Új privát üzeneted érkezett!

Dorka: szép név :lol: Most már csak azt kell várnunk, hogy kibújjon :lol:

Szilbee: tök jó képek! A hajad megrövidült?! (is) És miért kell, hogy szőküljél? Hajdanában szőkére festetted? Levente hol van a képekről?

Köszi mindenkinek a sokkal könnyebb a második gyerekkel tapasztalatokat... :roll: :lol: hát én pont fordítva vagyok... legalább is az éjszakákat és a szopikat tekintve... :cry: Borzasztó nehéz elfogadnom... elég kocka fejű vagyok... És ráadásul tegnap este megint rosszul mozdultam... azóta alig élek... a derekam.... majd' besz..ok... apa meg ma utazik el Svájcba, szerda este jön. Bence itthon lesz szerintem szerdáig, mert csúnyán taknyos. Anyám délelőtt érkezik, ma itt alszik. És mennem kéne a Metál helyén található kínaiba, mert minden 40%-kal van leárazva (és pl. fürdőgatyesz is lenne B.-nek). Voltunk ott szombaton, de kb. 100méteres sor állt a pénztárnál..., így 2 gyerekkel esélyünk sem volt.

Olga: gyerekvállalással én is úgy voltam, ahogy Te... ha nem sikerült volna, míg B. 3. évét betölti, akkor vissza mentem volna dolgozni... és szerintem onnan már nem jöttem volna el soha... Viszont Bencének sokkal jobb, hogy van tesója... ez már most látszik.... úgy hogy szerintem mielőtt munkába állnál .... :wink: Ha gondolod, felteszem újra a szülőszobás képemet kedvcsinálónak :lol: :wink:

Megint jön a rossz és hideg idő.. túl kell élni, de hétvégére már melegszik :wink:

Betti: gondolunk Rád is, csak tudjuk, hogy úgy is írsz, amikor tudsz.

Megyek, nyújtom a csigolyáimat... :cry: :twisted:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Akkor kitartást neked!!! +++++++++++++++ Jobbulást neked!

Nem voltam sose szőke... mármint szín tekintetében. :lol: De az original hajszínem hajdan barna volt... az is inkább a világosabból. Most meg már totál ősz vok és gyorsan meglátszik a lenövés.

Szolidalítotunk veled az íccaka...

Na ennyi... Dév hív... Jön a 13. foga. :(
szilbee

Szilbee: köszike... :roll: :? Szegény Dév is megküzd a fogaiért... Nekem meg tegnap este Pisti lenyírta a hajam végét, mert eléggé focista típusú hajam volt már... és be is festette... :lol: azért mi is elvagyunk :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Képtelen vagyok reagálni, alig aludtunk Nórinak 39 fokos láza volt éjszaka. Ma megyünk dokihoz. Jöjjön már a jó idő!!!!!

Andi

Kép
Kép
andii

sziasztok!

Tökre jól esik hogy azért hiányoltok:-)

Olga nekünk van micimackós dvd-nk sok vagy 8-10 mese tuti, de én nem merem elvállalni a múltkori miatt hogy hányszor átírtam meg újra irtam s nem sikerült megnéznetek akkor sem.... :cry:

Most 7 hetet leszünk kinn gyakszin 19 műszak szülőszoba + egy hét koraszülött. Aztán nekünk ugy van hogy van egy írásbeli vizsgánk ami majd május 22.-én lesz. Meg lesz egy szóbeli meg egy gyakorlati vizsga. A szóbeliben van 20 tétel szülészet 20 tétel nőgyógyászat, de egyébként ugy összesen az egész könyv :)
a gyakorlati vizsgánk az pedig ugy néz ki hogy abból is van 20-20 tétel szülőszoba gyerekágy, nőgyógyászat meg újszülött osztály. s minden osztály tételsorából kell tételt húznunk s mindenhol vizsgázunk.
S nekünk igy áll a vizsgánk, plusz ugye a szaldolgozat. Amit remélek hogy jól sikerül, mert szerintem tök sokat dolgoztam vele....persze csak az utobbi hetekben :oops: :D

bettikének egyébként azt mondta az orvos hogy torokgyulladása ol, de szegényt nagyon megviselte. Már volt ugy hogy kihivjuk a gyerekorvosunkat Szandáról, mert már enni sem akart meg inni sem...tökre megijjedtem hogy kórházba kerül vagy valami..... De szerencsére átfordult rajta s most már jól van.... Tegnap is annyit evett. Akkora tál húslevest megevett mint én(pedig azt a levest én is szeretem s sokat ettem belöle) meg egésznap vagy 2 almát meg kiflit, szóval nagyon megcáfolta magát. Meg ami még öröm volt hogy az elmúlt két hétben 10-nél tovább nem volt fenn, de átlagban inkább 9 előtt már aludt... :-)

Most megyek rendet rakok aztán vasalom a ruhám mert ma éjszakára megyek :? gondoljatok rám , hogy legyen vagy 4 szülés :-)

Puszika

Kép
kbernadett

Andi! Nórinak is gyógypuszi! +++++++

Kata! Levente aludt, mikor fényképeztünk. Teszek egy előző napit...

Kép Kép
De még te is adós vagy képekkel! ;)
szilbee

nah akkor ha már írtam s nehogy szó érje a ház elejét leírom amivel lemaradtam!

jaimee: Boldog évfordulót nektek
Évi: Boldog sületésnapot kívánok neked is és Csonginak is
Olga! gratulálok az ötösödhöz ha még nem tettem volna
Szami boldog születésnapot Jázminnak
Dorcinak is nagyon boldog első születésnapot kívánok

Gumimaci én is üdvözöllek a körünkben!

A képek szuperek! nekem nagyon tetszenek ezek a szép gyerekek!!!

puszi

kellemes szélmentes napot!

Kép
kbernadett

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0903202

ezen teljesen ledöbbentem, s szerintem ez hülyeség!!!!!

Kép
kbernadett

Andi! Veletek is szolidalítunk. Levente belázasodott az oviban. Most már itthon van és ápolom. :? :(

Este doki.
szilbee

Sziasztok!

Dorka, örülök, hogy gyógyulgat Szabi szája. Ma hogy van? Szokta emlegetni az esést? És mikor kapja vissza a motort?
Szép nevet választottatok Kistesónak (is). :wink:

Szilbee, nagyon aranyosak a fiúk a képeken! :D Közben leesett, hogy unokatesók. :)
Levente milyen nagyfiú már! :wink:
És nagyon jó a hajad! :D

Olga, szép hivatást választottál. :) Sokáig én is óvónéninek készültem. És már nincs sok hátra. A szakdolgozatoddal hogy haladsz? Miről írsz?
Micimackós dvd-nk nincs.

Vera, nekünk ilyen bébikönyvünk van a kisvakonddal.Kép Nimród sokat gyűrte, rágcsálta régebben, és még most is eljátszik vele. :)
De majd mi is szétnézünk a Corában.

Kata,jobbulást! :(
Az én fodrászom is a férjem már egy ideje. :lol:

Andi, Nórinak is jobbulást! :(

Bernadett, köszi az üdvözlést. :)
Látom Te is javában tanulsz, szakdolgozatot írsz, mint Olga. Kitartást! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Rólunk: a hétvége kicsit nyűgösen telt. A 8. fogacska készülődött kibújni, úgy látom mára át is törte az ínyét. :)

Szilbee, Dávidnak kinn van már a 13.? Vagy még kínozza?
Leventének is jobbulást! :( Most olvasom...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Olyan rossz, hogy ennyire szeles az idő. :( Mi nagyokat szoktunk sétálni. Több órát is kinn vagyunk, de ha ilyen szél van... :?

Hoztam néhány újabb képet is, az előbbin Nimród még csak4,5 hónapos volt. :) Utána húzok dolgomra, mert velem lesz tele az oldal. :oops: :lol: :mrgreen:

huncutságokon kapva:
Kép Kép

mindenhol feláll, lépeget :D
Kép Kép

ünneplősen:
Kép

kiságyban:
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Na megjöttünk a dokitól! Olyan mérges vagyok. Nórinak csak valamiféle vírusa van. Tüdején nem hallani semmit, tehát vele nincs nagy baj. Viszont a dokihoz bejutni megint kalandos volt. Az előzőekből tanulva reggel apa meló előtt bement sorszámért. Délelőtt egy pár telefon hogy hol tartanak, 12 körül elindultunk, az előző sorszám volt benn, tök jó. Ekkor már látom, hogy egy anyuka már ott toporog az ajtóban. Nóri már ekkor keservesen sírt, mert megint felment a láza. Mondom a nőnek, hogy ugye nem akar bemenni? Mire ő, hogy dehogynem fél nyolc óta ott van. Mondtam neki, hogy nem fogok vitázni, de biztos, hogy előttem be nem megy. Erre bekéreckedett lemosni a gyereke cumiját, majd nem akart kijönni. Én utána mentem, és mondtam, hogy sorszám szerint én következem. A doki leültetett a vetkőzőbe, őt meg kiküldte. Rendesen féltem kijönni, vártam hogy leköp, vagy beszól, de csendben volt és utánam már nem is akart befurakodni más elé. Iszonyat! Isten látja lelkem én nem vagyok rasszista, DE a primitív bunkó embereket utálom! És még félek is tőlük, mert a primitívségük miatt teljesen kiszámíthatatlanok! Hát ez van. Mindenesetre jó volt kiírni magamból! Nóri egyébként megebédelt és most tündérien alszik. Remélem hamar túl lesz rajta!

Andi

Kép
Kép
andii

Szilbee: nektek is +++++++++++
A fiúk nagyon aranyosak! Levente milyen nagyfiús már!

Nimród meg olyan mint egy kis angyalka azokkal a hatalmas kék szemekkel!

Dorka: nagyon szép neve van pöttömnek! És szépen is hangzik együtt!
Nálunk egyszer varrni is kellett Maja száját. Nekünk szörnyű volt, őt nem igazán viselte meg.

Betti, jó, hogy itt vagy!

Kata: mindenképp tegyél fel képet a séródról! Hogy apa milyen ügyes!

Andi

Kép
Kép
andii

Betty! Felháborító ez a cikk! De legalább annak örülök, hogy a cikkíró az utolsó mondatban hozzátette, hogy vajon ki pénzelte ezt a kutatást! Húh, de dühös vagyok!!!

Andi! Sajnálom a dokinál történtetket! Múltkor elönttünk is (gyerekorvosnál) bekérezkedett a nő, hogy csak beutalóért jött, meg rohan munkába... Majd húsz percet bentvolt!!! Azta! Nekem is volt akkora fejem, hogy csak na! Még most is felhúzom magam rajta.
Na, de örülök, hogy Nórinak semmi komoly baja sincs.

Ildi! Nagyon zsivány már a kinézete is Niminek! Látom, a takarítógép nálatok is a legjobb játék! :lol: Én most szombaton láttam a Libriben ezt a vakondos pancsolós könyvet.
Szakdolgozatom témája a Kisdednevelés című szakmai folyóírat 1934-es évfolyamának elemzése (neveléstörténet). Kész van oldalszámilag, már csak összekötőszövegek, szépítgetés van hátra.

Szilbee! Levinek jobbulást! Akkor csak húzta még egy ideig, már múlthéten is mondtad, hogy folyik az orra. A hajad nagyon jó lett! Szerintem is vágva van, jól nézel ki! Utállak! :lol: Annyira édes Levi is pancsizás közben! Szépséges nagyfiú!

Gyerekvállalással kapcsolatosan teljesen dillemában vagyok. Eszem mondja, hogy jó lenne, meg egyébként is kettőt-hármat terveztünk, de az éjszakák még elég változatosak, újabban arra kapott rá, hogy hajnal 4 felé felébred, teát kér, és pingut akar nézni. :shock: :? Ebből természetesen csak a kérése első fele valósul meg. Előfordul, hogy éjszaka felsír, de csak odaszólok, csítitgatom, akkor hamar visszaalszik. Na, szóval a hétköznapoktól félek. Tudom, ha már meglenne ketteske, akkor az ember megoldja, felnő a feladathoz, meg az lesz a természetes, de most valahogy nem tudom elképzelni... na, majdcsak alakul...

Kata! Voltunk szombaton a Pelikános játszóházban, nagyon tetszett Balázsnak! Ugrálni vagy 3x volt, néhányat csúszott a csúszdán, de leginkább a kisházban főzőcskézet, meg nyitogatta-csukogatta az ablakokat. :roll: Vasárnap még nyelvtanfolyamon voltam apja is el akarta vinni, de a gyerek nem volt hajlandó öltözni. :lol:

Na jó hosszú lettem, és semmit nem írtam.
Azért egy-két képpel majd én is bombázlak benneteket.
Addig is üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Kép babó alkot hajnal fél 7körül :)

Kép nem lehet elég korán kezdeni...

Kép zárófoglalkozásom a bábozás

Kép a ravasz róka színre lép...

Kép a róka viszi a szajrét (sajt)

Kép a végeredmény... :)

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok,

Szilbee, valami a torkával lehet Leventének?? Majd írd meg, mit mondott a doki!!! Szegény... Ádám hazavitte? VAgy ti mentetek el érte ilyen hülye szeles időben?

Ildi, a szelet ne is mondd, megzakkanok, ha nem mozdulhatunk ki, de Szabi is... Végül de. nekivágtunk, de nem sokáig maradtunk, féltem, hogy a fejünkre esik valami.
Nimi nagyon édes, utoljára Karácsonykor láttam, rengeteget nőtt!!!! Nagy huncutkópé, látom! :)

Betti, akkor végülis május közepefelé te bent leszel a kórházban? :wink: Jó lenne.... :)

OLga, én inkább az eszemmel bele sem gondolok, milyen lész két apróval... Főleg, hogy mindkettővel itthon leszek legalább 5 hónapot... Úgy vagyok vele, majd kialakul a napirendünk, belejövünk, aztán gyorsan összenőnek! :)

Andi, szegény Nóri! És ügyes voltál, hogy nem hagytad magad!!!!!!!
Maja hány éves volt, mikor varrni kellett?
Amúgy én is úgy látom, hogy már most elfelejtett mindent, kérné a motorját... Majd először akkor kapja vissza, ha Apa is jön velünk, majd valszeg hétévgén...

Amúgy totál meg vagyok lepődve, mennyire gyorsan regenerálódik Szabi szája!!! :shock: Már var is alig van a száján, belül szinte teljesen összeforrt, semmi duzzanat nincs!
Amit Szilbee tett képet, látszik is, hogy alig van nyoma.
Kopp-kopp, szerencsére!

Kata, jó, hogy írtad ezt a kínais 40%-ot! Eljutottál végül?
Én is fürdőnacit, zoknit vettem, tök jó áron!
Apa munkaügyben ment? Azért gyorsan eljön a szerda, meglásd!
Kitartást az éjjelekhez, lelkiekben erre azért készülök én is...
Előbb-utóbb rendeződik!

Szabi sátormániás lett :) Elhoztuk anyáéktól a mi régi sárga kisházunkat, most is ott megy odabent az őrültködés! :)
Saját kis kuckóként tekint rá, nagyon hiányzott már egy ilyen még a lakásba :)

Régen írók?
Niki, Szami, Márti, Kitten, Rami??? többiek? MI hír?????????????

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: 2 vagy három éves volt, a kanapéról esett rá egy virágtartóra anyukáméknál. Nagyon csúnyán szétnyílt neki a szája két öltéssel hozták rendbe. Ma már alig látszik. Nekem 3x varrták kapcsolták a fejemet, de nekem sem igazán látszanak a hegek. Remélem a lányoknál azért több nem lesz!

Olga: olyan jók a képek! Balázsnál olyan korán jön az ihlet? Úgyanúgy gondoltam a 2. gyerkőcre mint te. Csak a testvér kérdés miatt erőltettem. Nekem sokkal könnyebb amióta 2-en vannak. Mondjuk Maja 5 volt mikor megszületett a mini. A napirend egy kis idő alatt beállt és azóta tök jó, hogy négyen vagyunk.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!
na amik lemaradtak...

Bencének nagyon sok boldog névnapot kívánunk utólag is!
Kép

Katlina!
Még nagyon sok boldog házassági évfordulót!

Olga!
hát nagyon ügyes vagy! majd adhatsz babatalin is műsort!!! :lol:

na akkor hajrá második babaprojekt. nálatok sem kellene apát noszogatni...

1/2 7-kor??? atya világ! hát nem hiába óvónéninek készülsz, na! én bizti elő nem szedtem volna a festőt! és furulyázni, is oylan korán szokott?

Ildi!
egy szőke herceg!

Kata!
de ügyes urad van! nem mondom, hyog az enyém nem vágná le, de akkor nem lenne gond az utcára menetellel egy darabig, asszem. :lol:

Andi!
jobbulást Nektek!
ja a pofátlanokat én sem bírom, helyesen cselekedtél, csak tényleg az a legszomorúbb, hoyg még Te félsz, hogy ugyan most mi tör rá agyilag.

Betty!
iylen cikk már volt korábban is mely szerint az 50-es években használt rovarölőnek a ddt-nek a maradványai a 70-es években született lányok szervezetében is kimutatható volt, holott azt jóval korábban betiltották. mindig feljön valami. de melyik a veszélyesebb? jelenleg egy átlag emberben 100 fölött van azon káros anyagok (kemikáliák, dioxin, rovarölők ...) száma, amik kimutathatóak...

ja igen, kíváncsi lennék melyik termék nem fut...

Szilbee!
nagyon jó lett a hajad, a vágás különösen jól áll! és a szín is!

Nagyon édesek a fiúk! Dávid nem érdeklődött Szabi szája felől?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
Leventének si jobbulást! hát azért sokáig küzdött a kis szervezete! dokinéni mit mondott?

Andi!
többször kapcsolták? mit csináltál?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee, mi hír Leventéről????

Judit, nemsokára kellene (olyan 3 hét múlva) 2x 1 kg selyemfűméz, Megoldható? Van még?

Bnce, utólag is boldog névnapot kívánunk!
Kép

Katlina, jól telt az első évforduló? Gratulálunk!

Kép
Kép
dorkáék

Jó estét Mindenkinek!

Múlt héten Máténak két versenye is volt, így az a kis szabadidőm is jól eltelt a készülődéssel. Közben pénteken Anna keresztszülei jöttek a két gyerkőccel (1,5 és 3 éves fiú) ma délig, úgyhogy a hétvégén 5 gyerekünk volt! :lol: :shock:

A komplex (matek, magyar, földrajz) versenyen Máté a tavalyi évhez hasonlóan első lett az évfolyamában, megy tovább majd a megyeire.

Amúgy nálunk (kopp-kopp) mindenki egészséges, a kis betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Gumimaci, mi még nem "találkoztunk", de talán májusban (akkor esetleg az elején, hogy Dorkáéknak is jó legyen még) találkozunk majd.

Bencének mi is boldog névnapot kívánunk.

Sokkal többre most sincs időm, sajnos, mert a romeltakarítás még folyamatban van :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Bencéknek mi is kívánunk
Kép

Katlina, boldog évfordulót Nektek!

Köszönjük a képdicséreteket. :)

Andi, örülök, hogy Nórinak nincs komoly baja. :) És jól tetted, hogy nem hagytad magad.

Olga, tényleg egy kis zsivány a fiam. :lol: És már tudja, ha valami olyat tesz, amit nem szabad. Előtte keresi a tekintetem, és vigyorog ezerrel. :) A takarítógép meg minden játék fölött áll. Ha meghallja a szomszéd szobából a hangját, már "höööö-höööö", mutatja az ajtót és menni kell lesni a gépet. A végén ráül, úgy toljuk a helyére és a kábeles gombot is neki kell nyomni. :D :lol:
Érdekes témád van, és jó, hogy már "csak" az utolsó simítások vannak hátra. :)
Nagyon édes kisfiad van! :D És milyen kreatív már reggel korán! 8)
Az ovisok arckifejezése pedig mindent elárul. :) :wink:

Szia Szamóca! :)
Máténak hatalmas gratula! Nagyon ügyes! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Reggelt!

Leventének (vírusos eredetű) mandula gyulladása van és fülkürt elzáródás.

Kezelés: Cetirizin, lázcsillapító, 4 óránként orrcsppezés (!) és bő folyadék bevitel.

2 nap múlva (aza holnap) ellenőrzés.

Ja antibigyó nem kell (még). Szóval nem a takony ment a fülére, hanem vírus támadta meg.

Bencének! Nagyon Boldog Névnapot! (Már tegnap is akartam, de pont akkor jött a hír...)

Olga! Tök jó lehetett az előadás!!! :mrgreen:
szilbee

Ildi! Nem tudom lehet séges e... de nekem annyira ismerős Nimi arca. Szerintem vhol már összefuthattunk. Ezt a tekintetet nem lehet elfelejteni.

Olga! Balázs olyan nagyfiú már. Ha jól látom, akkor besötétedett haja?!
Tényleg! Furulyát hol lehet kapni? Nekem se ártana feleveníteni a régen tanultakat.
szilbee

Olga

Kép
juhaszolga

A tábli szerint:

Nimródnak boldog születésnapot!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.03.24 09:33-kor.
jaimee1

Judit! Nem hiszem, hogy babatalin égetném magam előttetek! Legfeljebb ha az összes gyerekkel beülök egy szobába! :lol:

Szilbee! Láttam tegnap Ádámot 3/4 5 körül az oviban. Oda akartam szólni, hogy Levi otthon van, de aztán gyorsan kapcsoltam(!), hogy már biztos tudja... Gondolom Levi cuccaiért jött be. Levinek mielőbbi jobbulást kívánok! ++++
Furulyát én a fősulin vettem meg, de a Baross uton van egy hangszerbolt (Roland), itt a nagy horgászbolt mellett/környékén. De ha gondolod szombaton megyek és vehetek neked egyet. Talán 2500 ft körül van az ára.
Igen, jól látod, teljesen sötétbarna a haja. Inkább most az én hajszínemre emlékeztet, de remélem később még jobban sötétedik, és olyan lesz mint a Petié (fekete szinte). Egyébként szerdán viszem fodrászhoz. Olyan kis vékony babahaja van még, hátha sűrűsödne.

Ja, elég kreatív a gyerekem... Judit! Korán van a fél 7? Dehogy is! Ma fél 6-kor keltünk! :lol: Mondjuk akkor nem volt kedvem vigyorogni, de sebaj. Cserébe 9-kor alszik. Fel is vagyok háborodva, hogy végre elalszik 9 óra körül, erre a Hauset átrakják majd 10 órára. Múlthéten nem is láttam az új részt, nem tudtam fenntmaradni. De olvastam, hogy a szerelmemet, Wilsont kiírják... :cry:
Méz majd a szomszé néniknek is kellene, akác. Jó lesz akkorra, amikorra összegyűlik egy nagyobb rendelés.

Katlina! Én azt hiszem köszöntöttelek benneteket az évfordulótok alkalmából, de inkább kétszer: Nagyon boldog első házassági évfordulót, meg még vagy nyolcvanat kívánok még mellé!

Kata! Ez a szombati a hivatalos Bence névnap? Mintha nem... De nem akarok kimaradni: Boldog névnapot kívánok Bencének!

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee! De szemfüles voltál!

Anna! Nagyon boldog második születésnapot kívánunk Niminek!

Olga

Kép
juhaszolga

[size=24]Boldog szülinapot Nimród!

Boldog névnapot Bence!

Boldog házassági évfordulót Katlina![/size]

Andi

Kép
Kép
andii

Olga: én biztosan élvezném az előadást nem csak a gyerkőcök! Maja nálunk is korán kelő. De ő is hamar feküdt este. Sokszor már 7 körül. És ő végigaludta az éjszakát, de sajnos nem tudom mi volt a titok. 2 éves koráig nem aludt velünk sosem, aztán mikor kiköltözött a kiságyból, hajnalonként átjárt. Ezt a jó szokását még most is sűrűn megtartja.

Judit: Nem voltam rossz gyerek, még csak elevennek sem mondanám magam, inkább suta. Mászókáról le, pincébe le és fémkonténernek neki. Ezek amiket konkrétan ölteni kellett a fejemen. Emellet még hajjajj rengeteg bibim volt. Csoda, hogy anyukám kibírta idegileg. Volt, hogy úgy engedett el a táborba, hogy akármi történik velem tetanuszt ne adjanak, mert az előző még véd. Mióta nagy vagyok, nem történt velem semmi ilyesmi kopp-kopp.

Szami: gratulálok Máténak! Büszke lehetsz rá, hogy ilyen okos nagyfiad van!

Andi

Kép
Kép
andii

Köszöntéseket köszönjük!!!!!

Bencének Bodlogságos névnapot!

Kisbetegeknek jobbulást!!!!!

Fényképek ismét nagyon jók,egyik gyerek szebb mint a másik!

Nimi!
Boldog Születésnapot!!!!!

Megkaptuk ma az első prenevárt,most alszunk!

Kata!
Úgy elfilóztam ezen a második gyerek könnyebb nehezebb(mintha tudnám)igaz a közeli családban az volt a vélemény hogy nehezebb
Talán ezért is járunk mi is csak a "tervezzük"a másodikat,mert még egy rossz alvó,rossz evő gyerekkel már nem tudom mit csinálnék-vagyis tudom de lelkiekben nem tdom hogyan viselném

Kép

Kép
katlina

Jázmin szülinapját meg mindenki elfelejtette... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Szami úgy sajnálom! ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG JÁZMINT!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Szami, ne haragudj :( Én azon a hétvégén gondoltam is hogy írok neki, mikor a bulit tartottátok, de mondom majd a napján... és elmaradt :(
De akkor most:

NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK JÁZMINNAK!!!!
Kép

KépKép Kép
76vera

Szami! Ne haragudj! :( Engem totál megzavart, hogy már korábban volt a szülinapnál a köszöntés.

Jázmin!
Boldog Születésnapot Kívánunk!

Kép
szilbee

Olga! Ed visszament tájékokztatni az ovónéniket. Egyébként Ő hozta el délben, mikor szóltak mi a szitu.
szilbee

Bence nevében köszönöm a névnapi jókívánságokat :)

Olga, ez nem a hivatalos Bence nap, Katáék nem is ekkor tartják. De mi áttettük Benedek napra, több naptárban ilyenkor is van Bence. Az aug-i igazi Bence nap viszont csak egy héttel van korábban Bencus szülinapjánál, mi ezért döntöttünk így ;)

Éééés életében először lesz zsúrja, most szombaton :) Nagyon várja már! A szülinapja sajna elég rossz időpontban van, most talán könnyebb összevadászni a gyerekeket egy hétvégi bulira :)

Kistesó téma
: én úgy gondolom hogy a 2. gyerekkel azért (is) könnyebb mert ő már a 2., így a szülők sem paráznak mindenen, rutinosabbak, és hát valljuk be, a másodikkal már nem is tudjuk megtenni azt amit egy gyerekkel még lehetett... Nálunk bizony sokszor volt olyan hogy Jázmin addig a kiságyban nézelődött (muszájból!) és még szerencse hogy keveset sírt, amíg Bencét felöltöztettem reggel-este, vagy fürdettem, és lehet emiatt ragaszkodik annyira az ágyához mert neki ez a természetes, ezt szokta meg.
Bár Katáéknál ez pont nem igaz hogy Marcival könnyebb lenne, szóval nem tudom :roll:

De azt mindenkinek nagyon javaslom hogy legyen kistestvér és ha lehet minél kisebb korkülönbséggel! Sokkal jobb nekik is, és nekem már kifejezetten könnyebb is, ahogy Andi is írta :)

Olga
, annyira aranyos Balázs azon a hajnali képen :D És nekem is az jutott az eszembe rögtön mint Juditnak hogy fél 7kor te képes vagy vele festeni?! :shock: Milyen jó anyuka vagy te! :) Én belehalnék ha ilyen korán kéne kelnünk :D Pedig lassan eljön ennek az ideje is, tudom. :roll:

Nekünk is pontosan ilyen furulyánk van, még az enyém volt általános iskolában :) És Jázmin kb. egy hónapja tanulta meg fújni, nagy örömünkre :D Szerencsére a szájharmónikát még csak lehelni tudja :lol:

Szilbee
, nagyon klassz lett a hajad ;) Én is ma voltam tesómnál. Szerencsés helyzetben vagyok ;)
Leventének jobbulást kívánunk, szegényke :( Fáj a torka nagyon? És milyen az a fülkürt elzáródás?! Az is fájdalmas? Bár gondolom, biztosan nem kellemes... :(

Szami, büszke lehetsz Mátéra, nagyon okos! :) Gratulálunk neki az első helyért!
5gyerekes hétvégéről nincs kép? ;)

Ildi, micsoda csillagszemei vannak Nimródnak! :shock: Simán elmehetne lánynak is, olyan bájos arcocskája van :)
Ezt a fajta Kisvakondos könyvet nem ismertem még.

Sajnos vár a házimunka, a fejem meg majd' szétesik :( De legalább Jázmin alszik, ez is valami.

KépKép Kép
76vera

Helló!

Jázmin! Isten éltessen!!!!!!

Niminek nagyon boldog születésnapot!!!!!!

Bencének boldog nevenapját!!!!

Katlina! Boldog évfordulót Nektek!!!

Sok az elmaradásom, már nem is bízom benne, hogy fel tudom venni a fonalat… :( :oops:

Gumimaci! Szia! Én üdvözöllek utoljára. :oops: Nagyon aranyos a kisfiatok! 8 foga van már? Nem semmi! :)

Dorka! Sajnálom az esést a motorral. :cry: De az jó, ha gyógyul Szabi szája. A Baláti Bálint nagyon szép hangzású név, ügyesek vagytok! :D

Szilbee! Gyógyulást! ++++++
Jó lett a hajad, a múltkor is akartam már dicsérni a játszós képeket is- ez Dorkáéknak is szól. :wink: Jó nektek, én már komolyan azon filózok, bevonatozunk vmikor Szolnokra játszózni. :roll:

Kata! Bencének is jobbulást, Neked pedig kitartást! ++++ Nem lehet egyszerű…

Andi! Nóri hogysmint? Nem csodálom, hogy dühös lettél a dokinál… Méghogy cumit megmosni, haha jó vicc. :lol:

Szami! Máté ismét remekelt! Gratu! Én nem reagáltam még, nekünk is úgy néz ki, oké a májusi tali, aranyos vagy, hogy felajánlottad a helyszínt! :D

Judit! Lányok hogy vannak? Hátad hogysmint?
Kérdés:Milyen mézet ajánlasz teába? Kandallóajtóval kapcsolatban minden leírtak a lányok.

Olga! Balázs nagyon jóképű kispasi! :D És látom, jól sikerült a bábelőadás! Nagyon jól néz ki a díszlet!!!

Betti! Kitartás, már nem sok van a végéig!!

donkoaniko

Rólunk:

Elvagyunk, megvagyunk, bár én eléggé padló közeli állapotba kerültem így tél végére… :cry: Olyan „minden összejött” stáció, elegem van már a bezártságból is, hogy ha kisüt a nap, gyorsan spuri boltba, ide-oda, mert 20 perc múlva elromlik az idő… :evil: Hiányzik a séta, a kinntlét… Társaságban se nagyon voltunk mostanában, Dorka legutóbb 2 hétig volt taknyos, felváltva a kisbarátnőjével. Apa a 7 napból 6-ot dolgozik, este se jön túl korán… :cry:

Egyébként Dorci tündérmanó 1 évesen is :wink: , magyaráz, "anya"-zik, táncol, ha zenét hall, édespofa. :)
Nem indult még el, ill. kapaszkodva végigjárja a lakást, de egyedül még nem is áll, csak rövid ideig, - ami aggaszt kissé- , bár egyik ismerős kislány sem állt, mindig seggrecsücsült, aztán elindult, és mióta jár, azóta áll egyedül. :shock:
Egyébként már meg is kaptuk a „nem volt kompja, azért tanul meg későn járni” című elméletet… :wink: :evil:

donkoaniko

Jázminnak utólag is boldog születésnapot! :oops: :oops:

Kép
jaimee1

Háj!

Némi reagálás.

Andi: Nálunk a "játék a kajával" elmélet nem jött be, vagyis máig nem unta meg. De ettől még kialakult, hogy egyedül eszik és nagyon is ügyesen. Ha eljön az idő, kedvet fog kapni az önálló evéshez. Talán mondjuk joghurttal lehetne kezdeni, vagy olyasmival, amit szeret.

Kata: Stahl az. Köszi a csigás tippet, meg fogom keresni a receptet! :P :P :P Örülök, hogy követed a blogot. Én azt szoktam mondani, hogy grafomániám párosul szorgalommal...így halad a blog. :lol: :lol: Sajnos írni nem tudok, kedvenc blogjaim olvasatán szoktam ezzel szembesülni.

ANikó: Már aszittem elfogott a búbánat, hogy nincs többé kisbabád. Örülök, hogy írtál. Nem baj, hogy nem jár még Dorci, ráér még, no para.

Dorka: Nagyon szép nevet választottatok!!!!! Sajnálom a balesetet és örülök, hogy gyorsan javul Szabi! ++++++

Vera: Közös a kert a 2 másik lakóval, osztatlan közös, de mi felosztottuk azt is.

Olga: hajrá ketteske! ovis képek nagyon jók, a vastaps elsöprő volt, az mindent elárul.

Szami: A lyányok gyönyörűűűűűek, a terítés meseszép volt!!!!!Máténak gratula!

Judit: Derekad? CsajoK? Kezelés? A kagylót nem merem elfogadni, mert Rékám pusztító természet, ha játékról van szó, ahogy a rokongyerekek is....úgyhogy nem tudnánk visszaadni egyben, az tuti. :oops:

Sarka Katával kapcsolatban ejtenék még meg egy rejagálást. Én nem bírom a csajt, még kevésbé a férjét, annál is kevésbé a csatornát, ahol aktív, de biza lehet két hét alatt 14-15 kilót fogyni szülés után, főleg ha annak java víz. Én vagyok erre az élő példa. Sőőőőt....74 kilóval vonultam szülni és máig emlékszem, írtam Szilvinek az sms-t hogy már 59 vagyok.

Hogy a második gyerekkel nehezebb vagy könnyebb altatásilag....Nálunk tuti nehezebb lesz. AMúgy ki ezt mondja, ki azt saját tapasztalataiból kiindulva.

Rólunk: megkaptuk a 15 hós oltást tegnap. Sokat sétálunk, játszóterezünk, babazenére járunk, májustól játszóbölcsibe a Mórára. Csak lenne már egy kicsit jobb idő.....

Balwin kismami? Pocakfotó?

Nikiék?
jaimee1

Hola.

Vagyunk, köszi :) Csak nem túl sokat itthon.

Bencének Boldog Nevenapját kívánok! :D

Kép

Jázminnak és

Kép

Niminek Nagyon Boldog Második Szülinapot! :)

Kép

Katlináéknak pedig boldogságos éffordulót
:wink:

Máténak gratula - ismét :lol:

Dorka, szép nevet választottatok :) Örülök, hogy szabi szája ilyen szépen, gyorsan javul! Cegénkém...
Matrachoz még annyit: kókusz vagy szivacs lesz? Mer émmég ezen is hezitálok :oops: Bár Lucinak megvan a szép, dlága kókuszmatraca, de ugye bóti szivacsos fotelágyon alszik, azt szokta meg...

Szüleim: hát a válság nekik is betett, sokáig nem tudják már csinálni az ottani dolgaikat...meg a házuk is nagy...és ha már eladják, érdemesebb lenne errefelé venni, és itt megpróbálkozni egy "új" élettel. Tulképp csak én (mi) vagyok/gyunk nekik, osztán csak jobb egymás közelében. Émmeg mán nem óhajtok visszamenni :mrgeen: Tudom, sok szolnoki szörnyűnek tartja a szolnoki helyzetet (munka, egyebek szempontjából), de tarjánhoz képest (bár nagyon szeretem a szülővárosomat) millió a lehetőség :)
Judit, ingatlanos elérhetőség jöhet. Miklósi házakat is nézegettem amúgyan :)

Nomajmég gyüvök...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2009.03.24 20:34-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Szami!
Jázminnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

ne haragudj!!!!!! :oops: :oops: :cry:

Fanna!
Niminek is hasonló boldogot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
nagy gratu Máténak!

Anikó!
megnyugtatásodra közlöm, én kompos gyerek voltam, és 15 hónaposan indultam el, szóval ez sem igaz..

menjetek el, kirándulni egyet vasárnap! jó időt mondanak! vagy apa örül, ha pihenhet?

Judit!
Oksa, összeszedem, és megírom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó!
ha tea, akkor a vegyes is jó bele. Ha Dorci még nem kóstolt mézet, akkor először inkább fajta mézet, mondjuk akác, a virágpor allergia miatt.

Dorka!
egyezzünk ki egy selyemfűbe a másik lehet akác, vegyes. A selyemfű most már vészesen alulról veri az 50 kilót, és még ki kell tartania júniusig..

Judit!
nagyon sajnálom! a vegyszereket, akiktől vesszük(egy részét), eddig hetente volt egy kamionnyi rendelésük, ma meg már 4-6 hetet kell összevárni, mire megtelik a jármű. hihetetlen, hogy lassul minden.

Szilbee!
Levente füle?

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok

Vera: én is ugyanazt a kineziologust irtam volna akihez te kértél időpontot.

Két gyerek témához: nálunk kis Pisti a tökéletes eszik-alszik baba volt jó ideig. Az alvás ma is úgy zajlik,hogy betesszük a kiságyba és elalszik, esetleg este van egy kis műsor ha nagyon túlpörgette magát. Egyébként jól elvannak együtt, szerintem sem nehezebb velük. Annyival van most gondunk,hogy kis Pisti verekszik, szegény Emma pedig nem tud mit kezdeni vele.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok,

Szami, bocsánat, én is úgy jártam, mint Vera: a buli napján úgy voltam, amjd akkor írok, ha a napja lesz, aztán elfelejtődött...
NAgyon boldog születésnapot kívánunk Jázminnak!!!
Kép
Máténak pedig nagy gratula!

Niminek is hasonlóképpen nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Judit, ha neked jobb, lehet 1 kila akác, 1 kila virág is, nem ragaszkodom a selyemfűhöz!
Elfeledtem: igen, febr. 14-én tartjuk majd Bálint nevenapját, mint Leti szülinapját ti! :)

Szilbee, Levente ma még lázas volt? Dév nem kapta el?

Anikó, jó, hogy jöttél! Errefelé is depis a hangulat nálam, főleg, ah ezerrel fúj a szél, ha nem lehet kimozdulni... Meg már nagyon unom a hideget, a nagy pocakos emelgetést, a .... folytathatnám... de inkább biztassuk egymást, és készüljünk a hétvégi beígért 20 fokra! :)
Dorci pedig úgyis akkor indul el, amikor ő úgy gondolja, ne aggódj miatta! Aztán egyik napról a másikra kavar majd ezerrel!

Jaimee, merre szoktatok játszózni?
Apám, már 15 hós oltás nálatok is?? ÚÚÚ, nagyon rohan az idő!
És mijaz az "Egyeske"? :wink: Tá Ketteske is várható? :wink:

Judit, a matrac alsó és felső rétege kókusz, középen pedig szivacs lesz. Elég kemény, Szabi azt szereti.
Ha megjön, megírom, milyen a tapasztalatunk vele!

KÖszönjük Bálint nevével kapcsolatos kedves szavaitokat, nekem is nagyon tetszik, együtt a vezetéknévvel meg főleg! Apának az volt a baja vele, hogy túlzottan alliterál (de majd megszokja), és hogy nem igazán lehet becézni (de majd ezt is megszokja :))

Olga, nagyon jók a képek Balázsról is, és a bábozásodról is! Tök jó lehetett!!!

Szami, de rendes vagy, hogy gondolsz ránk is a május eleji babatalival, jól esik! Jó lenne ott tartani :)
Ja, és Katedrális még mindig nálam ....
:oops:

teszek egy képet Szabiról, amint az új fürdőnacijában "pózol", látszik a szája is, hogy szépen alakul!
Ma védőnéni is volt, rendben találta ő is.
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, édes a kis beach boy-od :) Bencének ugyanilyen fürdőgatyója van és együtt néztük Szabi képét és egyből mondta hogy nekem is ilyen van! :D
A szája viszont :( de jó ha már gyógyul!

Itt egy kicsit látszik is a nacija, bár csak messziről:
Kép

Judit
, ez a kép Kolpingos ;) Az uszoda melletti játszóház. Ahova vizesen is be lehet akár menni, mert csak ilyen gumiszerű játékok vannak.

Liz
, hű de jó! Te is nála voltál? Most megörültem, mert a múltkor írtad hogy neked jót tett.

Jaimee, de jó hogy ilyen hosszút írtál! :) Hova jártok babazenére? És miből gondolod hogy a másodikkal nehezebb lesz az altatás? Rékával ezek szerint könnyű? ;)

Anikó
, nekem mindkét gyerekem 15 és fél hósan indult el!!! És egyáltalán, mindenben lassúak voltak. Mármint mozgásban. Bencénél még aggódtam, meg persze Jázminnál is vártam nagyon, de el kell fogadni hogy vannak lassabb gyerekek is ;) Doroti még olllyan picike, nincs lekésve semmiről ;)

Köszi Neked is a Bence köszöntést :) és BalwinJuditnak is :)

Szilbee, Levente hogy van??

KépKép Kép
76vera

Nem akartam senkinek lelkiismeret furdalást, csak úúgy rákészültem pénteken, hogy majd megmutatom a képeket Jázminnak, aztán nem volt egy se... :shock: De majd nézegetjük holnap, köszönjük. :lol:

Niminek mi is boldog születésnapot kívánunk!

Dorka, nekem pont az tetszik mindhárom gyerkőcünk nevében, hogy nem becézzük (bár néha hallok ilyeneket: Jázminka, Mátéka, s akkor égnek áll a hajam :roll: ) Katedrálist meg majd hozod a talira!

Vera, csináltunk képeket az 5 gyerkőcről, ahogy kreatívkodtak, majd hozom hamarosan.

Anikó, jó újra olvasni rólatok! Engem is kiakaszt, hogy hiába süt a nap, amikor kinézek, sokszor, mire felöltözünk, akkora szél kerekedik, hogy már jöhetünk is be... Hátha ideér még az idén a tavasz... Ne aggódj Dorci miatt, nincs még semmiről lekésve.

Rami, Ti ma ünneplitek a névnapot? Ha igen, akkor a fiadnak sok boldogságot kívánunk!

Többre nem futja most, mennem kell holnapra tojást fújni :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?