Sziasztok,
én sem voltam pár napja, mert én is eléggé carul voltam.
Szombat du a babócám úgy befeküdt, hogy a szemérem csontom a bal oldalon folyamatosan fájt, és ha a bal lábamat felemeltem, akkor azt hittem összepicilem magam. Szóval se űlni, se feküdni, se menni nem bírtam. Mindenhogyan fájt.
Ezek után megkaptam az egész családtól (anyám, anyós), hogy elhagyom magam
. Na be is vettem a lesz@rom tabletát, mert már ezen nem fogom bosszantani magamat.
És tegnap, végre elment onnan, és újra a régi vagyok, és nem fáj, feltudom emelni a lábám, gugolni tudok, űlni, meg mindent. Olyan jó érzés végre. Remélem ilyet többet nem fog velem csinálni a kiscsajom
Ja és közben a borzasztó székrekedés, de most éppen a kamilla tea segített.
Ma én is megyek 5re dokihoz, apát is viszem. Már nagyon várom, remélem minden rendben van Zorával, habár Ő folyamatosan elemében volt, izgett-mozgott rugdosott.
Mandaran: köszi a turi infót, holnap el is megyek, remélem lesz még leárazás, nagyon jól hangzott ahogy leírtad.
Nekünk a babakocsi megvan, mivel kaptunk egyet.
Olyan jó helyzetben vayok, hogy csak apróságokat kell majd megvennünk, mert szinte mindent megkapok innen-onnan.
Kávét lehet inni, de mértékkel. Én nagy kávés voltam a terhesség elött, de mikor bebabásodtam akkor már a szagát sem bírtam elviselni. Ha fáj a fejem valami front miatt általában, akkor 3az 1 bent szoktam inni, mert annak nem olyan az illata. Amúgy a feketeteában is van annyi koffein, mint a kávéban, és ahogy Mimi is írta tovább fejti ki a hatását.
Nekem a dokim azt is mondta, hogy nyugodtan meglehet inni egy két korty vörösbort is esténként. Görcsoldó is, és a vörösvérsejt képzésben is segít.
Én néha élek is vele. Persze csak egy két kortyot.
És volt olyan ismerösöm akinek ajánlották is a kávé vagy tea ivását mert nagyon alacsony volt a vérnyomása.
Kaja, van itthon spenót főt tojival, főt burgonyával, krumplipüre nemlehet abbahagyni csirkével, rántott sajt sült krumplival.
Nócika, Henn, először is nyugi, és nyugi, és nyugi. Ezek az odavetett mondatok olyanok mint az afp eredmények. Szerintem észre sem veszik, hogy hogy rá tudnak ijeszteni a kismamára. Pedig gondolom az orvosin tanulnak pszihológiát. Felesleges ráparáztatás. De ha tényleg baj van, akkor azt azért szemtől szembe közlik, és nem várnak heteket, hogy majd eldől.
Ja és Henn, a barátnőmet is ezzel paráztatták, és a babája makk egészséges lett, már 5 éves, csakhát imád enni. Ja és nem kövér, csakhát kinézi a szádból a kaját is. Úgy látszik már odabennt is imádott enni.
Most akkor ha jól értem Andi nem is voltál szívUh? Miért?
Beteg babáknak jobbulást, és gyógysimi.
Beteg babák anyukájának kitartás.
Szobába bezárt babák anyukájának is kitartás.
Már én is nagyon várom azt az igazi tavaszt.
És a névnaposoknak, illetve forumos rokonoknak is boldog névnapot.