Sziasztok! Itt egy elveszett bárányka...
Olvasni próbálok, bár az se mindig megy, de írni... most meg ráadásul majdnem 2 hete beteg valaki, adogatjuk ide-oda. Remélem lassan kimászunk belőle.
Ami megmaradt:
Banana! Nagy ölelés tőlem is, sajnos én is tudom, mit érez ilyenkor az ember.
És ciki, de elfelejtettem neked válaszolni, még a homeós cuccra. Tóth doki felesége ott rendel, ahol Tóth doki is, tovarosiorvosok.hu
Ja, és az Okosan nevelni tudni kell könyvet, azóta kölcsönkaptam, köszi!
Nagyon szépek a kendőid, én ilyen lillies-t még nem is láttam!
Dóri! Üdv Donátnak köztünk, aztán majd tényleg várjuk a képet-beszámolót! Milyen 2 gyerekes anyának lenni?
Eni! Nagyon ügyi Janka, hogy így végigcsinálta az egészet! Majd írd, hogy mi lett az eredmény. Léna nem csinál ilyeneket Majával, csak néha túlzottan ölelgeti, lehet, hogy ez a különbség lányok fiúk között? Vagy ne általánosítsak?
Veronikusz! Szegény Kata! De tényleg mázli, hogy ezek "csak" tejfogak voltak! Hozzátáplálás: szerintem ne aggódj, ha lassabban kezdi el! Léna már majdnem 7 hós volt, amikor értékelhető mennyiséget kezdett enni. Mi almával kezdtük, az nagyon nem jött be neki, aztán tartottam pár nap szünetet, és jött a banán, és végül nálunk is az ujjról nyalogatás vált be, csináltam anyatejes banánturmixot neki.
Memme! Gratula a 3. kiscsajhoz! Ágnes jó név!
Reni! Neked meg Lindához!
Zsu! Ábel jó név, nekünk benne maradt a 4es fiúnévlistánkban mindkét esetben, de aztán nem lett felhasználva!
Emese és a ruhabizniszelők: az jutott eszembe, hogy a picasa albumban lehet kommenteket írni a képekhez. Csak egy ötlet, de mi lenne, ha mindenki kommentbe odaírná, ha kéri az egyik ruhát, és akkor nem lenne kavarodás?
Kicsit rólunk: Majával szombaton megjártuk az ügyeletet, mert már egész múlt héten csúnyán köhögött, annyira, hogy gyakran kihányt mindent, amit előtte szopizott, és péntek éjjel alig aludtunk, és lázas is lett. Légcsőgyulladása van, antibiotikumot kap. Mostanra már jobban van, de most Léna köhög annyira, hogy délután aludni sem tudott. Mi ketten Marcival is ugatunk, de az nem érdekel annyira. Holnap megyünk sóbarlangba, hátha segít valamit. Szóval ezért sem jöttem mostanában...
Remélem most már jön a tavasz, és akkor sétálunk egyet tényleg a Kopaszi gáton? Én mennék!
És megint csak annyit ígérek, hogy megpróbálok gyakrabban jönni.