Új privát üzeneted érkezett!

Bori,
technikai gondjaim vannak ezzel a tornával... Nem játssza le a számítógép a dvdimet :( :? :roll:
Remélem holnap megoldódik!!! (már írtam az illetékesnek)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Csajok,
56-62-es vegyes illetve
86-92-es fiú használt ruha érdekel vkit?
Szokott valamelyikőtök ilyesmit teszveszen, vaterán árulni? Most megnézegettem, de annyi van fent, senki nem licitál rájuk, nem tudom elképzelni, hogy ott el lehet passzolni.
Ha valakit érdekel elkezdek fényképezni, egyébiránt szerintem zsákolok és maradnak a bababörzék...

Kép
Kép
paklincs

MSE
fiú 86-92es rucik érdekelnek :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

MSE, engem is, de előbb Andi, ami neki nem kell maradok én. :lol:
inkább 86, és tavaszi nyári ruci. ha van.
snooopy

MSE,
rákérdezek hugomnál kell-e neki 56-62-es... De nem túl nagy a valószínűsége, mert Anna összes kinőtt ruhája, meg valszeg a másik uncsitesó összes kinőtt cucca ott van már...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

MSE
én akkor megvárom a 80-as lányszerkókat. De ha sokára jön, akkor inkább 86-ost :wink:

Fitness Csajok,
egy trükk: rakjátok fel a számítógépet egy kisebb szekrény/polc tetejére, hogy állva lehessen csak használni! Garantálom, hogy csak a legszükségesebb időt töltitek ezentúl a neten, és minden másra több időtök marad :wink:
Nálunk bevált :lol:

Gyerök bealudt kaja közben, ülve. Megyek ki a nagy csöndre, ott szunyál, olyan édi. Kicsit korai, de láttam már, hogy nem bírja elviselni saját magát.. :lol:
Vendég

MSE
nekem inkább 92 :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Bori,
a tipp jó - lehetne. Képzelj el egy kistévé méretű monitort és egy hasonló adottságokkal ellátott gépet... Nincs olyan kisszekrény, amire fel tudnám tenni... Az íróasztalra se fér más már mellé... De pl ma délután vasalás közben garantáltan nem neteztem. Ez is egy megoldás ;) :D

Na megyek, fittness helyett wellnessezni - beáztatom magam egy kád vízbe ;) :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tigrincs!
eladtam a játszót már régen :cry: jobbulást neked, örülök, h már legalább lázad nincs.....

Bori!
Nagyon édes a lánykád :lol: :lol: és az új avatar is klassz :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

összetakarítok, aztán nekiállok fényképezni, felteszem vhova, ahol meg tudjátok nézni. 86-92-es inkább hosszúnadrág, vékony hosszúujjú meg pulóver, de van egy-két rövidgatyó-póló is. Meg lesz még szerintem ing és kabát is, átkutatom a padlást holnap. Szóval sikítok ha megvan, ha meg érdekel Benneteket vmelyik, azt szívesen lefotózom részletesebben...na igyekszem...

Bori,
ha összejön a ruhabizniszből az állatkerti belépő ára, nyomulunk. Itt mindenki pakolja a nagy kirándulós-állatos képeket, nem maradhatunk le...tesóm azt mondta, hétvégére már 17 fokokat mondanak...

Dóri ma estére ígért képeket, UGYE?????

Kép
Kép
paklincs

Le vagyok maradva olvasásügyileg.....

Szombaton suli-előszülinapi -buli volt nálunk 3tól fél 7 ig 11+1 ( Beni ) gyerek Szandi szülinapi bulija ( szerda még csak a hivatalos napja )

Itt volt egy barátunk, aki beöltözött bohócnak ( tesitanár ) különben meg nagyon ért a gyerekek nyelvén..... Hááát nem tudom mi lett volna a házból nélküle..... Az első perctől az utolsóig foglalkoztatva voltak. Én azt hittem ez a korosztály már azért elvan kicsit, de nem...... Trambulinoztak is az udvaron, de csak hármasával engedtük be őket, addig a többit sorversenyeztettük, meg labdás játék, majd bent is bohóc-buli folyt, köv. vetélkedők stb. kivoltam totálisan........ De jól sikerült, ez a lényeg.

Csak a fotókra reagálva:
Dorka, ez a Letti csajszi abban a ruciban........ csodaszép(ek vagytok ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Judy: Szuper a kiskuktád!
És snoopy: ez most nagyon rosszul esett, Mármint a gusztustalan sütikéd így este 3/4 10 kor, a fogyókúrám első hetének vége felé..... Szerinte mennyire csorog a nyálam? fújjjj......... :oops: :wink: :wink:

Többiek bocsi, de csak ucsó oldalt láttam, zsufi napok vannak mögöttem - előttem, de igyexem jönni.........

Heni

Kép

Kép
cancan

Dorka!

Nem baj....február 27. már régen volt. :wink: Csak megkérdeztem, mert emlékeztem rá, hogy Te felajánlottad eladásra itt.... de majd akkor nézek Jáznak vaterán.
Köszi, már lázam tényleg nincs....csak a köhögésem maradt meg, de az rendesen!!! :?

Heni!

Örülök, hogy a buli jól sikerült!!! :lol: Most egy kicsit NAGYON!!! köhögök, úgy hogy inkább lehet, hogy csak a jövő 7en mennék.

Emse!

(majdnem)Uncsitesóéknál rákérdezek, hogy kell-e az áprilisban születendő Daninak :wink: esetleg valamilyen cuccocska. Aztán ha vannak képek mondd, hogy hol lehet megkuksizni.

Na megyek, mert itt a köhögőrohamaim :? között elég sz@r írni.

Orsi!

Akkor megkapom a receptet??? Vagy titkos családi?? :wink: 8)

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Soproni reklám után szabadon..... :oops:

"Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló”.
Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai. Magyarország, én benépesítelek!"

Na most már télleg léptem!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Akkor 92-esek:
http://picasaweb.google.hu/deak.janos1/ ... directlink

gép lemerült, többi később...

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
MSE, engem a 74-es nyari lanyka ruhak erdekelnenek, ha vannak...vagy lesznek...:)
Dorka, sztem erdemes lenne kiprobalni a kendot, mielott veszel, pl elmenni a klubba, ott nezegetni + tapizni is lehet, melyik jon be neked legjobban, minden honap elso szombatjan van Budaorson, a mamamin van rola info, vagy kolcsonozni, a www.hordozas.hu -n lehet kolcsonozni, meg venni is ujakat...hasznaltat meg a mamamin, az ebayen, neha a teszveszen, vateran is lehet.
vagy meg amiket itthon arulnak a bababoltban: a Nandu, vagy az Amazonas, ami Eninek is van (ezt aruljak itt is http://fuggoagy.hu/hordozokendo.php ), vagy ez: http://kekpanda.hu/category.php?bid=CP006&begin=50
Veronikusz, Dorka, Orsi, Andi, Judy,Eni, jok a kepek! :)
Bori, akkor holnap en is kezdem a tornazast, hamar ennyien benne vagytok! ja es nekem is oriasi a monitorom, nem tudom magasabbra tenni, meg egyebkent sem netezek olyan sokat...;-)

banana

86-osak:
http://picasaweb.google.hu/deak.janos1/ ... directlink

Banana,
az a baj, hogy Flórkáét most egy barátunk kiscsaja hordja, most vitték el a 68-74-eseket, amikor tőlük visszakapjuk, akkor tudom csak felrakni, az Nektek meg késő lesz szerintem. Illetve majd a következőnél... :)

Kép
Kép
paklincs

Tigrincs

Az elejét nem tetted hozzá. Amít te beidéztél, az már csak reflexió vagy akár válasz az alábbi levélre:

Kölyök vagyok. Épp csak 10 éves. Naponta egyszer, ha kapok enni. Azt is inkább a napköziben. Szüleim nem kapnak munkát. Van három testvérem, jókat játszunk a házunk mellett. Legoról szoktam álmodozni. Nincsen könyvünk, még a flun kívül sehol nem jártam, állatkertben nem voltam. A nyuszi nem fog tudni nekünk mit hozni. Hova növök fel? ki tanít meg engem a könyvtárhasználatra? A szakma szeretetére? lesz szakmám? Lesz munkám? Egyszer a gyerekemnek legoja?
Két nyelvet tudok. Az anyanyelvemet és a magyart. Sokan a városban csak egyet beszélnek. Ezzel legalább több vagyok náluk!

És tudod, így egész más ám...

EGÉSZ MÁS

Kép

Kép

Kép
memme

Gabi,már hogyne lenne nagy hír, hogy bilibe ment az a kaki. :) És majd menni fog kindertojás nélkül is.

Arwen, ne úgy fogalmazz, hogy már nyolc hónapja próbálkoztok, hanem hogy még csak.. :)

Igen, tetszik a képanyag! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Aprózsó
Köszi a dvd-t

emano/Andi
KépKép
emano

jóreggelt!! :lol:

végre, végre aludhattam egy jót, csak 7:15kor nyafizott először.

Emese, nagyon kedves tőled h ennyit fáradtál vele. Ha gondolod elmehetünk hozzád (esetleg Andival együtt? hmm?) és megnézhetjük a ruhákat. persze ha nem a világ végén laktok. :lol: Én elvezetek bárhova, csak egyedül Kolossal nem vállalok be hosszú utat mivel utálja az autósülést, és nyafogni szokott.
Nagyon tetszenek a ruhák, csak így képről nem tudom, h tényleg jó e Kolosra.

Heni
, micsoda buli volt nálatok. képeket láthatunk majd??
és utólagos elnézésed a sütiképhez, muszáj volt megmutatnom. de máskor nem teszem. amúgy nem is lett finom... :lol:

Tigrincs, na örülök, h már nincs lázad, köhögés meg múljon el hamar.

na ha Andi megkapta a dvd-t, talán már mi is. me is nézem a postaládában.
snooopy

Zsó, köszi szépen, megjött a dvd.
snooopy

Jó reggelt! Nálunk is alszik volt 4ig, de utána csak félóra visszaalvás sajna. Bene is olyan, hogy ha egyszer kinyitja a szemét, akkor már kialudta magát. Úgyhogy támasztom itt magam... :wink: Vasalni készülök, ilyesmi.

Orsi, a süti naccerűen néz(ett) ki. Nekem mogyoróvaj kicsit betette a kaput, rennie-vel feküdtem le. :D

Jankapisi ma is ment laborba, anélkül nem oltja dokinéni a kiscsajt. Ez van, most ezt szeretjük. Holnap telefonálok Mdr-nak az izotóp eredményért...
vbea

Memme!

Mivel az "elejét" a szövegnek nem küldték el nekem ímélen, ezért raktam fel csak annyit amennyit kaptam.

Igen, így már tényleg más értelme van, de.....mindenki gondolkodjon el azon, hogy mennyit bír....az ereje, a pénztárcája....stb.
Mert ha nekem nincs munkám, vagy nem keresek/keresünk annyit a párommal, akkor nem szülök 3-4-5 stb. gyereket!!!!......nem veszek fel FELESLEGESEN hitelt (csak hogy nagyobb tévém, hűtőm, autóm legyen, mert a szomszédnak-rokonnak olyan van!!!)
Hanem mielőtt belevágok bármibe is a körülményeimet figyelembe veszem és logikusan átgondolom a dolgokat, hogy VALÓBAN :!: :!: mennyit is bírok majd.....és nem csak 1-2-3 évig...hanem hosszútávon!!!!! Mert a mai világban bármi megtörténhet.....főleg az, hogy egyik napról a másikra utcára teszenk és nem lesz munkám!!!

És nem akarok bántani senkit, de....tegnap vagy tegnapelőtt láttam az Aktívban a 13 gyerekes családot......
Vajon hova szült annyi gyereket??? Mire??? Mert a jósnő azt mondta a Férjnek, hogy "- Meglátja milyen nagy családja lesz!!- ????
És mikor elvettem a feleségemet, akkor még nem tudtam, hogy nem szedhet fogamzásgátlót a magas vérnyomása miatt!!!
Ha most találkoznék a jósnővel, jól lecsavarnám a fülét, hogy ezt mondta!!!!".....férj idézete befejezve.

Na ez egy felelősségteljes gondolkodás.....érvelés...hogy a jósnő azt mondta...????????????.....és nem tudtam hogy a feleségem nem szedhet fogigátlót a magas vérnyomása miatt és ezért lett ennyi gyerekük?????

És igenis NEM KELL LENÉZNI AZT, AKI CSAK 1 :!: :!: GYEREKET VÁLLAL BE!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy ha valaki megpróbál logikusan gondolkodni!!!!

És tudod/tudjátok az a legrosszabb ebben a mai büdös világban, hogy aki megteheti az azt sem tudja, hogy mivel kényeztesse a gyerekét, miket vegyen meg neki és mennyit (tisztelet a kivételnek!!!)...... és hogy csúnyán fogalmazzak a "tehetős gyerek" a "nemtehetős gyerek" orraalá dörgöli, hogy -nekem ez is van meg az is!!! neked meg nincs...bibibíííííííí!!!!-
Mert mi szülők tudjuk qvára elrontani a gyereket.....mert nehogy már "csak" 1 autót vagy 1 könyvet vagy 1 valamit kapjon a gyerek tőlünk szülinapra, karácsonyra vagy akármire..... Mert az olyan snassz!!!!
Jah, csak ha belegondoltok abba, hogy a gyerekeknek (is) van még jópár rokona (nagyszülők, keriszülők stb.) és ha mindenkitől csak 1 dolgot kapna, akkor is mennyi mindene lenne/lesz!!!!

És lehet engem most szidni meg minden.....csak gondolkodjatok el a dolgon!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah....és nem kell mindig a (nagy)városiakra ujjal mutogatni!!!!! :?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Akkor harcra fel!
Mi ma egy kicsit bealudtunk, ezért most kezdem a tornát, és (Aztán meg tanítvány lesz, szóval délután jövök csak, nyomjátok keményen! A reggeli torna beindítja a teste, állítólag egész nap jobban éget utána. :?: Mindenesetre motivációnak jó!)
Vendég

Bori!
hány kilót szeretnél ledobni? (mennyi maradt rajtad a terhességből?) :D Jolie-sra gyúrsz? :D akkor már nem kell sok! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka, Orsi, Andi, Judy,Eni kepek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi,
küldök privit, ha Flórka engedi,mi Őrbottyánban székelünk(Fót-Veresegyház mellett), nem tudom, hogy az messze...de ha van kedvetek,gyertek, találtam még ruhákat-így volna a legegyszerűbb...de ha gondoljátok, én is elviszem Hozzátok és átturhatjátok-szóval egyeztessünk...

Kép
Kép
paklincs

sziasztok,

Bori,
biztos hogy van valami a reggeli mozgásban... Anno ezer éve, mikor még fel bírtam kelni hajnalban, hogy munka előtt elmenjek úszni, sokkal jobb volt az a napom, mikor úsztam reggel... De sajnos a 4-kor kelést nem nekem találták ki :roll:
De a gép még mindig nem bírja RR-t... Remélem ez megoldódik hamar...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
Megjöttünk már vasárnap este, csak tegnap férjem még szabin volt, és azt élveztük. :)

Nagyon jó volt, bár nem estem hanyatt a 4 csillagos szálloda éttermétől. Mindegy, mert kedvezményesen voltunk, és legalább voltunk. Bene nem akart hazajönni.

Tigrincs, nem tudom, mi köze az idézetednek a családok túlvállásához, de ez az erős csúsztatás eléggé sérti a fülem. Nem egy nagy családot ismerek. Becsülettel, és lehetőségeiken felül, szeretetben nevelik a gyermekeiket. Példaértékűen. Talán nem a média túlzásaira kéne hagyatkozni. Ennyi erővel ezt személyes sértésnek is vehetném, mert még szeretnék gyereket, holott már most mínuszban van a havi büdzsénk. Értelmes felnőtt ember lévén viszont azt gondolom, hogy megfelelő értékrenddel, és hozzáállással jól fogunk majd dönteni, ha eljön az ideje.

mtunde

Na még egy kép - szegény gyerek, nincsenek játékai, tudjátok :roll:
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

MSE: ok, várom a privit.
sajnos Őrböttyán messze van nekünk. mikor Zsu kendőjéért mentünk párommal, odafelé még csak csak elvolt K de visszafelé ki kellet vennem mert úgy sírt.
viszont, szívesen látlak ha már így felajánlottad, h elhozod a ruhákat. nekem bármikor jó. ha nem gond, h két gyerekkel kell autókáznod.
snooopy

Zsó!
Megérkezett a csomag:)Nagyon nagyon köszi, majd meghálálom :lol: :lol: :lol: szólj ha én is tudok segíteni valamiben..... :!: :lol:
megyek főzni...még nem tudom mi lesz az ebéd, talán petrezselymes krupli meg valami hozzááá, leves van egnapról májgombócos.főzés után én is randizok RR-val :lol: :lol: délután jön a barátnőm habos csokist sütni, anyósom pedig holnap jön haza.... :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Tigrincs,

banános-meggyes-kókuszos süti recept:

2 banán (3mat raktam)
15dkg vaj(margarin)
3/4 pohár cukor (én 2dl-es poharat használtam)
2 csomag vaníliás cukor.
3/4 pohár kókusztej (na ez nem volt, sima tejet öntöttem, de nem mértem, csak érzésre amennyit felvette a tészta)
2 pohár liszt
3 tk sütőpor(ezt sem mértem)
1 1/2 kókuszreszelék
(ír még a tetejére olvasztott fehér csokit, de én sosem rakok csokit semmilyen süti tetejére)

180 fokon sütni
snooopy

Orsi,
sokat kinézel belőlem. Majd visz az uram. Irok majd...

Kép
Kép
paklincs

Ami eddig felkerült:
56, 74, 80, 86, 92 98-bővítem még...
http://picasaweb.google.hu/deak.janos1
nézelődjetek!

Kép
Kép
paklincs

a 80asok között van egy kantáros gatyó. imádom őket, esetleg ezt is megnézhetném élőben?, köszi.
snooopy

Sziasztok!

Csak gyorsan Emesének: Engem érdekelnének az újszülött rucik, meg a nagyobb fiú rucik is....

Majd még jövök, csak altatás van...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Na após kivonult levegőzni a kisasszonnyal, így rászabadulhattam a tv-re/dvd lejátszóra. Túl vagyok 30 perc hasizomgyakorlaton RR-el... 8)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek megérkezett a csomag. "Használjátok" egészséggel! :-))))

MSE, bár nekünk még a 86os rucik nagyon nagyok, de a kezdőképen látható hármas szett iszonyúan tetszik. Lecsaphatok rá?
Meg majd mindjárt nézem a nyári 74-80as rucika is.
Orsi, úgyis érik már az a tali egymásnál. Ha esetleg megy hozzátok MSE, csatlakozhatok?

Rucikról jut eszembe....még régebben küldtél képeket Andi, csak nem akartalak vele zavarni, de megkaptad a válaszomat? :oops:

Nálunk tegnap este guggolásos zsírégetés volt, ugyanis Péter úgy festette le a járókát, hogy a rácsokat bevonó gumira is jutott bőven, így egyenként kell ledörzsölni hígítóval a rácsokat úgy, hogy közben a festés ne sérüljön. Utána meg persze lemosni a hígítót. Szóval RR előtt rágyúrok fenékre és combra. Tegnap másfél órán keresztül "tornáztam" de így is csak a fele lett meg. :?

Orsi, sütike nagyon jól néz ki!

Tünde, üdv közöttünk. Újra....mesélj, képek?

Judy, én ma azt fényképeztem le, hogy Levi felállt a komód fiókjába kapaszkodva és egyenként halászta ki apája zoknijait a fiókból. Miközben ezer játék körülötte. Csak telcsis a kép, így eléggé béna, de majd megzabáltam a pelenkás popiját. De amúgy Levi is cipő és papucsmániás.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, meg persze akiknél még kő van a földön:

Mit adtok a gyerkőkre hogy ne fázzanak föl? Én úgy féltem Levit amióta szobacirkáló lett, mert a szobákban laminált padló, nincs alsófűtés és köztes helyeken kő. Nem tudok mindent telerakni habtapival....
Van rajta a peluson kívül harisnya meg vastag gatyó még rá felül vastag polár pulcsi, ha kúszna, de így is állandóan pakolgatom szőnyegre, amit már zokon vesz.
Vagy ne aggódjam túl, lesz ez még rosszabb is, ha vizes homokba túrja magát nyáron? :roll: 8) :?:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
Annán harisnya + nadrág, felül meg body és pulcsi. Én is folyton pakolom a szőnyegre, ő meg mindig lemászik :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme és Tigrincs,
azt a levelet, amit Tigrincs idézett, azt én kaptam, illetve az üzenőfalon adták tovább. A reflexiót pedig a 10 éves kölyök nevében, én írtam és adtam tovább, mert engem ez a "benépesítem Magyarországot " végződésű körlevél nagyon megrázott és nem értek vele egyet.
Szeretettel
nováky_rita

Zsó, az nekem is tetszik, és elvileg én először mondtam Enesének, h kérem a 86osakat, de ha kinőttük neked adom. ok? :wink:
snooopy

Zsó, képek azok nincsenek. Ugyanis indulás előtt csütörtökön eltűnt/ellopták a fényképezőgépünket. A körülmények homályosak.
1. vagy reggel oviba induláskor esett le a karomról, amikor pakoltam be az autóba. (vittem magammal a gépet, mert aznap mentem ki a reptérre finn vendégeinkért)

2. az ovi előtt kilopták az anyósülésről, amíg én Benét bevittem. Forgalom az volt ekkor. jöttek-mentek a szülők. Az autó központi záras, de néha előfordul, hogy nem zár be a gomb lenyomásakor, és persze nem ellenőriztem.

Minden esetre reggel 9-kor már nem volt meg. és 8-kor indultunk el otthonról.

Azért a barátaink csináltak pár képet, majd ha megkapom őket, fel is teszek belőlük.

Voltunk sétálni-kirándulni, kilátózni. Délután a fiúk fürödtek, szaunáztak, Villőnek nem volt kedve ázni a jakuzziba, ezért mi a játszószobában kötöttünk ki. Jókat ettünk mármint jó sokat, de azért többet vártam minőségben és ötletességben a 4 csillagtól. E téren mondjuk amúgy is igényesek vagyunk, mert étteremből annyi van, mint a nyű, de hogy szinte mindenhol csak a rántott ilyen-olyan szeletek vannak hasábburgonyával, az elég fájdalmas. Vagy olyan nagy az étlap, hogy választani nem tudsz, de nem is érdemes.... Na mindegy, csak Jamie és Gordon Ramsey műsorain szocializálódunk. :)

Hazafele megálltunk Nagycenken. Kicsit naívan bementünk a gyerekekkel a múzeumba, de felesleges volt, csak végigszaladtuk a termeket. Viszont a kiállított gőzmozdonyok már elég érdekesek voltak.
elég hideg, szeles idő volt, még hú is volt arrafele, de azért nem fáztunk, vittünk meleg cuccokat. Jó lenne havonta 1x elutazni, de hát az nem megy. :(

mtunde

és csatlakozhatsz nyugodtan!! tudod, bármikor szívesen látlak, be sem kell előre jelentkeznek, csak beállítani a vigyorgó Levivel. aki kipakolhatja az itteni fiókokat is. :lol:
snooopy

Tünde,
szép lehetett!!! Én is várom a képeket ;)
Éttermet mi se fogtunk ki jót Sopronban :( Belvárosi szállodában voltunk, 12-féle menüből lehetett választani minden este és azok se voltak az igaziak... :?

Zsó,
Levi jópofa lehetett, ahogy pakol :) Annáról szekrénybőlpakolós kép van :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Csajok! Jókor jött a téma. Barátnőmmel régen gondolkozunk, ő megcsinálta. Mivel a teszvesz és a vatera a listázási díj miatt lassan-lassan megfeneklik ruhaügyileg, így alkalmat teremt ez az oldal arra, hogy cseréljünk, avagy megállapodjunk. Ide kéne töltögetni, ha vki kedvet kap...
http://picasaweb.google.hu/babaruhacserebere
A babaruhacserebere@gmail.com email címen megadná(nk) elérhetőséget, a többi bizalmi dolog, de nem hiszem, hogy itt ilyen probléma felmerülne...

Zsó, jó a guggolásos gyakorlat. Én a 4kilós (tegnap óta!!!) Jankaszávával, nyakamban a kétévessel, próbálkoztam. Félfenék kész. :D
vbea

Judy, köszike, akkor hűtöm magam aggódás ügyileg...:-)

Tünde, szuper lehetett. Fényképező már kevésbé... :twisted:

(Én úgy, de úgy.....de mégsem. Csak egy mondat erejéig és slussz:
Én annak a fiúnak a nevében szólnék/írnék, vagy esetleg a mamája nevében, akit a Blahán megkéseltek tavaly... és ugye a tettes nem büntethető.)

Bori, én is láttam a riportot vasárnap, Levi épp rajtam szundított és csak némán könnyeztem...milyen csodás szemű Kiscsillag, de az ember nem tudja kinek drukkoljon.. Így is úgy is egy élet. :cry:

Orsi, bocsi, félreértettem, nem tudtam hogy ilyen jó étvággyal lecsaptál az összes 80as rucira.... :lol: :wink: Akkor hajrá, ruciügyben már nem jövünk, csak fiókügyben...mert kíváncsiak vagyunk a tartalomra. :-)
Ha meg Kolos kinőtte, szavadon foglak.
Mert most át kell vészelni a 74es rucikat, azok jönnek, de alig van pár darab...és utána dőzsölünk majd a szerkóidban. :-) Illetve Koloséban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

8 hós Benedek...

Kép

Zsó, nálunk mai napig alap itthonra a két zokni...egy időben bepróbálkoztunk tornacipőfélével, de mindig lekapkodta magáról. A 22-23 fokban pedig vastag gatya, body, felette póló. Mi így.
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?