Sziasztok Lányok!
Magenta:Üdv köztünk!!!Örülök, hogy újabb kismamával bővül a csapat!!!Gratula a kisfiúhoz!Mi holnap megyünk 4D-re!!!Kíváncsi vagyok ott mit fognak mondani, hogy kis Manó kisfiúcska vagy kisleányzó!!
Dbea:A szemüvegesek szüléséről!Én is szemüveget hordok!Bár én is rákérdeztem anno még pár hónappal ezelőtt egy szakdokinál!!!Én megmondom őszintén a természetes szülés híve vagyok és nem igazán örültem volna a császározásnak!!Az én szemüvegem igaz nem olyan vészesen nagy (4,5), de nekem akkor azt mondta a doktornő, hogy nem kell most már császárral szülni, ma már ez nem döntő dolog!!Szóval nekem is azt mondta, amit neked!!!
Goldpast:Üdv köztünk!!Örülök neked is, hogy újabb kismamánk van!!!És nagyon örülök a kis Ákosnak, aki egy erős kis legényke lesz!!Ahhoz meg, hogy ki mit szól, hogy nektek ez az első csemete, azzal meg nem foglalkozni!!Te csak a Picivel foglalkozz, hogy egészséges és gyönyörű pici baba legyen!!:lol:
Hmbori:Akkor azt mondod, hogy szerinted hasznos volt a szülésfelkészítő tanfolyam!!Én is gondolkodom, hogy elmegyek pénteken a Heim Pál Gyermek kórházba!!!Ott van most ilyen SIDS tanfolyam!!Már régóta terveztem, de akkor most rá is veszem magam!!Kíváncsi vagyok nagyon rá!!!
Nócika:Én tudom, hogy írtam, hogy a Flórban fogok szülni, de én nem oda járok UH-ra!!!De miért nem kérdezel rá a dokinál!!Nincs meg a telcsi száma?!?
Rilla:Ugye milyen fantasztikus érzés érezni a kis babócát?Én mikor először éreztem madarat lehetett velem fogatni!NA meg miután megmutattam Apának is, már ketten voltunk!!!Ez kb. a 16 héten történt!Bár akkor még nem az az egetrengető nagy mocorgások voltak, de én tudtam, hogy ez a kis rebegés a kis Manó:)És azóta?!?!?
Beusmimi:Most belém ültetted a bogarat!!és én is megkívántam a leveskét!!Lehet, hogy a hét közepén csinálok egy kicsit!!
Angelita:Mi is azt várjuk, hogy tudjuk a kis MAzsola nemét!Aztán ha ez már meg van, akkor majd tavasszal és nyár környékén belevágunk a nagy beszerzésbe!
Bim-bam:Örülök, hogy jól sikerült a osztálytali!!Ez általános vagy szakközepes, gimis?!?
Noki&Potyi:Szédelgésem nekem nincs, de az éjjeli forgolódás és nem alvás néha rám is rám jön!!Nem tudom miért?!?Nem tudom mihez kötni?!?Pedig tudnék aludni, csak valahogy sehogy sem kényelmes!!
Earhart:Nagyon tündéri a kicsi leányzó!Holnap mi is megyünk!És akkor én is rakhatok fel ilyen ügyes kis képeket a Picurról!:lol:
Anetto:Tesóddal mi újság?!?