Sziasztok!
Megjöttem a kórházból. Nagyon mérges vagyok ezektől a bürokratikus hülyeségektől!! Amadea, Ti hogy bírjátok ezt, mint orvosok?
Reggel hétre be kellett mennem a nőgyógyászomhoz, hogy adjon beutalót a diabétesz tájékoztatóra. Egy óra várakozás után ott is kaptam egy beutalót a 11 órási előadásra! Ennek mi értelme van? Az meg a másik, hogy volt ott olyan csaj, akinek 9,4 lett a cukra, az enyém csak 7,8. miért kell ugyanazt a diétát csinálnunk? Nem az a diabetikus értelme, hogy mindenkinek személyre szabottan állapítja meg a diétát- attól függően milyen súlyos eset?? Vagy én várok túl sokat…?
Amadea: kicsit csodálkoztam, hogy nem kék- sárga a szoba, de azt hittem az a másik oldal.
Nekem is kézi mellszívóm van, ha nem válik be, én is veszek egy elektromosat.
Noémi: hadd ne mondjam hány kg- nál tartok… Ma a diabéteszen volt mázsálás is, és totál ledöbbentem!!!! Nagyon durva a gyarapodás, de én nem is érzem! Ennyi víz lenne rajtam…? Ma pl. már úgy kellett beszuszakolnom a lábam a cipőmbe.
Uhh basszus, kemény időszak lehet ez most barátnődnek! Na igen, mi az egy babával még csendben maradhatunk…
A First jó az aranyérre, nekem is segített! Bár inkább műtét után használtam- sokkal hamarabb regenerálódott a seb.
Jajj, már több napja akarom mondani, de mindig elfelejtem: egy angol honlapon megtaláltam „A” székünket (tudod a Brendonos hintás- szopisat). Tudod mennyibe kerül ft- ra átszámolva?!?!?! 35e… és ebben már a lábtámasz is benne van. Nincs igazság!!!
Táblázat: én mindig le szoktam menteni az épp aktuálisat a gépemre, és páromnak is megmutizom hogy nézd, már mennyien vagyunk, ebből mennyi a kislány, stb.
És azt is jó tudni, hogy ki fog velem szülni egy kórházban.
Amúgy meg már le sem tudnék kattanni „rólatok”, totál BabaNet- függő lettem!
Kismanó: éjjeli görcs nálam is bejátszott már két éjjel is, csodás volt erre ébredni.
Kismanó, egy hős vagy ezzel a szekrénnyel!
De nem kellene inkább eladnotok? Látod, hogy csak bajt csinál.
Nem semmi a bankos sztorid sem. Naná, hogy kiakadtál! Képzeld mi volt ma kórház után: zebránál állok, piros (!) a lámpa, erre egy hang a hátam mögött ELENGEDNE bennünket?! Merthogy az útjában álltam egy nőnek meg a kisfiának. Mielőtt megmoccanhattam volna, nekemtolta a kisgyerekét aki motorral volt, és átterelte az úttesten- mikor még mindig piros volt a lámpa!!! Arra gondoltam hogy utánamegyek és megtépem! Nemcsak miattam, hanem hogy utána a második piroson is átlökte szerencsétlen kisgyereket! Normális az ilyen??
Magdi: egyetértek a fotó levétellel, nem kell ezt mindenkinek látni, csak az illetékeseknek!
Anuk: naná, hogy fúj a szél- nem véletlenül hívják Szelek Városának is.
Tabati: voltál mostanában tornán? Nekem a második hetet kellett kihagynom, mert felújítás van, tudod…
Szia
Moncsy, üdv közöttünk!
Gratula a harmadik gyerkőchöz!!
Csillag: túl lesztek ezen az időszakon, és meglátod el is felejtitek! Tudom hogy nehéz lesz, de aztán kaptok egy gyönyörűséges új otthont!
Mimmi: örülök, hogy minden ok a szemeddel!
Én is Amadeával értek egyet: ne add fel a Kreszt. Próbáld meg újra és újra amíg nem sikerül, vagy pihentesd egy kicsit a témát. Én is most fejeztem be az oktatást, de csak jövőhéten fogok jelentkezni a vizsgára, mert nem érzem magam felkészültnek. És ha nem sikerül, megint megpróbálom. Úgyhogy hajrá.
Én nem festem a hajam, de állítólag ezek a mai (jó minőségű) festékek már nem károsak a babára. Nagyon sok ismerősöm festette a haját terhesség alatt, és Semmi baj nem származott belőle.
Zsu: tök érdekes ez a lábmegmozdítós dolog, el nem tudom képzelni, hogy milyen lehet!