Kockaspled,
a vérvétel a tuti, bár a nega teszt nem jó előjel. Azért nagyon dukkolok holnapra +++++++++++++++++++++++++++++
Puszika és Árnika,
nektek is nagy tál szurok megy, kinek babaragacs, kinek az inszemhez!
Rana,
én L-Thyroxint szedek, és még szedem. Nekem azt monda az endoki, hogy legalább két évig kell szednem, mert autoimmun pm-em van, és hogy ez olyan bogyó, amit terhesen és a szoptatás alatt is lehet nyomni, csak most sűrűbben van a kontroll, ráadásul pm uhu-ra is el kellett mennnem (és nagyon utáltam, mert úgy rányomták a nyakamra az uhu-t, hogy összenyomták a légcsövemet is, szabályosan az életemért küzdöttem. Soha többé
)
Vkrisz,
köszi, az infót a palástfűről. Nekem ott figyel egy csomó a polcon, és nem mertem inni, nehogy ártsak picurnak. De akkor nem árt.
Melóhely. Az új melóhelyem elvileg csak a főnökök tudták, hogy mi van, én meg nem mondtam senkinek, mégiscsak elég rossz belépő, hogy "szülni jöttem". Nem mintha lelkifurdalásom lenne, mert én tök nyílt lapokkal játszottam kezdetektől, inkább csak nem akartam protkós buta libának tűnni, lássák csak, hogy ugyanúgy dolgozok, mint más. - Még nem is nagyon feltűnő, de a gyakorlott szeműek már észrevették, és elég furcsa volt, egy olyan kolléga, akivel alig van kapcsolatom a mindennapi munkában, a villamoson rákérdezett reggel, hogy igaz-e, amit beszélnek??? - Nem tagadtam le, nem sok értelme lenne. Hát ezek után lehet, hogy páraknak meg van rólam a véleménye, de szerintem senki nem szólhat, akire tartozik, az tudta kezdetektől. - Hivatalosan csak a személyzetisnek mondtam még, mikor kérték előre, hogy ki mikor akar szabira menni, én meg azt se tudtam, mennyi szabim lehet, meg jogosult vagyok-e TGYÁS-ra. A személyzetis nagyon rendes volt, kiszámolta, hogy pl. 43 ezer forint táppénz járna nekem, úgyhogy jobb lenne, ha bírnám júliusig a bejárást, júli 23-tól mehetek szülési szabadságra.
Na, jó hosszú lettem. Pusszancs mindannyiótoknak!