Sziasztok!
Tényleg micsoda termés!!!
Nem is tudom kivel kezdjem... meg kit fogok kifelejteni.
Betegeskedőknek jobbulást!!! Mi talán alakulunk- én is betaknyultam, de talán ma kitakarítottam magamból.
Dá már nem taknyos, nem köhög-remélem nem azért mert szokás szerint továbbment a füle felé.
Nikica elég taknyos, de éjjel már nem fuldoklott. Találtunk anyunál egy porszavót, amibe belemegy az orrszívónk, le is nyúltuk, így azzal rásegítek a tisztulásra.
Kata, Edit
Dávidnak is mindig éjjel fájt a füle, sőt, nem is elalváskor, hanem az éjszaka közepén ébredt mindig sírva. Én szoktam Cataflam cseppet is adni neki, annyi csepp ahány kiló. És melegítem a fülét-eddig melegítőpárna és vékony sapi volt ami odafogta, de Karácsony előtt beruháztam egy fülmelegítős-sapira-szerencsére azóta nem volt rá szükség.
Ja, és nekünk is mindig azt mondták rá, h kisugárzó fájdalom, nem a füle fáj-aztán csak kiderült, h tiszta trutyi volt a füle ezer éve.
És neki se lehetett szívni az orrából sose- úh legyetek résen az ilyen típusú gyerekeknél-valahova megy az a takony...
Egyébként ez nekem se fér a fejembe-hogy van ez a fájdalommal a gyerekeknél. Niki még mindig mondja éjjel h fáj a hasa, kéri a melegítőpárnát-nappal meg tök jól van.
Edit
Én már meghaltam volna a helyedben. Valami szuper nő lehetsz (és vagy is
) az tuti.
Remélem legalább a Kolpingra már rendben lesztek teljesen és úgy is maradtok!
Nettke
Nagyon jól hangzik ez az úszás-Nikinek is nagyon bejönne. Orlando-ban kinézett magának egy vízi vidámparkot és a legnagyobb csúszdákra áhítozott.
Szuper ez a változás Sárinál-remélem tartós marad.
Otthon is érezni a hatást v csak oviban angyalka?
Cat
Nem semmi ez a pech-széria!!!
Ilyen már csak a filmekben létezik, hihetetlen!!!
Remélem ez volt már a hab a tortán és nem jön újabb! Ládázás tök jó lehetett. Sikerült meggyógyulnod?
Detti
Én is el tudnék viselni egy ilyen hétvégét!!! Bár, a fél 10-ig alvás most nálunk is bejött párszor-gyerekek valahogy mindig 9 körül kerültek ágyba, du alvás ugye nincs, így aztán fél tízig csönd volt-meg tudnám szokni!!!
Kiütések rémesen hangzanak! Tényleg próbálj valahogy lazítani! Találj vmit amiben hinni tudsz, mit tudom én, agykontroll, jóga, futás, bármi....
Brigi
Nem semmi, h már fél éves a kiscsaj!!!
Nagyon telik az idő. Mi lesz a nagylány első menüje?
Kitaláljam? Alma???
Jó, h végre van egy kis nyugtod.
Nálunk: Van kocsink!!! Egy szép sötétkék Dodge Caravan-nem mertünk kisebbet venni, van néhány nyugdíjas, akinek már nem kéne vezetni- És akkora dögöket vezet itt mindenki-nem mindegy miben ülünk ha valaki nekünk jön.
Én is vezetek, simán, bár az automata váltó elég furcsa-mint a vidámparkban a dodgem.
Tegnap kimenőm volt, Robi gyerekezett, én meg beszereztem egy csomó dolgot a háztartáshoz ami még nem volt.
Anyu nyugdíjas, de szitterkedésben nem nagyon jeleskedik. Eleve nincsenek nagyon egymáshoz szokva, nálunk nincs elkerített kert, náluk tele az egész ház törékeny v veszélyes dolgokkal....
A manókon meg azért lehet érezni a változásokat, meg h kevesebb idő jut rájuk... szóval pörögnek. Bár, ma végigtakarítottam az egész házat mellettük. De nagyon el tudnak szabadulni és Anyám olyankor nem tud velük mit kezdeni. Eddig még nem merte őket egész napra bevállalni-azért remélem nemsokára mindenki beleszokik. Szeretnék legalább Orlando-ba bemenni kettesben Robival kicsit lazulni.
Szóval elég jó itt, de kicsit cseberből vederbe: se takarítónő, se babysintér, se óvoda.
Az eső ma egész nap esett, bár rossz idő nem volt. Csak estefelé tudtunk kimenni kicsit. Itt nagyon fura, h sehol nincs homokozó-se a játszón, se a gyerekeknek otthon. Néztem nekik és amiben jól elférnének ketten (tehát nem a műanyag lavór méret) horror áron van. A játszó tök jó lenne, de autógumi darálékkal van felszórva a talaja és rém büdös, főleg a napon-sztem nem is egészséges belélegezni hosszabb ideig.
A nyuszi nekik futóbicót fog hozni, legalább lesz vmi amivel kint lehet játszani.
Dá ma kimondta élete első angol szavait!!!
Kaptunk kölcsön mese-DVD-ket a szomszédoktól és megköszönte. Persze én mondtam, h mit kell mondani, de simán elismételte és azóta is emlékszik rá. Olyan husi volt!!! A nő is ott olvadozott.
És aztán még el is köszönt tőlük. Ő kérdezte, h hogy kell. Persze lehet, h most épp jó passzban volt, de úgy látom volna kedve tanulni. Utána kéne nézni annak az ovinak....
na pussz.... ígérem hamarosan jönnek a fényképek is....