Sziasztok Csajok!
Sz.bettyna - de irigykedek én is.
Kolping tuti jó hely, mi is voltunk ott még gyerek nélkül, ajándékba kaptunk 1 hetet, én szuperül éreztem magamat.
Látom Szabi is nagy PC guru, Nálunk is Eszter mostanában ha bekapcsolom a gépet rögtön jön, és nyomogatná a gombokat. Ha meg meglátja magát a monitoron állandóan puszilgatná magát.
Banyoszka - nagyon jó a 4D-os képek, nagyon édes pofija van. Én is fiúra tippelnék.
Murphy73 - jézusom nem semmi ami történt veled, remélem most már jobban vagy.
Amit Vumenke ajánlott egyszer használatos WC ülőke papir én is azt használom, a kórházba is magammal vittem amikor szültem, mert sajnos vannak helyzetek amikor nem éppen kényelmes félig gugolás, félig álló helyzetben aWC-n lenni. Próbáld meg beszerezni, mert sajnos a közös WC-nek ez a hátránya.
Nagyon jók a képek amiket feltettél, Zsófi nagyon helyes kiscsaj.
Lamme - remélem nem lettek betegek, csak Nikinek jó volt az alvókája.
Vumenke - sajnálom a munkahelyedet. Én is csak reménykedek, hogy mig itthon vagyok, addig javul egy kicsit a helyzet, mert ha nem, nem is tudom mi lesz akkor.
Sajnos mi is nagyon keveset vagyunk apával, ha nem érné meg nem is csinálná. Hétköznap szinte csak annyit látjuk mig megérkezik,ebédel egy kicsit játszik Eszerrel már megy is aludni, este fél 9 körül kel, öltözik, eszik pár falatot és már indul is. Nagyon rossz, mert hiába vannak itt anyuék, azért állandóan nem akarom Esztert rájuk terhelni, így elég nehéz megszervezni hogy elintézzem a dolgaimat.
Képzeljétek el taknyosak lettünk hétvégére, komolyan mondom már nem hiszem el. Végre találkozhattunk volna gyerekes barátokkal, erre megint "szobafogság". Bár szerintem most a foga miatt van, mert a keze állandóan a szájában van, az én államat harapdálja, és néha elég idegesen, és pár napig eléggé folyt a nyála is.
Mindenesetre rendeltem Aloeverás immunerősitőt, mert már nagyon uncsi szegénykénél ez a betegség.
Viszont képzeljétek el határozottan áll most már, ahol stabil hely van, ott pillanatok alatt feláll. Sőt most már ugy végig mássza a lakást is, úgy kell figyelni ne hogy rálépjünk. Néha amikor leakarom ültetni ő csak áll mint ha kötelező lenne, nem akar leülni. És be nem áll a szája, állandóan modja a magáét
, meg lehet zabálni olyan édes.
El se hiszem hogy már 9 hónapos, úgy megy az idő. Hétvégén nézegettem születési képeket, olyan furi volt, most már olyan nagy lány.
Na elköszönök, Eszter már alszik, megyek én is, most éjjel nagyon rosszul aludtam.