Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Leti miatt. én má' nem számítok!

mi az a százszorszép? na mehetek vissza olvasni...

megvan megvan...

mindjárt lejön a 9,5 hetem, megyek nézni... még sosem láttam...most megint rákattantam a filmletöltésre... sajnos....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nem ér ennyit írni!!!

Örülök ha végig tudom olvasni....

... Na Dév engem akar...

Ecccccercsak majd tudok írni is... :roll: :twisted:
szilbee

Vera, köszi. :) Neked is aranyosak a gyerkőceid! :D
Igen, Homoki doktornőnél voltunk. Örülök, hogy te is jót hallottál róla.
Kineziológusnál nem voltam, de van 1 telefonszámom, ha érdekel elküldöm.

Évi, nagyon csinos voltál abban a ruhában! :D
Az egerektől viszont irtózom, remélem Nimródnak nem lesznek majd ilyen kívánságai. :lol:
"Csak" hányás van ilyenkor, kb. 2-2,5 óra alatt teljesen rendbe jön. Addig 10 percenként 1-1 kiskanál vizet itatok vele, nehogy kiszáradjon. És picit éheztetem, hogy ürüljön ki a gyomra. Ha a közérzete rossz, akkor adok egy lázcsillapító kúpot.
Igen, tudom, hogy még elég neki az anyatej, csak azért szeretném tudni biztosan, hogy miről van szó.

Judit, szerencsére csak egyszer szúrták meg, 40 percig keresték a vénáját. Hol egyik karját nézték, hol a másikat. Egy ideig az ölemben ült, majd az ágyra fektették. Végig sírt. Közben kértem, hadd szoptassam meg, hátha megnyugszik. De amint jóllakott újra sírva fakadt. :(

Kata, remélem Bencénél nem lisztérzékenységről van szó. És, hogy a többi dokinak lesz igaza.
Sajnálom a nehéz éjszakákat. Megértem. Nálunk kb. 3 hónapos korában kezdődtek a hasonló éjjelek. Annyi különbséggel, hogy ő nem csak akkor kért/kér cicit, mikor éhes. Addig egyszer ébredt éjjel, és ez az egyszeri ébredés mindig későbbi időpontokat jelentett. Már az 5-6 óránál jártunk. Aztán az lett, mint nálatok. Azóta együtt alszunk, és legalább én is kipihenem magam. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Heh, hogy megtáltosodott máma a népe :!: Nem győzöm (szó szerint) olvasni...

Kata, kocsival rohanósak voltunk :wink: Csak kényelmesen... Házikót keresünk szüleimnek a környéken. Télleg, ha eselleg tud valaki eladót, szólhat :wink: (2, max. 3 szobás ház, elsősorban Újszász, Szajol...Szolnokon 7-8M alatt úgyis képtelenség fajinat - nem lepukkantat, viszonylag jó helyen - megcsípni)

Hopp, itt meg közben buli van az utcában...autós kontra biciklis... :P

Nameg eza höjje szél ise... Luci már egyszer megébredt tőle :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Évi, csinos voltál a tüzes ruciban :lol: Csongiról meg asszem még nem is láttunk ifjúkori fotókat :roll: :wink: Hát aprókának is szép baba volt :)

Ildikó, üdv köreinkben :D Sajnálom az oltásos mizériát :( Nálunk sem okozott gondot egyik sem (kopp-kopp-kopp). Prevenar-ból 2 járt nekünk, 1 éves kora után adattuk be Lucinak. Hunorral is így tervezzük/tervezem :)

Nomajmég folytatom valamikor... vissza is kéne olvasni noooomálisan...

Judit
Kép

Kép
balwin

De megtáltosodtatok!

Üdv Ildikó! Boldog névnapot utólag! Talán még benne vagyok az 1 hétben. Oltást én is sajnálom. Balázs már mindhárom prevenárt megkapta, de sem ezek után, sem a kötelezőek után+himlő, nem volt semmi baj, még hőemelkedése sem. Nem lehet hogy akkor bujkált Nimiben valami, amikor az oltást adták neki? Borzasztó ez a hányásod dolog! Nagyon sajnálom!

Katlina! A szemem majd kiesett: 1 éves házassági évforduló :?: :!: Hihetetlen!

bbj Judit! Jobbulást Letinek! A fizio nem tudom milyen lehet, szomszéd asszony járt a derekával (vagy gerincével?), neki a Tisza szállóba kellett menni, dögönyözték, masszázsolták. De azt mondja jólesett neki, de különben csak annyit ért, mint halottnak a csók. Na reméljük nálad tartósabb lesz.
Nem gondoltam, hogy a kandallót mindennap tisztítani kell! Azta! Nekem már nem is kell(ene)! :lol:
Köszi kérdésed, végül nem vittük Balázst dokihoz, mert "csak" reggel ébredéskor köhög, az orrát sem kell sokszor törölni. Bölcsibe is azt mondták nem hallották köhögni. Szívni meg csak este-reggel kell az orrát. A fülét valószínű "csak" azért fájlalta, mert orszívás közben lefogtuk, és akkor nyomhattuk meg neki. De nincs lerakódás, nem lélegzik nehezen, hőemelkedés/láz sincs, ugyhogy bölcsizik.

Én meg indulok is érte.

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Jah, Dorka, igen, állítólag oltóanyaghiány van (kullancs). Amikor megkérdeztem, hogy mikor/hogy adatassuk be Lucinak, egyből mondta a védőnő, hogy jobb, ha kiíratjuk, kiváltjuk, akkor is, ha egy darabig a hűtőben áll, mert tavaly sem volt elég.

Judit, kandallópucováláshoz: épp az előbb olvastam a "3. ház elsőre" újságban, hogy vannak ...idézem... A kandallók korommentesítő levegőöblítéssel vannak ellátva a tiszta üveg érdekében... Gondolom az áruk is ollan 8) Amúgy erről a cégről szólt a hír: www.haassohn.hu
Nekem eszembe nem jutott volna, hogy a kandallót pucolni is kell (már a salakoláson kívül...) :oops: :oops: :oops: Nopersze ha lenne, úgyis észrevenném :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka: elfelejtettem... M. csak egyszer-kétszer ébresztette fel eddig B.-t, de annak meg amúgy is pisilnie kellett. De alapvetően elvannak egymás mellett éjszaka is.

Balwin Judit: nekünk a múlt héten írta fel a doki néni... körbe hívtam majdnem az összes gyógyszertárat Szolnokon... és csak egyben (Korona) találtam egy darabot... el is tetettem hirtelen és szaladtam érte... Mindenhol azt mondták, hogy hiánycikk... (amúgy a kullancsos oltóanyagról írtam :wink: ) Hogy-hogy ideköltöznek anyukádék?Mán nyögdíjasok akarnak lenni, oszt akkor meg mindegy?

Ha meg itten tartunk, nekem meg van eladó gyümölcsös. 1 hektáron van 230 db germerzdorfi cseresznye és 180 db lepotika szilva fa. :lol: Valakit érdekel?

Ildi: és ez az éjszakázósdi még mindig van? :roll: :shock: Én nem szeretném olyan hosszan ezt csinálni.... nehezen viselem, ha frusztrálnak... ez meg erősen az a kategória....

Kép

Kép
szolkata

Balwin Judit, köszi. :)
Ezek szerint kisfiút vártok másodjára. Szép neve lesz. :D

Olga, Neked is köszi az üdvözlést és a névnapi köszöntést is. :D Nagyon kedves vagy. :D
Hogy bujkált-e valami akkor Nimródban, nem tudom. :roll: De remélem hamar kiderül és elfelejtjük az egészet.

Kata, igen, most is gyakran ébred éjjel, illetve inkább csak engem keres. Egyszer-kétszer eszik is, máskor csak 1-2 kortyot, és alszik tovább. Igazából nem ébred fel, nem kell ringatni, cumit már hetek óta nem kér egyáltalán. Sokszor én fel sem ébredek, önkiszolgálja magát. :D :lol:
Az az igazság, hogy én is imádom, hogy mellettem van. Ahogy ott szuszog, ahogy reggel rám nevet, megölel, csacsog... :D És az apja is szereti mellettünk tudni. Ő még hamarabb elfogadta, hogy a kiságyból porosodó bútordarab lett. :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Judit!
A mienk is tisztaüveg rendszerű, de minimális kormolódás az üvegen így is van.

csak az üveget kell takarítani, kirakni a hamut, meg ki szokta porszizni, ami kívül hull a hamutálcán.

Anyukádék feladják az ottani életet? mikós? itt is vannak jó házak, és nincs messze se, meg az első 2/3-a a városnak Szolnok felől cigómentes na jó, min 1%. ha gondolod adok címet, telszámot, akik kifejezetten ezzel foglalkoznak. Eladót amilyet ők keresnek, nem tudok.

Kata!
hol van? na nem mintha kertészkedni akarnék...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
eddig sosem tudtam, hyog fiziko, vagy fizio. akkor melyik is? Elin írta, valami nedves rongyon keresztül belém vezetik az áramot (remélem nem nálam romlik el...) hát én is azt hiszem, hogy erdőtűznek mókuspisi, de had próbálkozzanak...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja-ja lassan 1éve hogy egy nagyon jót lagziztunk :wink: 8)

Bbj!
Van olyan is hogy dögönyöznek,de szerintem neked marad az elektromos,anyósom meg apósom dicsérte nagyon ők már mindekettőt végigjárták és azt mondták nekik egy ideig hatásos volt! :wink:

Kép

Kép
katlina

Bbj: természetesen Nagykörűben... :lol: Én még ilyen öntisztítós kandallóról nem is hallottam. Én még masszőrnél sem voltam... nem értek az ilyenekhez...

Szolgálati közlemények, ami eszembe jut:
- jövő héten szombaton munkanap (tudjátok, ez jan. vagy februárban lett volna, csak akkor a gáz miatt elmaradt)
- kids shopban (Tófenék út) minden 50%... hirdetés szerint
- Isparban bécsi virsli kimérős 50%, 1470 Ft kilója (ha jól emléxem), de uitt sok konzerv és üveges tartósított élelmiszer olcsóbb, fackelmann eszközök, kerti cuccok, kinti játékok
- Lidl-ben csirkecomb (alsó) 70dkg 479Ft, több minden 100 Ft (pl. tejszín, réteslap, nagy natúr joghurt, disznósajt, üveges torma)

Nem baj, ha ilyenekkel bombázlak Benneteket?! :roll:

Ki hogy van ma?

Kép

Kép
szolkata

Hali csajok!

Ildi: Üdv közöttünk! :D

BBJ: De akkor nem gerincsérv, ugye, ami kínoz? Nagyon idézőjelben "csak" kopás...... Az a villanyos kezelés tényleg szokott segíteni.++++++++++

Kata: Nem baj. :lol: Ha már ilyen jól informált vagy: lefedhető (macskakakára nézve atombiztosan záródó) homokozót tudsz valahol? :lol: A rácsos almásomra gondolsz? Örülök, hogy ízlett, mézessel még nem próbáltam. Most kakaós csiga projekten vagyok. :lol: :lol:

Majd visszaolvasok nooooooooooooormálisan.
jaimee1

Sziasztok!

Kata!
én si olvastam a kids shoposat, vasárnap Nikivel el is sétáltunk arra , de nem találtuk a boltot! az hol is van pontosan? meg akartam nézni legalább a kirakatát, aztán sehol semmi.

Jöhetnek ilyenek!

Masszírozást én sem bírom, mert nekem fáj. egyzser a gyógytornász, aki jár Misihez megmasszírozta a nyakam, mert beállt, potyogtak a könnyeim, annyira fájt.

Jaimee!
nem gerincsérv, legalábbis eddig.

Kakaóscsiga? na ha kikísérletezted, akkor jöhet!

nekünk van kagylónk, amit odaadok, ha kell, nekünk van másik homokozónk, ez meg csak a helyet foglalja. asszem kék-piros talán... de majd Misi jobban tudja.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee: homokozó... szerintem hamarosan az OBI-ban vagy a Praktikerben lesznek. Igen, a rácsos almás... isteni... Én a Stahl (vagy Sthal .. sose tudom... ezt se) csokis csigáját csináltam legutóbb, az nagyon jó.... egyik könyvében találtam... amit neked is küldtem... szerintem...

Bbj: Szerintem a nyugdíjjas házzal szemben van, talán virág bolt van mellette.... , de Balwin Judit biztosan pontosan tudja...

szopi szünet, aztán bolt...

Kép

Kép
szolkata

Reggelt! ... vagy inkább Delet!

Továbbra se vok toppon, csak az olvasásig jutok el.

Egy gyors H.j. ... Levente ovizik, bár taxis, de fújja az orrát szépen. A hetet talán ott tölti még. Egyébként jó a kedve, az orrfolyáson kívül baja nincs. (Gyógyszerezem is ahogy kell.)
Dév szintén taxis... de egyenlőre nem vészes. Akkor van csak baj, ha nem Ő szívhatja ki porszívóval az orrát. :shock: Ilyen gyerekkel se találkoztam még. :roll: :lol:
Én is megvok... fáradtam... stb. ahogy tavasszal lesnnie kell...

Ja egyébként nyugaton már havazik!!! :shock: :shock: :shock: :evil:
szilbee

Szaisztok!

Szilbee! Már tegnap mondta Peti, hogy ahogy délután jött haza, Abonyban szakadt a hó! Meg most is hívott, hogy Cegléden meg most kezdett el... na majdcsak ideér. Nesze neked húsvét! Meg Sándorok és Józsefek! Benedek meg meg is hozza a havat! Át kell írni lassan ezt a mondókát is...

bbj Judit! Nem sok, de hirtelen ennyit találtam:

Mi a különbség a fizioterápia és fizikoterápia között?

Fizioterápia
A fizioterápia a gyógyításban a természet energiáit alkalmazza; korábban természetes gyógymódnak nevezték. Ma ezeket az energiákat alkalmazhatjuk eredeti formájában (pl. a gyógyvizek alkalmazásával), vagy a természeti energia mesterséges előállítása révén (pl. fényterápia esetén a fény mesterséges előállítása szoláriumban)

Fizikoterápia
Meg kell különböztetni a fizioterápiát a fizikoterápiától, amely utóbbi alatt a tisztán fizikai energiákkal való gyógyítást értjük. Nem tartozik ide tehát pl. a gyógyvizek ásványi anyag tartalmának hatásaira épülő gyógykezelés.

A fürdőkben folytatott kezelések mindegyike besorolható a fizioterápia valamelyik ágába

A fizioterápiát Magyarországon az alkalmazott energia típusa szerint következőkre osztják fel: mechanoterápia, termoterápia, elektrotertápia, fototerápia, hidroterápia, balneoterápia.

Judit, engem gyógymasször masszírozott, és csak simogatást éreztem (még Gyulán a várfürdőben). Na mondom kész, halottnak a csók... Aha! Vagy 3 hónapig nem fájt utánna a hátam/derekam!

Kata! Jöhetnek az ilyen infók! Én is újságfüggő vagyok/voltam, csak mostanság nincs idő. Talán ma kikukázom őket a kinti ládából és majd fürdés közben bűnözök. Máskor nincs időm. Holnap el ne felejtsetek szidni! 8-10-ig!

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok

Vera: én jártam (sőt majdnem az egész családom) , jár kineziológushoz. Elég érdekes dolog, mert valahogy úgy működik ,hogy a tested válaszol a kineziológus kérdéseire (állsz a kineziológus előtt, ő meg a válladnál , fejednél stb. hozzád ér és abból tud dolgokat). Aztán megkeresi az aktuális problémád kiváltó okát a múltban és azt feloldja. Nekem mindig jó volt. A férjem egyszer volt nála neki nagyon furcsa volt utána. (de ez azon is múlik, hogy a múltból előhozott dolgok milyen hatással lesznek rád). Én tudom ajánlani , ha érdekel a számát is meg tudom adni.

Az éjszakázáshoz: nekünk Emma volt ilyen éjszakázós, a végén mi is száműztük a kiságyat (szinte már újszülött korától velünk volt csak hajlandó elaludni). Ez két és fél éves koráig ment, azóta hajlandó külön ágyiban aludni.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Kid's shop: jaja, itten van, a Maya mellett. Asszem helyet cseréltek a Baroness-szel...mer most az van a virágos mellett...

Örülök, hogy a kisbetegek jobban vannak!

Többet maj máskor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Liz, elküldenéd az elérhetőséget? megköszönöm :)
Bár az az igazság hogy én bejelentkeztem már N.S-hoz (nem tudom talán ti is hozzá jártatok?), jó sokára kaptam időpontot. Kicsit félek tőle, de én is nagyon jókat hallottam magáról a kezelésről, úgyhogy kipróbálom :)

Ildi, az álatald ismert telefonszám is érdekelne ;) Hátha nem jön be akihez megyek, jó tudni hogy több lehetőség is van.

Jaimee, azt hiszem az Obiban (vagy Praktikerben? :roll: ) van most is ilyen homokozó ;) Talán inkább az Obiban láttam, a kertrészen.
Ti merre laktok? Ezek szerint kertes házban ti is. Nálunk egyelőre Jázmin sóderben homokozik :? de ő élvezi :D És lassan készül a homokozó is ;)

Szilbee, a fiúknak jobbulást! Remélem hamar túllesztek rajta. Ilyenkor a legkönnyebb szerintem megfázni :( Reggel hideg van, napközben meg süt a nap. Én úgy várom már a 30fokot!!!!!!! Egész évben el tudnám viselni :)
Dávid tényleg nagyon ügyi hogy egyedül porszívózza az orrát :)
Te pedig naggggyon csinos és kivirult vagy a képeken :) Nyoma sincs tavaszi fáradtságnak ;)

Olvastátok a mai Néplapban hogy a szülészeten tetvet irtottak? :evil: Tökre kiakadtam, én belehaltam volna ha nekem lekezelik a fejem mondjuk 2nappal a császár után :? Vagy bármikor is... Úgy sajnálom a szenvedő kismamákat, gondolom mennyire hiányozhatott nekik :(

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Évi: nagyon csinos voltál a jelmezben! Az egerek nem szoktak meglépni? Sűrűn kell takarítani a helyüket?

Bbj: jobbulást a kiscsajnak! Ilyen fiatalon kopás meg meszesedés??? Mitől van ez?

Kati: tudom nem vígasztal, de még mi is éjszakázunk... És én is szerettem a szórólapokat!

Képzeljétek bárányhimlő van az oviban. Maja már volt, de a pici még ugye nem. Elég sokat bent voltunk mostanában. Márc 15 ünnepség, minden nap reggel meg délután. Kíváncsi vagyok a napi 1-2 szopi megvédi-e. Nyáron akartuk neki beadatni az oltást. Lehet hogy már nem kell...

Andi

Kép
Kép
andii

Andi! Melyik oviban?

Köszönöm a bókokat! :oops: Az igazság az, hogy már csak a vakolat tartja össze az arcom... Közelit pont ezért nem teszek magamról.

Judit! Remélem hat majd ez a kezelés! Jöv. 7en vinnék neked angolra egy vagon üveget. Majd ledumáljuk, hogy mikor lesztek ott. (Soha nem tudom megjegyezeni.)

Ma menek fodrászhoz szőkülni... holnap Mamázunk, úgyhogy én most elköszönök, szerintem egész 7végére.

Jó pihenést és jó időt Mindenkinek!!!
szilbee

Elszállt, amit írtam :? :twisted:

Szilbee, láttalak ótóban, jó lett a hajad? (Mert azt nem láttam, ótóztunk mi is)

Évi, csini voltál!!!! :) Már 4 egér??? :shock:

Vera, csak egy "aaaanyám" szakadt ki belőlem, mikor írtad a tetveket... Más se hiányzik még ott a babáknak-anyukáknak... :( Elkeserítő....

Judit, majd számolj be akezelésekről, hatnak-e!
Leti????

Andi, hátha elkerüli a barika Nórit!!!

Lizocska, asszem én még nem is köszöntem neked! :oops: nem sokkal vagytok előttünk :)

Kata, a munkanapot el is feljetem, ha nem írod... Petinek konferencia Szegeden... újabb szombat egyedül... :( Utálom az ilyen munkanapokat!

Judit, matrac: Balla bútorban van több variáció is, emberi árakon!
Mi megrendeltük, elvileg még másfél hét, és itt lesz! Úgy legyen!

A mai napot pedig igyekszem elfelejteni (úgysem fogom): szájsebészet lett a motorozásunk vége, Szabi nagyon nagyot esett vele, előre, ömlött a vér a szájából... :( Azt sem tudtam, milye vérzik: nyelve, ajka, kitörtek-e a fogai...
Szerencsére varrni nem kellett, de a felső ajka 3x-ára duzzadt, nagyon csúnyán felrepedt több helyen belül. Még nehéz a kajálás, fel-felsír....Éjjelre adok Nurofent neki, asszem... meg fertőtlenítem...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szilbee!
szőke? fotót!!!!!!!

Andi!
amíg nincs pötty, addig be lehet adni a szurit! de hátha nem is lesz.. most lesz 3 hét ideged...

Dorka!
jajajajajajjj! de akkor nem sérült semmije!? szegényke! szívószál? hát nurofen az nyugodtan mehet, hátha nyugodtabban aludna. Nm emlékszem, cumis Szabi? most az hogy mükszik?

Leti megint belázasodott, 39,4, de a kúptól fél óra núlva 37,1 lett, aztán meg 36,4. most alszik már vagy 7 óra óta. nem si keltem fel, így a fürdés elmarad ma.

Még nem járok kezelésekre, majd jövő héttől durálom neki magam...

Többiek?

egy nagyon jó hely, sztem emberi áron:

http://www.wellnesshotelmendan.hu

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka, jajj szegény Szabi :(:(:( beakadt valahova a kerék vagy hogy esett el? Egyedül voltál vele? És mit csináltál, hogy jutottatok el a szájsebészetig?
Remélem hamar elfelejti, bár lehet most egy picit óvatosabb lesz a motorral :(

Judit, én is nézegettem már ezt a hotelt, jónak tűnik nagyon.
Mi januárban a Kolpingban voltunk, az is nagyon jó volt és gyerekekkel tuti választás! Csak főszezonban iszonyat drága sztem :?

Szegény Leti is :( De akkor a kúp jól lehúzta a lázát. Hátha kialussza reggelre. Jobbulást :)

Szilbee
, kérünk képet az új hajadról ;)

Andi, nem biztos hogy elkapta Nóri a barit.
Nekem mindkettő oltva van, de így direkt szeretném ha ennek ellenére elkapnák és pár pöttyel megúsznánk, akkor tuti a védettség. Az oltásban nem bízom 100%-an és nem szeretném ha felnőttként mégis elkapnák...

Kata, ez az ovi ott van a Széchenyin? Nem ismerem.

Teszek képet: Jázmin tegnap kapott egy kisvakondot, nagy a szerelem :)
Kép
Kép Kép

KépKép Kép
76vera

Jesszus...

Dorka! Remélem gyorsan helyrejön a nagylegény! :( Gyógypuszit küldünk neki!!! Szegénykém. :cry:

Judit! Már megint?! :( vagy még ugyanaz erősödött fel? Remélem gyorsan és tartósan lemegy a láza! +++++++++++++

Vera! Nagyon édes Jázmin! :lol:

Ja egyébként csak melíroztattam (a sötét hajamban elég látványos). Erre majd jön egy világos festés. Így fog fokozatosan kivilágosodni a hajam. Nagyon besötétedett már... nagyon természetellenesen sötét volt. Most meg nagyon fura hogy csíkos vagyok, mint Éviék egerei... de majd nem lesz ilyen feltűnő, ha jön a köv festés.

Megyünk mamázni...

Dorka! Holnap megyünk Falvára. Remélem ti is akkor mentek!!!
szilbee

Kávés jó reggelt,

Szilbee, nagyon kíváncsi vagyok a hajadra! Rozinál voltál?
A holnapot nem tudjuk, mert anyósomék is akkor lesznek csak otthon, tegnap du. meg kiaszaldtam Szabival anyáékhoz. De még ma eldől, megírom!

Judit, Letinek nagyon hatékony a lázkúp, bár jobb lenne, ha több nem kellene neki... Szegénykém, hátha jól kialussza!

Szabi csak az ujját cumizza, eleinte az is fájt neki, mostanra úgy tűnik, megszokta. Akkora volt a szája még délután is, hogy a nyála is kifolyt a Drágabogyónak... Nem tudta összecsukni a száját.
De szerencsére most reggelre már valamivel jobb, csak sebes kívül is, ahogy "betont fogott", meg duzzadt a szája.

Vera, de édes a Vakonddal Jázmin! Már mi is kiszúrtuk, hogy venni kéne Szabinak, bár most a MAcskafogó van terítéken, Vakond kezd lecsengeni.. :)

Szabi úgy esett el, hogy próbálta utánozni azokat, akik páros lábbal hajtják a motort, és ilyenkor az egész felsőtestét mozgatja, és valahogy átlendült előre, és nem engedte el a kormányt, így nem tudott a kezével tompítani... :cry:
Hívtam Apát, van-e ügyfél náluk, vagy oda tud-e szaladni (2 percre volt a mh-től). Jött azonnal, és Apa is tudott így jönni velünk a szájseb.re, az SZTK-ba.

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szegény Szabi! :( Mi is hasonlókép jártunk néhány napja, de nem volt ennyire komoly. Pár csepp vérrel megúsztuk, pár napig kicsit sebes volt az álla és kész. Nekünk a motor kereke szaladt gödörbe, babó is a kormányba kapaszkodott... :( Hidd el elfelejti Szabi hamar! Úgyanúgy használja Balázs is a motort. Csak hát..., na de ez a dolgunk, hogy féltsük őket.

Vera! Nem hallottam a tetűírtást! Azta! De legalább felvállalták és megcsinálták, nem sumákolták el. Ráadásul ezt ők sem védhetik ki, mindenkit el kell látniuk.
Olyan édes Jázmin, ahogy örül a kisvakondnak! Nem tudom tudod-e, de a Corában is lehet pontokra (hűség) váltani 3 féle kisvakondos könyvet. Én most kettőt ki is váltottam Balázsnak (talán 2 hete), a harmadik nekem nem tetszett.

bbj Judit! Hogy van Leti azóta? Látom nagyon keresgeted a hoteleket, nagyon mehetnéked van! De mennék én is! Na majd államvizsga után. Addig sehova! Vagyis dehogyisnem! Valamelyik héten hétközben el akarunk nézni a Pest melleti új élményfürdőbe.
http://www.aqua-world.hu/

Andi! Pont mostanság megyek (szombaton jövőhéten) Kecskemétre, de én is úgy vagyok vele, mint Vera. Balázs is b van oltva, olyan jó lenne, ha oviban átesne rajta.

Szilbee! Jósikában a gyakorlatom előtt volt járvány, legalábbis a csibék között. Csak arra nem emlékszem pontosan, hogy ez előtt a gyakorlat előtt, vagy az őszi előtt. :oops: :roll: Emlékszem ti is úgy adattátok be a himlő elleni védőoltást, hogy már az ajtót kopogtatta nálatok a vírus. Pötyös katica? Talán így nevezted Levit.
Aranyos volt. Mármint a becézés.
Én is várom a fotókat! Vakolat? Nem gondoltam volna, hogy sminkeled magad! Nagyon profi vagy, mert nem látszik! Tényleg természetesnek hatsz!

Rólam: :oops: Kicsit hagy dicsekedjek már! :oops: 5-öst kaptam a zárófoglalkozásomra! 8) Nagyon megdícsértek. Mostanában sem bőgtem annyit, mint azon a napon a meghatottságtól. Úgyhogy köszi a drukkot és a szidást mindenkinek!

Balázskám itthon volt pénteken, doktornő kiírta egy napra, de semmi extra. Kicsi köhögés, kicsi orrfolyás. Stodalt adok neki, megcataflam cseppet (vérbő a torka). Hétfőn mehet is vissza bölcsibe. Tényleg jaimee beadtátok a jelentkezési lapot a Jósikába? És a magánybölcsi? Voltatok már, kipróbáltátok?

Megjött a gázelszámoló számla! Egy tizest kell csak befizetni!
:D Ügyik voltunk! Már bocsi, csak ennek is úgy örülök. Valaki lakik távfűtésesben?

Gumimaci? Ti is nagyszülőztök hétvégén?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Punnyad Mindenki?

Olga!
hatalmas gratula, de ez is már természetes....nem si vártuk rosszabbat! :wink: :lol:

hú de jól néz ki, majd fotókat hozzál! csúszdázni szoktatok? ha lemész azon a hagymán, akkor arról számolj be!

Vera!
én nyárra ezt néztem volna ki, ha a többieknek is ok. anyáék már voltak ott, és azt mondták hyper.

Kolping?
én si kiszámoltam, de annyi pénzből, amit azok a nyári szezonban elkérnek, már külföldre megyek!
képeket azért hozhatnál!

na úgy néz ki most ide megyünk, ha...
http://www.szentorban.hu/

valaki volt már esetleg? még az ongon nincs vélemény.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Jaimee, köszi. :)

Szilbee, aranyos lehet Dávid. ahogy az orrát porszívózza. :lol: Inkább menekülni próbálnak a gyerekek az ilyesmi elől. 8)

Vera, ez a tetves dolog tényleg elég borzasztó. :evil: És éppen most, amikor olyan cikk jelent meg a Kismamában... :|
Jázmin nagyon szép kislány :D és látszik, hogy nagyon örül a kisvakondnak. Nimródnak is az első könyve kisvakondos. Sokat foglalkozik vele. :)

Andi, remélem megússzátok a himlőt.

Dorka, szegény Szabi. :( :( Gyors gyógyulást kívánok Neki! Gondolom nagyon megijedtél.

Judit, remélem Leti nem lett beteg.

Olga, gratulálok az 5-höz! Ügyes voltál! 8) Mit tanulsz?
Mi nem nagyszülőzünk. Általában ilyenkor nagytakarítunk, házimunka, bevásárlás.

Most ennyi fért az időmbe. Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Olga! :D

Kép
szilbee

Fotók? Na akkor majd teszek. Talán holnap lefényképeztetem magam...

Judit? Leti??

Dorka? Szabi tud enni azért valamicskét? Éjszaka hogy alakult?
Ja, igen! Rozinál voltam. :)

Ildi! Magatokról is írj!!!

Kata???

Balwin???

Katlina???

Szami???

Niki???

Erika???

Anikó???

Évi???

Ditke???

Márti???

Bocsi akit kihagytam! :oops:
szilbee

Köszi csajok! :oops:

Ildikó! Kecskeméten járok fősulira, óvodapedagógusnak készülök. Ez a vége már, júniusban államvizsga.

Judit! Jól néz ki a szálloda nagyon! De az árak! :roll: Nekem ez még mindig nagyon húzós. Rossz nem lehet a képek alapján! Tuti, hogy a család többi tagjának is tetszeni fog! Egy hétre mennétek?
Amúgy naná, hogy lemennék a hagymán! Bár én nem láttam! :lol: De bevállaós vagyok! Csak valaki álljon a végén, aki elkap!

Olga

Kép
juhaszolga

hali,

OLga, gratulálok!! Ügyes voltál!!!
Szabi még nem kapta vissza a motort... :) Nem tudom, mikor merem alárakni emgint... Még jó, hogy ti viszonylag könnyebben megúsztátok!

Szilbee, megyünk holnap anyáékhoz, ott találkozunk akkor!
Szabi szája sokat alakult ma, már a szilárd kaját is meg tudja rágni, tegnap még bébiételeztünk. Éjjel egész tűrhető volt, 4-kor kellett áthozni, meg reggel 6-kor felsírt nagyon, és nem aludt vissza.

Kép
Kép
dorkáék

Olga, gratulálok!!!! :):):) Bár őszintén szólva én sem számítottam rosszabbra tőled :D Ahogy írsz róla, ahogy készülsz, nagyon lelkes vagy ;) Úgyhogy biztos a gyakorlatban is nagyon jó óvónéni vagy / ill. leszel :)

Dorka, Szabi nem bizti hogy emlékszik majd erre az esésre, csak ha te mondod neki hogy vigyázzon ;) Én sem adtam vissza pár napig Bencének anno mikor nagyot bukott vele :?

Sajnos (?) már Jázmin is motorozik, ma akkora hisztit levágott az úton mert csak a házunktól távolodni szeretett volna, ellenkező irányba (hazafelé) sehogysem akart fordulni :roll: Fel kellett kapnom őt is meg a motort is (amit félúton eldobtam, úgy ment vissza Apa érte :oops: de nem messze tőlünk azért ;) ).
Annyira nem örülök ennek a motorozásnak, mert én is féltem őket :( De a gyerek nem gyerek motor nélkül :D

Szilbee, Dorka
, a fodrászüzletben Rozika mellett a másik fodrász az én tesóm ám ;) Én is oda járok :D

Ildikó
, köszönjük a dicséretet :) Nagyon szereti Jázmin a kisvakondot. Érdekes mert Bence sosem szerette igazán, most hogy Jázmin nézi (az autós van nekünk), így Bence is ottragad előtte :)
És a plüss állatokat sem szerette Bencus, ill. játszott velük, de főleg szerepjátékokat, Jázmin meg ölelgeti őket, bújós nagyon :) Vagy 3-4 a kiságyban is van, mikor melyiket kéri be este maga mellé :)

Olga, jó hogy mondod ezt a corás pontbeváltást, egy csomó pontunk van, majd megnézem akkor én is. Köszi! :)

KépKép Kép
76vera

Dorka! Holnap a fiús utónévkönyvet hozd már el!!! Plííz!

Vera! NEm mondod? A tesód? :) Kicsi a Világ! :lol:
szilbee

Szilbee!
hol van már az a kép?????én oylan kíváncsi vagyok!

Ja letinek ez a heti erősödött fel tegnap, bepróbálkozott, de legyűrtük, már kutya baja, az éjszaka meg se mukkant, szóval remélem most már tényleg ennyi volt.

Vera!
először azt hittem, fekete kiscicát fog Jázmin. :shock: :lol: nagyon édes és a vesszőparipám a haj. azért megesz a penész!
fotók, fotók!

Dorka!
Ha így haladtok, egy hét, és meg sem látszik semmi. de legalább az már jó, yhog tud rendesen enni.

Jaimee!
tök jó, hogy megint lehet blogot olvasni, csak úgy...

én si megcsináltam azt a kérdéssort. utánad szabadon :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ha már nem kerestek élünk csak csinálom a szakdogát

Bettike túl van egy erős betegségen két hétig itthon volt mostanra kezd már jól lenni.....

Ennyi

Jah meg hétfőtől gyakszi....

puszika

Kép
kbernadett

Betti! Csak azért nem keresetelek, mert rólad kapok némi infót az msn-en! ;) Na meg mert te rendszeresen bejelentkezel. (Aminek én személy szerint nagyon örülök!)
szilbee

Tudom SZilvi!

S igen az msnre részben ezért is irom ki :-)

De már ugy unom a szakdogát!

De majd a jövőhéten ha készen vagyok vele írok bővebben mert a köszöntésekre sem volt időm :oops:
Meg a kérdőíves dolgok akikt érdekelnek majd elküldöm a hipotéziseim alapján ha az ugy jó nekik......

Kellemes vasárnapot!

ui.: ma megyek fodrászhoz már ugy várom!!!!!! :D

Kép
kbernadett

Jó reggelt,

Szilbee, viszem az utónévkönyvet! Tegnap döntöttünk Kistörpe nevéről: Baláti Bálint lesz Szabi kistesója! :) Már ő is mondja: Bájint....

Vera, én tudtam, hogy tesód a fodrász!! :wink: Egyszer Rozival beszéltük, monta, hogy majdnem akkor szültél, mint én, Jázmin lett a kislány neve, meg már van egy nagyobb fiatok, Bence, és akkor összeraktuk gyorsan, hogy Te lehetsz a tesója! :)
Összeszedem magam, és lassan visszakapja Szab a motort, remélem én is, hogy gyorsan elfelejtette. Nem nyúzzuk azzal, hogy hol bibis, stb, hadd felejtsen :)

Betti, te is hozz képet az új frizuráról! Most már kedvet csináltatok arra, hogy én is lemenjek! De majd szülés előtt....
Szakdogd már mindjárt kész?? De ügyes vagy!!!!

Judit, bölcsibe is viszed már holnap Letit? Vagy ilyenkkor még érdemes pár napt otthon tartani?

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Betty!
nekem jöhet úgy is, én kíváncsi vagyok rá!

Dorka!
Nekem tetszik a Bálint! és akkor együtt ünnepel Letivel és Gabóval! Becézés?

igen, megy már holnap. mivel nem köhög, nem folyik az orra sem, nem fájlalja semmijét (kivétel a két alsó szemfog ínye, ami hihetetlenül be van duzzadva, és már fehérlik, de még van 1-2 hete) így megy. az antibigyó még tart, de azt beadom neki reggel, meg délben majd ha hazaérünk.

Na látom fodrász láz van mindenkin. tavaszi megújulás? én si megyek kedden... már nagyon várom, több mint két perc a reggeli szárítás! :twisted: már nagyon utálom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

ilyenkor tök ciki, mert nem is emléxem, mit írtatok... :oops:

éjszakáink totál katasztrófák változatlanul... agyilag szét vagyok esve, de azért jó kedvem van. Most is itt ül az ölemben M., hogy B. el tudjon aludni.

Vera: Jázmin nagyon édi, olyan különleges arca van.. és nagyon huncut :lol:

Olga: ügyi vagy, de ja, nem is vártunk mást :wink:

Akinek már (legalább :wink: ) 2 gyerkőce van, kérdés: a második az elsőhöz képest milyen volt? Milyen? Könnyebb vagy nehezebb? Mert én folyamatosan azon agyalok, hogy min változtathatnék, hogy M.-nek is jobb legyen? Nagyon nehéz eset B.-hez képest.

eddig bírta...

Kép

Kép
szolkata

Kata, most csak ennyi gyorsan: én nem tudom hogy könnyebb-e vagy nehezebb, de MÁS teljesen!!!
De ettől nem lettél okosabb :D

Miért nehéz eset Marci?

KépKép Kép
76vera

Kata!
az jó, ha jó a kedved, végülis, az már fél siker!

Nálunk könnyebb volt Letivel az alvástéma, de ezt már tudtad.

na továbbra el.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Alapvetően könnyebb Dáviddal. De Ő jó alvó!

Csak ennyi... mesetévézünk...
szilbee

Betty! Én is és szerintem mindenki hiányolt! Csak esetleg azért nem emlegettünk, mert elég ritkán jelentkeztél be, amikor időd van! Peti is épp ma kérdezte, hogy mi van veled, régen beszéltem rólad. Na örülök, hogy haladsz a szakdogával! Nyelvtanfolyam? Mi baja volt Bettikének? Nekem is küld el, hogy mi a kiértékelés végeredménye!
Mennyi idő lesz most a gyakorlatod? Nálatok is van zárófoglalkozás? Szülés levezetése vagy hasonló dolog?

Kata! Én is félek, hogy a másodikkal jobban megszenvednék, mint Balázzsal (nem szülés, hanem a hétköznapok), egyáltalán nem mernék most belevágni! Viszont ép ma agyaltam azon, hogy minnél nagyobb Balázs, annál kevésbé fogok belevágni újabb baba projektbe, főleg ha még el is kezdek dolgozni. Szóval nem tudom. Értitek...

Fodrász: én voltam talán februárban, Balázst most a héten viszem.

Dorka! Most hogy beléptem a társalgóba egyből észrevettem hogy ki van írva kistörpe neve! Kérdezni is akartam, hogy mióta van eldöntve? De már meg is válaszoltad. Szép név! Akárcsak a Szabolcs! Nagyon jó választás!

Vera! Valami 70 pont körüli a kisvakondos könyvek darabja a Corában. Hónapok óta nem voltunk Corában, és most márc. elején voltunk és olyan akció volt, hogy ha 100-500 pont között váltottál be pontokat, akkor 50 pontot jóváírtak. Így a két köny 140 pont helyett 90 pontba került.

Lányok! Van valakinek Micimackós dvd-je? Van együnk, de sajna csak sz.gépen megy, dvd lejátszóban fél óra múlva akadozik tisztítás után is. Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!

Akkor képek...

... a mai napról...

Kép

Kép

A kép csalóka. Nem egyforma magasak a fiúk!!! Dávidon szandi van.

Kép

Kép

... és a séróm.. bár ezen a képen nem látszanak annyira a csíkok...

Kép
szilbee

Jaa, hogy alvás téren beszélgetünk a két (több) gyerek hasonlóságáról vagy különbségéről!
Akkor nekem is sokkal jobb a második!!!

Bencét konkrétan altatni kellett, picinek is csak cicin aludt el, úgy csempésztem be az ágyába, sokszor sikertelenül, ő 1éves korától velünk aludt, kb. 4éves koráig :roll:
Jázminnál eleve azt mondtam hogy ezt még egyszer nem... De nem volt szükség "szoktatásra" sem, mert ő meg csak és kizárólag kiságyban, egyedül, sötétben és zárt ajtó mögött képes aludni. Sosem aludt velünk, még betegen sem lehet nálunk altatni, mikor én szeretném esetleg.
Ami jó is, meg rossz is. Mert pl. nálunk nyaraláskor is csak kétlégteres szoba/apartman jöhet számításba (ami mindig drágább) :?

De egyébként nekem tényleg mindenben más a két gyerek. Evés-alvás-temperamentum. És erre persze még rájön Jázmin lányossága is, nagggyon nő már most :wink:

Olga, legközelebb megnézem a corát, rémlik hogy volt akció, de általában Jázminnal kettesben vagyok és nem igazán tolerálja az időhúzást, így csak gyűlnek a pontjaim, elkölteni nincs alkalmam :?

Tessék gyorsan belevágni a kistesó projektbe! :wink: Ez tényleg így van, hogy egyre távolabb kerül tőle az ember. És sztem minél kevesebb van köztük, annál jobb! Bár az anyukának eleinte lehet hogy nem annyira :D

Dorka, nagyon szép nevet választottatok!! :)

KépKép Kép
76vera

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?