Sziasztok!
Köszönöm szépen a jókívánságokat Ékes nevében,per/pillanat lényegesen jobban van,bár lehet,hogy ez csak a szigorú diéta hatása.Ma este megyünk a doktornéninkhez,megmondja,hogyan tovább.Tegnap ünnepeltük a névnapját,(CSillagot,mert Ékes nap nincs
)elvittük a Tropicáriumba,ami iszonyat tetszett Neki,végig tapsikolta-rohangálta az egészet,közben HAL!CÁPA!BÉKA!RÁK!Nézzétek!stb.kiáltozással,ugyhogy mi is iszonyat jól szórakoztunk Apával,nagyon édes volt.
Anuk!Voltunk Ékessel ügyeleten,a Hein Pál kórházban,de se a vírusvizsgálat,se az UH nem járt eredménnyel.Nagyon aranyos a hazahozós ruhátok!
Jókat nevettem,ki mit írt a hálóing vs. pizsi témában,meg hogy hogy szeretne kinézni a kórházban.
Hát,én most vettem két pizsit is,de viszek hálóinget is(amiket Ékes születésekor vettem,de utána be is hajítottam a szekrény mélyére..).Hálóing muszáj,egyrészt a szülésnél,másrészt engem du.1-kor császároztak és este 6-kor már kivánszorogtam zuhanyozni és hajat mosni,mert nem tud szerintem az ember lánya olyan szarul lenni,hogy ne zavarja,hogy egész nap izzadt vajúdás közben stb.Igaz,lehajolni még nem nagyon tudtam,de az Anyukám segített a bugyimat felhúzni...
És igen,NOÉMI!Nekem is utána az volt következő,hogy beállítottam a hajam(tüsi,rövid hajam van) és megkértem Anyut,hozza be a tust és a szempillaspirált,mert egyébként olyan szarul néztem ki,hogy nem tudtam sírjak v. nevessek...Így se javult sokat a dolog,de hát az érzésem jobb volt...
Ja,és a katéter nem volt gáz,bár én is rosszul lettem,mikor szembesültem vele.Csak ugye a kivételt érzed,(műtét után 1-2 órával kivették)de egy kis csípős érzés és kész...
A császáros seb nekem csak első nap fájt nagyon,második nap nem olyan rossz.Viszont nekem az 5.nap begyulladt,na az nagyon-nagyon rossz volt.Minden nap menni kellett tisztításra,nincs érzéstelenítő...nem részletezem...
Viszont nekem nem szóltak a műtétnél a körömlakkért,a műkörmöt viszont én eleve nem tartanám jó ötletnek egy pici babánál...
Ékszereket nem kellett levennem,csak a nyelvpiersinget vetették ki.Erről a tetkó-dologról meg még nem is hallottam!A doki,aki szúrta a gerincemet,megkérdezte mit jelent,ami a hátamon van,mert látta,hogy Ati karján ugyan az van.De én nem tudtam válaszolni,mert nem voltam csevegős kedvemben...
Este még jövök,csak indulok Ékessel a dokihoz mindjárt...