Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Banyoszka: Jaj, ég a fejem :oops: Érdeklődtem irántatok, én meg a nagy mozgásfejlődéses beszélgetés közben elfelejtettem reagálni :oops: Örülök, hogy jól van a babóca :wink: A női dokikkal én is hasonlóan vagyok. Valahogy a nőgyógyász az én fejemben is férfi :D De végülis a lényeg, hogy szakmailag és emberileg is normális legyen. Remélem sikerül egy normális "helyettest" találnod! Próbáld szuggerálni a babát, hogy várja meg legalább a 7-ét :D Látom a vonalzóidon, hogy a "nagyoknak" nemrég volt a szülinapjuk :D Igaz a 8 napon már túl vagyunk, de azért boldog szülinapot kívánok nekik! Köszi neked is a szemüveges megerősítést :D Szerintem kifejezetten jól áll Vivinek is (bár lehet, hogy elfogult is vagyok :D ). A lényeg, hogy néhány éven belül valószínűleg teljesen jók lesznek a szemei.

Ktc: Úgy tudtam, hogy csak 8 hónapos kor körül van szeparációs félelem :oops: Vivi meg már régen volt másfél éves, nem emlékszem, hogy nála mi volt :oops: :D De megnyugtattál, hogy ez teljesen normális, sőt, jó is, hogy van :D Köszi a könyvajánlót, utánanézek :)

Bettyna: Jó a pörgés a mindennapokban, de ugyanilyen jól tud esni egy kis "leeresztés" is :D Szabival libegőztetek? Úgy imádom a libegőt! :D Mi is tervezzük, de csak Vivire gondoltunk, nem tudom, hogy ő bírná e? Meg a Fővárosi Nagycirkuszba szeretnénk elvinni. Szerinted már lekötné? Én két végletet tudok elképzelni: vagy megijed és kész, mehetünk haza két perc után, vagy tátott szájjal nézi végig az egész előadást :D

Lilisgabi: A vadaspark is jó lehetett! Nem csodálom, hogy elfáradtatok :D Lilinek is tetszettek gondolom az állatok :D Én meg gyűjtöm az ilyen kirándulós ötleteket, tavasszal nekiindulunk :D

Vumenke: Próbáltatok tornázni Alizzal? Kiváncsi vagyok, hogy tetszett-e neki? :D

Mi jól vagyunk, Niki még alszik :lol: , Vivi oviban, párom vitte (Vivi előző este mindig megmondja, hogy ki vigye :D ) :D
lamme

Kicsit rég voltam már én is...

Vumenke: hogy vagytok? Kiderült már, hogy egy újabb fogacska okozta e a Aliz lázát?
Kösz a bíztatást! Már csak 70nap :wink:

Lamme: előrelátóan, én is lementettem a feladatokat, ezért én is köszi. :)

Bettyna: Szabival voltatok Libegőzni? Kenguruval? Meg is nézem, hogy a blogon vannak e fent képek :wink:

Gabi: klassz lehetett nektek is a kirándulás. Én már nem bírok ennyit egyhuzamban, sőőt, vannak napok, amikor nagyon hamar elfáradok. Mostanában gyakrabban szunyálok is délután, néha 2órát is :oops:

Ktc: én már nem megyek a dokinkhoz, pénteken elbúcsúztam.

Találkoztam az új dokival, igaz csak bő 5 percet beszéltünk, de nagyon nagyon kellemes volt a benyomás. Abszolút biztonságban érzem magam. Remélem, később sem lesz ez másképpen. :D
Korábban én is idegenkedtem a női nőgyógyászoktól, de az elmúlt pár napban rá kellett jönnöm, hogy van, amit egy nővel szívesebben beszélek meg, szóval előnye is van.

Kriszta: hogy van Eszter? Régen írtál, remélem, minden rendben.

Kép
Kép
cosmopolita

SZABI MEGFORDULT!!!!! ÉS NEM A POPSIJÁVAL KEZDTE!!!!! ÉPP MOST! MINDJÁRT SÍROK!
Tegnap valahogy a másik irányba is megcsinálta, de azt nem láttuk, csak a kiságy másik oldalán feküdt hanyatt!

Cosmo - a blogig még nem jutottam el.képek neked:
Kép Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Cosmo:Igazából most nem vagyok fáradt,de tudom,hogy leszek.Te előbbre tartasz,mint én. :D
Szabi nagyon cuki,és ügyes!
Vendég

Sziasztok!

Bettyna, nagyon örülök a jó híreknek! És jók a fotók is. Mi is sokszor mentünk Libegőzni, Bori már nagyon rutinos benne. Várjuk, hogy újra kicsit melegebbek legyenek, s akkor ismét mehetünk kirándulni. A blogon is láthattátok, voltunk Gyermekvasutazni, Fogaskerekűzni is. Május elején megyünk a nagyszülőkhöz, tavaly sajnos kimaradt az utazás, de 2 éve már hármasban voltunk. És jó lenne a nyár folyamán egy északi-középhegységi hétvégi kirándulás is, Kemence és környéke pl. kimondottan nekünk tetsző hely.

Ma voltam én is a dokinknál, nekem is Aszódi Melindát mondta, mert ő helyettesíti. Tanulni és pihenni is megy Amerikába. A rendelési időket pedig folyton nézni kell majd a honlapon, mert ezentúl össze-vissza lesz mindenkinek, neki is, ha visszajön.

Cosmo, jó, hogy jöttél megint, s biztatóakat írsz a helyettes doktornőről. Nekem annyiban nem lesz új a női doki, hogy Bori születése előtt is nő vizsgált meg, Hajdú doktornő személyében. És igazad van, mi nők egymás közt bizonyos dolgokról nyíltabban merünk beszélni. Örülök, hogy a helyettes doktornő bizalmat ébresztett benned, ez nagyon jó és fontos!

Lamme, még nem kotortam elő a mi feladatainkat, igazság szerint az utóbbi napokban eléggé feledékeny, szétszórt és közben ásítozós vagyok. Tavaszi fáradtság?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.12.02 23:45-kor.
ktc

Sziasztok!

Kösz az érdeklődést, Aliz láza totál elmúlt, nem tudjuk, mitől volt. Viszont most meg én vagyok dögrováson :( köhögök, folyik az orrom, stb. picit lányka is benne van :( de ő nem vészesen, kopp-kopp.

Tegnap bementünk a központba sétálni, szuper volt! Gyönyörű napsütés, tavasz, Aliz is imádta!

Lamme: köszi a feladatokat és az útmutatót! Minden nap gyakorlunk, még csak 2-3 gyakorlatig jutottunk el, annyi van :o meg van pár dolog, amit ő már csinál is, azokat kihagyjuk. A labdásakat nagyon jónak tartjuk, de milyen labda?? Nekünk van egy 55 centis, az nem óriási, vagy mindegy? Félek, hogy ha arra tesszük hasra és gurítjuk vele együtt előre, akkor orraesik, vagy a másikunk fogja közben a labdát, vagy hogy kell? :roll:

Kérünk Vivi-szemüveges fotót!
Ilyen határozott, hogy megmondja, ki a soros oviba-vitelben? :lol:

Betty: Szabi nagyon édes! Lassan gyakorolhatod a háti kötéseket, ha ilyen nagy és nehéz :lol:

Cosmo: szuper, hogy szimpi volt a dokinő!

Lilisgabi: na igen, a terhesség eleje-fele én is meg akartam halni az álmosságtól, pihenj sokat!

Ktc: kemence gyönyörű helyen fekszik, mi autós klubos talin voltunk arra. Ismerjük a helyi krimót is :oops: :lol:
vumenke

Csajok, van egy könyvküldős játék, nem tudom, ismeritek-e:

A címe: KÖNYVKUKACOKNAK. Az a lényege, hogy akihez éppen megérkezik a játékra hívó levél, küldenie kell a sorban kettővel előtte szereplő gyereknek egy könyvet, illetve továbbítania kell a levelet 6 másik 0 és 6 év közötti gyereknek. A kezdeményezést óvónők indították el, és ha nem szakad meg a sor, könyvek özönlenek néhány héten belül a postaládába. Ha akad olyan vállalkozó kedvű anyuka, aki szívesen beszállna 0 és 6 év közötti gyermekével a játékba, szóljon és megírom a részleteket!
vumenke

Sziasztok!

Köszi a grtaulációkat. Tegnap óta többször is megcsinálta mindkét irányba. :lol:

Lamme - Cirkusz? Szerintem Vivi vérmérséletétől függ, hogy élvezni fogja-e. Ha szereti a nyüzsgést, nem zavarja a tömeg, hangos zene, akkor teteseni fog neki. Ha könynen megijed az ijasmitől, akkor lehet, hgoy 2 perc után ki kell jönnötök. :)

Ktc - Erdély.Imádom!

Vumenke - Itthon már próbálkozom a hátmara venni, mert csak azt kell kiügyeskednem. Ha már fent van, akkor nincs gond és sokkal könnyebnek érzem, mint elöl. Viszont, amg kint hideg van, nem merem kabáton kívülre rekani, hordozós kabátért meg nem adnék huszonezreket, mert annyit nem cipelem. A könyves játokot én ismerem. Már kaptunk is egy könyvet. :wink:

Pepitanna merre vagy???

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: köszi a képeket, nagyon édes Szabi. Tetszik a szőrös kabátkája :wink: Felér egy jó kis kondival a cipelése kirándulás közben, nem?
Gratulálok a forgáshoz!

Ktc: engem is vizsgált már női doki többször is, nekem se lesz új. A MÁVban elég sok női nőgyógyász van.

Vumenke: nekem is nagy, normál gimnasztikai labdám van és azt kérte kölcsön a barátnőm fejlesztő feladatokhoz. Gyógytornász ajánlotta nekik. Kifejezetten arra vannak gyakorlatok, meg gördeszkára :D

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Már tegnap este akartam írni, de nem engedett be a babanet.

Lamme: Ne égjen a fejed, nincs semmi probléma :D
A szülinapos köszöntést köszönöm szépen a lurkók nevében.
Tegnap hívott Spánik doki, és ajánlott maga helyett egy bizonyos Dr. Debreceni Attilát.... Ismeri esetleg valaki?....

SzBettyna: Szabi ízig-vérig pasi, méghozzá nem is akármilyen! Olyan szép kölyök, hogy meg kell zabálni! És mint látjuk,ügyes is :D

Mi jól vagyunk,egy maratoni hosszúságú lakásfelújítás közepén, már torkig vagyok a rendetlenséggel, kosszal, és azzal,hogy valami mindig közbejön, ami miatt nem haladunk.
Most épp a hűtőnk adta be tegnap a kulcsot, úgyhogy tegnap a festés helyett új hűtőért rohangáltunk. Persze sehol sincs házhoz szállítás ma, majd csak holnap vagy csütörtökön... Addig meg tegyem a romlandót, ahova akarom. Leginkább a kukába!
Nagyon mérges vagyok!
Szép napot Nektek!

Banyoszka
banyoszka

Vumenke: Neked jobbulást!!! Bocsánat, ez lemaradt délelőtt :oops:
cosmopolita

Sziasztok kismamák, anyucik és lurkók!

Tegnap érkeztünk haza, még nem volt időm átolvasni, igyekszem!

Múlt hétfőn elutaztunk Bajára a szüleimhez, apát meg itthon hagytuk dolgozni, szerda este érekezett meg hozzánk.
Másnap reggel nagymamástul nekivágtunk Sarajevón keresztül Jahorinának! ('84-es téli olimpia helyszíne) Tesóm már ott várt bennünket egy kis csapattal (snowboard oktató)
Hihetetlen volt, a cél elérése előtt 10 km-rel nyoma sem volt hónak... :roll: De bátyjám nyugtatott, hogy mindjárt meglátjuk. Majd' másfél méter fogadott bennünket! :o Gyönyörű táj! Pályaszállás!
Ja! Indulás előtt, a hosszú útra és Panni kényelmére való tekintettel - sz.r anyagi helyzetben :roll: - megvettük az autósülést! Asszem Betti te kérdezted, hogy a Bisafe-t néztünk/vettünk e. Igen, 900km-en teszteltük, isteni! Tök jó magasan ül, rengeteget nézelődik, 3 fokozatban dönthető, amint bóbiskolni kezdett már döntöttük is. Na ennyi reklám elég! :wink: :lol:
Ott kajált, játszott, majd viszza-vissza szunyókált! Izgultam előre, de könnyedén tűrte a 6 és fél órát! :shock: :D
Életünk legklasszabb telelése volt! Anyukám nagy segítség volt. Pannit meg beprogramoztuk angyalkának :wink: és minden menetrendszerűen zajlott! 9-kor elaludt anyukám szobájában, majd éjjel 1-2körül kelt kajálni, addig kettőnké volt az ágy! :oops: :wink: (gyerekágy nem volt) 7-kor kelt, reggeli lent a panzió éttermében, majd 10-11körül elaludt kb. 2-ig, aggid mi csúszkáltunk, napoztunk, söröztünk... Szép az élet! 8)
Mindenkivel haverkodott, mosolygot, átsikongatott a szomszéd asztalnál ülőkhöz, egyedül tesómat nem képes befogadni. :( Na majd, ha elmesélem neki nagyobb korában, hogy ő a legjobb játszópajtás...
Sokat sétáltunk vele is, de az előre kötözés már extra erőt kíván! :? Legyen már jobb idő és akkor nem lesz akadály a kabát!
Mindjárt hozok képeket és megpróbálok vissza olvasni...míg alszik.

Kép
Kép
pepitanna

Kép Így jutottunk el a parkolóból a szállásig!
Kép Mi ketten
Kép Hatalmas élmény száguldani vele! :wink:
Kép apuval
Kép kilátás délben a kocsmából :wink: 8)

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok Csajok!

Cosmo - köszi az érdeklődést, tényleg rég voltam én is. Nálunk nagyon is működik most a szeparációs félelem. Csak ha elindulok a szobából már ordit, néha már nagyon fárasztó, hogy két lépést nem tudok menni a lakásban. Sokszor úgy se jó hogy odaviszem magammal, mondjuk a fürdőszobába, vagy a konyhába és leteszem a játszószönyegére, kézbe kell lenni. De hát így meg nem haladok semmit. Pont múlthéten volt a reggeli műsorban az RTL-en erről szó, ott egy szakember azt mondta nyugodtan kössük magunkra, nem lesz utána gond a leszoktatással, ő is ezt csinálta. Most szerintem be kell szereznem egy hordozó kendőt.
Tegnap este ismét visszamentünk a fülorvoshoz, mert múlthéten még nem volt teljesen tiszta. Most közölte, hogy kicsit vízes a füle, de mivel nincsen semmi baja (nincs láz, jól eszik, jól alszik) így nem csinál most semmit. De ha bármi jelét is észreveszem, hogy baj van azonnal menjünk vissza.
Néztem a vonalzódat, nagyon megy az idő. :D Az utolsó harmadban én is sokat aludtam, de erre azt mondták hogy ha sokat pihenek a baba is ilyen lesz. Szerintem bejött, mert Eszter elég nyugi baba, és tényleg sokat alszik.

Szombaton elmentünk kettesben shopingolni, apa még pénteken elment a haverjaival Villányba borozni, így mi is kiruccantunk egy kicsit. Bár először egyedül szerettem volna, mert már rám férne egy kis kikapcsolódás (lehet hogy most követ fogtok ezért rám dobálni), de aztán sapkát szerettem volna Neki venni, azt meg mindenképpen felakartam rá próbálni. Találkoztam az egyik barátnőmmel akinek 3 hónappal idősebb a kisfia, egymással szembe tettük őket kézben, mit csináltak a kicsit, elkezdtek puszilkodni. Olyan édesek voltak, simogatták egymás kezét, fejét, zabálni valók voltak. :)

Nektek is van olyan, hogy gyönyörű az anyaság, és nagyon jó dolog, de néha úgy érzem, egy kicsit ki kell törnöm itthonról egyedül, hogy feltöltödjek egy kicsit. Sajnos ez mostanában nem igazán jön össze, apa nagyon sokat dolgozik.

Lamme - a tesómnak a kisebbik fia is 3 éves volt amikor elvitték a Cirkuszba, hát ő még nem igazán élvezte. Állandóan felállt, kiakart menni, minden más sokkal jobban érdekelte mint az előadás, de hát gyerek és gyerek között nagyon nagy különbségek vannak.
Nagyon jó fej Vivi, hogy így megmondja ki vigye oviba.

Pepitanna - örülök, hogy jól sikerült a telelésetek, és hogy Panni is élvezte. :D

Vumenke - jobbulást Neked.

Na most megyek mert ébredezik a királylány.
toldikrisztina

Kép Kép Kép
toldikrisztina

Sziasztok!

Cosmo - Köszi! Hát igen, lassan extrém sport kategóriába vagy a súlyemelésbe fog tartozni az elöl hordozás. Ahogy Pepitanna is írta, alig várom én is a jó időt, hogy mehhesen a hátamra!
A kabát Tesco-s szerezemény. Ez volt az első amit vettünk neki,amikor kiderült, hogy kisfiú!Imádom rajta, csak lassan kinövi. :roll:
Ilyen: Kép

Pepitanna - De klassz helyen voltatok! Igazi feltöltődés lehetett! Panni előtt le a kalappal, hogy ilyen jól bírta az utat. Az ülése már menetiránynak néz, ugye?

Kriszta - Eszter nagyon édes! Örülök, hogy kilábalni látszototk a betegségből.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: nagyon tetszik a kabát. Imádom ezt az anyagot. Mi is vettünk egy hasonló szőrös rugit (?) vagy nem tudom minek nevezzem, ami tulajdonképpen maci jelmez :) Remélem, minimum egy fénykép erejéig jó lesz majd a gyerekre, mivel még akkor vettük, amikor még meg sem fogant :oops: :roll: Velünk akart jönni.

Kriszta: Eszter már milyen komoly kisasszony :) Köszi a képeket, nagyon édes mindegyiken a lányka. Megértem, hogy néha kicsit kimozdulnál egyedül.
Tényleg? Ha sokat alszom, esetleg ilyen lesz a baba is? Hmmm! 8)

Pepitanna: minden elismerésem Pannié, hogy ilyen jól viselte az utat. Szuperek a képek. Én nem szeretem a telet és a hideget, de azt a szánt én is kipróbálnám!!!! :)
Beszéltem ma barátnőmmel és hallottam a kisfiát a háttérben brutál módon sikítozni. Engem nagyon szórakoztatott, de gondolom 1-2nap után, már nem annyira vicces. Mintha egy egész gyereksereg lett volna :D Ő majdnem napra pontosan akkora, mint Panni.

Nekem mostanában úgy mocorog néha a baba, mintha 2 cica kergetőzne odabent, vagy 1 kergetné a farkát :lol: Nem nagyon tudom megfogalmazni, de olyan gyors és hirtelen mozgások elég hosszan. Nektek is volt ilyen? Kevesebb a helye? Jobban érzem?

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo - :lol: Vannak darabok, amik akár mit csinálsz veled akarnak menni. Én Szabi új sapijával voltam így tegnap a Kenguruban. Tök drága volt, de nem bírtam otthagyni, mert az olcsóbbak nem voltak ilyen vagányak. :oops:
Mazsola cica édes lehet. Nekem is volt, hogy Szabi "bepörgött". :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: ha Szabi is néha bepörgött, akkor megnyugodtam. Nekem minden szokatlan ijesztő :oops: Az utóbbi 2hétben jó parás vagyok :roll:
Majd biztosan mi is látjuk a képeken az új sapit, ugye? :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo - Nem csoda, hogy "parás" vagy, pont azért írtam, hogy megnyugodj. :wink: Idekint is fog ilyet csinálni. :lol: PErsze, majd csinálok sapis képet és megmutatom. Addig is a legújabb kedvenc:
Kép Nem esett messze az alma...

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Cosmo - Panni is pörgős volt odabenn, ezen ne idegeskedj! És aludj minnél többet, én is azt tettem az uccsó 2 hónapban. Had tegye azt a tested, amit kíván. :wink: 67 nap :shock: azonnal elrepül! :)

Betti - Nagyon cuki Szabi!!! :D :D :D

Kriszta - Tök értem amit a feltöltődésről írsz! Na én erre találtam ki a tornát. Anyukád nem tud segíteni? Jut eszembe, hogy vannak mostanában a szüleid?

Pankónak 4 foga feszül egyszerre, fent. 3 napja alig alszunk. Jajj nekem, 20foga lesz összesen... :roll: :x :?
Ma voltunka kötelező havi kontrollon, kicsi lányom 8440gramm! Eddig mindig édesen figyelt a vizsgálatok alkalmával, most senkit nem engedet közel magához. Aki az aurájába lépett, leüvöltötte a haját! :roll: Csak lestem, mintha nem is az én lányom lett volna... :oops: 8)

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna: látom, nem éheztetitek Pannit :lol: fogzásra jó az Osanit, vagy a Chamomilla Vulgaris. Éjszakára esetleg Viburcol. Szegénykék! Remélem, gyorsan áttörik az ínyt!

Betty: jól látom, hogy Szabi magát csodálja a gépen? :lol:

Cosmo:
hiába írjuk, hogy ne aggódj, megértelek, de tényleg próbáld lazábban venni - ha tudod. Pihenj sokat és tényleg higyj benne, hogy minden ok lesz és most az a dolga Mazsolának, hogy jóóóó nagyra nőjön a pocakban és sokszor nyugtassa meg a szüleit az "Alian"-es mozgásaival :lol:

Kriszta: szuper, hogy Eszter meggyógyult!! Édes a képeken, az utolsón tiszta apucija :wink:
vumenke

Pepitanna - Szegéyn Pöttöm Panni. Drukkolo, hogy hamar túl legyen rajta! Csak nem elkezdődött a szepa para?Gratula a súlyhoz. Nem árulom el, hogy mennyit mértünk tegnap Szabinál, emrt sokkot kapsz. :lol:

Vumenke - Igen, magát nézi. :lol: De az igazi csoda az egyszervolz.hu-n a dinnyés animácó. :wink: Nem nézi ám sokat, talán ha kétszer ültettem ide pár percre. :roll:

Tali - Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Sír, mert ki kell hagynunk a nagy nehezen szerveződő első topik talit, és nevet, mert kiderült, apa miért nem tudta eldönteni a múltkor, hogy lesz-e kedve jönni. Május 8-12. Kolping! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sz.bettyna:Kolping nekünk is a kedvencünk,kétszer voltunk,és decemberben mennénk újra.De addig még sok minden történik,most még távoli... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Korábbi terveimmel ellentétben nem tudtam előbb írni Nektek, mert nagyon sok dolog történt velünk. (Majd később írok róla). Legutoljára a kislányom a bölcsiből hazahozott valami hányásos, hasmenéses vírust, amin szerencsére ő hamar túlesett, engem viszont teljesen ledöntött a lábamról. Egy nap leforgása alatt több, mint 25-ször volt hasmenésem, aminek az lett a következménye, hogy bekerültem a László Kórházba. Mivel nem vagyok egy szerencsés alkat, természetesen ez sem ment úgy, ahogy én szerettem volna. Tegnap hazaengedtek, erre estére kiderült, hogy valamit összeszedtem (közös wc a fertőző betegeknek - nem rossz!!!). Valami gombás sz.r lehet, mert iszonyúan viszket és tiszta vörös. Persze a doki már nem dolgozik, fel kellene hívnom az Aszódi Melindát, de nem tudom a telefonszámát. Nem tudná nekem megírni valamelyikőtök? Nagyon fontos lenne, mert nem elég, hogy amiatt aggódtam a baba miatt, hogy a vírus miatt rendben van-e, most emiatt is aggódhatok. Szerintetek egyáltalán hova lehet fordulni hétvégén ilyen problémával? Kérlek segítsetek!

Köszönöm szépen:

Marcsi
murphy73

Marcsi: Jaj, ez nagyon durva lehetett :shock: És ez a közös wc miatti szarság is :( Szerintem akár a kórházba is bemehetsz, mert a kezeletlen fertőzés gondot okozhat a babának. Két nap várakozás meg ki tudja, hogy soknak számít-e vagy sem. Inkább mondják azt, hogy ez ráért volna, minthogy baj legyen, nem? Nekem még egy szülésznőnek a telefonszáma van meg, akinél a lányok születtek. Ő nagyon aranyos, esetleg őt is felhívhatod. Ha nincs is ma bent, akkor biztos tud adni egy telefonszámot, akár pont Aszódi dr-nőét, vagy esetleg konkrétumot, hogy hova fordulj. Ha szükséged van a számára, akkor írj ide vagy privit. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
lamme

Sziasztok!

Banyoszka: Sajnos Debreceni Attilának még a neve sem ismerős, nem tudok segíteni neked.

Pepitanna: Fúúú, most is nagyon szép helyen voltatok!! Tök jók a képek!!

Kriszta: Mekkora nagylány már Eszter!! :lol: Nagyon szép és aranyos! A "kitörési" vágyaddal nem vagy egyedül :wink: Pár hete a barátnőmmel való mozizás kész felüdülés volt, pedig csak néhány óra volt az egész.

Bettyna: Biztos szuper lesz a Kolping :wink: De majd szervezünk több talit tavasszal, nyáron, hátha egyre többen fogunk tudni menni :)

Na most mennem kell. Majd jövök még :)
lamme

Murphy: ha írsz egy privit (akár üreset is) akkor küldöm az Aszódi drnő számát. Én nem tudok csak válaszolni a privát üzenetekre. Amúgy szerintem is simán bemehetsz a kórházba, biztosan segítenek.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Cosmo elküldte nekem a doktornő számát (ismét köszönet érte) és nagyon kellemes benyomást tett rám, pedig szombat kora délután "zavartam". Kedvesen válaszolt a kérdéseimre és tanácsot is adott. A férjem elment Canesten Kombit venni és már sokkal jobban vagyok.
Ma töltöttem be a 15. hetet, úgyhogy kb 1,5 hét múlva kell a dokinőhöz mennem.
Én is nézelődöm nyaralóhelyek után, de még nem döntöttem el, hogy hova menjünk. Néhány éve már, hogy Sárvárra járunk és eddig nagyon meg voltunk elégedve a szállásunkkal is és a fürdő is tök jó. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy nagy pocakkal nekem be szabad-e mennem egyáltalán ilyen sok ember által használt medencébe. Nektek mi a véleményetek erről? A Kolpingot én is megnézem minden évben, fáj is érte a szívem, de sajna nekünk anyagilag elérhetetlen. Különben eddig mindenkitől csak jókat hallottam róla.
Nagyon jók a fényképek, amiket feltettetek. Legközelebb én is kicsinyítek a Zsófiról képet és már a vonalzómat is meg kellene csinálnom. Remélem, hogy boldogulok majd vele.

Marcsi
murphy73

Betty: módosíthatjuk az időpontot, hogy el tudj jönni! Egyébként is gondolkoztam, hogy lehet, hogy egy héttel kéne csúsztatni (máj. 16.) mert mi valahogy máj. elejére terveztük a keresztelőt, de totál ki is ment a fejemből :oops: :roll: Mondjuk még semmi sincs lefixálva... a mostani héten szerintem kiderül, de örülnék, ha Ti is el tudnátok jönni :wink:
Kolpingról jókat hallottam, biztos szuperül fogjátok magatokat érezni :)

Marcsi: elmentél a kórházba végül? Remélem, megoldódik a gond! Ez a közös wc dolog elég bosszantó!! Legalább fertőtlenítenék óránként a klotyót :? Egy tipp: nálam majdnem mindig van ilyen egyszer használatos papír wc-ülőke, idegen helyen vagy ezt használom, vagy rá sem ülök az ülőkére (inkább utóbbi). persze volt neked más bajod is gondolom, mint erre gondolni :( babával remélem, minden rendben!

Ki merre volt 7végén? Mi szombaton takarítottunk-kertészkedtünk + főzés, ma kirándultunk kicsit, jó volt. Holnaptól a férjemnek extra sok melója lesz, kb. 1 hónapig, utána meg (ha minden igaz) új munkakörbe kerül, több fizetéssel, nagyobb hatáskörrel, ugyanakkor kevesebb szabadidővel :cry:

Ja és még egy negatív: pénteken megtudtam, hogy a munkahelyem megszüntet egy csomó területet (gyakorlatilag az összes Dél-Nyugat Mo-i és Dél-Alföldi irodát, iskolát felszámolja), szóval nem lesz hová visszamennem... :cry: :cry: :cry: pedig úúúúgy szerettem azt a munkát és már épp fontolgattam, hogy ha nem jön Béjb2, akkor visszamegyek szeptembertől...
vumenke

Marcsi, ezt a hsz-t miért nem láttam? :shock:
Mindegy, a lényeg, hogy minden rendben!! :) (Majd arra figyelj, hogy ha kicsi rózsaszínes folyást tapasztalsz, az lehet a Canestentől, én kb. 22 hetes kaptam C-t és a színes folyással rohantam a siófoki szülészetre péntek du. Szerencsére semmi nem volt, "csak" a C. okozta...)

Fürdés: simán, bárhol! Én azzal sokkoltam dokinkat, hogy jún. 28-án, a terminusom napján pancsoltam egyet a Balatonban! :lol:

Várjuk a képeket Zsófiról!
vumenke

Sziasztok!

Megpróbálok két képet feltenni, remélem sikerül.

Marcsi
Kép Karácsonykor
Kép Zsófi
murphy73

Sziasztok!
Én is rakok már fel egy 4D-s fotót a babámról, a 28.héten készült. A neme nem 100%, úgyhogy lehet tippelgetni
( na jó, a nő tutira mondta, mi nem látjuk olyan egyértelműen, úgyhogy nem híreszteljük ) Kép

Banyoszka
banyoszka

Na egy vigyorit is :D
Kép

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Murphy: Örülök, hogy sikerült beszélned a dokinővel, és minden jól alakult :wink: Nagyon jó a kép rólad és Zsófiról :wink: Én eléggé parázós vagyok, én nem mentem a Balatonba, amikor Nikivel voltam terhes :oops: :D Vivivel egyértelmű volt, hogy nem szabad, még nyaralni sem mentünk, mert vele mondhatni veszélyeztetett voltam (hivatalosan nem mondták ki, csak a doki tanácsaiból gondolom :D ), meg amúgy is akkor kezdett a párom a mostani melóhelyén, pörgős volt amúgy is az a nyár :D Mondjuk én amúgy sem vagyok egy vízimádó, úszni sem tudok :oops:

Vumenke: Sajna nekünk meg a május 16-a nem jó, párom szolgálatban van aznap :( Szerintem úgy kéne csinálni, hogy te kiválasztasz egy napot, amikor nektek jó, és aki tud menni az megy, aki meg nem az nem megy, mert olyat biztos nem találunk, ami mindenkinek jó :wink: Kik lesznek Aliz keresztszülei? Sajnálom a melóhelyed :( Férjednek viszont gratulálok az új munkakörhöz :wink:

Banyoszka: De aranyos a babóca ezeken a képeken :lol: És az a mosolygós :lol: Olyan aranyos pufi arcocskája van :D Én kisfiúra tippelek :D Találkoztál már az új dokival?

Oroszági: Merre vagy? :D Hogy van Gyurika? Már ő is olyan nagyfiú biztos :D

Damara: És te hol vagy? Régen írtál :( Srácok? Hogy bírjátok a kétgyerekes létet? :D

Aviubi: Hmm? :D (Csak hogy ne ismételjem magam :D )

Mi jól vagyunk. Vivi oviban, Nikkancs meg már több, mint kétórája alszik :shock: Remélem nem lappang benne valami.... Nekem kicsit fáj a torkom, de már jobb.
lamme

Köszi Lamme a bókot :D Majd kiderül, jól tippeltél-e :wink:
Új dokival még nem találkoztam , de ma beszéltem Vele.Majd kell kérnem időpontot mostanság uh-ra, és visszahívni, hogy mikor megyek, mert akkor előtte akar találkozni velem a kórházban.
De a hangja és a hozzáállása alapján eddig szimpi.De persze a találkozás a döntő!
Remélem nem leszel beteg......
Üdv mindenkinek!

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Tatán voltunk hétvégén. Nagy családi banzáj - József és Sándor nap. Végig vendégekedtünk. Szabi tök jól bírta. Aranyos volt, nem ijedt meg a sok ismeretlen arctól. Én viszont kipurcantam. Megint kelünk éjjel fél 1kor, aztán hajnal 5- negyed 6. Ilyenkor a ki Gazfickónak már reggel van. Fülig ér a szája az ágyban, sikongat én meg alig állok a lábamon. Aztán mikor 7-kor visszaalszik, addigra nekem már kimegy az összes álom a szememből.

Banyoszka - De édik ezek a képek! Szerintem kisfú.

Murphy - ÚÚÚÚ, gáz ez a hányós izé meg a gomba még a tetjére. Szegény Te. A képek nagyon jók. Szépek vagytok! Kolpingba bioházba megyünk egy másik családdal (tök jó barátaink) és önellátással. Így nem olyan vészes és mindent használhatunk a szállodában.

Vumneke - Köszi, nagyon ari vagy, hogy áttennéd miattunk a talit! Az az igazság, hogy az szinte sz egész májusunk tele van. 9-ei hétévge Kolping, 16.-in leánybúcsúra megyek, 24-én esküvőre és már vége is a májusnak. :? Szóval miattunk ne szerevezd át, főleg, ha mindenki másnak jó az eredeti időpont. Remélem tényleg lesz még tali a nyáron és akkor találkozunk.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok Csajok!

Sz.bettyna - de irigykedek én is. :) Kolping tuti jó hely, mi is voltunk ott még gyerek nélkül, ajándékba kaptunk 1 hetet, én szuperül éreztem magamat.
Látom Szabi is nagy PC guru, Nálunk is Eszter mostanában ha bekapcsolom a gépet rögtön jön, és nyomogatná a gombokat. Ha meg meglátja magát a monitoron állandóan puszilgatná magát.

Banyoszka - nagyon jó a 4D-os képek, nagyon édes pofija van. Én is fiúra tippelnék. :)

Murphy73 - jézusom nem semmi ami történt veled, remélem most már jobban vagy.
Amit Vumenke ajánlott egyszer használatos WC ülőke papir én is azt használom, a kórházba is magammal vittem amikor szültem, mert sajnos vannak helyzetek amikor nem éppen kényelmes félig gugolás, félig álló helyzetben aWC-n lenni. Próbáld meg beszerezni, mert sajnos a közös WC-nek ez a hátránya.
Nagyon jók a képek amiket feltettél, Zsófi nagyon helyes kiscsaj. :D

Lamme - remélem nem lettek betegek, csak Nikinek jó volt az alvókája. :)

Vumenke - sajnálom a munkahelyedet. Én is csak reménykedek, hogy mig itthon vagyok, addig javul egy kicsit a helyzet, mert ha nem, nem is tudom mi lesz akkor.
Sajnos mi is nagyon keveset vagyunk apával, ha nem érné meg nem is csinálná. Hétköznap szinte csak annyit látjuk mig megérkezik,ebédel egy kicsit játszik Eszerrel már megy is aludni, este fél 9 körül kel, öltözik, eszik pár falatot és már indul is. Nagyon rossz, mert hiába vannak itt anyuék, azért állandóan nem akarom Esztert rájuk terhelni, így elég nehéz megszervezni hogy elintézzem a dolgaimat.

Képzeljétek el taknyosak lettünk hétvégére, komolyan mondom már nem hiszem el. Végre találkozhattunk volna gyerekes barátokkal, erre megint "szobafogság". Bár szerintem most a foga miatt van, mert a keze állandóan a szájában van, az én államat harapdálja, és néha elég idegesen, és pár napig eléggé folyt a nyála is.
Mindenesetre rendeltem Aloeverás immunerősitőt, mert már nagyon uncsi szegénykénél ez a betegség.
Viszont képzeljétek el határozottan áll most már, ahol stabil hely van, ott pillanatok alatt feláll. Sőt most már ugy végig mássza a lakást is, úgy kell figyelni ne hogy rálépjünk. Néha amikor leakarom ültetni ő csak áll mint ha kötelező lenne, nem akar leülni. És be nem áll a szája, állandóan modja a magáét :D , meg lehet zabálni olyan édes.
El se hiszem hogy már 9 hónapos, úgy megy az idő. Hétvégén nézegettem születési képeket, olyan furi volt, most már olyan nagy lány. :)
Na elköszönök, Eszter már alszik, megyek én is, most éjjel nagyon rosszul aludtam.
toldikrisztina

Bettyna: nagyon helyes Szabi a gép előtt :) Húúú, Kolping? Biztosan szuper lesz. :wink: Majd dicsekszem itthon, hogy milyen rendesek ezek az apukák :lol:

Pepitanna: kibújtak már a fogasckák? Kitartás!

Vumenke: sajnálom a munkahelyet :( De akkor hajrá Bébi2! :wink:

Murphy: nagyon szép a kislányod! Később, majd tegyél fel pocakos képet is. Örülök, hogy szimpi volt a dokinő. Mikorra vagy kiírva? Majd lehet, hogy összefutunk a kórházban vagy a Honvédban.

Banyoszka: én nem tippelek, mert az csalás lenne 8)

Kriszta: kis cukor lehet Eszter, amikor puszilgatná magát a monitoron :D Nagyon ügyi, hogy már áll és mászkál is!

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Sziasztok!

Rémes napunk van ma! Éjjel 3szor keltünk. Délelőtt fél órát aludt Szabi (ez neki kevés, legalább 1,5-et szokott). Az előbb megtettem, amiről azt gondoltam, hogy sosem fogom. Már semmi nem volt jó: se játék, se kézben, se ringatva, se rázva, se énekeleve. Cicit nem akartam neki adni, mert látszott rajta, hogy hulla fáradt. Ha adok neki, fél óra múlva megint a böfi ébreszti, mint reggel. Miután majdnem kitekerte magát a kezemből betettem az ágyába és otthagytam. Ő az egyik szobában sírt én meg a másikban. :cry: 10 percig ordított, most csönd van, de nem merek kimenni. Mekkora egy szemét anya vagyok! :(
Délelőtt kapott 2 kanál barackot. Ízlet neki, evett volna még belőle, de nem mertem adni. Attól nem lehet ilyen dinka ugye?

Kriszta - Sajnálom a takonykórt. Remélem hamar kijötttök belőle.

Cosmo - :lol: Trükkös! :wink: Hoztam neked valamit:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: dehogy vagy szemét anya!!!! Nem fogadnék rá, hogy én sose fogom ezt megtenni :oops: :roll: Én nem tudom, hogy a barack lehetett e az ok.

Ez a vagány sapi? Nagyon csini :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Sz.bettyna - nem vagy szemét anya. Néha sajnos elszakad azért az a bizonyos cérna és muszáj keményebnek lenni, de ez még nem azt jelenti hogy rossz anyuka valaki. Szerintem inkább az idő miatt van hogy nem alszik rendesen. Eszter is hogy most ilyen ramagy idő van alig alszik bent a lakásban, mert hozzá van szokva hogy a kertben van. De hát ilyen időben nem fogom kitenni.
Fel a fejjel. :)
toldikrisztina

Kriszta - Köszi. Már jobb a lelkem egy kicsit. Ő meg aludt 1 órát.

Cosmo - Igen, ez az. Simlis maci. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Rég írtam, de minden rendben velünk, szerencsére.

Bettyna, ne légy kétségbe esve, teljesen normális a reakciód! Szerintem időnként mindannyiunknál vannak hasonló pillanatok, én sem szívesen emlékszem az enyémekre, de bevallom őszintén, időnként előfordulnak. Mert hát végül is emberek vagyunk mi is! A blogomban a legutóbbi cikk pont erről szól: Az anyáknak is szüksége van anyai gondoskodásra. Nem én írtam, úgy vettem át, de az írója még problémamegoldásokat is ad. Szerintem jól sikerült cikk.

Murphy, üdv! Kedves ismerősöm meg az Istvánba ment be kivizsgálásra egészségesen (a szívével van gond), erre hazajött 5 nap után egy durva Calici vírussal, s mivel közben legyengült az immunrendszere, influenzát és tüdőgyulladást is összeszedett. Pedig 2 ágyas szobában volt, ahol az ágyszomszéd ágyhoz volt kötve, így a fürdő csak az ő használatában volt. Úgyhogy nem csak a wc-n lehet összeszedni fertőzéseket...

Na, most megyek, Borim lassacskán ébred, én meg készülök, hogy menjek a kórusba egy jót énekelni. :P
ktc

Ktc - Köszi, ha hagyja ez a kis Gazfickó elolvasom. Örülök, hogy minden rendben veletek. Nálunk megint 2,5 óránkénti szopi van. :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Betti - Megnyugodtál már remélem, előfordul mindenkivel, főleg ha nem pihen eleget az ember lánya - vagy anyja... :P Nagyon jó pasika Szabi!
Nagyon klassz a Kolping! Mi decemberben voltunk 4 hós Pannival, isteni volt!

Cosmo - Köszi az érdeklődést, igen már három fogú Panni, de még 3 feszül. De 4-5napja 1 szopival átalussza az északákat. Gyorsen lekopogom: kop-kop... Ti hogy vagytok? Napközben alszol? Sétálhatnánk valamelyik nap, amikor kék az ég... :wink: 8)

vumenke - Sajnálom a munkahelyed. Szomorú állapotok uralkodnak. :? Leld sok-sok örömöd a nagylányodban!

Képzeljétek, már abszolút csak az éjszakára maradt a szopizás. Napközben mindent eszik, eszeget a kiscsaj. Csak az elalvásnál és az éjszakai egyszeri ébredéskor van cici. Végre kibújhatok a lassan 8 hónapja rámnőtt szoptatós melltertókból! :oops: :x
Hétvégén anyosóméknál voltunk, tök klassz volt. Panni nagyon barátságos mosolygós csajszi! Kell neki pár perc, amikor még a kezemből szemlélődik és bizalmat szerez... 10 perc után kenyérre kenhető! Nagyon élvezhető már ez a korszak!
Sokat sétáltunk és nevettettük a ngyszülőket! Végre tavaszodik!

Apa gépek akar, mennem kell...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Először egy reagálás, aztán kérés.

Reagálás: A Kolping az az alsópáhoki? A mellette lévő faluban, Sármelléken nőttem fel...

Kérés: kérlek, emlékezzetek vissza, hogy amikor kiderült, hogy babát vártok, hogyan indultak a vizsgálatok? Ugyanis nálam pozitív lett végre a teszt. :D Most az 5. héten járok elvileg. Aszódi doktornőhöz 15-ére kaptam időpontot, az már a 8. hét első napja lesz. Ott a rendelőben nincs ultrahang, ha jól emlékszem. Márpedig a terhesség tényét ultrahanggal állapítják meg. Akkor az ultrahangosba is kell időpontot kérnem? Vagy oda csak a dokinő tud beutalót adni? Akkor előbb kéne mennem hozzá? Mert az ultrahangot ugye jó lenne a 7.-8. hét környékén megcsinálni. Szóval hogyan is megy ez itt? Segítsetek!
ktc

Ktc - Aszta!!!! Nagyon örülök és szívből gratulálok! Sajna segíteni nem tudok, mert maikor Szabi ilyen pöttöm volt még nem ismertem a dokinkat.

Pepitanna - Igen, köszi, túl vagyok rajta. Mikor elmondta apa a tervét, akkor egyből ti jutottatok eszembe. Remélem mi is jól fogjuk magunkat érezni. Panni nagyon cuki pofi lehet. Dobhatnál egy pár képet róla. Mikor sétáunk? :wink: Kezdi elhanygoltnak érezni magát a vérnyomásmérőd. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ktc: Gratulálok!!! Szuper!!! Sajnos a kérdéseidre nem tudok választ adni, de szerintem egyszerűen kérsz időpontot uh-ra és kész. Ott csak annyit kérdeznek, hogy ki a dokid. Így a dokinőhöz már konkrétummal tudsz menni :wink: Nagyon örülök ennek a jó hírnek :D
lamme

Sziasztok!
Ktc: Először is, nagyon örülök a pozitív tesztednek,remélem gyönyörű és kellemes babavárásban lesz részed!
Nem tudom, hogy Aszódi dokinéninél mi a protokoll,de én ha a helyedben lennék, felhívnám a doktornénit, és elmondanám,mi a szitu.
Valószínűleg Ő fogja javasolni a vizsgálatot megelőző uh-t...

Bettina:Még mindig nagyon jó pasi Szabi :D :D

Pepitanna:Gratula a fogacskákhoz! Remélem a többi is hamarosan kibújik!

Toldikriszta: Eszter talpig kiscsaj, nagyon szép...

Damara nagyon eltűnt mostanság...

Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?