Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Üdv az újjaknak!

Annyit irtatok csajok ebbe a 2 napba,hogy alig tudok visszarázodni 8)
Heni a szüleim is szabolcsiak sőt rengeteg rokonom lakik arrafelé még most is :P

Az osztálytalim fergetegesen jól sikeredett hajnal 2 után haza is értem :lol:

Utólag is a Beáknak sok boldog névnapot!!!! :P

Apának holnap lesz utána anyukámnak ma voltam egy kis köruton ajikat venni :P
A szopipárnával kapcsolatban nekem is ki kellett venni a töltetett belőlle egy kicsit mert túl kemény volt de elraktam még most jól jöhet :lol:

Gratula a babákhoz akinek kiderült kicsoda :lol:
Majd még visszaolvasok mert a felét elfelejtettem... :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Magenta,írj csak nyugodtan a kilóidról! :) Én a védőnő mérése szerint 2kg-nál járok,az én mérésem szerint meg 4.
De különösebben nem izgat.Persze doki most is 14et engedélyezett,Lucával is annyi volt..de nekem a végén már sok volt a víz,és 11kg le is ment még a kórházban az 5 nap alatt.
Persze itthon szopizással is mentek le kilók,aztán meg visszajött mind...és így többel kezdem,mint Lucával..

Irdab,huu de jó nektek,hogy már apa is érzi a mozgását Zorának!:)

Beus,jajj de jó lesz neked pénteken.Nekem még jövőhét keddig kell várnom,és most a kórházba kell mennem uh-ra,ott meg nem tudom megsasolni babucit,mert ott nem mutatják meg :? De azért rákérdezek majd,hogy látják-e a kukiját:)

Angelita,mire megszületik a picurka,meglesz mindene,ne aggódj :)

Kép
Kép
tundi24

Szia mimi12,
Az I-es Nőivel azért nekem is vannak kisebb fenntartásaim, de az a konténernyi babás magazin rávilágított, hogy valami difi mindenütt akad. Mit értesz azalatt, hogy a csecsemős részlegnek rossz a híre? Mi ugye, régen eddig nem jutottunk el :cry: . Ha megírod, megpróbálok utánanézni, meddig mehetünk el, ha valamiben mást szeretnénk, de legalábbis lélekben megpróbálok felkészülni rá.
Persze teljesen megértem, hogy te nem akarsz odamenni. Hol szeretnél szülni, azaz hol vezet szülést a dokid? És: miért ne vállalna el?

Magenta:
remélem, szerdán választ kapsz a nagy kérdésre :D . Te is kisfiút szeretnél? A súlyom engem is aggaszt, mert bár az elején nem híztam, azért most elindultunk... "Szerencsére" ha olyat eszem, amit nem szabadna, rögtön ég a gyomrom.

noki&potyi:
Nagyon szépek a képek, a pólya különösen tetszett. Egyszerű, mégis gyönyörű. Szerintem nagyon jól vásároltál.

Kép
goldplast

Magenta!
Okés,így már értem!! :wink:
Akkor csak jobban figyel a mostani dokid,mint az előző...
Egyébként érdekes.Az én ex dokim is cart bele a dolgokba.a Szabival kb 23kilót híztam,és soha szóvá sem tette.De még annyit sem,hogy jó lenne odafigyelni,vagy vagy vagy...

Adri!
Nekem is így ki szokta magát dugni bébi.De máma nagyon lustika.Gondolom ez a hüle idő őt is elálmosítja....

Húú most már tényleg jöhetnének az uh-sok,mert én is kíváncsi vagyok!!!

mimi12

Mimi, és az lehet, hogy a baba nyomhat valami ideget? A szeméremcsontom egy része tökre fáj amióta átvándorolt.

Noki, én is a netről tölük vettem a szopipárnát, és apa ugyan olyan huzatott választott amilyen nektek is van. És én nagyon szeretem, olyan jól tudok aludni.

Adri

Kép

Kép
irdab

Noki,én is megnéztem a képeket!:) Nagyon klasszak a cuccok!:) És milyen szép nagy már a pocakod!:)

Kép
Kép
tundi24

Nagyon aranyosak vagytok ,hogy ennyi dicsérettel bombáztatok :D :oops: Igazán köszönöm :D

A szopipárnából érdemes kiszedni a töltetet ha túl nagy ill.vastag ?! :roll:
Vagy hamar összemegy?

Ti ,hogy bírjátok ezt a fránya időváltozást?
Én egész nap szédelgek......és éjjel alig alszom :cry:
A fejem sokat fáj :(
Na,de nem panaszkodom :D:D:D

Kép
noki&potyi

goldplast,
Nekem mindegy milyen nemű a baba, csak annyira meg voltam róla győződve, hogy kislány, hogy meglepődtem a 4D-n. De nagyon örülök a kukacosnak :D

Kép

Kép
magenta

Beus
Írtam Neked privit!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Én is ma voltam orvosnál. Picit megnéztük a Babucit ultrahangon is, és bár nagyon kicsi a doki monitora azért látszott, hogy nagyon mocorog, kalimpált a kis kezeivel. Csak a buksiját néztük meg, már 4 cm az átmérője a fülei között :lol: (még most volt, hogy az egész Baba volt 4 centi :lol: ) Kaptam beutalót a következő ultrahangra, remélem már a hétre lesz hely, mert már nagyon mennék kukucskálni... :lol: Nem tudjátok, ide Apát el lehet vinni?

Még senki nem ért vissza az uh-sok közül?

Reggel én is szédelegtem, volt egy kis hányingerem is, aztán szerencsére elmúlt. Biztos az időjárás miatt :cry:

Bea

Kép

Kép
dbea

Adri!
Igen teljesen normális,vagyis sajnos fájhat.
Nekem kb 3hete volt ilyen,pedig kis aprócska még a bébi.De alig tudtam a jobb lábamra ráállni.Ott alul a a combtőnél fájt a szeméremcsontom,vagy mi.De kb 2-3napig tartott.De nagyon car volt.
Pihizzél és kíméld pár napig,meg esetleg kis magnézium 9+kalcium tuti nem árt.

Goldplast!
Egy ismim szült ott ikreket,és a 37. hétre.Ő nagyon szidta a koraosztályt.Iszonyat merev rend van.Nem engedték neki a kislányt 2napig szopizni,indokolatlanul akarták őket bent tartani.Majd kb 6-7nap után át tették őket a Péterfiber,és érdekes módon már aznap megkapta a gyermekeit,és talán másnap haza is mehettek,vagy harmadnap.Ugyanis tök egészségesek a babák.Most 3hóak ,mindjárt 4 és még csak szopiznak :lol:

mimi12

SZIASZTOK!

Üdvözöllek Magenta és Goldplast!

Noki aranyosak a badyk...apa kedvence is...szuper szép az ágynemű!

Noémi,most írom a választ!

Beák-Beusok!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Magenta, Goldplast
Üdv a csapatban!
Írjatok jó sokat!
Vendég

A tökéletes kislányunk..
Kép

Kép
Vendég

Kata
Gratulálok a tökéletes kislányotokhoz :D Nagyon aranyos!!!
És a neve is igen szép!!!!
Kandi
Aranyos vagy Te is, nagyon köszönöm :D

Kép
noki&potyi

Kata :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval, kislány!!!! :lol: :lol: :lol: ahogy szerettétek volna!szuper jók a képek is, gratulálok! MÉretek, genetika?

Üdv az újaknak Magenta, Goldplast :lol: :lol:
az előző, beteg baba nálunk is a Sotén született (21.hetes volt,:cry: )és ahogy Mimi, mi is ezért kerüljük messziről, valahogy írtózom a helytől. Egyébként a dokik iszonyatosak voltak, viszont a szülésznőnek örök hálám, annyira emberi volt és segítőkész. Sajnos csak a keresztnevére emlékszem: Aranka :lol:

Noki :lol: :lol: De jó, voltál a börzén! Sajna én nem tom megnézni, hogy lehet?? A szopipárna engem is édekel, milyen színben voltak??

csajok, tök meg voltam ijedve, mert kicsit több volt a folyásom (bocs :oops: ) mint szokásos... szinte vízszerű. Valahogy azt gondoltam, gondolom, csupán para, hogy a magzatvíz... De most utánaolvastam, és hát az ugye nem folyik el csak úgy... Szóval a mennyiség és minőség is változhat, és az tök normális...vagy nem?? Nyugtassatok meg. :roll:

Kaják...hmmmm!!! :P

nálunk is megy a mocorgás, de még mindig nem az a rúgás, amit annak is neveznék... Jó lennem már. Persze, a lényeg, hogy minden nap érzem valamikor. Ma pl. du.

Kandi :lol: privit megkaptad???

valaki még volt ma uhu-n, nem????? :wink:

Anettoo :lol: :lol: Tesód??? Látod, az újakkal is a kékek szaporodnak a tábliban!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran!!
Nyugi!!
Teljesen normális!!Van akinek nem jelentkezik több folyás.Nekem pl a Szabival tök normális volt,most meg igen csak zavaró.
Szóval nyugi!!!Ez így normális!! :wink:

Kata!Gratulálok!!!
Végre megint egy csapaterősítő csajszi :lol:
Nagyon jók a képek!

mimi12

Anna!Persze....látom el is olvastad!!!!Azonnal válaszoltam is rá.....

Kata!!!Nagyon cuki a lányotok....és édes neve lett!!!

kandi72
Budapest III. kerület

Madaran
BPD: 46 mm
FRO: 52 mm
THQ: 40 mm
THAP: 38 mm
FEM: 30 mm
CRL: 130 mm
Kb. súly: 200g
Doktor szerint tökéletes méretek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulációkat köszönjük!

Név
Milagros= csodák
Leitia=öröm, szépség
:lol: :wink:
Vendég

Kata, gratulálok a kislányhoz! :lol:

Ádibaba, mi volt ma? Sokszor eszembe jutottál, remélem nincs gond:?:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Magenta:Üdv köztünk!!!Örülök, hogy újabb kismamával bővül a csapat!!!Gratula a kisfiúhoz!Mi holnap megyünk 4D-re!!!Kíváncsi vagyok ott mit fognak mondani, hogy kis Manó kisfiúcska vagy kisleányzó!!

Dbea:A szemüvegesek szüléséről!Én is szemüveget hordok!Bár én is rákérdeztem anno még pár hónappal ezelőtt egy szakdokinál!!!Én megmondom őszintén a természetes szülés híve vagyok és nem igazán örültem volna a császározásnak!!Az én szemüvegem igaz nem olyan vészesen nagy (4,5), de nekem akkor azt mondta a doktornő, hogy nem kell most már császárral szülni, ma már ez nem döntő dolog!!Szóval nekem is azt mondta, amit neked!!!

Goldpast:Üdv köztünk!!Örülök neked is, hogy újabb kismamánk van!!!És nagyon örülök a kis Ákosnak, aki egy erős kis legényke lesz!!Ahhoz meg, hogy ki mit szól, hogy nektek ez az első csemete, azzal meg nem foglalkozni!!Te csak a Picivel foglalkozz, hogy egészséges és gyönyörű pici baba legyen!!:lol:

Hmbori:Akkor azt mondod, hogy szerinted hasznos volt a szülésfelkészítő tanfolyam!!Én is gondolkodom, hogy elmegyek pénteken a Heim Pál Gyermek kórházba!!!Ott van most ilyen SIDS tanfolyam!!Már régóta terveztem, de akkor most rá is veszem magam!!Kíváncsi vagyok nagyon rá!!!

Nócika:Én tudom, hogy írtam, hogy a Flórban fogok szülni, de én nem oda járok UH-ra!!!De miért nem kérdezel rá a dokinál!!Nincs meg a telcsi száma?!?

Rilla:Ugye milyen fantasztikus érzés érezni a kis babócát?Én mikor először éreztem madarat lehetett velem fogatni!NA meg miután megmutattam Apának is, már ketten voltunk!!!Ez kb. a 16 héten történt!Bár akkor még nem az az egetrengető nagy mocorgások voltak, de én tudtam, hogy ez a kis rebegés a kis Manó:)És azóta?!?!?

Beusmimi:Most belém ültetted a bogarat!!és én is megkívántam a leveskét!!Lehet, hogy a hét közepén csinálok egy kicsit!!

Angelita:Mi is azt várjuk, hogy tudjuk a kis MAzsola nemét!Aztán ha ez már meg van, akkor majd tavasszal és nyár környékén belevágunk a nagy beszerzésbe!

Bim-bam:Örülök, hogy jól sikerült a osztálytali!!Ez általános vagy szakközepes, gimis?!?

Noki&Potyi:Szédelgésem nekem nincs, de az éjjeli forgolódás és nem alvás néha rám is rám jön!!Nem tudom miért?!?Nem tudom mihez kötni?!?Pedig tudnék aludni, csak valahogy sehogy sem kényelmes!!

Earhart:Nagyon tündéri a kicsi leányzó!Holnap mi is megyünk!És akkor én is rakhatok fel ilyen ügyes kis képeket a Picurról!:lol:

Anetto:Tesóddal mi újság?!?

Kép
bener

Sziasztok

Csilla: Miért mi volt ma????? Én ma nem voltam sehol. :roll:

Üdv Magenta és Goldplast!

Kép

Kép
ádibaba

Kata:gratula a kislányhoz!!!!

Andi volt ma sziv uh-n,remélem nincs emmi gond és jelkentkezni fog.

Akik holnap uh-ra mennek várjuk pőket a hirekkel.

Én honap fodrászhoz megyek :D végre megint levágatom a hajam.Igaz nem olyan hosszú, de nekem már annak érzem.

Kandi.te mikor mész uh-a? Ha jól emlékszem ezenm a héten.

Angelita:a babaleves heléyes nevén bableves :D

Most megfőztem a paprikás krunplit,igy holnap megint mehetünk sétálni ill. játszira.Remélem az idő is olyan lesz.
Vendég

Jó reggelt!

Beáknak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Magenta
Üdv itt!

Henn
Nekünk is mindent kell venni... :wink:
Ez az első babások sora...

Goldplast
Nálatok se egyszerű a babaprojekt :cry:
Én itthon dolgozom... nyelvórákat adok, fordítok... meg is őrülnék, ha teljes semmittevéssel tellenének a napjaim...

Gerinckörnyéki érzéstelenítés
Ahol én fogok szülni, ott van rá lehetőség. Aneszteziológus ismerős nagyon ajánlja.
Én lehet, hogy fogom is kérni...

Kata
Lányos mami leszel te is
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madaran
Nekem is bővebb a folyásom... doktor szerint normális....
Vendég

Jó reggelt!

Huuu de nagyon hideg van erre felénk :?

Kata,nagyon kis édes a kis Milagros :) A vad angyalból jutott eszembe a Mili,jó kis vagány csajszi volt :wink: Ne hari a hasonlatért,jó értelembe vedd :) Hogy nektek is vagány,belevaló csajszitok lesz! :D

Sissi,jó fodrászkodást!:) aztán meg jó játszizást!Reméljük nem fog esni az eső.Nekem kimozdulni sincs kedvem,ráadásul a kocsi megint szervízbe van :?

A mai uh-soknak megy a drukk!Gyertek hamar az infókkal,képekkel! :)

Andi,jelentkezz te is légyszi,hogy mi volt tegnap!!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Kata,
gratulálok a kislányhoz. Szép neve lesz. Magyarban nem is gondolkodtatok?

Sissi,
ahogy itt kinéz az idő, nem túl játszóterezős. Mi ma megyünk doktorbácsihoz, igaz szerintem nem beteg Lili, de a fülész kérte, hogy halgasson rá gyerekorvos, mert az alsóbb légutakhoz ő nem ért annyira.

Ja, és este megyek orvoshoz is. Most, hogy múlt szerdán láttam Levit és tudom, hogy ki lakik odabent, valahogy nem is várom annyira. Bár lehet, hogy megkukkoljuk, de ha nem, nem leszek csalódott.
Ma viszont kicsit fájdogál a hasam, csak nem tudom megint eldönteni, hogy a beleim, vagy a pocakom, remélem az előbbi. Azért lecsúszott két magne B6.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,biztosan minden rendben van a pocilakóval! Nekem is szokott fájdogaálni néha a pocim,akkorgyorsan magne B6-at és utána már okés is minden!:)

Ági,jó is egy kis munka.Én még Luca mellett is besegítek keresztanyámnak a melójába..addig is kikapcsolok amíg dolgozgatok :wink:

Madaran,el is felejtettem írni,hogy nekem is szokott átlátszó folyásom lenni...

Csajok,én még mindig nem érzem rendszeresen kistesót :? Pedig 2ik babával már kellene,ugye? :roll:

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
én 16. héttől érzem kistesót, de az első pár hétben volt olyan egy-két nap is akár, hogy semmit nem éreztem. Na akkor vettük a szívhanghallgatót. Most egy két hete már minden nap, és erősen érzem. Te tudod, hogy hol van a lepény? Nekem megint mellső fali, az is tompítja azért a mozgást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,lepény tapadás a mellső falon.Ez van a leletemen :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok,
beestem a munkahelyre, de mielőtt belevetném magam: vitamintéma. Ti mit szedtek? Nekem legrissebben Femibiont javasolt a nőgyógyászom. Ezt szedtem a 12. hétig, nagyon jó volt, a leleteim is rendben voltak, semmi vashiány (ez a vitamin aktív folátot tartalmaz, ami segít a vasat beépíteni), semmi gyomorfájás stb.
Igen ám, de utána váltás van, másféle dobozt kell kérni. Meg is vettem a folytatást, amit a 13. héttől írnak, na ez kétszer olyan drága, amit nem igazán értettem. Kiderült, hogy kétféle komponensből áll: a vitaminból és a hozzá mellékelt zselékapszulából, ami mindenféle jó zsírokat, halakban jelenlévő vitaminokat stb. tartalmaz. Tudom, hogy Ákos ettől lesz okos, de az a helyzet, hogy én elegendő halat és jó zsírt fogyasztok, egészségesen táplálkozunk, és egyáltalán nem érzem szükségét ennek. Olyannyira, hogy nem is esik jól sem bevenni, sem pedig utána, amiből azt gondolom, a szervezetem jelzi: nem kell neki.
Így aztán beszedegettem a hagyományos vitamin részét, a halasnak meg kb. a felét :oops: . Most elfogyott, és csak két hét múlva megyünk dokihoz. Nem tudom, váltsak-e másra, v. vegyem-e meg újra ezt a méregdrágát, aminek a felét majszolom meg, vagy igyak meg naponta egy multi plusszt, és egyek sok természetes vitamint. Nálatok mi vált be?

mimi12
Köszi az I-es Nőis tap.-kat, igyekszem utánajárni a dolgoknak. Nekünk kb. a 25. héten szerveznek szülésfelkészítőt és kórházbejárást, megpróbálok érdeklődni, meddig lehet elmenni.

Magenta
Nálunk az egész család hamarabb mondogatta, hogy fiú, de hogy miből?

Hogy vagytok ma? Mintha kicsit jobb idő lenne az eső dacára. Tegnap teljesen agyoncsapott voltam.

Szép napot mindenkinek!

Kép
goldplast

Goldplast
Sajnálom, ami Veled történt, de mostmár fel a fejjel, itt van Veled a kisfiad ! :D :D
Én Femibiont szedek az elejétől kezdve (tényleg nagyon drága :? ).

Hmbori, Bener
Tényleg fantasztikus érzés, hogy már érzem a kincsem mocorgását, egész más így terhesnek lenni ! :lol:

Henn
Ne aggódj, nem vagy ám lemaradva a mocorgással kapcsolatban, még bőven van időd !!....napok kérdése ! :D

Dbea
Nekem 5 dioptriás a szemem és én is tanácstalan vagyok a szüléseel kapcsolatban, de májusban mindenképpen elmegyek a szemészemhez !
De jó, hogy láttad a picidet ! :D

Earhart
Gyönyörű a kislányod !!!!

Kép
Kép
rilla_

Jó regelt!

Goldplast!(őő nem írnád a neved(a Rendes kereszt nevedet) oda az aláíráshoz?) :lol:

Nekem van egy lassan 14éves lányom.Mikor vele terhes voltam,nem is igen voltak terhes vitaminok,és nem volt több a beteg vagy kisebb vagy butább gyerek
:wink:
Szerintem ezek részben arra mennek ki,hogy jól lehúzzák az embereket.
Viszont én is azért szedek vitamint,hisz már rég nem 24éves vagyok.Míg a Fannival semmi bajom nem volt,meg sem éreztem a terhességet.Hát most bizony,jobban lepukkaszt.
Meg legyünk őszinték!!Azért az én 37éves szervezetem már jócskán tele van méreganyaggal.
Én most elevitet szedek,és ezt szedtem a Szabival is,és szoptatás alatt is,ha nem felejtettem el.
Viszont én szedek + c-vitamint és az elevitben az nincs túl sok.Ezért én pl most kinéztem a Hipp Natalt,mert abban a c-vit az 3x-annyi van.
Azért pl ha valakinek van a Hippről tapasztalata,légyszi osszátok meg velem!
Van olyan jó,mint a többi??
A Femibiont én kicsit drágállom.Főleg ha valaki aránylag egészségesen él.(Már amennyire ebben a világban manapság lehet)

mimi12

Sziasztok!
Ez a szél...már egy kicsit kiborító!!!!

Benerez a szakközepes volt azálltalános már meg volt úgy 2 éve :P

Ma felhívtam a dokimat a afp miatt... :twisted: és közölte ,hogy a lelet eredményét nem tudja DE ez nem modi :?: ,hogy telefonálgatok majd ha megyek a 19hetes uh-ra megbeszéljük :idea:
Tök szarul esett...ennyi lóvéért én ..hát nem is tudom szóval nem ezt várom :cry: Igazán megkereshette volna szerintem.

Arra a következtetésre jutottam,hogy valószínű keresek más dokit ezek után.. tudom,hogy csak az afp.de mi van ha tök szar?
még most lehetne tenni valamit.Úgy érzem,hogy nem elléggé figyel rám pedig nem vagyok egy telefonálgatós,nyavajgós kismama.Na mindegy kicsit felhúztam magam :x

Noki úgye te laksz Üllön?tegnap voltam ott a kertészetbe apának vettem díszfákat ez lesz a mai névnapi ajija és gondoltam rád! :lol:

Kata gratula a kislányhoz nagyon édi lehetett!!!!!!!! :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Lányok ha csajunk lesz akkor lehet,hogy meg tudunk apával eggyezni.
Nelli vagy Nella név között gondolkodunk most :D
De apa kérésére oda kell majd biggyezteni utána a Csillát is :o

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok,
mimi12,
hm, hát igen, bocs :oops: , anno tizenvalahány éve, amikor az első felhasználói nevet igyekeztem megetetni az akkor szinte még egyeduralkodó levelezőrendszerrel, semmit nem akart elfogadni a gép. Dühömben, hogy biztos rossz a rendszer, beütöttem egy előttem heverő tankönyv cégemblémáját, és láss csodát: elfogadta! Azóta annyira megszoktam, hogy ez a felhasználói nevem, hogy nem is gondolkodom rajta, amikor bepötyögöm. Hiába, a megszokás...
Egyébként egyetértek, szerintem is a nagy üzlet része ez a sokféle aránytalanul drága vitamin, bár bizonyosan van mögötte kutatás is. Abban is lehet valami, hogy ez extra adag "anyag", ami aztán a babában köt ki. Nemrég olvastam egy tanulmányt, hogy a régi átlagos súlyú babákhoz képest a mai babák súlya jóval nagyobb, és ezt a nagyobb babócát bizony aztán a mamáknak kell megszülniük.
Másrészt én sem akarok hiábázni, hiszen én táplálom őt, és szeretnék neki megadni mindent, amire szüksége lehet. Bárcsak beláthatnék oda, hogy minden rendben van-e....

Kép
goldplast

Ja, lemaradt az aláírás:

Üdv,

Ági
goldplast

[quote="goldplast"]J írta:goldplasta, lemaradt az aláírás:

Üdv,

Ági

Akkor szia Ági :lol: :lol:

ÁÁ amúgy csak azért kértem,mert könnyebb leírni az Ágit :lol:
Úhh tizen éve netezel?
Én akkor max passziánszozni tudtam egy számítógépen,meg ki be kapcsolni,no meg 3perc alatt kinyírni :lol:

Én nem tudom,hogy tényleg a vitaminoktol nagyobbak e a gyerekek??Szerintem nem minden esetben...
Régen is nagyon sok nagy baba született..De lehet tényleg most sokkal több..

És én azt mondom,kell a vitamin,csak az utolsó 2-3 évben,kicsit kezdenek elszállni velük...

mimi12

Ági(gp),én elevitet szedek.Meg mellé vasat-neo ferro folgamát.Luca nekem3770g és 56cm-el született.
A keresztanyám kisfia 4évvel ezelőtt,3200g-al született.A hugának a kislánya másfél évvel ezelőtt 2700g-al.Időre született babák és végig szedték az elevitet...
szóval nem mindenkire igaz ez.hogy nagy babája születik.

Bim-bam,szép neveket választottatok!:)

Mimi,na és ugye Fanni vitaminok nélkül is szép és okos :)

Hívtam a védőnőt,kikéri telón az AFP-m eredményét!Kíváncsi vagyok milyen lesz...meg hogy mikor szól vissza.

Kép
Kép
tundi24

Ági: én is Elevitet szedek meg mint Tündi is folgammát.
Nolival is u.e szedtem tök átlagos súllyal született :lol:
Apám 5 kiló fölött született és a párom is 4 kiló fölött volt na apukámék tuti,hogy nem szedtek semmit :wink: .
Nem szeretném azért ha most a genetika befolyásolná mert 4-5 kilós baba...hát nem egyszerűűűűűű

Csajok mit főztetek ma?Én még most fogok menni a konyhába de gözöm sincs... :idea:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Tündi igen szép..csak még nállam lehet,hogy nemezek a befutok..A barátnőm kutyiját hívták Nellának igy mindig a foxi jut róla eszembe.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ági, én is Femibiont szedek! Viszont nagyon nem mindegy, hol veszi meg az ember! Leesett az állam, mert itt, a munkahelyem melletti patikában vettem meg először a 400-ast (gondoltam, fix ára van) - de nem, mert a lakhelyemnél lévőben :!: 1.200,- Ft-tal :!: olcsóbban adják!!! Azért nagyon nem mindegy!!! Szóval Te is több helyen érdeklődj az ára felől, megéri egy kicsit utánajárni!!

Earhart: gratula a kislányhoz! Örülök, hogy teljesült a vágyad! Nagyon-nagyon szép nevet választottatok neki, nekem nagyon tetszik! :)

Bim-bam: kicsit furcsán hangzik egymás után a Nella Csilla, nekem a Nelli Csilla párosítás jobban tetszik... de ez csak az én véleményem, ne is figyeljetek rá, ha mást gondoltok!!! És mindenképp a rövid változat a nyerő, a Petronella nem került szóba?

Anettoo: nagynéni vagy már? (Vagy újra nagynéni???) Jó, hogy a gyerkőceidnek lesz(nek) unokatestvére(i). Lehet, hogy az enyém(ek)nek nem lesz - nekem nincs tesóm, párom bátyjáék meg nem szeretnének gyereket (lassan ki is futnak az időből...) De azért még reménykedem, hátha majd a mi picurkánktól kedvet kapnak..!!! :roll:
Kaphatunk frissített táblicskut? :roll:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Sissi!
Holnap megyek igen 10-re a Margitba és az Istenhegyire meg 13:40-re Uh-ra,délután jelentkezem majd!
Nem írtad amúgy,hogy a Vörösvárira kihez jártok???
*
Én is Femibiont szedek....pedig minden nap főzök és sok gyümit eszek meg zöldséget....de ha nem kell a szervezetemnek....ugyis kijön a felesleg....ja és tökéletes a vérképem...vasat se kell szednem...doktornő rá is kérdezett,hogy melyik vitamint szedem,mert nagyon ritka,ha vas se kell!
Gyöngy patika rendszerben kell megvenni szinte minden gyógyszert-vitamint,mert állandóan akcióznak!
kandi72
Budapest III. kerület

Megjött az AFP értékem, 0,94 MOM.Védőnő azt mondta jó,nem is tudom mennyi a határérték.. :oops:

bim-bam,nekem is vannak nevek amik tetszenek,de pl vki eszembe jut róla,és már ki is van lőve :wink:
Nálunk szilvásderelye van.Holnap lesz esedékes a főzés,csak még nem tudom,hogy mit :roll:

Kandi,megy a drukk holnapra!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok,
köszi a vitamin-tippeket. Asszem, futok egy kört patikai árrések tekintetében, és azután váltok, ha végképp nem tudom megenni a Femibion olajos vitamin részét. Az Elevit kombinálva némi kiegészítőkkel nem hangzik rosszul.
Jót mosolyogtam a kis és nagybabás beszámolókon. Persze szerintem sincs egyenes megfelelés a vitaminos babák és a nagy súly között, ez inkább csak tendencia lehet és nagy számadatokra vonatkozik.
Nyugodtan kinevethettek, de én pl. azt sem tudom, mekkora sapi kell majd a manónak. Szerencsére van még idő okosodni.
Ez az amnio utáni második hetünk. Ha szép csendben marad a telefonom (a rossz hírt kb. két hét elteltével telefonálják meg), akkor a hivatalos és jó eredményre 4 hetet kell várni. Azon álmodozunk, hogy utána nekigyűrkőzünk a vásárlásnak. Már be is írtam a párom naptárjába az áprilisi börze időpontját, ő is nagyon várja, szeret vásárolni (ritka férfierény - szerintem).
Drukkoljatok, én is mindenkinek, különösen, aki alig várja a holnapot!

mimi12
Régóta internetezem, de persze ma sokkal-sokkal gyorsabb minden. Még lyukkártyás géppel is dolgoztam - mondhatom, élmény volt... A passziánszos korszak azért nekem is megvolt :wink:

Ebéd:
holnap túrógombiban gondolkozom, jó receptet kaptam a sógornőmtől, mert nála mindig remek, az enyém viszont mindig túl lágy, azt fogom kipróbálni. Javasolta, hogy az édes fehér Activiát vegyem hozzá, mert az könnyebb - eddig azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik...

Kép
goldplast

Tündi!
0,7 0-8-tól 2,5 ig jó azt hiszem.A tied a lehető legideálisabb :wink:

mimi12

Sziasztok!

Már rég voltam, de most is csak egy kis időre jöttem.
Ma műtik apát, van egy nagyobbacska zsírcsomó a hátában, azt kell eltávolítani. Drukkoljatok du. 3 órától!

Remélem mindenki jól van!?
Látom két új taggal is bővűltünk, Üdv nektek!

Kandinak igaza van, én is Femibion-t szedek és most akciós volt a Gyöngy Patikák renszerben vettem is 1 dobozzal. Csak arra nem árt odafigyelni hogy álltalában azokat a gyógyszereket szokták akciózni amiknek nemsokára lejár a szavatossága.

Meg az is volt a problémánk hogy a Femibion-nak nincs OGYI engedéje és nem lehet egészségpénztáros kártyával megvásárolni.
Mármint egyes helyeken, velünk most rendesek voltak ráírták egy másik magzatvédő vitaminra és így megtudtuk venni a kártyával.

Ebéd:(ovis) zöldségleves, kelkáposztafőzelék+fasírt

Puszi mindenkinek! Holnap jövök.
Vendég

hello csajok!

Mimi, köszi, egész megnyugtató... :D

magzatmozgás: nálam sem annyira intenzív még, talán, mert mellső fali, ugyhogy Tündi :lol: , szerintem nyugi!!!

Vitaminok: én az elejétől Gravidát szedek, de a vasam kevés a labor alapján, úhgoy két hete ki kell egészíteni Krauter Blut-tal (asszem így írják), ami cirka 2700Ft... :roll: De állítólag jó, és felszívódik hamar. Csak az a bajom tőle --szerintem tőle--- hogy székrekedést okoz. Eddig semmi bajom nem volt, de mióta szedem, szenvedek. Vagy lehet, hogy ez a terhesség előrehaladtával rosszabb?? Hiába nyomatok gyümit, iszom sok folyadékot, akkor is... :roll:

Piroska :lol: Tényleg régen voltál!!! Végre vagy!!! :lol: NÁlad van erős rúgkapálás odabent???

MOst olvasom ezt a hülyeséget itt a babaneten, hogy az anyatej nem egészséges...Ezt a baromságot!!! :evil:

madaran

Sziasztok!

Megjöttünk! Se dvd felvétel se fotót nem kaphattunk mert állitolag az igazgatóság megtiltotta! Na ezt nem értettem! De látnotok kellett volna apát! Ugy ráragadt a monitorra, hogy azt hittem le kell szedjem sőt inkább vakarnom a szemeit a monitorrol!
Csak rossz hireim vannak!
SE nem mutatta meg a kis lábaközét, de ezt még mondhatjuk jó hirnek is! De kevés a magzatvíz! Ettől kicsit kiakadtam! Aszonta a doki, hogy lehet pont most vált a szervezet és épp üritett az ujratöltéshez ezért 3 hét mulva kontroll! Öszinte leszek félek! És mi van, ha nem azért kevés?? Nem tudom van e erre valami orvosság valami csodabogyó! Vagy valami kuruzslás! Majd minjá utánanézek tehetek e valamit az ügy érdekében!!! Ja és, hogy ne legyen fenékig tejfel az élet az én kis manom 1 héttel fiatalabbnak látszik a kicsisége miatt! De ez nem gond ez nem is érdekel! Én is kicsinek meg az apja is kicsinek született! Szal ez nem is izgat!!!!
Méretei:
BPD:38mm
FL:22mm
AC:120mm
A placenta a hátsó falon tapad! Ez ugye jó?? Nem?? Na ezt nem tom!!! Ja és a vonalzomat is átírhatom agusztus 19-re mert ez a doki is azt mondta mint a védőnő csak azt nem tudom, hogy az a köcsög doki most nem tud számolni?? Mert ugye akivel volt a gubanc az 24.-ét mondta! Nem értem ezt! Na mindegy majd csinálok uj vonalzit! Azaz csak uj dátumot!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika :lol:
szerintem ezek annyira nem rossz hírek! ha a méretei normálisak, akkor tök mindegy! PErsze nem vagyok orvos, meg vannak itt tapasztaltak, de amikor baj van, azt elég konkrétan mondják, azt ismerem jól, ÚGyhogy szerinem ne aggódj!
De mondjuk ilyet még nem hallottam, hogy most vált a magzatvíz :shock:
:wink: anna

madaran

Sziasztok!

Kata: gratulálok a kislányhoz :lol:

Anetto, tudsz frissíteni a táblán? Már biztosan javult a fiú/lány arány :)

Ági: én is Femibiont szedek állítólag ez a legújabb generációs szupervitamin... Hát igen az ára is az, én is hanyattvágódtam a patikában, mikor 1 havi adagot közel 6 000 Ft-ért adtak :evil: Alapjában én is egészségesen táplálkozom, gyümölcs, meg zöldség, halak, tejtermékek, úgyhogy én sem szedem minden nap. Viszont én nagyon furcsának találtam, hogy ilyen-olyan szupervitaminnak írják le és nincs benne egy gramm magnézium és kálcium sem... Ezektől a zsíroktól meg tartok egy kicsit, úgyhogy a párommal megegyeztünk, hogy egy héten elég 3-4 alkalommal szedni. Szerencsére a vérképemmel nekem sem volt gond.

Madaran: én is olvastam az anyatejes cikket, én is nagyon felháborodtam :evil: Oké, hogy az anyatejben is vannak mérgező anyagok (mert teljesen azért nem lehet elkerülni a szennyezéseket, bármennyire is figyelsz rá), de azért ennél jobb alternatívát még mindig nem tudnk felkínálni. Úgyhogy elmehetnek a dán kutatók oda ahová gondolják...

Nócika: szerintem a magzatvíz miatt ne aggódj egyelőre. Próbálj többet inni, kevesebb vízhajtó ételt enni, hátha magától rendeződik a dolog!

Egy általános kérdés: nektek milyen a vérnyomásotok? Én eddig se voltam egy magas vérnyomású ember, de a terhességem eleje óta a béka popsija alatt van. Tegnap is 105/58 volt, ami nekem már-már ijesztő. Ezzel együtt néha-néha szédülgetek, néha olyan álmosság fog el, hogy attól félek a munkahelyemen, hogy beesem a monitorba :lol: . Kávét nem merek inni, inkább teázom helyette. Nektek van valami tippetek erre?

Bea

Kép

Kép
dbea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?