Sziasztok!
Makkmarci! Ne keseredj, ez már azt jelenti, hogy lassan elérkezik az egy alvós időszak.
Nálunk is volt párszor visszaesés, mondjuk általában a kórházak miatt, mert ott hajnalban kirobbantották a jó népet az ágyból...
Nyafi! Nekünk van szivacs építőnk, a golyós tologatós szintén nagyon jó játék, és amelyiket Makkmarci említi, amelyik többoldalas kocka és mindegyik oldalon más-más aktiviti, az nagyon jó.
De van már famemóriánk és fa mesekockánk is. mondjuk a mesekocka kicsit még korai, viszont a memóriát szereti nézehetni, pakolgatni, az állatok hangját utánozni.
És ezek a fapuzzle játékok is jók és Gigi már biztos ügyesen pakolgatná őket! Ilyesmire gondolok:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=jatek&submenu=tarsasjatek&category=tarsasjatek&empty=1&productid=191712&pageno=1&whid=32
Más, egy kis offtopic talán, bár nem biztos, mert lehet, hogy valakit érint:
Van egy volt osztálytársam, aki pénzügyi tanácsadással foglalkozik, a Magyar Pénzügyi Közvetítőnél dolgozik. Szombaton találkoztunk vele, mert csibének szeretnénk valami megtakarítás félét elkezdeni. Hát nem gondoltam, hogy ilyen kiterjedt a tudása és a tapasztalata ezen a téren. Foglalkozik biztosításokkal, befektetésekkel, hitelekkel, nyugdíjakkal, megtakarításokkal, szóval mindenben tudott okosakat mondani, még páromat is megfőzte a tudásával, aki pedig szkeptikus és nagyon résen van az ilyen beszélgetéseknél, mert pénzügyi területen dolgozik. Szóval a lényeg, hogy akit bármi ilyen dolog érint, az írjon nekem privit és akkor szólok neki. Mi úgy mentünk el a találkozóra, hogy meghallgatni érdemes, veszíteni nem veszítünk. És úgy néz ki, tovább is fogunk lépni. Aki előbb utánanézne a cégnek, hogy mi mindennel foglalkoznak, akkor:
www.mpk.hu
Munkatársakat is várnak a cégnél, ha valakit ez a része érdekel.
No közvetítés befejezve, csak gondoltam, itt sok a gyerkőcös, akiket érinthet. Wink
És majd beszámolok, hogy mi mire jutottunk vele!
Képzeljétek! Pénteken voltam konditermezni, meg masszázson. Anyum feljött hétvégére, és végre tudtam egy kis időt szánni magamra!
Hát hadd, ne mondjam, mennyivel jobban érzem magam. Persze nem állok meg itt, mert szeretnék kicsit formába lendülni!
Dolli