Sziasztok Kismamik!
Nekem kimaradt a hétvége, így most sikerült csak visszaolvasnom, ezért elnézést, ha ismét, már "nem aktuális" témához szólok hozzá!
Erika: Borzasztó, amit Ékessel végig kellett, kell járnotok, remélem, hogy már jobban van az a gyönyörű kis angyalka. Biztosan sokat számít, hogy a kis Tesó bent drukkol a gyógyulásáért. Kitartás Nektek!
Mimmi: Nagyon rendes a Férjecskéd, hogy így ápol, ez így is van rendjén. Nekem tavaly májusban volt lézeres látásjavító szemműtétem (PRK) és nem volt egy leányálom a műtétet követő néhány nap, ezért el tudom képzelni, hogy nem volt könnyű Neked sem, de remélem, hogy a nehezén túl vagy!
Noémi, Magdi: Maximálisan osztom a véleményeteket a kórházi "csinossággal" kapcsolatban, pontosan ugyanez a tervem. Természetesen, a lehetőségekhez mértem, és a körülményekhez igazodva, de úgy gondolom, hogy az ember lányának mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy életének legfontosabb pillanatait is ápoltan, számára megfelelő megjelenéssel tudja megélni.
Noémi: Festenek már? Hogyan alakulnak a dolgok?
Nálunk is hamarosan esedékes, az ablakpucolás, szintén Anyóskám segítségévek, de amíg nem érkeznek meg végre a beltéri ajtók, addig nem érdemes. Elvileg a hét vége felé, már jönnek beépíteni, nagyon várom, mert ezt követően tudjuk csak megvenni Nellike szobájába a padlószőnyeget, ami március 31-ig akciós. Persze, nem ezen fog eldőlni, megvesszük szerintem hétvégén mindenképp.
Amadea: Ne aggódj szerintem, hogy túl fiús lesz a szoba, nem baj, ha nem csak "lányos" színek dominálnak. Tudod, nálunk is nagyon jelen van a kék és zöld is. Én a bordűrrel és a kiegészítőkkel próbálom majd egy picit "lányosítani" a szobát. A szőnyeg a tervek szerint pink lesz.... már nagyon kíváncsi vagyok az összhatásra, amint készen lesz, teszek fel képeket!
Preta: Feledékenység?? Az mit is jelent?
Hát bizony jellemző rám is az utolsó hetekben, annak ellenére, hogy korábban kifejezett adattárnak tartottam az agyamat, most Nellike és a fészekrakás gondolatai kőkeményen teret hódítanak, megjegyzem, sikerrel!
Tökmag: Nem semmi élményeid voltak az elmúlt napokban, gyors gyógyulást Nektek!
Csillagtáncos: Nekem nagyon-nagyon tetszettek ezek a pelenkázós fürdető állványok és ki is néztem egy sarkot a fürdőszobában, de többen is észhez térítettek, vitatva a funkcionalitását. Azt hiszem, hogy valaki írta is, hogy a kérdés ami a legtöbb emberben felmerült az, hogy, ha kivettük a kádból a bébit, hova tesszük, amíg a pelenkázót lehajtjuk és előkészítjük. Alapvetően, én még ezzel is vitatkoztam volna, mert annyira tetszett, de akinek volt, ő is azt mondta, hogy a pelenkázó részét nem használta ki. Nekünk így kiskád lesz állvánnyal a fürdőszobában és pelenkázó szekrény a babaszobában. Hetek óta figyelem a szekrényeket az aukciós oldalakon, hátha, és most találtunk is, Apa pont most hozza el, 15.000 Ft volt, szerintem megérte nagyon és passzol az ágyhoz is:
Üdv köztünk
Lorca!
Örülünk, hogy jelentkeztél
Évi, cuki a Babád!
Heni, a hétvégi pihenésről szóló beszámolód még nekem is jól esett!
Benta: A szülés téma engem is nagyon foglalkoztat mostanában. Sajnos, vagyok olyan lökött, hogy a youtube-on megnéztem normál és császáros szülést is, de én ilyen típus vagyok, nem rettentenek el ezek a dolgok, tudnom kell, hogy mi történik. Tavaly a szemműtét előtt is megnéztem a videókat. Egyre inkább ragaszkodom a természetes szüléshez....
Anuk: Emma hazahozós rucikája nagyon szép. Remélem, hogy nyugi van Nálatok Anyós fronton, és nem csak minket szeretnél kímélni!
Banyoszka: Édes a Picikéd, én kislányra tippelnék!
Pelus témában nekem eddig magasan a Libero-t ajánlották eddig a gyakorló Anyukák, tehát mi azzal indítunk szerintem, aztán pedig majd kitapasztaljuk.
Elnézést a regényért....
Puszillak Benneteket!