Sziasztok!
Makkmarci! Ne keseredj, ez már azt jelenti, hogy lassan elérkezik az egy alvós időszak.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nálunk is volt párszor visszaesés, mondjuk általában a kórházak miatt, mert ott hajnalban kirobbantották a jó népet az ágyból...
Nyafi! Nekünk van szivacs építőnk, a golyós tologatós szintén nagyon jó játék, és amelyiket Makkmarci említi, amelyik többoldalas kocka és mindegyik oldalon más-más aktiviti, az nagyon jó.
De van már famemóriánk és fa mesekockánk is. mondjuk a mesekocka kicsit még korai, viszont a memóriát szereti nézehetni, pakolgatni, az állatok hangját utánozni.
És ezek a fapuzzle játékok is jók és Gigi már biztos ügyesen pakolgatná őket! Ilyesmire gondolok:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=jatek&submenu=tarsasjatek&category=tarsasjatek&empty=1&productid=191712&pageno=1&whid=32
Más, egy kis offtopic talán, bár nem biztos, mert lehet, hogy valakit érint:
Van egy volt osztálytársam, aki pénzügyi tanácsadással foglalkozik, a Magyar Pénzügyi Közvetítőnél dolgozik. Szombaton találkoztunk vele, mert csibének szeretnénk valami megtakarítás félét elkezdeni. Hát nem gondoltam, hogy ilyen kiterjedt a tudása és a tapasztalata ezen a téren. Foglalkozik biztosításokkal, befektetésekkel, hitelekkel, nyugdíjakkal, megtakarításokkal, szóval mindenben tudott okosakat mondani, még páromat is megfőzte a tudásával, aki pedig szkeptikus és nagyon résen van az ilyen beszélgetéseknél, mert pénzügyi területen dolgozik. Szóval a lényeg, hogy akit bármi ilyen dolog érint, az írjon nekem privit és akkor szólok neki. Mi úgy mentünk el a találkozóra, hogy meghallgatni érdemes, veszíteni nem veszítünk. És úgy néz ki, tovább is fogunk lépni. Aki előbb utánanézne a cégnek, hogy mi mindennel foglalkoznak, akkor:
www.mpk.hu
Munkatársakat is várnak a cégnél, ha valakit ez a része érdekel.
No közvetítés befejezve, csak gondoltam, itt sok a gyerkőcös, akiket érinthet. Wink
És majd beszámolok, hogy mi mire jutottunk vele!
Képzeljétek! Pénteken voltam konditermezni, meg masszázson. Anyum feljött hétvégére, és végre tudtam egy kis időt szánni magamra!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hát hadd, ne mondjam, mennyivel jobban érzem magam. Persze nem állok meg itt, mert szeretnék kicsit formába lendülni!
Dolli