Sziasztok!
Szegény Szabi!
Mi is hasonlókép jártunk néhány napja, de nem volt ennyire komoly. Pár csepp vérrel megúsztuk, pár napig kicsit sebes volt az álla és kész. Nekünk a motor kereke szaladt gödörbe, babó is a kormányba kapaszkodott...
Hidd el elfelejti Szabi hamar! Úgyanúgy használja Balázs is a motort. Csak hát..., na de ez a dolgunk, hogy féltsük őket.
Vera! Nem hallottam a tetűírtást! Azta! De legalább felvállalták és megcsinálták, nem sumákolták el. Ráadásul ezt ők sem védhetik ki, mindenkit el kell látniuk.
Olyan édes Jázmin, ahogy örül a kisvakondnak! Nem tudom tudod-e, de a Corában is lehet pontokra (hűség) váltani 3 féle kisvakondos könyvet. Én most kettőt ki is váltottam Balázsnak (talán 2 hete), a harmadik nekem nem tetszett.
bbj Judit! Hogy van Leti azóta? Látom nagyon keresgeted a hoteleket, nagyon mehetnéked van! De mennék én is! Na majd államvizsga után. Addig sehova! Vagyis dehogyisnem! Valamelyik héten hétközben el akarunk nézni a Pest melleti új élményfürdőbe.
http://www.aqua-world.hu/
Andi! Pont mostanság megyek (szombaton jövőhéten) Kecskemétre, de én is úgy vagyok vele, mint Vera. Balázs is b van oltva, olyan jó lenne, ha oviban átesne rajta.
Szilbee! Jósikában a gyakorlatom előtt volt járvány, legalábbis a csibék között. Csak arra nem emlékszem pontosan, hogy ez előtt a gyakorlat előtt, vagy az őszi előtt.
Emlékszem ti is úgy adattátok be a himlő elleni védőoltást, hogy már az ajtót kopogtatta nálatok a vírus. Pötyös katica? Talán így nevezted Levit.
Aranyos volt. Mármint a becézés.
Én is várom a fotókat! Vakolat? Nem gondoltam volna, hogy sminkeled magad! Nagyon profi vagy, mert nem látszik! Tényleg természetesnek hatsz!
Rólam:
Kicsit hagy dicsekedjek már!
5-öst kaptam a zárófoglalkozásomra!
Nagyon megdícsértek. Mostanában sem bőgtem annyit, mint azon a napon a meghatottságtól. Úgyhogy köszi a drukkot és a szidást mindenkinek!
Balázskám itthon volt pénteken, doktornő kiírta egy napra, de semmi extra. Kicsi köhögés, kicsi orrfolyás. Stodalt adok neki, megcataflam cseppet (vérbő a torka). Hétfőn mehet is vissza bölcsibe. Tényleg jaimee beadtátok a jelentkezési lapot a Jósikába? És a magánybölcsi? Voltatok már, kipróbáltátok?
Megjött a gázelszámoló számla! Egy tizest kell csak befizetni!
Ügyik voltunk! Már bocsi, csak ennek is úgy örülök. Valaki lakik távfűtésesben?
Gumimaci? Ti is nagyszülőztök hétvégén?