Új privát üzeneted érkezett!

Most ami reggel olvstam, az a lényeg, hogy Boboka,én köszönöm, hogy emélkeztettél "arra " a néhány levélre és nagyon igazad van és ezt sokszor eszembe fogom juttatni.
Mert aki rád néz, akárhol is vagy és sugárzol a boldogságtól, nem fogja tudni, hogy eltemettél egy kisbabát...És én is akarok így sugározni a boldogságtól!!!!!!!!!Ehhez kell önvizsgálat és ehhez köszönöm a segítséged!

Puszi

KépKépKép
tünci28

Sziasztok lányok!!!!

Hogy aludtatok?
Hogy vagytok ma?

Puszi nektek!!!! :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Melcsike, haragszol?

Nem a frankót akarom én itt megmondani, Isten ments :wink:
Vendég

Szia Boboka!

Egy:lásd fentebb! :wink:

Más.olvasom a másikban, hogy az ember lányát megmérik szülőszobai felvételnél...lósz*rt...
:roll:
nekem is úgy volt, amit Te mondtál..a műtőben: gyorsan- gyorsan kismama kb hány kiló??egy perc se volt az anesztes anamnézis..aztán ott derült ki, hogy alig tudnak intubálni, olyan szűk a garat..még jó, hogy ott nem maradtunk mind a ketten.mondták, ohgy ezt a jövőben mondani kell műtét előtt, mert ehhez két orvos kell, ha az egyiknek nem megy, ott legyen a másik..óóó. a valóság milyen messze van a tankönyvben leírtaktól...
tünci28

Hát lányok itt Szerbiában megmérik a kismamát,amikor beérsz a korházba. :?
Mert nálunk még javában altatnak császár alatt.Főleg olyan sürgösségi csaszi alatt,mint amilyen pl.az enyém volt.
Éntőlem nem kérdeztek semmit,csak azt mondogatták,hogy :lélegezzen,lélegezzen........
Nos volt ott egy szülésznő,akinek legszivesebben kicsavarnám a nyakát.Az azt hajtogatta:-Jaj,minek is jöttél át a szülőágyra,még nyugodtan maradhattál volna,hisz nem is látszik a baba feje
:!: :!: :!: jelentem nem is látszodhatott,amikr a baba le sem ereszkedett :shock:
Áááááá,a szivhang is leesett.Akkor már ordibáltam,hogy vigyenek császárra.....

Kép
Kép
szintus

Igen Tünci, csak már nem akartam ott vitatkozni a lánnyal :lol: ...

Az első szülésünkből kiindulva én már úgy vagyok vele, hogy a kiskönyvben is meg mindenhol legyenek pontosak az adatok, mert azt sem lehet tudni, hogy én milyen állapotban leszek, hogy egyáltalán meg tudom e mondani a súlyom, nemhogy még mérlegre állni...
No de persze nem akarom én így végezni, csak nem árt mindenre felkészülni.
És nekem EDA-val érzéstelenítettek tavaly, de már emiatt sem akartam vitatkozni...Nem éri meg :lol:
Vendég

Szintus, én egy nappal a műtét előtt kerültem be tavaly a kórházba, de senkit nem érdekelt a súlyom. Persze akkor még nem tudtam, hogy másnap szülünk.

Csak amikor már folyt az infúzió a műtét előtt, akkor úgy, ahogy Tünci is írta, kb. fél perc alatt mondtam a súlyt és ennyi volt. Ja, meg, hogy allergiás vagyok e valamire, tudok e valamiről stb.
Vendég

Igen,én 3-szor voltam korházban a terhességem alatt.
Elösször a 28-dik héten komoly vesegyulladás miatt,kaptam 20 antibiot.inyjekciót,akkor is mértek,ha véletlenül szülnöm kell.Hogy milyen széles a csipöm,kg,láz.
36-dik hétben barnázás miatt kerültem be,akkor is megmértek.
40-dik hétben folyt a magzatvíz,akkor is megmértek.Akkor jól is jött :wink:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Boboka

Nem haragszom, nincs miért. Nem volt szép tőlem hogy mondtam és ez bánt. Pedig már megfogadtam, hogy nem mondom ki most már az ilyen gondolataimat. Ennyi idő után már nem lehet ilyeneket érezni.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Felemás napom van..felejó,fele sz*r. :)
most telefonált a kolleganőm, aki ma dolgozik, hogy ma megint elküldtek tőlünk 3 embert.Mostmár 12-vel kevesebben vagyunk, mint tavaly ilyenkor.Azt mondta az igazgató, hogy még nincs vége.
Nagyon félek csajok. :cry:
Elfogadják a törvényt is, hogy aki 2010.május után szül, annak kell a megelőző két évben egy év munkaviszony a gyedhez.Ha most elküldenek engem is, akkor munkanélküliről menjek táppénzre????????Olyankor hogyan számítják?????Ha meg elmegyek valahová dolgozni, amire most igen kis esély van, akkor onnan úgy kirúgnak, mint a szél, ha táppénzre megyek egy-két hónap múlva.....nem hiszem el, hogy ez van,hogy ez fogja eldönteni..úgy félek, hogy mi lesz ebben az országban.Istenem, csak a férjemet el ne küldjék!!!! :cry:

most biciklizek egyet, kieresztem a gőzt, aztán este jövök, mert írni akarok egy hosszú-hosszú emilt az egyik barátnőmnek és közben itt is jelen leszek.

Puszi mindenkinek, írjatok!

Jótündér??????????

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci, hát ezek tényleg nem jó hírek, de szerencsére Téged egyelőre nem érint a dolog, és ahogy a múltkoriban írtad, milyen dícséreteket kaptál, biztosan nem is fog. Nem mondom, hogy ne aggódj, mert persze, én is félnék, csak amíg nincs okod rá, ne terheld magad vele.
Jó volt a bicajozás?

Délelőtt találkoztam egy rég látott ismerősömmel, aki megkérdezte, hogy nem akarunk-e már kistesót Vinyónak, itt lenne az ideje...

Aztán voltam a pszichológusnál, csupa olyan dolgot mondott, amit én is tudok, érzek. Amellett, hogy nagyon kedves, nem tudom, van-e értelme járni hozzá. Talán hosszú távon fogom érezni.

Tőlem a műtősfiú kérdezte meg, hogy hány kilónak tetszik lenni? :roll: Biztos félt, hogy nem bír majd átemelni a műtőasztalról a hordágyra. Hozzám előtte bejött az anesztes főorvos, hogy elmondja, mi lesz, kérdezett egy pár dolgot, utána a műtőben találkoztunk újra, ahol törölte a könnyeim, simogatta az arcom, nyugtatgatott, és együttérzett. Örökké hálás leszek neki.

Szintus, a Te szüléssztorid se semmi... :?

Melcsike, szerintem igenis mondj ki mindent, a legsötétebb gondolataidat is, mert máshol úgysem teheted, az emberek elítélnének vagy hülyének néznének érte talán, itt meg senki sem teszi.

Zaha

Kép
Kép
zaha

sziasztok.. bankos ügyről beszélni sem tudok annyira ideges vagyok.. kétségeim vannak, hogy a pénzt visszakapom..

Tünci olvastam, hogy voltál orvosnál.. Ne keseredj el, arra gondolj, hogy nemcsak fizikailag, de lelkileg is sokkal jobban megerősődsz őszire.. Én úgy éreztem, hogy most még nem is vagy lelkileg felkészülve egy újabb terhességre. Mire testileg rendben leszel, lelkileg is készen állsz.. és olyan hamar eltelik az idő..
A törvényhozás borzalmas... teljesen ellehetetlenítik a családok helyzetét.. senki sem akar majd szülni, mindenki retteg és fél a jövőtől.

Melcsike nagyon jó hír, hogy az unokatesod felébredt magától!!! Remélem teljesen rendbe jön.

Zaha köszönöm a segítséged... Én mindent megprobálok, aztán meglátjuk mi lesz..

Boboka annyira örülük, hogy minden rendben...

Kép
leda2002

Zaha,kérdeztem is volna, ohgy mi volt a dokinál, csak nem tudtam, hogyan...amikor én voltam Viola halála után, most utólag visszagondolva, csupa olyan dologról beszéltünk, amit elmondhattam, vagy megbeszélhetteem volna egy rokonnal is..ha lett volna bárki, aki érző szívvel ,értő füllel meghallgat...

Amit írtál az aneszteziológusról..emlékszem, ahogy közvetlenül altatás előtt azt motyogtam:Istenem segíts,Istenem segíts neki..És Ő odahajolt hozzám és azt ismételte, míg elaludtam, hogy:Csak a szépre szabad gondolni, csak szépre gondoljon, csak szépre gondoljon....

Épp most hívott a főnököm is, azt mondja eset olyan volt a hngulat a munkahelyen,mint egy temetőben.
Edzés közben szépen gondolkodtam, hogy ha netán elküldenek, akkor még három hónapig kapom a munkanélkülit, aztán kérhetünk a banktól 3 hónap fizetési haladékot és akkor már majdnem évvége és akkor csak kifelé megyünk a válságból..akkor talán az otthonunkat nem veszítjük el.Ennyi a pozitívum.igyekszem nem gondolni ennél rosszabbra.

Leda, bízom benne, hogy mihamarabb megnyugtató választ kaptok a rendőrségtől,banktól...
Nem si tudom ilyenkor elgondolkodom, hogy jó e, hogy nincs befektetésünk, megtakarításunk vagy rossz... :?
Azért jól vagytok egyéb téren???Pocaklakód jelzi már a jelenlétét???

Melcsike, lassan szeretném ha elérnénk ,ohgy lehagyjuk a nagyon negatív gondolatokat.Nem azért mert nem szabad ilyet érezni, hanem mert a lelkünk lenne szabadabb a rossz gondolatok nélkül... :(

KépKépKép
tünci28

Nos elment a kedves férjem melózni,magam maradtam a lányommal..........

Annyira üres lesz nélküle a ház,az ágy..... :cry:

,Most szomorú vagyok.Már ugy összeszoktunk......

Kép
Kép
szintus

Szintus!

Együttérzek..nincs is annál úúútálatosabb ,hogy a férjünk nélkül kell aludni menni...én azokon a napokon szinte gyáltalán nem alszom... :?
tünci28

Tünci neked mivel foglalkozik a férjurad?

Kép
Kép
szintus

Tünci nekünk is ez az összeg az otthoni számlák kifizetésére kellett, és a hitel havi rendezésére.. másnap utaltam volna ki az összegeket, most így nem tudom.. :(

Babóca jelez..nagyon hányingerem van reggel és nincs étvágyam.. gyenge vagyok és síros.. ha meg lefekszem Barak ugrik rajtam, hancurozni akar.. hogy magyarázzam meg, hogy nem vagyok jól :roll:

Zaha a férjed éjszaka dolgozik?

Kép
leda2002

Jo estèt lànyok !

Gyors bekukk! :wink:

Rolam ,csak annyit,hogy rèszeg vagyok szerintem.... :mrgreen:

Holnap vizsgàzok 2-töl 5-ig....-szoritsatok! :wink:

Na megyek....olyan szomorkàs a hangulatom màma...-la la la la! :( :wink:

Puszi nektek!
Vendég

Leda, nem tudod neki megmagyarázni. De érzi ám, hogy valami készülőben van. Nálam kimaradt a hányinger, de a fiam totál kikészített idegileg... Muszáj volt lecsillapodnom és csak rá koncentrálni. Így kicsit oldódott a dolog. De szerintem már soha nem lesz olyan, mint régen. Igaz miért is lenne? Pont, hogy azt tervezzük, hogy ne legyen olyan!

Hasli, akkor addig még bőven kialszod! Kéz és lábtörést :wink:

Na ha az én férjuram éjszakázna, akkor én nem tudom mit csinálnék. Mert én képes vagyok nem aludni. Egyszerűen nem tudok. Mostanság párszor megtettem, hogy reggel 4-5-6-ig ültem a gép előtt, max egy órát lefeküdtem, vagy még azt sem. Nem mondom fitt nem voltam utána, de két napot le tudok húzni egyszerre :shock:
hettuli

Én mekkora béna vagyok!!! Más normális ezerrel alszik, én meg felzabáltam a hűtőből az összes Túró Rudit, fél tábla óriás Milkát, a gyomrom ég és holnap álmos leszek... Tessék engem jól megrendszabályozni már!!! Nappal nem ülök le a gép elé, mert sajnálom az időt, így is mindig loholok. De éjszaka meg úgyis aludnék, akkor meg miért is ne???

:oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:
hettuli

Na még az iwiw-re is bejutottam nagy nehezen. Jelöltem párat 8) Itt is változtatgatnak folyton :? :? :? De utálom!
hettuli

Sziasztok éjjeli műszak!

:D

Szintus, majd küldök egy privátot.

Hettuli, Neked i szeretnék írni, de még nem jutottam odáig, tegnap is elszaladt a nap, na, de majd holnap!
Hihetetlen, hogy éjjel csokit eszel és csak pocid van, amúgy meg semmi.. :shock: Nem is igen híztál, ugye?Nagyon csini vagy!

Leda!
Ezt hogyan tudtál megcsinálni?Internetes utalás?Valaki megszeretzte a kódodat meg a számlaszámodat.Mert végülis nekem is van ilyen szolgáltatás(e-ügyintézés9, de lehet akkor lemondom.Bár igaz, hogy szinte rögtön leveszem a pénzt, de akkor is.... :?
Az jó, ha van hányingered..akkor jó erős minden.Nekem azt mondta a dokim, hogy legközelebbre kívánjak erős hányingert néhány hétre, mert az magas terhességi hormonszintre utal...

mindenkinek szép napot, este jövök, most szaladok dolgozni.

KépKépKép
tünci28

Most látom, hogy nem tűnt el a vonalzó,c sak a hivatkozás mögüle..hm, érdekes..akkor újat nem tudunk csinálni, de ez megmarad.
tünci28

Jó reggelt!

Igen, Tünci, most én is úgy éreztem, hogy ezért talán felesleges fizetni. Tényleg nagyon kedves, de nem mondott semmi olyat, amit ne tudnék, csinálnék, éreznék. Még mondta is, hogy egy csomó mindent nem mond, mert látja, hogy bennem is megfogalmazódik. Utána esküszöm, szarabbul voltam és azóta is. Ez lehet, hogy így jó, így kell lennie, azért nem adom fel, járni fogok hozzá egy darabig biztosan.
Viszont egyre szarabb itthon lenni egyedül. Eljárkálok néha találkozni barátnőkkel, ügyet intézni, de az csak egy bizonyos idő, utána megint itthon vagyok. Érdekes, eddig jólesett, most már nem. Visszamenni dolgozni nincs értelme addig, míg össze nem kapom magam jobban és tudok majd figyelni a munkára, de már csak kínlódom.

Nálad is milyen rendes volt az aneszteziológus, azért nem semmi. Mikor megköszöntem a kedvességét, csak annyit mondott: ez a dolgom.
Én tényleg nagyon bízom benne, hogy Téged nem fognak elküldeni, ne is gondolj erre.

Szintus, kitartás! Minden éjjel mennie kell férjednek dolgozni?

Kövezzetek meg: én szeretek egyedül aludni... :shock:

Leda, hányinger...Hajnival meg Zalánnal annyira hánytam, hogy lefogytam kb. 6 kilót az első hetekben. Félidőnél megállt, de olyan szinten szarul voltam, hogy nem tudtam sok mindent csinálni Vincével. Mondjuk ő már nagyobb volt ekkor, és megértette, hogy rosszul érzem magam. Sőt, ő is jött velem, mikor mentem rókázni, és mímelte, hogy öklendezik, aztán mondta, hogy anya, mi most együtt vagyunk rosszul...
Barak még pici, így nem értheti...
Az én férjem nappal melózik, de lehet, Szintust akartad kérdezni.

Hasli, egészségedre! :wink: Hogy vagy ma? Délután szorítok!

Heni, visszajelöltelek. Csokizabálás ismerős. :wink:
Nagyon szép kisfiú Vencel.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!
Azt gondoltam, hogy nem szép tőlem, hogy ennyi eltelt idő után, szó nélkül itthagylak Titeket, szeretném, ha tudnátok, hogy továbbra is sokat gondolok rátok és továbbra is fontosak vagytok.
Kevéske magyarázattal azért úgy érzem tartozom:
Bizonyára mindannyian emlékeztek a nyári állapotokra, mikor elölről indultunk mindannyian és még közösen reménykedtünk, hogy van még remény és történhet csoda. Nehéz volt felállni abból is, de úgy érzem sikerült és boldog várakozással néztem az új felé.
Sajnálatos események folytán én most ott kezdem, ahol augusztusban, érzelmileg visszaestem és sokkal-de sokkal nehezebb innen felállni.
Mivel Ti tovább haladtok a már megkezdett úton hozzáteszem ez a természetes, én viszont visszakerültem az elejére, nem érzem azt, hogy ez most veletek jót tenne, én most nem hozzátenni tudok a topichoz, csak elvenni.
Sem gondolatban, sem szavakban sem tudok a várandóságról beszélni, arról még hallani sem, mivel minden építkezést elölről kezdtem, azt gondolom jó pár hónapnak el kell telnie ahhoz, hogy sírógörcs nélkül halljak a babákról.
Továbbra is az a természetes, hogy ebben a topicban eljött ennek az ideje, hála Istennek, ha még van, és szívből kívánok mindenkinek minden jót, arra azonban képtelen vagyok, hogy a babás hírek olvasásával kínozzam magam. Tudatában vagyok annak is, hogy én vagyok az, akinek össze kell szedni magát, hiszen ez a nem természetes, és nem nektek kell alkalmazkodni. Eddigi is köszönöm a tapintatot, amit néhányotoktól éreztem, de azt gondolom, nem titkolni és szégyelni való dolog a várandóság, ebben a topicban, erre az időre helye kell legyen. Akinek alkalmazkodnia kell az én vagyok…..talán….egyszer majd, ezért kell nekem távozni most.
Elkezdetem a héten dolgozni, szépen visszaálltam megint, folyik az élet tovább, mintha mi sem történt volna, küzdök a mindennapokkal és már úgy néz ki a testem havi körforgása megkezdődött újra. Minden a régi, becsukott szemmel, nem nézve sem jobbra sem balra.
Továbbra is kívánom, hogy mindenkivel minden rendben legyen és ne halljak rosszat felőletek!
Nagy öleléssel:

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Mi még nem sokat "találkoztunk", de nagyon vártam, hogy visszagyere, tudod, azért amit a múltkor írtam.

Érzem a soraidból, hogy nagyon lent vagy. Megértem.
De ne menj el, kérlek. Vagy legalább néha gyere.
Annyira sajnálom... :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Betti Drága!
Nagyon megörültem amikor láttam,hogy újra itt vagy,de az öröm nem tartott sokáig :(
Sajnálom,hogy így döntöttél,de bízom benne nem végleges a távozásod. Megértem az érzéseidet, de azt is tudom,hogy Te nagyon erős egyéniség vagy és túl fogsz jutni ezen is.
Sokat segítettél itt a lányokon,hiányozni fogsz........
Egyénként úgy gondolom,hogy igenis van itt helye a bánatnak is és nyugodtan kiírhatnád Magadból a fájdalmaidat,senki nem érezné ezt helytelennek.
Biztos vagyok benne,hogy nem fog senki elfelejteni Téged,és visszavárunk ide,ha Te is úgy gondolod majd,hogy esetleg szükséged van ránk.
Kívánom Neked,hogy nyerd meg a csatát magad ellen :wink: ,remélem érted mit akarok ezzel mondani........

Bea
beátab

Szia Betti!
Igaz,én már késöbb kapcsolódtam be,de ahogy visszaolvastam,ugy éreztem,hogy te voltál az,aki legelösször talpra állt.
Tervezted a következő babót és sajnos az is rosszul fejezödött.
Most megértem,hogy a padlón vagy(biztos mi is ott lennénk),de remélem azért majd idővel megerősödsz.És majd vállalsz még egy babát.
Azzal pedig minden rendben kell,h legyen.Nem lehet a JÓ ISTEN olyan kegyetlen,hogy azt is elvegye.Bizva bizzál,Bettikém!
Sok jót kívánok neked!Ami remélem mihamarabb teljesül!

Szintia

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Betti

Örülök, hogy hallok én is Rólad. De nem biztos, hogy el kellene most menned tőlünk. Ne felejtsd el, hányan voltak, akiknek nem volt friss a történetük, hanem már régebben történt, és ők is mennyit segitettek nekünk. Kérlek gondold át, és legyél itt velünk. Kinek mondod el a bánatodat ha nem nekünk. Itt van már velünk Zaha is és Neki is most kell talpra állnia. Sajnos. :cry: Még Ő is nagyon az elején van. MI akik már azért " erősebbek" vagyunk segitünk nektek. Ha van is rosszabb napunk, az nem miattad van. Nagyon hiányzol és mi is szeretünk. Gondold át, és irjál.

Ölellek téged.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha heti egy szabadnap.Nagyon szarul aludtam.De persze ehhez is hozzá kell szokni.Fruzsi nem vette észre,hogy nincs ott apa.
Ő jót aludt. :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Melcsike, K.O. Mekkora volt a szám, hogy nem zavarnak a terhes nők...ma találkoztam egy volt kolléganőmmel, beszéltük, mi van most a közös - neki egykori - munkahelyen, és kibökte, hogy két kolléganőnk is állapotos...rázott a zokogás. Nem irigy vagyok (tudom, hogy egyikőjük nagyon rég küzd egy gyerekért), csak annyira fáj, mert tudom, hogy én már soha többé.
Nem tudom, lehet, hogy a tegnapi beszélgetés a pszichológussal vágott gallyra, de most megint olyan mint az elején.
Annyira kedves, amit írtál Bettinek. :cry:

Ma mentem be Pestre a táppénzes papírért, egyszerűen nem tudtam odafigyelni, merre megyek, kb. hatszor vétettem el az utat, aztán mikor bementem a volt kolléganőm mostani munkahelyére, a biztonsági őrökön követeltem a napszemüvegem és a beléptetőkártyám, amit a detektoron való átlépés után a táskámba tettem... :roll: Egész nap azt sem tudom, hol vagyok. Még mindig jól jönne az a mélyaltatás...

Heti egy szabadnap Szintus, nem túl izmos, de ennek is örülni kell sajnos, hogy van valami. És reggel mikor jön haza?
Remélem, megszokod, és jobban fogsz aludni.
Fruzsi de édes, hogy durmolt, mintha mi se történt volna. :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Sajnálom. :( De lesz jobb is, tudom hogy ez kevés vigasz, de idővel igy lesz. Látod azért tudok pozitiv is lenni, de vannak rossz napjaim nekem is sajnos. De ez természetes érző szivű anyukáknál. Nem tudom mennyire olvastál vissza nálunk, képzeld nekem 2-3 hét után derült ki, hogy Barcikám is érzett valami haragfélét. Igy tudom megfogalmazni, mert mindig azt akarta, hogy üssem el a babakocsis anyukákat. De aztán megértette, hogy ők nem tehetnek róla. Azt mondta, azért mert ő nem tologathatja Bogikát. :cry: Annyira édes volt és annyira fájó.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Jó hogy megmaradtak a vonalzók annyira szépek. Nekem most igy marad Barcinak nagyon tetszettek. Főleg mert látják hogy ő iskolás. Jaj remélem te maradhatsz. Szoritok érted.

Kép

Kép
melcsike70

Ja és majdnem elfelejtettem, tegnap csináltam egy pár albumot Barci iwiwjén. Tegnap ezzel töltöttem az üres időmet, kicsit lefoglalta az agyamat. Bogit, Barcit jelölhetitek ám az iwiwen, 7 éves úgy örül neki, amikor megjelölik. :wink: Nekem is vannak fent új képek.

Kép

Kép
melcsike70

Drága Betti!

Pont ma hajnalban olvasgattam vissza az írásaidat és feltörtek nálam is az érzések. Én 4 évvel ezelőtt senkinek nem mondtam, hogy mi bánt. Csak tűrtem és hallgattam, azt hitték - még a saját hugom is - hogy fel sem vettem a dolgot. Csak a férjem sejtett belőle valamit. Nekem nagyon-nagyon sokat adott, hogy rátok találtam és volt akinek elmondhattam ami akkor a padlóra vágott, de senki nem fogta fel, hogy nem magamat sajnáltam, sőt utáltam a testem. Tényleg ne menj el!!! Ha egy kicsit is úgy érzed, hogy már csitult nálad ez a mély harag, fájdalom akkor gyere vissza...
hettuli

Vááááo,Melcsike nem is dicsekszel nekem,hogy ti már ilyen szép helyeken is jártatok?????mmmmm,ez nem semmi :D
Hát most egy kicsit rád is irigy vagyok,hogy láthattad a piramisokat :wink: :wink: :wink:
Gyönyörű helyeken jártatok. :D :D :D

Bejelöltem a 7 évesedet az iwiw-en :wink:

Zaha reggel 6-kor ér haza,én ma akkor keltem
:roll: ,1 óra felé aludtam el.Egy kicsit agyonvert vagyok.Most pedig a kedves párom folytatja a bádogos munkát,fejezi be,amit elkezdett.
Elég jó lefogyott az utóbbi időben,de most majd mégjobban. :roll:
A mi persze,nekem nem sikerül :( sajna..........

Ti lányok hogy álltok a kilókkal?Van aki még szenved tőlük,mint én?
Szóval mindég elég vékony csajszi voltam,most meg........áááá

Kép
Kép
szintus

Szintus

Nem vagyok egy dicsekvős fajta, de még ennél is több helyen jártunk. :oops: Barci majdnem annyi idős ahányszor repcsivel nyaralt. Egyedül a tavalyi év maradt ki 2001 óta.Akkor itthon nyaraltunk. Azóta vagyunk ilyen repkedősek. Meg azt hiszem az idei is. Már annyira drága, majd talán jövőre, még Párizsba szivesen elmennék a Disneylendbe de aztán kitudja még mi lesz addig.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!
Igazán nagyon tündéri Barcika!!! Meg is érdemelte azt a nőnapi csokrot.
hettuli

Szintus

Piramisokról még annyit. Igazából csak a történetük olyan egzotikus. Én amikor ott álltam a lábuknál, komolyan nem éreztem azt a bizonyos huuuuuu ez valami csodát. Talán azért mert 8 órát buszosztunk mire odaértünk. Egy ilyen kirándulás 1 napig tart. És ráadásul az emberek 70%át elkapja a Fáraók átka. De az Egyiptom múeum nagyon érdekes. Meg 4 fegyveres ült a buszunkon, Meg csak konvojban mehetnek a kiránduló buszok, ami kb nálunk 12 busz volt azt hiszem és közöttük a sok rendőrautó. :? Akárhol megálltunk amig a fegyveresek le nem szálltak körül nézni addig nem szállhattunk ki a buszokból. Mindenhol detektoros kapuk. A szállodákban a kapuknál 2 rendőr, bent a szálloda haljában 2 rendőr. Meg még plussz az utcán 100 méterenként, rendőrök ülnek műanyagszéken az útszélén. Az emberek nagyon szemtelenek, és fertőzött egész Egyiptom. Volt aki 1 hétig volt hat napig az ágyat nyomta. Ja és orvos volt az illető nálunk. De csak ott van valami injekció amitől elmúlik az átok. Semmilyen gyógyszerrel nem érdemes kisérletezni, nem segit. Ezt már az elején mondják az idegenvezetők. Mi megúsztuk. Barcikámnak volt egy kicsit elszineződve a bugyija " bocsi". És azt mondta akkor, anya elkapott az átok! 8) A szálloda az jó volt, volt csúzdapark is benne úgyhogy Barci élvezte.

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Köszönöm a dicsérő szavaidat. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Most kicsit lépek, mert amúgy dolgozom. :oops: Nehogy kikapjak. :?

Hettuli

Én is néztem ám a névnapodkor voltam nálad helyes kis pocid van. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szintus!
Épp most írtam micsoda brutális dolgokat művelek magammal és mégis vékony maradok. Ha az voltál mindig is, akkor majd lemegy ám. Mennyi idős is Fruzsi??? Fél év után még én is csak a fele combomig tudtam felhúzni a régi gatyóimat, de aztán minden erőfeszítés nélkül eltűntek a párnácskáim. Persze azért azzal ki kell békülni, ha valaki szült egy babát akkor soha nem lesz már olyan, mint régen. De ez nem jelenti azt, hogy csúnya, csak más.

Zaha, imádom a fiacskád nevét. Ráadásul nagyjából egy idős lehet az enyémmel. Annak idején én is gondoltam rá. Most meg lánynévre lenne szükségem, de annyira bajban vagyunk. Remélem mire megszülök végre dűlőre jut a dolog. A fiamnál valahogy jött magától. Most ez a kis büdös nem mondja meg mi akar lenni. Hiába kérdezem tőle, nem érzem azt, hogy amit kitaláltunk az jó lenne.

Elég szörnyű időjárás van. Ahol árnyék van ott megmaradt a hó, ahová süt a nap és szélárnyék van, ott kabát nélkül is ki lehet bírni. Ma váltásban kiabáltunk egymással a fiammal. A végén azt mondta, ha rossz vagyok akkor ordibál velem. Még soha nem mondta ezt a szót... Na akkor rájöttem, rosszul csináltuk. Az ölembe vettem és jól elbeszélgettünk. Utána szépen megebédelt és nyugodtan elaludt. Mennyit lehet tanulni ezektől a töpörtyűktől...

Férjem apátiába esett. Meghalt Ocskay Gábor jégkorongozó. Nagyon kedvelte őt a férjem és a csapatát. Mostanában nagy hoki rajongó. Reggel amikor hallotta a hírt teljesen szíven ütötte. Azóta sem tudom felvidítani. Hívtam táncolni estére velem, mert a többiek is be akarják vonni a pasikat, de nem akar. Igaz beteg is kicsit... Reggel lehet ő rontotta el a kisfiunkkal is, mert elég haragosan szólt rá, amikor nem fogadott neki szót. Aztán én meg folytattam... Úúúúúúútálom a szelet!!!
hettuli

Helyes poci??? Uh, na akkor kapsz másikat is :wink:
hettuli

Jaj, mit mesélt ma férjuram...

Amerika, egy bankot állami támogatásban részesítettek. Amikor megkapta a bank, kiosztotta sikerdíjként vagy valami ilyesmi. Obama bácsi neheztelt érte és kérte, hogy fizessék vissza, mert nem ezért kaptak állam bácsitól, hogy habzsi-dőzsi legyen ilyen gazdasági helyzetben. Bank azt mondta, de ez már be volt tervezve!!! Vissza nem adják! Na jó, akkor állam bácsi vissza nem kérheti, így kivet rá 100 %-os adót. :lol: :lol: :lol:

LEDA!!!! HAZA NE GYERE!!!!
hettuli

Sziasztok!

olvaslak titeket, olyan jókat írtok én meg itt poshadok a melóban.De még jó, hogy van hol poshadni...

Ocskay halála lesújtott, majdnem sírtam itt reggel...egyszerűen nem értem, tudtuk, hogy volt szívbetegsége, de nem is tiltották el a sporttól..olyan fiatal még... :cry:

Aztán délben találkoztam Lylyvel is és vidáman beszélgettünk, aztán jött egy mondat és megindultak a könnyei és meg alig bírtam visszatartani, mert a munkahelyen nem engedhetem meg magamnak, hogyha bőgni kell, vissz kell tartani....Akárhogy is igyekszünk lányok, együtt élni ezzel olyan nehéz.Pillanatok kérdése és egy vidám csacsogás sírásba fullad...ááhhh, nehéz.

Még este írok.

puszi

Jó, hogy Betti írt..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tüncike, nagyon szorítok neked, hogy a melóhely maradjon.

Hettuli, nálunk is így kellene eljárni az ilyenekkel. Ó de jó lenne, itt csak habzsi dőzsiznek évek óta, aztán meg siránkoznak, hogy de rossz minden... :twisted:

Melcsike, én eddig sem vágytam nagyon a piramisokhoz, de ahogy leírtad, most meg már pláne nem :)
Még jó, hogy Barbikád tudott egy kicsit aquaparkozni :)

Disneylandben mi is voltunk 2007-ben, annyira élveztem mint a gyerekek :lol: :lol: Oda mindenképp érdemes lenne Barcit elvinni. Van a szállások között hercegnős is :lol: :lol:

Betti, én is azt mondom, amit a lányok is, ha kicsit is úgy érzed gyere ide vissza.
Végül is azért jött létre ez a topik, hogy segíthessünk egymáson.

És már az is sokat jelenthet, ha simán csak kiírod magadból a haragodat. Azt nagy ívben le kell tojni, ha valakinek esetleg nem tetszik. Akkor ne olvassa. Az a lényeg, hogy, ha már egy picit is, de javítson a dolgokon. Még ha nagyon nehéz is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.25 19:56-kor.
Vendég

Hettuli

Akkor ez nem friss kép? 8) Én azt hittem. :oops: Bár már régen néztem képeket. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sehol senki? :(

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt indenkinek!

Betti nagyon meghato a leveled!Ez a topik,mint ahogyan a topic neve is mutatja,nem a boldogsàgrol szol sajnos!
Mindannyiunkat összekötnek az elmult idök fàjdalmas esemènyei!Mi ,màr 1 "csalàd vagyunk" ès ,te is hozzànk tartozol!!!
Megèrtelek ès nem is akarom eröltetni,de gyere mikor kedved van!

Mi itt mindannyian szeretünk ès visszavàrunk!!! :wink:
Vendég

Holnap vàlaszolok Hettuli!
Ma màr alig làtok... 8)

Puszi mindenkinek! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?