nátha, még mindig folyik az orra. Kapott orrcseppet és köptetőt. Mindkettő beadása közelharc, ordít és kapálózik. Nemtom mi lesz, ha jövő 7en egyedül leszek vele.
Egyúttal a mázsálás is megvolt, így csak 1 évesen kell majd menni, amikor megkapja az agyhártya-elleni oltást.
Adatok: 9,61 kg és 77,5 cm. Szépen fejlődik stbstb.
Anita77: nincs még fognak nyoma sem KépKépKép Doki is nézett egyet, de ez van Kép

Ezekután elmentünk az Önkormányzathoz, Fanninak és nekem kell útlevél. Innen anyuékhoz mentünk, otthagytuk Fannit és irány a sebészet a lábammal. Szörnyen csúnyák a sebek, már vérzett is, ha lekötöztük azis rossz volt, ha ruha érte azis...szal muszáj volt elmenni. A dokinő rendesen le is b******, h miért csak most jöttem. Lekezelte, kaptam egy nagy kötést meg egy tetanus-szurit. Víz nem érheti (nemtom, hogy fogok fürdeni..azaz zuhanyozni) és hétfő du. kell visszamennem, h megnézzék.

Eger: elhalasztódott a jövő 7végére, a rossz időjárás-előrejelzés és Fanni taknya miatt, nem mertem kockáztatni, h mégjobban megfázzon.

panu: nincsenek rokonok, csak "nyaralni" mennénk anyóssal Kép Nem ismerem Egerszalókot, csak Szilvásváradot, a Fátyol vízesést, ezt mindenképp szeretném beiktatni Kép

Anita77: még nem tudjuk milyen az új melóhely, majd 3-án kezd Gábor. Most "kényszerszabin" van, ki kellett vennie Kép Nem mintha baj lenne...Kép

Bocsi Lányok, h csak magunkról írtam, jövő héten már bizti jobban becsatlakozom megint, ha egyedül leszünk itthon Kép

Pusszok: dbarbi</font>
DBarbi

Sziasztok!

Mi is vagyunk, fogacska továbbra is növöget Kép Ma már nagyon jól lehetett érezni, amikor főzeléket adtam Zsoltikának Kép

Anita,
Robókának nagyon boldog 9 hónaposságot kívánok Kép

Szti,
ha olvasod Kép Ákosnak is boldog hófordulót!

Ann,
régen láttunk már képet Hamiról. Tegyél fel egyet légyszi Kép

Edit,
jobbulást Botinak Kép

Panu,
egyenlőre csak az egyik alsó metszőfoga jön Zsoltikának Kép De kicsit étvágytalan Kép Tehát lehet, hogy jön a következő. Plusz nagyon aluszékony is, de ez lehet mástól is. Répás 5letet köszönjük, nálunk a hűtőrágóka vált be Kép

Zit,
húha! Nekünk is van nyitásgátlónk a TV-állványhoz, de még nem szereltük fel. Viszont Zsoltika nem tudja kinyitni egyenlőre a szekrényt... Mindig odamászik, nézegeti magát, mert a szekrény eleje üveg, tükröződik Kép

Gabi,
nagyon ügyesedik Dávid is Kép Tényleg ne erőltesd a hozzátápit (tudom, ezt már ezerszer leírták neked), annál rosszabb lehet Kép

Docka,
jó széke van Andrisnak Kép És a kép is nagyon szép Kép

Barbi,
hóesés, te jó ég! Vasalás nálunk is mindig rengeteg...

Meme,
fogkefés ötletet köszi, esetleg ha többet tudsz róla, írd meg! Vizsgáidhoz nagy drukk!

Klarissza,
igazából nem tudom, miért nem ajánlja a dokinéni a fülhőmérőt. Biztos a pontatlanság miatt. De nálunk inkább az a fontos, hogy ha esetleg lázasnak tűnik a pici, gyorsan megmérem a fülében, aztán ha ott is azt mutatja, akkor a popsiban. Viszont így feleslegesen nem kell a popsit zaklatni Kép

Orsolya,
beszámolót várjuk Kép

Zsoltika egyre ügyesebben fedezi fel a lakást Kép Most a konnektorok érdeklik, pl. az éjjelifény, meg a vezetékek. És menne folyton kifelé a szobából, rá a kőre, hát azt inkább nem engedem egyenlőre. A porszívó is nagyon tetszett neki Kép És a sétálás is egyre jobb, mert most már sokkal ügyesebben ül Zsolti, a kocsit is úgy állítottuk be, hogy nincs megdöntve a támla. Így előredől, rátámaszkodik a karfára és nézelődik Kép

Szép estét és jó éjszakát mindenkinek Kép

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!
Boldog hófordulót Robónak!

Köszi a jókivánságokat, Boti jelentem jobban van, a várakozásnak megfelelöen mára megjelentek a kiütések, ugyhogy mi is átestünk a 3napos lázon. Csak ne szökne fel mindentöl ennyire a láza! Ijesztö volt tényleg, a kutacs dologgal kombinálva. De ma már eléggé önmaga volt.

Orsi, csak én nem látom a hosszúúúúúú beszámolót? Már olvasnám Kép

Hömérö: gyors csekkolásra (szép magyarosan kifejezve) mi vettünk a patikában homlokhöméröt. A Célnak tökéletesen megfelel. Bár ugyis érzem a halántékánál ha lázas...

DBarbi, jobbulást! Egy ilyen forrázás tudom, nagyon tud fájni...

Jó éjt, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja mi vettünk bébifogkefét (drágább volt, mint a mienk) és minden öltöztetéskor odaadom rágni neki. Szereti nagyon. Hol a nyelét, hol a keféjét rágja, de a célnak megfelel.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

hi

bene felébredt akkor,majd apája is hazajött s mentünk 2.sétára,igy csak most tudom bemásolni.
orsolya11

magunkrol:
PANNA 03,06-án meggyogyult a hasmenéses betegségböl, 07-én az orvos mondta, hogy mehet oviba. csütörtökön 8 körül bevittem, hazajöttem és elkezdtem készülödni a bevásárlás indulására. 1/4 12-kor sikerült is elindulnunk a barátnömmel és annak 5 honapos kislányával. a kosztolányi téren csörög a telefon, hogy a gyerek sir, mert nagyon fáj a füle, visszafordultunk. megvártam mig az oviban megebédelt és igy 5-en (2felnött+3gyerek) indultunk vásárolni. hát soha többet, hol az egyik üvöltött, hol a másik bögött.Kép
este elmentünk fülészetre. a doki szerint nem látszik semmi, de az éjszaka kialakulhat. kaptunk egy fülcseppet amit itthon 2 patikában is probáltam kiváltani, de fél éve nem kaphato.
pénteken vissza a fülészetre. enyhe középfüll gyulladása lett a pannának, viszont sikerült beszerezni a fülcseppet.
BENEDEK neki szerdán egy kicsit lazább lett a kaija, de gondoltam az uj anyatejtöl (edit:nem ettöl, sajna), csütörtökön ugy összefosta magát, hogy utközben felhivtam egy ismerösöm, hogy tisztába tudome tenni nluk, mert komplett ruhát kellett rajta cserélni.
pénteken reggel bukott egy jo nagyott, délben pedig kihányt mindent.

na igy néztünk a szombati dupla szülinapi(panna+apája) és bene névnapi bulijának elé.
bene szomabton mindent kihányt ami bement, pannának meg igencsak fájt a füle.
vasárnap átvittük a heim pál korházba az ügyeletre, nehogy kiszáradjon és gond legyen, de hála a 80 éves(legalábbis elég közel állt hozzá) orvos szerint rendben volt a nedvesség tartalma, csak legyen meg a napi 500 ml folyadék.
kapott hányás elleni kupot, hipp ors200 italt hasmenés ellen (persze, hogy nem izkil neki és nem issza) és bukos tápit.
szegénykém evett volna csak minden kijött belöle. erre vasárnap délután megszünt a hányás, viszont most már 4 napja, hogy délután ugy 2-3 körül megszünik az evése, 1xüen nem tudok belediktálni 1 falatot sem.
tegnapelött éjjel már kiborultam, lassan nyugtatot kell szednem.Kép

holnap megyünk sulyolni, kiváncsi vagyok mennyit fogyott a fiucska.

saját gif:
igaz, hogy házi készitésü, de fogalmam sincs hogyan kell, mert a férjem készitette.majd menkérdezem melyik progival lehet ilyet alkotni.
--a vizalatti fotozás tök jol ment, készült 4-5 kép, gondolom ma mutatják meg öket, bár mi nem megyünk most uszni, de lehet, hogy a fotok miatt felmegyek // nem mentem fel

Ann:
megoldodott az etetöszék vétel? ti cseréltetek parafára padlot, ugyi?
gabi75:
mi még itt nem találkoztunk, mert ránk szakadt a sok rossz, de bene-baba sem az a kimondott ivos baba, söt semmit nem iszik. 1-2 hete vettünk neki csörös poharat, hát ami befolyik a száján annak a felét kitunkolja a másik felét hála nem tudja az lecsusszan. nálunk ennyi az ivás, de az orvos szerint nem kell neki okvetlenül innia, talán, ha melegebb lesz az idö.
edit:
köszi, szépen itta bene a tejcit, a férjed igazán joképü és egyezzik az autokrol a véleményünk. mint kiderült egyforma márkáju és közel azonos tipusu a verdáink.
hanzika:
sinlacot az orvos is felirhatja, nálunk igy volt, bár panna utálta az izét, benével meg nem is probáltam vele a milupa som gyümis tejpépet akarom kiprobálni
panu:
a 2. képes kaja fagyasztásrol a szine és az állaga alapján más jut az eszembe.
zymafluor tablettát én nem adok és nem is fogok, felesleges gyogyszerezésnek tartom.inkább fogkefe, ahoz ugyis hozzá kell szoknia, nálunk a 2 fogára már mossuk, vagyi még csak rágicsálja, ja és én oral bébi fogkefét vettem, mert kicsi a feje.
barbi:
hogy van a pont 8,5 honapos ikerteso? hány foga van, nálunk még mindig csak az also kettö van kint, felül semmi jel, egy kis duzzanat, de nincs fehérség....
klarissza:
én is gondolkodtam anno fülhömérön, akkor braunt néztem ki, ugy 9-16 e ft-ig mozog az áruk, most egy sima digitális van, jo vékony és sec-perc alatt kész, igaz éjjel nem mérek, hacsak nem muszáj, ennyivel jobb a füles, mert csak odateszem és kész.
szerintem olyat vegyél amiben van olyan funkcio, hogy megjegyezze az utolso méréseket.
vásárlás:
nálunk is igy van, amit ö gondol azt rögtön, akár magának akár a gyerekeknek, de amit én gondolok ki azon 5 napig rágodik kell-e vagy inkább még se vegyük meg.
zsizsa:
a tojás kreácioid fantasztikusan jol néznek ki, nekem a piros alapon fekete márványos(barikás alatt) tetszik.
pár év mulva küldöm hozzátok locsolkodni a fiamat, ilyen szép tojásért érdemes utazni egy kicsit.

a gyerköcök 2-2,5 hét alatt jo sokat változtak.
szinte mindenkinél olvastam uj atrakciorol.
gratulálok minden uj kuszo,mászo, fellállo, lecsüccsenö izgö-mozgo csemetének. és minden uj foggal rendelkezö babonak.

remélem jövöhéttöl nálunk is rendezödnek a dolgok.
orsolya11

Sziasztok!

Csak gyorsan pár szót:

Orsi,
jobbulást mindkét gyerkőcnek! Nem semmi, pont egyszerre betegek Kép

DBarbi,
Fanninak is mielőbbi gyógyulást kívánok! Szép súlyban van nagyon Kép Jobbulást a lábadnak is!

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Minden beteg babának és szülőnek jobbulást kívánok!

Robónak boldog kilenchósságot! (Hogy rohan az idő, Anita, nemrég még azon drukkoltunk, hogy ne jöjjenek korábban a babók.Kép)

Szti Ákosának boldog nyolchósságot! Eszti, remélem, még olvasod!Kép

Köszi a dicséreteket a tojások miatt, ígérem, mindenkinek festünk jövőre is!Kép

Nálunk nagy újság van! Azon kívül, hogy Gabi három napja megint katasztrofálisan alszikKép, úgy tűnik, hogy napokon belül elkezd mászni!Kép Már négykézlábra tud állni, és néha előre is jut belőle pár centit. Holnap muszáj lesz mindent elpakolnom.Kép Annyira tündér, ma egész nap ezt gyakorolta. A legfurább az egészben az, hogy mindössze pár napja kezdte emelgetni a fenekét, és kúszni is csak hátrafelé tud, erre ma ilyeneket produkál.Kép És beléptünk a több babakocsit birtoklók táborábaKép, ma apukám beállított egy Hauck sporkocsival, ami 5 kilós, direkt azért vette, hogy legyen egy könnyű babakocsi, amivel könnyen tudok messzebbre is mászkálni.

Most csak ennyi, bocsi, hogy mostanában nem írok többet, de vagy Gabi nyűgös, vagy látogatónk van.

Jó éjt mindenkinek!

Babák nagyon aranyosak!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Orsolya:
Jesszusom, nem csoda, hogy kiborultál, nem túl kellemes az se ha egy beteg gyerek, hát még ami nálatok van! Jobbulást nektek, mást nem is tudok erre írni. Na meg itt egy kis energia neked, hátha jobban bírod:
Kép
Zsizsa:
Éljen-éljen mászó Gabi, hajrá!KépNe pakolj el! Azért megy! Kép Nálunk is rosszak az éjszakák megint, nem tom mi van. Utálok nem aludni. Gondolom te is.
Klarissza:
Laca nagyon édi! Irigy-irigy fényképezőért!Kép
Barbi:
Elképzeltem a loholást Ádi után.KépKezdődik, jól van! Amúgy nem tom, hogy a sütőnek mennyire szabad melegnek lennie kívűlről, azt sem tudom hol lehetne utána érdeklődni. A tietek nem meleg ha sütsz benne?
DBarbi:
<font color="ff6000">Jobbulást nektek! Tényleg egyből el kellett volna menned, de nem cseszegetlek. Próbáljatok a sebre zacsit vagy valamit ragasztani este, talán úgy nem ázik meg zuhi közben.
Fátyol vízesés: olyan szép! Gyönyörű út lesz nektek, ha meggyógyultok.</font>
Gabi:
Beni is nagyon aluszékony mostanában, nem tom mi lehet. Talán tavaszi fáradtság? Nappal rengeteget alszik, tegnap is összesen 5 órát aludt. Kár, hogy nem éjszaka alszik ilyen szépen.

<font color="119911">Azt hiszem feljebb leírtam mindent, hogy mi van velünk. Annyi új van, hogy most egy kézzel akar csak menni és többször megáll 5-10 másodpercig egyedül. Én meg kapkodok utána, mert félek, hogy elesik, de ügyesen lecsücsül ha elfárad. Haladunk. Tegnap megkóstolta a joghurtot, csak 4 kanállal kért, nem tudom mennyire ízlett neki, mert pofákat nem vágott.
Oppá, megint írtam keveset. Gyorsan abba is hagyom. Később benézek, írjatok addig!!</font>

Nagyon szép napot mindenkinek!Kép

KépKépKép
zit

Orsi:
Kép most éppen nem irigyellek, jobbulást!!!!
Zsizsa:
Laca 4.babakocsija Kép

Köszönjük a hőmérős tippeket!!! Kép
klarissza

Sziasztok!

Mindenkinek aki köszöntötte Robót nagyon szépen köszönjük a gratulációt.Külön virágért külön köszönet ZitKép.

Nincs túl sok időm írni,azért igyekszem:

Zit: Beni nagyon merész és ügyes ám. Nincs sok sírás nálatok egy egy kopp után? Milyen joghurtot adtál neki? Natúran?

Zsizsa: óriási gratula Gabóca mászásához. Kép KépLátod nem kell aggódni, mindennek eljön az ideje. Ténylge nagyon rohan az idő, hogy izgultunk ilyenkor tavaly. Azt hiszem Te már kórházban voltál, ugye? Azért miloyen jó, hogy így tartjuk a kapcsolatotKép. Örülök neki. Gabóca eszeget már jobban?Babakocsi szép lehet, fotót kérünkKép

Orsolya: én is küldök neked sok sok energiát. Elhiszem, hogy most nagyon sokminden összejött, de hidd el, hamarosan ismét fent lesztek. Jobbulást kívánok a fájó fülecskének. Nem csodálom, hogy elfáradsz, hiszen én egy gyerkőc mellett kiborulok és hulla fáradt, ingerlékeny tudok lenni. Ez természetes, hogy néha kiborulunk. Ide nyugodtan kiírhatod magadból, szívesen meghallgatunk és segítünk ha tudunkKép.

Edit: örülök, hogy jobban van már Boti. Valószínű nálunk is annó ez a 3napos láz volt, igaz kiütések nem kisérték, csak maga a láz. de eléggé bepánikoltam én is . Milyen fogkefét vettetek?

Gabi: édes lehet Zsoltika a fogával. Érdekes Robó is a vezetékeket és lámpákat nézegeti erőszeretettel. Ügyesen ül már zsolti, szerintem nyugodtan ültetheted már lassan a babakocsiban, biztosan szívesen nézelődne, hiszen minden érdekli már őket. Én úgy szoktam, ha kimegyünk sétálni, ül Robó és ha eljön az alvási idő és látom, hogy picik a szemei, lefektetem és egyből el is alszikKép

Szti: boldog 8 hót ÁkosnakKép

DBArbi: Fanninak és neked is további jobbulást kívánunk. Szép helyre fogtok utazniKép, ez vígasztaljonKép.Nagyon szépen fejlődik Fanni, jó kis husi lehetKép.

Barbi: felfedező körút ismerős már nálunk isKép. Azért írj mi van veletek mostanában.

Klarissza: Lacka még mindig nagyon aranyos , szép fiúKép. Micsoda szemekKép. IKEA-ban milyen jellegű biztonsági felszerelés van?Köszi a felajánlást, ari vagyKép.
Jó, hogy könnyebb vizsgák elé nézelKép.

Meme: de gondolom nem vágatsz túl sokat belőle? Drukk a vizsgákhoz!!!!ÜgyesenKép.

Docka: nagyon ügyi vagy, kreatívKép. Andriska milyen cukorfalat, klassz kis székecskéje vanKép.Milyen nagy már ő isKép.

Gabi75: az is haladás, ha már kinyitja a száját DávidKép, csak így tovább. Majd teszek fel képet, köszi a hiányolást, de most nincs itthon a gép sajna. Azért próbálj picit pihenni. Tudom rengeteg energiát kivesznek a bébik. Én is sokszor már reggel fáradtan ébredek. Talán hétvégén ha párod is otthon lesz, tudsz picit pihenni.

Panu: Robó üzeni Lizinek, hogy szívesen tépkedné vele a szobanövényeket, bár amilyen szép kislány, azért óvatosan engedném őket közel, nehogy mást is meghúzgáljon LizinKép.lehet, hogy a kevesebb szopival kezdi Lizi elválasztani magát? De az is lehet, hogy a fogacska miatt eszik kevesebbet.

Regina: merre van Robó barátnéja, még mindig úton vagytok?

Még mindig sokan nem írtak,remélem mindenhol rendben minden.

Most éppen Robó a hordozót szedi szét, nem nagy sikerrel, de annyira dolgozik rajta,hogy még szerintem nálatok is hallatszik a szuszogásaKép.Lassan indulunk ki egy jó nagy sétára.
Este még mindig sokat ébred, ma olyan fáradtan kelltem ki az ágyból, mintha nem is aludtam volna semmit. De sajna hétvégén sem tudunk pihizni.Ann : azt hiszem egyre jobban erősödik bennem, hogy még 5 óra egyben alvással is kiegyezznékKép

Szép napot mindenkinek: Anita

ezt Robó írta:

hggttgwsrfmmjn ghg db bvngbgb v

ja és közben sikított is hozzáKép
anita77

Anita:
<font color="ff6000">Mostanában nem esik el, mert inkább leül, ügyesen. Ha elesik, akkor is csak akkor sír, ha nagyon-nagyot esik, de mondom, ez mostanában ritka.
Joghurt: igen, Danont vettem neki, natúrt, ízesítettet még nem szabad ha jól tudom.</font>

zit
zit

<font color="119911">Sziasztok Kép

Anita, na nehogymá szégyelld magad, van elég bajod nélkülem is! És látod, milyen jól megoldódott Kép
egyébként alkudozásom meghallgatásra talált, ma fél2 kor szoptunk, utána meg fél 7 kor, és ebből 4 és fél óra egyben alvás volt!!! KépKépKép Nos, ezzel is kiegyeznél?
Zit, látod, van remény! Kép
Viszont Hami beindult pakolásilag. ha ki van húzva a fürdetőállvány - nem mindig toljuk vissza, mert sok a hely a szobájában és elfér, akkor lepakol az alatta lévő polcról - szerencsére csak az alsóról: pelusokat, törlőkendőket. Ahogy hallom, most is ezt csinálja.
Én szerencsére még nem érzem úgy, hogy hiányzik, amikor nagyon pici volt, viszont előre félek, hogy majd hiányozni fog, ha nagyobb lesz. Annak ellenére persze, h minden korszaknak megvan a szépsége. No de jön a tesó és majd ő is lesz pici -legalábbis remélem Kép

És boldog 9 hónaposságot Robókának!!! Kép

Panu, kevesebb szopi és tejcsi Kép

Zit, music center nyitás KépKépKép Szegényke.
Egyedül állás, egy kézzel járás, aztamindenit! KépKép

Gabi75, örülök, h végre nem sírással eszik, látod, ez is megoldódik Kép és boldog 8 hót Dávidnak!

Docka, mosolygós Andris Kép

Barbi, hóóóó???? basszus.... Kép

DBarbi, lábad Kép tetanusz Kép Remélem, hamar meggyógyulsz!

Gabi, a kedvedért teszek fel képet is Kép

Orsi, betegségek KépKépKép borzalom volt még olvasni is!!! Most hogy álltok?
Parafa - igen, itt van, alattam, jól műxik Kép Etetőszéket ne is kérdezd, farkas koma, talán a jövő 7en hoznak...

Zsizsa, remélem leselkedsz a fényképezőgéppel és első mászásokról kaphatunk képeket!!!

No megyek, mert nem vagyok vmi hű de jó passzban.

Cupp nektek, és élvezzétek a napsütést!</font>
Ann

Huncutka:

Kép

Na mi van, már megint fényképeznek?

Kép
annann

Sziasztok!

Ma nincs túl szerencsés napunk Kép Először is nagyon fáj a fejem Kép Zsoltikát pedig megint zavarja a foga, szerintem jön a másik alsó metszőfog is. Harmadszor: ma mentünk le sétálni, itthon felejtettem a sapiját. Jöhettünk fel érte, és tudni kell, hogy a 3-on lakunk, lift az nincs, úgyhogy Zsoltit cipeltem föl-le. Szerencsére a babakocsit a tárolóban tartjuk, máskülönben megszakadnék Kép

Azonban Zsoltika megelégelte a dolgot, mire másodszorra lementünk, immár sapiban, közölte, hogy neki elég volt mára a séta Kép Csak egy kört mentünk, jöttünk fel újra.

Ann,
Hami csudaszép! Hogy nő a haja!!! Aranyos nagyon, és főleg a szép kék szeme tetszik. Miért nem vagy jó passzban? Jön a hétvége, tessék örülni KépKépKép

Anita,
mi sem alszunk túl sokat egyben éjszaka Kép De hát ez van. Bár a minap volt egy 5 órás alvás, de ez nagyon ritka! Mit csináltok hétvégén? Elutaztok?

Klarissza,
Laca nagyon nagy baba Kép Jó a kocsi is. Nekünk még mindig csak egy babakocsink van, de néhány hónap múlva veszünk egy esernyőre csukhatót, azzal sokkal mozgékonyabbak leszünk Kép A mostani, ABC-Design kb. 13 kiló baba nélkül Kép

Zit,
ügyes Beni Kép Joghurt... Nyami!

Zsizsa,
nyűgös Gabi Kép Viszont a mászás nagy hír, gratulálok!!! Valamennyire mi is elpakoltunk a nappaliban, de végülis nem olyan nagyon, mint azt előre gondoltam. Zsoltika nagyon ügyesen kikerüli a bútorokat Kép Persze a konnektorokat bebiztosítottuk.

Kellemes hétvégét mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Nem volt szándékomban rögtön a bejelentkezés után eltűnni, de Barni belázasodott. Az orvos nem nagyon talált nála semmit, csak kicsit piros volt a torka, de semmi hurut, meg ilyesmi. Kibújt a jobb felső metszőfog, a bal is nagyon készülődik, lehet, hogy ez volt a ludas.

Képet még mindig nem tudok feltenni, bár az átméretezés már megy (Ann, köszi a felajánlott segítséget). Ma itt volt a Hozzáértő Ember, aki karbantartja a gépet, de ő sem tudta, mi lehet a gond, pedig jó félóráig kísérletezett.

Dbarbi, jobbulást mindkettőtöknek! Ma délelőtt, mikor sétálni mentünk, szóba elegyedtem az egyik szomszéd nénivel. Elmesélte, hogy a kisebbik fiának egyéves koráig nem volt foga, de aztán beindult a dolog ezerrel, szinte egyszerre mindegyik.Kép Jó kis perspektíva, remélem, nálatok azért nem így lesz!

Marcsi, éjszaka hogyan szoptatsz? Ülve, fekve, saját ágyatokban?

Ann, ahogy nézegetem Hamit, egyre inkább szeretném, hogy a következő babánk lány legyen! Mikorra tervezitek a tesót?

Klarissza, a hőmérős teszt a Kismama januári számában van, ha még aktuális. Laca meggyógyult már, ugye?

Zsuzsófi: nagyon ügyes ez a Bence fiú, és csinos is az öltönyében! Szerintem addig jó, amíg egy fiúgyermek hagyja magát öltöztetni. A nővérem fia éppen kiskamasz, hát nem könnyű kicsit is ünnepélyesebben felöltöztetni.

Panu, egyszerűen csak oda lehet adni a nyers sárgarépát? Nem harap le belőle esetleg túl nagy darabot? Már én is ki akartam próbálni, de nem mertem eddig. A szépszemű kislányod nagyon ügyes!

Zsizsa, nekem is nagyon tetszenek a tojások! Gratula a mászásoz, most aztán mozgalmas időszak jön! Majd írd meg, bevált-e ez a Hauck sportkocsi!

Orsolya, remélem jól vagytok most már. Hát igen, kétgyerekes anyukának lenni egy kicsit más műfaj.

Meme, Nóri édes a kis piros ruciban. Nagyon tetszik! Egyébként hasonlítasz egy ismerősömre.

Zit, nagyon jók a képek Beniről, főleg a glóriás tetszik. Néztem a táblában, hogy Beni 3 nappal született később mint Barni, és milyen sokmindent tud már!

Edit, köszi a táblát, nekem jól jött! Beírnál minket is? Barnabás, 08.06, első baba.
Örülök, hogy Boti jobban van. Mi az a háromnapos láz?

Anita, köszi az érdeklődést, de hát kép ügyben olvashattad fentebb, mi van. Puszi Robónak!

Gabi, ahogy olvastam a sétás sztorit, kezdtem értékelni, hogy a földszinten lakunk.KépHajrá másik fogacska!

Gabi75 és mindenki más, akit érdekel: magunkról asszem a következő hsz-ban fogok írni, Barni felébredt, és már így is jó hosszú voltam.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Gyorsan csak egy sort.

Zit: igen , énis úgy tudom, hogy csak natúrt lehet, viszont te keverheted otthon egy kis barackkal, vagy más gyümivelKép.Mi még nem próbáltuk, de hamarosan ez lesz a következő új ízKép.

Ann: Hami csuda édi huncutka. olyan mintha egy nagy nő lenne , kis melltartópánttalKép.

Többiektől elnézést, majd holnap írok. Most viszont írány vasalni, mert akkora halom van, hogy ki sem látok mögötteKép.

Anita
anita77

Sziasztok!

Olvasni még csak-csak tudok, de irni napok óta nem sikerült rendesen. A két kutya+egy örök-mászó Ádám már nekem is sokkkkk...Föleg ezzel a hóval, igy ki se mentek nagyon a kuttyok,idebennt meg mindig lesnem kell öket,mert a vendég kutya nagyon hamis, ha meg mégiscsak kimentek az udvarra, el tudjátok képzelni milyen nyomot hagy 8 tappancs a konyha linóleumon???
Na, de tegnappal vége a vendégeskedésnek, ismerösök megjöttek, kutyát elvitték. Cserébe hoztak 4 pólót meg egy rövidnacit Ádámnak, csuda csinos ámerikais ruhák. (néhány csak kb 2 éves korában lesz jó rá,de addig sem kér enni a ruhaKép)

Szóval magunkról még néhány szó:
Tegnap megkóstoltuk a csirkemájat. Miután anyukám figyelmeztetett, hogy borsó+répa mellé adjam, mert nem nagyon szeretik a babák a keserübb izt, és igy legalább kicsit édesebbnek hat, mondta,hogy készüljek fel, nem fogja szeretni Ádám. Ezekután én lepödtem meg, hogy 150 grammot bevágott bevezetö cimén...
Kaja terén ennyi az újdonság, sajna siralmasan keveset szopik most már Ádám, valszeg nincs is már mit...Igy én fogyókúrába kezdtem,most már lehet.Néha kap egy kis kenyérhéjat, azzal nagyon profin bánik már(persze felügyelet mellett), és ha én almát eszek, abból is mindig rágcsál azzal két kis fogával.

Orsi, amikor megláttam azt az egyik-a-másikat megmérgezi giffedet, mertem remélni,hogy te vagy az aki mérgez, és nem téged mérgeznekKép, de olvasom,hogy erröl szó sincs. Viszont a helyzet nem valami rózsás amit irtál, na ehhez kell ám kötélidegzet, elviselni két gyerköcöt..
Pont 8,5 hónapos Ádámnak is csak két foga van, a felsöknek nyoma sincs, bár tegnap meg kellet néznem alaposabban, mert fürdés közben bevágta a száját, és kicsit vérzett a felsö foga-helyénél az inyeKép Ezzel az állandó ácsorgással annyi bajom van, mert már ügyesen leül,ha odafigyel, de ugye nem mindig arra figyel amit csinál, hanem amit megszerzett a kezében...

Anita, örülök,hogy nem csak én vagyok vasalós itt a topicban, nekem per pillanat most nincs semmi, kimosva-kivasalva mindenKép

Éjszakáink azt hiszem nem lehetnek rosszabbak, kb 1-2 között ébred elöször fábaszorult féreg sirással, utána 3-4 kor legközelebb...Kap tejet, néha szopik is, szóval nem tudom mi a bánat bántja, de nem is lehet kitalálni...
Ennek arányában vagyok mosottrongy én is, 2-3 órás egybealvástól szerintem mindenki ilyen lenne...

Olvasom másnál is vannak hullámvölgyek, sok-sok kitartást kivánok az átvészeléshez...

Ne haragudjatok,hogy csak ennyi voltam és csak zömében magunkról irtam, de tudjátok, ha van idöm irok részletesebben, ha meg csak bejelentkezem, ennyire futjaKép

A képeket azért megnéztem az oldalon, láttam Klarissza Lacáját a negyedik babakocsiban, és Ann gyönyörüséges Hamiját is!Kép Ann, mivel szépitgetitek ezt a kis csajszit, mindig egyre bájosabb és lányosabb HamiKép!?

Jó hétvégét mindenkinek, amint tudok jövök rendesebben...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Csak röviden:
Hami gyönyörű és nagyon bájos a képen, csakúgy mint Laca a 4. Kép kocsiban...
Hagnosz! Nem tudja leharapni a sárgarépát, mert az kemény, nyersen adom neki (mert már megunta a hűtőrágókát). Igaz, most nem kell, mert kijöttek a fogak.

Orsi! Jobbulást kívánok Nektek! És Neked kitartást!
Zit! Lehet, hogy azért alszik többet, mert többet erőlködik a járással, illetve mozgékonyabb és jobban elfárad. Amikor Lizi elkezdett mászni, ő is többet aludt napközben, de ez csak 2 napig tartott Kép Kép.

DBarbi! Nézzétek meg Egerszalókot, nagyon különös, ilyent nem látsz sokat Európában. Hőforrás van ott, és egyszerűen lélegzetelállító. Nem sok idő (ha nem akartok fürödni benne Kép), viszont nagyon látványos. Eger előtt van, Egerszalók falu végén, ott már mindenki ismeri. Egy-két órát megér. Remélem, azóta, hogy legutóbb jártam ott, kicsit rendbetették a környékét is.

Zsizsa! Gratula Gabinak! Tényleg csak azt pakold el, ami kárt okozhat benne.

Nem lett rövid, pedig annyira kéne mást is csinálnom...
Magunkról tőmondatokban: ma kettesben autóztunk, élvezte, nagynéni látogatását már kevésbé, mai kiszemelt áldozat a szobában a konvektor, és imád az asztal alatt lenni.

íme, amikor összetépte az újságomat:
Kép

üdv, panu
panu

Sziasztok !

Koszi megegyszer a koszonteseket!

Anita!
Robonak boldog 9 hosagot!Hihetetlen tenyleg hogy repul az ido.Nemreg meg itt olvastam hogy Anita megszult.KépNa az mar nem most volt ugye?Kepet!!!

Ann!
Hami gyonyoru kislany!Nekem is kell egy kislany...most most most Képolyan szepen lehet oket oltoztetni ,annyi jo kislany cucc van itt is.Fiu cuccbol nincs sok valasztek.Kép

Zit,Anita!
En mar adtam neki barackos joghurtot,meg bananosat is(az utobbi kimondottan babaknak).MIert nem lehet meg nekik izesitettet adni?

Panu!
En azt olvastam hogy a nyers repa fulladas veszelyes.En nem merek neki adni.Pont valamelyik nap olvastam hogy evente sok gyerek meghal (usa-ban)a megakadt eteltol,es fel volt sorolva a veszelyes etelek(mogyoro,es kozte volt a nyers repa is)En is meglepodtem.A tobbi etelre nem emlekszem.

Hagnosz!
Jo hogy ujra itt vagy.BArninak gyogyulast,es gratula a fogacskahoz

Klarissza!
Laca nagyon edes ,mekkora fiu!A babakocsi nagyon klassz.Nekunk is kuldhettek egyet!KépMi is most akarunk venni egy kisebbet .De meg nem tudom milyet.

BArbi!
Nem konnyu ennyi kutyaval egy ilyen virgonc kisfiu mellett!nem is tudom hogy birod.De aterzem a helyzeted mert en is egyutt eltem 2 kutyaval regen gyerek nelkul es jo nehez volt.Meg hozzaadom a fiamat,hat nem is tudom hogy birod.Mar kerdezni akartam nektek milyen biztositasotok van?A fiamnak az allam fizeti mivel osztondijbol elunk,ez nagyon ritka az usa-ban.szerencsesek vagyunk mivel a gatyank is ramenne a dokikra.nalatok is vannak yard sale-ek?Ott is divat?en nagyon csipem.Tegnap vettunk yard sale-en rengeteg ruhat markasakat szinte vadi ujak 200 ft-os aron ,egy nike teli bakancsot 400 ft-ert es rengeteg jatekot nagyon olcson.A nappalink ugy nez ki mint egy jatszoter.

Docka!
REg hallottam mar rolad.Andriska nagyon szep fiu lett.Hogy milyen nagy mar!

orsolya!
Jobbulast es kitartast a gyerekocokhoz.ugye konnyu ezt igy mondani!

Nalunk ma 28 fok meleg volt huvosben mertem,es kiultunk a kisfiammal az udvarra.Kivittem a kiskadjat es nagyot pancsizott a kiskacsajaval.szinte barnabb mint en,pedig en sem panaszkodhatom.nagyon szeret kint jatszani,elvezi a csupaszkodast.most csucsukal.mi sem alszunk szinte soha egyben 4-5 orat.5 oranak mar en is orulnek.nagyon ritkan megajandekoz egy kis alvassal csak a cicim nem birja.5ora utan annyira kemeny mint a ko ugyhogy irany a fejes olyankor.ti hogy oldjatok meg az ejszakat?persze attol kerdem akinek a baboja hetalvo.Ujabban mindig maszik ram a fiam ha mellett ulok es jatszik.annyira bujos lett es ez olyan jol esik.Neha mondja hogy anya,legalabb is olyan mintha azt mondana.foleg akkor mondja amikor panaszkodik .Most mar megyek mar eleget irtam.
Bocsi ha valakit kihagytam.Majd meg kesobb jovok.

GAbi es az alvo DAvid
gabi75david

Sziasztok!

Majd jövök, csak apa szereli a gépet, visszaolvasni sem tudtam. Egy kép négykézláb álló Gabiról.

Zsizsa

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Dbarbi: nagyon boldog 10 hónapot Fanninak. Úr isten, már 10 hónapos!Rohan az idő nagyon.Kép Kép.

Nálunk az éjszak ismét sok sok ébredéssel teli volt. nem is számoltam már hányszor ébredt a fiatalúr. Sokszor nem is a cici kellett csak éppen kimásztam az ágyból és a cumit betettem neki, elég is volt ennyi. de nekem is elég volt ahhoz, hogy kipattanjon a szemem minden egyes felkeléssel.

Gabi75: dejó, hogy nálatok olyan jó idő van. Biztos szép barnák vagytok már. Nálunk sajna most is esik az esőKép.Joghurt kérdés jó kérdésKép. valójában nem tudom miért is nem lehet még ízesítettet adni, szerintem azért, mert van bennük szinezék és olyan anyagok, amit még nem ajánlatos adni a babáknak. Egyenlőre itt nálunk a natúr joghurtokat ajánlják, természetesen ízesítheted magadnak, mert akkor tuti, hogy tényleg az a gyümi kerül bele , amit beleteszelKép.Nálam még fejni mostanában nem kellett, tesz Robó róla, hogy mindig kiürüljön.Jó sok mindent vásároltatok, kár, hogy itt nincsen ilyen lehetőség.

Panu: hogy ez a Lizi leányzó milyen gyönyörűKép. Ügyesen tépkedi az újságot, Robó is szereti Kép.Autózás jó lehetettKép.

Barbi: mostmár kutyamentesen próbálj kicsit pihizni. Együttérzek veled, hiszen alvás terén mi sm állunk jobban. Most is hulla fáradtan ébredtem már reggel 6-kor. Hó miatt sem irigyellek.Bár most nálunk sem jobb az idő, esik kint az eső.Csini rucikra kíváncsi vagyok, de főképpen a benne lévő kisfickóraKép.Májat már én is adtam egyszer Robónak, ízlett neki.jelentem: vasalni valóm NINCSKép.

Hagnosz: várjuk ám azért a képeket és a rólatok írt sorokatKép. Jobbulást Barnusnak!!Ha a kicsinyítés megy, akkor már egyszerű a képfelrakás. Alul a melléklet feltöltése, majd a tallózás. Onnan a könyvtárból kijelölöd a lekicsinyített képek, bezárás és kész.

GAbi: remélem ma már jobb napotok van és a fejfájás is elmúlt. Tegnap nekem is fájt tompán egy kicsit, lehet az idő miatt. Nem lehet könnyű a lépcsőzés Zsoltikával.Nem utazunk ma sehová, csak párom dolgozik és én tartom a frontot.Viszont ma sem ébredtem rózsásan, már jó korán ébredt Robó, és éjszaka is rosszul aludt, de bizakodom a jobb éjszakákbanKép.

Ann: ma már jobb paszban vagy remélemKép. Küldök neked a maradék energiámból. Hami tényleg gyönyörűséges tudodmi?HamipipőkeKép Kép Kép.Jó kitaláltam??Kicsit még lelkifurdalásom van ám, mert itt lakom egy köpésre, sé tessék...De elmúlik majd, főleg, hogy megerősítettél benne, kösziKép.

Zit: Beni nagyon ügyi, Robó még nem elgondolkodik sokszor és elfelejti, hogy kapaszkodni is kéne.

Vera: mikor jöttök haza???

Meme: drukk a vizsgádhoz, remélem sikerült és túlvagy már rajta.

Diti: jó régen jelentkeztél, Csibikéjék jól vannak?

Edit: Boti remélem újra a régi!

Susie: Nem tudom merre vagy elveszve már, egy pár sort légyszi...

Judit: látod lelkesen hiányollak, remélem célba is érKép.

Cory: mit ne mondjak te is jól el vagy veszve. remélem zsoma jól van már.

Szisz: hozzátápival hogy álltok? Írj egy pár sort.

Regina: merre jártok a kis hercegnővel??

Na és persze a többiket is hiányolom ám, csak most ennyire futotta.

Rohanok főzni, jó hétvégét mindenkinek:

Anita és az éppenmostmagátkipihenő Robó

Aztán írjatok ilyen mosolygósan:Kép
anita77

SZiasztok, csak egy gyors beugrás:

Itthon vagyunk, tegnap jöttünk haza, nem semmi napunk volt. Bence megint taknyos, a változatosság kedvéért, hajnali kettőig nem tudott elaludni (mondjuk ebbe szvsz az is benne volt, hogy nem volt itt apa)

Orsi! Beteg babáknak drukkolunk!

Képeken minden baba szép (az enyém isKép)

Gratulákat köszönjük!!!

És meg egy jó hír:
Apa 16.án leköltözik!!!!
Hurrá!!!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsizsa: hogy Gabóca milyen kis ügyi.Egy törpike neki cserében:
Kép.
Nagyon szép leányzó, kár hogy a kis arcocskáját nem látom, de majd pótolod ugye?

Anita
anita77

Sziasztok!
Jelentem a pötyis babám eltünt és lett helyette egy hétalvó. De most be kell valljam nem bánom. Lehet, hogy a betegséget piheni ki.
Gabi, átment a táblázat fileja? Mert hibaüzenetet kaptam, azán újraküldetem, de most nem tudom, hogy mi van...
Gabi75, én is sokszor panaszkodtam, hogy ha nagyot alszik Boti, akkor majd kidurran a cicim. Szerintem csak a fejés használ. Amikor stabilan számitok rá, hogy nem ébred majd éjszaka, akkor lefekvés elött szoktam lefejni az éppen nem kiüritett cicit. De ha tudsz aludni töle, akkor szerintem elég reggel amikor felkelsz fejni egy kicsit, ha nagyon feszül.
AnnAnn, Hami nagyon nagyon édes! Az a huncut nézés!
Vasalnivalóval tele vagyok, már üresek a szekrények Kép Jön valaki segiteni?

Orsi, remélem túlvagytok a betegesedésen. Örülök, hogy nem issza a tejcit, és melengeti a szivemet, hogy tetszett a férjem Kép Kép Ezek szerint a jövö héten lesznek majd vizalatti képek?

Klarissza, ne is emlegesd a babakocsi felszereltségeteket, nekünk póriasan még mindig csak egy van Kép Bár elég is. Csak néha furán néznek rám vele a városban, mert terepjáró tipusú Kép Kép Bár max a munkahelyemre viszem be.

Üvölt a bébi, ugyhogy megyek...bár nem tudom mi baja. No sebaj.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Halihó!

Látom mindenki hétvégézik Kép Én pedig túrós-citromos muffint sütök, csak gyorsan benéztem Kép

Képzeljétek, Zsoltika kitalálta, hogy úgy fog felállni, hogy a lábunkba kapaszkodik Kép Tulajdonképpen úgy néz ki a dolog, hogy ülünk a földön, Zsolti pedig szépen a térdünkre mászik, és föltolja a popsiját Kép A kezét is meg szoktuk fogni, onnan aztán teljesen felhúzza magát. Most nagyon bújós lett amúgy is, reggel magunk közé vettük, és hol az apukáját simizte, hol engem KépKépKép Bár néhány hajfürtömet is majdnem kitépte Kép

Hú de rossz idő van, ma nem is nagyon megyünk ki, pedig szerettünk volna ide-oda eljutni.

Zsizsa,
nagggyon ügyesen mászik már Gabóca, ő is olyan gyorsan fejlődik, hogy csoda!

Vera,
csatlakozom Anitához, nagyon hiányolunk! Ugye a hétvégén már itthon vagytok? Írj, ha van időd Kép

Többiek, akik nagyon eltűntek: merre vagytok? Tessék írni Kép

Most megyek, kiveszem a sütőből a 3. adag muffint, és még mindig van tészta!

KépKépKépKép

pgaboka

Edit,
igen, megkaptam a táblázatot, köszönöm! Csak sajnos az az oszlop, ami a babák korát mutatja, hibát ír ki Kép De nem baj, majd megnézem közelebbről a képletet, hátha tudok segíteni rajta Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Nagyon nyűgös éjszakánk volt sajna, Beni 2-kor sírva ébredt, alig tudtam megnyugtatni. Azt hiszem a felső fogai kínozzák. Olyan borzasztó miken mennek át ezek a pici emberkék. Még jó, hogy később nem emlékeznek majd ezekre a dolgokra! Kaptam ma egy új telefont. Van rajta kamera is, talán tudok majd feltenni róla képeket.
Darbi:
Nagyon boldog 10 hónaposságot Fanninak!
Ann:
<font color="ff6000">Hami tündér a képeken! Én személy szerint kiegyeznék a 4 és fél órás alvásoddal is, de ez van sajna.
Jól van, látom Hamilag beindul az élet nálatok is rendesen!
Miért nem vagy jó passzban?</font>
Hagnosz:
Jobbulást! Várom majd a mesédet magatokról!
Gabi:
Nektek is megvolt a torna a sapi miatt.Kép Mi csak a másodikon lakunk (ez a legfelső szint), de itt is elég fel-le cipelni a kis soványságomat. Még jó, hogy nálunk is van tároló.
Anita:
Rajtunk úgy látom átokként ül a vasalnivaló, nálam szintén hegyekben tornyosul. Mindent mást szeretek csinálni, csak ezt ne kelljen. Csak félő, hogy így hamarosan belefulladunk.
Barbi:
Neked is sok-sok kitartást!! Ilyen éjszakáink nekünk is voltak, tudom milyen rossz lehet szinte zombiként lenni egész nap a gyerekkel.

Most megyek is, mert hamarosan fürdetés van. Kíváncsi leszek, ma mikor alszik el Beni, mert egész nap alig aludt, viszont most este 2 és fél órát is, mert már hulla volt. Elmúltak a nappali nagy alvások ismét.

Szép és nyugodt éjszakát mindenkinek!
Kép

KépKépKép
zit

Sziasztok!
Holnap elutazunk. Kb. 1 hétre. Addig is mindenkinek szép napokat kívánok, és a babáknak nagy felfedezéseket!
panu
panu

Panu, jó utat!

Az én fiam is nyolckor beájult, kíváncsi leszek, felkel e még ma...

Anna viszont fél hét óta alszik, úgyhogy szép éjszakám lesz, mert Annára is mi vigyázunk a párommal.

Puszika mindenkinekKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Csak egy-két kép KépKép
Kép
Kép
klarissza

hi

köszönjük a jokivánságokat.
ugy néz ki, hogy bene kilábalt belöle. tegnap visszaállt a régi étvágya és vidámsága.
csak nagyon sokat fogyott. kb 1 kiloval kevesebb, mint kéne lennie. Kép

saját gif kép:
a program neve: ULEAD GIF ANIMATOR 5 de sajna csak proba verzioja van meg s holnap-holnapután lejár.Kép
zsizsa:
és ez csak egyre jobb lesz, pláne mikor rászolsz, hogy ne menjen arra és csak huncutul rádnéz és megy továbbKép
lassan viszont le kell cserélni a talpas rugikat talpnélkülire. legalábbis én azt vettem észre benénél, hogy nagyon zavarta a mászásban, mert mindik kijött a lábfeje,mert a térdénél megfeszült a rugi.
klarissza,alias tapsi Kép
jo kis járgány! most már igazán lehetne állatkertes idö
ann:
a "huncutka" szuper jo kép lett
barbi:
benedek is állandoan állni akar, de ha van vmi célja(én vagy az apája) gyorsan leül és 1000rel mászik, csak ugy csattan a kis tenyere a parkettán.
nálunk 1x leesett az ágyrol és igencsak vérzett a felsö inye, mivel elharapta az also fogacskáival, hála kádas balesetünk nem volt.
meddig lesz ennyi kutyátok?
vasalás:
nálunk ismét teljes kupac van mindenböl, mivel az utobbi hétben csak azt tudtam mosni amit bene összehányt, összekakilt(sajátja+ mienk)
panu:
ha még vagy. nálunk is volt(pannánál) ujságos idöszak, mindenki csodálkozott miért van mindenhol ujságfecni Kép. én azt vallom neki is kell felnöttes dolog, de csak olyan amivel nem okoz nektek kárt. mi külön meghagytuk azokat a reklám ujságokat ami már nem kellett és élvezettel széttépte, mint LIZA .
edit:
"Örülök, hogy nem issza a tejcit" gondolom nem nélkül akartad? Kép
a vizalatti fotok készen vannak csak csütörtökön nem voltunk uszni , de holnap anyos elött felugrunk érte a rubinba.
1 baj van már csak, ugy néz ki besz@rt a scennerünk, de majd megoldon vhogy a felrakást.

ismét lett egy pár sor--->he-he-he

jo8
orsolya11

jaj ez lemaradt
itt van még egy sk gif:
Kép

ez volt az elsö sütötök proba.
most ez a fö-fö kedvenc kajája.
orsolya11

Bene baba Kép
klarissza

Sziasztok!Kép

Panu:
Remélem még elolvasod! Lizinek Boldog 7 hónaposságot!Kép
Valamint jó utat nektek! Kívánok szebb időt!Kép

zit
zit

Sziasztok, szia Anita,

Köszi a hiányolást, de be kell vallanom, már nincs bennem a tűz, a vágy, hogy a Babanetet olvasgassam, írni meg valahogy nincs is időm. Nem miattatok, nagyon jó csapatot alkottok, néha-néha biztosan benézek majd... Virág édeske, mászik, meg kapaszkodva áll, sétáltatni kell a kezénél fogva, sokat fejlődött . Fogacska még nincs.

A legjobbat kívánom mindenkinek, szép tavaszt, szép nyarat, egészséget, stb. Kép

Judit
judit74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?