Zel, Gyöngyi
Gyönyörű kisfiúkat hoztatok a világra, ügyesek voltatok
Mégegyszer gratulálok
Boris,
A Te ízlésed is nagyon tetszik
Főleg a lépcsőbe szerettem bele, imádom az ilyenek lépcsőket!!!! Nagyon ijesztő amit Lujziról írtál, remélem elkerülnek titeket az ilyen események
Reni,
Szegénykém, de tudod ennél nagyobb baja soha ne legyen. Sajnos ilyen balesetek mindig előfordulnak, ne rágjad magad rajta, mindent te se tudsz kivédeni. Ilyen meg meg ne halljak, hogy rossz anyának érzed magad!! Szuper édesanya vagy, nézzél a lányodra, és meglátod!!! Niának jobbulást!!
Tücsök,
Maradok a szerelmesek listáján
Nem baj, nekünk se sorba jöttek, ez normális.
Zel,
Boldog Névnapot kívánunk neked!!
Gyöngyi,
Nagyon nehéz lehet így az elején, remélem hamar összerázódik a család. Anna viselkedése normális ilyenkor, emlékszem amikor a nővéreménél jött a második baba, elsőke féltékeny volt, hisztis, kezelhetetlen, de most már nagyon jól összeszoktak, és együtt rosszalkodnak
Odry,
Elvileg mi egy babát terveztünk, szóval 3 biztos, hogy nem lesz. Persze ki tudja, az idő sok mindet megváltoztathat... Anyumak az első szülése császár volt, mert a tesóm 3 hét túlhordás után se akarta kidugni a fejét, nem viselte meg, pedig neki még függőlegesen vágtak, óriási heg maradt ott. Második szülése 20 perc volt vajúdással együtt természetes úton, nővérem kirepült belőle
(neked is ilyet kívánok) Én voltam a harmadik, és azt mondta, hogy itt tudta meg, mi az, hogy szülni, nagyon nehéz volt. Keményedésre figyelj, szedjél magnéziumot. Kitartást, már neked sincsen sok hátra
Dóriról: Jól van, annyira jó kislány hétfő óta, hogy rá se ismerünk. Minimális hiszti, éjszaka alszik, szépen eljátszik egyedül is, eszik, elkezdett engem ölelgetni, simogatni, puszilgatni, egy angyal szállta meg
csak azt nem tudom, hogy hová tűnt az én megvadult kiscsikóm
Azt hiszem szeretnénk egy kistesót