Edit
Csak úgy sütöttem...nem volt semmi alkalom.
Csak kaptam ezt a krém receptet, és ki szerettem volna próbálni.
Szóval a krém:
1 liter tejet 10 púpozott evőkanál finomliszttel csomómentesre keverek. De lehet kicsit több is a liszt, mert én a biztonság kedvéért átszűrtem, és maradt fenn a szűrőn liszt..Tehát inkább 11 kanál..
Addig főzöm, állandóan kevergetve, míg sűrű massza nem lesz belőle - kb mint amikor pudingot főzöl.
Át kell önteni egy üveg, vagy porcelán edénybe - mert a főzőedényben visszafolyósodik - és kihűlésig
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
kevergetni kell, hogy ne csomósodjon össze.
Ezután 30 deka porcukrot habosra kell keverni 2 csomag vajjal (nem olvasztott!), és a főzött krémet kanalanként a cukros vajhoz kell keverni.
Ha ez kész, akkor jöhet az ízesítés!
Én kétfelé szedtem a krémet, az egyiket kakaóval (nesquik) ízesítettem, a másik felébe pedig ledaráltam fél zacskó fagyasztott erdei gyümölcsmixet.
Sütöttem 3 lap piskótát, az egyiket kakaósra csináltam, az került középre.
Kicsit hűtőbe tettem a krémeket dermedni, amikor kihűltek a piskótalapok, betöltöttem a krémekkel, és tortabevonóval bekentem, körbe az oldalára darált diót tettem.
Nem lett nagyon feldíszítve, mert hirtelen ötlet volt, ezért nem készültem, csak ez az apró cukor volt itthon...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
De mondjuk ezért senki nem reklamált!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)