Új privát üzeneted érkezett!

Zsó, ja nem az összesre csapnék le, hanem csak párra...de mivel írtam Emesének, h szeretném előtte látni őket, így tényleg az összeset szeretném látni, de ami a képen nagyon tetszik az az első kettő, és még pár gatya+póló. amúgy gyere el ha jönnek Emeséék, és osztozunk. lehet nem is jó Kolosra az a kék együttes. :wink:

Eni, de aranyos a 8 hós Bene. van róla kép előröl is? imádok képeket nézegetni.
és éljen éljen 4 kilós Janka!!!!!!!!!
snooopy

Orsi, Zsó,
86-os-ból a két hármas szettre Andi beelőzött priviben...ha esetleg kicsi lenne Balu pajtira, akkor izenek...
Szerintem lesznek még ruhák, ha átkutattam a padlást és mindet öszeraktam, akkor megbeszéljük, hogy hova-mikor vigyem a milyen méretű pakkot és áttúrhatjátok kedvetekre...
Ha nem bánjátok, itt nyilvánosan szólok mindig, ha tudtam felrakni újakat, a többit meg dumáljuk meg priviben, ne untassuk vele a többieket...
Brigi,
56-osok fent vannak, 62-eseket megpróbálom ma este...

Kép
Kép
paklincs

:oops: Lányok!
nagyon szomorú vagyok! Kata megint alakított. :oops: Oviban kiverte a másik felső 1-es fogát is. Mondta a fogorvosnő, hogy ennek szinte így kellett lennie, hisz amikor az elsőt elvesztette, megüthette már ezt is + most nem oszlott már meg a kivert fog miatt az ütés se + ha oldalról kapta a foga élére (oldalára) ami most így szabad volt akkor nem is csoda hogy kitört. (egyben, hatalmas vastag gyökérrel!) :oops: :oops: :oops: (hozzá kell tennem, hogy bölcsiben mikor az első foga kitört, akkor FELLÖKTÉK! :oops: igaz az eredmény, így is, úgy is ugyanaz! :cry: :cry: :cry: LEgalább 5,5 éves koráig így marad, de inkább 6 éves koráig. :oops: Csak tudnám, hogy mászás közben ez hogy sikerült neki? :roll: :oops: Hát! most már kinézetre is egy igazi kis csibész! :oops: :? 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan, mert nem sok időm van.
Mostanábban csak olvastalak benneteket, de hozzászolni nem nagyon tudtam.
Anyukám kórházban van és megyek megláttogatom. :?
Nincs komoly baja, mert csak kontrollra feküdt be,de sajnos egész héten bent kell lennie :cry: :cry: :cry: :cry:
Hétvégén meg vendégek jönnek, arra is készülök....

Lányok a képek nagyon JÓK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

teszek fel nektek én is egyet.
Szép naoit mindenkinek.
Kép
Apának segít dolgozni 8)

valentina

ja, hogy ez ilyen stipi-stopi? azt hittem, h Andinak a 92esek kellenek, ezért nem írtam hogy kérem a 86osokból amiket kinéztem. na most már mind1. :cry:
akkor mi maradt még??
92ből tetszik a pulcsi.
a kord nadrág, meg a 80as kantáros. ezt már írtam.
snooopy

Orsi,
8 hós Benedek szemből...
Kép
vbea

Veronikusz! Nagyon sajnálom. tudom, hogy nem vigasz, de legalább nem a maradandók törtek ki. :(

mtunde

Köszönöm Rita! :oops: :oops:

Tümde

Én NEM az üzenőfalon olvastam, hanem ímélen kaptam két napja!!!. De most megnéztem a wiwen is! És van fent olyan ismerősöm, aki előbb felrakta ott az üzenőfalra, mint ahogy Rita hozzáírta volna az elejét. :?

És csak annyit.....HOGY A ZÁRÓJELEIMET SOHASEM OLVASSÁTOK EL!! (már aki!!!)
ÉS AKINEK NEM INGE, NEM VESZI MAGÁRA!!!!
CSAK EGY HOZZÁSZÓLÁS VOLT.....ahhoz, hogy jó vastagon ki lettem emelve....és leszólva!!!! :oops: Előzmények tudta nélkül....értem ezalatt, hogy nekem akkor még NEM volt meg az eleje....ÉS NEM IS RITA "ELŐHOZZÁÍRÁSÁVAL" SZÜLETETT AZ EREDETI SZÖVEG!!!!

És igen, mindenki vállaljon annyi gyereket amennyit akar!!! Lehetőségeihez vagy amihez akarja mérten.

De tudjátok mit.....Szeretettel nem lehet jóllakatni egy gyereket (felnőttet) sem és a csekkeket sem lehet kifizetni!!! (mert ez a legtöbb embernek mostanság nehezen megy...önhibáján kívül!!!)

Tényleg milyen "jó nézni" a tévében az "éhező" családokat!!! Még azokat is, akiknek "csak" 1-2 gyereke van!!! Vagy nincs is...csak maguk vannak!!!
És ez NEM a Média "felhozatala"...hanem a kőkemény valóság!!!

Részemről ennyi.....ÉS SENKIT NEM AKARTAM MEGBÁNTANI!!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Veronikusz,
de sajnálom... :( én már azon is kibukom, ha seb van a pofijukon vagy dudor, elhiszem,hogy bánt a dolog...Hát én is azt tudom írni vigasztalásképpen, hogy szerencsére nem a maradandó...reméljük, azokkal semmi baj nem lesz és kinőnek minél hamarabb!!!Fel a fejjel anyuci!!!

Kép
Kép
paklincs

off, off, off

Rita, köszönöm a kiegészítést.

Ezt is itt a topicra és azt is amit a beidézett szöveg elé tettél.

Egy-két száz oldallal korábban már leírtam a kérdésben a véleményem, nem ismételném magam.

Most zöld utat kaptak ezek a dumák, zavar engem is.
És nem csak azért, mert az öröklődés az olyan, hogy lehetséges: talán épp a harmadik gyerekemnek lesz barna a bőre és erős szálú fekete haja.

on

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusszal megnyitjuk a HÁROMLÁNYOS ANYÁK - topicot.... :)

Lamentáltam haza felé jövet, hogy hogy a csudába fogo kennyi stafírungot összeszedni... :roll: Apja viszont azt mondta, hogy jobbnak látja, ha falaz ide a nagyszoba mellé egy fürdőszobát... (panelban lakunk). :)
Úgyhogy Emese, nem vagyok vevő KisJankó cuccaira. Így esett.
És még azt is mondta Apja, hogy azért ha lenne két élete, azért kipróbálná, hogy hány gyereket kell csinálnia ahhoz, hogy legyen közte egy fiú... :)
ÁGNES Ő. ZSOMBOK ÁGNES.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Isten hozott!!! :lol: :lol: :lol: férjeink majd konzultálnak, hogy 4-eskét mégis hogy kéne :lol: :lol: :lol: (csak viccelek! :lol: )

Paklincs! Tünde!
lányomnak megy veszek egy bukósisakot! de olyan rögbiset, elől ráccsal :oops: :? 8) és én még azt hittem, hogy nálam rosszabb kölyköt nem hordott a hátán a föld! Na jó! nem rosszabbat, csak elevenebbet!!! :D :oops: hát Kata még rám tett egy lapáttal! :oops: 8) már csak azért imádkozom, hogy ennél rosszabb már ne legyen! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme, NAGY GRATULA A HARMADIK PUNCISHOZ!!! Mondtam én már neked, hogy odafent nem véletlenül írták ezt a forgatókönyvet... vagy nézd meg a Férjhez mész, mert azt mondtam-ot... Jópofa.

Veronikusz, én is sajnálom, rosszabb ne legyen!
vbea

Memme, akkor lehet gratulálni?? nagy nagy puszi az arcodra, és gratula a 3, csajhoz!!

Veronikusz, szegény Kata.
snooopy

Veronikusz! sajnalom Katat! :(

Memme! tok jo! :) bar ha fiu lenne, akkor is tok jo lenne...de igy, h harom a kislany...:)

MSE, tudom, azert irtam, h majd, ha lesznek a lanyrucik... egyebkent meg most vettem a teszveszen par darabot, alig varom, h hozza mar a postas...az egyik kiscipo ma meg is erkezett, nagyon edi! Zsofi elso cipije! :) tenyleg, ti mikortol adtatok rajuk cipot? mar probal jarkalni a butorok korul, de itthon, gondolom, mezitlab meg konnyebb neki, majd ha mar tud rendesen menni, es kint az utcan akar, akkorra gondoltam, remelem, nem novi ki addig...

A ciganyozas pedig engem is nagyon zavar, lecci, mellozzuk mar itt a topikon!

banana

Orsi
most ugye nem haragszol?? :roll:
ha Balu hazajön este lemérem jó-e, ha kicsi akkor Kolosé

Memme
gratula a 3. lányozóhoz

Eni
gondoltam ma rád, voltam turizni annyira édes picilány ruhák voltak..

MSE
este írok

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, jaj dehogy!!!!! csak mivel írtad, h neked 92 nekem meg 86 kell, azt hittem, h a 92esek a "tieid" ezért azt nem is néztem pedig a pulcsi nagyon jó. és a 86ből pedig én szemezgethetek.
most már mind1, félreértés volt.
snooopy

Melindának szeretettel...
Kép
vbea

Eni
nagyon édes

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, hát ja... picilány ruhái vmi egész más érzéseket hoznak elő belőlem (is).
Ja, és amikor az én hajam áll fel...
Kép
vbea

Rögtön Janka jutott eszembe, csak nem tudom mekkora rucit hord :oops: (volt pici farmer ruha, rózsaszín tündéri kisruci)
Benci :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi,
vigasztalásképp találtam még jó pár 86-ost, pakolgatom fel őket. Írd már meg priviben lécci, hogy merre laktok, aztán egyezkedem apával...

Veronikusz,
nem mertem vele viccelődni, de épp az jutott eszembe, hogy ha kinő Kata maradandó foga, csak olyan fogvédőben enged el otthonról, amit a boxolók használnak...szegény, kicsi ördögnő... :)

Andi,
jóvan.

Memme,
Csicsóné :D

Kép
Kép
paklincs

Eni, 8 hós Benedek hátulról és elölről is nagyon édes. Látom nálatok is ment már a popeszrisza akkor. Olyan hihetetlen, 3 napja még az ágyon a támlába kapaszkodva csak küzdött Levi, most meg 1 mp alatt kinyomja magát állásba és risza-risza. Nem hittem volna.
Amit meg kishugival művel...irgumburgum, de legalább harcedzett lesz a kicsilányka.

Memme, üdvözlet kicsi pocaklakó Ágnesednek.
Hú, csak úgy röppennek itt a lányos gólyák....remélem ez így marad az év vége felé is.. :roll:

Veronikusz, sajnálom, de az tényleg jó, hogy ez még tejcifog!

MSE, akkor tényleg marad majd a személyes turka, nem szeretnék senki elé beelőzni, meg sztem úgysem tudnád megjegyezni fejben, ki mire csap le. Inkább majd személyesen Orsinál. Nem mondom, hogy nálam, bár szeretettel látnálak, de férjed keresztbe lenyel, ha idáig kell hoznia. :wink:

Banana, Levi néha már kap könnyű cipőt, mert a kompban a kövön még a dupla zokni is hideg, de pl. abban nem tud még felülésből mászásba indulni, beakad a combiba. A gumis mamuszok viszont leesnek állandóan. Nálatok nem?
Mutatsz cipős Zsófit?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni, Benc nagyon cuki volt már kicsinek is. hú, az lábemelős kép, és szívrohamot kapnák.

Zsó, olyan mamuszt nem próbáltál aminek a szára zokniban végződik? tehát nem gumi fogja a bokájánál? nekünk csak olyan van és tök jó, mert nem eik le a lábáról, csúszhat mászhat.

lánygólyák tényleg jó lenne ha maradnának még idénre.

MSE, ment privi. :)
snooopy

Köszönöm a képet! :D
Másik Beni-Janka képtől nekem nem feláll a hajam, hanem kihullik...:shock:
A többit holnap, jártányi erőm sincs lassan.

Emese....
:D :D :D

Veronikusz, Katától szerintem már a fogtündérek is besokalltak. Embereket összeereszthetjük, bár nem gondolom, hogy sokra mennének... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Eni!
Nagyon édes kiskrapek Benc :lol: Amit Jankával művel az sajnos nagyon ismerős....Ki is vagyok most teljsen borulva, mert egész nap jófejségből szadizza a Lettit Berke. :evil: :evil: :evil: A blogon Írtam is róla.Nemtudom mi tévő legyek ????nem tudom mit kéne vele csinálnom, mert látom rajta,hogy szerinte játék, de már mondtam szépen és csúnyán is nekide nem használ semmi sem :oops: :oops: :oops:

Memme!
Gratulálok :lol: Ágnes szép név, már egyre kevesebben adják......

Veronikusz!
Szegény Kata....meg persze a Te lelked....de hát ugye tejfog.....szerencsére :oops: Egyébként Ő hogy éli meg???Balázs mindig mondja amikor nézegetem a Letti talpát az újabb hólyagok miatt, hogy ne nézegessem és ne beszéljek róla a Letti előtt , mert előbb utóbb megérzi,hogy rajta valami más mint a többieken....Kata érzékeli, hogy neki hiáynoznak a fogai???Majd írok neked mailt is csak kicsit sűrű a progi...anyós holnap jön sütök főzök miegymás :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz
sajnálom Kata fogát!!! :( De hamar elrepül az a pár év és lesz erős, maradandó. Addig ugyse akarod férjhez adni, hm? :wink: De hogy gyökérrel együtt szakadt ki? :shock: Ez ugye nem befolyásolja a majdani maradandó fog helyzetét/stabilitását? (amikor a tejfogak kipotyognak azok is gyökerestül esnek ki? Én erre nem is emlékszem, fura..)

MSE,
oksi, indulhat az állatkert túra! Örülök, hogy most hétvégén már ilyen meleg lesz! Mi ugyan valszeg megint Balcsira megyünk, de jövőhéten szerintem mehet a dolog!

Memme!
Gratula! Stafirung meg: ma már nem így megy a dolog, majd az ifjak összehozzák a nászútra valót, a kelengyét pedig beszerzik az ikeában a nászajándékba kapott utalványokból.. :lol: :lol: Szóval ne aggódj!

Judy
remek, 30 perc RR nem lehetett semmi!! Én is annyit, de két részletben (így azért könnyebb), most fejeztem be.
Vendég

Sziasztok! Itt egy elveszett bárányka... :oops:

Olvasni próbálok, bár az se mindig megy, de írni... most meg ráadásul majdnem 2 hete beteg valaki, adogatjuk ide-oda. Remélem lassan kimászunk belőle.

Ami megmaradt:

Banana! Nagy ölelés tőlem is, sajnos én is tudom, mit érez ilyenkor az ember. :cry: És ciki, de elfelejtettem neked válaszolni, még a homeós cuccra. Tóth doki felesége ott rendel, ahol Tóth doki is, tovarosiorvosok.hu
Ja, és az Okosan nevelni tudni kell könyvet, azóta kölcsönkaptam, köszi!
Nagyon szépek a kendőid, én ilyen lillies-t még nem is láttam!

Dóri! Üdv Donátnak köztünk, aztán majd tényleg várjuk a képet-beszámolót! Milyen 2 gyerekes anyának lenni?

Eni! Nagyon ügyi Janka, hogy így végigcsinálta az egészet! Majd írd, hogy mi lett az eredmény. Léna nem csinál ilyeneket Majával, csak néha túlzottan ölelgeti, lehet, hogy ez a különbség lányok fiúk között? Vagy ne általánosítsak?

Veronikusz! Szegény Kata! De tényleg mázli, hogy ezek "csak" tejfogak voltak! Hozzátáplálás: szerintem ne aggódj, ha lassabban kezdi el! Léna már majdnem 7 hós volt, amikor értékelhető mennyiséget kezdett enni. Mi almával kezdtük, az nagyon nem jött be neki, aztán tartottam pár nap szünetet, és jött a banán, és végül nálunk is az ujjról nyalogatás vált be, csináltam anyatejes banánturmixot neki.

Memme! Gratula a 3. kiscsajhoz! Ágnes jó név!

Reni! Neked meg Lindához!

Zsu! Ábel jó név, nekünk benne maradt a 4es fiúnévlistánkban mindkét esetben, de aztán nem lett felhasználva!

Emese és a ruhabizniszelők: az jutott eszembe, hogy a picasa albumban lehet kommenteket írni a képekhez. Csak egy ötlet, de mi lenne, ha mindenki kommentbe odaírná, ha kéri az egyik ruhát, és akkor nem lenne kavarodás?

Kicsit rólunk: Majával szombaton megjártuk az ügyeletet, mert már egész múlt héten csúnyán köhögött, annyira, hogy gyakran kihányt mindent, amit előtte szopizott, és péntek éjjel alig aludtunk, és lázas is lett. Légcsőgyulladása van, antibiotikumot kap. Mostanra már jobban van, de most Léna köhög annyira, hogy délután aludni sem tudott. Mi ketten Marcival is ugatunk, de az nem érdekel annyira. Holnap megyünk sóbarlangba, hátha segít valamit. Szóval ezért sem jöttem mostanában...

Remélem most már jön a tavasz, és akkor sétálunk egyet tényleg a Kopaszi gáton? Én mennék!
És megint csak annyit ígérek, hogy megpróbálok gyakrabban jönni. :oops:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Memme: Nekem is tetszik az Ágnes név :lol:

Steffi: Merre vagy?

Eni jók a képek :lol:

Ancsa? Tenci? Gabi? Brigik? Judy? és a többiek merre vannak?

Remélem a lány gólyák még maradnak egy kicsit.:lol:
Jó éjt mindenkinek
V

valentina

Memme!

Sok szeretettel gratulálok Ágneshez!!!
Ha megalapítjátok Veroval a "háromlányos anyák" topicot, akkor ugye oda is be lehet olvasni?? 8)
És a vezetéshez meg sok energiát és kitartást kívánok.!!!
Biztos sikerülni fog a forg.vizsga is!!!!
Férjek (férfiak) meg már csak ilyenek....azt hiszik, hogy csak ők tudnak jól vezetni!!! :twisted: :twisted: De mekkorát tévednek!!! :lol: :wink:
És ne aggódj amiatt, ha eleinte lefulladsz az autóval....a pasik is így kezdték....csak ezt szeretik elfelejteni!!!!! :twisted: 8)

Gabi!

Gratula Enci szobatisztaságához!!!! Hajrá szép bugyik!!! Kindercsoki helyett esetleg túró rudi, maxi king, kinder tejszelet vagy joghurt?!?! De te tudod....te dolgod.
És bocsánat a kérdésért :oops: ....de Enci tudja már, hogy mi a helyzet apa és Közted? Hogy költöztök, de apa nélkül?? Persze nem muszáj válaszolni, ha nagyon magánügy!!!

Veronix!

Szegény Kata!!! :oops: Tudom, hogy ez nem vígasztal, de Kata így is nagyon gyönyörű!!!! És jönnek majd a "tartós fogak"!!! Arra biztos jobban fog vigyázni!!!

Orsi!

Köszi a receptet!!! :wink: Ha lesz erő, akkor holnap megsütöm.

Zsófizsó, de jó, hogy jöttél!!!

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!
Képek nagyon aranyosak!!!
Akik meg gyúrnak, a nyári csúcsformájukra....Nektek meg kitartást....megéri....BOMBANŐK LESZTEK!!! :wink:

Renáta, Partedli, Pancsika20,Vera????

Szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Zsofi, koszonom neked is, jovo het csutortokon lesz a temetes...:(

mas:
az a Lilies nem az en kendom, hanem Snoopy Orsie, teszek kepet az en legujabb szerzemenyemrol, Storchenwiege Anna nevre hallgat
Kép
tovabbi kepek kozkivanatra:
Zsofi uj cipoje, nem igazan erti, mire jo, igy meg ragcsalni sem lehet
Kép
a doboza akkor mar sokkal erdekesebb
Kép
ma ezzel szorakoztatott, mindenaron le akarta rangatni a ruhakat a szaritorol
Kép
ez meg par nappal korabban keszult, jo a seroja
Kép

banana

ja es az a konyv, az Okosan nevelni...hat igen, meg tartozom en is egy osszefoglalassal...

banana

Aprozso, Zsofi csak zokniban nyomja, bar az altalaban a vastagabb fajta, es vannak tappancsok a talpan, h ne csusszon annyira...nalunk a szobaban parketta van, a koves helysegekbe nem nagyon engedem, h maszkaljon...
nektek bejon a bebikomp? nekunk nincsen olyan, sok rosszat olvastam rola.

banana

Banana! Bocsi, összekevertem... :oops: Ez a knedő is nagyon szép, már én is néztem. Akkor most hol tartasz? Mennyi-milyenek vannak? Most majd vasárnap lesz a klub, nem jöttök?

Snoopy, akkor neked szól: tök szép a lilies, még soha nem láttam ilyet!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jó reggelt!

Eni!
Nyugi! A nagyok nálunk is így nyúzzák Zsófit. :D

Emese!
Fogvédő :lol: na igen! Ez se rossz. Bár még nem tudok önfeletten kacagni rajta hiába ez már vicc amit művel a csaj :oops: :D

Memme!
Áljen pici Ágnes!

Dorka!
Persze hogy tudja hogy nincs meg két foga! :oops: szomorkodik is, de félek nem lesz még ez sem elrettentő példa, hogy jobban vigyázzon! :oops: Kis bugócsiga a csaj! Nem bír megülni a fenekén két percig se! De nem is értem! Ha valaki elesik az ösztönösen maga elé rakja a kezeit! :roll: meg kéne tanítani őt esni! Ha már ilyen gyakran produkálja. :oops:

Borsika!
Maradandó fogakat csak annyiban befolyásolja, hogy hamarabb fognak picivel kinőni.

Banana!
Zsófi haj :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka, igenigen. Benedek is "jófejségből" csinálja. Nem is értem. Alig merem elárulni, merthát elveim nekem is vannak, hogy mit engedek/mit nem, ellenkező esetben én mit tehetek/mit nem... de ez is olyan, mint a hiszti. Az ember sokszor teljességgel megsemmisültnek és tehetetlennek érzi magát, és sajnos ösztönből cselekszik. Én legalábbis gyakran csak utólag számolok 3ig. Röviden és tömören én úgy reagálok, ahogy azt nem kellene, és ahogy nem is akarom.

KicsiZsófi utolsó képe teljességgel megfogott. Irtó helyes a kiscsaj, és Banana, tetsz a kendőd.

ZsofiZsofi, óóóóóóóóóó, egek! Sajnálom Maját. Meg az ab-t. Normaflore-t adsz mellé, ugye? (Csak halkan mondok ennyi kéretlen "tanácsot". De nekünk így együtt bevált. Mellesleg dokinénink hallotta egy konferencián, hogy normaflore-nak megelőzésben is nagy szerepe van, pl rotát kisebb százalékban kapják el, ha ez használatban van.) Meglátod, a só sokat használ majd. Benc (kop-kop) egyet sem köhintett egész télen... A légcsőgyulladás kegyetlen, fájhat is szegénynek, viszont nagy valószínűséggel kruppra való hajlama nincs, ez talán jó hír (ettől előjöhetett volna).

Lánykák! Nagyon szeretnétek ti lányos gólyákat. Ha látok, elkapok nektek egyet, és nem is eresztjük, ameddig szükségünk van rá...

Férjemet fenti helyzetek borzasztó módon szórakoztatják. A múltkor olyan videót vett fel, hogy Benc huzigálja, tologatja pihenőszékben-Jankát az előszobában és a konyhában. Képzelhetitek. Mondtam neki, hogy remélem, jól szórakozott rajta. (Már itt sincs egyébként, f6kor elment dolgozni, ilyen sem volt még..., nem baj, lényeg, hogy dolgozik, mármint, hogy van mit.)
vbea

Ma hívom Jankadoktorbácsit az eredményekért... zizzzzzz!
vbea

Jó reggelt! van pár percem........

Csajok, itt -5 fok van :x Lesz még idén tavasz? Olyan zizin aludtam az éjjel, tiszta ideg voltam, gondolom a rohadt széltől......

Eni: megagigadrukk Nektek! A lurkók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HuncutBeni meg - háááát...... nem csodálom ha olykor égnek áll a hajad ......

Veronikusz: sajnálom...... De tényleg próbálj arra gondolni, hogy ezek "csak" tejfogak voltak. Nekem Öcsémnek kb. 10 évesen a maradandó repült ki elől egy hülye játék következtében. Anyu napokig sírt. Dokinő azt mondta vagy fenntartja a helyet 18 éves koráig és akkor beültetés vagy összenő. Ez utóbbit választottuk. Aki nem tudja észre sem veszi. Szandinak meg kb. másfél éves korában elkezdtek elől tönkremenni :twisted: , én meg hónapokig bőgtem. Gondolhatod, szép látvány volt 5,5 éves koráig elől a fekete fog. Most már szépek neki! Teljesen más a kis arca. Tudom, nem vígasz, de .......

Kis betegeskedők gyógyuljatok! Röptetem a gyógypuszikat! +++++

Memme: éljenéljen. 3 a kislány! Ennek így kellett lennie! ( nem szoktam, de különben ezt valahogy éreztem ) És nagyon szép neve lesz/van! :lol:

Többiek - puszi.....

Én 7 éve ilyenkor már a szülőszobában izguláztam...... Mennem is kell ébreszteni a kis szülinapost - suli van :x Igyexem jönni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, Bori! Nem válaszoltál, hogy hány kg-t szeretnél ledobni? Valami étrendet is követsz? Én tegnap vettem a szupi sportmelltartót, most már "csak" az kéne, hogy ne vigye le a fejemet a szél és ráveszem magam én is kocogásra. Nálam nem igazán mozdul a mérleg nyelve - csak nagyon picit. Ennyire lassan már rég indult meg a fogyás. :x Pedig elkélne egy kis tunning!

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
Szandinak boldogboldog szülinapot kívánunk!!!!!!!
:D

Eni!
nagyon szorítunk!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Heni
Szandinak boldog születésnapot
kanapé nagyon nagy ide nekünk :cry:

Eni
drukkolokJanka eredmény miatt, ha megvan gyere és mond nekünk

Banana
nagyon édi a lányzó

Zsófi
jobbulást nektek

emano/Andi
KépKép
emano

Heni
Szandinak boldog születésnapot!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

[color=red]Sok boldog születésnapot Szandinak!!![/color]

Dóri,
üdv újra a fedélzeten!! várjuk türelemmel a beszámolót és a fotókat a 4személyesre bővült családról!! :lol:

Veronikusz,
szegény Ördögfióka!!!! de tényleg "csak" tejfog.. uramnak is kitört 6 évesen mindkét első foga.. van ilyen..
fotók szuperek!! kiscsaj apára hasonlít szerintem.. :lol:

Memme,
gratula a 3 lánykához!! gyönyörű a név, nálunk nem lett aktuális (plusz mindkét oldalon a nagynánik Ágnesek.. :lol: )

Dorka,
szépek vagytok, mint mindig :wink: Berke sokat nőtt szerintem..!!
letti meg nagylány már :lol: talppuszik mennek!!

Eni, drukkirályság!!!! Büsdösbenci meg őszhajszál-növesztő..... áááááááá.....

Reni, Lindához gratulaaaaa!!!

kendők gyönyörűűűűek!! Andi, jól áll az Storch Anna kendőd :wink:

ami kendőnk van most Snoopy Orsinál, az nekünk jelen állás szerint szám feletti.. szívesen kölcsönadjuk, aki próbálkozni szeretne, de azért inkább csak háti kötésre elég.. :lol: kivéve vékony csajok, akiknek elölre is, mint Orsi.. :lol:

mi jól vagyunk :lol: alvás persze a szélnek hála nem túl jó..
ma megyünk dokibácsihoz kukucskálni, majd referálok.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Szandit Isten éltesse!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

jó reggelt,

Szandinak nagyon boldog szülinapot!!!!

Bori,
na jó, nekem is két részletben volt, mert csörgött közben a telefon (ennyit arról, hogy az embernek van egy nyugodt, gyerekmentes félórája :roll: ) de tényleg csak annyi szünet volt, míg azt felvettem.

Veronikusz,
szegény Kata! Mire a maradandók kijönnek talán már nem lesz ennyire kis szeles...

Eni,
8hós Benedek tündér!! De ahogy húzgálja a kistesót lábánál fogva :shock: Szorítunk az eredmény miatt, gyere mondd ha megvan!!

Banana,
Zsófi :D

Zsófi,
jobbulást nektek!!! Kopaszira már én is mennék... De itt még hó is esett este :(

Zsó,
Annának valami balettcipőszerűje van, hugomék vették a Deichmannban, nagyon jó, nem jön le. Csak az a bajom, hogy kezdi kinőni, és sehol nem kapok másikat... (deichmannban sem :? )

Memme,
gratula Ágneshez!! Nagyon szép neve lesz a kicsilánynak ;)

Most ennyi maradt meg, bocs ha valaki kimaradt... Összekaptunk apájával reggel, nincs jó kedvem :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme!
Gratulálok Ágneshez! :lol:

Veronikusz!
Szegény Kata!

Anyukák-babák képek szuperek! Jó őket nézegetni!!!!

Eni!
Mi újság?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
hogy vagytok???

emano/Andi
KépKép
emano

Szandi, nagyon boldog szülinapot!!!!

majd szétrobban a fejem, még nem olvastam vissza... ha jobb lesz megteszem.
snooopy

Köszönjük a sok jó szót.

Valentina,visszamentem a képre, de még mindig nem tudom kivenni, hogy mit segít dolgozni Viktor.
Csak nem lányos gólyára gyúrtok ti is már?

És jól értettem Apro-Zsó is?

ISTEN ÉLTESE A HÉTÉVES SZANDIT!

Zsófi-kép: ugye? nekem is az utolsó jön be de nagyon.

Zsófizsófi, pont ma reggel gondoltam rátok. Hogy ugye azért nem csak a blogba írsz. Jobbulást, a doktornénink nekünk is rögtön Normafloort tesz mellé, ha nagy ritkán ab-ra van szükség.

Eni
,jól értettem, hogy Janka mindig szurit kap? Úgy adják neki az ab-t?
Csak elmondom, hogy szülés közben-után minden rendben volt, de amikor Erika megjelent egy injekcióstűvel szülés után (oxitocynra volt szükségem), minden önuralmamra szükségem volt, hogyne sírjam el magam.

Borsi,én azért szeretnék egy-egy csomag hagyományos stafírungot is összecsomagolni majd nekik, ha elfogadják. Persze nem olyat, mint száz éve, hogy tele a láda, de azért egy két szép terítő, amiket erdélyi útjainkon szedünk össze, ágyneműk, törölközők ilyesmi.
Meg hát nálunk az is van, hogy ha például mindegyik arra vetemedik, hogy beszálljon a néptáncba (nem erőltetem, de nem is beszélem le őket), akkor például csak három garnitúra alsószoknya rengeteg pénz. Nem beszélve a viseleteke egyéb részeiről. Mert ha nem is minden tájegységhez, de egy két gyakran táncolthoz jól jön, ha saját van és nem az együttesé. De ha csak a sima próbákon használt szoknyát számítom, az pl. 3x 3-4 méter anyag. (Az én szoknyáim még nagyok volnának rájuk.)
Nem beszélve arról, hogy majd állandóan elfogy a szemceruzám, tusom, rúzsom (bár azt csak fellépésre használom), az a nagyon kevés parfümöm...
Adja Isten hogy csak ezen balhézzunk.

Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
memme

Andi!
Szarul! :cry: Hétvégére már jobban voltak a gyerekek, erre most megint mindkettő taknyos :cry: Hétvégén voltunk erre-arra, lehet meghűltek a sétában, vagy benyalták. Myrtill jól volt éjszaka kezdett taknyosodni :cry: Ráadásul fejünk fölött a bárányhimlő is...
Te lelkileg? Hol túriztál hétvégén?

Snoopy!
:cry: Jobb? Ilyenkor mit tudsz vele csinálni? Nekem a sorrend: kávé, hideg víz ivása, levegő, belladonna, legvégső esetben nurofen.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?