Új privát üzeneted érkezett!

lyly :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Annyira zsúfolt volt a hetem, hogy nem volt energiám idejönni már a géphez. De a jövőhetem is ilyen lesz. Még nem olvastamvissza, csak az előző oldalt. :wink:

Marci hétfőn kezdte az ovit 2 napi bírta. Szerdától megint itthon van. Megint hasmenés. Én már nemtudom mi baja lehet. Állandóan a hasa fáj, akkor is, mikor ne megy a hasa. A kakilásért harcolunk állandóan. Nem akar menni sosem. Most kellett vinni széklet mintát az ÁNTSZ-be. Ennek majd szerdán tudjuk meg az eredményét. Ha nem mutat semmi fertőzést, akkor küldenek tovább kivizsgálásokra.

Egyébként én a fáradtságot leszámítva megvagyok. Ma van a 23. napom. Már nem sok van hátra. Nekem a munkahelyemen tudják hogy babát szeretnénk, mindig kérdezik, hogy na mi újság e téren. :)

Már be raktam egy adag mosást, takarítani fogok, meg a kertben is kéne már valami hasznosat csinálni. Csak olyan hideg van.

Ma még azért jönni fogok!

Kép
babicsek

Jó reggelt! Ma 6-kor kidobott az ágy. Megyek 9-re dolgozni. Már túl vagyok a hajmosáson, bekészítettem egy adag mosást a gépbe, mire hazaérek készen lesz. A takarítás felét is megcsináltam: letörölgettem, rendet raktam csak a porszívózás van hátra meg a felmosás, de azt majd akkor ha hazajöttem. A szomszédék még alszanak nem akarok velük kicseszni, hogy korán reggel zúgatom a porszívót. Tegnap annyira fájt a fejem, hogy csak na. mire hazaértem nem volt energiám semmire sem. Itt is süt a nap, nem tudom milyen hideg van csak süssön egész nap, hogy kintre tudjak teregetni.
Babicsek sajnálom Marcit. Járjatok utána miért van ez, mert az tuti, hogy nem jó. Háziorvos nem nézte még, hogy mitől lehet ez a hasmenés-székrekedés? Mielőbb gyógyuljon a kismanóka! Cupp-cupp neki. Bence sem volt oviban pénteken, mert nagyon folyt az orra. Na annyira nem folyt csak ovónéninek kellett volna kicsit jobban odafigyelni és segíteni kifújni az orrát, mert még egyedül nem megy neki. Na mindegy.
Megyek kinézem mit veszek föl, már előre tudom itt fogok kínlódni :? A csizmám cipésznél van így a térdnadrágok, szoknyák kiesnek a kosárból. Ha hazaértem bekukk, úgyhogy kéretik felkellni és szépen írogatni ide :lol: :wink:
Szép napot!

királylány

Sziasztok, itt sajnos borult nem lesz kinti munka, bár nem is igazán számítottam rá. Még döglök aztán lesz porszívózás, törölgetés és főzni is kell. Ma úgy volt megy az uram dolgozni de nem válaszolt neki a másik akivel meg kéne nézzék mi a bibi az egyik munkálattal így bebujt a pokróc alá hol szundít hol kukucskál mi van a tv-ben :lol: :lol:

Babicsek sajnálom Marcit jól megkínozza és a hasmenés.

Királylány jó munkát neked!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Én is főzök majd,de a holnapi húslevest csinálom meg,mert nem akarok reggel kelni!
Ma 5:30-kor keltünk....ááá.... :shock: :shock:
Feladtam a lottót,kettesünk volt múlthéten,hátha becsúszna egy 4-es.... :lol: Láttátok a múltheti számokat?? 26,31,33,36,37, jók,ugye??
Szoktunk Pistikével sétálni,meg fogócskázni,mindig annyit röhög,és úgy elfárad,hogy már fürdetésnél majd kiveszi a szemét a helyéről,aztán jön az 1-2 óra és folytatni akarja!!!
Ja,azt akartam kérdezni,hogy ki meddig szoptatott????Lassan el kéne választani,de nem akarom!!!!Az eszemmel tudom,de a szívem nem visz rá!!!!Neki a cici kell,nekem meg az,hogy cicizzen,ettől vagyok anya....mindenhol ezt súlykolják az emberbe,én állítom még dilidokihoz is megyek,ha majd elválasztom.
Niki TE SZOPTATSZ MÉG?????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Babi! Sajnalom a kis Bencet! -- Meli! En 11.5 honapig szoptattam, mert Szilard annyira csipkedte a cicimet h nem birtam mar. De amugy is akartam 1 evesen. Nalunk konnyen ment, egyszer csak nem adtam es o nem kerte. Vele minden le/raszoktatas ilyen konnyen ment. Az alvasos cumizas leszoktatasara leszek kivancsi, mert ahhoz nagyon ragaszkodik -- Melish! Itt lehetne kint dolgozni de nem vagyunk ottho
Vendég

Na hahó! itthon vagyok. Jól kidolgoztuk magunkat az egyik kolléganőmmel. Meg sem álltunk 9-11.30-ig. Jobb lett volna, ha mindenki tesz le foglalót is. Na mindegy. Az a baj, hogy hiába tesszük ki a lelkünket is van aki visszajön, van aki nem. és általában az nem jön vissza akit körbeugrálunk. Ki érti ezt?! nem tudom máshol hogyan csinálják. Sok helyen még próbálni sem lehet míg nincs lefoglalva a ruha..............
Már felporszívóztam és fel is mostam.
Megy a második adag mosás. A lépcsőházat is fel kellene takarítani meg gondoltam sütök sajtoskockát estére a bor mellé....
Melinda nekem Bence nem szopott így én fejtem a tejet, 8 hónapos koráig kapta, akkor besokalltam és "elválasztottam". Igaz akkor már nem volt annyi tejem, de fél éves koráig csak anyatejet kapott. Nagyon nem is gondoltam 1 évnél tovább. A kistesó, ha lesz vagy szopizni fog vagy tápszeres lesz, mert én még1x nem csinálom végig :oops: :roll:

Itt süt a nap, de azért hűvös van.

királylány

Királylány ügyi vagy én is szívesen porszívóznak de a férjem reggel óta egyszer kelt fel tussolni, akkor én próbáltam aludni és megint alszik ezért már mérges vagyok mert nem tudok semmit csinálni, azt hiszem ő is fog porszívózni cserébe :twisted: :twisted:

Kép
Kép
melisch

Melisch add csak ki a házimunkát neki. Én férjem még dolgozik, a barátain este 6-7 között jönnek. A fiúk mennek kocsmázni mi meg vagy beülünk valahova vagy itt leszünk nálunk és beszélgetünk meg DVD-t nézünk. majd kiderül mihez lesz kedvünk. nekem meg mennem kellene sütni, de itt ragadtam a gép előtt. Rátaláltam a gépen a Mahjong-ra és azzal játszom.

királylány

Sziasztok!

Csak bekukkantok...

Ma apósom névnapján voltunk. Sokat ettem. Holnap bepótolom a ma lemondott tanítást :(

Kellemes további estét!

ui.: Fájdogál a pocim. Piri lesz ebből... Szerdán kiderül :shock:

Kép
kicsi80

Itt vagyok!

Úgy elfáradtam. Ástam kint a kertben, elültettem a borsót.
Közben főztem is.

Marci büntiben van, de itt hisztizik, mert ide akar jönni a géphez. apa megbüntette, mert összevesztek a gépenn nem akart inninelmenni. Ez valami hihetetlen, hogyha ideül a géphez, és mondjuk neki, hgy már elég volt, mintha az ördög bújna belé, olyan ribilliót rendez.

Úgy megéheztem megyek eszek valamit.

Kicsi80: Miket ettél? :) Hátha nem lesz piri! Szorítok!

Kép
babicsek

sziasztok! megjöttem én is...el fáradtam mára.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ma is voltál vizsgázni nem milyen lett?
Babicsek látom csak 1 nap van most köztünk ha jó a vonalzód én megint tiszta dili vagyok annyira izgulok :oops: :oops: :oops: :oops: 29-én ha megjön piri nem tudom, hogy fogom átvészelni bőgés nélkül, bár nem akarok december, január sőt februárban sem szülni mert nem volna jó télen itt hagyni a házat üresen megint befagyna a víz :oops:

Kép
Kép
melisch

most nem vizsga volt....számitástechnika és holnap még műköröm óra és azzal végeeeeeeeee!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

akkor légy ügyes holnap, szorítok :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Köszi a válaszokat,hát nem irigyellek lefejve etetni!!!Elég macera,bár nekem a tápszer is annak tűnik,de barátnőm úgy keveri,mint egy mixer!!!(hazajött a kórházból a 2. gyerekkel,apa 3 nap múlva le is lépett egy munkahelyi lánnyal,azt mondta,ez a gyereksírás nem neki való!!!!Erre a gyerekgyártás előtt is rájöhetett volna..... :evil: :evil: ,nem is csoda ha elapadt a teje!!!)
Én szoptattam/ok,és mellette fejtem napi 5-6 dl-t az anyatejgyűjtőbe,mindennap 5:30-kor keltem,busszal Gyöngyös,7-sel haza,ezt csináltam 8 hónapig.Apa is vitte néha.De jó érzéssel tölt el,hogy adhattam.
A pénz is jól jött,bár a fele elment a buszra! :roll:
Ja,voltam bent valamelyik nap,azt mondja a néni,augusztusba szül,akkor szeptemberbe hozza a a tejet????
:shock: :shock:
Nita!!Kitartás!!!Nemsokára hivatásos körömpucerátor leszel!!! :lol: :lol:
HA VÁLASZTHATNÉK,MÁRCIUSTÓL MÁJUSIG SZÜLNÉK...nem augusztus??!!78 fok lesz,ablakot a gyerekek miatt nem lehet majd nyitni....a lagzink is augba volt,de szerintem Betty csinálta jól!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli én az egész nyarat végig viszem nagy pocakkal.... :shock: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melich:

Már tudom rég megígértem a pocak fotót, de még mindíg nem sikerült lefotózni, pedig m,ár sokszor akartam..
De mihelyst csinálunk egyet felteszem! :wink:
Igyekszem igyekszem... :oops: :P

Melinda:

Nem, mi nem cicilünk nem volt sokáig tejem császáros voltam, nagyrészt tápszert kapott a kisfiam.
De én úgy tudom, hogy a terhesség alatt nem ajánlott a szoptatás.
Az egyik ultrahangon mesélte a szanográfus, hogy aki előttem ment ki anyuka azért sírt annyira, mert egyszerűen leált a szíve a babájának, pedig már jó kis pocija volt.
Kérdeztem, hogy mi volt a baj, és szerinte az volt a gond, hogy szoptatta a 2 éves kisfiát és a tápanyag a tejcsibe ment nem pedig a babának.
Álítólak más hormonok vannak a terhesség és a szoptatás ideje alatt.
Nem tudom, hogy tényleg így van- e, és nem is akarok senkit sem megrémiszteni, csak leírtam amit hallottam.
Szerintemkérezd meg a dokit, hogy mit csinálj.

Kép
Kép
sz.niki

Nem ajánlott,igen,ez így van,mer oxitocint termel,ami méhösszehúzó hatású,keményedést,szülést,illetve vetélést okozhat.Napi 2-szer szoptatom 3 percet,csak aludni kell neki este,meg reggel mikor kel,akkor keresgéli.Lelkileg függ tőle,mert van úgy,hogy nem is szívja,csak a szájába van,és vigyorog rám.Úgy vagyok vele,ha egészséges,úgyis megmarad,ha nem,abba bele se gondolok....DE!!!Ott van a sok feka kismama,egy évbe kettőt szül,de ha tudna,szülne hármat is,és azok még a 3-4 évest is szoptatják,tehát én is fogom,ha azoknak kutya baja( télen papucsba,de orvost még nem is látott) akkor az enyémnek se lesz.Így nyugtatom magam.
Amúgy akkor még majdnem csak szopott,talán napi egyszer adtam neki mást,elvileg nagyon kicsi esély lett volna a fogamzásra,főleg,hogy nem is peteéréskor voltunk együtt,mégis itt van,és nagyon meg akar születni.... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nagyon erős lehet a szervezeted mert nagyon gyakran elapad a tej ha újra babát vár az anyuka. Mikor az elején jól leszidott az a szemét doki kérdeztem anyát, hogy igaz, hogy beteg lehet a babád mondta, hogy inkább elapad a tejed a hormonok miatt, de ezek szerint erős a szervezeted és birja mindkét babát etetni :wink: .

Melinda te is csinálhatnál uj pocakfotót, mikor lehet már látni a babád nemét? Én már nagyon kíváncsi vagyok :oops: :oops: . Niki ti tudjátok már? Mivel nekem nincs így nem tudom mikortól lehet látni a baba nemét

Kép
Kép
melisch

Nikiéknek fiú lesz,én csak április 10-én tudom meg!!! :evil:
Rakok képet,apa holnap lefényképez.Vendégeink voltak,most mentek el,Végre alvás!!!!!Pistike egyszer kelt,bezzeg ha nem lett volna itt senki??!!Tuti másfél óránként!!
jut itt minden mindkettőnek.Szoptatni meg addig szoktam,míg jólesik,ha már zavar,lekapom,aztán sírhat,nem rakom vissza.
Mondani szoktam neki,hogy a többi kell Sancikának..... :lol:
Főleg ha lány lesz..... :lol:
Melisch,Mayával mi újság???Rendezi a kertet??

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt!

Olyan negát teszteltem ma..... :twisted: :twisted: :twisted:

Fáj is a hasam.... Ebből már tuti piri lesz.

Babicsek: Tyúkhúd leves, backonos csirkemáj, rizi-bizi, sütik. Anyósom nagyon jól főz :lol: Volt még marha pöri, sült csirke, chilis bab.

Nita: Szorítok mára :) :)

Melinda: Uncsitesóm azt hiszem 6-7. hónapig szoptatta tesót. Semmi baja nem lett senkinek.... A két gyerek között volt egy vetélése. Mindenki ráfogta, azért, mert szoptat... Hát a megszületett babával is szoptatott. Szerintem semmi összefüggés. A baba elveszi ami kell neki, minden áron!!!! Ezt biológusként mondom, nem vagyok orvos.

Szép napot mindekinek!!!

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Bocsi,hogy ritkán jövök. :oops:
Nincs semmi titkolni valóm :) csak kevés az időm.
Szerencsére a betegségekből most kimaradunk(kop-kop),igazából Én még a télen nem voltam beteg.Nem tudom miért mert minden munkatársam elkapott valamit a gyerkőcöktől csak Én nem. :roll: Lehet,hogy az Elevit védett....?
Tegnap vendégeink voltak ma meg Mi megyünk vendégségbe így ma se tudok jönni,holnap meg már meló újra.....
Ma vagyok a 12.c.n napon kétnaponta akciózunk és kedden megyek az első reiki terápiámra. :wink: Kiváncsi vagyok nagyon...
Volt már olyan páciensük is akinek 4 lombik nem sikerült,aztán reikivel a második hónapra terhes lett.Majd beszámolok milyen volt. :D

Melinda!
Te mit csinálsz hajnal fél 4-kor? :shock:
Gyakrabban kell vendégeket fogadni és így Pistike is hozzászokik az alváshoz. :lol: :lol:

Kirus!
Te vagy?Mizus veletek?

Druszán!
Mizus?

Bocsi a többiektől,hogy nem írok mindenkinek külön(visszaolvasni nincs időm :oops: :? )de mindenkinek sok pusssz. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Melinda nagyon kis huncut Pistike :lol: de milyen vendégek mennek el hajnali 4 órákkor :shock: azt jelenti jól éreztétek magatokat, vagy legalábbis ők. Kérdésedre válaszolva Maya nem kertészkedik egy olyan 4x4-es hely van virágnak és annak a közepén van egy U alakú lóca és egy kis asztal, nem mi csináltuk nem ízléses de ez volt és még nem újítottunk semmit a kertben. Na szóval Maya ott szokott uralkodni. Mániája a verebek és a galambok űzése annyit szalad utánuk, hogy belefáradsz követni is :shock: az öcsém mindig szokta mondani, hogy ez a kutya egyszer még bedilizik annyit szalad utánuk. Persze hol jár? A kiskertben már jól letaposta a földet lesz mit kapáljak de nem sokáig fog látszani rajta. Mivel nem sok virág van nem kertészkédet, bár a futórózsát lemetszette szinte tövig le van rágva, ez az idei műve már :lol: . Na de mivel itt nem viszik el a szemetet és még nem gyűlt sok össze igy van neki szemét mit összehordjon az udvaron (szemét amit minidig összeseperünk az udvaron meg hab, nejlon ahogy az ablakot cseréltük onnan megmarad törmelékek, a konyhai szemetet nem rakjuk oda neki). Összeseperjük és akkor ő újra széthordja. utálja ha rend van. Anya is összesepert elmentünk az öcsémhez és mire hazaértünk Maya kinyitotta az a helységet ahol a szerszámok vannak, na ott turkált kicsit kihordott ezt azt nehogy rend legyen az udvaron. Apukám jól összeszidta csak úgy lapult a házában utána. :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!
Mióta dolizok sajna elég kevés az idöm :S
Jól vagyunk, várom pirit most már :wink: . kiváncsi leszek helyre áll-e a mensim..

Képzeljétek husvét után áthelyeznek a grill osztályra :),hát félek tőle ott bár emelgetnem nem kell nagyon....de viszont van egy zsíroldó szer ami kegyetlen erős (napi 1-2 alkalommal kell használni).. nem fog használni az sem az biztos :? .
Majd kiderül milyen lesz...

Mucus,melisch! Hogy vagytok?? ! Jól esik hogy hiányoltatok :wink: ,amint tudok jövök közétek :)

nitácska! Helyes kis pocód van és a kisbébid is aranyos :wink: .
Én ma lettem volna 10 hetes :( ,na de majd a nyáron belendülünk :)
Vendég

Kirus fel a fejjel nem kell visszanézni a múltba hanem csak előre nézni és optimistának lenni. Ha meg babás leszel úgyis eltesznek a grill osztályról ha veszélyes lesz a szer a babára úgyhogy ne aggódj :wink:

Kép
Kép
melisch

Köszi melisch :wink: ..azért néha eszembe jut...
Majd lesz valahogy,remélem bele tanulok hamar..
És ha jól hallottam még a fizum is kicsit több lesz mivel pultos leszek :wink: ...na persze meggazdagodni nem fogok :D ..
Vendég

Kirus!
Tényleg,milyen volt újra melóban?Lehet,hogy már írtad csak Én nem olvastam... :roll:
Köszi jól vagyok.akciózunk bár már nem akarom annyira görcsösen mint január,februárba.Majd lesz ahogy lesz. :wink:
puszi

KépKép
Kép
mucus75

mucus!
Hát jónak nem mondanám,de 2nap után vissza rázodtam, fura volt első nap,olyan volt mintha akkor kezdtem volna elöször :)
Na majd akkor most fog össze jönni,így hogy nem akarod annyira görcsösen :wink:
Neked műtét után megjött rendesen a mensid? Semmi jelem nincs...hát kíváncsi leszek mikor jön...
Vendég

Na tiszta gyagya ez a nap. Délben nekifogtam főzni, mondom sem kell hol volt az uram: edzeni fél kettőre ígérte, hogy hazaér. Mire megérkezett készen volt az ebéd persze most nem volt éhes. :evil: Már láttam rajta mert nem esett neki az edényeknek hanem elment tusolni aztán kérette magát míg asztalhoz ült, fél tányér leves utána lerakta a kanalat és fülig ért a szája, nem volt éhes. Nehezen megette a levest és annyi második már nem kellett neki, azóta aludt most ébredezik mert megkezdődött a Smalvile-je. Én meg evés után kimentem Mayával a kertbe levegőzni. Szépen süt a nap nálunk. Ti mit csináltatok ma?

Kép
Kép
melisch

kicsi április 20-21-29-én szoríts!akkor van a nagyvizsga!!!!!!!!!! :?
kirus átérzem amit most érzel legbelűl........de lesz még egészséges kisbabád!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, mert holnap diplomavédés, és még elő sem vettem, ma jöttem Pestre.
Emlékeztek talán múlt hét előtt haza mentem cstrtökön, na ráköv nap péntektől 8 nap kórház...fenyegető vetélés. Nagyon arik voltak a dokik, senki nem volt pénzéhes, egy nagy tortát vittem az osztálynak a végén, mindent megtettek, h megm,entsék a babót, nem úgy mint Pesten. Hűát veszélyeztett terhessé lettem nyílvánítva,szigorú pihi. Próbálok méltányossági kérelmet beadni holnap, hogy hagy toljam egy héttel a vizsgákat. Megint görcsölök basszus...mindig rettegve megyek Wc-re- Napi 4 X 1 duphaston, magnézium 1000 mg naponta és phi. Fáradt vagyok, ami azt illetri
Az Uh-k jók, hüvelyit nálunk senki nem csinál, 10, és fél hetes volt csütön és mozgatta a lbát és fogta a fejét, doki mondta jó kép.
Drukkoljatok!
Ja, attila hülye...
A kórházban sokmindent láttam 11. héten abortuszt, 28 hetes koraszülést, úgy hogy a babát nem lehetett megmenteni, még jó, hogy a szobában hárman azért üzdöttünk, hogy ne vetéljünk el. Mondták a dokit, h rendkiv megemelkedett aveteélések száma és nem tudják mitől...
Bocsi, ha sok voltam!
puszi: Nyuszi
és szorítsatok, h ne legyen vérzés, a dokik azt mondták 12 hét után már nyugisabb lehetek...

Kép
nyuszifül16

sziaaaaaaaaaaaaa nyuszi!!!!!!!!!!!
nemértem mértem utrot adtak az valamivel erősebb mint a duphaston!!!!!!!!
de ha sokat pihizel minden oké lesz...ezek a fájdalmak lehetnek attól hogy nyúlnak a méhed szalagjai......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj nyuszi téged sem kerül el a rossz, de jó, hogy rendes gondos dokik között voltál és már csak 1 hét van és a nehezén lassan te is túl leszel. Nagyon sokat gondoltam rád hiszen januárban annyira egy cipőben jártunk persze nálam piri lett a vége :evil: . Ne aggódj minden jó lesz másra nem is szabad gondolnod.
Holnapra meg sok sikert kívánok!!!!!
Még gyere ha tudsz, puszillak!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!
Csak egy gyors bekukk,ma az apáé vagyok.....jahhh,igen a vendégek itt mindig jól érzik magukat!!!Akkor volt a legjobb,mikor Pistike volt vagy 4 hónapos,és akkor még jobban érezték magukat.... :lol: :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nagyon szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mucus, köszike, hogy leírtad az infót nekem :wink:

Nita, nagyon ari a picikéd...és a pocid is egész szépen növekszik :)

Dia, igen, megy már a munka, elkezdődött, ezért is nem tudok jönni most sűrűn.... :roll: Apu jobban van már, a jobb fele még elég gyér, most a rehabra vár, hogy legyen ott üresedés, és átvigyék oda.

Szia Nyuszi, üdv köztünk, örülök, hogy bővül a csapat :wink:

Melisch, dehogy gond, hogy rám hagyatkoztál, ezért is írtam, hogy köszi, mert én is így gondolom, ahogy te :wink:
Remélem már kicsit jobb a kedved... bár igazából én sem vagyok toppon mostanában....ez a műtét nagyon nem hiányzik.. :roll: :?
Mindegy, túlélem... 8)

Köszi Melinda a példát, erőt merítek belőle. :wink:
A szoptatásról azt hallottam, minél tovább szopizik, annál jobb...

Endzsi, atyaég, nem irigyellek....nagyon kell vigyázni minden értékünkre, mert most már a lyukas zokniját is ellopják az embernek, ha valahol ott hagyja... :roll: :?

Niki, nekünk, ha fiúnk lesz (egyszer) Benjáminnak fogják hívni. Ez a fiúnév tetszik mindkettőnknek. Nekem még nagyon tetszik a Klaudiusz is, de a párom lebeszélt róla... :evil: :twisted:

Pitypang, az LH teszted tök egyértelmű pozi.. :wink:

Nyuszifül, nagyon drukkolok neked, reméljük most már minden rendben lesz.....és szigorúan tartsd be a pihit ok?! Ez parancs! :wink:

Többieknek is puszi!
Jövök, amint tudok....
Mindjárt dobok egy táblát is! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Melinda, ari a pocid nagyon :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

jöhet a tábli........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Kép Kép

betty615

Szia Betty látom azért jó alaposan utána olvastál kivel mi van, ügyi vagy :shock: . Apukádnak jobbulást és mihamarabb engedjék egészségesen haza! Én nem is tudom mit írjak a lapar miatt mivel én beszari vagyok még bátorítanom sem szabad mert akkor képmutató lennék csupán, hogy nem szeretnék most a helyedben lenni de sajnos ezen át kell ess, sok kitartást és bátorságot hozzá. És gyere amikor csak van időd!!!!!!!!!!

Melinda hű ha szépen gömbölyödsz növekszik szépen a picur, hű mikor lesz nekem is ekkora?????????????? Puszi Piteszenek is!!!!!!

Kép
Kép
melisch

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Most volt időm visszaolvasni. Szombaton nekiálltam sütni és még nem is végeztem mikor megérkeztek a vendégek. :) Jót beszélgettünk, majd a fiúk elindultak az egyik sörözőbe....aztán mikor bezárt tovább álltak...mi csajok meg folytattuk a beszélgetést és DVD-t néztünk. A fiúk hajnali 4.15-kor jöttek haza és 5-kor feküdtünk le. Na ezért nem voltam tegnap. Olyan fáradt voltam, alig bírtam észhez térni. De jó volt! Főzni sem főztem. Mikor felébredtünk sütöttem bundáskenyeret.....ez volt aztán az ebéd is......., a vendégeink dél körül mentek el. Késő délután elmentünk anyukámékhoz a gyerekért, tőle hoztam ebédet mára-holnapra. 8)
Betty örülök, hogy apukád szépen javul, kívánom mielőbb épüljön fel teljesen. Na meg a munkának is.
Melinda szépen növöget a kistesó a pocakodban! Én is adtam tejet, de nálunk nem a gyűjtőbe kellett leadi........szerintem itt nincs is, hanem a kismamával kellett felvenni a kapcsolatot. Először aki vitte azt is ismertem, utána meg a barátaink hordták. :P
Nita ügyes leszel a vizsgán, biztos sikerülni fog, szépen dolgozol. :wink:
Dius vagyok, csak mostanában krónikus időhiányban szenvedek. Ráadásul ez a hét a kondi hét. A barátnőm délelőttös és most tudunk menni. Remélem ma is összejön. Nektek szorítok. Most már mi is belecsapunk a lecsóba. Nekem megint 2 napig tartott a piri. Normális?
Kicsi ne légy szomorú piri miatt, jön az a baba meglátod csak tarts ki :!:
Nyuszifül de jó, hogy jelentkeztél csak sajnos nem jó hírekkel. Tessék betartnai az utasításokat, de tudom, hogy rajtad nem múlik. Én nagyon szorítok neked meg a babának.
Melisch ne aggódj te sem, hátha most sikerült, de ne keseredj el ha mégsem. Tudom nehéz, de nem szabad feladni.
Sz.Niki nálunk a Benedek, Dániel, Márton maradt a kosárban. Nekem tetszik a Zétény, és még hasonló nevek, de apának ezek nem. Ha most kellene választani nem is tudom mi lenne. Szerintem Bence választana és akkor a Dániel, mert a legjobb barátját Daninak hívják. :lol:
Nagy hirtelen most ennyi, ha tudok bekukk a munkahelyről. Újak merre vagytok? És a többiek? Adiadi, Duna, Boganna, Mandarin.......?

királylány

Sziasztok Lányok!
Vagyok én is, csak a hétvégén szülőlátogatáson voltunk. szombaton anyóséknál, vasárnap anyuéknál. Szilárd jól kipörögte magát. Aludt is mindkét éjjel, mint a bunda. Szerencsére jóalvót neveltem belőle :wink:

Dia!
Sajnálom a mensit, de úgyis mondtad, hogy decemberben nem szivesen szülnél, igy gondolom, nem estél annyira kétségbe piritől. Majd akkor januárban fogsz szülni :)
Szerintem a két napos mensi nem normális, főleg, hogy másodjára fordul elő. Nekem is volt egy két napos mensim, akkor estem teherbe, és el is ment. Nem emlékszem, hogy te szedtél mostanában antibiotikumot? Nekem azt csinálthatta. Ha a köv is ilyen lesz, én azt mondom, nézesd meg magad.

Betty!
Örülök, hogy apukád jobban van. További jobbulást kivánok neki.

Meli!
Hú de szép nagy pocid van! Szép lakosztálya van már tesóbabának! Akkor úgy döntesz, hogy hagyod szopizni? Én azt látom magam körül, hogy sok anyuka szoptat terhesen, sőt, szülés után egyszerre kettőt, és általában nincs gond. Szerintem, erre nincs szabály. Ki hogy érzi! Én úgy gondolom, hogy a nőket Isten anyai ösztönnel teremtette, és ha figyelünk a belső hangokra, akkor tudjuk a legjobban, hogy mi a dolgunk. Minden gyerek más, és ebből kifolyólag más is az igényük. Tehát, tedd azt, amit érzel!

Nyuszifül!
Juj, vigyázz magadra nagyon! Feküdj, amennyit csak birsz. Attila miért hülye? Mit csinált már megint?

Angi!
Örülök, hogy jól vagy, és a babó is növekszik. Mikor mész legközelebb uh-ra?

Kicsi!
Majd a tavasz (április-május) lesz a te hónapod. Remélem, az enyém is :wink:

Sz.Niki!
Meli nikire hivatkozott, hogy fiú lesz. Gondolom, rád Nikire gondolt. Akkor gratula!

Kirus!
Gyorsan eltelik a két hónap, és nyáron be fogsz babásodni! tavasszal meg már babázol.

Nyuszi2!
Üdv itt köztünk! Gyere gyakrabban!

Pitypang!
Te is jöhetnél gyakrabban, hogy többet megtudjunk rólad.

Lányok!
Mi épp most jelentkeztünk augusztus végére egy olaszországi céges üdülőbe. Azt számolgattam, hogy ha ebben a hónapban teherbe esnék, akkor 5 hónapos terhes lennék. Akkor vajon lehet 10 órás autóutat bevállalni (ha problémamentes a terhesség). Persze, ha csak pár hónap mulva jön a baba, akkor kisebb lesz, és gondolom, a kockázat is kisebb a fiatalabb terhességnél. Valakinek van ebben tapasztalata.

Szép napot mindenkinek. Baromi hideg van odakint. Jöhetne végre már a melegebb idő, mert már a t...öm kivan a széllel és hideggel. Szilárd is újból el kezdett köhögni.
Vendég

Szerintem be lehet vállalni Angi,az,hogy majd félóránként álltok meg pisilni,az más....Én a Gyöngyös-Mezőkövesd távot nem bírtam ki.... :oops:
Óóóóó,külföld,nyaralás,dejóóóóó!!!Nekünk még egy darabig tuti nem.De lehet,hogy nyáron nagy hassal ledöcögünk valahová....
Én figyelem a belső hangokat,de nem szólnak,hogy rosszul csinálnék valamit.Az egyik anyuka egy másik topicba,azt írta,a barátnője a nagy és kistesót is szoptatja,de ez szerinte nemnormális dolog.....szerintem meg ő nem az....régen is így csinálták nagyanyáink,amikor még halván gőzük se volt arról,hogy ez jó vagy rossz volna-e,mégis anyáink-apáink is élnek..... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie igazad van nem estem kétségbe, sőt még örültem is. Apa is meggyógyult már így szabad a pálya. Mennem kell rákszűrésre mindenképpen rákérdezek a dokinál. Nem szedtem antibogyót elég régóta, így azt kizárhatjuk. Most a neten azt olvastam normális dolog. A múlt hónapban előtte utána is volt még nyoma, most semmi. terhes pedig tuti nem vagyok szerintem. Már kellene jele legyen.
A nyaralással kapcsolatban mindenképp kérdezd meg a dokit, de szerintem nem lesz semmi baj. Repülni is a 28.hétig lehet. Gondolom többször kell majd pihenőt tartani.
Itt is nagyon hideg van.

királylány

királylány köszönöm...... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ma szabad vagyok, úgyhogy kicsit tudok jönni.
A városba voltam egész délelőtt papírokat intéztem, és hát tudjuk, hogy ez nem megy a hivatalokban olyan könnyen.... :twisted:
De végre kész vagyok, hazaértem.

Itt nincs olyan hideg, a nap is sütne szegény, csak fúj a szél nagyon :roll: :?

Most várom pirit már, mint a messiást, bár még csak a 25. c.n.-on vagyok. Ezt a hónapot már kilőttem, mert épp most voltam olyan nagyon beteg....lehet még pé.-m se volt ez miatt :roll: :? De ki tudja?

betty615

betty van olyan aki olyan influenzás volt hogy csak na és most bizony van pocaklakója!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?