Sziasztok Lányok!
Vagyok én is, csak a hétvégén szülőlátogatáson voltunk. szombaton anyóséknál, vasárnap anyuéknál. Szilárd jól kipörögte magát. Aludt is mindkét éjjel, mint a bunda. Szerencsére jóalvót neveltem belőle
Dia!
Sajnálom a mensit, de úgyis mondtad, hogy decemberben nem szivesen szülnél, igy gondolom, nem estél annyira kétségbe piritől. Majd akkor januárban fogsz szülni
Szerintem a két napos mensi nem normális, főleg, hogy másodjára fordul elő. Nekem is volt egy két napos mensim, akkor estem teherbe, és el is ment. Nem emlékszem, hogy te szedtél mostanában antibiotikumot? Nekem azt csinálthatta. Ha a köv is ilyen lesz, én azt mondom, nézesd meg magad.
Betty!
Örülök, hogy apukád jobban van. További jobbulást kivánok neki.
Meli!
Hú de szép nagy pocid van! Szép lakosztálya van már tesóbabának! Akkor úgy döntesz, hogy hagyod szopizni? Én azt látom magam körül, hogy sok anyuka szoptat terhesen, sőt, szülés után egyszerre kettőt, és általában nincs gond. Szerintem, erre nincs szabály. Ki hogy érzi! Én úgy gondolom, hogy a nőket Isten anyai ösztönnel teremtette, és ha figyelünk a belső hangokra, akkor tudjuk a legjobban, hogy mi a dolgunk. Minden gyerek más, és ebből kifolyólag más is az igényük. Tehát, tedd azt, amit érzel!
Nyuszifül!
Juj, vigyázz magadra nagyon! Feküdj, amennyit csak birsz. Attila miért hülye? Mit csinált már megint?
Angi!
Örülök, hogy jól vagy, és a babó is növekszik. Mikor mész legközelebb uh-ra?
Kicsi!
Majd a tavasz (április-május) lesz a te hónapod. Remélem, az enyém is
Sz.Niki!
Meli nikire hivatkozott, hogy fiú lesz. Gondolom, rád Nikire gondolt. Akkor gratula!
Kirus!
Gyorsan eltelik a két hónap, és nyáron be fogsz babásodni! tavasszal meg már babázol.
Nyuszi2!
Üdv itt köztünk! Gyere gyakrabban!
Pitypang!
Te is jöhetnél gyakrabban, hogy többet megtudjunk rólad.
Lányok!
Mi épp most jelentkeztünk augusztus végére egy olaszországi céges üdülőbe. Azt számolgattam, hogy ha ebben a hónapban teherbe esnék, akkor 5 hónapos terhes lennék. Akkor vajon lehet 10 órás autóutat bevállalni (ha problémamentes a terhesség). Persze, ha csak pár hónap mulva jön a baba, akkor kisebb lesz, és gondolom, a kockázat is kisebb a fiatalabb terhességnél. Valakinek van ebben tapasztalata.
Szép napot mindenkinek. Baromi hideg van odakint. Jöhetne végre már a melegebb idő, mert már a t...öm kivan a széllel és hideggel. Szilárd is újból el kezdett köhögni.