Memme!
Mivel az "elejét" a szövegnek nem küldték el nekem ímélen, ezért raktam fel csak annyit amennyit kaptam.
Igen, így már tényleg más értelme van, de.....mindenki gondolkodjon el azon, hogy mennyit bír....az ereje, a pénztárcája....stb.
Mert ha nekem nincs munkám, vagy nem keresek/keresünk annyit a párommal, akkor nem szülök 3-4-5 stb. gyereket!!!!......nem veszek fel FELESLEGESEN hitelt (csak hogy nagyobb tévém, hűtőm, autóm legyen, mert a szomszédnak-rokonnak olyan van!!!)
Hanem mielőtt belevágok bármibe is a körülményeimet figyelembe veszem és logikusan átgondolom a dolgokat, hogy VALÓBAN
mennyit is bírok majd.....és nem csak 1-2-3 évig...hanem hosszútávon!!!!! Mert a mai világban bármi megtörténhet.....főleg az, hogy egyik napról a másikra utcára teszenk és nem lesz munkám!!!
És nem akarok bántani senkit, de....tegnap vagy tegnapelőtt láttam az Aktívban a 13 gyerekes családot......
Vajon hova szült annyi gyereket??? Mire??? Mert a jósnő azt mondta a Férjnek, hogy "- Meglátja milyen nagy családja lesz!!- ????
És mikor elvettem a feleségemet, akkor még nem tudtam, hogy nem szedhet fogamzásgátlót a magas vérnyomása miatt!!!
Ha most találkoznék a jósnővel, jól lecsavarnám a fülét, hogy ezt mondta!!!!".....férj idézete befejezve.
Na ez egy felelősségteljes gondolkodás.....érvelés...hogy a jósnő azt mondta...????????????.....és nem tudtam hogy a feleségem nem szedhet fogigátlót a magas vérnyomása miatt és ezért lett ennyi gyerekük?????
És igenis NEM KELL LENÉZNI AZT, AKI CSAK 1
GYEREKET VÁLLAL BE!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy ha valaki megpróbál logikusan gondolkodni!!!!
És tudod/tudjátok az a legrosszabb ebben a mai büdös világban, hogy aki megteheti az azt sem tudja, hogy mivel kényeztesse a gyerekét, miket vegyen meg neki és mennyit (tisztelet a kivételnek!!!)...... és hogy csúnyán fogalmazzak a "tehetős gyerek" a "nemtehetős gyerek" orraalá dörgöli, hogy -nekem ez is van meg az is!!! neked meg nincs...bibibíííííííí!!!!-
Mert mi szülők tudjuk qvára elrontani a gyereket.....mert nehogy már "csak" 1 autót vagy 1 könyvet vagy 1 valamit kapjon a gyerek tőlünk szülinapra, karácsonyra vagy akármire..... Mert az olyan snassz!!!!
Jah, csak ha belegondoltok abba, hogy a gyerekeknek (is) van még jópár rokona (nagyszülők, keriszülők stb.) és ha mindenkitől csak 1 dolgot kapna, akkor is mennyi mindene lenne/lesz!!!!
És lehet engem most szidni meg minden.....csak gondolkodjatok el a dolgon!!!