Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eve nagyon édes a Kisfiad!

Banyoszka a te Bébid is tündéri, és én is kislányra tippelek.

Remélem mindenki jól van ma. Én nem igazán mondhatom el magamról. Már napok óta derékfájással küszködök. Már feküdni sem jó :( . Ja és teljesen kész vagyok hogy itthon kell lennem. (szigorú pihenésre vagyok ítélve) Hiányzik a meló... Na de ez van.

További szép napot mindenkinek!

Éva

KépKép
begane

Nincs pelenkázó.... :(

Nem hozta el Apa, voltak rejtett hibái, amikről nem esett szó. Remélem, nem zárnak ki a Teszveszről... :shock:

Kép
cincibabus

Cincibabus, nagyon sajnálom. Nem zárnak ki a teszveszről, csak valószínűleg kapsz egy negatív értékelést. De ugyan ezt viszonozni is tudod, és le tudod írni, hogy a rejtett hibákról (pl.) nem esett szó.

Jelentem, készen vagyunk a festéssel! :) Nagyon jól néz ki. Holnap padlószőnyeg, és mehet vissza az ágy. Ma éjjel alszunk utoljára a földön (matracon) a nappaliban. Azért ez is jó volt. A régi szép időkre emlékeztetett, mikor még anyuéknál laktunk 1 szobában, valahogy még közelebb voltunk egymáshoz!
De mondjuk annak örülök, hogy nem kell majd osonnom reggelenként, hiszen Viktor jóval később kel, mint én.

Úgy látom (olvasom), hogy akkor a pelus témában nincs jó megoldás - talán a legjobb, hogy veszek mindegyikből 1 csomaggal, és kipróbálom őket!

Áron ma nagyon aktív. Hajnali 4.40-kor keltett, és 1 órán keresztül nem tudtam visszaaludni, annyit mozgolódott. Mikor leállt, addigra szinte kelnem is kellett! Egész nap mocorgott, ezek után is! :)

Megyek takarítgatok egy kicsit, de ma még jövök!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat Ékes nevében,per/pillanat lényegesen jobban van,bár lehet,hogy ez csak a szigorú diéta hatása.Ma este megyünk a doktornéninkhez,megmondja,hogyan tovább.Tegnap ünnepeltük a névnapját,(CSillagot,mert Ékes nap nincs :( )elvittük a Tropicáriumba,ami iszonyat tetszett Neki,végig tapsikolta-rohangálta az egészet,közben HAL!CÁPA!BÉKA!RÁK!Nézzétek!stb.kiáltozással,ugyhogy mi is iszonyat jól szórakoztunk Apával,nagyon édes volt.

Anuk!Voltunk Ékessel ügyeleten,a Hein Pál kórházban,de se a vírusvizsgálat,se az UH nem járt eredménnyel.Nagyon aranyos a hazahozós ruhátok!

Jókat nevettem,ki mit írt a hálóing vs. pizsi témában,meg hogy hogy szeretne kinézni a kórházban. :lol:
Hát,én most vettem két pizsit is,de viszek hálóinget is(amiket Ékes születésekor vettem,de utána be is hajítottam a szekrény mélyére..).Hálóing muszáj,egyrészt a szülésnél,másrészt engem du.1-kor császároztak és este 6-kor már kivánszorogtam zuhanyozni és hajat mosni,mert nem tud szerintem az ember lánya olyan szarul lenni,hogy ne zavarja,hogy egész nap izzadt vajúdás közben stb.Igaz,lehajolni még nem nagyon tudtam,de az Anyukám segített a bugyimat felhúzni... :oops:
És igen,NOÉMI!Nekem is utána az volt következő,hogy beállítottam a hajam(tüsi,rövid hajam van) és megkértem Anyut,hozza be a tust és a szempillaspirált,mert egyébként olyan szarul néztem ki,hogy nem tudtam sírjak v. nevessek...Így se javult sokat a dolog,de hát az érzésem jobb volt... :lol:
Ja,és a katéter nem volt gáz,bár én is rosszul lettem,mikor szembesültem vele.Csak ugye a kivételt érzed,(műtét után 1-2 órával kivették)de egy kis csípős érzés és kész...
A császáros seb nekem csak első nap fájt nagyon,második nap nem olyan rossz.Viszont nekem az 5.nap begyulladt,na az nagyon-nagyon rossz volt.Minden nap menni kellett tisztításra,nincs érzéstelenítő...nem részletezem...
Viszont nekem nem szóltak a műtétnél a körömlakkért,a műkörmöt viszont én eleve nem tartanám jó ötletnek egy pici babánál...
Ékszereket nem kellett levennem,csak a nyelvpiersinget vetették ki.Erről a tetkó-dologról meg még nem is hallottam!A doki,aki szúrta a gerincemet,megkérdezte mit jelent,ami a hátamon van,mert látta,hogy Ati karján ugyan az van.De én nem tudtam válaszolni,mert nem voltam csevegős kedvemben... :lol:

Este még jövök,csak indulok Ékessel a dokihoz mindjárt...

Kép

Kép
ékes+tesó

Sziasztok!
Gondoltam életjelet adok magamról... :D

Igyekeztem visszaolvasni, nem volt egyszerű.

Heni, örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Legközelebb már babával mentek?

ÉkesAnyu, örülök, hogy jobban van a lányzó.

Én is úgy tervezem, hogy májusban elmegyek még a fodrászhoz, a szempilláimat is befestetem, otthon meg elintézem a gyantázást és le van tudva. Szeretném, ha a fiam egy -viszonylag- jó nőt látna meg életében először :D

Felújítással haladgatunk. Talán hétvégére készen leszünk mindennel. Már a takarítást várom nagyon. Ha minden kész, akkor végre elkezdjük mi is a vásárolgatást a szülésre és a gyereknek. Még szerencse, hogy sokmindent kapunk, különben nem tudom, hogy vennénk meg mindent önerőből.

Egyébként jól vagyunk. Fiúcska nagyon aktív. Jövőhéttől elkezdem látogatni hetente a szülésfelkészítőt.

Bocs, hogy nem reagáltam mindenkinek, de mindjárt lejár a munkaidőm.

pusszantás

KépKép
süni76

Hello csajok!

Megjöttem az UH-ról, minden rendben van a kisfiammal, a múlt héten elmérték az sztk-ban. Minden csontját lemérték, még az alkar-, és lábszárcsontokat is, és mindegyik akkora, amekkorának lennie kell. És nem nagy a feje, pont jó. Soha többé nem megyek az sztk-ba, az tuti.

Manó
kedves, mi a baj? Mitől van rossz kedved? Grétát visszakaptad már? Azt tudod, hogy a kukit lefelé kell hajtogatni, különben mindent összepisil? És hogy nagyon jól tudják magukat szembe-szájba pisilni a kicsomagolásnál? Ahogy kibontod, a hidegtől rögtön pisilnek, és arra megy, amerre éppen lóg a kuki. Mindig teszek oda egy textilpelust, gyorsan beborítom a kukacot, így nem kell annyit öltöztetni. Vagy mégis. Szívesen várnék tőled lányos pelenkázási taktikákat, de majd talán a következőnél.

Cinci,
kellemetlen lehetett a pelenkázós affér. Fura emberek vannak.

Ékesnek gyógyulást!

Begane, te is gyógyulj meg!

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Megjöttem angiológiáról: egy élmény volt. És fájt! A belső combomat nyomták ezerrel az UH fejjel fel- le mozgatva. Hát a kislányom sem kultiválta- felébredt és dörömbölt. A doki hamar végzett velem, sietett mint állat, de a lényeg kiderült: nincs trombózis.

Amadea: nem lehetett semmi a kitolós élményed! Én tuti ott ájultam volna el, ha a csajok még üvöltenek is, elég volt látni a szenvedésüket…! :shock:
És azt a falapocskát felfúrod, vagy másképp rögzítitek a falra? Csak azért kérdezem, mert a múltkor amiket feltettem a babanetre (narancssárga keretű állatos- szalvétatechnika), Adél ágya fölé szánom, de párom nem akarja, hogy felfúrjuk őket, csak akkor nem tudom hogy gondolta.

Kismanó: remélem csak az időjárás miatt van rossz kedved!!

Cinci: képzeld, a mi pelenkázónk is hasonló (ugyanilyen fenyőszínű), csak nincs a szekrényke fölött fiók, de ugyanennyibe került. :)
Jajj, most olvastam, hogy nem jött össze… Szerintem emiatt tuti nem zárnak ki! Minősítést írsz az illetőről, hogy nem írta meg a rejtett hibákat- ergo félretájékoztatott!
Egyébként mi az AstiKids- ben vettük (Soroksári út), de mi vittük el ma az utolsó fenyő színűt. Lehet, ha megkérdezed őket telefonon (Regina pelenkázó, tel: 06 1 476-5088), lehet hogy tudnak rendelni. Cseresznye színűben még van.

Noémi: végül milyen színű is lett Áron szobája?
Nem tudom mi van mostanában, de Adél is rettenetesen aktív. Azért is ijedtem meg annyira tegnap a rosszullét mellett, mert ennyire még soha, de soha nem mozgolódott. Nagyon durván hullámzott a hasam…

Ékesanyu: örülök, hogy jól van már a kiscsaj!!

Kép
tökmag79

Benta: igen, igen....kuki lefele hajt, kicsomagoláskor vigyáz...elmélet müx nálam, van keresztfiam, anno unokatesóimat is sokat csomiztam. de naponta, rutinból, közben ezer másfele figyelni.....

lányoknál semmi extra, max a törlési irány, de azt már magadból kiindulva tudod ám.

rosszkedv oka? elsőszülöttem kezelhetetlensége. s nehogy piti dolgokra gondoljatok, ugye járunk cihomókushoz is. 3 fecske sem hoz tavaszt, nem ezzel van a bajom. hanem azzal, hogy ma hozzámütött. ezt nem bírom feldolgozni. pechére nehezíti a dolgát, hogy egyenesen úgy csapott hozzám, hogy a pocakom érte, tehát az öccsét is bántalmazta.
na mind1, én keresztem, viselem, csak cudarul nem bírom feldolgozni

Kép
kissmanó

Húha, nem is hangzik olyan egyszerűen ez a fiúpelenkázás. Benta, ezen a pelenkázási útmutatón nem győzök nevetni, kukac ide, oda, nagyon vicces, ahogy írod, bár gondolom, mikor már ezredjére csinálod... :? Azt is hallottam, hoyg a pici fiúknak mindig áll a kukijuk, ez igaz? Mert akkor tényleg egyfajta szökőkúttal állunk szemben...

Amadea, Te írtad, hogy éjszakára papírpellust, nappalra textilpellust akarsz kipróbálni. Miért? én, nagy naívan, azt gondoltam, hogy itthoni játszáshoz, alváshoz veszek is ilyen gumibugyis textilpelenkát, de ha kimozdulunk, akkor egyszerűbb az eldobható...vagy nem?
preta

Tökmag, hogy merült fel a trombózis-gyanú?

Manó, ez elég gáz, mármint a nagylányod. 8 éves, ugye? Kemény dió lehet, nem csoda, ha kiborít. Nevelési tanácsadó nincs felétek? Több anya-lánya kettesben csajos program nem segítene? Sajnálom :( Remélem megtaláljátok a megoldást.

Kép
benta

Tökmag sajnálom a cukor eredményt. De már tényleg durván két hónap van vissza. Diétázol, és meglátod el is felejted, ha kezedben lesz Adél. Tudom nehéz, de én már a kezdetektől csinálom, és persze hogy mindent megteszünk a babáinkért.

Cincibabus kár, hogy nem sikerült megvenni a pelenkázót. Szvsz adj semlegest, és indokold miért nem vetted meg. Hisz hibákról nem volt szó! Viszont a negára számíts, mert csak úgy kapja vissza a jutalékot. A legjobb lenne, ha először Ő értékelne, aztán mehet a bosszúnega akár.

Erika örülök, hogy Ékes már jobban van. El tudom képzelni a Tropikárium mennyire tetszhetett neki :D Bevallom kb hasonló módon viselkedtem anno én is :oops: bár kicsit halkabban örültem. Rájasimogató! Jaj az nagy élmény, könyékik benn turkáltunk, a kis gazfickók meg mindig épp csak hagyták magukat :D
Este gyere, hogy mi volt a dokinál!

Felújítósok nagyon belehúztatok :) Tényleg mindennel végeztek hamar. Honnan van ennyi energiátok?

Köszi a légzésfigyelős tájékoztatást. Körülnézek helyi eü szakboltokban, meg gyógyszertárakban. Még ezt-azt be kellene szerezni nekem meg a babucinak, nem halogathatom már sokáig.

Babamozgás: Hát úgy tűnik Emmát jobban megviselte a betegség, mint gondoltam. Azóta bár nagyjából visszaállt a napirendje, de valahogy nem olyan mozgékony. Annyira tudott ütni-rúgni néha nagyon fájt, a babahallgatót egyenesen gyűlölte, most meg csak megpöcköli. Semmi kinyomódás, semmi deformálódás, simán gömbölyű vagyok mint egy strandlabda. Gyengén mocorog, néha megcsikiz, de ennyi. Dokim szerint viszont majd be fog indulni.

Megnéztem a youtube-n pár szülős és császáros videjót. Hát amire számítottam, de isten bizony én pityeregtem, ahogy megláttam azokat a maszatos véres vörösfejű kis ordítós babákat. :) Gyönyörűek, és tuti bőgni fogok mint a szamár, ha Emma lesz soron. Akkor is bőgtem, amikor meghallottam az első szívhangot :) Húú ezek a hormonok.
Vendég

Tökmag, már az előbb is akartam írni a cukorról: szóval kitartás kell a diétához az biztos. De az ikres barátnőmnek a szülés utáni napon már tökéletes volt! Sőt! Alacsony is! :)
Szóval tényleg 2 hónap és túl vagy az egészen. És ami a jó, hogy plusz súly nem fog felszökni, illetve maximum víz, ami szülés után távozik is! Látod! Ebben is van jó dolog! :)

Áron szobája végül krém színű lett. Vettem tapétát a hálóba, annak az alapját kapta a szoba többi része.
Már alig várom, hogy végleg elkészüljünk, de míg minden készen lesz - beleértve a pelenkázót is, kb. 2 hét.
Ha a háló készen van, küldök első körben fotót! :)

Megyek folytatom a takarítást! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hahó Lányok!

Tökmag, köszi a tippet, megnézem az Astikids-nél a pelenkázót.

Hmmm, lehet, hogy nagyon naiv voltam, pozitív véleményezést írtam az eladóról, hozzátéve, hogy "félre kommunikálás miatt" nem jött létra az adás-vétel. Ugyanakkor amit írsz Anuk, hogy csak akkor kapja vissza a jutalékot, ha negatívat ír rólam, biztosan arra fogja ösztönözni. Vaterán már több dolgot vásároltam, Teszveszen ez volt az első próbálkozás, asszem egyetlen negatív véleménnyel nem leszek túl népszerű, pedig én tényleg rendes vagyok! :oops: :lol:

Anuk, asszem én is videózom egy kicsit ma is a youtube-on!

Kissmanó! Biztosan nagyon nehéz feldolgozni Nagylányod tettét. ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy Te megtalálod a módját annak, hogy megértesd vele, hogy a legcsúnyább dolgot követte el ellenetek. Biztosan bánja már, vagy hamarosan bánni fogja, hisz nem hinném, hogy komolyan fájdalmat akart okozni Nektek, "csak"nem tudta kezelni az indulatait. Remélem, hamarosan helyre áll a lelki béke.

Puszi

Kép
cincibabus

Erika, jó kis vagány csaj lehetsz! :):)

nyelvpiercing, tüsi haj, tetkó! :)

Kismanó, kitartás! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Már haza is értünk Ékessel.25(!)-en voltak előttünk!!!Úgyhogy a dokinéni kiüzent,hogyha Ékes rosszul,akkor ne várjunk.Reggel 8-ra vigyem be a kakamintáit,addigra megírja a beutalót.Végülis úgyis csak akkor tud ő is okosat mondani,ha meg lesz az eredmény...szóval megint nem lettem okosabb! :evil:

Benta!Örülök,hogy minden rendben a fiacskáddal,sajnálom,hogy így rádijesztettek feleslegesen!

Tökmag!Gondolom,hogy nem volt kellemes élmény,de örülök,hogy Nálad is minden rendben!

Kissmanó!Nem irigyellek...Nem lehet egyszerű az Elsőszülötted.Apa se tud rá hatni?El nem tudom képzelni,mihez kezdenék hasonló helyzetben!Mi váltja ki belőle ezt a viselkedést?

Anuk!Szerintem ezek nem csak a hormonok...Nyugodj meg,ez most már így lesz. :lol: Emma születése után majd jön:
-hogy néz Anyára!
-rámmosolygott!!
-megölelt!
-olyan édesen mondja,hogy anyuci...stb.stb.stb.
És ezeken mind lehet pityeregni,de nem baj,mert oooolyan jó!!! :lol:

Kép

Kép
ékes+tesó

Noémi!A szülésen és utána a kórházban minden voltam,csak vagány nem... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ékes+tesó

Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket!
Asszem banyusz írta:találgatni lehet mi lesz
-én azt mondom ha takargatja magát akkor kisfiú! :D
25 hetesen ekkora pocim volt:
Kép

Anuk: igen dugdossa a kezét a szájába :P

Kép
eve3htv

ááááá, apjuk durrdefektet kapott. alig haladt el Triest-től, de már Szlovéniában van. süket szlovákok meg délután 5-kor bezártak, idegen nyelvet sem tudnak, kész kánaán reggel 8-ig ott ücsörögni.
ráadásul szerszámkészlet van nála, csak épp valószínű utoljára levegős rendszerrel volt meghúzva a keréknél a csavar, apjuk sem bír el vele (nagy szó, tavaly Horvátországban szétcseszte a Nissan kerekénél a menetet, akkor mondták ez kb. száz emberből egy ha elő bírja adni.....nem hiába öntőmérnük meg sportoló is volt a lelkem).
így ugrik, hogy max szerda hajnalra hazaér.

amúgy sincs rózsás kedvem, ma közjegyzőhöz 2x kellett menni, először nem volt nekik elég a mittoménmilyen papír.
a nődokimhoz is 2x mentem a labor eredményeimmel, először az épületbe se bírtam bejutni, folytak ki az emberek az ajtón. másodszor pedig kiderült, hogy ma a leletek kielemzését fél órával korábban kezdte, de annyival korábban el is megy, szal már nem volt miért várakozni. uff.
a telefonom még mindig nem jött meg, állítólag ma küldték vissza a fővárosból. holnap, de inkább holnapután kapom meg.
holnapután :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: tiszta szerencse csak 180 km-re vagyunk tőlük. mi lenne, ha 800 km-re küldenék? lejárna a szavatossága is....
ma vettem észre azon a papíron amivel igazolni tudom, hogy náluk van a telefonom: bár tavaly június 13-án van számlázva a telefonom, a szavatossági idő június 29-én kezdődött :shock: :shock: :shock: hát jobb lesz gyorsan elteljen ez a pár óra a mai napból, ez nem az én napom.
sőt, ha azt nézzük, hogy a hét indult ilyennek, akkor.....s apa péntek déltől vasárnap estig megint nem lesz.....na én máris szomorú

jó éjt nektek!

Kép
kissmanó

Tökmag!

Sajnálom, hogy magasabb lett sa cukrod! :( Pedig én tényleg azt hittem csak a tej a ludas...

Tényleg miért is volt ez a mai angibigyós vizsgálat? :shock: Kicsit lemaradtam asszem... :oops:

Képet kérünk az elválasztóról!! :wink:

Cincibabus!

Sajnálom, hogy nem jött össze a pelenkázó, idegesítő lehet, hogy nem a saját hibád, aztán még neked lesz negatív értékelésed. :evil: Nagyon jólelkű lehetsz, hogy te meg pozitívat adtál. Na én tuti nem adtam volna azt... Nem is értelek igazán... :shock:
Nekem meg megvan a vaterán az első pozitív értékelésem, hurrá!! :lol: És a szép fenyőszínű kiságyunk. (de asszem ezt már íram... :oops: )

Jó hogy írtátok az Álomvirág légzésfigyelőt, mert én azon is gondolkodtam. De akkor marad az Angel, mert az mindenkinek beválik.

Pelenka meg lutri ezek szerint, úgyhogy ahogy Noémi írja, mindegyikből egy csomag, aztán meglátjuk melyik válik be.

Begane!

Nekem meg a pihenés hiányzik! :lol: De ha itthon lennék én is megőrűllnék tuti. Kitartás! Derékfájásra akár hiszed akár nem, jó a hastánc, de ajánlják, hogy sokat tölts el négykézláb. (na persze, ezt nem tudom hogy gondolják... :lol: ) Alváshoz szopipárna? Sokaknak segít!

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Magdi: megcsináltam a lepényt, elég finom lett, én is chilisbabot készítettem hozzá, ha már nálad bevált... :lol:

Anuk: mi Babycontrollt kaptunk.

Babócák szépek!!

Dög fáradt vagyok, és még meg kell csinálnom egy dolgozatot, úgyhogy megyek is... :cry:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Benta, ezek szt jól szurkoltunk, nagyon örülök neki!! :):) Azért ez tényleg tök durva az SZTK-ban... :?
Tökmag a Te híreid azonban nem túl jók, de bízom benne, hogy be tudod tartani a diétát és nem lesz gond. Holnap végre megírom azt a privit, mert úgy látom, tényleg szükség lesz rá. Viszont ügyesen be lehet tartani, és Te nagyon is ügyes vagy!
Puszedli, remélem, a pocid már sokkal jobban van.
Anuk, Emmának is időre van szüksége, mire visszanyeri az erejét, de az a lényeg, hogy mostmár jól vagytok. Vigyázz Magadra és egyél sokat!
Kissmanó, nagyon sajnálom a férjedet. :( Nem lehet semmi durrdefekttel ücsörögni, gondolom, ő is nagyon ki van akadva. Derekad rendben van?
Süni, Noémi, és a felújítók, nagyon ügyesek vagytok!! Kitartás, már nincs sok hátra...
Magdi hova tűnt?
Tabati, nagyon is meg tudlak érteni. Ha az ember hozzá van szokva a munkához, ráadásul szívesen is csinálja, akkor nagyon tud unatkozni otthon. De azért ne vidd túlzásba és pihenj is. Bár úgyis fogod érezni, hogy mikor elég már a melóból, úgyhogy nem lesz semmi gond.
Volt ma itt a bnőm a kisfiával... kérdeztem tőle egy-két dolgot... amit elmondott, hogy a mellszívóból mindenképp érdemes beruházni egy elektromosra, mert ugyan jobban fájhat, mint a kézi, de sokkal hatékonyabb. Az orrszívóból a kézi vált be nekik, mert az elektromos nagyon durva volt és szegény Ármin hülyét kapott tőle... ráadásul azt mondja, hogy a Sterimar nagyon jól bevált Árminnál. A pelusokra azt mondta, hogy az első fiánál a Rossmannos Baby Dream-et használta, és egy időben a Dm-es Baby Love-ot is kipróbálta, a Rossmannos jobban tetszett neki, de most a Sparos jött be. Az újszülöttesből azt mondta, szinte mindegy.

Ne haragudjatok, lányok, mára nem írok többet, mert most mentek el a vendégeink az előbb és nagyon úgy érzem, hogy le kell feküdnöm... :( Jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Én eddig még csak mindenkitől azt hallottam, hogy a porszívós orrszívó a tuti. Nekünk olyanunk lesz, meg egy pumpás kézi ha épp úton vagyunk és akkor kell.

Kép
Kép
tabati

Ezt a mellszívó dolgot, egyre több helyről hallom. Az ikres barátnőm is újságolta, hogy már 40 ml-t tud lefejni etetésenként. (vegyétek figyelembe, hogy 36 hétre szült) Ő is azt mondja, nagyon jó, hogy megvette a drágább gépet!

Légzésfigyelőből mi is az Angelcare-t vesszük. Nekem a babycontroll nem annyira szimpatikus, a másiktól meg félek hogy leesik.
Anuk egészségpénztárra egyébként akkor lehet elszámolni, hogy orvosi segédeszköz, és a VTSZ száma 98-al kezdődik. (az angelcare, tuti, de biztos a többinél is megmondják)

Én is elteszem magam holnapra, mert ez a virrasztás kikészített. Remélem ma Áron hajnalban aludni fog! :)

Holnap doki! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Erika!
Jó, hogy jelentkeztél, remélem most már gyorsan elintéződik ez a széklet-mizéria és Ékes megkaphatja a megfelelő terápiát!!!

Anuk!
Én is szoktam bőgni a videókon és a szüléstörténeteken is :oops: :D

Preta!
Lehet, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam ezt a pelenkázás dolgot, de pont úgy gondolom, ahogy te írtad: napközben mosható textilpelus, éjszakára vagy ha viszem valahova, akkor eldobható pelenka.

Kissmanó!
Kitartást és sok erőt!!! De te vagy a z egyik legszuperebb anyuka, akit ismerek, biztos meg fogod találni a megoldást!!!!Lehet, csak több figyelmet szeretne....

Tökmag!
A képek alapját képző falapocskákra furatok 2 kis lyukat és szalaggal fogom felkötni egy-egy szegre.....
valahogy így:
Kép

Benta!
Szuper, hogy minden rendben van!!!

Cincibabus!
Sajnálom, hogy nem jött össze a komód, egyébként nekünk is ilyen van, szintén teszveszről....az értékelésedet pedig meg tudod változtatni, szemétség, hogy nem írta le a hibáit és még ő ad negatívat....még szerencse, hogy párod személyesen ment érte, nekünk futárszolgálat hozta, hát volt bennem egy kis félsz, hogy mit kapok....

Ma elpakolásztam a babacuccokat és kezembe akadt a mellszívóm és nem álltam meg, ki kellett próbálnom :oops: ...van ám szívóereje... :oops:

KépKép
amadea

Anuk: mi már megvettük a légzésfigyelőt- AngelCare bébiőr+légzésfigyelő, ajándék kukával. Elég jó áron sikerült, mármint ahhoz képest, hogy mennyibe kerül egyes üzletekben…

Kismanó: Benta is írta a nevelési tanácsadót, én is ezt tanácsolom: próbáljátok meg, hátha tudnak segíteni. Barátnőm is elvitte kisfiát, egész normálisak voltak.
Sajnálom, hogy pont a terhesség alatt ennyire kezelhetetlen a kiscsaj… Egyébként féltékenységről van szó?
Gáz hogy lerobbant férjed kocsija! Szegény biztos nagyon fáradt lesz, mire hazaér!
Kitartás Neked erre a hétre- ránk számíthatsz, majd tartjuk benned a lelket! :wink:

Benta, Tabati: negyedik hónaptól eléggé dagad a lábam és akkor merült fel, hogy talán trombózis, vagy legalábbis hajlam. Másfél- két hónappal ezelőtt bejelentkeztem angiológiára: mára kaptam időpontot. :) :roll:

Anuk: igazad van, már fél lábbal is kibírom ezt a két hónapot. Annyira durva ezt így kimondani, nem?? Pár hónappal ezelőtt még azt számoltuk, hogy most vagyunk két hónaposak, most vagyunk félidősek…. :)
Alig várom, hogy a kezemben legyen Adél baba!
Ja, hugomékkal leküldöm a body- t, légy szíves írd meg priviben mégegyszer a telszámot, mert véletlenül kitöröltem…

Noémi: azért én nem kiabálnám el azt a plusz súlyt… :?
Mizu a hétvégével, tudsz jönni jógázni, vagy melózol?
Milyenek az ikrek egyébként? Milyen Noémi baba? :)
Biztos nagyon szép lett Áron szobája, és el tudom képzelni mennyire várod a berendezést- kb., mint én! :)

Ékesanyu: akkor minek kellett ma bemennetek a rendelőbe…?

Heni: baráti vacsora volt nálatok?

Tabati: nekünk már megvan a porszívós orrszívó, mert nekem is ezt ajánlották a barátnőim. És még azt is mondták, hogyha mittomén nyaralunk és akkor fázik meg a kicsi, akkor sóoldatos orrcseppet kell adni neki, attól beindul az orrfolyás, nem kell feltétlenül leszívni (ha nincs rá lehetőség).

Kép
tökmag79

El akartam tenni magam mára, de nem bírom ki hogy ne reagáljak: Amadea, nagyon szép Nóri szobája!!
És én is kipróbáltam a mellszívót, mikor megvettük, érdekes érzés volt...! :)
Te elektromosat vettél?

Kép
tökmag79

Tökmag!

Igen láttam az orrszívót is a ládikádban! :wink: :lol:

Ez az időpontkérés meg vicc. Azóta már rég kiderült, hogy a cukor miatt vizesedsz, tulajdonképpen felesleges is volt elmenned nem? Ha trombózi lenne, az nem lett volna sürgős? 2 hónap....vicc.....

Kép
Kép
tabati

Tökmag!

Ez nem Nóri szobája :oops: :D , netről csórtam a képet, mert nagyon megtetszett a képek rögzítési módja....szegénykémnek még sehogy se áll a szobája :oops: , de ha minden igaz, holnap már lesz szép ajtója :wink:

Mellszívó: ez egy kis egyszerű, kézi, kórházba bevinni pont jó lesz, aztán ha lesz mit szívni, valószínűleg beruházok én is egy elektromosra...

KépKép
amadea

Sziasztok!

Magdi: a táblázatos kérdésedhez - kaptam egy levelet Kissmanótól, hogy jelentkezzek be vagy vár két hetet és kitöröl a táblázatból. Hát megelőztem... én kértem, hogy töröljön ki...
Picit olyan érzetem van, hogy ez a táblázat dolog egy státusz-szimbólum itt a fórumban. Olyan, mint a Szaknévsor: aki számit, benne van...
Vendég

Kedves Ivett!

Hadd keljek Kissmanó védelmére, remélem nem haragszol. De mikor eltűnik valaki a színről, és nem szól, elkezdünk aggódni, nem történt-e vele valami baj (sajnos ilyen is volt közöttünk) - szóval csak ezért...itt tényleg szeretettel fogad be mindenki, pedig pl. én is csak hébe-hóba tudok írni :oops: A beszólósdi nálunk itt amúgy se divat...
Szóval reméljük nincs benned harag - tudod, árt a picinek minden negatív érzés...
Minden jót!
preta

Amadea, lehet, hogy csórtad, de nagyon édes ez a szoba. Lehet én is ihletet merítek belőle...

Tökmag - már 9 kg-nál járok! Szóval nagyon köszönöm a bókot, de plusz az van! :(
Nagyon szeretnék menni jógázni, úgyhogy szerintem ráveszem magam! Csütörtökön 17.30-tól van - én csak arra tudnék menni, a többi munkaidőben van. Ez neked jó lenne?

Az ikrek köszönöm jól vannak. Ahogy írtam tegnap, már kapnak anyatejet is! Szegény barátnőm viszont nagyon kivan: 3 óránként etetés, ami azt jelenti, hogy előtte már egy órával sterilizál és fej - eddig még nem lehetett mellre tenni a piciket (talán a napokban Noémit). Szóval, a sterilizálás - mellszívás - etetés, a 3 órából 1,5-et elvisz neki reggel 5kor kezdi és este 9 kor van az utolsó. Mindennek a tetejében gyerekágyon van, ahol a többi anyuka babája éjjel is sír, szóval pihenés kizárt. Nem is nagyon hívjuk, mert szegénynek ahhoz sincs ereje, hogy beszéljen, és persze minden percet kihasznál a pihenésre...azért nekünk mennyivel könnyebb lesz 1 gyerekkel!

Ma megyek dokihoz! Kíváncsi vagyok Áron mekkora. Legutóbb volt 74 a bpd-je, ez kb. 2 hete volt!
Viszont, szerintem tuti, hogy kijött az aranyerem. Amennyire tudtam megnéztem tükörrel - dehát alig látom így is. Majd ma megkérem a dokit nézze meg! Befújtam First-tel...meglátjuk! Egyébként kezdek kételkedni, hogy ha már így is fáj a dolog, hogy fogok tudni szülés közben még nyomni is! :?

Ivett, egyetértek Petrával. A táblázatban semmi státuszszimbólum nincsen, hiszen bárki belekerülhet aki akar. Az elején azért találtuk ki, mert túl sok volt az info. Természetesen semmi sem kötelező! Azért én is örülök, hogy minden rendben veled! További szép babavásárt neked!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ajajj: látom ki lettek forgatva a gondolataim a táblával.
Aha....státusszimbólum.
Kérdem én: akkor miért van benne még Kata? Rég le is írhattuk, írhattam volna. Csak ugye róla Amadea tudósításával (meg egyszer a férje közreműködésével) tudtuk, hogy baj van, azért nem jön.
Aki pedig nem küld adatokat (és látható nem kötelező mindent megadni, én sem tettem), de néhanap ír, avagy üzen (s akkor hadd köszönjem meg nyílvánosan is Pusszedli kedves privijeit amiben Ácicáról tudósított...nem a privi része az érdekes, hanem maga a gesztus), azt tudomásom szerint nem piszkálta senki.
De tényleg, aki csak olvasó üzemmódban érzi jól magát, az nem gondolja, hogy picit is a magánéletünkbe lát be, ő pedig még arra sem tolja az orrát, hogy vele minden rendben, pocilakóval szintén?
áááá, nem ragozom, úgy is fölösleges.
és kössz lányok, hogy legalább úgy látjátok a dolgokat ahogy az valójában van.

Na, ez a hét nem az enyém. Ráadásul még csak kedd van. S abból is csak reggel. Ma a jobb vádlim görcsölt be reggel ébredéskor, majd azóta a jobb combomban érzem a görcs előjeleit. Nem felemelő érzés. Épp készítettem a lányoknak a tejet, mikor középsőm szobájából éktelen dörömbölést hallok, s utána kezd sírni. Rohanok befele, s hát az 5 fiókos szekrénykéje romokban hever a földön. Menten észrevettem, hogy a jobb szeme fölött, kissé jobbra hatalmasnak induló kékség lett, rángattam magam után a kölket (naná már azt hitte megtépázom, bár elsősorban nem ez volt a szándékom, megérdemelte volna, de nem tettem), gyorsban ki a konyhába, hideg vizes borogatás, majd rájöttem, hogy a fagyóban van valami kis tasak, amit a szőrtelenítő masinámhoz kaptam, hogy azzal hűsíteni a szőrtelenítendő felülelet megcibálás előtt, s azt nem használom, de eccer a fagyóban maradt, apa mikor leesett a létráról jó szolgálatot tett neki, hogy nem kellett fél percenkét cserélni a hideg borogatást, így visszatettem a zacsit, s mily jól tettem.
S ezekhez hozzá kell fűznöm, hogy a lány még egyszer (vagy 2 éve) ontotta meg eme szekrénykét, akkor a fiókokat lépcsőnek használta, s persze egy adott pillanatban dőlt az egész. Akkor rettenet megijedt, üvöltött ahogy a torkán kifér, hogy jajj-jajj-jajj, mit csináltam, tönkretettem a drága gyönyörű bútoromat. Hát akkor vért izzadtam míg visszaszereltem az egészet (a fiókok előlapjai lejárnak, valami profi gördülősínjei vannak, azoknak akkor nem lett bántódásuk). Akkor megígérte a jány, hogy soha többet nem bátja a szekrényeit. Nos ígéret ma reggelig tartott. Ellenben az egyik fiók sínje szépen összetört. Hurrá. Nem tudom agyilag hogy lehet tolerálni az ilyent.
Anyukám is hívott már vagy 1 órája, hogy az este a házuk előtt valahogy rosszul lépett, a lábfejével csinált valamit, s most nem tud ráállni, csak biceg. Ma be kellett volna menjen a városba, bank, temetés stb....erre persze nem tud. Hurré.
Kicsit sokkkkkkkkk ez az elmúlt 24 órára.
Ki akarok szállni ebből a körhintából, ez nem azt az élményt nyújtja ami egy kismaminak kell.
Ja, apa végül elintézte az este a defektet, ám érdekeseket mondott. Új gumit akart volna venni a teljesen trapává ment helyére, s közli vele az ürge, hogy áááá, az nem eccerű, meg kell rendelni, s lesz 1 hét múlva. Idegen nyelvet sem tudnak.....mi a kicsi fenéből húztak úgy el a szlovének? mit csinál jobban az az ország, hogy gazdaságilag élen járnak.

Na, lelőttem magam.

Kép
kissmanó

Jó reggelt Lányok :)

Borzalmas idő van, utálok esőben, elázva beérni a munkahelyre :)

Heni: Tegnap nem tudtam jönni, sok a munka, ezért tűntem el :( De azért próbálok visszaolvasni amennyire csak tudok!

Tökmag: sajnálom a cukor eredményt, de ahogy a többiek is írták, tényleg két hónap, és vége lesz!

Hűha, Ivett, nincs itt semmiféle státusz szimbólum, és csak azért kérdeztem rá, hogy nem tud-e valaki rólad valamit, mert aggódtam, hogy talán baj van,és azért kellett volna kivenni a táblázatból. De annak örülök, hogy semmi gond veletek!

Noémi: szegény barátnőd, nagyon nem lehet könnyű most neki! De gondolom nagyon édesek a kislányok, és előbb-utóbb, ha már otthon lesznek, és beáll a napirendjük, reméljük barátnőd is többet tud pihenni!

Tabati, a munkával valahogy én is úgy vagyok, ahogy Te :) Sokszor már nehezemre esik, és nap végére igazán kifáradok, de talán, ha otthon lennék, az sem lenne az igazi... Bár nemsokára mi is kezdjük a festést, nem csak a gyerekszobában, hanem szüleimnél is, úgyhogy nem fogok unatkozni azt hiszem :D

Amadea, valami tündéri a szoba, amiről tettél fel képet. Igazi kislányos, nagyon tetszik :)

Pelus: ahogy olvastam a hozzászólásokat, ez is olyan lesz, mint a legtöbb termék, mindenkinek más válik be :) A legjobb akkor addig próbálkozni, amíg meg nem találjuk az igazit :lol:

Légzésfigyelő: nekünk is Angelcare C300 van kukával, mint Nikiéknek :)

Megyek vissza dolgozni, ha lesz egy pici időm jövök még :)
magdii

Egy sok-pocis kép a taliról :)

Kép

(pár napig fent lesz, aztán leveszem, amiért elnézést kérek, de ha mindenki látta már, utána idegeneknek nem mutogatjuk a csupasz pocikat :D )
magdii

Kissmanó, a táblázatos dolgon nehogy felhúzd magad, nem érdemes! Sajnálom a kislányod és a komódot is! Jól összejöttek most a dolgok nálad :(
A vádli görcsölés nekem is megvolt reggel, arra ébredtem :( Ittam egy magnézium pezsgőtablettát, azóta egy picit jobb, de még én is érzem picit...
Na tényleg megyek dolgozni :(
magdii

Erika akkor le kell mondanom a szemkontúrról és a szempilla spirálról? :) Mert ugye ha annyit fogok pityeregni mindig el fog folyni. Azt hiszem utána kéne nézni mennyibe kerül a tartós smink :D

Jaj Manó sajnálom, tényleg nem a Te napod volt a tegnapi, de majd ma talán jobb lesz :) Kitartás!

Tabati én már nem is hastáncolok. Olyan hülyén éreztem magam :oops: Nagy hassal riszálni, ráadásul úgy érzem el is húz. Tök béna lettem, sehol az a kecsesség stb ami volt.

Itt esik az eső és nagyon fúj a szél :( Nem szeretem idő van. De hétvégére már jobbat mondanak. Jó is lesz.
Viszont nem biztos, hogy elmegyünk hosszú hétvégére „wellneszelni”:( Úgy vártam már. Eddig 2* halasztottuk el.(munka aztán betegség) Harmadszorra „tökön” fognak rúgni a szállodában, és elveszítjük „nyaralás” nélkül az üdülési csekkünk. :( Ugyebár Rod minden nap este nyolc körül jön haza, határidőse van, írtam már hogy én is csinálom neki itthon. Most meg kiderítette, hogy szombat munkanap, és lehet csak szombat délután utaznánk. Ja vasárnap délután meg vissza. Hát hülye vagyok én? :evil: Úgy volt, hogy péntek reggel megyünk! Nem is tudom dühös legyek, vagy csalódott.
Vendég

Magdi: hurrá, köszi.
Mosolyt csaltál a durci-dühös képemre ezzel a pocis fotóval.
Olyan tündéri!

Kép
kissmanó

Anuk: sajnálom, hogy ha mégsem jönne be a kiruccanás. Tudom, hogy mekkora feltöltődést jelentene neked. És mekkora csalódást, ha nem jön össze.
Csak tudom ám, s megértem, hogy ha Rodnak határidősei vannak, akkor a muszáj nagy úr.
Így vagyok én is, a jobbik, logikusan gondolkozó énem megértő, de a másik, az önző, az nagyon ki bír borulni az ilyen dolgokon.
Szerintem inkább csalódott legyél, az kissé nyugisabb.
Mondom én, aki ma miután jól lekiabáltam a középsőm fejét (ergó nem csalódott voltam amiért megszegte a régi ígéretét, hanem dühös amiért újból megcsinálta a borogatást), megmértem a vérnyómat, s 148 volt. Hehe....11 napja mióta megvettem, a boltban mértem eddig a legmagasabbat, akkor 127 volt.
Könnyű mondani, hogy ha magamra nem is gondolok, a bébinek sem jó ha magas a vérnyóm. (most kaptam egy döngöt belülről....asszem jóváírás volt)

Na, most kicsit reagáljak is az elmúlt témákra, eddig eléggé önző voltam:

Tökmag: cukrot sajnálom, de bízzunk abban, hogy utána minden a legnagyobb rendben lesz, s a hátralevő időt már bilin ülve is....

Amadea: olyan kis helyes ez a kép amit feltettél. Sajna nekem nincs már türelmem kreatívkodni. Első gyereknél még volt, másodiknál már nem csináltam, mert úgy is készültünk költözni, azóta meg....ááá, hagyjuk.

Magdi: lehet pezsgőtabi nálam is használna a görcsre, de nem bírom meginni a pezsgőtabit. Eccerűen nem csúszik le. Ha meg megpróbálom, akkor a múlt heti menü is visszajön. hú bakker, erről jut eszembe gyorsan el kell tűznöm a patikába, hogy ami homeós fog kelleni szülésig, szüléskor és utána azt ha ma nem tudom beszerezni, akkor apa Mo-on ma vegye meg. Mert már közelít Bp fele.

Tabati: hastánc....hahaha, nekem pocak nélkül sem megy. El sem bírom képzelni milyen látványt nyújtanék.

Anuk: papás-mamás...(tényleg tök jó a megfogalmazás). Nekem semmi igényem hozzá, sőőőőt. Apának lenne. Megpróbáltuk. Eccerűen akkora hatalmas a pocóm, hogy bejön a kérdés: átugorjanak, vagy megkerüljenek. Nagy dilemma....

Noémi: ikres anyuka sem lennék szívesen. Az első hónapot ha kibírta (állítólag), akkor már profi lesz. No de addig más alszik helyette. Várom ám az előtte-utána képeket én is.

Erika: tőled meg azt várom, hogy valahogyan sikerült fülön csípni Ékesnél a bajt okozó tényezőt. Onnan pedig legyen egy fél lépés, és huss probléma.

Heni: barátnődnél tuti volt alapos takonykórsága a gyereknek? Nem hiszem el, hogy egy alapos taknyosság után valaki nemet mond a porszívósra, s a kézire esküszik. Soha ilyent nem hallottam. Eddig az álltalános vélemény, hogy a kézire kár pénzt kiadni. Sterimart ismerem, használjuk is rendesen ha szükséges. Tehát nem ezen múlik. Irígykedtem ám a welnesses beszámolódkor. Meg nyeltem, hogy nekem szülésig asszem már csak a húsvéti lakókocsis kimozdulás marad.

Akik pocis, uh-s képeket tettetek (ne hari, már nem lapozok vissza): tök jók. Ujjszopós kép is aranyos.

Na akkor indulok is a patikába.

Kép
kissmanó

Anuk, Kissmanó!

A bába válaszolban volt benne a hastánc, nekem fájt a keresztcsontom arra írta. :wink:

Nagy a szám, mert én sem tudok hastáncolni, ellenben a latin az megy, nyomom is és tényleg csak az első időkben fájt a derekam, mert akkor 3 hónapig hanyagoltam a táncot. Utána újrakezdtem és el is múlt minden panaszom, én ahhoz kötöm. Ha nem megy akkor csináljatok csípő körzéseket óvatosan, hisz tornán is csinálunk ilyet labdán, biztos jót tesz.
Az meg hogy hogy néz ki... :lol: Hastáncot legalább magányodban csinálhatod, én társaságban táncolok. Tükörben látom, kicsit már furán néz ki, de még nem ciki szerintem... :roll: Akik meg megbámulnak, azok is csak azért, mert nem sokan járnak oda babásan táncolni. Volt aki meg is kérdezte, hogy hogy bírom? De én megyek mindig, így bírom.

Kép
Kép
tabati

Kismanó, kívánom hogy éld túl a hetet! :) Nincs jó tanácsom, egy ilyenen bárki felhúzta volna magát! Tényleg nem tesz jó a bébinek a magas vérnyomás, dehát anya vagy, egyszerűen nem lehet úgy tenni, mintha a többi gyerek nem létezne!
A hoemos listát rakd fel légyszi! Bár a szülés felkészítőn, amit a jógatanár tart, ad egy listát, de kíváncsi vagyok a Tiedre is - végtére is neked már van tapasztalatod! :)

Magdii, végül is az ikrek napirendje így elég jól beáll, mert 3 óránként esznek...minden rosszban van valami jó! :)

Megyek dolgozni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

na, nézegetem a homeós könyvem, s beleolvastam az aranyeres "fejezetbe".
van egy szer, ami állítólag a terhességi szoruláson is segít. ez a COLLINSONIA CANADENSIS 9CH, napi 2x5 golyó.
Noémi, asszem te panaszkodtál ismét a témában.
Ha esetleg más, akkor bocsesz, szita az agyam.

Kép
kissmanó

Noémi: visszagörgettem, s te panaszkodtál.
Lökj priviben egy emilcímet, beszkennelem az aranyeres irományokat (sok van), s majd próbálj okos lenni.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Ha nem bánjátok csatlakoznék én is hozzátok! A júliusi topikban vagyok tag! :D
Mindig elolvaslak benneteket az elejétől fogva,mivel úgy gondolom a július 1.i idöpontommal ,simán júniusban fogok szülni!
Vagyi szeretnék júniusban szülni! :lol: :lol: :lol:
És látom Tabati és Lorca is csatlakozott hozzátok!

Szép napot Mindenkinek!
20140328174041

Hű, olyan gyönyörű a pocis fotótok!!!! :lol: :lol:

Kissmanó, rád aztán rádjár a rúd, remélem, az egész heted nem lesz ilyen, ennyi is bőven sok volt. Még jó, h a gyereket nem kell kórházba vinni agyrázkódással vagy valami, de azért ez is elég hajmeresztő...

képzeljétek, tegnap volt a házunk kivitelezője (én pont intimtornán voltam, de Istvánnal beszélt), és sajnos szerinte május végéig nincs értelme belekezdeni, mert egy jó alapos tervet kell készíteni (ugye a fűtés miatt épületgépészet is kell), és emiatt nem lehetne mindent befejezni. :( :( Viszont novemberig megcsinálják az egészet, csakhát így az lesz a rossz, hogy egy hónapra vagy pár hétre a bébivel együtt kell kiköltöznünk- na ezt szerettük volna elkerülni, de ezek szerint máshogy már nem megy... Eléggé elkeserített ez...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Már látok rendesen, csak a szemhéjam még mindig fel van dagadva, de semmi elszíneződés. Cseppenteni, meg kenni kell 3 hétig.
Kényeztetésem megvolt egész hétvégén :) Kedvenc férjem nagyon kitett magáért. Vasárnap volt kicsit rossz, mert gyönyörűen sütött a nap, csak nagyon fújt a szél és kis családom elment bringázni én meg bentragadtam a lakásban, addig aludtam :( De kárpótlásul hoztak haza egy nagy tálca sütit. :) Nem vagyok már anélkül is elég nagy bálna :shock:

Kreszvizsga másodszor sem oké :oops: szóval lehet, alkalmatlanná nyílvánítom magam a feladatra. Tiszta ciki.

Ja, ezen a státuszszimbólumos-táblás megjegyzésen kicsit döbbentem. Manó, rá se ránts!!!!!!

Benta, nagyon tetszett a szülés utáni állapotról a jellemzésed :)
De bármennyire is durva dolgok vannak utána, idővel el lehet felejteni. Most én is visszagondoltam, és tényleg. Engem a császárból pl. a hasamból kilógó cső zavart a végén a zacskóval a legjobban. Azt gondoltam, h másoknak (szobatársak, akiknek nem volt ilyen, mert nem császárral szültek) ez tök undorító látvány és szó szerint dugdostam előlük, meg azt lestem, h mikor nincs senki a zuhanyzóban és akkor mentem, aztán az egyik csaj kiszúrta, h ez lehet a bajom és utána már mindenki mondta, h nehogy már ezzel foglalkozzak, ugyan nem zavar senkit a látvány.

Amúgy a szülés engem is egyre jobban foglalkoztat, nagyon sokat gondolok már rá.

Anuk, papásmamást csak akkor nem szabad játszani, ha nyitott a méhszáj vagy hüvelyi fertőzés van folyamatban. Különben nem árthat. Szerintem amíg igényeljük, addig érdemes az Apuciknak kihasználni, mert szülés után lesz ám böjt :D :oops:

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok Csajok!
Csak nálam van már pár napja ennyire lelassulva a Babanet? :twisted: :twisted:

Hát, megint alig győztem visszaolvasni... :) De nem baj ám, csak tuti, hogy vmit el fogok felejteni. :)
Kissmanó, fogalmam sincs, hányszor volt Ármin annyira beteg, hogy kellett volna neki orrszívó. Egyszer tuti, amikor talán 6-7 hetes várandós lehettem, mert akkor elkaptam tőle. Igazából csak azért írtam le, mit mondott a bnőm, mert neki ez a tapasztalata, persze nem mondom én, hogy mindenkinél ilyen... nyilván a gyakorló anyukáknak több tapasztalatuk van, mint nekem. :) Mindegy, majd meglátjuk, mi fog kelleni a bébinek. Derekad? Hát azért nem semmi ez az elmúlt 24 óra... sajnálom. :(

Amadea, ha így gondoltad a rögzítéseket Nóra szobájában, az nagyon hangulatos lesz. :) Ha tudnák ezek a gyerekek, hogy már hogy várjuk őket...

Magdi
, nagyon klassz a sokpocis kép. :) Nem győzöm mondani, hogy milyen szépek vagytok Csajok! :D:D:D

Ivett, jó volt hallani Rólad, azt meg pláne, hogy minden rendben van. Tudod, nálunk ez úgy működik itt, hogy ha már egyszer vki bejelentkezett hozzánk, azt gondoljuk, hogy azért tette, mert esetleg tájékozódni szeretne dolgokról, segítségre van szüksége, esetleg hasonló problémákkal küszködő kismamáknál keres megoldást. ( Ahogyan annak idején én is.) Viszont vagyunk annyira "figyelmesek", hogy szívünkön viseljük egymás sorsát akkor is, ha az illető esetleg nem tud túl gyakran jönni ide. Nem vájkálunk egymás életében, de szívesen segít ez a csapat mindenben, amiben tud. Ez a táblázat nem státusz-szimbólum, viszont tudjuk, hogy ki mikor milyen vizsgálatra megy, és megmondom őszintén, nekem kifejezetten jól esik, ha vki megkérdezi, hogy mi volt, esetleg mennyivel csináltak dolgokat másképp, mint egy másik helyen. Természetesen sosem követeltük senkitől, hogy számoljon be mindenről, nem kell mindent leírnod Magadról, csak annyit, amennyit Te gondolsz, de aggódtunk Érted. És hidd el, most mindenki örül, hogy jól vagytok. :)

Anuk, ne mérgelődj!! Elhiszem, hogy nem egyszerű ez a helyzet... a wellness pedig igazán Rád férne már... Én Rod helyében tuti elvinnélek. Nem vehet ki szabit aznapra?

Moncsy, Isten hozott köztünk! :):):)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Már megint lemaradtam, szokás szerint, de én már így maradok.
Visszaolvastam a tegnapot és a mai napot is.
Háát, Kismanó, én eddig azt hittem nekem van rossz hetem......, de le se merem írni,hogy csak nyűgös vagyok, két napja fejfájással kelek, és a szemem is fáj, alig tudok olvasni, folyik a könnyem, és még pizsiben vagyok. Tehát, semmi bajom.
Tegnap úgy látom többen is írtátok,hogy nem érzitek valami fényesen magatokat. Én is magamra ismertem. Úgy feszült a hasam egész nap, hiába a magnézium. Gondolom nőtt, vagy nem tom mi volt. Estére már jobb volt. Viszont mostanában sehogy se jó esténként, csak nyűglődök.
Van egy furcsa tünetem pár hete. Olyan fura érzés jön rám, és muszáj megmozdítani a lábam. Nem görcs, de nem tudom másként megfogalmazni, egyszerűen jön egy inger, és akkor meg kell emelni, elfordítani, vagy valami. Azelőtt ilyen még soha nem volt.
Pelenka témában nekem is van egy kérdésem. Van két méret: 2-4kg, és 3-5kg. Szerintetek van szükség a kisebb méretre? A két barátnőm közül az egyik azt mondja igen, a másik azt,hogy nem. Persze gondolom attól is függ, mekkora lesz a baba.Mi egyenlőre 3-5 kg-at vettünk, de van egy fél csomag a kisebből is.

Amadea, nagyon jó ötlet a kép felakasztásának módja. Nem is láttam még ilyet.

A felújítósoktól én is várom ám a képet!
És, ha már a képnél tartunk, nagyon jó a pocis kép. Érdekes,hogy ahány kismama, annyiféle pocak.

Megyek még pihizek egy kicsit, hátha jobb lesz utána.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat pro és kontra.

Csak pontositásként és egyben részemről legutolsó megjegyzésként a témához, különösképpen azért, mert senkit nem szeretnék bántani, viszont az álláspontomat szeretném megvédeni: Kissmanó abban a bizonyos üzenetben nem azt kérdezte, hogy mi a gond vagy hogy miért nem irok, hanem közölte, hogy ha nem jeletkezek be, két hét után kitöröl a táblázatból...

Egyébként azzal, ha itt bármit leirunk, óhatatlanul bepillantást engedünk bárkinek a magánéletünkbe. Én több ismerősömtől tudom, hogy olvasgatják a fórumokat, látják a feltett képeket regisztrálás nélkül...és nyilvánvalóan nem élnek vissza az információkkal...
Vendég

Sziasztok!

Noémi!
Drukkolok, hogy Áron szépen megmutassa magát. Ez az aranyér elég rosszul hangzik. Nekem is a First lett volna az első tippem, de a körömvirág és a feketenadálytőkrém(a tégelyes) is jó. reméljük gyorsan elmúlik!!!!
Én +8 kg-nál tartok...a dokim finoman meg is jegyezte, hogy 12-nél többet azért ne szedjek fel :? ...és sajna rajtam eléggé látszik is...

Táblázat: én abszolút nem érzem státuszszimbólumnak, szerintem pont, hogy nekünk könnyebbség, jobban nyomon követhető ki mikor hova megy....a hsz-ekből tuti nem tudnám észben tartani. Amúgy nem kötelező benne lenni, nincs is benne mindenki, de szerintem néha elvárható a fórumtagoktól egy-egy gyors bejelentkezés, hogy a többiek ne aggódjanak. Sajnos többször is előfordult, hogy nem alaptalanul aggódtunk valaki(k) eltűnése miatt. :(

Kissmanó!
Ez tényleg nem a te heted :( ....egyszer 5 éves korom táján én az egész szekrénysort rántottam magamra...csoda, hogy túléltem :shock:

Pocakfotó nagyon tündéri!!!! :D

Anuk!
Vízálló szempillaspirál? :wink:
Hastáncolgatni én is szoktam Sarah Brightman Harem c. CD-jére(ó kis lassú számok vannak rajta), nekem szokott segíteni és a kedvemet is pozitívan befolyásolja...de az órákra szeptember óta már nem járok le.....
Hátha sikerül másik időpontot egyeztetni a szállodával....rátok férne egy kis kikapcsolódás....

Moncsy!
Üdv itt! Édesek a lánykáid!!!

Tabati!
Tök jó, hogy bírod még a táncot!!!! :wink:

Mimmi!
Ne add fel a KRESZ-t!!!!

Zsu!
A 2-4 kg-os pelusból szerintem is elég max. 1 csomag...gyorsan kinövik...

Na, nálunk is elkezdődött az ajtócsere...zene füleimnek :D

KépKép
amadea

Lenne egy hordozókendős kérdésem: mi alapján kell kiválasztani a méretet?

KépKép
amadea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?