Új privát üzeneted érkezett!

Twist: nekem is van IR-em, és én is szedek Bromot. :wink:
Jó régóta vártok,... :(
Én most kaptam Aspirint (2. lombik), elsőnél nem. A doki mondta nekem, de én csak a punkció utántól szedtem. Beszéld meg a doktornővel!
Mikor kezdtek?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

15 nap múlva kezdünk, addig még egy csomó kivizsgálás van hátra, de legalább telik az idő és hamarabb itt van a kezdés:)
Te beülti után vagy 7 nappal? És látom, hogy laptetőre kerültél, ez jót jelent:))) :wink: :wink:

Beülti után mennyit feküdtél, pihentél? Hány nappal leszívás után volt a visszaültetés? Hányadik napon volt a leszívás?
Kell még fizetni az UH-ért (mert most sok UH lesz, ahogy figyelik a tüszőket, gondolom)? Vérvétel még van stimu alatt is? Azért kell majd fizetni?
Vendég

Twist
Üdv a csapatunkban!

Én csak Elevitet szedtem/szedek az előírt gyógyszerek mellett...
Vendég

Twist
Milyen vizsgálataid voltak? Mik lesznek még?

Nekem a punkció utáni 3. napon volt a beültetés. Az első napon feküdtem, aztán már jöttem-mentem....
Amikor már a program megy, nem kell fizetni....
Vendég

Mi embriotranszfer előtt is és utána a 3-4. napon is együtt voltunk apával :oops: :wink:
Vendég

Mabe, köszi az infókat.))) Ezek szerint lombik után is lehet együttlenni apával, az tetszik!:))
Hát vérvételek voltak eddig és még lesznek is, meg EKG is kell az altatás miatt és spermiogram megint. De sok leletet elfogadtak, mert már az inszemik miatt is volt egy egész tömbnyi leletünk:-)

Én Gravidát kezdek akkor szedni mától, ez van otthon:)
A leszívás kb. a 14. nap körül lesz? És akkor a 17. napon ültetik vissza a porontyokat kb.?
Beülti után elég egy hetet otthon lenni, vagy a mensiig érdemes? Vagyis a pozitív tesztig!:))
Vendég

Twist
Punkció nekem a 11.napon volt... ez attól függ, hogyan reagálsz a szurikra (azért kell közben UH, vérvétel).

Az, hogy otthon maradsz, vagy dolgozol, az a munkádtól függ... nincs rá recept...
Én itthon maradtam már a szurik közben...

(apázás nem receptre megy... nem éppen ajánlott :oops: )
Vendég

[quote="twist"]1 írta:twist5 nap múlva kezdünk, addig még egy csomó kivizsgálás van hátra, de legalább telik az idő és hamarabb itt van a kezdés:)
Te beülti után vagy 7 nappal? És látom, hogy laptetőre kerültél, ez jót jelent:))) :wink: :wink:

Beülti után mennyit feküdtél, pihentél? Hány nappal leszívás után volt a visszaültetés? Hányadik napon volt a leszívás?
Kell még fizetni az UH-ért (mert most sok UH lesz, ahogy figyelik a tüszőket, gondolom)? Vérvétel még van stimu alatt is? Azért kell majd fizetni?

Igen, beülti után vok 7 nappal. És ez ma a 2. laptetőm! :lol:
3 babát kaptam vissza a 3. napon. 2 napot feküdtem, azóta jövök.megyek, mellette azért pihizek is.
Amikortól szúrod magad/ azaz elindul a program, onnantól nem kell már fizetni semmiért. Előtte még igen.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli
Remélem, a kisbarik tudják, hogy mit jelent a laptető? :wink:
Csak, hogy tudják, mi a dolguk...

Kép
Vendég

Mabe: köszi a Kisbarik nevében!

Kép

Kép

*puszedli*

Punkció előtt van 36 órával tüszőrepesztő injekció, úgy, mint az inszemináció előtt volt?
Vendég

Twist: igen.

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi az infókat, most már el tudom képzelni, mi hogy lesz. Majd még biztos kérdezek:)
Vendég

Puszedli
Kép
:wink:
Vendég

[quote="twist"]K írta:twistöszi az infókat, most már el tudom képzelni, mi hogy lesz. Majd még biztos kérdezek:)

Kérdezz!!! :wink:
Vendég

Mabe: ez ülőzsák?????? Mi a márkája? Vagy hol lehet megvenni???????

Kép

Kép

*puszedli*

Közben megtaláltam. Ez egy labda. :roll: :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Szép napot!
Egerecske: köszi a drukkot a tesóhoz!
Katavirág: Olivér nagyon szép kisfiú… és a szemei…! Majd le sem lehet vakarni a lányokat! Tényleg hasonló cipőben járunk. Nekünk sajnos eddig nem lett fagyibabánk, úgyhogy mindig friss embriókkal próbálkozunk. Az első három alkalommal 7-7-5 petesejtet szívtak le és ebből kaptam vissza 2-3-3-embriót. Remélem az áprilisi sikeres lesz. Szerda már nagyon közel van!
Vkrisz: Sok boldog szülinapot! Ennél szebb ajándékot nem is kaphattál volna! Ez aztán csík!
Hajnóca: Bogyika szépséges baba! És ezek a képek… Ő is szerel, ahogy asz én lányom is!
Skrisz: Küldeném az adatokat a táblához
Csomee, 33, Dévai Intézet, Dr. Dévai István,
4. lombik, kezdés április közepe, kiskatonák és magas prolaktin

Petne: Julcsi is csodaszép kislány! Milyen érzés volt otthagyni? Mi még nem hagytuk senkire, igaz nincsen senki, akire rábíznánk (csak 1 nagypapa).
Puszi: már a 7. nap! Nagyon izgulok érted!!!
Jó sokat írtatok! Most sikerült visszaolvasnom, mert törpe megbetegedett (köhögés, orrfolyás) és elég nyűgös. De remélem a jövő hétre már jobban lesz.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok

Üdv az újaknak, Twist, Csomee :)

Puszedli drukkhegyek indítva+++++++++

Kismamiknak pocaksimi.

Spontánkodóknak drukk, és hajrá :)

Tücsök, Druszám merre vagy?

Hajnóca köszi, ez a HOVA szimpatikus, és nem tünik erősnek :roll:

no és a lényegem: kezdem a stimut, gyógyi itt figyel :D
és Én ha nem bánjátok , bár a topik neve most rám nem érvényes, :oops: de azért maradnék ha nem bánjátok

most ennyi, szép estét Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Túrótortázom. Egész jó lett. :oops: :D Ez a vacsi. Durva. Bár a tésztában van édesítőszer is meg rozsliszt, a túróban is van édesítő is...de hát cukor is van elég. :( De be is felyeztem, nem is bírtam egy rendes szeletet sem megenni. Majd reggelire...az nem olyan gáz. :lol:
Szegény párom ma is és holnap is egész nap dolgozik mert a család még mindig nem lábalt ki a vírusból. :cry: Fél 9kor jön...majd kezelésbeveszem. :D

Twist
Sok sikert a lombikhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
vizkriszisback

Egerecske, Kata és Csomee,
ezek tavaly nyári képek még. Azóta változtunk jó sokat.
Majd teszek fel valamikor képet, de most nagyon benne vagyok az ovisnaplómban .... nyakig, eltemetve. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Puszedli,
mostanra biztosan Kismami vagy!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Twist,
üdv köztünk!!! Megadrukk a Starthoz, jó kezekben vagy! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika,
szuper, akkor START!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Naná, hogy maradj!!! :D

Vkrisz,
Isten éltessen!!! :D

tillidian

Till: :P :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Szép jó reggelt!

46. ill 33.cn. :D Hőm 37,2. Túrótortareggeli megvolt. :) Ez megint nem tett jót a székletemnek asszem....elég híg.Nem zavar mert nem hasmenés...nem kell feszt járnom...de ha wc-zni kell, akkor az híg. Hogy a mgb6 vagy ezek a béna kaják művelik-e vagy a babó, nem tom.
Nagyim azt mondja, hogy se ő sem anyu nem voltak rosszul a babákokkal, tesóm sem hányt egyszer se.Meglátjuk ekem mit hoz a sors. :D

Pusszancs mindenkinek!!!Aludjatok még! :)

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt!

Vkrisz, én pont az ellenkezőjével szenvedek, ami a wc-t illeti.

Hajnóca várjuk a képeket! Ovisnapló, az jóóóó. :wink:

Árnika, hajrá és drukk!

Kép
kata05

Úgy olvason, Normaflore-t fogok venni, azt lehet babásan is...
Tapasztalatok?

Kép
vizkriszisback

Szép napot mindenkinek!

Vkrisz, boldog szülinapot így utólag is! Teszted szépen erősödik, tuti minden rendben van odabent :wink:

Csomee, twist, üdv itt, mihamarabbi babásodást nektek

Dezsi, sajnálom, hogy megint elkerült a zebracsorda, de lesz ez még másképp!

Nyulasz, grat a 17.héthez, mindjárt félidő.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Vkrisz: mennyi MagneB6-ot szedsz? Ha túl sokat, attól simán lehet híg széklet. Próbáld meg csökkenteni az adagot, ha nem görcsölsz, elég kevesebb is. Amúgy én Anyukám is szuperül volt végig a terhességei alatt, nem hányt, nem volt rosszul és nem is dagadtak a lábai sem. 8 hónapos terhesen még tollasozott :-D Én is abban reménykedek, hogy ez is öröklődik, eddig úgy néz ki, így van :-D

Kata: Laevolac-ot nem próbáltad? Nálam nagyon bevált, annyira, hogy most azon gondolkodom, el is kellene hagynom, mert már túlzottan is hat :oops:

Árnika: hajrá inszem!!!! :-)

Puszimami: az labda az a barika? :roll: simán nem annak néz ki... De a gyerekszobátokba jó lesz 8) Jól vagy?

Twist: hello 8) futólag ismerjük egymást az inszemesből :-)
Ami nekem bevált: beültetésig lándzsás útifű szirup, a lombikos ciklusban végig 100 mg E vitamin, B komplex és méhpempős méz, 3x1 Magne B6 a beültetéstől. E vitamint, B komplexet és napi 1 Magne B6-ot már előtte is szedtem. Na, meg folsavat is, napi 3 mg-ot.

Hajnoca: az mi az az ovisnapló? :roll:

További szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
3x2 magnaeb6-ot szedek, néha elcsalok egyet egyet...lehet elég lenne 3x1 mert nem görcsölök, majd egyeztetek a dokival...

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Twist, üdv köztünk! Ami fontos, hogy a stimuláció végétől nagyon sok folyadékot kell inni és fehérjét enni. Ami a sikerességet illeti, recept nincs, mindenkinél más válik be. Ez a lombikozás már csak ilyen. Én patikában kapható méhpempő tablettát és Gravidát szedtem, a beülti után pedig 2-3 nap pihenés (nem fekvés!) után minden nap sétáltam. Ezen kívül hittem a sikerességben, és az agyamat stimulálandó minden nap leírtam ezerszer, hogy várandós vagyok. Az eredmény itt szuszog mellettem, éppen most hoztam be a teraszról egy két órás levegőzésről :P
Sok sikert, drukkolok.

Csomee, nagyon érdekes volt itthon hagyni Julcsit. Egyrészt tudtam, hogy biztonságban van a szüleimmel, és nagy valószínűséggel fel sem fog ébredni, amíg nem vagyunk otthon. Ezen kívül jó volt ismét kimozdulni. Másrészt viszont rossz volt, hogy nincs velem. Annyira hozzászoktam már, hogy bármikor ránézhetek, hogy jól van-e, megsimogathatom, megölelhetem, megpuszilgathatom, stb. Csak 2 órát voltunk távol, de így is nagyon hiányzott :oops:

Puszi, babaragacsok mennek.

Árnika, persze, hogy maradj (én is itt vagyok :oops: ), jó kezdést!

Kismamiknak pocaksimi!

Kép
petne

Sziasztok,
ismeretlenként pottyantam ide. Most találtam rá erre a topikra.
Lombikra járunk, holnap lesz a 14. napi vérvételem, 3 embriót ültettek be két hete. A tesztem ma reggel negatív lett, így eléggé el vagyok keseredve. Mindenki azt mondja a beültetés utáni 12.-13. naptól már pozitívnak kell lennie a tesztnek, ha megtörtént a beágyazódás... :( Ha valakinek van ilyen tapasztalata kérem írjon. Kegyetlen hosszú lesz a pár óra, ami még előttünk áll.
kockaspled

Kockaspled
Hát itt az az általános tendencia, hogy a 9-10-11.dpo-tól már van vmi halvány csík a 10-es teszten.Nem tudom te mivel teszteltél...de ha tizessel, akkor sajna valószínűleg nem sok esélye van a babónak.Persze vannak kivételek és reméljük, hogy te az leszel! :)

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Kockaspled,sajnálom,hogy negatív lett a teszt,igen,valóban szokott ilyenkor már mutatni valamit.Csak egyet csináltál?Mikor voltál elötte pisilni?Elhiszem,hogy hosszú lesz a várakozás,én is hatszor végigcsináltam :? Azért drukkolok még a vv-hez,hátha,mindig hallani olyanokat,akiknek semmit sem mutatott a teszt,aztán másnap meg vv-n száz feletti hcg...hátha :wink:
Puszikám,megadrukkok mennek neked is...a neheze most jön,kitartás és pocisimi :D
Vkrisz,nagyon boldog szülinapot kívánok :D micsoda ajándék :D
Twist,üdv itt :wink:
Skrisz,sajnálom a csípődésedet...én sem aludtam az éjjel,illetve 3-ig voltam fenn,aztán kinn a kanapén elaludtam...nekem az ínyem durrant be,alul is meg felül is a bal oldalon...egész szombaton fájt a fejem,gondoltam kibírom,ha másnap is fáj,akkor beveszek egy algopyrint,de éjjel az ínyem miatt nem bírtam tovább.
Csomee,jobbulást picilánynak :wink: szép a vonalzód. :D
Árnika,hajrá kezdés :D naná,hogy maradj :wink:
Alle,köszi :wink:
Kata,örülök,hogy picúrral minden okés :wink:
Ranamami,mikor lesz uhu?
Petne,elhiszem,hogy furi volt otthonhagyni Julcsit,de kell nektek is a kikapcs :wink:
Dezsinám,pihengetsz?Vagy már beindult a kertészkedés?
Olivér és Bó is cukifalat!
Ja,akkor leveszem az ufós vonalzót :?
Vendég

Kockaspled,
a vérvétel a tuti, bár a nega teszt nem jó előjel. Azért nagyon dukkolok holnapra +++++++++++++++++++++++++++++

Puszika és Árnika,
nektek is nagy tál szurok megy, kinek babaragacs, kinek az inszemhez!

Rana,
én L-Thyroxint szedek, és még szedem. Nekem azt monda az endoki, hogy legalább két évig kell szednem, mert autoimmun pm-em van, és hogy ez olyan bogyó, amit terhesen és a szoptatás alatt is lehet nyomni, csak most sűrűbben van a kontroll, ráadásul pm uhu-ra is el kellett mennnem (és nagyon utáltam, mert úgy rányomták a nyakamra az uhu-t, hogy összenyomták a légcsövemet is, szabályosan az életemért küzdöttem. Soha többé :evil: )

Vkrisz,
köszi, az infót a palástfűről. Nekem ott figyel egy csomó a polcon, és nem mertem inni, nehogy ártsak picurnak. De akkor nem árt.

Melóhely. Az új melóhelyem elvileg csak a főnökök tudták, hogy mi van, én meg nem mondtam senkinek, mégiscsak elég rossz belépő, hogy "szülni jöttem". Nem mintha lelkifurdalásom lenne, mert én tök nyílt lapokkal játszottam kezdetektől, inkább csak nem akartam protkós buta libának tűnni, lássák csak, hogy ugyanúgy dolgozok, mint más. - Még nem is nagyon feltűnő, de a gyakorlott szeműek már észrevették, és elég furcsa volt, egy olyan kolléga, akivel alig van kapcsolatom a mindennapi munkában, a villamoson rákérdezett reggel, hogy igaz-e, amit beszélnek??? - Nem tagadtam le, nem sok értelme lenne. Hát ezek után lehet, hogy páraknak meg van rólam a véleménye, de szerintem senki nem szólhat, akire tartozik, az tudta kezdetektől. - Hivatalosan csak a személyzetisnek mondtam még, mikor kérték előre, hogy ki mikor akar szabira menni, én meg azt se tudtam, mennyi szabim lehet, meg jogosult vagyok-e TGYÁS-ra. A személyzetis nagyon rendes volt, kiszámolta, hogy pl. 43 ezer forint táppénz járna nekem, úgyhogy jobb lenne, ha bírnám júliusig a bejárást, júli 23-tól mehetek szülési szabadságra.

Na, jó hosszú lettem. Pusszancs mindannyiótoknak!

Kép
kisbuta

Vkrisz: akkor lehet a magnéziumtól a híg széklet...bár inkább ez, mint a székrekedés :wink:

Kockaspled: én azt mondom, várjuk meg a vérvétel eredményét :wink:

Petne: elhiszem, hogy fura volt Julcsi nélkül :-) 9 hónapig együtt voltatok, plusz még amióta megszületett :-)

Nyulasz: sajnálom az ínyed :-( nem lehet kellemes...nem próbálod meg a teafás fogkrémet? Az antibakteriális és gyulladáscsökkentő. Én is azt használom, és bevált.

Skrisz: tényleg, hogy vagy?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,nem próbáltam még...mi a neve?Gyógyszertári?
Asszem meglátogatom a fogorvosom...de fos.k rendesen,lehet ilyenkor érzéstelenítőt kérni?Bár elvileg rendben vannak a fogaim,de találtam valamit,ami vagy nagy luk,vagy kitőrt onnan egy darab...mivel szinte sose fáj a fogam(pedig elég könnyen romlik),ha meg fáj,akkor meg már húzni kell,olyan állapotban van :evil:
Vendég

Nyulasz: Dm-ben lehet kapni,Teafa olaj fogkrém, ez van ráírva. Meg valami idegen nyelvű szöveg.
Igen, kaphatsz érzéstelenítőt, én is kaptam. Szerintem menj el mindenképp, ha meglesznek a Nyúlbogyók úgysem fogsz tudni elszabadulni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vkrisz
Ha a sok magnéziumtól van hasmenésed, azon a Normaflore nem segít...

Én csak álomkóros és depis vagyok... de ez inkább az időtől... terhességi tünetem nincs is...

Kockaspled
A vv lesz a biztos... teszt az csalhat... :cry:

Nyulasz
Menj el fogorvoshoz! Érzéstelenítőt lehet adni kismaminak!
Egy begyulladt fogból nagyobb baj is lehet!
(ha nem fáj, az jelentheti azt, hogy már elhalt a fogbél)
Vendég

Mabe, holnap már nem leszel depis :lol: az UH és Bocika látványa feldob majd :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,köszi...
Mabe,ja sose szokott fájni,csak amikor már túl nagy a baj... :roll: most viszont csak az ínyem gyulladt be...jó hír,hogy kaphatok érzéstelentőt.
Holnapra jó kukucsot :D
Vendég

Szezso
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(meg jön már lassan a jó idő....)
Vendég

Szezso,
az ovisnapló az az, hogy egy hetet voltam ovis gyakorlaton és arról kell egy hospitálási napló nevű valamit írnom.:lol:
Eddig 37 oldalnyi és remélem mér nem is lesz több, mert belefáradtam. :?

Csajok,
nincs valakinek régi diafilmje? Mesés?

Anyumtól megkaptuk a réges régi diavetítőnket, de sajnos a diafilmek annál maradtak akinek kölcsön lett adva. :cry: (Sajnos a kisfiú a halálán volt és ez egy kis örömforrás volt neki.
Mivel régóta megkaptuk a vetítőt (talán 10 éve is megvan) már nincs pofink visszakérni a filmeket. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hali :!:

Puszi, szerintem ha holnap tesztelnel, az mar halovanka pozitiv lenne :wink:

Hajnoca, hat ez a Bogyi milyen edes :!: Latom, o is szeret pakolni :!:

Skrisz, hess derekfajas :!:

Vkrisz, boldog 32-ot :!: :!: Mar igy 3asban :wink:

Csomee, akkor nektek a 3. lombikra sikerult Hercegnotok :?: Hajra 4 :!:

Kocka :cry: :cry: Elso probalkozas volt :?:

En jol tippeltem, ma kiderult, hogy valoban szerdan lesz beultim :!: Meg 2 nap :!:
katavirag

Szép jó reggelt!

Kata
Drukk a beültihez!!!Hajrá kistesó!!! :D

Én már tűkön ülök...csak számolgatok:
47.cn, 15-16.cn-en volt egy picike vérzés, 27.-en hő felment, 36.on teszt halvány pozitív, 37.-en hcg 44. Ha a hő felmenése volt a pé, akkor hcg vv 10 dpo-n volt és ma vagyok a 20.dpon...szóval ha holnap minden lesz uh-n, akár már szívhang is lehetne. (Azt olvastam, hogy a pé után 16-20. naptól már ver).

Hőm fent, cicik fájnak rendesen, alszom egész nap, hidegrázás is van néha, hányinger nincs....szerencsére semminemű hasfájás se meg piri vagy barna se.

Hajnóca
Nekünk is voltak régen...de mi szerintem odaajándékoztuk az ovinak vagy nem tom. :? Szerettük mi is azokat a meséket. :D

Nyulasz
Jobbulást!!!Ajánlott vmi fogkrémet vagy szájvizet a fogdoki? Vagy mit lehet tenni?

Kinek hanyadik napokon volt uh és mit láttak?Összegeznénk? :oops: :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok,

Dezsina nagyon Boldog névnapot kívánok :D .

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Puszi,hogy bírod?Nagyon drukkolok ám!
Katavirág,szerdára+++++++++++++++++
Vkrisz,nekem 6+5 láttunk három dobogó szivecskét. :D Drukk az uhuhoz :wink:
Vendég

Szia Csibe :D hogy vagy?Hiszteró?
Vendég

Nyulasz
De előtte is volt uh, nem?Emlékszem...azt írtad:"no comment." :lol:

Kép
vizkriszisback

Nyulaszom küldtem Neked pü. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Vkrisz,nem,ez volt az első uhu,több mint két héttel a vv után.Vv.dec.21-én,uhu jan 7-én.Holnap pont ennyi idős leszel...elvileg :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?