Bence nevében köszönöm a névnapi jókívánságokat
Olga, ez nem a hivatalos Bence nap, Katáék nem is ekkor tartják. De mi áttettük Benedek napra, több naptárban ilyenkor is van Bence. Az aug-i igazi Bence nap viszont csak egy héttel van korábban Bencus szülinapjánál, mi ezért döntöttünk így
Éééés életében először lesz zsúrja, most szombaton
Nagyon várja már! A szülinapja sajna elég rossz időpontban van, most talán könnyebb összevadászni a gyerekeket egy hétvégi bulira
Kistesó téma: én úgy gondolom hogy a 2. gyerekkel azért (is) könnyebb mert ő már a 2., így a szülők sem paráznak mindenen, rutinosabbak, és hát valljuk be, a másodikkal már nem is tudjuk megtenni azt amit egy gyerekkel még lehetett... Nálunk bizony sokszor volt olyan hogy Jázmin addig a kiságyban nézelődött (muszájból!) és még szerencse hogy keveset sírt, amíg Bencét felöltöztettem reggel-este, vagy fürdettem, és lehet emiatt ragaszkodik annyira az ágyához mert neki ez a természetes, ezt szokta meg.
Bár Katáéknál ez pont nem igaz hogy Marcival könnyebb lenne, szóval nem tudom
De azt mindenkinek nagyon javaslom hogy legyen kistestvér és ha lehet minél kisebb korkülönbséggel! Sokkal jobb nekik is, és nekem már kifejezetten könnyebb is, ahogy Andi is írta
Olga, annyira aranyos Balázs azon a hajnali képen
És nekem is az jutott az eszembe rögtön mint Juditnak hogy fél 7kor te képes vagy vele festeni?!
Milyen jó anyuka vagy te!
Én belehalnék ha ilyen korán kéne kelnünk
Pedig lassan eljön ennek az ideje is, tudom.
Nekünk is pontosan ilyen furulyánk van, még az enyém volt általános iskolában
És Jázmin kb. egy hónapja tanulta meg fújni, nagy örömünkre
Szerencsére a szájharmónikát még csak lehelni tudja
Szilbee, nagyon klassz lett a hajad
Én is ma voltam tesómnál. Szerencsés helyzetben vagyok
Leventének jobbulást kívánunk, szegényke
Fáj a torka nagyon? És milyen az a fülkürt elzáródás?! Az is fájdalmas? Bár gondolom, biztosan nem kellemes...
Szami, büszke lehetsz Mátéra, nagyon okos!
Gratulálunk neki az első helyért!
5gyerekes hétvégéről nincs kép?
Ildi, micsoda csillagszemei vannak Nimródnak!
Simán elmehetne lánynak is, olyan bájos arcocskája van
Ezt a fajta Kisvakondos könyvet nem ismertem még.
Sajnos vár a házimunka, a fejem meg majd' szétesik
De legalább Jázmin alszik, ez is valami.